Mini Rodini aw13 Drop 3 suosikit

26.09.2013

Postaus toteutettu yhteistyössä MiniMintin kanssa.Tänään tuli myyntiin Mini Rodinin syys- ja talvimalliston kolmas erä ja mä kokosin tuttuun tapaan meidän suosikkeja esille. MiniMintissä mallisto on jo saatavilla, eli jos haluat parhaat päältä niin kannattaa suunnata sinne. Tämä viimeinen erä sisältää aivan ihania tuotteita, ja mun ehdottomia lemppareita joita ihastelin jo kesällä tulevaa mallistoa googlaillessani. Kivojen uutuuskuosien lisäksi saatavilla on myös paljon haluttuja basic-vaatteita.

timanttikuviotTämä jalokivikuosi on aivan mielettömän ihana! Värikäs, hauska ja sopivasti bling. Jalokivikuosia on saatavilla mekkona, collegena ja collegehousuina, sekä ihan perus paitana, bodyna ja leggingseinä. Muhun iskivät erityisesti nuo leggingsit ja collegepaita ja voisin kuvitella ne Tiaralle päälle niin yhdessä kuin erikseenkin. Zeldalle kaveriksi tuon kuosin body olisi ihana.

jumppikset IMG_3082Tässä erässä myyntiin tulevat myös kovasti odotetut ja aivan yli-ihanat jumpsuitit! Meillähän sattui sellainen hassu juttu, että Tukholmassa oli sattunut vahinko ja me saatiin tuo meidän Zeldan oma pinkki lumileopardijumppis ostettua jo 2. erän tultua myyntiin, mutta nyt näitä on siis saatavilla muillekin. Moni onkin kehunut Zeldan jumpsuitia ja nyt mun onkin helppo suositella kun on omakohtaista kokemusta, meidän jumppis on nimittäin aivan huikean ihana, pehmeä eikä ole mennyt useassa pesussa miksikään vaan on säilyttänyt ihanan pehmeän sisäpintansa ja kirkkaan ja raikkaan pinkin värinsä.

Jumppis on aika lämmin eli ainakin meillä se korvaa lämpimämpinä päivinä vk-haalarin ja kylmempinä päivinä taas lämmittää haalarin alla tosi kivasti. Lumileopardien lisäksi jumppista tuli myyntiin tuossa söpössä kettukuosissa joka on jo viime erästä tuttu, sekä myös tummansinisessä kivassa tähdenlentokuosissa.

fashionistaYksi mun suosikeista jota en etukäteen bongannut mistään on tämä aivan mielettömän söpö Chanel-tyylinen neuletakki satiinivuorella ja kultanapeilla. Laivaston sininen, harmaa ja kultanapit ovat ihana yhdistelmä joka henkii tyylikkyyttä. Tälläisen neuletakin ottaisin mieluusti itsellenikin, riittäisiköhän isoin koko?

MiniMintistä saatte nyt 10% alennusta Mini Rodinin uutuuksista koodilla COUTURE sunnuntaihin 29.9. asti ja Mini Rodinin tuotteethan ovat aina postikuluttomia MiniMintissä. Osa Mini Rodinin syksyn aiempien erien tuotteista on nyt MiniMintissä alennuksessa ja näistä alennetuista tuotteista tuota 10% alennusta ei tule, joten MiniMint ystävällisesti toivoo että teette erillisen tilauksen aletuotteille. Kuten sanottua, Mini Rodinin tuotteet ovat postikuluttomia, joten erilliset tilaukset eivät tule kalliimmaksi!

1176152_10201742037730886_548105345_nMitkäs ovat teidän suosikkejanne? Kolahtavatko timantit tai bikerjumppikset?


