Videopostaus!

23.07.2011

Mulla oli aivan kauheita vastoinkäymisiä ton videon kanssa ja oon nyt säätäny tässä sellaset kolme tuntii. Maha huutaa halleluja ku on nii kauhee nälkäki tullu täs tohinassa ja kirosanat raikas varmaan koko Vuosaaressa ku hermo meinas mennä :D. Ekaksi mun piti siis kuvata toi video Riinan kameralla, mut sit Riinan muistikortti ei käynytkää mun koneeseen eikä ollu kamerapiuhaa mukana. Noh onnistuin sit hukkaamaan meidän oman muistikortin joten sitäkään ei voinut käyttää ja ainoaksi vaihtoehdoksi jäi sit mun puhelin. En älyy miksen oo aiemmin keksiny kuvata sillä XD Mut siin on kyllä ihan paska kamera vaik onki muka HD-videokuvaus mut eipä toi laatu oikein vakuuta… Noh sain sit puhelimella kuvattua ja siirsin sen koneelle ja aloin sit muokkaamaan (kääntämään) videota. Sain kuin sainkin videon jopa käännettyä ja kaikki oli hyvin mut sit Youtube ei hyväksynyt sen muokatun videon tiedostomuotoa joten saatte nyt sitten katsella ton videon joka on väärinpäin. Kääntäkää vaik läppärii jos teil on läppärit, oon pahoillani mut mulla meni hermo ja en jaksanu enää alkaa säätämään sen kanssa uudestaan :D.
                             Mä nyt myös mainitsen tässä jo ennen videota että mulla on aivan järkyttävä kompleksi mun äänestä jonka takia oon myös vältellyt tän videon kuvaamista henkeen ja vereen. Mua on  kiusattu mun äänestä ja olen kyllä kuullut kaikki mahdolliset vertauskuvat ja haukkumanimet jo että jos ilkeät anonyymit vaivaudutte mun ääntä kommentoimaan niin olkaa edes kekseliäitä. Äänelleen kun ei ihminen voi mitään nii minkäs teet. Hyvin oon tähänki asti pärjänny. Mut joo sen pidemmittä puheitta, tässä ois teille meidän koti:

Sit mun on viel ihan pakko laittaa tähän screenshotti mun Formspringin inboxista. Siis en voi kyllä käsittää miten sairaita asioita ihmiset pienissä päissään miettii, tää ei oo samalla tavalla loukkaavaa kun jotku ilkeet toiveet mut tää on vaan sellanen et ”HALOO MITÄ IHMETTÄ SUN PÄÄSSÄ OIKEEN LIIKKUU???”

Mä oon pahoillani et tää Juhlapostaus sai vähän ikävän sävyn tän formiscreenshotin takii mut en oikeesti voi vaan käsittää et mitä ihmettä noi anonyymit oikeen kelaa! Mut oon maailman onnellisin siitä että teitä lukijoita on noin paljon jo ja musta oli oikeesti kivaakin tehdä toi videopostaus, tää on mulle voitto ja suuri askel et uskallan laittaa videon nettiin kaikkien nähtäväksi ja kuultavaksi. Kommentoikaa ihmeessä mitä piditte♥ Ootte kyl ihanimpia lukijoita mitä voi olla ja teidän kommentit piristää aina mun päivää! Hauskaa iltaa kaikille ja toivottavasti tosta saa jotain selvää♥


65 Responses to “Videopostaus!”

 1. Anonymous sanoo:

  ihana koti teillä! ja kyllä mä ainakin sain selvää sun puheesta ja miks en muka sais, sulla on just hyvä ääni ! :)

 2. Anonymous sanoo:

  Höhh, oot iha hupsu, ku sanot, että inhoot sun ääntäs! :) tosi kiva ääni, ei mitään vikaa! :) ihan normaalin kuuloinen.Kiva video oli ja kiva yleensäkin, kun teit videopostauksen :) Sairas tuo formspring homma, tai lähinnä toi tyyppi. Ei voi vaa ymmärtää. Tsemppii sulle kuiteski, oot tosi vahvan oloinen ihminen :)

 3. Iina sanoo:

  Anonyymi 22.47: Kiitos paljon ja et arvaakaan kuin helpottavaa mulle on kuulla toi. Ihana kun kommentoit ja hauskaa lauantai-iltaa♥♥Anonyymi 22.48: Oikeesti kiitos, mun ääni on ollu mulle niin arka paikka niin kauan ja on nii ihana kuulla et oot tota mieltä!♥ Kiitos paljon ja teit mulle niin hyvän mielen, kaikkea hyvää♥♥ :))

 4. Tiia sanoo:

  Sun äänessä ei oo mitään vikaa! ihan normi mun mielestä :) Ja tää ”Sit meil on kastelukannu vaik meil ei oo yhtään kukkaa mut ei se varmaan haittaa” Aaaaa vähä tos nous hymy pilviin :D

