Voita Vanhojentanssipuku Stilissimasta

06.11.2013

Mä tuossa hetki sitten kyselinkin Facebookissa jo että kuinka monella mun lukijalla on Vanhojentanssit ensi keväänä tulossa ja nyt mulla on tällainen iloinen ylläri niihin liittyen. Olette usein peräänkuuluttaneet myös lapsettomille lukijoille sopivia arvontoja ja tässä on nyt todellakin sellainen! Yhteistyökumppanini Stilissima on luvannut yhden vapaavalintaisen Vanhojentanssipuvun arvonnan voittajalle, eli aivan huikea palkinto! Hääblogin puolella onkin näkynyt jo murto-osa Stilissiman upeasta hääpukuvalikoimasta, mutta Stilissimasta löytyy myös kattava valikoima mitä kauneimpia ja upeimpia tanssiaispukuja joita mä sain myös sovittaa.

Mä itse en aikoinaan lukiossa tanssinut Vanhojentansseja, mikä harmittaa mua ihan hirveästi, mutta silloin vaan tilanne oli sellainen että se ei onnistunut. Itse saan onneksi ensi keväänä sen oman prinsessapäiväni kun menen naimisiin, mutta nyt mulla on mahdollisuus tarjota mieletön puku jollekin onnekkaalle hänen prinsessapäiväkseen! Mä iskin silmäni tuohon upean punaiseen tyllihelmaiseen pukuun jonka ihan satavarmasti olisin valinnut jos itse tanssisin Vanhat, se on ihan mieletön ja punainen sopii vaalean tukan kanssa kivasti.

stilissimatanssiaispuku stilissimatanssiaispuku1IMG_5807 stilissimatanssiaispukunudePunaisen puvun lisäksi kokeilin myös ihanaa aprikoosinväristä tyllihelmaista pukua, mutta kyllä se punainen oli mun suosikki. Punainen vaan jotenkin iskee, en tiedä johtuuko joulusta vai siitä että se on takuuvarma katseidenkerääjä – mutta punaisesta on ehdottomasti tullut yksi mun suosikkiväreistä. Arvonnan voittaja saa kuitenkin siis valita itselleen mieluisimman värin ja mallin joita on lukuisia erilaisia!

Arvontaan voit osallistua keksimällä itsellesi nimimerkin ja jättämällä tähän postaukseen kommentin siitä, millainen olisi sinun unelmien vanhojentanssipukusi! Muista myös kirjoittaa sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään. Voit osallistua arvontaan kahdella arvalla tykkäämällä Stilissiman FB-sivuista, muista tällöin ilmoittaa osallistuvasi kahdella arvalla! Arvonta-aikaa on maanantaihin 11.11.2013 klo 18.00 asti.

Onnea arvontaan!


177 Responses to “Voita Vanhojentanssipuku Stilissimasta”

  1. Tiisa sanoo:

    Mun unelmapuku ois just niinkun toi alempi! Vaalee prinsessahelmainen upeus 🙂 osallistun kahdella arvalla!

  2. niina sanoo:

    Pitäisköhän munkin osallistua 😀 Haaveeni on ollut kerran kaksoistutkintoa käyn että pääsisin vanhat tanssimaan. Entisessä koulussa se ei järjestynyt mutta nykyisessä se olisi mahdollista kyllä. Tosin yksin asuvan opiskelijan nudjettiin mekot tuppaa olemaan liian kalliita 😀 Mutta ei sitä tiedä vaikka arpaonni osuisi 🙂

  3. ac sanoo:

    Mäkään en tanssinut vanhojen tansseja, ei tuntunut omalta, mutta voi jestas miten upea toi punanen mekko on!!!!! Jos mulle olis ollut tarjolla tollanen, niin olisin jopa saattanut osallistua :—D Tosi ihana arvonta! Toivottavasti voitto menee taas oikeaan osoitteeseen ja joku saa unelmiensa mekon ♥

  4. Suvi sanoo:

    Mä tykkäisin juuri tuollaisesta punaisen puvun mallisesta puvusta!
    Pakko kysyä, oliko nuista valkoisina? Ois nimittäin tuommonen aika unelma hääpuvuksi!

  5. sanni sanoo:

    Mun unelmamekko ois varmaan just ton tyylinen ku toi punainen mekko! Aivan ihana! Voi kun arpaonni suosis…. 🙂

  6. tyttönen sanoo:

    Osallistun kahdella arvalla. Oma unelmien vanhojentanssipuku olisi vaaleanpunainen. Ihanilla paljeteilla ja strasseilla varusteltu kokonaisuus. Tietenkin vähän tylliä lisänä ja päähän pieni tiara. Noin kaikki olisi täydellistä prinsessapäivää varten!

  7. Arhippa sanoo:

    Unelmien kolttu olisi violetti/musta, laajahelmainen ja kirjailtu. Ja kahdella arvalla mukana

  8. Kristaliini sanoo:

    Unelmien mekko olisi roosan värinen, ei mikään babypink vaan ihan sellainen vispipuuron värinen. Ja olkaimet istuvuuden vuoksi, edes jonkinlaiset. Ja tietenkin prinsessahelma ja helmikirjailua tai sitten vaikka strasseja

  9. Janttara sanoo:

    Musta-valkoinen, a-linjainen, oikeasti vähän ”vanhan” tyylinen.

  10. Venla sanoo:

    Oi että aivan ihanat mekot!!! Mun unelmien vanhojentassimrkko ois just joku ton punasen tapanen! Joku tosi näyttävä:) kahdella arvalla mukana:)

  11. Hmk sanoo:

    Ooh, tuo punainen on upea. Kahdella arvalla mukana.

  12. Dilan sanoo:

    Unelmien tanssipuku olis ehdottomasti tyllihelmainen ja joko yksiolkaiminen tai olkaimeton. Väri olisi juurikin tuossa kuvassa olevan aprikoosinvärinen tai fuksianvärinen. Puvussa saisi olla kirjailua ja vähän strassejan sun muita paljetteja, mutta ei missään nimessä liian blinblingiä!
    Ja kahdella arvalla mukana! 🙂

  13. sannaa sanoo:

    Osallistun yhdellä arvalla. Unelmien mekko olisi kans tommonen punanen, aivan ihana!! 🙂

  14. eelli sanoo:

    Mun unelmapuku, ainakin tällä hetkellä ois ihana prinsessamainen mekko, väriltään ehkä sininen! 🙂 osallistun 2 arvalla

  15. ibiiba sanoo:

    Mun pukuni olisiaika samantyylinen kuin tuo punainen, mutta pinkkinätai vaalean punqisena. Siihen vielä kauniithopeiset korut niin ois aika bueno !

  16. riina sanoo:

    Mun unelmapuku olisi yksinkertaisen kaunis ja tyllihelmainen, väriltään jotain hempeää sinistä tai vihertävää. Oon kahdella arvalla mukana!

  17. Peace sanoo:

    Unelmamekkoni olisi musta, punaisilla kirjailuilla, erottuisi varmasti joukosta. Leveä helma, kunnolla tukeva yläosa

  18. Jenni-- sanoo:

    Osallistun yhdellä arvalla, mielessä ei ole vielä minkä tyylinen tai värinen mekko olisi. Elämä on ollut viime aikoina aikamoista myllyrrystä, enkä ole ehtinyt vielä miettimään asiaa.

  19. Tuuli sanoo:

    Olisi hienoa voittaa vanhojentanssipuku, sillä tanssin vanhat ensi vuonna ja pukua en ole vielä hankkinut. Puku on kallis hankinta ja nykyajan prinsessapuvut maksavat omaisuuksia, eikä niitä pienellä opiskelijabudjetilla ole mahdollista ostaa. Unelmienpuku olisi kauniin korallinvärinen isolla tyllihelmalla ja strasseilla koristeltuna! 🙂

  20. tiinaaa sanoo:

    unelma ois joku ihana vaaleanpunainen prinsessapuku<3

    kahdella arvalla mukana!