58 Responses to “Mini Rodini aw13 Drop 3 suosikit”

  1. Jonna sanoo:

    Noi jumpsuitit on ihania <3

  2. Nimetön sanoo:

    tuo olis niiin ihana mut kauheen kallis! 😀

    • Iina sanoo:

      Se on kyllä aivan ihana! En huomannut ollenkaan ajatella sitä hintaa ostaessani kun Ruotsissa oli kruunuhinnat niin en osannut hahmottaa päässä että se oli yli 60 euroa ;O!

  3. Bene sanoo:

    Minuun ei minirodini iske. Mun mielestä kuoseissa ei ole mitään ihmeellistä. Yli 60 eur jostain lapsen jumpsuitista tai yli 200 e haalarista? Ei kiitos. Mun mielestä nämä ovat status-vaatteita. Mun mielestä on ikävää, että jo lapset joutuvat nykyään näihin mukaan. Harvassa ovat ne bloggaajaäidit, jotka eivät stailaa ja ylivaateta lapsiaan. Äitilandia on tästä ihana poikkeus.

    • j sanoo:

      Olen kyllä täysin samaa mieltä! Onhan tuolla jotain tosi söpöjäkin kuoseja mutta aivan liian ylihinnoiteltuja. Halvemmallakin saa ihan yhtä hyviä vaatteita.

    • mä vaan sanoo:

      Samaa mieltä. Itse järkytyin kun katsoin mini rodinin toppapukujen hintoja. Järkyttävää maksaa yli 200€ puvusta mikä menee yhden talven. Ihan varmasti yhtä laadukkaita ellei jopa laadukkaampiakin saa edullisemmin. Mutta, jos ilmaseks saa niin en minäkään kieltäytyisi. Ja sekin täytyy sanoa, että minusta perus hennesin ja lindexin tuotteet on ihan laadukkaita ja en todellakaan ostaisi mitään monen kympin bodeja

      • mä vaan sanoo:

        vauvalle kun käyttöikä on niin lyhyt. Pakko sanoa vielä että esim hennesin noin 4€:n legginssit on ollut meillä kahdella vauvalla varmaan eniten pidetyt eivätkä ne ole menneet miksikään 🙂
        ( äskeinen kommenti jäi kesken).

    • niinpä sanoo:

      Ehottomasti samaa mieltä tästä; onko kirppisvaatteissa joku vikana? Paljon halvemmalla ja luontoa säästämällä saa puettua lapset todella tyylikkäisiin vaatteisiin.

      Naurettavaa touhua, tän siitä saa ku teinit ryhtyy vanhemmiks…

      • Elisabet sanoo:

        Eiköhän anneta Iinan pukea lapsensa miten haluaa. 🙂 Makunsa kullakin, eikös? Ovathan nämä vaatteet kyllä hinnakkaita, minunkin lompakolle, mutta saahan sitä panostaa mihin tahtoo. Uskon, että nämä rodinit on hyviä ja hyvin suloisia ja mukavia Iinan tyttösten päällä!<3
        Ja en ihan usko, että vaan 'teini' vanhemmat näitä lapsilleen ostaa. 😉

        • Nimetön sanoo:

          Ottakaapa huomioon että kirppiksilläkin myydyt vatteet on joku joskus ostanut uutena 😉

          • kantaa ottava sanoo:

            Samaa mieltä Elisabet!

            Ja kuinka monella ”teiniäidillä” olisi moisiin edes varaa? Ei monellakaan, suurin osa teiniäideistä tuhlaa rahansa ihan johonkin muuhun kuin lapseensa esim. asumiskustannuksiin ja omiin tarpeisiin.

            Eiköhän kukin saa pukea lapsensa juuri niinkuin haluaa. Itse ainakin olen rakastunut myös Mini Rodinin kaikkiin kuoseihin ja ovat ihania hinnasta riippumatta! Kukapa ei haluaisi pitää lastaan tyylikkäänä 🙂

    • louna sanoo:

      Kateellisten panettelua. Juu kyllä ne ovat kalliita juu (itsekin ostan kirpputorilta). Mutta jokainen ostaa sitä mitä haluaa! Tuskin mistään pinnallisuudesta on kyse. Jos pitää eettisesti kauniista asioista ja viihtyy siten paremmin niin siihen kannattaa panostaa. Jos on millä mällätä ni mikäs siinä sitten. Se ei oo keneltäkään pois.

