Toivepostaus: Mun unelmahäät

12.01.2012

Tällasta on multa pyydetty jo pidemmän aikaa ja nyt ajattelin sen pyöräyttää kun jotenki tullu niin hääkuume ku kattelen joka päivä hääohjelmia telkkarista! Jopa Bridezillas -ohjelma saa mussa aikaan hääkuumetta, vaikka ne hirmumorsiamet onkin aika järkyttäviä ja sellaseksi en haluais itse muuttua. Tää käsittelee nyt mun unelmahää -ulkonäköä, -kirkkoa ja -juhlapaikkaa. Jos oisin alkanut vielä miettimään morsiusneitojen/kaasojen, bestmanin, Oton ja Tiaran ulkonäköä niin ois menny varmaan koko yö kun tässä on nytkin vierähtänyt jo muutama tunti pelkkien kuvien etsimisessä. Mutta jo riittää turha höpinä, mä oikeen kihisen innosta et pääsen kertomaan mun hääunelmista! Ja nää on sit kaikki aivan överiunelmia, tai no ei nyt kaikki mutta lähinnä noi sormukset ja muutenkin ulkonäköön liittyvät jutut on sellasia öky designerjuttuja että niistä saan todellakin vain tyytyä unelmoimaan.

Helsingin tuomiokirkko! En varmana ole ainoo suomalainen nainen joka on pikkutytöstä asti haaveillut astelevansa alttarille tuossa kirkossa. Mutta tuosta mäkin siis unelmoin. Helsingin tuomiokirkko on kyllä sen verran massiivinen että siellä ei kyllä mitään intiimejä muutaman vieraan häitä kannata järjestää, mutta mä haaveilenkin super isoista häistä jonne tulee kaikki mun ja Oton sukulaiset ja ystävät vuosien varrelta. Kerran sitä elämässä mennään naimisiin ja mä haluun tehdä sen isosti, sit joskus vanhempana voi pitää vaikka jotain intiimimpiä häävalan uudistamistilaisuuksia aina kymmenen vuoden välein vai mitä ne oli nimeltään joita Jenkeissä aina juhlitaan.
                     Mä vaan unelmoin kuinka käveltäis noita isoja portaita alas (vaikka oon nähny kyllä monien jotka menee naimisiin tuolla tulevan ulos kyllä aivan muuta kautta mutta saa sitä hei haaveilla! :D) ja kaikki vieraat muodostais kujan jonka läpi käveltäis ja meidän päälle heiteltäis ruusun terälehtiä. En haluis riisiä ku se jäis tukkaanki kiinni ja kummiski tippuis mun mekon kaula-aukosta sisään tai jotain ja sit mulla ois hullun tiukka korsetti jota ei saa millään auki ja joku riisinjyvä kutittais rintsikoissa loppupäivän, ei kiva!
                    Ja koska mä olen stadilaistyttö henkeen ja vereen niin haluaisin juhlapaikankin löytyvän Helsingin keskustasta, läheltä tuomiokirkkoa. Siihen sopisi täydellisesti Bulevardin ja Yrjönkadun kulmassa sijaitseva G18 -juhlasali. Juhlasali on osa vuonna 1884 rakennettua Svenska Folkskolans vännerin kulttuuri -ja koulutustaloa. Uskomattoman ihana ja tyylikäs paikka joka henkii arvokkuutta ja juhlatunnelmaa! Paikasta oli aivan älyttömän vaikeaa löytää hyvälaatuisia kuvia mutta G18:n omat hienot flash -tuetut nettisivut antaa kyllä upean kuvan juhlasalista.
                     Mitä siellä meidän häissä sitten tehtäis? No syötäis ainakin mielettömän hyvää ruokaa, haluaisin et ensin on vaikka alkudrinkit jonka jälkeen kunnon buffet -illallinen ainaki miljoonalla ruokavaihtoehdolla, jokaiselle jotain -periaatteella. Tietysti mun ja Oton joku ihana häätanssi, biisiä en tiiä mikä ois semmonen ”meiän” biisi kun niitä on niin monta, mut eiköhän sieltä joku valikoituis ylitse muiden. Häävalssia en usko et tanssittais koska jotenki mulla on sellainen fiilis et se valssi ei ihan kuvastais mua ja Ottoa, eikä se ehkä ois niin herkkää ku pitäis keskittyä liikaa siihen valssaamiseen eikä sais vaan huojua ja pussailla rauhassa.
                    Ois kiva jos ois jotain hääleikkejäkin (näistä mulla ei oikeen oo muuta käsitystä kun ne mitä oon itte ollu mukana leikkimässä), morsiamenryöstöä ja vaikka joku häävisa. Sitten myös tietysti perinteiset morsiuskimpun ja sukkanauhan heitot. Illalla kunnon bileet ja Dj, ei mitään humppabändiä jostain takahikiältä. Vaikka mä haluankin viettää meidän häitä jossain upeassa juhlatilassa ja massiivisessa kirkossa niin en silti halua että niistä tulee sellaset pönötysjuhlat, haluaisin että meidän häissä ois rento ja hauska tunnelma ilman turhaa jäykistelyä ja stressiä. En usko että musta tulee Bridezillaa koska mä en stressais niin paljon jokaista pikkuyksityiskohtaa, jos jossain on vähän vääränlaisia kukkia tai pari nimilappua puuttuu niin ei se maailmaa kaada.

