Cityskidit takapiharetkellä

05.08.2013

Postaus toteutettu yhteistyössä MiniMintin kanssa. Perjantaina saapui viimein MiniMintin paketti ja mä pompin suunnilleen tasajalkaa innosta! Tässä postauksessa esittelen vasta sisävaatteet kun en eilen viitsinyt hullussa hellesäässä kiusata muksuja kuvaamalla kevyttoppaa ja välikausihaalaria, mutta nekin esittelen sitten ajallaan. Meille tuli siis sisävaatteista ihanaa pingviinikuosia jota ihastelin jo viikko sitten Mini Rodinin uutuuksista kirjoittaessani. Zelda sai pingviinibodyn ja Tiara ihastuttavan pingviinimekon! Luonnossa pinkut olivat kyllä vähintään yhtä ihania kuin ajattelinkin ja vielä jäivät kutkuttamaan ne pingviinileggingsit ainakin, pingviinikuosia kun ei voi olla liikaa.

Me käytiin helteisellä takapihalla kuvausretkellä joka ei aivan sujunut suunnitelmien mukaan kun tytöt olivat sitä mieltä että viltin päällä on aivan tylsää ja yhteiskuvia ei saa ottaa. Päädyin sitten nappailemaan kuvia innokkaasti kukkia ja nurmikkoa tutkivasta Tiarasta ja jätin suosiolla Zeldan muutaman räpsäisyn jälkeen sisällä kuvattavaksi ettei pienellä mennyt hermo. Aikamoisia ikiliikkujia molemmat meidän neidit kun viltillä oleskelu on ihan tylsää, Zeldakin nykyään pyörii jo niin vimmatusti napansa ympäri että hyvin nopeasti hän on jo liikuskellut viltiltä poissa. Mutta eipä ajauduta sivuraiteille vaan nyt on vuoro ihanien pingujen!

IMG_8868 IMG_8921 IMG_8951Innokas tutkija-Tiara päällään Mini Rodinin pingviinimekko, Mini Rodinin käännettävä pandapipo ja Knittexin mustat sukkahousut jotka saimme MiniMintistä. Kengät ovat omat vanhat mutta ne sopivat täydellisesti mekon vaaleaan sävyyn! Nuo Knittexin Agatka -sukkahousut olivat mulle aivan uusi, mutta sitäkin mieluisampi tuttavuus. Normaalisti lasten sukkahousut ovat joko tosi paksuja tai sitten aivan liian ohkaisia ja ällöttävästä materiaalista tehtyjä.

Nämä istuvat täydellisesti, ovat mukavan ohutta mutta kuitenkin lämmintä materiaalia ja mikä tärkeintä: niitä saa mustassa värissä. En ole kovin monella merkillä törmännyt mustiin sukkiksiin pienille lapsille, vaikka mun mielestä ne ainakin ovat tuhat kertaa tyylikkäämpi valinta kuin valkoiset. Mä taidan klikkailla meille vielä MiniMintistä muutamat Knittexin sukkikset syksyksi, näitä ei ole hinnallakaan pilattu kun maksavat 4,90. Ja sen mustan lisäksi värivaihtoehtoja löytyy jopa 14 erilaista!

IMG_8898 IMG_8899 ZeldaihanaTässä muutama kuva meidän pikku pingviinistä pandapipossaan ulkoilemassa, nämä jäivätkin ainoiksi edes etäisesti onnistuneiksi ulko-otoksiksi ennen kuin päätettiin luovuttaa. Zeldalla myöskin Rodinin pandapipo ja pingviinibody sekä Duns Swedenin mustat leggingsit joihin ihastuttiin kovasti. Kaikki saatu MiniMintiltä. Aurinkolasit ovat neidin omat vanhat. Täytyy sanoa että on kyllä pienempikin neiti aivan vastustamattoman suloinen pingviinikuosissa (on toki muutenkin), mä vaan niin tykkään noista letkeistä rusettikaulaisista pinkuista. Mun lempparikuosi ikinä!