  4. oksuli sanoo:

    Blingbling ei oikeen kolahda, mutta noi jumpsuitit (varsinkin keltanen!!!!!) kolahtaa ja syvästi. Oikeesti ääääää! Voisin ostaa tuon ihan vain syysiltojen piristykseksi. 🙂 Lasta ei siis ole, mutta jo pelkkä tuon jumpsuitin näkeminen saa hymyn huulilleni. 🙂

  5. Noel sanoo:

    Suosikit tuli jo oikeastaan noissa aikasemmissa erissä mut tästä lähti fox ja leopardijumppikset tilaukseen 🙂 Timantit mua jäi nyt vähän kaivelemaan kun katoin sillon kesällä jo et ompa kiva kuosi ja noita haluun mut nytkun ne tuli niin ei iskenytkään! Voi olla et itken noiden perään sit myöhemmin ku kaikki koot on jo loppunu!

    ps. Jos sä et hyödy Iina tosta alekoodista mitenkään henkkoht ni suosittelen ihmisiä käyttämään minimintissä koodia Mint kun sillä saa -15% 😉

  6. LPP sanoo:

    Mä olen rodinin löytänyt oikeastaan vasta kunnolla nyt tänä syksynä ja kyllä. Toi keltainen jumppis iskee! 🙂

    • Iina sanoo:

      Tää syksy onkin ehkä ollut se Rodinin kunnon läpilyöntisyksy suuren yleisön tietoisuuteen! Mä löysin Rodinit vuosi sitten, ekan kerran ostin viime keväänä ja nyt oon jo ihan hurahtanut 😀

  7. Pilvi sanoo:

    Ihana toi sininen tähtijumppis! Sopisi hyvin myös poikavauvalle, tosin niin kävis kyllä toi keltainen leopardi ja harmaa kettukin 🙂 Oon jostain syystä aivan varma, että meille tulee poika 😀

    • Iina sanoo:

      Noi on kyllä kivoja kun sopii hyvin molemmille niin vaikka se äidin intuitio ois väärässä niin ei haittaa ;D Mä olin Tiarasta ihan varma et se on tyttö ja osuin oikeaan, Zeldasta olin varma et se on poika ja meni väärin 😀 Oi vitsit miten ihanaa, pian te jo saatte tietää kumpi tulee♥

  8. Aivan ihania juttuja tuli tässäkin erässä, haalarit oli kyllä eniten mieleen tästä vipasta erästä :))

  9. Petra sanoo:

    Ei liity tähän siun kirjotukseen, mutta tulin vaan kertomaan kommentoineeni blogiasi lyhyesti, omassa uusimmassani postauksessa, jossa mm. kerroin lemppari blogini, joten laitan sulle osotteen, niin voit käydä kurkkaamassa, jos haluat! 🙂
    http://parempiayhdes.blogspot.fi/2013/09/blogi-1v.html

  10. .. sanoo:

    Vähän överiä mun mielestä hankkia tämmösiä ylihienoja lastenvaatteita, tuhlauskulttuuri senkun voimistuu ja kestävä kehitys ei mahdu edes samaan lauseeseen…ja vaatteet jäävät kumminkin pian pieniksi?

    Onko Otto ”muru” parka yhtään mukana missään näissä hömppätyttöprinsessa voittoisessa perheessä, osallistuuko hän mielipiteillään kaikkeen ja hääsuunnitteluun?

    • Jelena sanoo:

      Mun mielestä on tosi törkeetä tulla arvostelemaan tollatavalla. Eiköhän Iina saa pukea lapsensa miten itse haluaa? Ja kun Mini Rodinin kuosit miellyttää, miksi ei pukisi lastaan sellaiseen? Vaikka onki hintavia vaatteita noin pienille, kun jäävät nopeasti pieniksi, niin ei ole meidän lukijoiden tehtävä arvostella ja haukkua.