  21. hannnele sanoo:

    Mun unelmien tanssiaismekko olis ihana vaaleansininen olkaimeton mekko jossa olis leveä tyllihelma ja yläosassa jotain kimalletta tai glitteriä tms 🙂 osallistun kahdella arvalla!

  22. Merete sanoo:

    Minun unelmapukuni on sinivalkoinen tai ehkä ennemminkin valkosininen. Paaaaaljon kangasta, runsaasti helmaa, istuva yläosa. Kirjailuja helmassa ja rintamuksessa

  23. pikkusiili sanoo:

    Unelmien mekko olisi smaragdin vihreä ja tyllihelmainen. Sellainen hieman prinsessamainen, mutta keveä 😛

  24. Fanny sanoo:

    Apua! Mun unelmien puku ei olis se kaupan suurin kermakakku vaan yksiolkaiminen tummansininen tai jokin vaalea väri hillityillä timantti- tai paljettikoristeilla !

  25. Janita sanoo:

    Itsekään en ole vanhoja tanssinut, mutta unelmamekkoni olisi hillityn tyylikäs, ylellinen, ja empirelinjainen kevythelmainen mekko. 🙂 Osallistun kahdella arvalla!

  26. BBetrinas sanoo:

    Unelmien puku ois just niikun toi alempi 🙂 ihana prinsessa mallinen! Toi punainenkin ois ihana! Kimalletta ois ja tietty et ois bandeu mallinen ja ihanaa kangasta 🙂

  27. Ellu sanoo:

    Mukana yhdellä arvalla, unelmien mekko olisi olkaimeton tylliunelma 🙂

  28. EmiliaMatilda sanoo:

    Oi vitsi toi vaalee puku on kaunis! Itsellä tanssit ovat helmikuussa, eikä pukua ole vielä hankittu, eikä puvun hankkiminen ole kaikille opiskelijoille niin yksinkertaista, koska puvut ovat todella kalliita. Unelmapuku olisi mintun tai persikan värinen, timantoilla ja strasseilla koristeltu prinsessaunelma, a:n mallisella helmalla ja olkaimeton! Osallistun kahdella arvalla. Olisi aivan mieletöntä jos arpaonni kohdalle osuisi, en ikinä ole mitään voittanut 😀

  29. AnniKoo sanoo:

    Pikkusiskoni tanssiii tulevana keväänä ja hänelle sopii melkein minkävärinen prinsessapuku vain. Kyllä olisin paras isosisko jos voittaisin!

  30. emillia sanoo:

    Mun unelmamekko ois juuri ton ylemmän kaltainen. Huomasin Stilissiman fb-sivuja selatessa, että näitä saa myös sinisenä, molemmat värit ois ihania 🙂 Kahdella arvalla oon mukana, ja peukut pystyssä 😛

  31. yasu sanoo:

    Ihan sika ihana toi punanen ja käy myös sulle tosi hyvin 🙂

  32. carata sanoo:

    Mä toivoisin jotain valkoista, vähän häämekon tapaista, jossa olisi tosin PALJON kimalletta ja sellaista Hollywood henkistä tunnelmaa. En tiedä, oisko liian juhlava vanhojentansseihin, joita itse en tanssinut, mutta…Sellainen olisi täällä unelmana.

    Omat häät on 11.12.13 joten hääpuku täällä odottaa jo kaapissa, mutta jännittää, mahdunko siihen, kun häiden aikoihin raskausviikkoja on kasassa jo huimat 30!

  33. Alissa sanoo:

    WAU mikä arvonta! Osallistun kahdella arvalla. Oma unelmien pukuni olisi aika lähellä tuota ensimmäistä pukua. Olisi ihanaa päästä sovittelemaan noin ihania pukuja, joka tytön unelma!!

  34. Juuhan sanoo:

    Aivan ihania mekkoja, kahdella arvalla mukana arvonnassa.

  35. annika sanoo:

    mun unelmapukuni olisi laivastonsininen yksiolkaiminen prinsessapuku. siinä olisi strasseja ja timanttela, helma olisi kuitenkin aika yksinkertainen. voi kun arpaonni kerrankin kävisi. mulla nimittäin ei ole varaa kovin kalliiseen pukuun.

    osallistun kahdella arvalla.

  36. Nomppa sanoo:

    Ite tanssin viime vuonna wanhat ja Stilissimasta hommasin ihanan turkoosinsinisen tyllihelmaisen ihanuuden. Suosittelen Stilissimaa kaikille, ihanaa palvelua 🙂 ja nopeeta!

  37. Miisu sanoo:

    Unelmieni puku olisi joku suhteellisen simppeli, mutta väriä saisi kyllä löytyä. Kiitos vielä ihanasta blogista! 🙂 Ja osallistun kahdella arvalla!

  38. Sanna sanoo:

    Unelmapukuni olisi olkaimeton, näyttävillä yksityiskohdilla ja tyllihelmalla varustettu prinsessaunelma♥ Väriä en ole vielä miettinyt, mutta Stilissiman laajasta valikoimasta löytyisi taatusti etsimäni täydellinen puku lähestyviin tansseihin! 🙂 Kahdella arvalla mukana.

  39. Eevakaroliina sanoo:

    Osallistun arvontaan. Toi punanen ois kyllä unelma! Sopii sulle todella hyvin. Mulla on myös vaaleat hiukset niin uskoisin myös mulle sopivan. Tai sit jos ois valkoisena vois myös hääpukuna käyttää. Ois kyl ihan mahtavaa voittaa ekan kerran kilpailussa. Peukut pystyyn 🙂 ! Ps. Sulla on ihan mahtava blogi. Harmi et löysin tän vasta sillon kun olit bb talossa. Emilian blogin kautta. Näin muuten sut love me messuilla siinnä hää osastolla enkä sillo tiennyt et oot bloggaaja.. vierestä siskon kans seurattiin sun haastattelua, mut ihana ku löysin tän blongin tääl on ihan mahtavia ideoita ja noi kaikki hää jutut on mahtavia. Voi kun mies tajuis jo kosia.. 🙂

  40. En osallistu arvontaan mutta pakko kommentoida, että punaisessa mekossa olet niin UPEA!!

  41. hanna sanoo:

    Mä en itse tanssinut vanhojentansseja, mut mun pikkusiskolla on ne nyt edessä. Olis ihan älyttömän mahtavaa yllättää hänet vanhojentanssi mekolla. Meidän vanhemmat ei suostu maksamaan mekkoa. Sisko joutuu siis omilla rahoillaan sen hankkimaan ja hänen budjetillaan on turha unelmoida unelmien prinsessamekosta. Mä uskon hänen rakastuvansa tuohon punaiseen mekkoon tai saman tyyliseen oranssina. 🙂 mekon lisäksi voittaisin maailman paras sisko tittelin.
    Osallistun kahdella arvalla.

