Neuvolakuulumisia ja päivän asua

05.10.2011

Tänään aamulla ylläriylläri nukuttiin pommiin ja kerkesin vaan just ja just käydä suihkussa ennen ku neuvolatäti pimpotti ovikelloa.  Syy pommiin nukkumiseen on siinä et pikkuneiti ekaa kertaa valvotti meitä yöllä, aamuviidestä kaheksaan neiti ähisi ja kitisi, ei itkeny ollenkaan mut ei myöskään nukahtanu ja sillon jos pikkunen ääntelee nii en mäkään pysty nukkumaan.. Mut kahdeksalta sit syötettiin pikkunen uudestaan nii johan se simahti ja nukkukin sit niin hyvin et ei meinannu herätä ollenkaan vaik neuvolatätiki tutki.
                        Punnitsemisesta pullero ei tykkää yhtään, siihen herää joka kerta vaik ois ollu syvässäki unessa. En sit tiiä mikä siinä on niin inhottavaa, ei se voi johtua siitäkään et se vaaka ois kylmä ku siinä on aina joku alustakin, mut hassuu et ei sanonu mitää esimerkiks verikokeista sairaalassa mut sit ku joutu vaa’alle nii naama meni ihan mutruun ja alko kuuluun kunnon kitinää. Mut tämmöstä neuvolatäti kirjotti pienen neuvolakorttiin: ”Suloinen pieni tyttö. Iho siisti, kaulassa pieni näppy –> seuranta. Ei keltaisuutta. D-vit. 2vkon iästä 10mikrog./pv (5 tippaa) Tiheät syötöt päivällä, yöllä 3h välein (500-600ml/päivä)”
                        Paino oli siis edelleen alle syntymäpainon, eli 2940g. En tiiä mitä meiän oikeen pitäs tehä ku pikkunen vetää maitoo ku viimestä päivää mut ei silti vaan liho :(. Mut maanantaina on taas punnitus, toivottavasti paino nousis lisää.. Pikkuneiti myös esitteli tädille taitojaan, kannatteli hienosti päätä ja oli kuulemma muutenkin jäntevä vauva. Noista D-vitamiinitipoista kysyisin, et mitä merkkiä te muut äidit suosittelisitte? Pelottaa et niistä tulee masuvaivoja nii mikä ois semmonen mahdollisimman hyvä merkki joka ei niitä aiheuttais? Koitin neuvolatädiltä kysellä ja se käski vaan kokeilla et kuulemma kokeilemalla löytyy se paras mut jos teillä on parempaa tietoa nii mielellään välttäisin masuvaivat jos ne on vältettävissä.

♥♥♥

Tänään oli siis myös se käynti lastenvalvojalla isyydentunnustuksessa ja se sujui paremmin ku hyvin. Se lastenvalvoja oli tosi mukava nainen ja ei kysyny mitää liian henkilökohtasia juttuja vaan pelkästään pakolliset ja olennaiset jutut ja se oli muutenkin tosi nopee käynti. Enemmän se nainen oikeestaan kyseli siitä ku meiän pikkunen on ennenaikanen et miten meillä on sujunu ja kävi sit viel kurkkaamassa vaunuihin et kuinka pieni toi muru oikeen onkaan. Mulle jäi ainakin tosi hyvä mieli tosta käynnistä, mut toivon kyllä et sit ku tulee seuraava pikkunen nii ei tarvis käydä enää tuolla. En tosin siitä syystä et toi ois ollu jotenki inhottavaa vaan siks et se tarkottais sitä et oon saanu pukeutuu valkoseen mekkoon ja mun sormessa on yhden sijaan kaks sormusta ;D.. Heheh mut eipäs mennä asioiden edelle… Tässäpä kuvaa tämän ihanan lämpimän päivän asusta:

Päivän asu:
Bleiseri, toppi, legginsit & käsikoru – H&M
Laukku – Guess
Kaulakorut – Lindex
Kengät – Dinsko
Aurinkolasit – Bershka
Tänään saapui myös postissa ihana paketti, nimittäin ne hiukset Rapunzelilta ja huomenna on luvassa suuri hiusremontti! Multa myös pyydettiin et otan kuvan miltä mun hiukset näyttää ilman pidennyksiä ja irrottelin tänään kaikki vanhat teipit päästä ja tässä ois nyt kuvaa tänhetkisestä tilanteesta:


Hiukset on kasvanu ihan superpaljon siitä mitä ne oli keväällä, mut on nää vielkin lyhyemmät ku ennen mun blondausurakkaa.. En siis oo leikannu mun hiuksia ollenkaan, ne vaan katkes semmosiks kolmen sentin mittasiks sen kamalan blondausrupeaman johdosta ja nyt nää alkaa vihdoin olla taas yhtä hyvässä kunnossa ku ennen. Huomenna värjään hiukset ja Otto laittaa mulle uudet pidennykset päähän ja sit oon toivottavasti taas pitkän ajan jälkeen tyytyväinen mun hiuksiin. Muistan myös et lupasin teille uuden masukuvan tänää mut se nyt unohtui, joten huomenna voisin laittaa sen sit! 
                           Sit mulla on teille viel pari ihanaa kuvaa pikkuneidistä mummun ja isin kanssa♥
Tää on ehkä hienoin kuva mitä oon ikinä ottanu oikeesti. Valaistus ja kaikki on ihan päin helvettiä mut silti♥
Mut huomenna siis luvassa hiuspostausta! Nyt BB kutsuu, hyvää yötä ihanaiset♥♥

42 Responses to “Neuvolakuulumisia ja päivän asua”

  1. Piitu sanoo:

    Ekaa kertaa kommentoin, ite oon 25v kolmen tytön äiti 🙂 Meidän likat on käyttäny Jekovit-tippoja. Musta ne on ollut hyviä, ei oo masuvaivoja tullu kun on vesipohjanen valmiste eikä öljy. Pahalta se aikuisen suuhun maistuu mut meidän tytöt on ihan mielellään sitä syöny 🙂 tsemppiä vanhemmuteen sulle ja sulhaselles 😉

  2. Piipero sanoo:

    Meillä kans poika syöny jekovittia.. Meillä ainakin alotettiin d-vitamiini tippa kerrallaan, taisinpa aloittaa niinkin varovasti ku 1 tippa/viikkoa.. siis lisäilin aina yhen tipan viikossa että varmasti ehti pikku masu tottua..Ihania kuvia taas 🙂

  3. Anonymous sanoo:

    Iina oot ihana ku jaksat melkeempä joka päivä postata vaikka on varmasti paljon muutakin tekemistä, mut rakastan sun postauksia!

  4. shuaa sanoo:

    vooi miten hellyyttävä kuva tuo viimeinen!!

  5. Anonymous sanoo:

    onhan sulla tota mahaa vielä jälellä tai huomaa noista parista kuvasta.. miks valehtelet tollasessa normaalissa asiassa:D yritätkö olla jollain tapaa parempi(tässäKIN asiassa) kuin muut? huoh..

  6. Iina sanoo:

    Piitu: Apua mä en varmaan uskalla maistaa miltä ne maistuu :DD Mut joo mun äiti sano et on kans antanu mulle noita jekovit-tippoja sillon ku mä olin vauva 😀 Ja kiitos paljon ja kaikkea hyvää teillekin :)Piipero: Toi onki varmaan hyvä et tolleen rauhassa totuttelee, neuvolatäti käski lisätä aina yhen tipan päivässä mut toi kuulostaa kyl paremmalta et rauhassa lisäilee nii masuki tottuu.. Kiitos paljon :)Anonyymi 23.47: Aww kiitti♥ Kiva et tykkäät, ja musta on kiva postailla aina meiän kuulumisista tänne ja on myöskin kiva jutella lukijoiden kanssa aina! :)Shuaa: Eikös ookkin, neiti isin kanssa♥Anonyymi 0.09: Ensinnäkin mä en koe valehtelevani mitenkään jos oon jo kerran laittanut kuvan mun mahasta ilman paitaa ja ajattelin laittaa huomenna uuden kuvan, kuten tossa postauksessakin sanoin. Mä en myöskään koe että siinä ois jotain muita parempaa/huonompaa onko maha lähteny vai ei, se on ihan yksilöllistä missä tahdissa raskausmasu lähtee kenelläkin eikä tee kenestäkään parempaa tai huonompaa, todella naurettavaa jos ajattelet noin. Mä en yritä olla missään ketään parempi, päinvastoin täällähän mä kyselen juuri neuvoja ja mielipiteitä muilta äideiltä millon missäki asiassa. Ettei ois taas joku tylsän elämän omaava hiekkapimppi asialla ku pitää taas väännellä mun sanomisia ihan miten sattuu? Hanki elämä pliis♥ k thx bye 🙂