      Ja eiköhän se ole Iinan ja Oton oma asia, että päättävätkö he lasten vaatehankinnoista (ja muista hankinnoista) yhdessä vai erikseen… Tai hääsuunnittelusta tai mistä tahansa!

      Iina: Tykkään sun blogista ja v*tuttaa mielettömästi lukee tällasii paskakommentteja… Mun mielestä on hienoa, että et oo lopettanut bloggaamista, vaikka tällaista paskaa sateleeki niskaan aina välillä. (En tiedä, kuinka paljon tulee, ku harvoin kommentteja luen, mutta sun fb-päivitys sai mut kiinnostumaan.)

      Ja musta on ihanaa katella noita kuoseja ja sun ja lasten ihania vaatteita blogin välityksellä… Sun blogin ansiosta itelläki on hirvee vauva- ja hääkuume 😀 Vaikka toi oma poikaystävä ei asiasta hirveen innoissaan ookaa… Suunnittelen silti häitä jo valmiiksi, vaikka niitä varmaan saakin odottaa kauan. 🙂

      • Iina sanoo:

        Jelena: Kiitos aivan hurjan paljon ihana♥ Pahoittelut kuumeilun aiheuttamisesta ;D Haha! Toivottavasti poikaystäväkin innostuu hääkuumeilemaan ja kaikkea hyvää sulle 🙂

    • neeaKo sanoo:

      juuh tuota… Vaikka Iina esitteleekin tässä näitä, niin missä kohassa olis sanonut että ostaa kaikki noi? Tai siis tän ideahan oli esitellä suosikkeja eikä olla mikään ostoslista vaikka lukeekin että ”olisi ihana Tipalle” ”osaan kuvitella Zeldalle…” ……………………………

  11. Inga sanoo:

    Noi jalokivi vaatteet on kyl ihania! 🙂 En ehkä yhdessä pukisi päälle, ettei tule liian sekava. 😉

    Sanonpa vielä oman mielipiteeni noihin minirodinin vaatteisiin/hintalaatu suhteeseen:

    Mun mielestä Minirodinin vaatteet on hurjan tyylikkäitä ja ne ovat aivan varmasti mukavia päällä! 🙂 Mutta kauhean monen kukkarolle ne eivät loppujen lopuksi vain käy korkean hinnan takia. Toki ne ovat laadukkaita ja merkkivaatteita (jotka ovat tietysti heti kalliimpia), mutta en silti itse ostaisi lapsilleni vaatteita noin kalliilla sillä niiden käyttöaikakin on suht lyhyt. Ja ihan pienellä vauvalla sillä laadulla ei oo niin hurjasti väliä, kun ne ei vielä hinkkaa polvia rikki. 😉 Mulla ei oo mitään Minirodinia vastaan, mutta en ihmettele vaikka osa saattaa sanoa että ne on hurjan kalliita.

    • Inga sanoo:

      Unohdin vielä edellisessä kysyä: Mistä nuo Zeldan pinkit Converset on ostettu? Ne on niin supersuloiset että ostaisin omalle tytölleni samanlaiset jos vain tietäisin mistä noita saa! 😉

    • Iina sanoo:

      Joo noi jalokivet on kyllä aivan superihania! En mäkään ehkä yhdessä pukisi päälle, se voisi olla jo turhan bling 😀

      Sun kommentissasi oli esimerkki asiallisesta mielipiteestä, jonka mielellään julkaisee :)! Niin ja noi converset on Stockalta, mut niitä myydään monissa muissakin kaupoissa! Ne on aivan ihanat :)!

