Muutama ostos esittelyssä

03.09.2013

Pitkästä aikaa vuorossa ihan rehellinen pinnallinen ostospostaus, eli niitä Tukholman saaliita sekä pari Helsingin tuliaistakin. Päätin siis kuvata ostosten joukkoon myös torstaina ennen lähtöä Mörkö-koiran hoitopaikasta eli meidän perhetutuiltamme saadun ihanan bodyn Zeldalle sekä kolme tämän päivän alelöytöä. Toivottavasti ei siis haittaa etteivät kaikki ostoksemme ole sitä autenttisinta Tukholmaa, haha! Mä tein etukäteen ostoslistaa/ostoshaaveita ja ne menivät kyllä jonkin verran uusiksi mutta löysin mä paljon juttuja myös listoilta varsinkin tytöille! Ensiksi vuorossa Zeldan uudet jutut:zeldanjututSitä lumileopardikuosiahan oli aivan pakko saada ja ihan eka löytö Tukholmasta olikin tuo Mini Rodinin pinkki lumileopardi bikerjumpsuit NK:lta. Sulaa rakkautta, pari kertaa tämä onkin vilahdellut jo Instagramin puolella! Mä en oo muuten törmännyt tähän monessakaan nettikaupassa, edes Mini Rodinin omilla sivuilla ei näkynyt lumileopardijumpsuiteja ainakaan lauantaina kun katsoin. Myytiinköhän nämä heti loppuun? No mutta, kuitenkin, ihana se on jokatapauksessa ja onneksi koossa 68/74 on vähän kasvunvaraa vaikka se nytkin on jo senverran sopiva että voi käyttää eikä näytä höpsöltä.

Haalarin vieressä ihan ylisöpö Marimekon Sisin-body, joka saatiin meidän perhetutuilta lahjaksi Zeldalle. Mahtavan pirteät värit ja kyllä ilmeisesti mun maku tunnetaan erittäin hyvin kun on sitä keltaista, hihi. Mä oon ihastellut itseasiassa tuota kuosia aiemmin jo Marimekon nettikaupassa pyöriessäni, mutta en saanut aikaiseksi tilata. Nyt löytyy tämä ihanuus meiltäkin, jee! Viereisessä kuvassa vielä lisää pinkkiä, mikähän mielenhäiriö muhun on iskenyt? Oli kuitenkin pakko napata NK:lta mukaan myös Mini Rodinin pinkit basic-leggarit kun en niitä keväällä tilannut ja oli jäänyt kaihertamaan mieltä.

Sitten ostettiin pikkunakille vielä siinä kollaasissakin näkynyt viininpunainen koirabody. Nyt täytyy kyllä ensimmäistä kertaa elämässäni moittia Polarn O. Pyretiä! Po.pilla on nimittäin tehty tälläinen typerä päätös, että kokoa 68 myydään nykyään enää vastasyntyneiden vaatteissa ja tavalliset vauvojen vaatteet joita on laajempi valikoima alkavat vasta koosta 74. Mua ainakin harmittaa! Mä olin kyllästynyt kietaisubodeihin ja hempsakkaan väri- ja kuviomaailmaan (merkistä riippumatta) jo siinä vaiheessa kun Zelda alkoi pikkuhiljaa siirtyä kokoon 62 joten en tosiaankaan haluaisi odottaa siihen asti että neiti käyttää kokoa 74 joka on 6kk iästä ylöspäin tarkoitettu. Onneksi me kerettiin hamstrata vanhaa 68-kokoista PO.pia muutama vaate ja nyt Zelda on jo niin iso neiti että kasvaa hurjaa tahtia ja saa pian tuon 74-kokoisenkin koirabodyn käyttöön.

zeldanbodytItiksen Seppälän vauvanvaateosasto on niin hyvin piilossa alhaalla ja ainakin mun mielestä superhankalasti tavoitettavissa vaunuilla, että sieltä tekee aina ihan huippuja alelöytöjä! Nämä bodyt koossa 68 maksoivat n. 4,5 euroa kappale eli yhteensä reilut kolmetoista euroa ja tarjolla oli paljon kokoja ja muitakin kivoja  alevaatteita. Suosittelen vierailemaan!

tipanyläosatTiaralla oli puutetta pitkähihaisista paidoista näin syksyn tullen joten niitä sitten hamstrattiin oikein urakalla. Zarasta löytyi tuo ihana ”pelipaita” jossa on ruusukuvioisesta kankaasta tehty kymppi ja viininpunaiset hihat. Harmaa taskullinen peruspaita ja tekstiprintti- paita, sekä supersuloinen pilkullinen huppari löytyivät H&M:ltä. Tiaralla oli huppareista varsinkin huutava pula ja tuossa on nyt ainakin ensiapua! Lindexin laivaston sininen neuletakki sopii superkivasti vaikka mihin uutuuksiin ja kirsikkana kakun päälle vielä NK:lta ostettu Mini Rodinin heppakuosipaita jota Tiara haluaisi pitää päällään 24/7. Se on kyllä aivan ihana!