  7. sanna sanoo:

    meillä kans on nuita jekovit tippoja ja hyvin on masu kestäny ainaki tähän asti.. (just oon vaihtanu että annan 2 tippaa eli siis teen kans tuota 1 tippa/viikko) ja sitte annan vielä cuplatonia niin ei tuu ruuasta ilmavaivoja. plus sitte annan vielä nuita maitohappobakteeri tippoja nii johan kelpaa 🙂 on teillä kyllä sulonen pikku neiti 🙂 millon teillä on sitte eka neuvolassa käynti?

  8. titti sanoo:

    Meille annettiin neuvolasta Jekovit. Niitä käytetään edelleen. Nykyyän ne sopii, mut aloitin ne vasta joskus 1kk iässä kun vauvalla meni masu ihan kovalle niistä. Moni tuttava sanoi aloittaneensa ne myöhemmin, tosin sitä nyt välttämättä kannata neuvolassa aina sanoa :)Ja ei kannata mun mielestä yöllä alkaa herättelee lasta kovin tiuhaan. Jos päivällä syö paljon. On olemas myös ravintolisiä vastasyntyneelle (eteenkin ennenaikaisena synt) joten ne varmaan käyttöön jos ei paino seuraaval nla käynnil ole noussu.

  9. Ansku sanoo:

    Me käytetään jekovit tippoja ja meille ei ainakaan oo niistä tullut mitään 🙂 Ihania kuvia <3

  10. minna sanoo:

    heips! täällä jekovit tippoja käytetään 🙂 ja ihan annoin alusta asti 3 tippaa 🙂 kun jos vauva juo äidinmaidonkorviketta silloin annetaan 3 tippaa kun itse siinä maidossa on jo vitamiineja, mutta rintamaito vauvoille 5 tippaa 🙂 tälläisen ohjeistuksen sain neuvolasta ja myös sellasen vihkosen jossa oli tietoa 🙂 muuten meinasin sulle aikasemmin jo tulla sanomaan että ei kannata lopettaa yölläkään sitä 3 h välein syöttämistä, koska meillä pojalla oli aivan sama ongelma kuin teillä, ei meinannut paino lähteä nousemaan ja ajattelin aina että no onhan se jo noussu että voidaa nukkua pitempiä aikoja mutta ei se vaa niin nouse :// suosittelen iina että jatkat vaan sitä 3 h välein syöttämistä reippaasti ja lopetat sitten kun pikku tytön paino on noussut 🙂 tiedän että on inhottavaa nousta yössäkin 3 tunnin välein toista väsynyttä syöttämään, mutta kyllä se siitä 🙂 nicollakin pikku hiljaa paino nousi ja kauan junnasi samassa painossa, eikä meinannut nousta edes syntymäpainoon :/ sitkeyttä vaan! ja ISO KIITOS Iina sulle että jaksat postata ja piristät joka päivä mun mieltä! tsemppiä sinne yö valvomisiin! pikku tytölle terkut <3

  11. Kisu sanoo:

    voi vitsi tota vauvaa on ihana katella ja teiän yhteiselämää :33 hyvä että teillä meni hyvin se isyydentunnustus ja neuvolatädin kaa n_n ja noist tipoist; muistan ku joskus katoin omaa vauvahistoriaani johonki tehtävää varte ni mullekki annettii joskus vesipohjaist ja nii on mun pienille serkuillekki annettu (:jaksamisia ja toivotaan että pikkuneiti jatkossa saisi nukuttua yölläkin n_n

  12. Jarno sanoo:

    Tuli ihan ikävä ♥Niin ja äitiinsä tullut, kun paino ei nouse, vaikka sapuskaa vetää kaksin käsin =D hihhhTOI VIKA KUVA ois niin täydellinen, jos olis esim vaik luonnonvaloo, oikeesti joku niin ylisöpö kuva!

