Pinkkiä harmauden keskelle

03.09.2012
Tänään on kyllä ollut tämän vuoden ehdottomasti syksyisin päivä! Mun kantoreppu-kauppareissu jäi vain aikeeksi kun salamat en kirjoittanut ensin vahingossa salamit vilistivät taivaalla ja rankkasateen ropinaa säesti tasainen ukkosen pauke, mutta korvasin sen harjoittelemalla repun oikeaa asentoa/asennustapaa/jotain useampaan otteeseen päivän aikana teidän edelliseen postaukseen antamianne vinkkejä hyödyntäen ja nyt voin sanoa että reppu tuntuu selässä (ja käytössä) jos mahdollista, vieläkin käytännöllisemmältä ja mukavammalta. Mun asentoni oli aivan liian kumara, ja vaikkei se lyhyessä kokeilukäytössä mitään vaurioita saanut mun selälle aikaiseksi niin jatkoa ajatellen asentoa oli hyvä korjata. Tirriskä myöskin viihtyy nyt repussa varmaankin paremmin kunhan päästään taas testailemaan kun neiti näkeekin jotain eikä ole piilossa äidin lapaluita vasten! Huomenna saa luvan olla kauniimpi ja aurinkoisempi päivä jos päästäisiin vaikka tekemään neidin kanssa reppuretki meidän tulevaa ihanaa kotitaloa katselemaan (n. miljoonatta kertaa).
              Tänään on meillä sisällä möllöttelystä huolimatta ollut oikein tapahtumarikas päivä, aamulla oli muuttotarkistusta ja iltapäivällä kämpän esittelyä mahdollisille uusille asukkaille. Otto ihana toi Tiaralle mun himoitsemani Lindexin neonpinkin sydänpipon ja mulle syyskuun Kaksplussan jota se päätyikin itse selailemaan meidän olkkarin lattialle todella epämukavan näköisessä asennossa. Kuvasaldokin on päivän harmaasta värityksestä johtuen erittäin niukka, mutta muutaman kuvan koitin keltaisessa energiansäästölamppuvalaistuksessa saada napatuksi ihanasta piposta ja mun ylisöpöstä taustakuvasta!
 Sää ei oikein houkuttanut ulkoilemaan, vaikka salaa mielessäni haaveilin keltaisista Rukan kurahousuista ja maailman isoimmasta lätäköstä johon saisin mun pinkeillä hai-saappailla mennä läiskyttelemään ja pyydystää sadepisaroita kielellä. Se vaan oli maailman parasta pienenä!
 Tirriskän uusi semilämmin (ei talvipipo eikä oikein syksypipokaan) neonpinkki pipo – Lindex
Päivän parhaat: 
Otto♥Kaksplus
Mun jarrupohjaiset ihanat tupsuvillasukat♥ 
Tirriskä ja ikisuosikki BRIOn palikkalaatikko♥ 
Mun ihan paras taustakuva, toi on sopivan pönttö ja pinkki mulle♥
Salkkarit♥, Suomen huippumallihaussa♥ ja BB♥
Huomenna sitten ihan oikeaa kantoreppuasiaa jota keksin sitten vaikka tikusta jos sää ei (taaskaan) ole Tulan ja meidän puolella. Mä muuten ajattelin tähän loppukevennykseksi laittaa tälläisen tismalleen vuosi sitten otetun kuvan ihan hauskana muistona, muistuttaen itseäni siitä että enää 2,5 viikkoa siihen että Tirriskän syntymästä on vuosi! MÄ. EN. EHKÄ. KESTÄ. 
Siellä se mun masussa hengaili, pieni Tirriäinen♥ Masuikävä on valtava, samoin kuin ylpeys meidän taitavasta ja maailman rakkaimmasta ihanasta tyttärestä. Ylpeä olen myös Otosta, meillä nimittäin vihdoin on tullut ruotsinkieli mukaan normaaliin arkeen. Otto puhuu ruotsia ja mä puhun suomea ja näin on jatkunut jo sen verran kauan että nyt uskallan hehkuttaakin enkä pelkää tämän olevan vain ohimenevää hetken huumaa. Isoin kiitos kuuluu Oton parhaalle kaverille, joka miehekkään yksinkertaisesti totesi ruotsinkielen opettamisen jo pienestä pitäen olevan enemmän kuin fiksu ratkaisu. (Kiitos, enhän MÄ hokenutkaan tuota kuin 1,5 vuotta Otolle!!) No ei mutta ihan mahtavaa, mä oon niin tyytyväinen. Ja Tiarakin tykkää selkeästi ruotsinkielestä, eikä ainakaan toistaiseksi ole vaikuttanut ollenkaan hämmentyneeltä yhtäkkisestä isin kielenvaihdoksesta. Mutta nyt loppuu jaarittelu ja mä siirryn murun viereen katsomaan BB:tä kuuman kaakaon kanssa ja sytytän pari ihanaa tuoksukynttilää palamaan. Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille♥ :)