  42. pauliina-annimari sanoo:

    Pienenä (ja vähän vanhempanakin..:D) wanhojentansseja katsellessani, valitsin aina oman suosikkini kymmenistä mekoista. Yleensä suosikeiksi nousi punertavan sävyiset ja runsashelmaiset kimaltelevat mekot. Mieltymykset eivät ole paljoakaan muuttuneet tähän päivään mennessä. Mun unelmien vanhojentanssipuku olisi todellakin kunnon prinsessamekko ja mieluiten jonkun punertavan sävyisenä 🙂 Helmaan haluaisin ryöhelöä tai ainakin tylliä ja yläosaan sopivasti kirjailua ja kimallusta! Mekon pitäisi myös ehdottomasti olla mukava päällä niin, että tanssiessa ei tarvitsisi huolehtia muusta kuin hauskanpidosta 🙂

  43. Laura sanoo:

    Kaunis vanhojentanssimekko on mielestäni joku herkän värinen, ei mikään räiskyvä. Kaunis ja yksinkertainen, mutta silti näyttävä 🙂 Unelmani olisi hennon persikan värinen mekko, jossa olisi joku katseenvangitsija, mutta joka myös kokonaisuutena näyttäisi upealta päälläni 🙂 Mekon pitää mielestäni pukea omistajaansa täydellisesti 🙂

    Kahdella arvalla mukana! 🙂

  44. tanju sanoo:

    Kahdella arvalla mukana 🙂

    Minun unelma tanssimekko olisi kerman sävyinen glitter kermakakku. Päivä prinsessana ja saisi oikeasti tuntea olonsa prinsessaksi. Häihin on kuitenkin vielä jonkin verran aikaa 🙂

  45. nenna sanoo:

    Moikka,

    Minun unelma mekkoni olisi jokin maan läheisen värinen,ruskea,jossa korsettimainen taka osa ja pitsi hiat.

    Terv.Nenna

  46. Sara sanoo:

    Unelmien puku olisi yksinkertainen, olkaimeton. Mielellään syvänsininen tai punainen.

    osallistun kahdella arvalla

  47. Julle sanoo:

    Mulla on vanhojen tanssit edessä tulevana keväänä, ja ootan niitä todella paljon:) Tämä kilpailu on aivan mahtava, koska joudun tanssimaan vanhat siskoni vanhalla mekolla, mikä ei ole yhtään mieleiseni, sillä en ollut mukana kun hän valitsi itselleen kyseisen mekon! Vanhempani eivät kuitenkaan raskisi ostaa minulle uutta.

  48. Scarlet sanoo:

    Ihanaa että olet järjestänyt meille tälläisen arvonnan ja jos onni omalle kohdalleni osuisi niin se olisi unelmien täyttymys!! Olen jokaisena vuonna ala-asteelta saakka käynyt katsomassa vanhojen tansseja ja ihailemassa pukuja, mutta valitettavasti nyt kun omat vanhat olisi edessä en pääse osallistumaan, koska minulla ei ole varaa mihinkään pukuun 🙁 Unelmieni puku olisi olkaimenton ja ehdottomasti punainen, koska olen vaaleatukkainen. En ole hirveän pitkä, joten puku saisi olla prinsessahelmainen, mutta ei ihan älyttömön leveä että en ihan hukkuisi siihen 😀 Puvussa saisi olla hillitty määrä strasseja, jotka sitten kauniisti kimaltelisivat tanssiessani valojen loisteessa 🙂 Aah kiitos vielä kerran, koska jo mahdollisuus saada puku lämmittää mieltä!

  49. Sini sanoo:

    Unelmien vanhojentanssipukuni olisi ehdottomasti tuo alempi jonain sinertävän värisenä! Malli on kuin prinsessalla ja väri sopisi vaaleisiin hiuksiin hyvin, kuin Tuhkimo 😉 jos tällaisen voittaisi olisi kyllä aika mieletön juttu! Osallistun kahdella arvalla :)!

  50. heidipau sanoo:

    Tuo punainen, mikä on kuvassa päälläsi!!! Etsin turun liikkeistä mieleistä pukua, mutta vaan tuo iski suoraan sydämeeni! Hinta vaan kirpaisi opiskelijalle ja jouduin jättämään tuon kaunokaisen kauppaan… toivottavasti arpaonni suosii 🙂

    osallistun kahdella arvalla!

  51. Julia sanoo:

    Yhdellä arvalla mukana! Unelmienpuvun sitten vain tunnistaisi kun se osuu kohdalle! Mutta eiköhän se olisi olkaimeton ja joku kunnon prinsessamekko, eli paljon tylliä! 🙂

  52. oliviagggg sanoo:

    Mun unelmien vanhojentanssipuku olisi sellainen, missä tuntisin itseni maailman kauneimmaksi prinsessaksi. Tanssahtelisin pari askelta vaivattomasti, eli puku olisi oltava helppokulkuinen. Oih. Ihanaa mekkoja!

  53. Lyydia sanoo:

    Mun unelmien mekko olis oikein muhkeahelmainen tummansininen prinsessamekko. Arvonnassa mukana 🙂

  54. Sini sanoo:

    Musta, klassinen, tyylikäs ja hillitty 🙂

  55. Lyydia sanoo:

    Mun unelmien mekko olis oikein muhkeahelmainen tummansininen prinsessamekko. Arvonnassa mukana yhdellä arvalla 🙂

  56. natalje sanoo:

    Lukiota ei tullut käytyä.. Eikä vanhoja tanssittua..:( Harmitti kovasti, mutta vain niiden tanssien takia ! Päivän kuin olisi saanut olla ”prinsessa ” 🙂 Kuitenkin n. puoli vuotta sitten aloin suunnittelemaan minun ja kihlattuni häitä. Selvää oli se että häät eivät tulisi olemaan tuiki tavalliset, vaan todellakin meidän näköiset. Me kun olemme ns. ” rajan rikkojia ” olleet jo ensimmäisestä päivästä asti , kun toisemme tapasimme. Varmaa myös minulle oli se että pukuni ei tulisi olemaan hääpuku tyylinen, kaunis ja valkoinen. Eksyinkin pukuliikkeiden sivujen vanhojentanssi osioon, jossa hullaannuin näyttäviin, katseita kerääviin, ja mielestäni kauniisiin pukuihin. Ja sillä hetkellä oli varmaa että pukuni tulisi olemaan jokin tästä osiosta oleva puku. Suunnitelmat , päivät, ja melkeinpä pukuliikkeetkin oli paperilla lyöty lukkoon, enään vain käytännössä. Kunnes tuli päivä jolloin jouduin työttömäksi, minusta riippumattomista syistä. Unelmani , ja suunnitelmamme tippuivat maahan kuin lasipallo. Ja kaikki oli aloitettava alusta.
    Tuet eivät ole hääppöiset, ja säästötkin tahtovat hupentua vuokraan, ja elämiseen.
    Kaupassa asioidessani hipelöin kaikkea ihanaa unelmien häitäni varten, sitten joskus.. Koska realiteetti, ja nykytilanne on otettava huomioon.
    Unelmieni puku on väriltään jokin muu kuin valkoinen. Puvun muoto saa tuntemaan itseni kauniiksi, ja kertoo minusta sen , että olen mitä olen.
    Pukuni peittää ne mielestäni ”epäkohdat ” , joita en sinä päivänä halua murehtia, ja tuo esille kehossani olevat kauniit kohdat. Se ”sulautuu” päälleni, ja täydentää muuten niin kauan , ja hartaasti odotettua täydellistä päivääni. 🙂

  57. Katja sanoo:

    Minun unelmien mekko olisi luultavasti joku korallin värinen. En ole miettinyt hirveästi, millainen mekko olisi täydellinen, mutta yleensä näen heti sen omannäköisimmän mekon muiden seasta selvästi. 🙂

  58. Niina sanoo:

    Löysin ällistyttävän upeita pukuja Stilissiman vanhojentanssipukuvalikoimasta, mutta ehdoton suosikkini olisi elegantti sähkönsininen kevyellä helmalla. 🙂 Upea arvonta kerta kaikkiaan ja kahdella arvalla mukana kisataan! 😉

  59. aaino sanoo:

    Mahtavaa, arvonta osui juuri oikeaan aikaan! Itselläni nimittäin vanhojentanssit tänä talvena edessä. Tummat syvyt ovat ainoita jotka minulle sopivat, ja siksipä tummansininen mekko olisi aivan täydellinen! Elegantti, tyylikäs ja juuri minulle sopiva! Täydellinen malli olisi sama juurikin sinun päällä olevassa punaisessa mekossa. Tyylikäs ja tarpeeksi yksinkertainen, mutta kuitenki sitä jotain ettei ole liian yksinkertainen 🙂 täydellinen kruunaamaton prinsessapäivän! Ja olen mukana kahdella arvalla :-)p

  60. miltsi sanoo:

    Oon tanssimassa ens vuoden wanhoissa eli 2014! Oon aina pienestä saakka unelmoinut sellasesta mekosta, joka on pinkki ja siinä on iiiiso helma joka on tylliä. Oon katellut Stilissiman valikoimaa ja siellä on niiiiiin ihania mekkoja! Toi punanen on niin ihana, ja yks mun lemppareista todellakin 🙂 En asu enää kotonakaan vanhempien luona nii tällänen palkinto olis todellakin tarpeen!! Osallistun kahdella arvalla

  61. Susanna sanoo:

    Osallistun kahdella arvalla,
    Voinko osallistua silti vaikka kyseessä olisi keväällä valmistuminen ? 🙂

  62. Miilu sanoo:

    Unelmani olisi vaalea tyllihelmainen unelma, oikea lumikuningatar-puku!
    Siinä saisi olla pieniä kristalleja, jotka taittavat valoa ja tyköistuva yläosa;
    Mielellään juuri tuollainen sydän- tai suoralinjainen. Kokopitkä, niin että jalkaani saisin sujauttaa n.8cm korot. Näen jo puvun mielessäni! Poikaystäväni kyllä toivoo merenneitomallista, mutta jos kerrankin saisin pukeutua prinsessaksi, olisi valinta siis muhkeaa ja isoa!
    Toivon siis itselleni arpaonnea 😉
    -Miilu

  63. Moikka . 🙂
    Voinko osallistua tähän arvontaan vaikka olisi kyse keväällä valmistumisestani ?.
    Osallistun kahdella arvalla.
    Unelmieni valmistujaismekko olisi ainakin väriltään viininpunainen 🙂 <3. En ole vielä löytänyt / keksinyt sitä unelma mekkoa mutta värin olen päättänyt jos kyseisen värinen mekko löytyy. 🙂 Se olis joku sellainen missä on tylliä . :)..

  64. Pauuliiinnaaa sanoo:

    Unelmieni vanhojentanssipuku olisi joku värikäs, ehkä punainen, turkoosi tai keltainen ja samaa mallia kuin nuo sinunkin sovittamasi. Itse tanssin vanhojentanssit vasta ensi vuonna, mutta eihän se haittaa, jos mekko olisi jo nyt hommattuna 🙂

  65. Moikka. Voinko osallistua tähän arvontaan vaikka en tanssi vanhojentansseja vaan keväällä on minun valmistujaiset. ?
    Osallistun kahdella arvalla.

    Unelmamekkoni olisi sellainen missä on tylliä ja väriltään viininpunainen.
    Pidin vaaleasta mekosta viimeisessä kuvassa. :).

  66. eerin sanoo:

    Itse tanssin vanhat juurikin ensi keväänä ja alkaa pieni paniikki jo tulla kun mekkoa ei vielä ole! Mahtava arvonta ja loistava ajoitus! Mun unelmamekko olisi kauniisti laskeutuva, yksinkertainen mutta tyylikäs. 🙂

  67. aminataas sanoo:

    osallistun kahdella arvalla ja mun unelmien puku ois nude tai punainen mekko, jossa olisi mahdollisimman iso prinsessamainen helma 🙂

  68. kipsu sanoo:

    Miun unelma puku olisi semmonen missä tullen oloni kauniiksi. Väri olisi varmaan laivaston sininen tai punainen… Pääasia olisi että se istuu, tuntuu hyvältä, ja saa olon arvokkaaksi ja upeaksi:)

  69. Veeruska sanoo:

    Unelmien mekko olisi vaaleanpunainen, muhkea ja koristeltu timanteilla. Kaunis ja kimaltava, mutta kuitenkin melko simppeli 🙂 osallistun kahdella arvalla!

  70. anskulii sanoo:

    Mun unelmapuku ois joko just ton sävyinen punainen kuin ekassa kuvassa, tai vaalean mintunvihreä. Yläosassa sais olla jotain blingblingiä joka kiinnittää huomion, ja alaosa ois sitten sellanen tositosi prinsessamainen ihana hörhelö aaaaaah…..ei löydy sanoja, taas mä sekoitan pääni näillä mekkounelmilla. Mutta ehkä tää riittää, arvonnassa kun on vain mukana 😀

  71. Annika sanoo:

    Mun unelmien mekko olisi varmaankin samaa tyyliä kuin mitä tuo punainen mekko, se näyttää niin hyvältä sun päällä, että koska mun kroppa on suunnilleen samaa mallia, voisin kuvitella itsenikin näyttävän tuollaisessa mekossa ainakin lähes yhtä upealta. 🙂 Tuo prinsessahelma on kyllä täydellinen..! Väristä en ole ihan varma, punainen ei itselleni parhaiten sovi, joten pitäisi keksiä joku muu, sellainen joka korostaisi kivasti myös kasvoja. Mutta kokeilemallahan se varmaan parhaiten selviäisi. 🙂

  72. Mape sanoo:

    Tutkiskelin Stilissaman valikoimaa, vau mitä pukuja! Toivottavasti onnetar suosii, tarvisin todellakin apua vanhojentanssipuvun kanssa!!

  73. Mape sanoo:

    Ai niin, ja kahdella arvalla mukana!

  74. sarppa sanoo:

    Toi punainen on ainakin aivan ihana! Paljon helmaa ja tylliä ja väriä, olis ehkä unelma!:) arvalla mukana:)

  75. Alisa sanoo:

    Kahdella arvalla mennään! Tuo alempi mekko malli on mielestäni ihanampi, toivottavasti tällä kertaa onni suosisi… 🙂

  76. Elli sanoo:

    Unelma mekkoni olisi tumman punainen, tai samanvärinen kuin rippimekkoni eli sellainen joka vaihtaa väriä liilasta vihreään riippuen miten valo siihen osuu. Mekko olisi oikea tylliunelma ja siinä olisi tietysti myös strasseja ja paljetteja. Yläosa olisi sydänmallinen, eli samallainen kuin kuviesi mekoissa. Kumpa arpa onni suosisi 🙂

  77. Alisa sanoo:

    Osallistun kahdella arvalla, toivottavasti tällä kertaa onni suosisi! Unelma puku olisi juuri tuo alempi malli ja joku ihana pinkin sävy <3

  78. ariella sanoo:

    tyylikäs kapea mekko olisi paras, koska sitä voisi käyttää muulloinkin. nämäkin olivat kauniita!

  79. Linkku sanoo:

    Ihan sairaan upeita kummatkin! Itelläni oli vanhoissa sellanen fuksianvärinen merenneitomallinen mekko 🙂 Eli noista ehkä tuo punainen ois enemmän mun tyyliä. Mutta aivan ihania kummatkin mekot, ja näkisin molemmat kans valkosina häämekkoina 😀

  80. Unelma pukuni olisi violettin sävyinen olkaamaton hyvin päällä istuva prinsessa mekko. Mekossa olisi kerronsia ja niin sanottua ”pitsiä”, plingplingiäkin löytyisi ja takana kiristyksen varaa koska olen pieni kokoinen niin minun on todella vaikea löytää sopivia mekkoja 🙁 mutta toivotaan että arpa osuisi minuun jotta kerrankin voisin olla prinsessa, ilman että meakkoa pitäisi etsiä lasten/nuorten osastolta tai pienentää ompelimossa, koska tilissimasta löytyy varmasti kaiken kokoisille mekkoja! Osallistuin myös tykkäämäellä & kommentoimalla 🙂

  81. o_ sanoo:

    molemmat mekot on kyl upeita,jotain ton tyylistä varmaan munkin mekko ois! 🙂 kahdella arvalla mukana!

