Pieniä jouluisia juttuja

21.11.2013

Mä ajattelin tehdä tänään jotain poikkeavaa, ihan vain siksi että tämä viikko on ollut muutenkin postauksiltaan aika poikkeava kun on ollut Oton postausta, videota ja tavanomaisesta arjesta poikkeavia juttuja. Otsikko on ehkä hieman harhaanjohtava, se kertoo ainoastaan postauksen kuvituksesta ja yhdestä pienestä osa-alueesta, sillä tämän postauksen ajattelin toteuttaa listaamalla teille kymmenen ihanaa juttua tältä viikolta.

IMG_93171. Joulu lähestyy. Te kaikki tiedätte että mä oon jouluihminen henkeen ja vereen ja se että voin sunnuntaina todeta jouluun olevan enää tasan kuukausi on todellakin syy juhlia ja iloita!

IMG_93182. Joulukoristeet. Kävin kellarissa viemässä vieraspatjan ja hakemassa paksumpia talvitakkeja sisälle, ja samalla spottasin meidän joulukoristelaatikot, enkä voinut olla nostamasta niitäkin jo sisälle. Niinpä päätin sitten koristella ensimmäisen pikkjoulukuusen Tiaran huoneeseen ja heti tuli niiin ihanan jouluinen ja hyvä fiilis. Tiara valitsi itse kuuseensa punaiset valot kun kysyin minkä väriset hän haluaa.

IMG_9329 3. ”Tontut kurkkivat”. Tätä on hoettu pienestä asti aina joulun alla, ja nyt mä voin ekan kerran sanoa Tipalle, että tontut kurkkii ja sitten hihitellä kun Tipa etsii tonttuja ikkunoista! Ihanaa♥

IMG_93374. Mandariinit. Mä oon löytänyt ne taas uudelleen! Ollaan syöty Tiaran kanssa joka päivä varmaan viisi mandariinia per naama! Ihanaa, terveellistä ja helppoa herkkua.

IMG_9351 5. Puhelimen uusi taustakuva. Löysin maailman söpöimmän lukitusnäyttökuvan mun puhelimeen: jouluisen Minionin. Mä oon ihan rakastunut Minioneihin ja Tiara kans, hän osaa sanoakin että minioni.

IMG_9363 6. Äiti. Äiti on ollut niin iso apu taas meille täällä, ja ennenkaikkea maailman parasta seuraa. Meillä kaikilla tulee äitiä ikävä, mutta onneksi pian on joulu ja me nähdään taas!

IMG_9380 7. Kahvi. Me saatiin tänään sellainen kahvivempele että oksat pois. Mä Instagramissa (@iinalaura) esittelinkin sitä jo vähän, ja tulen kertomaan siitä enemmän heti kunhan ollaan vähän testailtu. Tänään maistettiin ekat sumpit ja oli kyllä niiiiiin herkullista!

IMG_94688. Hääjärjestelyiden edistyminen. Saatiin tänään meidän valmiit hääkutsut viimeinkin ja ne on ihan mahtavat! Mä esittelen ne hääblogin puolella mahdollisimman pian, mutta voin kertoa että ollaan tosi tyytyväisiä ja niistä tuli ihan meidän näköiset.

IMG_95259. Zeldan uudet taidot. Zelda on alkanut nousemaan oikein todenteolla konttausasentoon ja keikkuu siinä edestakaisin. Saapa nähdä milloin typy lopettaa ympäri kämppää peruuttelun ja rupeaa konttaamaan. Pistorasiat tuntuvat hurjaa vauhtia peruuttelevaa neitiä kiinnostavan jo nyt eli pitänee alkaa piilottelemaan niitä ainakin!

IMG_956310. Tiaran hassunhauskat letkautukset. Mä eilen taas päivittelinkin Tiaran koottuja facebookin ja tänään on kyllä tullut neidiltä myös sellaista settiä että ei hyvänen aika! Joka päivä saa hihitellä Tiaran jutuille niin paljon, tää on varmaan vanhemmuuden parhaita puolia. Tiara esittää myös ihan huippuja kysymyksiä jatkuvasti. Edelleen odotan miksi-vaiheen alkamista innolla!

+1. Kunniamanininnan ansaitsee ehdottomasti vielä blogini facebook-sivuilta tuttu kissimirri, josta  kertonut kommentti sai eilen kymmeniä tykkäyksiä. Jos et vielä vilkaissut Tiaran kootuista kertovaa päivitystä ja sen kommentteja niin suosittelen käymään kurkkaamassa, saattaa nimittäin kutittaa nauruhermoja.

Ei se otsikko niin harhaanjohtava lopulta ollutkaan, aika jouluiseksihan tämä taas (kerran) meni, mutta ehkäpä se oli arvattavissakin. Nyt mä painelen nukkumaan ja huomenna uusi päivä ja uudet kujeet. Hyvää alkavaa viikonloppua kaikille♥


No Responses to “Pieniä jouluisia juttuja”

 1. kotitonttu sanoo:

  Voi tuo Zeldan kuva, tuntuu että hän olisi kasvanut viimeisimmästä kasvokuvasta hirmuisesti!
  Eikä siitä ole kuin muutama päivä!