  12. Olivia sanoo:

    Mitä nyt noita kommentteja luin niin en varmaan minäkään maksais noin paljoa lastenvaatteista jotka menee heti pieniksi 😀 Tietenkin jos rahaa löytyis paljon niin se on oikeastaan ihan sama mitä ostaa. En varmaan ostais itsellenikään merkkivaatteita, koska ne on mun mielestä vähän kusetusta. Tullu huomattua et samalla tavalla nekin nukkaantuu ensimmäisessä pesussa ja converset menee paskaksi yhtä nopeasti kuin markettitennarit. Toi leopardijumpsuitti on kyllä ihan superihana mut en vaan nää järkeä noiden hintojen takia. 😀

    • Olivia sanoo:

      Paitsi no vois tuo leojumpperi just ollaki hyvä jos se on kerta hyvänä pysynyt pesuista huolimatta ! Voihan noita sitten käyttää pikkusisaruksillakin ja antaa sukulaisille tai omille lapsille sitten kun he saa lapsia jne. 😀 Et tietenki jos OIKEASTI joku merkkituote on laadukas niin miksei, kun ainahan niitäkin voi kuitenkin eteenpäin laittaa.

      Musta ois niin siistiä saada joku tosi vanha lastenvaate perintönä ja sitä vois sitten aina antaa omille lapsille ja ne taas omille jos se kestää vuosia. 🙂 Ois hulvatonta nähdä vaikka omilla lastenlastenlapsilla sama jumpperi mikä on itsellä ollut vauvana päällä. Jos noin vanhaksi elää. 😀 Aika kestävä vaate sais kyllä olla eikä nuo nykyään tunnu kestävän kuin sen yhden tai kahden lapsen käytön, oli sitten merkki tai ei… :/

      • Iina sanoo:

        Meillä on jokaikinen Mini Rodinin vaate pysynyt hyvänä lukuisista pesuista huolimatta ja mulla on niitä vaatteita kolmesta eri mallistosta ja seitsemästä eri dropista (vuoden 2011 syysmallisto, viime kevät ja tämä syksy) yhteensä kymmeniä kappaleita, eli ihan seison 100% kyllä noiden laadun takana :)! Meillä ne kyllä ovat kestäneet Tiaralta Zeldalle ja varmasti saan myytyä vielä Zeldan jälkeen hyvään hintaan eteenpäin koska ovat hyväkuntoisia ja haluttuja, vaikka jonkun ihanuuden säästän avrmasti tuleville lapsenlapsillekin :)!

        • Olivia sanoo:

          Tuossa tapauksessa noista kyllä voisi maksaakin 😀 ! Laatuhan maksaa ja onneksi jotkut merkkivaatteet on oikeasti laadukkaita kun ei ne kaikki sitä tunnu olevan ! Sitten joskus ku on omia lapsia niin vois pitää tän merkin mielessä.

  13. Siiri sanoo:

    Etsin jumpsuitit ja koko malliston erikseen mutten löytäny kettujumpsuitia? Oonko sokee??

  14. Jepajee sanoo:

    Muhun ei oikein Mini Rodini iske, paitsi tuo keltainen jumppis on kyllä hellyyttävä ja niiden ne yksiväriset toppapuvutkin oli ihan sieviä! 🙂 Muksulle toppapukua etsiessä olin kyllä vähän jopa ihmeissäni Mini Rodinin toppapukujen hinnasta, kun esimerkiksi Ticket to Heaven on teknisiltä ominaisuuksiltaan parempi eikä maksa kuin sen 125-160e.