 5. Anonymous sanoo:

  Ekaa kertaa vasta kommentoin, vaikka sun blogia olenkin seurannut alusta asti, mutta pakko ihmetellä, että miten joku voi haukkuu sun ääntä? Mun mielestä se on iha normaali. Tainnu vain sun äänen kiuaajilla olla omaa huona oloa ja keksimällä keksineet kiuaamisen kohdetta!! P.S. Olet ihana ja tiiän, että susta ja Otosta tulee mahtavat vanhemmat ja vauva voi olla ylpeä vanhemmistaan :)

 6. zenjen sanoo:

  Olipa kiva kuulla sun ääntäs, oon sun blogia seuraillut ihan alusta asti vaikka en oo aiemmin kommentoinutkaan. Äläkä turhaan murehdi sitä, ihan normaalilta kuulostaa! :) Jännä aina kattoa bloggaajien videoita ja kuunnella sitä puhetapaa (siis millaisella murteella puhuu) kun kirjoitus ei aina kaikkea paljasta. Kaikkea hyvää teille, toivottavasti loppuraskaus menee hyvin :)Formspringistä sen verran et tuntuu et se on kehitetty vaan sen takia et anonyymit pääsee vapaasti heittelemään loukkauksia.. :( Ja hei sitä piti vielä sanoa, ihana toi olkkarin punainen tuoli, oon kade!!

 7. vviivy sanoo:

  kiva ja pirtee video oli ja teidän kämppä näyttää oikeen kivalta :)

 8. Anonymous sanoo:

  mukava video ja kiva koti teillä :) MUNKAAN mielestä sun äänessä ei ollu mitään vikaa! olin itseasiassa aika ihmeissäni koska tiedän sut ala-asteelta asti ja muistin kyllä minkälainen ääni sulla nuorempana oli ja nyt sitte taas niin erilainen ja ihan normaali :D enkä haluu pahottaa sun mieltä sillä että sanon että äänes on muttunu koska sehän on vaan positiivistä :)taidanpa pysyä anonyyminä mutta luokkakokouksessa TOIVOTTAVASTI nähdään! ja onnea paljon vaaveron johdosta <3

 9. Eena sanoo:

  Ihanan kokonen ja näkönen kämppä! Eikä sun äänessä oo todellakaan mitään vikaa. :-) Vaikutat muutenkin ihanalta ihmiseltä!

 10. Iina sanoo:

  Tiia: No kiva kuulla, mä itekki ennen en kinnittäny mitää huomioo mun ääneen mut sit mut saatiin vakuutetuks siitä et mulla on kauhee ääni ja oon tähän päivään asti eläny siinä uskossa :D Ja mä vaa höpötin kaikkee mahdollist, kastelukannut on kyl tosi jees vaik ei meil kukkii ookkaan :D::DD Anonyymi 23.15: Voi kiitos♥♥ Oon tosi helpottunu ku saan positiivisia kommentteja mun äänestä ku olin varautunu johonki kauheeseen haukkumakommenttitulvaan :D Ihana et jaksoit kommentoida ja kiva et oot mun lukija, kommentoihan jatkossakin jos tulee jotain mieleen♥ :)Zenjen: No nyt kyl alan uskoo teitä ja lakkaan murehtimasta! Nää positiiviset kommentit merkitsee mulle tosi paljon, kiitos♥ :) Mun puheessa sekottuu kauheesti Oulun murre ja sit kans stadin slangi koska molempia oon puhunu pienestä asti ja varsinki nyt ku toi mun serkku on meillä nii tarttunu taas oulu mulle :D kirjottaessa taas käytän enemmän joko stadia tai jotain yleiskieltä ku oulu näyttää hassulta kirjotettuna :D. Formspring on kyl oikeesti ilkeiden anonyymien luvattu maa, mut tulee sinne kyl onneks sitä positiivista kommenttia enemmän :) Ja nii toi olkkarin tuoli on Ikeasta, oiskohan jonku 79€ että ei oo ees kallis! Mut kaikkea hyvää sullekin ja tuu useemminkin kommentoimaaan♥♥ :)Vviivy: Voi kiitti paljon! Mäki tykkään kyl tästä kämpästä ku tääl on sopivasti tilaa ja tietenki ku tää on eka sellanen kunnon oma kämppä eikä mikään solu nii siks tää tuntuu nii ihanalta, mut ois viel kiva ku sais ton sisustuksen viimeisteltyy :)

 11. Anonymous sanoo:

  kuulostat ja näytät ihan hinkuyskää sairastavalta hermafrodiitti sialta

 12. Iina sanoo:

  Anonyymi 0.01: Oispa hauska tietää kuka mun luokalt oot! Meen stalkkaa fb ketkä on paikal eiku :D Mut kiitoskiitos onnitteluista ja kaikesta♥ ja nähdään luokkakokouksessa varmaankin. Baarin en kyl oo tulossa mut alkuillasta voin olla mukana tietty :).Eena: Voi kiitos paljon! Ihanasti sanottu ja saa kommentoida useemminkin :)♥Anonyymi 0.22: Ja tää oli sit sun mielestä nyt kekseliästä? Millanenkohan persenaama siellä ruudun takana kirjottelee kun ei uskalla omaa nimeään laittaa, sitä vaan mietin :)