Mutta musta tuntuu että se ulkonäkö taitaa olla vähän kiinnostavampi aihe, joten siirrytään seuraavaksi hääpukuun! Mä haluan valkoisen hääpuvun jossa on merenneitohelma tai ainakin sellainen ylempää kapeampi ja alempaa hieman leveämpi helma ja mieluiten olkaimeton yläosa ja jokin kiva juju. Katselin Elie Saabin ja Vera Wangin pukuja ja löysin monta aika ihanaa!

Hääkengiksi haluaisin jotkut mielettömän ihanat designer -korkkarit. Mä omistan useita laadukkaita korkokenkäpaerja halpiskenkien lisäksi mutta kyllä multa silti puuttuu ne THE kengät. Mutta mikäs sen parempi syy törsätä kuin häät? Mun mielestä jos puku on suht yksinkertainen ilman mitään turhia härpäkkeitä niin kengät saa olla aika överit. Vastaavasti taas jos puku on vaikka todella pitsinen tai sisältää paljon yksityiskohtia niin kenkien pitäis silloin olla aika simppelit. Mä valitsin muutamat jotka miellytti mun silmää eniten Polyvoren sivuilla. Kaikki muut noista on aika avonaisia, mut noi jotka on täynnä helmiä ja timantteja on silti mun ehdottomat suosikit vaikka poikkeaakin kovasti muista. Mutta noita en kyllä lähtisi laittamaan jalkaani tosiaankaan vaikkapa tuon alarivissä keskellä olevan pitsiunelma -puvun kanssa.

Katselin myös häälaukkuja, eikös sellainenkin kuulu asuun? Häälaukun pitäis olla pieni, mutta tilava ja kätevä. Tärkeintä on tietysti että se sopii puvun ja kenkien kanssa hyvin yhteen. Mä tykästyin tällasiin super pieniin aika vintage -henkisiin laukkuihin. Mun suosikit on ehdottomasti ylä- ja alarivin vasemmanpuolimmaiset laukut. Jotenkin niin ihania molemmat, mutta aivan eri tavalla.

Hääkoruiksi haluaisin mitäs muutakaan kun paljon paljon timantteja. En haluais kaulakorua ollenkaan, jotenkin musta tuntuu että se veis liikaa huomiota itse hääpuvulta. Mutta jotkut upeat korvakorut ja käsikoru ois kyllä pakko olla. Mä en tykkää hirveesti keltakullasta joten valkokultaiset korut ois mun valinta. Korviin joko pienet roikkuvat timanttikorut tai sitten ihan napit, riippuen kampauksesta. Käteen sitten tollainen vähän näyttävämpi käsikoru olis ihana ja päähän kampauksesta riippuen ehkä TIARA. Hah, siinä se nyt tuli! Mutta eipä mua ollenkaan haittaa jos mun neitiä verrataan tuossa kuvan oikeassa alareunassa olevaan kapistukseen, on nimittäin melkosen kaunis kuten Tirriskäkin♥