IMG_8986x IMG_9009x IMG_9018x IMG_9039Nuo pandapipot ovat siis käännettävät, toisella puolella tummansininen pandaprintti ja toisella puolella vaaleanvihreä joka mätsää sitten täydellisesti tyttöjen välikausivaatteisiin, eli joku ehkä arvaakin mitkä takki ja haalari meille tulivat! Mä kirjoittelen Camokuosista ja muistakin ihanista uusista jutuista vielä tämän viikon aikana kunhan sattuu sellainen päivä että tytöt eivät läkähdy ulkotamineissa mutta kuitenkaan ei sada kaatamalla vettäkään. En malta odottaa että saan esitellä kaikkien jo perjantaina Instagramissa vilahtaneiden pakettien sisällöt teille!

Jos omat syksyn Mini Rodinit on vielä hankkimatta, MiniMintissä kaikki kyseisen merkin uutuudet nyt postikuluitta, joten kipinkapin ostoksille!

Ihanaa maanantaipäivää kaikille♥ Illalla tulossa parisuhdepostausta sisältäen urpoja kuvia musta ja Otosta, pysykää kuulolla!


21 Responses to “Cityskidit takapiharetkellä”

  1. Tiia&Joonatan sanoo:

    Mua jäi kiinnostamaan minkä kokoiset rodinit otit tytöille?:) Meille ajattelin laittaa tilausta ja mietin mikä koko kannattais ottaa 68cm/6.7kg poikaselle.

  2. Elisabet sanoo:

    On kyllä niin ihanat vaatteet! Ja tytöt tietenkin♥ Mä vasta hetki sitten aloin tutustumaan Mini rodinin vaatteisiin ja tottahan mä sit ihastuin niihin! Tällä hetkellä mun yks lemppari kuosi on se väriltään beige, missä on papukaijan kuvia. Niin ihanan raikas mun mielestä! Semmosen kun jostain löytäis. 🙂

    • Iina sanoo:

      Tarkoitatkohan nyt viime kevään beigeä undulaattikuosia vai aiempaa keltaista jossa on papukaijoja? 😀 Mutta meillä on sitä undulaattikuosia Zeldalle body ja se on aivan ihana, vaikkakin jää juuri pieneksi, nyyh 🙁 😀 Mini Rodinilla on ihanan erilaisia kuoseja ja värejä kyllä!

      • J sanoo:

        Mistähän papukaijoista sä Iina selität? Beigellä pohjalla on tosiaan undulaatteja(veikkaaan alottajan tarkottavan näitä) ja keltasella pohjalla sunbirdsejä mut ne ei oo papukaijaa nähnykkään. Isot papukaijaprintit löytyy ainoastaan pinkistä ja oranssista collegesta!

  3. Anna sanoo:

    Mä en tiedä, miksei Mini Rodinit iske muhun ollenkaan! 😀 Ehkä kaikki se hypetys yhdistettynä hailakoihin kuoseihin ei vaan musta maksa vaivaa. Teillä, ja monilla muilla, ne on kivan näköisiä, muttei henkilökohtaisesti tunnu yhtään omilta. On meillä yksi Rodinin mekko, mutta olen varmaan pukenut sen lapselle viisi kertaa päälle.

    Tosin meillä isoin syy niiden käyttämättömyyteen on varmasti se, että ne ovat aika selkeästi musta joko tyttöjen tai poikien vaatteita, tai sitten jotenkin valjun värisiä, ja meillä kalliimmat vaatteet koitetaan mahdollisuuksien mukaan kierrättää toiselle. Tietysti kävin MiniMintin valikoimassa kurkkimassa jo tuotteita, ja jos en vakaasti uskoisi meidän nuoremman kävelevän talvella, kotiuttaisin meille Solid Bootit, kummassakin värissä! 🙂

    • Nimetön sanoo:

      Pakko kommentoida että mun mielestä nuo Rodinin kuosit on yleensä aika unisex. Tietenkään mekkoa ei voi kierrättää pojalle, mutta nuo paidat ja leggarit menee hienosti sekä pojalle että tytölle! 🙂

    • Iina sanoo:

      Hahaha munkin mielestä Mini Rodinit on nimenomaan unisex! 😀 Ja kuositkin on usein tosi räväkän värisiä eikä hailakoita mun mielestä! Mutta ei kaikki tykkää eikä tarvitsekaan, se on hyvä vaan niin ei kaikki näytä sitten tismalleen samalta, se vasta olisi tylsää 😀

      Mä oon kyllä kans ihan satavarma että Armas kävelee talvella jo, sen verran on jäntevä ja nopeasti kasvava poika! 🙂

  4. Zeldalla ja meidän Kiiralla on samanlaiset aurinkolasit! Kiiralla toki ne ei pysy kauan päässä, vaan niitä on kivempi nuoleskennella sekä purea. 🙂

    Ihanat vaatteet jotka pukevat teidän ihania lapsia!