 13. Julie sanoo:

  Pakko tulla avautuun:DSiis ku ite oon kans Oulusta ja oon sut nähny pari kertaa siellä parikolme vuotta sitten nii oon aatellu että oot hirvee bitch ja nyrpee ämmä yms. Sitten ku näin että oot raskaana nii aattelin että sulle tuli joku hinku saaha vauva nii pamautit vaa jollekki randomille raskaaksi ja pidin sua iha hirveen itsekkäänä. Mutta nut ku oon lukenu tätä sun blogia nii oon tullu toisiin ajatuksiin susta:) Vaikutat tosi ihanalta ja kypsältä ja sovitte oton kanssa tosi hyvin yhteen ja se vauva saa ainaki paljo rakkautta teiltä <3 toivottavasti synnytys menee hyvin ja saatte ihanan terveen lapsen ja onnea teille :) ps. sun äänessä ei oo mitään vikaa

 14. Anonymous sanoo:

  Oijoi, teil on aivan ihana koti :)) Haluun heti itelleni samanlaisen :D Ja sun äänes ei oo mtn vikaa, it’s purrfect! Ja oot tosi sulone ku kuulostat vähä vilt et sua jännittäs jajajajaja nii. Onnee vauvasta ja kaikkee hyvää ja aaa, mullekki on tullu iha kauhee vauvakuume (jösses, oon vast 16… .D)! Poks ♥

 15. Anonymous sanoo:

  Sun äänes ei oo mitään vikaa :) tosi kiva koti teil ja toi vauvanurkkaus on ylisöpö! rakastuin ton häkkisängyn värii :—) OOT SUPER IHANA ja rakastan sun blogias <3onnea vielä tost vauvasta ja toivottavasti siitä tulee terve ja synnytys menee hyvin :) ps. kauheita noi formspringin haukkumajutut… SAIRASTA PORUKKAA

 16. Anonymous sanoo:

  voi että oot niin sulonen ko huolehit että sinun äänessä olis jotaki vikaa!! se oli ihan normaali ja persoonallinen :) en ois ees huomannu mitään jos et olis erikseen sanonu. kuka kummajainen tuommosesta olis sinua ees kiusannu.. huhhuh kaikenlaista porukkaa sitä onki olemassa. Mutta hyvää kesän jatkoa ja vauvan odotusta teille sinne kotiin :)- Katri

 17. Anonymous sanoo:

  En yleensä laita kommenttia mutta nyt on pakko, mullakin on elämän ajan ollut hirveät paineet mun äänen kanssa koska se on melko omanlainen ja kommenttia siitä on satanut jos minkälaista, mutta nykyään olen alkanut pitää siitä. Älä yhtään häpeile Iina sun puheääntä, se on osa sua ja se on just täydellinen sulle, sä vaikutat ihanalta tosi symppis tyypiltä! Teillä on kodikas koti ja vauvanurkkaus on ihanin! :)

 18. Anonymous sanoo:

  Tuli vaan mieleen yks kysymys et mitä oikeen höpöttelet sun äänestä? hyvin sai selvää ja iha normaali äänihän sulla on :)

 19. Aino sanoo:

  teil on tosi ihana koti ! Harmittaa kun ei pääse viel ite sisustamaan omaa :cmuutenkin tosi ihana blogi ! ♥http://ainosbloggg.blogspot.com/ vilkase jos yhtään kiinnostaa <;

 20. Anonymous sanoo:

  iina! mul on ihan sama ongelma mun äänen kanssa! en vois ikinä tehä mitää videota ja julkasta netissä! mut siis sul oli mun mielest ihan normaalin kuulonen ääni ja puheesta sai hyvin selvää! teijän koti näytti tosi kivalta voisin tulla vaik kylää :)hihi mut hyvää kesänjatkoa sulle ja viel sellai juttu et oot ihana! :) sun blogi on mun suosikki kaikista :)

 21. Melinda sanoo:

  videopostauksia on kiva katella,toivottavasti teet niitä jatkossakin (: oikein viihtyisän näköinen koti teillä :>

 22. Kisu sanoo:

  ..en kyl nähny sun äänes mitää kamalaa tai rumaa vaik oikee yritin kuunnella et mikä siin vois semmost olla mist voi pilkata? : DD ja siis.. en kestä noita, miten ihmiset voi olla noin sairaita…….en vaan pysty käsittää..tsemppii hei sulle ja plussaa ihan tajuttomasti tost videopostauksest c:

 23. Sanna sanoo:

  Mukavaa vaihtelua tämmönen ku saa vaan kattoo ja kuunnella eikä tarvi ite lukee :) Ei siinä että en jaksais lukee (luenhan paljo kirjojakin), mutta joskus ku koneelta lukee jotain nii meinaa lukihäiriön takia mennä vähän rivit sekasin :D Mutta hei yhtä asiaa rupesin miettiin, tää ei kyllä oo sillee mitenkää kauheen tärkeetä, mutta silti. Eli siis onko teillä sisälläkään yhtään niiku viherkasvia tai kukkaa tai mitään? Jos ei nii kannattaa ostaa muutama viherkasvi ennen tytön tyllerön syntymää tai ainaki siinä talvee vasten. Koska ne auttaa niin paljo huoneen ilmankosteuteen niin vauvalla on mukavempi hengittää jos ei ihan kuiva ilma oo (ja tietenki teillä itelläki) ja sitte myös auttaa aika paljo ihon ongelmiin, varsinki jos sattuu niinki pahasti että atooppinen iho tulis nii sillon huonekasvit on aika pakollisia että ei oo vauvalla ihan tuskaa sitte kuivan ja kutiavan ihon takia. Mutta joo olipa tärkeetä, mutta harkitkaa asiaa kuitenki :)

 24. Charlotte sanoo:

  ihana video ja teillä on kyllä kaunis koti :) ja toi sun ääni on just sellanen ku sulle kuvittelin! eikä mikään hirvee :) yleensä ku on nähny jonku ihmisen kuvan ja sit kuulee ekaa kertaa sen puhetta niin järkyttyy että ei tuolla voi olla tommonen ääni! :D

 25. Anonymous sanoo:

  sullahan on just ihana ääni! :-) ♥

 26. AINO sanoo:

  Sulla on just hyvä ääni! Aikalailla semmonen mitä kuvittelin, eikä oo todellakaan kauhee :-)http://beww.blogspot.com

 27. sonja sanoo:

  Musta sulla on juurikin söpö ääni! :) Ja teillä on tosi kiva koti! Kovasti tykkäsin c:

 28. Ella sanoo:

  oiku sais itellekki jonku tollasen kämpän: )munki mielestä sun ääni on kyl iha normaali, et ei siinä mitään hävettävää ole : ) oli kyl tosi kiva postaus ! : )

 29. Iina sanoo:

  Julie: Kiva et tulit kertomaan et sun käsitys musta on muuttunu :) Mä oon kuullu tota samaa niin monelta oululaiselta ja tottakai oon muuttunu ihmisenäkin tässä, mut mua edelleen kyl väähän harmittaa se et ihmiset on niin ennakkoluulosia ja muodostaa käsityksen pelkän ulkonäön ja kuulopuheen perusteella :S. Mut arvostan sitä et oot antanu mulle ees mahdollisuuden lukemalla mun blogia ja sit muuttanu sun ajatustapaa mun kohdalla, kiitos siitä :) Mäkin toivon sule kaikkea hyvää ja kiitos vielä paljon♥♥ :)Anonyymi 1.06: Hihi kiitos :D Ja voin tunnustaa mua jännitti ihan perkeleesti, en mä kovin usein esittele mun kotia yli 200 blogin lukijalle ja viel videolla! :D Kiitos paljon♥ Ja jos yhtään lohduttaa nii mullaki oli aivan järkyttävä vauvakuume jo sun ikäsenä, mut kyl sen kanssa pärjää kun tietää et viel joku päivä tulee hyvä hetki saada oma pikkunen maailmaan :) Kaikkea hyvää sulle♥Anonyymi 1.24: Voi kiitos♥ Mäki tykkään kyl tost limenvihreest vaik eka olinki kahen vaiheil et otetaanko se vai vaaleenpunanen, mut tohon päädyttiin ja ollaan kyl tyytyväisii :) Ihana et tykkäät blogista ja kiitos ihanasta kommentista♥ Tuuhan useemminkin juttelemaan ja kaikkea hyvää sulle♥Anonyymi 1.25: Kiitos paljon Katri! :) On oikeesti tosi huojentavaa kuulla et mun pelko oli turha :) Hyvää kesänjatkoa sullekin ja kaikkea hyvää♥♥Anonyymi 1.53: Ei ääntään pitäisikään häpeillä, mut mulle jäi vaan kiusaamisesta trauma. Mut nyt oon kyl saanu hirveesti luottamusta itteeni jo pelkästään näistä kommenteista ja rohkaisua, oon varma et sulla on oikein kaunis ja persoonallinen ääni ja kiitos paljon rohkaisusta ja muutenkin♥ Kaikkea hyvää :)♥Anonyymi 1.57: No höpötän ku muut on höpöttäny mulle :( Mut kiitos, ihana kuulla :)) Aino: Vooi kiitoksia♥ No mut sit ku pääset joskus sisustamaan omaa kotia niin siitä tulee varmasti ihana :) Mäki oon vasta viime aikoina päässy oikeesti sisustamaan kunnolla ku ennen asunu aina solussa :) Nyt on kunnon koti sisustettavana :) Pitääpäs käydä vilkasemassa sun blogia :) Ja tuu ihmeessä useamminkin kommentoimaan :)♥Anonyymi 2.08: No mut hei jos kerran mäki oon saanu näin paljon hyvää palautetta mun äänestä vaik pelkäsin ihan toista niin luulenpa et sunkin huoli sun äänestä on ihan turha ja sulla on ihan normaali ja hyvä ääni :)Ja tuu ihmeessä kylään, kiitos ihanasta kommentista ja hyvää kesänjatkoa sullekin♥♥ :)Melinda: Mä oon nyt rohkaistunut saamastani palautteesta ja varmasti teen jatkossakin ja ihan mielellään! :) Kiitos paljon♥ :)¨Kisu: No kiva kuulla, alan itsekin uskoa pikkuhiljaa et ehkä mul on normaali ääni :D Mut nii en mäkää kyl älyy noit formin anonyymejä, miten sairaita asioita niiden päässä liikkuukaan :S Kiitos paljon ja varmasti teen jatkossakin videopostauksia :) Tsemppii sinnekki! :)Sanna: Kiva että tykkäsit :) Ja aijjaa enpä oo tullu ajatelleeksi tota et kannattais olla viherkasveja kun ei meillä oikeen äidinkään kanssa ikinä ollu niitä ja silleen mut toi on hyvä vinkki, pitääpä ostaa pari jotain mut niiden pitää olla helppohoitosii koska mä oon aivan toivoton kaikessa kukkien hoidossa ::DD Mut hyvä vinkki!Charlotte: Voi kiitos paljon♥ Ja aijjaa hassuu et mun ääni vastas odotuksia :D Mut toi on kyl totta et yleensä ku kattoo jonku kuvia niin kuvittelee sille ihan erilaisen äänen :DDAnonyymi 12.45: Awws kiitti :)♥ AINO: No hauska kuulla et se vastasi odotuksia, kiitos :)♥Sonja: Ihana että tykkäst ja kiitos paljon♥ Saa useemminki tulla kommentoimaan! :)Ella: Kiva kuulla että tykkäsit ja kiitos kovasti♥ Ihana että tulit kommentoimaan :))