  82. Essi sanoo:

    mun unelmien vanhojentanssimekko olis tyylikäs ja näyttävä. Kauniit helmikirjailut ja näyttävä väri tottakai! 🙂 toi punanen mekko on aivan upea!

  83. Ninah sanoo:

    Kahdella arvalla mukana! Ja tässä oma unelmapukuni:
    22315 Upea myttyhelmainen pukukaunotar, jossa upeasti vartalon kaaria mukaileva merenneitomallinen yläosa. Selässä nyöritys. Saatavana herkullisessa marjapuuron sävyssä.
    http://www.stilissima.fi/stilissima/product/vanhojentanssipuku-22315/

  84. Mirka sanoo:

    Osallistun kahdella arvalla. Unelmieni vanhojentanssipuku on sellainen, josta löytyy korsettiyläosa ja kellohelma! Väritoiveena mintunvihreä tai roosa. 🙂

  85. MaijuJ sanoo:

    Mun unelmamekko olis ehdottomasti turkoosin tai korallin värinen. Malliltaan se olis niinkun toi punanen mikä sulla on tossa ekassa kuvassa. 🙂 Timantti yksityiskohdilla tietty. Selässä tommonen korsetti kiristys olis kans ihana.

  86. MariaJ sanoo:

    Omassa unelmamekossani olis paljon timantteja ja se olis väriltään keltanen. 🙂 Malliltaan se olis niinkun sulla toi punanen tossa kuvissa.

  87. Saara sanoo:

    Voi hyvänen aika, tää on kyllä niin upea arvonta että oksat pois!!

    Mun unelmien vanhojentanssimekko istuisi mulle kuin hansikas ja korostaisi parasta puoltani, eli kapeaa vyötäröäni. Värinä toimisi joko upea, syvä liila, tumma vihreä tai tuo sinunkin kokeilemasi puvun kirkas, kaunis punainen väri miellyttäisi silmääni. Haluaisin puvussani olevan muutamia koristehelmiä ja bling-blingiä, mutta kuitenkin hyvän maun rajoissa. Helma saisi olla muhkea, muttei sekään överi. Mekon kanssa parittaisin tiaran, mustat hansikkaat ja upean kiharakampauksen.

    Osallistun kahdella arvalla. Voi, kun arpaonni suosisi..!

  88. Miia sanoo:

    Unelmana vaaleanpunainen muhkea mekko kimallusta unohtamatta!:)

  89. Lumia sanoo:

    Osallistun kahdella arvalla! Unelmieni puku olisi iltapukumainen, kevyesti laskeutuva mekko. Empire-vyötärö ja koristetimantteja, värinä tumman sininen tai vihreä. Sais ehkä jopa olla leveät olkaimet.

  90. Pilvi sanoo:

    Unelmien mekkoa on metsästetty, haluaisin omalaatuisen mekon, ei suurta vannetta vaan yksinkertaisuudessaan kaunis, ei kuitenkaan aivan iltapukumainen, A-linjainen. Kuitenkin joku juttu mikä vangitsee katseen. Itsekkin olen miettinyt jos juuri tuon punaiseen rohkaistuisin, näyttää niin upealta päälläsi! Ja tykätty on, eli kahdella arvalla, mikäli onnistaisi olisi prinsessapäivän onnistuminen taattu!

  91. Henni sanoo:

    Oon aina ajatellut että sellanen vaaleenpunanen tai turkoosi vanhojenmekko jossa on paljon kimalletta ja timantteja olis ihan täydellinen, mut nyt kun näin ton punasen mekon sun päällä niin ai hitsi, rakastuin!!! Ihan älyttömän upee!:)♥

    Kahdella arvalla mukana!
    ps. ihan huippu arvonta 🙂

  92. senni sanoo:

    Mun unelmien mekko olisi yksinkertaisen tyylikäs. Väriltään vaaleanpunainen, tai punasävyinen, jossa olisi muhkea helma ja kivoja timantti yksityiskohtia. Tärkeintä kuitenkin olisi, että mekko istuisi täydellisesti ja tuntisin oloni prinsessaksi. 🙂

  93. taruon sanoo:

    Itse haluisin jotain todella yksinkertaista ja ehdottomasti mustan.

  94. Lotta sanoo:

    Mun unelmamekkoni olisi luultavimmin joko musta tai punainen yksiolkaiminen mekko, jonka helma olisi yksinkertainen ja simppeli. 🙂

  95. Höpsö sanoo:

    Unelmapukuni…Se saattaa kuulostaa vähän höpsöltä, mutta haluaisin sellaisen yönsinisen puvun, joidenkin pienien läpinäkyvien helmien kanssa. Mekon kangas olisi juuri yönsininen, ja sen päällä olisi läpinäkyvää, kiiltäväpohjaista kangasta. Kangas lähtisi mekon yläosasta, tulisi käsiin ikäänkuin ”helttoina”, tai kuin lepakonsiivet, ja jatkuisi kuitenkin mekon alaosaan asti. Ihan kuin Anastasiassa. Se on hassu lapsuudenkuvitelma, mutta se mitä pystyn kuvittelemaan, niin tuon mekon. Se olisi se unelma, jota en välttämättä voisi täyttää sitten kun hankin mekon. En usko että löytäisin sellaista ”satumekkoa” jonka juuri kuvailin. Mutta se olisi ehkä kaunista.

  96. Höpsö sanoo:

    – Ja kaksi arpaa!

  97. Päivi sanoo:

    Ai unelmien vanhojentanssimekko? Just tuo ylempi! Oon ihallu tuota mallia ja väriä niin kauan, mutta hinta on kyllä melko kirpaiseva että jos ei tässä arvonnassa nyt onnista niin täytyy tyytyä johonki muuhun! On kyllä upein mekko ikinä

  98. Lotta sanoo:

    Mun unelmien vanhojentanssi mekko ois vaaleanpunainen iso tylliunelma näyttävällä helmalla ja paljettikoristeilla. Olkaimeton ja hyvin istuva nyöritetyllä selällä! Viime vuonna ei meidän superpienessä koulussamme järjestetty, kun opettaja viimetipassa perui, kallis puku oli hankittu mutta nyt väri ja malli ei miellytä silmää enää yhtään, olisi ihana voittaa puku koska en uutta raaskisi millään ostaa:D

  99. Lotta sanoo:

    Ja kahdella arvalla!!

  100. nanna sanoo:

    Unelmieni vanhojentanssimekko olisi tuo ylimmän kuvan mekko, mutta helmiäisen vaaleana tai haalean harmaana. voih. <3

  101. Elina sanoo:

    Niin ihania mekkoja. Valitettavasti itsekään en pääse vanhoja tanssimaan, mutta olisi niin kiva antaa joku mekko parhaalle kaverille lahjaksi jos arpaonni suosisi, ainakin kaveri tykkäisi tosi paljon 🙂 Se olisi kyllä kaverille niin kiva antaa kaverille jotain noin ihanaa kun hänkin on antanut minulle paljon! 🙂

  102. miramiraaaa sanoo:

    turkoosin/vihreän värinen prinsessa puku olis unelma 🙂 ja jotain blingblingiä pitää olla 😀

  103. ss sanoo:

    Ihania mekko sun päälläsi! Kahdella arvalla mukana! Muhkea, tyllihelmainen, mutta ei liikaa härpäkettä, niinkuin nuokin mekot. Väriltään varmaankin joku koralliin tai persikkaan menevä 🙂

  104. Haaveilija sanoo:

    Unelmien puku olisi sellainen runsashelmainen ja punainen tai violetti.

