Häägalleria Hotelli Katajanokalla

09.09.2013

Me käytiin lasten ja ystäväni Inan kanssa piipahtamassa lauantaina Häägalleria -tapahtumassa Bestwestern Hotel Katajanokalla jonne sain kutsun. Hotelli Katajanokkahan on siis tämä entinen Katajanokan vankila, ja miljöö oli aivan mieletön. Eipä uskoisi että vankilasta saa niin makean hotellin. Häägalleria oli ikäänkuin pieni häämessu-tapahtuma, vaikkakin näytteilleasettajia oli aika niukasti. Ihan mukava juttu minun kannalta että tapahtuma oli pieni, lasten kanssa ei olisi ollutkaan mahdollista nyt käydä kunnolla isoilla häämessuilla, mutta tuolla tunnelma oli mukavan leppoisa ja monella muullakin oli mukulat mukana.

IMG_2578xNäytteilleasettajia joiden ständeihin me käyttiin tutustumassa olivat mm. Stilissima -hääpukuliike, Frakkipalvelu Nam, Makutaivas ja Marian konditoria. Stilissiman ständiltä nappasin mukaani monen monta esitettä ja Frakkipalvelu Nam jäi mieleen myös. Heiltä voisi löytyä oikeanlainen asustus Otolle ja bestmaneille meidän tärkeään päivään. Ainakin pari heidän pukuihinsa sonnustautunutta herrasmiestä hengaili tyylikkäänä paikanpäällä ja teki meihin vaikutuksen. IMG_2586 IMG_2592 IMG_2594 Makutaivaan ständillä maisteltiin mielettömän ihania herkkuja, jotka todella veivät kielen mennessään. Ehkäpä meidänkin Karkkibuffetissamme olisi tilaa muutamalle käsintehdylle tryffelille, ainakin aprikoositäytteiset valkosuklaat sopisivat väritykseltään meidän teemaamme ja nekin olivat kyllä todella herkullisia, vaikka nuo yläpuolella olevat vadelmaiset namit olivatkin mun ehdottomia suosikkeja.

IMG_2498Meidän pienet messuvieraat saivat ilmapallot ja viihtyivät hyvin Sandei-nimisen bändin musiikin tahdissa koko tapahtuman ajan. Zeldaa vähän pelotti hänen oma ilmapallonsa, mutta muuten kaikki sujui oikein kivasti ja mäkin kerkesin kuvaamaan vähän ja tutustumaan näytteilleasettajiin.

IMG_2421xTapahtumassa oli näytteilleasettajien ja häämenumaistajaisten lisäksi ohjelmassa myös kaksi upeaa Stilissiman muotinäytöstä kauniine malleineen ja mielettömän upeine hääpukuineen. Näytöksissä olivat esillä Stilissiman vuoden 2014 hääpuku-uutuudet. Mullahan ei siis vielä ole hääpukua, ja nyt meni taas pää vähän lisää sekaisin että mitähän mä haluan ja mistä pukuni hankin kun Stilissiman esittelemät puvut olivat kaikki niin kauniita. Mallien kampaukset olivat Hiusgallerian käsialaa ja meikit oli tehnyt meikkitaitelija Janika Lindevall.Vankilamiljöö oli ihan mahtava ja antoi kivaa kontrastia herkän kauniille  hääpuvuille. Mä kuvasin pukuja teillekin ja pääsin mukavan lähelle kuvaamaan!

IMG_2425x IMG_2436 IMG_2482 IMG_2504 IMG_2511 IMG_2524 IMG_2530 IMG_2535 IMG_2537 IMG_2549Pukuja oli paljon enemmänkin esillä, mutta valitettavasti en saanut aivan kaikkia kuvattua kun mulla oli nuo pari piskuista kukkaistyttöä mukana ja he vaativat ajoittain oman osansa mun huomiosta, mutta oli tässä tosi monta upeaa luomusta jo kuitenkin! Mikä on teidän suosikkinne? Mä tykkään erityisesti tuosta kauniista olkaimettomasta pitsipuvusta jossa on strassivyötärönauha ja mun toinen suosikkini oli tuo yksiolkaiminen puku jonka yläosassa oli myös pitsiä. Lyhyille tai tyllihelmaisille puvuille en niin syttynyt, vaikka kaikki olivatkin ihan mielettömän nättejä mallien päällä. Kapealinjaiset pitsipuvut vaan kolahtavat enemmän mulle!

Mä nyt päätin inspiroitua tästä ja ottaa itseäni viimein hääpukuasiassa niskasta kiinni, seuraavana on siis vuorossa sovitusajan varaaminen. Taidankin suunnata sinne Stilissimaan! Häihin on muuten enää alle viisi kuukautta, miten ihmeessä tämä aika on kulunut näin nopeasti?

PS: Käykääpä osallistumassa arvontaan ellette vielä ole käyneet, Lumoavan koruja voit voittaa kommentoimalla TÄHÄN postaukseen!


11 Responses to “Häägalleria Hotelli Katajanokalla”

 1. laura sanoo:

  kolmanneks viimesin hääpuku oli aivan ihana, voisin nähä sen itteni päällä jos olis häät tiedossa :D

 2. asdfghjkl sanoo:

  haha just katoin että sopispa hyvin sulle tuo yksiolkaimellinen pitsiyläosallinen :D

 3. Piitu sanoo:

  Viimeisen kuvan puku on hienoin :)

 4. Anne sanoo:

  Tykkäsin just samoista puvuista kuin sinäkin, muut ampu vähän yli mun mielestä, tai oli just lyhyitä, jotka ei mun mielestä sovi talvihäihin… Hyvin olit saanut kuvattua ! <3

 5. Julia sanoo:

  oi tuo viimenen mekko ! <3

 6. Mira nda sanoo:

  Onpas ihana päivä teillä ollut :)
  Kauniita pukuja, itse tykästyin tuohon kolmannen kuvan v-kaula-aukkoiseen, ihan sen takia että se varmaan sopis mun kropalle parhaiten. :)

 7. Nimetön sanoo:

  mä sytyin eniten tuolle minkä alaosa on tylliä ja yläosa olkaimeton :) .. tosin jäi häiritsemään kun mallin päälle se ei oikein sovi, kun jos on tuollainen yläosa niin toi selkäosa ei sais mennä tolleen makkaralle, ruman näköistä! ja toinen lemppari oli toi yksiolkaiminen pitsiyläosa :)

 8. Johanna sanoo:

  Kaksi alinta pukua on omia suosikkejani näiden joukosta. :-)

 9. Nimetön sanoo:

  Noista hääpuvuista ei kyllä mikään ollut erikoisesti mun mieleen. Ehkä viimeinen, vaikka siinä näkyykin jalat edestä.. Tai sitten se yksiolkaiminen.. En osaa tosiaan sanoa. : )

 10. fjkhdkhg sanoo:

  Viimeinen on ihana!!<3

Kommentoi