tipanalaosatHups mulla tulikin virhe tuohon kuvaan, nuo oikeanpuolimmaiset leggarit eivät ole Zarasta, vaan H&M:ltä! Menin varmaan sekaisin ajatuksissani koska katsoin Zarassa melkein samanlaisia, mutta niistä ei ollut tarpeeksi pientä kokoa jäljellä enää. Onneksi löydettiin siis Hennesiltä nuo! Zarasta sensijaan löytyivät nuo vaaleanharmaat pillit jotka ovat nekin kyllä vielä vähän turhan reilut Tipalle, mutta halusin ne ehdottomasti. Onneksi kuitenkin nuo H&M:n armeijanvihreät sydänfarkut ja kahdet leggingsit ovat sopivampia ja pääsevät heti käyttöön. Uskoisitteko kuvan perusteella että kaikki nuo housut ovat kokoa 92?

ruutupaitaHankintalistan ykkösenä mulla olivat mattamustat Dr. Denimin Kissyt ja ne onneksi löytyivät Carlingsista ilman sen suurempia ongelmia. Maailman mukavimmat farkut kyllä ja istuvat superhyvin! Ruutupaitaa olen myös etsiskellyt jo jonkin aikaa löytämättä sopivaa yksilöä, mutta Gallerianin Jc:ssä törmäsin tähän Crockerin ihanuuteen joka oli pakko vielä napata mukaan! Mä tykkään, toi on tyylikäs koska helmiäisnapit tuovat siihen tiettyä arvokkuutta, mutta kuitenkin sopivan grunge ja kivan värinen.

Ihan paras löytö löytyy mun jaloista, nimittäin nuo maiharit! Kuten aiemmassa postauksessa mainitsinkin, Zelda sai nälkäväsykiukkuraivarit Feet Firstissä mutta onneksi kerkesin kuitenkin huomaamaan nuo ihanat kengät ja sen kummempia miettimättä ostin ne itselleni. Ne ovat täydelliset, mukavat jalassa ja tuovat särmää asuun kuin asuun. Eivät ne Hunterit joita alunperin havittelin olleetkaan sitten niin kivat kun sovitin, jotain tekemistä ehkä sillä että vaikka kiristin sovittaessa säädettävät varret niin kireälle kuin ne menivät, jäi siihen hurjasti tyhjää tilaa mun jalan ja saappaan väliin. Lisäksi metsästyksestä huolimatta löysin vain mattamustia saappaita ja en tykännyt niistä niin paljoa!

harmaatoppiMä laitoin kollaasiin BikBokin luumunvärisen topin mutta siitä oli valitettavasti koot loppuneet ja mua harmitti! Mutta onneksi samaa kivaa toppia oli kuitenkin harmaan värisenä saatavilla mun koossa ja otin sitten sen. Luumu olisi ollut kivempi mutta on tuokin tosi kiva ja tykkään topin mallistacamotakkiJoku ehkä muistaa mun täydellisen vaatekaapin hankintalistan? Siellä oli kohta nimeltä ”rento takki ulkoiluun” ja tässä se on! Topshopista tarttui mukaani täydellinen yksilö, lämmin, rento, mukava, ihana, paras ja mikä hauskinta, se sopii Tiaran ja Zeldan vk-vaatteisiin. Hahaa ollaan sitten syyssäillä se huvittavan näköinen camo-perhe jos joku sattuu törmäämään puistossa. Ehkä näin maihareihin yhdistettynä takista tulee turhan sotilaalliset vibat jonkun mielestä, vaikka musta ne kyllä sopivat kivasti yhteen! Täytyykin tehdä postausta vielä vaikka meidän kaikista vk-jutuista, niin saa vähän itsekin kartoitettua.

Puistokengiksi ajattelin kuitenkin mahdollisesti Converseja ja näin alkusyksystä ihan vain ballerinoja jolloin ne ehkä tasapainottavat vähän rajua takkia. Maiharit sensijaan sopivat ihan mielettömän kivasti ainakin mun Asoksen biker-nahkatakin kanssa ja luulenpa että ne tuovat kivaa särmää myös mekkoihin ja hameisiin jahka niitä joskus eksyy mun päälle t. hametytöstä farkkutytöksi äitiyden myötä muuttunut Iina.