  13. shuaa sanoo:

    Anonyymi kirjoitti…onhan sulla tota mahaa vielä jälellä tai huomaa noista parista kuvasta.. miks valehtelet tollasessa normaalissa asiassa:D yritätkö olla jollain tapaa parempi(tässäKIN asiassa) kuin muut? huoh..^VOI LUOJA 😀 siis pitääkö ihan keksimällä keksiä Iinasta jotain ”huonoa”. Ja mitä sitten vaikka oliskin mahaa hiukan jäljellä? Haloo synnytyksestä on aika vähän aikaa ja Iina on tosi hyvässä kunnossa oikeesti.. Ehkä Iina on se joka tietää asiasta hiukka enemmän kun sinä 😀 …sori avautuminen rupes vaa ottaa päähän tollanen ihme päteminen niin turhasta asiasta:D

  14. jenni sanoo:

    jos on ”riski” et tulee mahavaivoja nii suosittelen gefiluksen D-vitamiini tippoja niis on samassa maitohappopakteeria meillä ollut ainut mikä on toiminu ees jotenki. ja neuvolassa meille aina väitetty et ei maha väänteet johu D-vitamiineista mut hyvin loppu ku alotti noi gefiluksen tipat 🙂

  15. Anonymous sanoo:

    Ihanaa että jaksat/kerkeät postailla näin usein vielä syntymän jälkeekin! Tosi kiva seurata teidän arkea pienen enkelin kanssa, alkaa vaan itselle tulla hillitön vauvakuume tästä!:D Kaikkea hyvää teillee! ~annika

  16. Viivi sanoo:

    Meillä on käytössä Multitabsin D-tipat, eivätkä ole aiheuttaneet minkäänlaisia mahavaivoja ainakaan meidän pojalle. 🙂 Mutta eipä tuolla meidän pojalla muutenkaan ole ikinä ollut juuri minkäänlaisia mahavaivoja. Niin ja 5 tippaa päivässä on annostus, imetti tai ei. Tai näin meille ainakin neuvolassa sanottiin, mutta mitä olen muiden äitien kanssa jutellut, niin toisessa neuvolassa on annettu taas täysin erilaiset ohjeet tämän ja monen muunkin asian suhteen. Että ottaa nyt selvää. 😀

  17. Meillä annetaan aina Jekovittiä. Sen lisäksi sai rela-tippoja masu vaivoihin ja nykyään ne saa samasta pullosta eli meillä on sellainen missä on d-vitamiini ja rela-tipat samassa 🙂

  18. Piia sanoo:

    Meidän tytön mahalle ei sopinut ollenkaan jekovitit, D-tipat sopi.

  19. Kiki sanoo:

    On se vaan niin sulonen 🙂 <3Taalla ei oo vielakaan tapahtunu mitaan! H-hetkea odotellessa. 😀

  20. Anonymous sanoo:

    Meillä on pojalla kans nuo Jekovit tipat ja ei oo tullu minkäänlaista mahavaivaa. Meillä ollaan kyllä jo kuukauden vajaa 1v! :)Tosta syöttämisestä niin kannattaa vaan syöttää 3h välein, ei se paino muuten lähde nousuun vaikka päivällä veteliskin tuon, mut yöllä kannattaa tosiaan! Onhan se rankkaa, mutta mieti siltä kantilta, että MONET MONET vauvat heräilevät normaalistikkin monta kuukautta öisin syömään, jotkut jatkavat sitä vielä vuoden iässäkin! (Meillä tosin onneksi loppui jo 2kk ikäsenä) Tsemppiä teille! :)-Äiti ’92 ja poika 11kk-