Huntua mä en haluaisi ollenkaan, musta jotenkin tuntuu et se ei ois enää vaan mun juttu. En muutenkaan oo mikään kovin neitseellinen kun oon jo äiti ja jotenkin huntu luo mulle mielikuvan jostain neitsytmorsiamesta mitä en todellakaan ole :DD Vaikka hunnut on kyllä kauniita, ne ei vaan ole mua varten. Ja en nyt tarkota tällä sitä että jos on äiti nii ei saa käyttää huntua omissa häissään, se vaan musta itsestä henkilökohtasesti tuntuis jotenkin hassulta. Hiukset haluaisin joko auki ja tuuheille kiharoille tai sitten puoliksi kiinni mutta tuuheat kiharat silti, eli paljon pidennyksiä!

Mä en oikeen osannu päättää että minkä väriset hääkukat haluaisin. Toisaalta haluaisin häihin valko-hopean teeman, mutta jotenkin tuntuis tylsältä että puku, kengät, laukku ja vielä kukatkin ois valkoiset joten kattelin sit vaihtoehdoksi myös pinkki-limenvihreitä kukkasia. Sitä en kyllä tiedän miten ne yhdistyis siihen väriteemaan mutta onneksi tää on vaan unelmapostaus niin sillä ei ole mitään väliä!

Ja sitten viimeisimpänä, vaan ei vähäisimpänä: Vihkisormus! Mä haaveilen Harry Winstonin sormuksesta, mut tietty joku muukin kelpais. Tärkeintä sormuksen ulkonäössä on se että se on valkokultaa ja siinä on ainakin yksi iso timantti, mut mieluummin tietty useampia. Tämmösiä ihanuuksia valikoitui mun suosikeiksi:

Viimeisen loppusilauksen meidän häät sais kun mentäis sitten yöllä Oton kanssa Hotelli Kämpiin jonnekki ihanaan morsiussviittiin ja sitten heti seuraavana päivänä sais lähteä vaikka viikon häämatkalle Malediiveille. Ai että! Tää on nyt tällanen aikamoisessa väsymyksessä väännetty postaus, mutta kuvastaa kyllä suurinpiirtein mun villeimpiä hääunelmia. Mitäs pidätte?

Musta kyllä vähän tuntuu että jos mä kovin pian haluan naimisiin niin meidän häät ei kyllä oo lähellekään näin luksusta, saa nähdä että jaksanko odottaa hyvää vai haluanko vähän vähemmän mutta nopeammin. Ja onhan se tietysti Otostakin kiinni että milloin tuo herra haluaa sanoa tahdon. Mutta on mulla ainakin kova luotto siihen että tässä lähivuosina me otetaan ja repästään ja mennään naimisiin kun kerran kihloissakin jo ollaan. Että vinkvink Otto! Mutta joo, nyt mä käperryn tonne murun viereen nukkumaan kun silmät ei enää pysy auki. Hyvää yötä ihanat ja kertokaa ihmeessä mitä piditte!♥♥

 Kuvalähteet: onewed.com jamieandbenwed.com fiftyflowers.com designbyindy.com weddingbee.com wikimedia.org weddingstheknot.com floralartvt.com aileentran.com studioblush.blogspot.com foreverwf.blogspot.com etsy.com www.goexperience.fi weddingbycolor.com bridalpk.com bestnewhairstyles.com frenchfashions.blogspot.com


51 Responses to “Toivepostaus: Mun unelmahäät”

  1. Anonymous sanoo:

    ihana postaus, tykkäsin! 🙂

  2. Anne sanoo:

    Moi muru ! Ihanat unelmat sulla kyllä on. Täytyy munkin alkaa säästämään namirahoissa, että voin tulla jossain paremman näköisessä vaatteessa teidän häihin…<3 Mutta ihanaa huomata, että tiedät unelmien ja todellisen elämän eron… 🙂

  3. Anonymous sanoo:

    ihana postaus! mutta hauskaa tässä on se, että mun unelma häät olis tismalleen samanlaiset kaikki sormukset ja muut, ja ai että miten ihania wangin puvut on<3 ainoo juttu mikä olis eritavalla ni on kukat:D