Näiden lisäksi laivalta ja Tukholmasta tarttui mukaan myös kaikkea pientä sälää jota en jaksanut nyt kaivella kuvattavaksi, kuten Lundmyr of Swedenin sukkia ja Fisher Pricen prinsessa-lelu Zeldalle, Nipsu-pehmolelu ja leikkipuhelin Tiaralle, meikkejä Tax freestä sekä tietysti kilokaupalla karkkia mulle ja Otolle syksyn pimeneviin iltoihin. Postauksesta puuttuvat myös tyttöjen tulevat talvihaalarit joita odottelen postista saapuvaksi, ne siis esittelyssä myöhemmin tällä viikolla!

Ihanaa tiistaipäivää kaikille, me suunnataan varmaankin Mörkön, mun äidin ja tyttöjen kanssa lenkille! Eilen oli myös Zeldan 4kk-neuvola joten neidin neuvolakuulumisia ja 4kk-postausta sekä Instaweekiä lähiaikoina luvassa.


38 Responses to “Muutama ostos esittelyssä”

  1. Sun sanoo:

    Paljonko tuolla jumpsuitilla oli hintaa nk:lla? Ihana on kyllä 🙂

    • Iina sanoo:

      Nyt täytyy sanoa että en yhtään muista! Mut saman hintainen oli euroissa kun muutkin rodinin jumpsuitit, eli eiks se oo 50? Vai selitänköhän ihan puuta heinää 😀 Mut kruunuhintaa en muista!

  2. Karoliina K sanoo:

    Jumppis taitaa tulla nettikaupoihin vasta drop 3:ssa 🙂 Kivoja ostoksia!

    • Iina sanoo:

      Oikeesti! Mitenköhän ne oli NK:lla sitten mokannu tolleen vai olikohan sitten joku erityislupa? 😀 Kuitenkin oli jo julkaisusta seuraava päivä ja niitä vielä oli siellä! Kiitos paljon ihana♥

  3. Umpsit sanoo:

    Ihania ostoksia! Musta nuo nilkkurit on tosi hienot ja tuo takki, eikä näytä yhtään liian sotilaalliselta yhdessä. 😀

  4. hhahahhahaa sanoo:

    Eikä katoin h&m:ltä noita sydän farkuja ja olin ihan sillee että näö sopis hyvin Tiaralle, mutta sitten aattelin että et enää osta hm:ltä 😀
    ihania ostoksia muuten , voisitko muuten tehdä jonkun ”kuinka hoidan itseäni postauksen?:)

    • Iina sanoo:

      Hahah 😀 Ne on ihanat! Kyllä mun oli Tukholmassa pakko käydä H&M:lläkin! Ja en mä sitä muutenkaan täysin vältä, mut suurimman osan ostan muualta 😀

  5. nancy sanoo:

    ihanat maihtarit! eikä ne ja takki näytä yhtään sotilaallisilta yhdessä 😀 varsinkin kun maihareissa on niittejä, niin kaikki sellaiset sotilaallisuuteen viittaava katoaa kyllä 🙂

  6. maimoi sanoo:

    Ihania ostoksia taas! Kyllä nyt täytyy silti kysyä, että mistä ihmeestä teillä riittää raha tuohon kaikkeen? 🙂

    • Iina sanoo:

      Kiitoksia hurjasti <3 🙂 Ja niin no me ollaan molemmat työssäkäyviä ihmisiä, vaikka mä teenkin vain osa-aikaista duunia kotoa käsin tässä äitiyslomaillessa. 🙂

  7. Laura sanoo:

    Voi vitsi, toi takki on ihana!! 🙂 Mitä kokoo sulla se on? Ajattelin tilata kans netistä haha, mut siel ei oo kolmenelosta! Ajattelin vaa et jos tota ei oo siinä koossa tehty lainkaan 🙂

  8. Nimetön sanoo:

    Ihanat nuo maiharit! Ja tuo sun takkis näyttää myös tosi kivalta! ((:

  9. Jarno sanoo:

    Kissyt on oikeesti parhaat päällä ja maailman mukavimmat :DDD Yhdyn ;D

  10. -Iidy sanoo:

    Voi vitsi toi marimekon body on ihana!
    Tota kuosia jos olis kankaana hommaisin meijän tytön huoneeseen verhot ! 🙂
    Oon ettiny kaikki paikat et verhoissa olis keltasta ja pinkkiä mut ei mistään löydy, tai en ainakaan vielä oo löytäny. 🙁

    Ja muutenkin ihania ostoskia, näitä kun kattelee ni huomaa miten samanlainen maku mulla on sun kans. Ainakin lastenvaatteiden suhteen. 😀
    Vitsi toi camotakki, haluun itelleni tollasen!