26 Responses to “Pinkkiä harmauden keskelle”

 1. Anonymous sanoo:

  Sä taisit unohtaa et maanantaisin BB tulee vasta paljon myöhemmin. D:

  Ihana tuo Tiaran pipo!! :D Ja Tiara tietenkin myös. ♥

  • Iina sanoo:

   No joo niin taisin, mä oon niin huono näis telkkarijutuissa ku salkkarit on ainoo jonka muistan aina varmasti :——D Mut Tirriskä kiittää, mä niin rakastan sitä (ja sen pipooki vähä :D)!♥

 2. Otto Hyttinen sanoo:

  Kynttilät ja kaakao okei, mut en varmana kato BB:tä. :D

 3. ihana massu sulla oli kyl :)

 4. Jenni sanoo:

  Ihana pipo! Ja niin äkkiä se aika meneekin ettei kerkee edes huomata :’)

 5. Anonymous sanoo:

  oi ihanaa et otto on alkanu puhuu tiaralle ruotsia :)!

 6. Anonymous sanoo:

  Aivan mahtava juttu tuo kaksikielisyys!:) auttaa hirveesti Tiaraa sitten tulevaisuudessa:)

 7. Anonymous sanoo:

  toi kakskielisyys olis kyllä niin rikkaus!! ois hienoo jos tiara oppis molemmat kielet :) miten hyvin sä muuten ymmärrät ruotsia? ja joko tiara osaa sanoa jotain ruotsiksi?

 8. Rudi sanoo:

  ”salamit vilistivät taivaalla…” Haha, ihana Iina! <3

 9. Linkku sanoo:

  Jee tosi kiva toi kakskielisyysjuttu! Osaa varmasti arvostaa sitä myöhemmin :)

  Ja toi pipo on kieltämättä aika aws <3

  • Anonymous sanoo:

   Ihania kuvia sadepäivästä riippuen!
   Täytyy kyllä sanoa,että tuli hymy itselle,kun kerroit miten Otto haki pipon tiaralle ja sulle kaksplussan (ja vielä itse luki sitä)
   Siis kuinka ihanaa ja hyvä juttu :) Ehkä tämä hehkutus johtuu siitä,että teen opinnäytetyötä isyydestä :)
   Ihanaa syksyä teille ja tänään ainakin ulkona on kovin sumuista….
   -Hannele-
   Ps.Ei ollut tarkoitus kirjoittaa vastausta edellisen kommentin ”vastaa” kohtaan. :D

 10. Anonymous sanoo:

  Ton salamijutun jälkeen ihan pakoltakin tuli mielikuva teistä ulkoilemassa salamiviipaleiden vilistäessä taivaalla:-D

  Mahtavaa alkuviikkoa mun lempparibloggaajalle ja sen aivan uskomattomalle perheelle <3 !!!

 11. Rinsku sanoo:

  Hyvä Ottooo! Mun pikkuveljen isä (joo eri isä kuin minulla) on ruotsinkielinen ja on puhunut pikkuveljelleni ruotsia pienestä pitäen. Pikkuveli on nyt kymmenen vuotias, joka ymmärtää ruotsinkieltä täydellisesti, mutta ei itse puhu sitä. Eli siis hänen isänsä puhuu hänelle ruotsiksi ja veljeni vastaa suomeksi. En sitten tiiä miksi se noin päin meni, mutta onpahan tuostakin jotain hyötyä. :D

 12. Anonymous sanoo:

  jee hyvä otto! t. kielikylpy tarhatäti :–)

 13. LauraR. sanoo:

  Me asutaan Kokkolassa, joka on kaksikielinen. Mies haaveilee tyttöä ruotsinkieliseen päiväkotiin, saa nähdä miten sen kanssa käy, on nimittäin aika suosittu, ihan näin suomenkielistenkin perheiden keskuudessa. Ite en ole asiaa yhtään vastaan ja tyttö kuuntelee tosi mielenkiinnolla kaupungilla jos kahvilassa esim. on viereisessä pöydässä ruotsia puhuvia.