  21. Anonymous sanoo:

    toi viimenen kuva on ehkä maailman ihanin<3 tuli ihan kylmät väreet 🙂

  22. Anonymous sanoo:

    Kokeilemalla löytyy sopiva, voisin suositella esimerkiksi D-tippoja. Aloittele ensin 2tippaa/pvä ja seuraavalla viikolla kolme ja niin edelleen niin kauan että alkaa mennä se viisi tippaa. Ja se, että korvikevauvoille annetaan kolme tippaa on VANHAA TIETOA (viitaten Minnan kommenttiin), eli nykyään myös korvikevauvoille suositellaan annettavaksi se viisi tippaa.Sitten toinen juttu: On harhaluulo, että D-vitamiinista tulisi vauvalle masuvaivoja. Se ei pidä paikkaansa, jos d-vitamiinia aletaan antaa ensin vähän ja sitten annosta lisätään pikkuhiljaa siihen viiteen tippaan. Tämä on erittäin yleinen harhaluulo, joka johtuu siitä että noin 2-3:n viikon iässä vauvojen suoliston kehitys on sellaisessa vaiheessa, että ”masuvaivat” alkavat vaivata. Syy ei ole d-vitamiinissa, mutta niin luullaan koska d-vitamiinin aloitus osuu yleensä juuri niihin aikoihin. Eli vaikka masuvaivoja alkaisi pikkuhiljaa ilmetä, niin älä lopetä tippojen antamista. Ne ovat vauvan kasvulle hirvittävän tärkeitä. Ruuansulatusvaivat eivät johdu niistä, vaan siitä että suolisto alkaa niihin aikoihin totutella vatsan ulkopuoliseen elämään.Tuli ehkä vähän toistoa ja pitkä sepustus eikä tarkoitus ollut mitenkään päteä, vaan oikaista. Moni ei tätä kuitenkaan tiedä.Mukavaa vauva-arkea teille.- Terv.hoitaja Kaisa M.

  23. Anonymous sanoo:

    Niin ihanaa kun oot jaksanu postata näin usein! 🙂

  24. laukku sanoo:

    Meillä on ollu käytössä Devisol D-tipat 🙂 Ihan hyvin on meille ainakin käynyt. Mutta saatiinkin neuvolasta semmoinen ohje, että alotettiin yhdellä tipalla ja seuraavana päivänä kaks jossei oo tullu yhestä tipasta masuvaivaa( jos on tullu niin jatketaan seuraavana päivänä taas vaan yks tippa). Ja sit viidentenä päivänä viis tippaa jossei oo tullu mitään. Toivottavasti tästä ymmärsi jotain 😀

  25. muovikuu sanoo:

    Viimenen kuva on kyllä tosi ihana, mua erityisesti on aina viehättäny isi-vauva kuvat, tuo on kyllä tosi kaunis kuva (:!!

  26. Anonymous sanoo:

    Ootte ihania. :)♥ Ja hahah, toi sun ’mahasta’ huomauttanut anonyymi, mulla on varmaan isompi maha, vaikken siis oo ikinä raskaana ollutkaan, enkä mitenkään lihavakaan ole. :DDD

  27. Anonymous sanoo:

    Sulle sopii mun mielestä melkein paremmin lyhyet hiukset ku pitkät! 🙂

  28. jenni. sanoo:

    me saatiin neuvolasta multitabs d-tipat ja niistä ei meiän neidille ainakaan mitään masuvaivoja oo tullut 🙂 lisäiltiin muistaakseni niin, et ensin pari päivää 1 tippa, sit 2-4 päivän pääst 2 tippaa jne.

  29. E sanoo:

    Suloinen blogi! 🙂

  30. Laura sanoo:

    Ihana ilme vauvalla tos vikas kuvas 😀

  31. Anonymous sanoo:

    Hyvä että se isyydentunnustus meni hyvin! Jännitin täällä teijän puolesta (:Ja toi vauva on kyllä tossa yhessä kuvassa niin sun näköne♥-Aino

  32. Anonymous sanoo:

    oi aina pakko ihastella miten pieni ja ihana tuo vauva on 🙂 <3 eihän noi sun hiukset kauheet oo ilman pidennyksiäkään, mutta itse kanssa käytän ja aina kun menee huonoks ni pakko tilata uudet <3 love it <3 – fanni

  33. K L I P S I sanoo:

    Ihana ilme vauvelilla tos viimisessä kuvassa! 😀 Ja oot taas niin mielettömän kauniin näköinen kuten aina 🙂

  34. Anonymous sanoo:

    Minkälainen se sun kihlasormus on? Haluaisitko esitellä sen meille ? 🙂

  35. Anonymous sanoo:

    Sun blogia on kyllä ihana lukea, kerrot asioista niin avoimesti! Oon jääny ihan koukkuun! Ja kuvat on aina niin ihania ja suloisia. :)Kaikkea hyvää vauvalle ja koko perheelle!

  36. kukkanen sanoo:

    ihania kuvia! 🙂 muute,miks et käytä enää formspringiä?

