Joulukalenteri luukku 14

14.12.2013

luukkukuva14Mä oon kertonutkin monta kertaa, että rakastan paketoida lahjoja! Mä rakastan myös antaa lahjoja, ja oon maailman surkein pitämään lahjasalaisuuksia, mun tekisi nimittäin aina mieli paljastaa mitä olen ostanut! Joulunaika on mulle äärimmäisen hankalaa, kun joudun salailemaan lahjoja viikkotolkulla, mutta onneksi ei ole kuin puolitoista viikkoa jouluun. Luukussa numero 14 mä esittelen vähän meidän lahjapaketteja, ja nimenomaan niitä paketteja, en niiden sisältöjä, koska musta on kiva panostaa pakettien ulkonäköön vaikka eiväthän ne tänä vuonna tule kuusen alle esille, vaan ilmestyvät sitten joulupukin säkistä.

Sain kuvattua tähän asti paketoidut lahjat kun hätistin molemmat neidit Tiaran huoneeseen hetkeksi leikkimään meidän naapurin Oonan kanssa ja pikavauhtia kaivelin paketit piiloistaan kuusen alle. Vielä on muutama paketoimatta ja muutama lahja ostamatta, mutta mun mielestä noi näyttääkin paljon nätimmältä kun on vain muutama paketti kuusen alla eikä hirveä röykkiö! Mä ostin tänä vuonna kaikki meidän paketointitarvikkeet Tigerista, sillä löysin sieltä meidännäköisiä juttuja jotka sopivat kivasti toisiinsa ja meidän sisustukseen. Ostin kolmea erilaista lahjapaperia, muutamaa erilaista lahjanarua – sekä kiharrettavaa, että satiinista nauhaa ja sitten jonkinverran muita koristehärpäkkeitä.

IMG_0530IMG_0534IMG_0510 IMG_0516 pakettiTykkäättekö te paketoida lahjoja? Muita joita kutkuttaisi antaa lahjat aina samantien kun ne on ostettu, eikä malttaisi odotella sitä oikeaa päivää?


No Responses to “Joulukalenteri luukku 14”

 1. nea sanoo:

  Oi miten nättejä lahjoja! :)

 2. Ihana salmiakkilahjapaperi, eihän noita raaski edes avata – niin nättejä! :)

 3. Essi sanoo:

  Ihana joulukuusi teillä! Mä rakastan joululahjojen tekoa vaikken olekkaan aiemmin joulusta itessään tykännyt :D Mietin että ootko vahingossa vai tarkoituksella jättänyt vastaamatta luukun 8 kommentteihin?:o

  • Iina Iina sanoo:

   Voi kiitos paljon! :) En oo tarkoituksella jättänyt vastaamatta vaan on vahingossa unohtunut, kiitos muistutuksesta, vastaan niihin ehdottomasti mitä pikimmiten!

 4. Minullakin heiluivat hetki sitten sakset ja teippirullat kierivät pitkin lattioita. Ei riittänyt että lapsi oli miehen kanssa ulkona – olisi ilmeisesti pitänyt hankkiutua eroon myös kissoista. :D

  Ne riehaantuvat paketoinnista ja tuhoavat valmiit paketit osasiksi. Lastakin saattaisivat kiinnostaa liikaa, joten paketit lähtivät hetken ihailun (ja kuvaamisen) jälkeen vanhemmilleni turvaan odottamaan yhteistä joulunviettoa.

  http://kideblogi.fi/ilmansinuaolenlyijya/2013/12/13/pakettipajan-paatonttu-tassa-terve/

  • Iina Iina sanoo:

   Mä kävin katsomassa sun upeita paketteja ja tuli vähän häpeäkohtaus että mitä mä tämmösiä amatööripaketteja edes esittelen, oot ihan hullun taitava :)!!

 5. Amanda sanoo:

  Oi kyllä, tunnistan itseni! Rakastan paketoimista ja haluaisin aina paketoida muidenkin lahjat, mutta sittenhän mä näkisin, että mitä ne on antamassa. Tai vaikka tietäisinkin jonkun itselleni tulevan paketin, en halua tietää, että minkä kääreen sisällä se on. :D
  Ja kyllä, tahtoisin heti antaa lahjat! Mutta sit kun on hetken aikaa jo kulunut ostohetkestä, se halu helpottaa.