 14. Neea sanoo:

  Ihana tuo pipa<3 Salamit taivaalla on ihan jees :D ja peukku Otolle! :)

 15. jenna sanoo:

  http://www.feissarimokat.com/2012/08/kukin-tulkitsee-tavallaan/ toi almepi haha anteeks XD no mut ei, mäkin sanon aina välillä salamia enkä edes tajua sitä ennen, kun joku alkaa nauraan mulle :-D Eikä toi tirriskän pipo! Onko ees ihana :-)

 16. anna - ansq sanoo:

  Kiva ku opetatte ruosia Tiaralle! Luulin että kaikki suomessa asuvat tyypit ”ihoo” ruotsinkieltä. Ainakin minun tuttava piirissä moni haukkuu ruotsia ja eikä oikein halua oppia ruotsia.

  Meikä on syntynyt ruotsissa ja asun täällä, olen löytänyt miehen joka on sekarotua (suomalainen, ruotsalainen ja norjalainen), mutta tyyppi osaa ainoastaan ruotsia. Sillä ollaan päätetty että hän puhuu ruotsia (tulevalle, joulukuussa on LA) lapsellemme ja mä sitten puhun suomea (ja myös he jotka osavat suomea)

 17. Ninni sanoo:

  mun blogissa on sulle tunnustus :)

 18. Anonymous sanoo:

  Heh, kun selasin tätä postausta ni sit olin siinä kohtaa sivua, että tosta sun masukuvasta näky vaan kasvot ja vähän hartioita, niin katoin et ”näytätpä jotenkin lihoneelta kasvoista” sit menin alaspäin niin se oliki vauvamasukuva :}ihana kuva!

 19. Anonymous sanoo:

  Olipa kiva postaus, itseäni kyllä harmittaa tosi paljon tuo jatkuva sade ja huono ilma, mutta eiköhän se aurinko vielä paista ennenkö lumet tulee :D

  Aivan yli sulonen pipo, just Tiaralle tehty! :) Ja nuo sun maha kuvat, ne on niin ihania. Sun maha oli tosi söpö :D

  Hei, mää tässä mietin että ketä kaikkia kutsutte muuten Tiaran synttäreille? :)

 20. Anonymous sanoo:

  heippa,voisitteko joskus tulevaisuudessa tehä videon ku otto ja tiara puhuu ruotsia? :) vaikka sitten kun tirriskä oppii sanoja ruotsiksi (-: ihanaa viikkoa teille ! <3

 21. Anonymous sanoo:

  koska teet noita postauksia jotka on tossa tulevia postauksia listassa? :) vaikuttaa niin mielenkiintoisilta ;) etenki toi Meidän perheen aakkoset,Päivämme videolla,päivämme kuvina, videopostaus,Päivän ostokset jne.. innolla ootan ! koska muuten muutatte sinne uuteen asuntoon ? :) laitathan sitte heti kuvia kun ootte saanu sisustettua sen? :)

 22. Anonymous sanoo:

  voi ihana Tiara taas! hei muuuuuuten, sähän tilasit sen molo kidsin talvihaalarin tiaralle? miltä se tuntu sen päällä, otitko kuinka reilua kokoa yms? ku haluisin niiiin kovasti tilata meidän tytölle sitä merkkiä tai ticket to heavenia mutta ei oo kummastakaa minkäänlaista kokemusta! soooo help meeeee :D molemmat oli ihanan näkösii mut lähinnä toi koko-homma mietityttää… jajaja jos tilasit tuolta babyshopista ni mite palautus sinne onnistuu, tiedätkö yhtää?

 23. Anonymous sanoo:

  Tosi siistiä sit, ku Tiara menee seiskalla, niin sen ruotsi on kymppi. :D Muut siä sormi suussa, ku Tira puhuu sitä jo sujuvasti.

Kommentoi