  37. jooo en kyl taida nyt kestää…sä oot vaan niin kaunis, ja toi sun päivän asu on ihana! Oon itekki ettiny tollasta kaulakorua ties kuinka pitkää, vois lähtee pitkästä aikaa metsästelemään :—Dps. vika kuva on aivan ihana, sydän sulaa ja sitä rataa :—D

  38. Anonymous sanoo:

    Toi sun laukku on ihana ! 🙂 ja tyttö myös <3 (aina)koskas käyt formsprongissä? :O~Loora~

  39. Iina sanoo:

    Sanna: No tehän ootte hyvin varautunu! 😀 Onko teillä sit ollu masuvaivoja ennen ku aloit antamaan noita kaikkia mahollisia? 🙁 Ja on kyl teiänki poika ihana♥ Meillä on ainaki punnitus neuvolassa maanantaina et sillon vissiin.. Meiän pitää soitella!Titti: Jekovit-tippoja päädyin nyt sitten itekki ostamaan, katotaan miten käy sitten, toivottavasti ei menis masu kovalle 🙁 Ja mä aattelin et nyt herätellään siihe maanantain punnitukseen asti mut sen jälkeen ei kyllä millään viittis enää, toivottavasti paino siis nousee. :)Ansku: Hyvä kuulla, toivottavasti meillekään ei tuu 🙂 Ja kiitos♥Minna: Meille sanottiin et 5 tippaa vaikka korvikkeella mennäänkin pääosin.. Ja nyt alotettiin tosiaan uudestaan noi yöherättelytkin, toivottavasti päästäs pian siihen syntymäpainoon edes nii sais antaa pienen nukkua rauhassa 🙁 Ja kiitos paljon tsempeistä! Kiva että mun blogista on iloa, mullekin on paljon iloa aina sun kommenteista! :)) Terkut teidän Nicollekin!♥ :)Kisu: Aww kiva et tykkäät 🙂 Ja toivotaan näin! Ihanaa kun aina jaksat kommentoida :)Jarno: No mulla on sua kokoajan ikävä 🙁 Ja nii no kyllä tollekki ruoka maistuu onneksi :D:D Sillä on vaa hyvä aineenvaihdunta 😉 Oot ihana muru ikävä♥Shuaa: Joo eipä mitään, ei noista kantsi välittää ku ei ne tiiä mistään mitään 😀 Jenni: No mä ostin nyt ekaksi noit jekovittei ku ei meil oo ainakaan muuten oo ollu mitää masuvaivoi, mut jos noi nyt sit aiheuttaa niitä nii pitää kokeilla niitä gefiluksen 🙂 Ja niinhän ne väittää ettei D-vitamiinistä johdu mut eiköhän ne monet äidit tietä paremmin joiden vauvoille on niistä masuvaivoja tullu. Meillä onneksi neuvolatäti ei ees yrittäny väittää et d-vitamiini ei niitä vois aiheuttaa, sano vaan et kokeilemalla löytyy sopiva merkki :DAnonyymi 9.38/Annika: Awws kiva ku tykkäät! Jotenki nyt on paljo enemmän kerrottavaa ku pikkuneiti on syntyny enkä vaa makoile ryhävalaana sohvalla kaikkia päiviä nii tulee sit postattuuki useemmin 🙂 Kaikkea hyvää sullekin♥Viivi: Joo noi neuvolat näyttää antavan kyllä niin ristiriitasia neuvoja, sit sama homma kans viel raskausaikana et äitiyspolilla ja neuvolassa ihan eri ohjeet 😀 5 tippaa meilläki nyt on annostus, katotaan miten lähtee sujumaan :)PienenTytönÄiti: Okei, no pitää koittaa noita jotain rela -tai gefilustippoja jos masuvaivoja tulee 🙂 Toivottavasti ei!Piia: Okei no me nyt kokeillaan näitä jekovittejä ekaksi mutta onneksi on sit vaihtoehtoja jos ne ei sovikkaan :)Kiki: Onhan se tommonen ihana pieni♥ Ja heii tsemppii, kyl sunkin oma pieni pian syntyy! :)Anonyymi 10.28: Joo no kyllä me syötelläänkin nyt tiheään tahtiin myös öisin, ja kyllä mä sen tiiän et monet vauvat heräileekin paljon, mut tuntuu vaan turhalta tuputtaa ruokaa vauvalle turhaan usein kun se söis paljon paremmin kun sais omaan tahtiinsa syödä. Mut tehdään nyt näin ainakin maanantain punnitukseen asti 🙂 Kiitos!