 30. Anonymous sanoo:

  jee tosi ihana kämppä oikein sopivan kokonen just kun lapsikin tulee :) ja sun ääni on vähän jännä tai ei ääni mutta kuullostit vähän alkuloselta :( mutta ei pahalla tuosta äänestä siis ole onnellinen että omistat jotain erillaista kun muilla!

 31. Anonymous sanoo:

  lol iha normi ääni

 32. Anonymous sanoo:

  Aaaww aivan ihana sisustus!! nyt tuli hirvee sisustushinku itellekki, ku ei oo oikee ehtiny omaa kotia laittaa. mut tuo teidän olkkari on just semmonen millasen haluisin meidänki olkkarista :) ja tosi nätti ääni sulla, ihana tuo kastelukannu-kohtaki :D <3 piristi mun ankeeta sunnuntai-päivää tuo video, tänään vasta kerkesin kattoo sen, ja oonpa tainnu jo viidesti kattoo sen jo :D voi että mua ärsyttää nuo kaikenmaailman anonyymit! ei siis todellakaan nuo asialliset vaan just ne toiset.. -.- huomiota hakevat vaan, elä välitä! <3

 33. Anonymous sanoo:

  niin ja ps. en oo koskaan ennen kenenkään blogiin uskaltanu kommentoida, mut sun formiin on vaan pakko kirjotella ja blogia kans kommentoida :) kaikkee hyvää teille! <3 varmasti kommentoin jatkossaki :) -anonyymi 15:44-

 34. Anonymous sanoo:

  Voisitko mahdollisesti tehdä sellasen ”linkkaa blogisi” jutun? :——-) Olisi ainakin tosi kiva!

 35. Anonymous sanoo:

  oliks humalassa tossa ? sammaltaa sammaltaa…

 36. Anonymous sanoo:

  Munkaan mielestä sun äänessä ei oo mitään vikaa! :) Pitää olla ylpee siitä mikä on, varsinki sinun! Ja onnea vauvelista teille, ootte tosi sulonen pari! :)-Tiiaps, älä välitä tyhmistä anonyymeistä/muuten idiooteista ihmisistä, pidä lippu korkeella!

 37. Anonymous sanoo:

  voi kui oot ihana! oot tos videos tosi söpö ja sun ääni on just kiva:) älä neiti yhtää häpee ittees, oot just täydellinen! onnee sulle ja otolle ja teidän tulevalle vaaville, teist tulee söpö perhe<3

 38. Anonymous sanoo:

  sulla on aivan älyttömän sulone ääni! :’) voi oikeesti, en ymmärrä mite jotkut on voinu sanoo siit jotain pahaa, se on nii symppis! ja ihana toi et kastelukannu vaikkei oo yhtää kukkia :’) ja tein asunto on aiva ihana! videost sai hyvin selvää(:

 39. jae sanoo:

  oi miten ihana kämppä! olkkari, vauvanurkkaus, keittiö = ♥ ! ainoo mikä ei ollu mun makuu ni oli ehkä vessa, sorppa :< mut siis yllätyin et teil oli noinki iso kämppä, olin saanu semmosen mielikuvan et se ois vaa tyylii puolet teiän nykysestä kämpästä XDD p.s. toi maksimekko pukee sua niin hyvin! ♥

 40. Aniina sanoo:

  Sä kuulostat oikeen söpöltä pikku mammalta :) Hei ihan sairas tuo FS-kommentti. Täytyykö ihmisen olla kattonu HIUKAN LIIKAA Kauniita ja rohkeita?