  105. Perita sanoo:

    Mä olen ollut hidas näissä vanhojentanssi hommissa. Ei ole paria ja kurssi alkaa parin viikon päästä. Eli mulla ei ole mekkoakaan! Ite en ole tyttömäisimmäisimmästä päästä joten en haluais semmosta isoa tylliunelmaa ja aika neutraali värikin olis kova sana, koska mulla on kirkkaan oranssit hiukset, joten se tuo jo paljon väriä asuun! Ja yksi arpa täältä vaan.

  106. pikkumyy sanoo:

    Minulla ei ole tarkkoja kriteereitä puvun suhteen, mutta prinsessapuku olisi hieno.

  107. Nina sanoo:

    Mun unelmien vanhojentanssipuku olisi ihanan kirkkaan persikan punainen/korallin värinen ja jossa olisi vähän samalla tavalla koristeita mitä tuossa sinun sovittamassa punaisessa puvussa. Siihen sitten hopeisia koruja asusteiksi niin olisi juhlalook täydellinen!

  108. Ninnin sanoo:

    Osallistun tähän arvontaan vaikka omat wanhat tanssittiinkin jo pari vuotta sitten, sillä vastaavanlaiselle puvulle olisi käyttöä näin vanhemmallakin iällä – yliopiston vuosijuhlat lähestyvät hyvää vauhtia ja pukupaniikki kasvaa. Moni käyttää juhlissa vanhojentanssimekkoaan, mutta omani oli harmikseni vuokrapuku, joten olen yrittänyt metsästää sopivaa mekkoa niin tori.fistä kuin nettihuutokaupoistakin. Unelmamekkoni olisi pelkistetty, ajaton malli, jota voisi käyttää muutenkin kuin vain kerran 🙂

  109. sanninen sanoo:

    itse en haikaile tyllihelmojen perään, vaan unelmapukuna olisi sellainen kauniisti laskeutuva glamourtyylinen sifonkiunelma, ah ! 🙂

  110. a sanoo:

    Yhdellä arvalla yritän punaista mekkoa!

  111. Inzzzu sanoo:

    Voi ei! Miksi kaiken täytyy olla niin ihanaa 😀 Olisikin rahaa ostaa tuollaisia mekkoja ja tanssia sillä vanhoissa! Itse olen kyllä menossa ammattilinjalle varmaankin lähihoitajaksi, mutta elättelen toiveita että pääsisin tanssimaan vanhat, olisi se vaan niin ihanaa!
    Unelma mekkoni, hmm, varmaankin juuri tuollainen olkaimeton joku suht räväkän värinen, mutta ei silti liian silmiinpistävä. Saisi olla jossain vähän blingiä ja royhelöä(: Toinen olisi sellainen vaalea, tai joku beigen tyylinen olkaimeton mekko, jossa olisi helmassa ihanaa kuviointia (:
    Elättelen sitä unelmaa että pääsisin ne vanhat tanssimaan!(:

  112. Susu sanoo:

    Wanhat on edessä täälläkin, ja kova hinku löytää juu Se Unelmien Mekko. Mielipiteet niin värin kuin mallinkin suhteen muuttuu tiuhaan tahtiin, mutta niin kliseiseltä kuin kuulostaakin, tajusin heti että tämä mekko on Se Oikea. Postauksen ensimmäinen kuva, aivan unelma-ihana mekko kauniin kantajansa päällä. Kerrassaan täydellistä! Jos tuon punaisen kaunottaren saisin itselleni omaa prinsessa päivääni koristamaan ja tekemään siitä täydellisen, olisi se unelmieni täyttymys! Jo ensisilmäyksellä tiesin heti, että tuo on juuri se, mitä olen pitkään etsinyt.

    Osallistun arvontaa kahdella arvalla, ja pidän peukkuja pystyssä! 🙂

  113. Hemppa! sanoo:

    Tykkäsin sellaisesta vähemmän perinteisestä mustasta mekosta jossa on olkaimet ja avonainen selkä! Ei mitään tylliunelmaa vaan hyvin pelkistetty vartalonmyötäinen. 🙂
    Osallistun kahdella arvalla!

  114. veraa sanoo:

    Unelmien mekkoni olisi olkaimeton, väriltään violetti ja ehdottomasti tylliä helman alla. Kahdella arvalla mukana 🙂

  115. maisa sanoo:

    ruusuja ois ja timantteja. väriltään vaaleanpunainen.

  116. Jennie sanoo:

    Mä yritin käydä lukioo vaan että saan mun prinsessapäiväni, ei kuitenkaan onnistunut. Nyt sain mahdollisuuden tanssia, mutta puvun hankkiminen on opiskelijana haastavaa kalliiden hintojen vuoksi. Kuitenkin mekon aion hankkia, vaikka unelmapuku voi jäädä vain haaveeksi. Unelmapukuni olisi yksinkertainen, suuri helmainen ja hillitty violetti pienillä pitsikirjailulla. Jos saisin unelmapukuni, olisi prinsessapäiväni varmasti täydellinen!

  117. Veronika sanoo:

    Ihania mekkoja, niin upean värisiä ja kauniita! Jos tuollaisen voittaa, tulee olemaan kyllä kunnon prinsessapäivä<3

  118. Rosaaa sanoo:

    Mulle olis toi punainen keltasena kun olen tumma tukkainen ruskeasilmäinen ja erittäin tulinen 😀 kaks arpaa 🙂

  119. VILMU sanoo:

    HALUAN VOITTAA TÄN 😀 tanssin siis nyt tulevana ystävänpäivänä wanhat enkä millään malttais oottaa! Pari on jo valmiina mutta sitä täydellistä pukua ei oo vielä tullut vastaan. Mun unelmapuku olis vaaleanpunainen tai mintunvihreä, saman mallinen kuin toi punanen mekko, hirveesti kaikkii strasseja ja timantteja, nyöritys takana ja olkaimeton luultavasti 🙂 huippuu kun pystyt järkkää tälläsiikin arvontoja, oot paras!

    Ja kahella arvalla osallistun!

  120. Jut sanoo:

    Waau sulle kyllä sopii molemmat mekot tosi hyvin 🙂

  121. saana sanoo:

    Vanhojentanssit odottaa helmikuussa. Pari on valmiina ja odotan tansseja kun kuuta nousevaa, mutta täydellistä pukua ei ole vielä tullut vastaan. En oo ennen kuullutkaan Stilissimasta ja rakastuin heti tohon punaseen mekkoon! Ihan täydellinen, itekin tykkään hirveesti punasesta väristä ja toi koristelu on tosi nätti. Osallistun kahdella arvalla 🙂

  122. Miiu sanoo:

    Unelmamekko olisi kans punainen, olkaimeton ja isolla helmalls. Ehkä jotai ruusukkeita myös:)

  123. riina sanoo:

    toi punanen mekko olisi unelmien täyttymys kevään prinsessapäiväksi <3 kahdella arvalla mukana !