    • Iina sanoo:

      Se on aivan ihana se keltainen jumppis kyllä! 🙂 Ovathan nuo hinnat korkeat mutta sitten taas Mini Rodinia saa monista liikkeistä alekoodeilla esim MiniMintistä ja jos siihen laskee vaikka 10% alennuksen ei hinta eroakaan enää kuin muutaman kympin Ticketistä ja noin isossa ostoksessa muutamalla kympillä ei ole mun mielestä kauheasti väliä 😀 Mutta kukin ostaa mistä itse tykkää ja mitä haluaa, ei muilla väliä 🙂

  15. Heini sanoo:

    Mini rodini oli ennen, n.3v sitten ihana! Silloin kun oli vielä niitä nakkisämpylöitä, gozilloja, robotteja, niitä vanhoja pingviinejä jne. Nyt koko merkki on muuttunut ihan erilaiseksi, kun se on laajemmin löydetty. Kaikissa blogeissa hehkutetaan MR:a ja vähän jokatoisella vastaantulevalla lapsella ainakin Helsingissä on Mini rodinia päällä… Tylsää! Mä ostan edellen fb kirppiksiltä niitä vanhoja rodineita silloin harvoin kun niitä ylihintaan siellä kaupitellaan, mutta näitä uudempia mallistoja en ole enää uutena viitsinyt ostaa.. 🙁

    • Iina sanoo:

      Muhun iskee kans gozillat, pellekallot ja hodarit ja pellekalloja meiltä löytyykin mutta kaksi muuta ois hakusessa, olen kans siellä FB:kirppiksellä mutta vielä en oo ostanut mitään sieltä! Itse en kyllä ole kovista bongausyrityksistä huolimatta törmännyt Helsingissä edes joka kymmenennellä lapsella Rodineihin vaikka me asutaan sellaisella asuinalueella että täältä niitä hyvinkin voisi löytyä ja olen yrittänyt myös keskustassa ja ostoskeskuksissa bongailla 😀 Mutta se on kyllä totta että tänä syksynnä Rodinit on breikannut suuremman yleisön tietoon 🙂

  16. mira sanoo:

    ”Naurettavaa touhua, tän siitä saa ku teinit ryhtyy vanhemmiks…” Aivan äärettömän lapsellinen ja ala-arvoinen kommentti.. Mahtaa olla aika teini ton kommenti kirjoittaja. Puuuhh!,,

  17. st.brigitten sanoo:

    Onpas kyllä ollut kommentointia 🙂 Mä ostan mieluusti lapsilleni laadukkaampia vaatteita, koska niiden jälleenmyyntiarvo on paljon, paljon parempi. Itse teen niin, että lastenvaatteen myytyäni pistän niistä tulleet rahat säästöön lapsien tileille 🙂

    Itse sain nurinaa parilta ystävältä kun ostin kalliit toppahaalarit lapsille. Kuitenkin leikki-ikäisen ja taaperon äitinä tiedän, että haalarin tulee kestää kovaa kulutusta ja vettä sekä pitää tuulta ja pakkasta loitolla. Halvalla ei hyvää saa mitä toppavaatteisiin tulee. Sisävaatteita ostan ihan kaikenhintaisia ja pyrin ostamaan myös paljon käytettyinä 🙂

    • Iina sanoo:

      No on todella ollut! 😀 Mä oon sun kanssa niin samaa mieltä 🙂 Mutta silti en käy nurisemassa niille jotka ostavat lastenvaatteet esimerkiksi pelkästään Tarjoustalosta, koska mitäpä se mulle kuuluu miten toiset pukevat lapsensa 😀 Pääasia on että lapsella on lämmin ja mukava olla vaatteissaan! 🙂 Mäkin ostan ihan kaikenlaisia merkkejä ja halvempia ja käytettyjäkin vaatteita, viimeksi sain nurinaa siitä että ostin vaatteita Tiaralle H&M:ltä ;D

  18. Mari M sanoo:

    Mä olisin halunnut tuon sinisen tähdenlento jumpsuitin, mutta nekin on tainnut mennä jo =( oltiin mökillä pari viikkoa, ja siellä on niin hidas nettiyhteys, että tilaus ei onnistu ja tänään kunnkatsoin, niin en enää haalaria löytänyt.

  19. Nimetön sanoo:

    Oi vitsi miten söpö tuo Zeldan jumpsuit! <3
    Ja tuo jalokivikuosi on just ihana.