 41. Kata sanoo:

  Hei sun äänihän on aivan normaali ja jatka ihmeessä videopostausten tekoa ! Ja mun on pakko viel mainita, että teidän kämppä on aivan I-H-A-N-A ! Tähän uteluun ei tietenkään oo missään nimessä pakko vastata, koska raha-asiathan on ihan henkilökohtaisia, mutta mua kiinnostas ihan hirmuisesti tietää paljonko tommosen ihanuuskämpän vuokra on sielläpäin Helsingissä ! (Jos haluut vastata ni voit vaikka laittaa mun blogiin kommentin jonnekin, jos et haluu pistää kaikkien luettavaks tänne) :)

 42. UNINTENDED sanoo:

  Ooot ihan hassu! miksi ees sanoit tosta äänestä :D tottakai ku mainitsit ettet oo sinut sen kans ja et siit on kiusattu ni alko kuuntelee et ompas se nyt persoonallinen :D mut en varmaa ois huomioinu tota jollet ois sanonu c: Kiva kämppä, harmi et kuvasit sen tollee pystynä et se tulee tollee ”vinottain” Mut jooo, tykkään sun blogista ihan hirmuisesti! Enkä mitenkää pahalla meinaa tätä mun kommenttii sit ^^ tsemppii masun kans loppuu asti!

 43. Anonymous sanoo:

  Ei sun äänessä todellakaan ole mitään vikaa! Itekkin tunnen sut kun asuit vielä Oulussa, oltiin useesti samoissa bileissä jne ja pidin sua sillon tosi koppavana, mutta nykyään oot niin symppis! :-) Mulla pisti tossa videolla korvaan se, että kuulostit tosi uupuneelta/ väsyneeltä, mut muuten oli tosi kiva video! Kaikkee hyvää sulle, otolle ja vauvalle! :-)

 44. vilma sanoo:

  se on aina helmi kuunnella kun bloggaaja puhuu, kun tottunu lukemaa kaikki kirjotuksena.tee jatkossa lisää videopostauksia kun niitä on kiva katsella ! ::: )ps. TOSI TOSI KIVA KU PITÄÄ TEHÄ TÄLLÄNE KÄMPPÄESITTELY JUMALAUTA =D mulla on kauhee muuttohinku ja sitten kun katsoo miten hieno koti esim teillä on niin tekis vaan mieli pakkaa kamat ja muuttaa ja sisustaa ja elää omillaan ! =) haha

 45. Anonymous sanoo:

  iina hei, sun äänessä ei oo MITÄÄN vikaa! :) Tosi kiva video!

 46. Karo sanoo:

  Vooi teillä on iha tosi ihana koti mun mielestä ja toi vauvanurkkaus on iha ylisulonen :) ♥ Luulin et teil oli paljo pienempi kämppä tuol XDDJa sit mitä sun ääneen tulee nii oot iha HÖPÖ ku sul on kauheet kompleksit sun äänestä? :o Ihan turhaan! Ihan normaali nätti ääni! ♥+ toi formspring-homma: ….. hoh. Voiko tota ees kommentoida enää.

 47. Anonymous sanoo:

  tää oli just kiva video! ja sun ääni on tosi sulonen! <3 :)

 48. Anonymous sanoo:

  aivan ihana asunto teillä ja sun äänihän on tosi söpö! :) hih oot niin ihana ihminen, sun pitäis vaan arvostaa ittees enemmän, siltä musta tuntuu.. älä loukkaannu. mutta oli tosi kiva postaus (niinku aina) mitä nyt taas joku formi idiootti vähän veti hiljaseks. huhhuh sairasta porukkaa. jääkööt se sinne pohtimaan näitä älyvapaita kysymyksiään ittekseen.oikeesti älä ikinä lopeta kirjoittamasta blogia, aivan ihana lukee tätä! kiitos paljon että jaksat pitää blogia vaikka elämässäs on varmasti kaikennäköstä hulinaa kun vauvaki tulossa ja kaikkee :) jaksamisia sinne ja hauskaa alkuviikkoa!

 49. Anonymous sanoo:

  Jos nytte sun ääntä pitäs kommentoida niin kuulostat jotenkin surulliselta… :( mutta samalla tosi söpölle!

 50. Anonymous sanoo:

  Must sun ääni on tosi kiva!! siin ei oo mitään vikaa♥ ja ihana toi kämppä:) missäpäin vuosaarta asut? mäkin asun vuosaaressa.

