Kenkäasiaa ja alevinkki

13.09.2013

Postaus toteutettu yhteistyössä Minimintin kanssa. Mä kerroinkin nappailleeni Tiarasta ihania ulkoilukuvia, ja ne liittyivät tähän postaukseen. Saimme jokin aika sitten valita molemmille tytöille kengät Minimintistä, joka on pitkäaikainen luottoyhteistyökumppanini ja myös meidän lempparinettikauppa lastenvaateostoksiin.

Tiaralle valitsin jo pariin otteeseen blogissani esitellyltä Bisgaardilta aivan mielettömän söpöt kahvinruskeat kiiltonahkaiset ballerinat, joista tulikin kertaheitolla neidin lempparikengät. Ballerinoissa on ihanaa vintage-fiilistä ja kiiltonahka on laadukasta ja kauniin näköistä.

IMG_2614 IMG_2617 IMG_2629 IMG_2636IMG_2905

Tipan mekko Mini Rodini / Sukkahousut Knittex / Kengät Bisgaard / Kaikki saatu Minimintistä

Mua viehättää erityisesti toi nahan kaunis kuviointi ja se että baltsut on tarrakiinnitteiset, Tipa nimittäin ymmärsi jo aika hyvin että miten kengät laitetaan aivan itse jalkaan. Meillä kun on nyt tämä kaksivuotiaan tarmokas minä itse -vaihe päällä niin on todella mukavaa että kengät sujahtavat helposti jalkaan eikä uhmiksen tarvitse turhautua ylitsepääsemättömien esteiden vuoksi. Minimintin valikoimista löytyy suuri valikoima Bisgaardin kenkiä, mulla olisi siellä vaikka mitä suosikkeja kuten nämä hopeiset mielettömän kauniit nauhakengät ja nämä kiiltonahkaiset saappaat, mutta meidän kirppusilla on vielä niin pieni jalka että en moneksi vuodeksi viitsi ostaa varastoon odottamaan kun pienimpäänkin kokoon on vielä matkaa.

Zelda ei vielä kenkiä pahemmin pehmeän pullaviin jalkoihinsa tarvitse, mutta onneksi Minimintistä löytyy aivan ihana tanskalainen merkki nimeltä Petit Nord joka tekee unelmanpehmeitä ja suloisia sisätossuja tyylikkäiden kenkien lisäksi. Mä valitsin Zeldalle Petit Nordilta vaaleanpunaiset soft bootsit ja rakastuin ihan totaalisesti kun näin ne! Zeldakin tykkää, lampaannahka on pehmeän tuntoista vaikka ihan paljaita varpaitakin vasten ja mukavuuden lisäksi bootsit ovat myös tosi kivan ja tyylikkään näköiset. Ja lämpimät!!

IMG_2824IMG_2822 IMG_2829 IMG_2853 IMG_2810 IMG_2862

Petit Nordin softbootseja on saatavilla myös kauniin ruskeina, sekä taaperomallina molemmissa väreissä. Harmi kun ei ole aikuisille, ostaisin heti mun paleleville varpaille talveksi!

Minimintissä on nyt kenkien syysale meneillään, eli kaikista Bisgaardin upeista kengistä -30% alennusta ja Petit Nordin koko valikoimasta -30-40% alennusta riippuen kenkämallista. Aika huippuja tarjouksia sanon minä! Jos siis vielä syyskengät uupuvat tai haluatte vain syyn ostaa uusia kenkiä (kuten minä, ikuinen kenkäfriikki) niin suosittelen suuntaamaan Minimintin huikeille alennuksille. Mukavaa viikonloppua kaikille!


14 Responses to “Kenkäasiaa ja alevinkki”

  1. mymmyryy sanoo:

    Oi ei näitä voi kun ihailla 🙂 Meillä ei todellakaan olisi varaa laittaa rahaa noin kalliisiin vaatteisiin/kenkiin mutta ihania ne on.

    Ihanan erilaisia eikä tule jokaisella vastaan.

    • Iina sanoo:

      Minimintissä on tosi hyviä noi alennusmyynnit, saa todella edullisestikin kalliita merkkikenkiä! 🙂 Mä yhdyn kyllä ihan täysin sun mielipiteeseen, nuo on ihania kenkiä!

  2. Jelena sanoo:

    Tipa on kyllä ihana neiti tyylikäs ilopilleri! 🙂

  3. Jendzzz sanoo:

    Hei!

    Olen seurannut blogiasi siitä asti ku Tiara oli muutaman kuukauden ikäinen ja tykkään blogistasi todella paljon. 🙂 Kysyisin,että oletko nyt kun Tiara osaa puhua kokeillut hänen kanssaan sadutusta eli Tiara itse kertoisi sadun, jonka sinä kirjaisit juuri sanatarkasti niin kuin Tiara sen sanoo? Olisi ehkä myös kiva lukea semmoisia tarinoita Tiaran sanoin myös blogissasi. 🙂

    • Iina sanoo:

      Heippa!

      Hauska idea, ei olla kokeiltu vielä! Meillä on vauvakirjassa tuollainen tehtävä mutta se on muistaakseni 3-vuotiaasta eteenpäin joten olen ajatellut ettei se vielä olisi ihan ajankohtainen mutta voisihan sitäkokeilla Tiaran kanssa! 🙂

  4. hippu sanoo:

    Hahaa ihan kun zelda olisi älynnyt että hei, nyt pitää olla kenkämallina ja poseerata eri tavoilla 😀

  5. ac sanoo:

    No nyt mä eksyin tonne Outletiin…. 😀 ”klik klik klik”

    Ja ei vitsi miten Tiaralle on kasvanut hiuksia! Ihana! Mä ootan jo niin paljon kaikkia letityksiä ja pinnejä ymsyms 🙂

    • Iina sanoo:

      Hahah se on petollinen se outlet :DD! Tipalla on kyllä ihana tukka jo, ootan kans et se kasvais kunnolla! Ainoa vaan että Tipalla on aina niin kiire joka suuntaan että aikamoisilla hätäponnariviritelmillä mennään toistaiseksi kun ei tuo pysy paikallaan 😀

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.