  124. miu sanoo:

    Mun täydellinen vanhojen puku olis simppeli vaalean sininen ja jollain lailla herkkää sekä hentoa fiilistätuova, ei liikaa tylli kerroksia 🙂 oon aina halunnu olla hetken prinsessa, siispä innolla vanhoja odotellessa ★ ja kaks arpaa tietty

  125. Elina sanoo:

    Unelmien vanhojenmekko olisi varmasti joku tyllihelmainen prinsessamekko jollain kivalla yksityiskohdalla! Väreistä valitsisin varmaankin turkoosin tai vaaleanpunaisen. Osallistun kahdella arvalla! 🙂

  126. Annika sanoo:

    Oon nyt täällä Jenkkilässä vaihtovuotta viettämässä, mutta sitten kun palaan Suomeen, olisi mullakin wanhat tiedossa 🙂 Suunnitelmana oli, että pitäisin Prom-mekkoa myös sitten Suomessa wanhoissa, mutta kuulin juuri, että tänä vuonna promeissa ei olekaan tylliunelmia vaan pukukoodina iltapuku. Se iltapuku taas ei kyllä käy yhtään wanhoihin. Eli siis osallistum tähän arvontaan jos vaikka kävisi tuuri!:) Unelmieni wanhojen mekko olisi luultavasti just tollanen kirkkaan punainen tai sitten joku hempeän vaalea 🙂 Punaiseen ehkä kallistun kuitenkin. Osallistun kahdella arvalla!:)

  127. Tuuliina sanoo:

    Mun suosikki ois varmaan joku siniturkoosi kellohelmainen tylliunelma, koska se vaan olisi niin tanssiaispuku 🙂

  128. Sophy sanoo:

    Heippa, upea tuo punainen puku kyllä on. Vaikka syvän punainen yhdistettynä punaisiin huuliin ja kynsiin hiusten ollessa kauniilla loivilla laineilla kiehtoo mua, se ei oo mun juttu. Oon monesti katsellut kuvia joissa mulla on kauniita ja hyvinistuvia vaatteita, mutta punaisista en vain pääse itse esille. Siksi oonki päätyny aivan ääripäähän; kyllä se unelmamekko olisi upea syvänsininen, joka korostaisi kylmän vaaleita hiuksiani sekä vaaleansinisiä silmiäni.
    Mallina olisi kauniin klassinen kapea iltapuku. Selkä olisi avoin, joka toisi tyylikkääsen linjaan pientä vivahdetta. Kirjailu olisi simppeliä, sillä korujen suurena ystävänä mahdollinen ylilyönti kimalluksen suhteen on vaarana. Stailatessa koruilla on aina pakko pitää mielessä ”vähemmän on enemmän”. Äidin peruja kai…
    Blogisi on vasta tullut elämääni, hyvältä näyttää. Jatka omalla tyylilläsi!

  129. Nuppu sanoo:

    Unelmien mekko olisi tumman violetti tai burgundinpunainen olkaimeton vyötäröön saakka tyköistuva ja helma kauniisti laskeutuva. Materiaali voisi olla sifonki tai silkki. Kristallikirjailu miehustassa vain plussaa 🙂

  130. Hanska sanoo:

    Aivan ihana toi punainen puku, mulle unelmapuku ois toi mut enkä turkoosina. Alempikin näytti hyvältä 🙂 ja osallistun arvontaan kahdella arvalla.

  131. Ninni sanoo:

    Tuon punaisen mä tahdon! Se on jotain kauneinta mitä on koskaan nähny ja vanhojen tanssit lähestyy… Ilman mekkoa.. Iiks.

    ♥Ninni

  132. Aino sanoo:

    Kävin just sovittelemassa mekkoja wanhoja varten ja miellyin totaalisesti kaikkiin prinsessamekkoihin! Aikasemmin haaveilin melko simppelistä iltapukumaisesta mekosta, mutta nyt toiveissa olisi viinirypäleen violetti mekko prinsessahelmalla ja selässä olevalla nyörityksellä. Eikä se kirjailukaan olisi pahitteeksi. 😉 Just joku ton aprikoosinvärisen tyylinen ois täydellinen. <3

    Osallistun kahdella arvalla 🙂

  133. nancy sanoo:

    Meidän lukiossa ei vanhoja tanssittu (ja se selvisi itselleni sitten vasta kakkosvuonna…), mikä taas harmitti todella paljon, kun kaikki kaverit toisista kouluista saivat olla kauniita prinsessoja upeissa puvuissaan ja harmitti sekin, kun jäi sellainen perinne väliin omalta osaltani 🙁 Tänä vuonna olisi abitanssit, jotka siis ovat vähän vanhojentanssien kaltaiset, ja ajattelin nyt sitten hyvitellä viime vuoden surua itselleni 😀 (mikäli nyt osallistumiseni kelpaa, kun varsinaisista vanhoista ei ole kyse)
    Mun tanssiaismekko olisi ehdottomasti sellainen, jota voisi muissakin fiineissä tilaisuuksissa käyttää tanssien jälkeen. Haluaisin siihen klassista kauneutta ja sifonkista glamourhenkeä 🙂

  134. Minttu sanoo:

    Mun ehdottomassa unelmamekossa olis paljon tylliä ja timantteja! Väri olisi varmaan juurikin punainen tai ehkäpä turkoosi! Mukana 🙂

  135. Jenski sanoo:

    Haluaisin keltaisen tyllihemaisen mekon! Timantteja on myös pakko olla!

  136. Lotta sanoo:

    Unelmapuku tulisi tyttärelleni, se olisi tuo alempi päälläsi oleva puku vaaleanpunaisena :). Kiitos mukavasta blogista! Osallistun kahdella arvalla.

  137. Salla sanoo:

    Tuo punainen puku on AIVAN IHANA!! Punainen on ollut aina lempivärini, ja olisi upeaa saada myös punainen vanhojentanssipuku 🙂 unelmapukuni olisi ehdottomasti punainen, melko yksinkertainen, mutta siinä olisi kuitenkin sitä jotain, joka tekisi siitä hyvin uniikin katseenvangitsijan 😉

  138. hannna sanoo:

    Unelmapukuni olisi vaalen beige tai valkoinen väriltään. Siinä olisi täydellisesti istuva sydämenmallinen yläosa ja leveä helma. Jotain kimallettakin olisi hyvä olla. Ihana arvonta!<3

  139. hmaria sanoo:

    Mun unelmien mekko ois yksivärinen. Tykkään timanteista, joten tuo punanen ois tosi makee! 🙂

  140. hmaria sanoo:

    Mun unelmien mekko ois yksivärinen. Tykkään timanteista joten tuo punanen mekko ois tosi makee! 🙂

  141. Nipsu sanoo:

    Upea arvonta!
    Unelmien mekkoni olisi kuta kuinkin samanlainen kuin tuo punainen päälläsi. Näyttävä kaikkine yksityiskohtineen ja väreineen. Myös tuo Stilissiman sivuilla ollut musta houkuttelee jollain tapaa. Niin ihania pukuja!

    Kahdella mukaan 🙂 !

  142. hilmeliini sanoo:

    Unelmieni vanhojentanssipuku olisi niinkuin tuo alempi mutta vähemmän ”kermakakku” 😀

  143. hilmeliini sanoo:

    osallistun kahdella arvalla. unelmieni vanhojenmekko olisi niinkuin tuo alempi mutta vähemmän kermakakku 😀

  144. Heidi sanoo:

    Ihania! Pikkusiskolle olisi ihan huikea ylläri:) Valinta olisi varmasti kaunis tylliunelma!!

  145. emppu sanoo:

    Unelma pukuni olisi turkoosi koska se on kaunis ja huomiota herättävä! Myös valkoinen olisi kaunis! Kaunis korsetti ylä osa ja oikein iso kermakakku 😉 kimalletta saa olla koska haluanhan tietty olla juhlien kaunein 😉 osallistun kahdella arvalla! 🙂

  146. lare sanoo:

    Unelmieni vanhojentanssimekko olisi yläpuolella olevan punaisen mekon mallinen, mutta väriltään vain vaaleanpunainen!