  Laitoin itsekin sunnuntaina jouluvalot ikkunaan, kyllä ne vain piristävät kummasti synkkien sateiden keskellä. :)

  • Iina Iina sanoo:

   Zelda oikeesti kasvaa ihan silmissä :D Ihana neiti♥♥ Ja ihan totta, jouluvalot piristävät synkkää maisemaa niin paljon! :)

 2. Petra sanoo:

  Oih, meillekin olisi ihan täydellinen tuommonen pikkunen tekojoulukuusi! Ei meinatakaan tänä vuonna ostaa oikeaa kuusta, koska ei olla edes jouluviikolla ollenkaan kotona, lisäksi on niin paljon kaikkea puuhaa ennen lähtöä, ettei varmasti keretä metsästää mitään oksiakaan. Kuitenkin Kevin saa osan lahjoista jo 23 päivä, koska kaikki ei mahdu ottaa mukaan matkaan ja meillä on ollut tapana, että lahjat on aattoaamuna ilmestyneenä kuusenalle. Tuommosen ´´alle” ei tietysti mitään mahdu, mutta jos laittasinkin sen sohvapöydälle ja sohvapöydän viereen/alle pojan paketit :)
  – se hömelö joka ihmetteli, kuinka saada hävitettyä kuusi joulunjälkeen ;)

  Ps. mä kavoin tänään jo kaikki joulukoristeet esille ♥

  • Essi sanoo:

   Tollasia mini joulukuusia saa ainakin Clas Ohlsonilta. Valoilla ja koristeilla oleva kuusi maksaa vaan 9€:)

  • Iina Iina sanoo:

   Minijoulukuuset on tosi käteviä ja nekin tuovat ihanasti sitä joulufiilistä! :) Ja paljon pienemmällä vaivalla kuin iso kuusi, ehdottomasti kiva piristys varsinkin jos ei ole jouluna edes kotona :)! Hyvä idea siis! :)

   Oi mäkin odotan et pääsen laittamaan enemmän joulua♥♥

 3. Nimetön sanoo:

  vähä kiva postaus:)
  ihanaa kun keksit uusia juttuja ”normaalien” posrauksten jamassa!
  muute ois kivaa jos tekisit joulukuussa sellaista blogijoulukalenteria,tiijätkö mitä tarkoitan?:D

  • Iina Iina sanoo:

   Voi kiitos paljon! Kiva että erilaiset jutut miellyttää :)! Mä haluaisin tehdä sen, mutta täytyy vielä miettiä että ehdinkö! :)

   • kotitonttu sanoo:

    Jos et ehdi joulukalenteria pitämään, mutta haluaisit jotain jouluista blogiinkin tuoda muuten kuin ”tavallisten” postausten sisältäminä, niin Adventtikalenteri voisi olla omiaan. Tällöin ei tarvitsisi huomioida kuin 4 adventtia. :)

 4. lillalove sanoo:

  joulu joulu joulu <3 <3

 5. Jonna sanoo:

  Naureskelin myös tuolle kissimirrille, millon meillä alkaa kunnolla tuo vaihe että saa hihitellä lapsen sanomisille? Ehkä se vielä, sitä odotellessa :D

  • Iina Iina sanoo:

   Hahah kissimirri oli ihan huippu!! :D Ihanaa kun teillä on vielä edessä tää vaihe!! :)

 6. Helew sanoo:

  Miksi ette ikinä vieraile äitisi luona? Onko se vielä noin pienten lasten kanssa hankalaa vai..?

  Oli kyllä ihanan erilainen postaus! :) Tuli tosi hyvä ja jouluinen fiilis <3

  • Iina Iina sanoo:

   On se vähän hankalaa joo, kyllä meillä on tarkoitus vierailla sielläkin päin mutta äiti tykkää myös käydä täällä :)! Kiitos paljon, kiva että tykkäsit♥♥

 7. Elle sanoo:

  Oot kyllä mailman paras bloggaaja mitä tiedän! <3 Teidän arjesta ja sun postauksista huokuu aina sellanen ihanan ilonen mieli ja se saa aina mun päiväni piristymään! :) Ja teidän tytöt! Aivan ihania ja suloisia pieniä prinsessoja, suloisimpia lapsia ketä olen koskaan nähnyt!!! <3

  • Iina Iina sanoo:

   Voiei miten ihana kommentti, kiitos ihan älyttömän paljon♥♥ Sun sanoista tuli mulle tosi hyvä mieli ja juuri tuollaista fiilistä mä haluankin tuottaa postauksillani! :) Kiitos ja kaikkea hyvää sulle♥

 8. Inga sanoo:

  Itse laitoin kanssa tänään joulukoristeita ja -valoja. Joulu on vaan niin ihanaa aikaa! <3

  Tuo valkoinen minikuusi taitaa olla ihan samanlainen kuin meillä, näyttää ainakin siltä. Tuota ostaessani halusin sen olevan selvästi tekokuusi. Mielestäni vihreät tekokuuset ovat "puolikuusia" eli niistä on yritetty tehdä aidon kuusen näköisiä, mutta ne eivät kuitenkaan ole, vaan ne ovat puoliksi aitoja, haha mikä selitys! :DDD Toivottavasti ymmärsit edes jotakin. ;)

  • Iina Iina sanoo:

   Joulunaika on todellakin niin ihanaa♥ Ja hei mä oon tismalleen samaa mieltä noista joulukuusista! Joko aito kuusi – tai sitten aidosti feikki :D!

 9. Tiia sanoo:

  Äää mistä löysit ton ihanan taustakuvan!!

 10. asdf sanoo:

  mistä löysit ton söpön taustakuvan?:)

Kommentoi