  5. 1234 sanoo:

    Ihania tyttöjä! <3 Mua (+muutamaa mun ystävää) on alkanut ärsyttämään yksi juttu, jonka takia minä (eikä he) lue sinun blogiasi enään kovin säännöllisesti. Et ehkä huomaa sitä, mutta taidat hieman kaunistella asioita. Olisi kiva, jos kertoisit ihan oikeasta lapsiperheen arjesta. Onhan positiivisia juttuja mukavempi lukea, kuin ainaista valitusta, mutta olisi kiva, että kertoisit myös niitä lapsiperheen arjen varjopuolia. Esimerkiksi Mutsis on-blogin Emilia teki postauksen siitä, kuinka heidän kotinsa ei ole aina tip top ja kuvasi sen. Toivottavasti et loukkaantunut. Blogisi, sinä ja perheesi ovat ihania ja toivonkin teille kaikkea hyvää! (:

    • Iina sanoo:

      ”Et ehkä huomaa sitä, mutta taidat hieman kaunistella asioita.” Mä kyllä tiedostan oikein hyvin mitä mä tänne kirjoitan ja kaikki mitä mä kirjoitan on totta. Mutta paljon on myös asioita joista mä en kirjoita, eikä mun tarvitsekaan 🙂 Mä kirjoittelen tänne kuulumisia silloin kuin kirjoittelen, se että en laita kuvia kun meillä on vaikka sotkua tai raportoi pottailusta tai Tiaran pahasta unesta ei tarkoita että me ei elettäisi normaalia arkea.Jokainen valitsee itse mistä haluaa kirjoittaa ja laittaa kuviaan. Mä en loukkaannu, mä kehoitan vain muistamaan sen että tämä blogi on pintaraapaisu meidän elämästä, eikä tämä koskaan olekaan ollut mikään ”arkiraportti” -blogi. 🙂 Kaikkea hyvää sinnekin ja kiitoksia♥ 🙂

  6. APUA! Miten ihanat nuo pingviinit. Uskomattoman söpöjä , kuten myös käyttäjänsä! Ja Zelda, edelleen niin sinun näköinen, tuo viimenen kuva on aivan loistava. 🙂

    • Iina sanoo:

      No eivätkös ookin!! Pingviinit on ihania muutenkin ja nyt kun niitä saa vielä ihanissa vaatteissa niin ah ja voih!! 😀 Zeldassa kyllä on mun näköä, pakko myöntää!

  7. fanni sanoo:

    Ihania tyttösiä! Zelda on noissa kuvissa jotenkin touhukkaan näköinen noin pieneksi vauvaksi. Enhän mä oikeasti tiedä, kuinka aktiivinen hän on mut kuvista tulee sellanen fiilis 😀 Oma kuopus on nyt viisi kuukautta ja hän on aikamoinen laiskamato, sen huomaa myös kuvissa kun asento ei ikinä vaihdu 😀 Herra osaa kääntyä ja muuta, muttei vaan viitsi eikä jaksa.. Äitiinsä tullut 🙂

    • Iina sanoo:

      Zelda on kyllä tosi touhukas, ei oikeastaan koskaan (paitsi joskus nukkuessaan) ole hiljaa tai paikoillaan 😀 Zelda potkii joka suuntaan ja pyörii ja huitoo ja kääntyilee ihan jatkuvasti ja ölisee ja syö nyrkkejään, Tiara taas oli kans enemmän sellainen laiskottelija niinkuin minäkin (tosin äänekäs tyyppi hänkin :D).

  8. lillalove sanoo:

    Ei apua tuo mekko on jotain niin ihanaa (ja lapset myös!), on ehkä pakko saada se!

  9. Emmi sanoo:

    Ah, ihania vaatteita, ja kyllä vain teidän tytöt on mahottoman söpöjä! 🙂 Tykkään seurailla blogiasi kun meillä on melkein saman ikäiset pojat kuin teidän tytöt. 🙂

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.