  4. Essi sanoo:

    ihania juttuja kaikki! munkin unelma häät on vähän samantyyliset, mutta kaupunki tietysti eri. ja haluaisin myös hunnun:) mutta meko maku meillä on samanlainen kyllä! voin jo kuvitella tioran jossain ihanassa vaaleenpunasessa/pinkissä mekossa kävelee (jos tiara osaa sillon siis kävellä vielä:D) sitä käytävää alttarille pitkin ennen sua ja ottoo ja heittämässä siihen ruusun terälehtiä!

  5. Essi sanoo:

    Mä oon pienestä pitäen unelmoinu suurista Tuhkimo-häistä, joissa mulla olis joku yli hiano prinsessahäämekko ja timantteja koruissa niin että olisin yhtä kimallusta 😀 Oon myös unelmoinu, että kasvatan pitkät hiukset häitäni varten, että niihin saa tehtyä jonku upean kampauksen. 😀 Mutta toisin kävi. En olis pari vuotta sitten ikinä uskonu, että mä oon 19-vuotiaana raskaana ja vietän omia häitäni viimesillä raskausviikoilla! Hieman muuttui häiden todellisuus mun unelmahäistä.. Mutta häät olivat niin onnistuneet ja ikimuistoiset ja nyt voin vaan todeta, että ne todellakin oli mun unelmahäät! <3

    • Iina sanoo:

      Haha, niin se elämä heittelee 😀 Enpä mäkää ois vielä vuosi sitte tähän aikaan tienny että nyt oon tässänäin Oton kanssa kotona perjantai-iltana ja meidän ihana melkeen 4kk vanha neiti makoilee sitterissä ja kujertaa! Uskon että varmasti vaikka ei kaikki meniskään häissä niinku on aina haaveillu niin ne silti on niin ikimuistonen ja ihana tapahtuma että ei se haittaa 🙂 Onnea vielä tuoreelle avioparille ja ihanaa loppuraskautta! :)♥

  6. Anonymous sanoo:

    Taas jälleen kerran IHANA postaus ! Kiitos kun vastasit siihen ehkäsy kysymykseen vaikka se onkin aikalailla kaikkien oma juttu. Tiaran nimi on tän blogin myöten tullu mulle semmoseks ’jos mä joskus saan tytön niin sen nimeks tulee Tiara’:) Pelkään, että tulet vastaan jossain joskus ja vahingossa alan sulle höpöttelee koska mähän tunnen sut tai siltä se ainaki tuntuu:D joo aika sekavaa settiä mutta huhu ootte ihania. Yks toivepostaus olis kans teidän perheen ekonomia. En tarkota mitään tarkkoja palkkalukuja yms vaan mihin käytätte rahaa ja missä taa säästätte ja pihtailette:) koska se ainaki on asia mitä kaikki varmaan päivittäin miettii omasta elämästä:)

    • Iina sanoo:

      Kiitos, kiva et tykkäsit! 🙂 Joo eipä mitään, kyllä multa saa kysyä ja varsinkin kun on asiallisia kysymyksiä kuten se sun, aina mä en vaan halua kertoa hirveen tarkasti 🙂 Ja voi awww ihana oot! Tiara on kyllä kaunis nimi♥ Ja kyllä mulle saa höpötellä jos mua jossain näkee! Kiitos postaustoiveesta, täytyy pistää harkintaan mutta tää on aikalailla myös Otosta kiinni että onko sille ok että näistä asioista puhun edes ympäripyöreästi, mutta katsellaan! Hyvää viikonloppua♥

  7. Anonymous sanoo:

    Pystyisitkö tekeen sen kihara postaukseen lisäksi sellasen kampauksen joka menee toiselle puolelle? Vaikka jatkoksi sille videolle? Yritä nyt saada selvää mitä tarkotan:D

  8. Anonymous sanoo:

    Eiks toi juhlasalihommeli oo siinä ruttiksen lähellä? 😮 Jos on ni sit mun dädän ja sen vaimon ne afterpartyt oli tuolla :):)