    • Iina sanoo:

      Se on kyllä aivan ihana!! 🙂 Ja voi siitä sais kyllä ihanat verhot jos kankaana myytäisiin 🙂 Toivottavasti löydät jostain jotain ihanaa keltapinkkiä kangasta!

      Kiitoksia hurjan paljon 🙂 Kiva että mun maku kolahtaa! Ja kaikkea hyvää teille!

  11. Jenni sanoo:

    Ihania ostoksia! Varsinkin tuo leopardijumppis! Ihan mielenkiinnosta, mitä kokoa Tiara käyttää noissa Mini Rodinin vaatteissa? 🙂

    • Iina sanoo:

      Se on kyllä niin ihana, mun superlemppari! 🙂 Tiaralle on just tismalleen sopiva nyt koko 80/86 mutta kaikki uudet tilaan koossa 92/98 vaikka se onkin vielä aika reilu!

  12. Sanna sanoo:

    Mä kävin kans ostamassa naperolle tuolta seppälästä noita alevaatteita 🙂 On kyllä söpöjä 🙂

  13. Sanna sanoo:

    Ainii sellasta mun piti vielä kysäistä et osaatko suositella jotain kivoja leikkipuistoja Helsingissä? 🙂 Mielellään sellasia jossa kävis ehkä nuorempia äitejä myös. Itse olen 21v ja tuntuu et kaikkialla on vaa +30v mammoja 😀

    • Iina sanoo:

      No mä tykkään ainakin Aurinkolahden rannalla olevasta pikkupuistosta kauheesti, mut siel on aika vähän tekemistä ja ihan pienille lähinnä ja sit toinen mikä on kiva on Mustakiven puisto! Siellä on kaikenlaista porukkaa ja paljon kaikkea lapsille :)!

  14. loreen sanoo:

    Aivan ihania ostoksia! <3 😀 Mietin nyt ku teitäkin on jo 4 ihmistä joille vaatteita ostetaan eikä nekään oo mitään halpoja kaikki niin oliko sulla nyt esim Tukholman reissulla joku budjetti, vaikka kaikille oma tai joku yhteinen vai osaatko vaan rajottaa tuota ostelemista sillon ku pitää? 🙂 se kun tulee olemaan kyllä ongelmana itellä sitten joskus XD

    • Iina sanoo:

      Kiitos paljon♥ 😀 Ja tuosta ostelemisesta, niin en oikein osaa sanoa 😀 en mä hirveästi rajoita ostostelua, mutta mun ei onneksi tarvitse. Osaan pitää järjen päässä jos tilanne sitä joskus vaatii! 🙂

  15. M sanoo:

    Oho toi Popin kokojuttu! Meillä tyttö 11kk käyttää vieläkin jotain 68cm vaatteita (vaikka pääosin 74), ja etenkin popilta on jotain 68cm bodyja jotka on tosi isoja. Hölmöä olis pukea melkein 1-vuotias johonkin kietaisuihin!

  16. Jenna sanoo:

    Pakko kommentoida! Tuo bikerjumpsuit on aivan ihana! 🙂 Voi kun saisin meidänkin tytsylle tuollaisen. <3

  17. Leena sanoo:

    Olis kiva, jos voisit joskus tehdä meikkausvideon 🙂 Siis semmosen, missä meikkaisit itsesi 🙂

  18. Moimoi sanoo:

    Mitä teet osa-aika työkses kotoa käsin? Saatko tästä blogin kirjoittamisesta rahaa?

  19. -Iidy sanoo:

    aattelin vinkata sulle näistä ihanista kumisaappaista, tai ajattelin et nää saattais olla sun makuun..
    http://www.spartoo.fi/Be-Only-CAVALIERE-NOIR-x63959.php?track_id=news_t_2535_50051&email_crm=6F093ACE5B78F0FB1341B281E30F48BCA797A2EB17075D72&utm_medium=newsletter&utm_source=news_tendances&utm_campaign=news_t_2535_50051

    Mä olisin halunnu kans Hunterin saappaat mut jotenki se hinta hirvittää eikä ne ollu niin kivat, mut nää toiset näyttää aika kivoilta. 😉
    Ja noissa näyttäis toi pohkeen ympärysmitta olevan pienempi kun Hunterin saappaissa.

  20. tinpe sanoo:

    Hei, en löytänyt mistään, että missä Helsingissä toi Topshop sijaitsee, viitsisitkö kertoa? 🙂

  21. lillalove sanoo:

    Mä ostin itelleni nuo samat kuviolliset leggarit H&M:n lasten puolelta 🙂

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.