Joulukalenteri luukku 5

05.12.2013

luukku5Tänään saatte kurkistaa 16-vuotiaan Iinan ajatuksiin, tai ainakin siihen miltä näytin 16-vuotiaana tonttulakki päässä typerä poseerausilme naamallani, hahaa! On ainakin kulmakarvat onneksi vähän rauhoittuneet tuosta 16-vuotiaasta, mutta voi vitsit mulla on ikävä noita mun ajatuskuplan takana häämöttäviä kenkähyllyjä, haluan ehdottomasti sellaiset meidän nykyiseen kotiinkin! Mä elin 16-vuotiaana sitä kaikkein pahinta teinivaihetta, ja juoksin juhlimassa juhlimasta päästyäni. Sinne taisi mieleni halajaa myös jouluna, vaikka muistaakseni vietin kyllä jouluaaton ja joulupäivätkin kiltisti kotosalla ja suuntasin juhlimaan vasta välipäivinä.

Jotenkin tuntuu että ihan vastahan mä olin 16, muistan tuon kuvanottopäivänkin kuin eilisen vaikka oikeasti siitä on jo kuusi (!!) vuotta? Mitä ihmettä, missä vaiheessa musta tuli näin vanha? Ja älkää ymmärtäkö väärin, ei 22-vuotias ole mun mielestä mitenkään vanha oikeasti, mutta onhan se nyt eri asia olla 22 kuin 16. Ja mitä kaikkea näihin kuuteen vuoteen onkaan mahtunut, tärkeimpänä kaikista tietysti se että 16-vuotiaan toiveuniini vastattiin ja löysin sen oman unelmien poikaystäväni nopeammin kuin ikinä osasin haaveillakaan ja nyt olenkin jo kahden lapsen äiti ja tuleva vaimo. Olisitteko uskonut tuon kuvan tytöstä, että kuuden vuoden kuluttua hän on kahden prinsessan äiti ja menossa pian naimisiin? En olisi mäkään.

VLUU L310 W / Samsung L310 WMutta tässäpä sitä ollaan kaikesta huolimatta, onnellisena ja ylpeänä!

Millaisia 16-vuotiaita te olitte?


No Responses to “Joulukalenteri luukku 5”

 1. Noora sanoo:

  Apua, munkin teinivuosista on jo NOIN KAUAN! Oon siis myös 22-vuotias tällä hetkellä. :D Kuusi vuotta sitten bailasin villisti ja usein enkä ollut vielä edes seurustellut vakavasti. Nyt oon vaimo ja äiti ja bailaan vieläkin joskus villisti, vaikka hyvin paljon harvemmin. Silloin teininä kyllä mentiin vaikka flunssassa talvella ulos dokaamaan, ei nykyään kyllä tulisi mieleenkään. Nykyään täydellinen ilta on se, jolloin saa hyvää ruokaa, pääsee omaan sänkyyn viimeistään kympiltä ja saa nukkua keskeytyksettä aamuun asti. :D En pysty kirjoittamaan enempää nyt, koska oon niin järkyttynyt tuosta kuudesta vuodesta!

  P.S. Ihana Zelda tuossa alhaalla oikealla. Samanlainen maitomassu kuin meidän pojalla. <3

  • Iina Iina sanoo:

   Hahahahh mahtavaa että joku muukin järkyttyy ajankulusta :D Mä olin kans aivan ihmeissäni että voiko siitä todella olla kuusi vuotta :D!! Mä oon edelleen kyllä samanlainen yökukkuja kuin teininäkin, harvoin oon nukkumassa ennen yhtä yöllä :D Mutta hyvään ruokaan ja keskeytyksettömiin yöuniin pohjautuisi munkin täydellinen ilta ;)!

   PS: Maitomassut on parhaita<3

 2. Nimetön sanoo:

  ite oon juuri nyt 16:)

  • Iina Iina sanoo:

   16-vuotiaana on ihanaa, mut 22 on kyllä jees kans! Ihanaa kun sulla on kaikki vielä edessä♥

 3. Petra sanoo:

  16-vuotiaana löysin mun nykyinen avomiehen ja olin maha pystyssä ku 2010 vuosi loppu :D heh :D ennen ton avomiehen löytöä etin itteeni ja rellestin :D mut sit rauhotuin ja rauhotuin viel enemmän ku plussasin :) nyt oon 19v ja lapsi 2v2kk ja elämä luistaa :) 16-vuotiaana olin nolo ja stalkkasin sua ja sun kavereita irc-galleriassa ja ihailin teijän kauneutta :D hävettää :D ps. Ihania noi tyttöjen kuvat :) tuli kiva joulufiilis :) ja toi sunkin kuva on kiva,mukava huomata et miten paljon säki oot muuttunu 16-vuotiaasta :) parempaan päin siis :) (enkä tarkota et olisit ollu joskus ruma tai mitään,mut siis,aikuistunut :))

  • Iina Iina sanoo:

   Sulla on käynyt toi aikuistuminen vielä paaljon nopeammin kuin mulla! Ihanaa että teillä on mennyt kaikki hyvin :)! Hahah hei voiei mä se vasta nolo oon ollu sillon ku oot stalkannut mua Irc-galleriassa :D:DD Mutta kiitoksia ihan hurjasti♥

   Ihanaa joulunodotusta teidän perheelle :)!♥

 4. kotitonttu sanoo:

  Ihana teinikuva! :D

 5. Petra sanoo:

  Hah, mun 16v. joulusta ei ole edes kun kaksi vuotta ja mun muisti pätkäsee jo nyt…! :D Noh ainakin olin raskaana, joten rellestäminen oli jo jäänyt :) Siitä vuos taaksepäin niin ei kehtaa edes muistella, huh, onneks se pahin teinivaihe meni suhteellisen äkkiä näin jälkeepäin mietittynä!
  Noh muistan mä miettineeni, että ´´seuraavana jouluna mulla on jo oma pieni perhe” ja nyt meillä onkin tulossa jo toinen joulu! hui kuinka äkkiä aika menee :’)

  Mainio tuo sun teinikuva! :D

  • Iina Iina sanoo:

   Haha eiköhän meillä kaikilla ole ollut ne omat nolot teinivaiheet, ei niitä kannata hävetä! Teini-ikä on se mikä kasvattaa ja opettaa ja tekee meistä omia itsejämme :) Voi ihanaa, ihana ajatus että ”seuraavana jouluna mulla on jo oma pieni perhe”<3 Aika menee kyllä tosi nopeasti! :D Kiitoksia♥

Kommentoi