  147. minet sanoo:

    Mun osaltani vanhojen tanssit on jo pari vuotta sitten tanssittu, mutta nyt olisi talvella tiedossa poikaystävän RUK-kurssijuhla, jonne minä sitten mekkoa tarvitsisin. Unelmien puku olisi aika lailla tuon sinun sovittamasi punaisen näköinen 🙂 Joten jos tällaisella tarinalla tähän arvontaan voi osallisua, niin osallistun yhdellä arvalla minäkin! 🙂

  148. Iira sanoo:

    Mun unelmieni mekko olisi sellainen jossa olisi paljon kimalle yksityiskohtia juuri kuin alemmassa mekossa ja väritykseltään joku ihana pinkki 🙂

  149. Lissu sanoo:

    Pukuskabaan tahdon osallistua siskoni puolesta. Hän täyttää vuoden vaihteessa 18.v ja useampi lapsisen perheen menoista harvemmin löytyy ylimääräistä laittaa siihen unelmien wanhojen pukuun. Pikkusiskoni unelma puku olisi varmasti tummempi, kenties ”kameleontti”-värityksellinen muttei liian pröystäilevä. Prätkäpimuna siskoni tuskin haluaa sitä kaupan suurinta kermakakkua, mutta jotain specialia siinä hän haluaa varmasti olevan, sellaista jotain mitä muilla ei ole. Ja koska siskoni saavuttaa tämän täysi-ikäisyyden rajan haluaisin muistaa häntä erityisellä tavalla, antamalla juuri sellaisen puvun juhliin kuin hän itse haluaa miettimättä onko perheellä varaa osallistua puvun hankintaa vai joutuuko hommaamaan toisesta kaupungista vuokrapuvun, pienessä keski-suomen kaupungissa ei tälläistä erikoisuutta ole. Yksi arpa onnen tuokoon jos on tuodakseen 🙂

  150. Sisarusrakkautta sanoo:

    Osallistun kahdella arvalla!
    Unelmien vanhojentanssipuku olisi ehdottomasti näyttävä, turkoosi, hopein koristeluin. Tiedän, että myös pikkusiskoni rakastaa turkoosia, mutta valitsisi ehkä sen hieman yksinkertaisemman eikä kovin pröystäilevää. Jos arpaonni suosii, niin lahjoittaisin palkinnon pikkusiskolleni. Saisi hän sitten valita unelmiensa mekon vanhojentansseihin <3

  151. -Lp sanoo:

    Osallistun kahdella arvalla

    mun unelmien vanhojen puku on just niinku tuo punainen mekko postauksessa. Ihanan simppeli, huomiota herättävä ja niin mun näkönen! 🙂 Pukuni on oltava kirkas ja sen tulee erottua tanssiaispaikkamme vihreästä lattiasta. Haluan myös että puku on aivan toista luokkaa, kuin siskoni kullanvaalea disneyn Anastasia teemaa mukaileva puku. Olisi mahtavaa jos arpaonnisuosisi, sillä muussa tapauksessa joudun tanssimaan siskoni puku päällä.

  152. Pettiina sanoo:

    Unelmieni vanhojentanssipuku olisi aika lailla postauksessa näkyvän punaisen mekon mukainen, eli melko yksinkertainen mutta timantit toisi siihen vähän glamourimpaa tunnelmaa! Värinä punainen tai turkoosi/mintunvihreä olisi aivan täydellinen, sillä ne sointuvat kauniisti vaaleisiin hiuksiini ja vaaleaan ihooni. Osallistun kahdella arvalla 🙂

  153. Rita sanoo:

    En tiedä tuliko puhelimella laitettu kommentti eilen (ainakaan en löytänyt) joten let’s try again.. 🙂 Unelmien mekko olisi tumma laivastonsininen ja must-juttuna blingiä ja nyöritys, ei vetskaria! Miljoonia mekkoja kokeillut, oikea väri jo löytynyt mutta mallia tai kokoa ei.. Too bad. Mekko ei saisi olla kermakakkumainen vaan mielellään enemmän iltapukutyylinen, jokin mua niissä jumbomekoissa ei vaan viehätä 😀

  154. Tsenna sanoo:

    1 arpa : Musta päävärinä, siinä mukana joko valkoista, kultaa tai hopeaa, ei mikään pöllähtävä pufff-mekko, vaan kaunislinjainen ja hyvin istuva, pitkä malli. Näyttävät korut myös mukana ja kampaus viimeistelisi lookin : )

  155. Rooe sanoo:

    Itselläni wanhat kanssa helmikuussa, ja näitä mekkojen selailua ei malta vain lopettaa! Vielä on mekko ostamatta, mutta hakusessa olisi jonkunlainen korallin tai hennon vaaleanpunaisen sävyinen, olkaimettomalla timanttiyläosalla koristeltu unelmamekko. Tuo päivä tulee varmasti olemaan yksi upeimmista, saa kerrankin pukeutua prinsessaksi ja elää koko päivän täysillä nauttien 🙂 Ja kahdella arvalla mukana!

  156. katariina sanoo:

    unelmapukuni olisi joku aika vaalea, beige tai vaaleanpunainen. ja sellainen yläosasta tiukka ja navan kohdalta lähtisi suuri tyllihelma. yläosassa olisi jotain kauniita timantteja 🙂 2arpaa 🙂

  157. Jassuw sanoo:

    Osallistun kahdella arvalla. Haaveilen prinsessa helmaisesta vanhojentanssipuvusta. Kumpikin noista puvuista olisi unelmani täyttymys. Vaaleanpunainen tai jokin muu vaalean sävyinen mekko sopisi hyvin tummien hiusteni kanssa.

  158. Maria sanoo:

    Unelmien puku olisi vaalea prinsessamekko 🙂
    Osallistun kahdella arvalla.

  159. maraali sanoo:

    Mun unelmamekko olis sellanen väriltään varmaan joko tummanpunanen tai tummansininen yläosasta kireä ja vyötäröstä lähtisi hulmuava tyllihelma :3 Osallistun kahdella arvalla.

  160. miuku sanoo:

    Joku ihana pinkki prinsessa mekko 🙂 <3

  161. malla sanoo:

    Toi punanen on IHANA!!

  162. liisaliina sanoo:

    Joku vihree kimalle mekko 😀

  163. miuku sanoo:

    HupS mulla oli kaksi arpaa!! 😀

  164. marianne sanoo:

    Toi punanen mutta turkoosina 😀 ihana!! Kahella arvalla mennään!! 🙂

  165. tyttönen;) sanoo:

    ÄÄÄ,MITEN IHANIA MEKKOJAA!! toivottavasti arpaonni on suotuisa ja voitan!!! 🙂 toi punanen on _UPEA_!!! 🙂

  166. jozariina sanoo:

    Unelmani olisi violetin/laventelin värinen mekko, jossa on näyttävä koristelu vyötärön kohdalla. Oon haaveillu vanhojentansseista jo monta vuotta, mutta puvusta vielä enemmän!

  167. Anpaa sanoo:

    Oma unelmien vanhojenmekkoni ei oli väriltään kauhean vaalea muttei myöskään liian tumma
    Ja yläosa ei olisi tavallinen suora vaan siinä olisi jokun hieno juju.
    Ja tietysti jotain kimalletta jne pitäisi olla edes vähän mekossa ;p
    Jos pitää jokin väri sanoa niin väikkä mitun vihreä tai hempeä vaaleanpunainen!

  168. heippa! sanoo:

    osallistun kahdella arvalla! rakastuin tuohon punaiseen pukuun joka on ylläsi 🙂 siihen ihanat mustat korkokengät ja ihana käsikoru seuraksi, tämä olisi täydellinen puku!

  169. minätäällävain sanoo:

    Persikan värinen on aivan mahtava 🙂

  170. Miia sanoo:

    Unelmien mekkoni olisi joku olkaimeton ja helmaakohden levenrvä. Ehkä vähän kuin tuo punainen. Oot hurjan kaunis noissa kuvissa. 🙂

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.