 51. Iina sanoo:

  Anonyymi 14.55: Kiitti :) Ja en mä oo alakulonen oon ilonen mut hassuu et kuulostan siltä :D!Anonyymi 15.34: lol kiitos Anonyymi 15.44: Voi kiitos, ihana kommentti/kommentit ja tuli nii hyvä mieli♥♥ Mä yritän olla välittämättä mut kyl se aina vähän harmittaa kun joku kommentti osuu itselle arkaan paikkaan esim just mulle mun ääneen. Mut sit on onneks teitä ihania jotka tulee ja piristää ja kertoo et kelpaan ihan hyvin tämmösenä. Kiitos sulle ja kaikkea hyvää ja ihana et jaksat kirjotella mulle♥♥Anonyymi 15.54: Joo hyvä idea hei! Voisinhan mä ja ois muutenki kiva saada uutta luettavaa :))Anonyymi 16.00: Jännä et oot ainoo näistä lähes 50 kommentoijasta joka on tota mieltä. Oiskohan sulla korvissa liikaa vaikkua ja nyt ois korvapesun aika?Anonyymi 16.30: Kiitos paljon ihana Tiia♥ Mä pidän lipun korkeella ja hauskaa kesänjatkoo sulle! :)Anonyymi 16.36: Aww kiitti ihanuus♥ Kiva että tykkäsit ja tulit kommentoimaan :) Kaikkea hyvää sulle♥ Anonyymi 17.12: Ihana kommentti♥ Tosi kiva kun tykkäät ja ihana kuulla et videostakin sai selvää :) vietä ihana loppukesä♥ :)Jae: Aijaa hassuu, oonko mä jotenki tääl puhunu et meil on pieni kämppä? :D Mut nii toi kyl näytti tos videoski pienemmält ku siitä jäi sellanen n 10m2 osa esittelemättä ku siel oli kauhee sotku mun serkun tavaroiden takii :D. Kylppäri onkin vielä ihan kesken, en itekkään tykkää muusta ku meiän suihkuverhosta siellä : D Mut kiitos paljon ihanuus ja kaikkea hyvää sulle :)♥Aniina: Kiitos nättimys♥ Joo mä en todellakaan tiedä, toi oli kyllä varmaan sairainta ja ällöttävintä mitä mulle on siellä sanottu. Ei kyl kovin terve voi olla jos tollasia miettii…

 52. Iina sanoo:

  Kata: Kiitos kaunis♥ Ja oon nyt rohkaistunut ja aattelin jatkaa kyllä videopostailua :) Voin mä tähän vastata kun oon Formspringissäkin vastannu jo eli meiän 59,5 neliöö Vuosaaressa on sellaset suunnilleen 800 euroa kuussa, mut tää kämppä on aika halpa Helsingin yleiseen hintatasoon nähden, johtuen alueesta ja siitä et tää ei oo yksityisen vuokranantajan vaan ison firman. Lähempänä keskustaa ja yksityisten vuokranantajien vastaavista kämpistä joutuu maksamaan yleensä 100-400 euroa enemmän :S. UNINTENDED: En ottanu pahalla :D. Mä tiesin kyllä et kun kirjotan mun äänikompleksista niin tottakai kaikki kiinnittää siihen sit huomiota :D. Ja nii muaki harmittaa et toi oli vinottain mut kuten varmaan luit tost tekstistä nii en vaa enää jaksanu säätää sen kanssa :( Kiva et tykkäät ja tuu useemminkin jutteleen :) Kiitos viel♥Anonyymi 22.10: Hahah mä olin tosi turhautunu ku kuvasin tota ku olin jo kuvannu sen kerran ja sit jouduinki alottaan kaikki alusta XD Mut kiva kuulla et sun mieli on muuttunu mun suhteen ja kiitos paljon♥ Kaikkee hyvää sullekki Ouluun päin :)♥Vilma: No oli kyl hauska vaihteeksi vaan pälpättää videolle eikä kirjottaa pitkää tekstiä, kiva et tykkäsit :). Ja kyllä se sunkin aika viel koittaa ja pääset sisustamaan just sellasen kodin kun haluat. Mäki asuin ekaks vuoden kahdessa eri solussa ja siel ei kauheesti sisusteltu nii vast viime kuukausina oon voinu alkaa kiinnittää enemmän huomioo meiän sisustukseen :). Mut hei onnee sulle muuttokuumeen kanssa, kyl se siitä ja tuu ihmeessä useemminkin jutteleen♥Anonyymi 0.48: Voi kiitos, ihana kuulla ja kiva kun tykkäsit :)♥Karo: Aww kiitos muru♥ Sinä oot kuule ylisulonen ja ihana ku tulit kommentoimaan :) Must on nii jees ku ollaa yht aikaa raskaana nii sun kaa voi jutella kaikesta!♥♥Anonyymi 17.41: Hihi kiitos paljon♥Anonyymi 19.32: Kiitos ihanasta kommentista joka pisti mut ajattelemaan, siis tota itteni arvostamista. En todellakaan loukkaantunut, päin vastoin. Mut ihan oikeessa oot, mun pitää oppia arvostamaan itteeni enemmän jotta voin opettaa mun lapsenki arvostamaan itseään. Ihana että tulit kommentoimaan ja kiitos tosi paljon♥♥ Hauskaa alkuviikkoa sullekin ja tulehan useamminkin juttelemaan!♥Anonyymi 21.47: En ollu surullinen, olin vaan vähän turhautunu ku jouduin kahesti kuvaamaan ton :D:D Mut kiitti!Anonyymi 22.41: Kiitos paljon♥♥ Mä en viitti hirveen tarkkaan jaella meiän osotetietoja tääl netissä mut jos sanon et ärrän lähellä nii auttaakohan yhtään? :D