  9. Anonymous sanoo:

    Ihana postaus, tätä olinkin odotellut jo! Meillä kanssa häät suunnitteilla, vasta muutamien vuosien päästä, mutta hääkuume mullakin tulee toosi usein ja ihastelen netissä ihania pukuja 🙂 Itse pidin koruista/sormuksista, ihanaa ylellisyyttä ja nuo morsiuskimput oli kans ihania. Itselläni juurikin mielessä valkoisia liljoja tai muita kauniita valkeita kukkia, jotka on aseteltu köynnösmaisesti :)Ihanaa alkanutta vuotta teidän perheelle, jatka samaan malliin Iina, ole rohkea oma itsesi <3Johanna

  10. Aino sanoo:

    Ihana postaus!♥ Ite haluisin lähimmät sukulaiset ja perheen vaan häihin+kaverit,ei ois mun tyylistä semmosseet jos ois 4987321 vierasta,jos ymmärrät 😀 Mut sehän on ihan henk.koht. asia! Ja sit haluisin kans merenneitomallisen häämekon joka on tietty valkonen ja siin ois jotain pikku’koruja’ koristeena ;D Mäki katon joka päivä(jos kerkeen) Liviltä sen ”Hulluina häämekkoihin” vai mikä se onkaa! Niin hyvä sarja. Myös Häähullut,katoin kyl vaan tänään,koska oon TAAAAAS kipee…Ja mäki oon itekki aina haaveillu tommosseest et osa hiuksist ois takana kii ja sit kiharalle! :D:DTuomiokirkko on kyl nätti paikka häille♥ Mut ite kyl haluisin pienemmän kirkon häille(koska toi mun vierasmäärä ei varmana ylitä yli sataa niinku jo tos alus sanoinki) Mä kyl haluisin hunnun 🙂 Ne on vaa jotenki niin…herkkii tai jotenki♥ Ja itekki oon herkkä ihminen ni ehkä se huntu sit kuvastais mua jotenki…Sit hääkimpuks haluisin joko punasen tai pinkin ruusukimpin jos ois jotain muit kukkii ja HOPEETA! :DTykästyin tohon alhaal,vasemmalla, olevaan sormukseen! Aivan ihana! :OJa sit tietty timanttiset nappikorvikset 😉 Oon muute ihan samaa mieltä sun kans kaulakoruista,et ne vie kaiken huomion(varsinki jos on oikee mahtipontine kaulakoru) häämekolta. Mut joo,kaiken kaikkiaan ihana postaus taas kerran ♥

    • Iina sanoo:

      Kiitos♥ Nii sehän on ihan oma päätös että millaset häät haluaa, kyl mä toisaalta ymmärrän ihan hyvin senkin et haluaa pienet ja intiimit, ihan mistä tykkää 🙂 Ja mäki oon kyl nii koukussa noihin hääohjelmiin! 😀 Hunnut on kyl kauniita, mä kyl tykkään jos morsiamel on huntu mut en vaa koe et se sopis mulle! 😀 Aaa ihana kommentti, mahtavaa alkanutta viikkoa sulle♥♥

  11. Anonymous sanoo:

    mut mites haluisitko et meette häämatkalle ilman tiaraa? 😮

    • Iina sanoo:

      Haluaisin, mun mielestä häämatka on hääparin kahdenkeskinen matka jonne lapsi/lapset ei kuulu mukaan. Me ei myöskään olla menossa vielä ainakaan pariin vuoteen naimisiin joten Tiara ei meidän häämatkan aikaan oo enää mikään sylivauva vaan pärjää oikein hyvin vaikka mummunsa kanssa 🙂

  12. Melinda sanoo:

    Ihana postaus oli 🙂 aivan ihania häämekkoja oot löytäny ja nuo sormukset myös..voi että<3

  13. Anonymous sanoo:

    ooh! aivan ihana postaus! itsellä on tulossa ensi kesänä häät niin oon kans aivan hääkuumessa ja bridezillat sun muut tulee itelläkin kateltua 😉 oishan tollaset ökyhäät aika unelmat jos ois rutosti rahaa, mutta meillä on tulossa niin suuret häät että suurin osa budjetista menee tosiaan siihen ruokaan:D mutta tärkeintä on että juhlissa tunnelma on katossa ja saadaan kaikki meidän rakkaat todistamaan elämän tärkeintä päivää 🙂