  20. Anna sanoo:

    Hei!
    Henkilökohtaisesti pidän aivan erilaisista lastenvaatteista, johtuu varmaan siitä, että en asu Suomessa ja täällä päin maailmaa lastenvaatteet ovat, noh, erilaisia.
    Kun luin näitä kommentteja, alkoi sisälläni kiehua. Jos näin kamalasti ärsyttää jonkun muun tyyli tai valinnat, johtuisikohan se siitä, että oma elämä on hieman tylsä? Miksi lukea blogia, joka ärsyttää? Siksikö vain, että voi tuottaa toiselle pahan mielen?
    En ymmärrä tätä uutta ja niin muodikasta ajatusta siitä, että jos vaatteet ostetaan kirpputorilta olet parempi äiti.
    Suomalaiset ovat kateellista kansaa, kaikki pitäisi ostaa kirppikseltä ja kaiken pitää olla luomua tai olet huono äiti 😀 Monesti Suomessa vieraillessani kauhulla katselen suomalaisten lasten vaatteita, kuluneita kollareita ja unisex-verkkapukuja.
    Älä vaan hetkeäkään kuvittele, että tuollaiset kommentit ovat minkään arvoisia. Jollakin on ollut huono päivä ja toisia vatuttaa, kun oma elämä ei ole mennyt niin putkeen, että voisi ostaa lapsilleen sellaisia vaatteita kun huvittaa. (Selvästi ilmassa huonoa omaatuntoa ja kiukkua, joka ikävä kyllä siirtyy vanhemmilta lapsille…) Pää pystyyn ja pysy yhtä iloisena ja suloisena äitini kun olet! Sinulla on ihana perhe, millään muulla ei ole merkitystä 🙂

    • Anna sanoo:

      siis korjaan: äitinÄ 😀

    • Iina sanoo:

      Kiitos aivan ihanasta kommentista!♥ Pää pystyssä mä täällä olenkin, ei mua voi satuttaa tälläisillä kommenteilla, mulle ainoa mikä merkitsee on se että mun lapset ja perhe on onnellisia ja onneksi mä näen että he ovat! 🙂 Sinun kommenttisi on loistava esimerkki siitä miten voi olla asiallinen, mukava ja positiivinen vaikka sattuisikin tykkäämään erilaisista asioista. Kiitos siitä! Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi♥

  21. Sun sanoo:

    Minkä kokoinen Zeldan jumpsuit on? 🙂
    Ja voi sitä rahaa laittaa hölmömpääkin, joten turha sitä murehtia!

  22. Murtta sanoo:

    Mä ostin eka kerran Mini Rodinia vuonna 2009 ja ihastuin välittömästi ja heti. Nyt harmittaa niin paljon kun niitä on kaikilla ja kaikkialla, että en pysty ostamaan ollenkaan, vaikka tykkään kuoseista tosi paljon. :/ Vanhojakin vaatteita tuntuu tylsältä laittaa päälle. Höh.

    Aika järjettömiä kommentteja täällä. Ikäänkuin Rodini olis joku tosi kallis merkki. Monet vaatteet maksaa kympin-pari enemmän kuin esimerkiksi Hennesissä ja jälleenmyyntiarvo on ihan toinen. Tietenkin jos ostaa vaikka 3 talvihaalaria niin kertasumma on aika iso, mutta jos noita haluaa niin varmasti pystyy investoimaan. Minä haluaisin, mutta en enää vaan jotenkin pysty ostamaan, koska niistä tuli viimeisen kahden vuoden aikana uusi unikko. Jouluna 2011 havahduin siihen, että Rodineita on joka toisella. Nyt jokaisella. 😀

  23. Susu sanoo:

    Mä oisin ollut kiinnostunut tosta jalokivi bodysta, mutta en sitä harmikseni mistään löytänyt 🙁 oonkohan nyt käsittänyt jotain väärin, oliko sitä bodynä myös? 😀

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.