  40. Iina sanoo:

    Anonyymi 10.30: Aww, on se kyl munki mielestä♥ Noi kaks on kyl nii söpöjä yhessä muutenki! :DAnonyymi 10.30/Kaisa M.: No me ostettiin nyt jekovit-tippoja ja totutellaan tippa kerrallaan, toivotaan että masuvaivoja ei tule ollenkaan, johtui ne sitten mistä hyvänsä 🙂 Ainakin meiän neuvolatäti sano et se on hyvä merkki et tähän asti masu on ainakin toiminu hyvin ja ikää on jo yli kaksi viikkoa 🙂 Kiitos vinkeistä :)Anonyymi 10.42: Mulle on tullu joku postausinto nyt! Kiva et tykkäät :DLaukku: Meki saatiin toi sama ohje, mut mä aattelin kokeilla sillee et annan eka muutaman päivän ajan sitä yhtä tippaa ja sit vasta lisään kahteen, et otan viel rauhallisemmin et ehtii tottuu :DMuovikuu: Haha mäki tykkään isi-vaavikuvista, ne on nii hellyyttäviä 😀 Ja kiitos :)Anonyymi 13.25: Joo muakin huvittaa toi, mulla oli ihan samanlainen maha jo ennen raskautta esimerkiksi jos olin vaikka syöny vähän enemmän, sit taas aamulla ku heräsin saatto olla paljon pienempi. Mahan kokoki vaihtelee kokoajan oli sit ollu raskaana tai ei 😀 Ja kiitos paljon♥Anonyymi 14.08: Otto sanoo samaa mut mä vaa itte oon nii jämähtäny näihin pitkiin 😀 En osaa olla tyytyväinen lyhyillä, vaik ne ois paljon helpommat. Ehkä vielä joskus… :DJenni: Joo tolleen mäkin ajattelin tehdä et rauhassa totutellaan 🙂 toivottavasti ei meillekään tuu mitään :)E: Kiitos :))Laura: On kyl, ihanat noi sen otsarypyt :D:D Se on mietteliäs pikkunen :DAino: Aww ootpa ihana :)♥ On meissä vissiin vähän samaa näköä vaavin kanssa:DFanni: Mäkin oon kyl pidennyksistä riippuvainen vaikka ihan hyvin voisin olla ilmankin 😀 pitkät hiukset on vaan ni jees♥KLIPSI: Hei ihan itte oot niin nätti Vilma :)♥Anonyymi 18.32: Mun kihlasormus on sellainen joka on vielä kultasepänliikkeessä ja saapuu mun sormeen loppukuusta, jolloin esittelen sen varmasti täällä :)Anonyymi 18.40: Kiva että tykkäät ja kaikkea hyvää sullekin :)♥Kukkanen: Kiitos 🙂 Ja mä en vaan oo jaksanu viel alkaa vastaamaan kaikkiin ku mulla on nii paljon kysymyksiä, varmaan ens viikolla vastailen ku Otolla alkaa työt ja mulla on tylsää :DFashion victims: Voi kiitos paljon ihanuus♥ Mä ostin noi molemmat kaulakorut Lindexilt kesällä jollai -70% alennuksel! Just hyvä löytö :DLoora: Aww kiitos :)♥ Ens viikolla varmaan vastailen kaikkiin, inbox paukkuu sitä rataa et siihen tulee menemään monta tuntia ku vastaan kaikkiin 😀

  41. Kaloriina sanoo:

    Tohon D-vitamiiniasiaan; meillä toimi Danielin vauva-aikana parhaiten Gefilus+D3-tipata ja myöhemmin sit alettiin antaa D-tipat nimisiä tippoja. 🙂 Masuvaivoihin itessään kokeiltiin aluks Cuplaton (ei tehoa), ja sit Disflatyl-tippoja, joista oli tosi iso apu! Niitä käytettiin vajaat pari kuukautta 🙂

  42. Anonymous sanoo:

    niin mäki, aina kaikki sanoo et sun hiukset on kivat ilmankin pidennyksii, mut ku kerran koitti ni niihin jäi oikeesti koukkuun ja pahasti : D

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.