    • Iina sanoo:

      Haha voi että, onnea paljon häiden johdosta! Ja nii mäki uskon et meil menee suurin osa ruokaan, koska mun mielestä häissä pitää syödä hyvin! 😀 Ja oikeessa oot, tunnelma ja läheiset on häissä tärkeintä 🙂

  14. Anonymous sanoo:

    kihlaushan on lupaus naimisiinmenosta, vai eikö teille?

  15. Anonymous sanoo:

    Montakohan vuotta sais odottaa, että pääsis tuolla naimisiin. Varmaan aika suosittua. Ite haluisin mennä turun tuomiokirkos naimisiin, vaikka turkulainen en oo koskaan ollutkaan :DItse tosin tuskin tulen menemään kirkossa naimisiin, luultavasti en edes Suomessa (lukuunottamassa jotain pientä tilaisuutta täällä asuville sukulaisille.)Toivottavasti saat sitte joku päivä just täydelliset häät 🙂

    • Iina sanoo:

      Helsingissä nollataan kerran vuodessa ne varaukset, eli aina huhtikuussa jokavuosi pitäis olla sit valppaana (tai no ei nyt jokavuosi mut sinä vuonna ku haluu naimisiin). Eli joka vuosi tulee uudet listat eikä pysty varaamaan monen vuoden päähän. Se on sinänsä hyvä järjestely mut voisin kuvitella et se varauspuhelinnumero on suhteellisen tukossa sinä päivänä ku aletaan ottamaan uusia varauksia :DDDD Turun tuomiokirkkokin on kyllä kaunis 🙂 Voi ja kiitos paljon, toivottavasti säkin saat ihanat täydelliset häät :))

  16. Anonymous sanoo:

    kyllä häämatkalle voi (ja mun mielestä pitääkin) mennä ilman lasta. se on vastavihitylle parille tosi tärkeetä. <3 ja lapselle ihan mukavaa viettää vaikka se viikko hoidossa isoäidin luona :))))

    • Iina sanoo:

      Oon ihan samaa mieltä ja varsinkin kun ei olla tässä lähipäivinä menossa naimisiin niin Tiarakin on jo isompi tyttö sitten ja pärjää vaikka viikon mummun kanssa ihan hyvin 🙂

  17. Anonymous sanoo:

    Jee, teit tän postauksen! <3 Oli tosi kiva lukea tätä! 🙂

  18. Anonymous sanoo:

    Mää niiiiin pittiin <3 (argh, pidin :D) Ja nuo häät sun tulee toteuttaakki! 🙂 Meijän häät oli tosi pelkistetyt, mutta joskus vielä juhlitaan tosissaan, uuestaan 🙂 Ja ihana, tosiaan viimevuonna olin häissä kaasona ja sain olla mukana kahtomasa läheltä suunniteluja ja tein hääkampauksenki ja kaasojen jne, ihanaa <3 Mun morsiamella on blogiki hääajasta ja suunnitteluista mikä oli vissiin nyt päässy johonki Naimisiinlehteen hyvien hääblogien listalle, voin nakata osotteella jos haluat kattoa ja innostut enemmän suunnitteleen häitä ja haluat vinkkejä! 🙂 Tai vaan kytätä, hihi! Ois muuten niiiiin ihana olla joku hääsuunnittelija! 😉 Ja multa loppuu usko! Huomena vika päivä millon pitäs mun blogin aueta, mut saapahan nähä 🙁 tuun kilijuu heti naamallani jos sen saan 😀 Jos ei huomenna aukene niin pakko valittaa jo jonnekki vaikkei googlen yhteystietoja mistää löytynykkään! Tai tehä uuet tunnukset :/ pah. Kattoo nyt.. Mut ihana postaus! 🙂 Entäs kaasot ja morsiusneidot ja besmanit ja sulhaspojat ja se tärkiä eli kakku? 😀 T. Neea, näläkänen sellainen :DD

    • Iina sanoo:

      Aww ihana että PITTIIT :D♥ Toivottavasti saisin ees etäisesti näitä unelmahäitä muistuttavat häät, sit oisin super onnellinen♥ 😀 Ja joo laitappa ihmeessä osotetta tännepäin niin meen kurkkimaan hääjuttuja! Oon kyllä alkanu niin hääkuumeilemaan sen kihlauksen jälkeen että huhhuh, ennen en oikeestaan ees miettiny koko asiaa niin paljoa :DD Ja ois kyllä aika ihanaa, varsinki jossain jenkeissä ku siel on ihan eri mahdollisuudet järjestää häitä ku Suomessa :D! Onneksi oot saanu jo omat tunnukset takasin! Ihme toimintaa kyllä taas ku jouduit oleen ilman niitä 🙁 Ja mullaki on kauhee nälkä! 😀 Kakun pitäis olla tosi tosi iso ja suklainen 😀 Mut ku Otto inhoo suklaata nii en sit tiiä :(( 😀 Terkkuja sinne!♥

  19. pinni sanoo:

    Ah tuo hääpuku ylhäällä vasemmalla!! <3 täydellinen!!! Mä ihastuin kans aikoinani Heidi Montagin hääpukuun (vaikka itse ihmisestä et tykkääkkään :D) sellanen ihana joutsenprinsessa tyylinen <3 mä oon jo É:lle ilmoittanut, että tiedän päivämäärän kun mennään naimisiin, mutta vuosi on kiinni hänestä ;D mä haluan mennä uutenavuotena! Oon aina halunnut talvi-häät 🙂

    • Iina sanoo:

      Se on munki ehdoton suosikki!♥ Ja joo Heidi Montagilla oli kyllä upee puku vaikka muuten se koko naikkonen on aika ällö (Ah Lauren Conrad♥) 😀 Ja voi kun ihana et haluut talvihäät, niissä on ihan omanlaisensa tunnelma ku on semmosta pimeetä ja voi laittaa kaikkia ihania valoja ja kaikkee oi nyt mä innostuin talvihäistä! :DD Mut luulen et me mennää kyllä kesällä naimisiin silti 😀

  20. Anonymous sanoo:

    Olisit aivan ihana morsian … ♥ 🙂

  21. Anonymous sanoo:

    eksyin gallerias sun vanhoihi kuvii, ni haluisiks tehä postauksen lontoon reissust jos löydät kuvii yms? oon menos ite kesäkuus ja ajattelin et jos jaksat/viittit/haluut ni tekisit postaukse mis suosittelet kaikkii hyvii shoppailu ja ruokapaikkoi, olisin super ilone! : > meen iha ekaa kertaa sinne ja varmaa hukun siihe ihmismäärää jo lentokentäl :DDD

  22. Fani sanoo:

    Aivan ihana postaus 🙂 aivan ihanat ois sun unelma häät 🙂

  23. Itse olen suunnittelemassa aika eri näköisiä häitä. Pieniä, ilman mitään hääleikkejä ja turhia sukulaisia. Mutta kaikkia häitä koskevaa on aina ihana lukea!

    • Iina sanoo:

      Oot oikeessa, hääjutut on kyllä aina ihania vaikka oiskin ihan erilaisia kun omat mieltymykset 🙂 Ja mä oon aina ollu tosi läheinen mun kaikkien sukulaisten kanssa ja Ottokin ja meillä on isot suvut ja paljon paljon ystäviä niin sen takia me halutaan isot häät jotta kaikki läheiset pääsee meidän kanssa juhlimaan 🙂

  24. Sini sanoo:

    Anonyymi 07:15, eihän Iina sanonut missään vaiheessa että he eivät ois menossa naimisiin Oton kanssa missään vaiheessa vaan just päin vastoin?:D

  25. kape sanoo:

    Vihdoinki toimii taas kommentointi!:) oli tosi kiva ja mielenkiintonen postaus mulle ajankohtasesta aiheesta (joo o, mentiin uutena vuonna kihloihin;)) ja on niin mukava vertailla unelmia ja saaha lisämaustetta omiin aatoksiin 😀 oot huippu iina!!

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.