 53. Emilia sanoo:

  Iina sun blogi on ihan kymppi !ja ai vitsi ku houkuttelis tietää keitä nää inhottavat anot on. susta tulee mahti äiti =)

 54. starry sanoo:

  ano 19.32 täällä taas ja hyvä iina että oot tota mieltä, hyvä itsetunto ja kyky rakastaa itseään sellaisena kuin on on hyvä ja tasapainoinen elämisen malli lapselle :) hyvä äiti susta tulee sen tiedän jo etukäteen, en mä sitä epäile mutta lapset ottaa todellakin mallia vanhemmistaan ja ei kukaan halua että oma lapsi alkaa ”inhoamaan” itseään sen takia että haluaa vain olla samanlainen kuin äiti tai isä joka ei osaa arvostaa itseään sellaisena kuin on. ja tuli niin surullinen olo kun tunnut olevan niin epävarma esim. tässä postauksessa äänestäsi, JA IHAN TURHAAN! toivottavasti alat näkemään itseäsi hieman eri valossa, samassa missä me muutkin näemme sinut, paljon kehujahan sä täällä saat ja vielä ihan syystä!laitan tästä lähtien kommenttia starryna niin hoksaat että kuka kirjottelee :)

 55. Anonymous sanoo:

  hih tää sun blogis on ihana <3 stalkkaan tätä oikeest koko aja et koska tulee uus postaus :D mutsiis, tää videopostaus oli tosi kiva idea, teil on hieno koti. (= oon varma et susta ja Ototsta tulee hyvät vanhemmat, mustki ois hienoo jos mun äiti ois noin cool. ;D

 56. Iina sanoo:

  Emilia: Kiitos kaunis♥ Muaki kyl tosissaan houkuttelis tietää :SStarry: En mä itteeni inhoo, päinvastoin ja oon hyvinkin tyytyväinen itteeni ja näin mut just toi ääni on vaan ollu mulle kova paikka kiusaamisen takia. Mun lapselle mä aion opettaa et hän on maailman ihanin juuri sellaisena kuin on :)♥ Kiitos paljon vielä ja hyvä et sulla on nimimerkki nyt niin tunnistan sut :)♥Anonyymi 1.25: Aww kiitos ihana!♥ Tosi ihana kommentti ja mulle tuli nii hyvä mieli ku sanoit et ois hienoo jos sun äiti ois näin cool :D Oon kyl ihan varma et sulla on muutenki ihana ja cool äiti kun on noin kivan lapsenkin kasvattanu :)

 57. Maryanneh sanoo:

  Hei eihän sun äänessä ole mitään vikaa! Kuullostaa tosi söpöltä :) Asuntokin näytti tosi kivalta ja tilavalta. Onko toi mistä päin stadia?

 58. Laura sanoo:

  sun äänessä oo mitään vikaa! kuulostat suloiselta :D

 59. Iina sanoo:

  Maryanneh: Anteeksi huomasin vasta nyt tän kommentin! :( Kiitos paljon♥ Tää on Vuosaaresta :)Laura: Aaw kiitti :))

 60. elisawii sanoo:

  siis mitä helvettii! oikeesti sun äänes ei oo mitää vikaaa:D mikä anonyymei vaivaa? joo vois mennä itteesä kyl..

 61. Iina sanoo:

  Elisawii: Hahah no kiva kuulla :D Kiitti!

 62. elluuuh sanoo:

  herrajestas sul on ihana ääni :)♥ eii todellakaa mitää vikaa + nätti ooot :)! tuo anonyymin lähettämä kommentti on aivan sairas!

 63. Makru sanoo:

  Mikä sen sun videon nimi on ku mulla ei näy se linkki tossa?? :)) Alotin lukee tätä sun blogia ja oon ihan koukussa! :D aattelin alottaa alusta asti nii matkaa on vielä uusimpiin :))

  • Iina sanoo:

   Ihanaa että jaksat lueskella alusta asti, mun videot löytyvät youtubesta käyttäjänimellä Iina Laura, videopostaukset ei valitettavasti ole siirtyneet bloggerista tänne uuteen alustaan suoraan sellaisinaan joten vanhat videot täytyy käydä katsomassa suoraan youtuben sivuilta :/ Mutta kiitoksia ja tervetuloa mukaan lukemaan!!<3

   • Anna sanoo:

    En löydä?? :o Mäkin oon nyt aloittanut sun blogin lukemisen, ja ihan alusta asti ajattelin kahlata. Mutta onko tota videota enää olemassa vai oonko vaan tyhmä kun en löydä?

Kommentoi