  • Iina Iina sanoo:

   Hahah ihanaa, siellä on mun sielunsisko :D Paitsi mulla ei helpota toi lahjojen antamisen halu vaan pahenee kokoajan ja yleensä päivää ennen h-hetkeä oon jo ihan luovuttamassa :D

 6. Jellu sanoo:

  Aivan ihanan näköisiä paketteja<3 mä oon just semmonen etten jaksa odottaa sinne jouluun asti ja tekee mieli kertoa että mitä tuli ostettua :D ja vielä puolisoakin ärsytän sanomalla tyyliin " voi vitsit toivottavasti tykkäät lahjasta,tekee mieli kertoo mikä se on" :D

 7. Mira nda sanoo:

  Just tossa ärisin taas mun miehelle, etten tajuu miten joku voi rakastaa lahjojen paketoimista! :D Mä niin vihaan sitä hommaa… ei oo yhtään mun juttu! :D En tykkää muutenkaan tollasesta näpertelystä ja mulla menee heti ihan hermot, oon enemmän suurpiirteisempi ihminen kun pikkutarkka. :P Onneks mies suostuu paketoimaan osan mun lahjoista myös, niin pääsen vähemmällä hermojen kiristymisellä! :D

  • Iina Iina sanoo:

   Hahahha :D Ihana että sun mies paketoi! Ei kaikkien tartte tykätä paketoinnista, onneksi on myös kaikkia lahjapusseja ja tavarataloissa lahjapakkaamot niin ei oo pakko paketoida jos ei tykkää :D!

 8. Minnis sanoo:

  Voi kyllä, mun tekee mieli aina paljastaa muille mitä oon hankkinut heille! Siksipä aina kerron lahjan saajalle, että ”Mä oonkin hankkinut sulle lahjan, arvaatko mikä se on, se oli sen ja sen hintainen” :DDD sitten kukaan ei halua kuulla niitä… :D Paketointi on myös aivan lemppari juttu sitten jouluruokien ja lahjojen jälkeen :D:D:D!!!

  Eikös tytöt (tai lähinna Tiara) ihmettele, että miksi lahjat ovat jo kuusen alla? Vai onko ne vaan kuvauksen ajaksi laitettu siihen? :D Jos meillä olisi kuusen alla lahjoja, menisin ihan sekasin ja tunnustelisin ja laskisin monta mulle on :D Hahah. apua. mut sitä vaan menee jotenkin sekaisin joulusta :D<3

  • Minnis sanoo:

   Mulla on varmaan joku lukihäiriö! Sähän kirjotitki että hätistit tytöt huoneeseen kuvauksen ajaksi :D Sama kun silloin innostuin siitä läpinäkyvästä ”vaaleasta” siirapista :’DDDD

  • Iina Iina sanoo:

   Hahahah :D Paketoiminen on parasta <3

   Ja sitä sattuu, ei se haittaa jos joskus vähän lukee väärin :D Mut joo ei ois tullut kyllä kuuloonkaan jättää lahjoja kuusen alle jo pari viikkoa ennen joulua, Tipa ois tullut hulluksi varmaan :D!

 9. titti sanoo:

  Mä tykkäisin paketoida ja ostella kaikkea, mut tuntuu et keksin lahjoiksi vaan kaikkea törkeen kallista mitä en raaski sit hankkia :) No lopulta keksittiin hyviä lahjoja lapselle vaikka ensin pää löi tyhjää, vähän ehkä liikaakin tulossa nyt paketteja mut eipä tule leluja muulloin osteltua.
  Meillä paketit tulee vasta aattoiltana pukin tuomana. Läheisille sitten annetaan vähän ennakkoon. Itsellä hirveesti tekis mieli aukaista pari pakettia mitä on saatu ennakkoon :D

  • Iina Iina sanoo:

   Mekin vähän innostuttii noiden lahjojen kanssa :D Tuli ehkä osteltua niitä törkeän kalliitakin juttuja vaikka ei muka pitänyt, mutta noh kerrankos sitä :D Onneksi joulu on vaan kerran vuodessa! :D Meilläkin tulee paketit vasta aattoiltana pukin tuomana! :)

 10. Julia sanoo:

  Mä tykkään kans paketoida iha hulluna! Ja teillä on ihanan näkösä paketteja <3 Mua ny harmittaa ittiä hirveesti ku kaikilla on niin n'ttejä paketteja ja meillä oikeesti aika kamalan näkösiä xdd ostin ikeasta semmosia tosi kivoja lahjapapereita mut en raaskinu niitä käyttääkkää vaa paketoin lahjat tommosiin tyhmiin joulupapereihin XDD ku pojalla on synttärit helmikuussa ni aattelin sit käyttää niitä papereita :D tosin nyt tekis mieli purkaa nuo paketit ja paketoida uuestaa! XD

  • Iina Iina sanoo:

   Voi kiitos<3 Oi mäkin oisin halunnut Ikean joulupapereita mutta en viittiny papereiden takia lähteä sinne asti kun ei muuta asiaa oollut :D No mutta ens vuonna sitten! :)

 11. skorpioni sanoo:

  Mä taas en vihaan mitää niin paljoa kuin lahjojen paketoimista! Mä oon siinä vain niin surkee etten jaksa ees panostaa koska tiän et rumia paketteja niistä jokatapaukses tulee :D Niinpä tänäjouluna oli fiksu ja ainoostaa 3 lahjaa pitää paketoira, loput voi laittaa kirjekuoreen hehee :D

  • Iina Iina sanoo:

   Hahaa :D Nonni kätevää että ei tarvinnut paketoida kuin muutama jos et kerran tykkää! :D Ei kaikkien tartte tykätä kaikesta!

 12. Jelena sanoo:

  Mäki rakastan lahjojen paketointia <3 Mulla on kaks hölmöö kissaa, jotka mielellään "auttaa" lahjojen paketoinnissa, eli vaikeuttaa hirmuisesti. Oonki jo nauranu kaikille, että multa tulleet paketit kyllä tunnistaa syödyistä lahjanaruista :D

  Mulla on vielä hirvee lahjakriisi, kun puolilta puuttuu vielä lahjat :( Mut ehkä mä keksin vielä ennen joulua… :D Oon myös täpinöissäni, kun tänään vielä pääsee paketoimaan poikaystävän luokse ja huomenna hänen siskolle! :) Eikä oo ees kissoja häiritsemässä!

  • Iina Iina sanoo:

   Hahah voi kissat! Mä sulkeudun aina oven taakse pitkäksi toviksi ettei kukaan häiritse mun paketointia! :D

   Toivottavasti löysit kivat lahjat kaikille ja sait paketoida rauhassa! :) Hyvää joulua♥

 13. Nimetön sanoo:

  Ihanaa paperia tuo salmiakkikuvioinen! (:

 14. Miia sanoo:

  Paketoiminen on ihanaa! Aikoinaan paketoin myös muiden sukulaisten joululahjoja kun he pyysivät:D

  Täytyy vielä avautua, että kun tänävuonna piti poikaystävän paketti paketoida kaupassa, ettei se vaan pääse kurkkimaan, niin oli kyllä todella surkeaa paketointipalvelua! minä olen pienestä pitäen paketoinut ja mielestäni ihan nättejä paketteja… niin nämä paketointitytöt olivat kuitenkin lukioikäisiä ja tekivät niin rumat paketit, aikaakin meni kymmenen minuuttia vähintään, että tekisi mieli paketoida uudelleen:(.

  • Iina Iina sanoo:

   Hahha mäkin aina paketoin toistenkin lahjoja kun moni ei tykkää ja itse oon niin paketointihullu :D

   Voiei kamalaa toi että paketoivat tosi rumat, vaikka tekevät sitä ”työkseen” :( Mä oon joskus ollut kans yläasteikäisenä paketoimassa lelukaupassa ja silloin kyllä tein myös tosi huolellista työtä!

 15. @nni sanoo:

  aivan ihania paketteja, tosi kivan näkösiä kun aina ei oo niitä ihan perinteisiä papereita!:) ihan teijän näkösiä!
  nää joulukalenteri luukut on muutekii mukavia, näitä tulee kyllä ikävä!!

  • Iina Iina sanoo:

   Voi kiitoksia ihan hirmuisesti <3 Kiva kuulla että oot tykännyt joulukalenterista! :)

 16. sugarapple sanoo:

  Mä tykkään kans tosi paljon paketoida lahjoja kivasti. Harvoin tulee kuitenkaan panostettua, jos tiedän, että lahjansaaja ei arvosta myös ulkomuotoa (niin kuin mun pikkuveli vaikka:D). Ja oon myös tosi huono pitämään lahjan salassa! Oon jo monta kertaa koittanu poikaystävälle tyrkyttää sen joululahjaa, mutta se ei oo vielä suostunu sitä aukaisemaan… höh. Ensi viikonloppuna kuulemma aikaisintaan:D

  • Iina Iina sanoo:

   Hahah :D Mä panostan kaikkiin vaikka tiedän että esim. Tiara tai Zelda ei hirveesti arvosta sitä paketin ulkopuolta, paitsi Zelda varmaan innoissaan leikkisi niillä käärepapereilla ja repis niitä :D

 17. imlacking sanoo:

  Mä oisin halunnut valkoisen joulukuusen. Katselin jo aikaisemmin Clas Ohlsonilla niitä. Nyt siellä ei vaan enää näkynyt kuin tuuheita tekokuusia. Siellä kun oli ensimmäisellä kerralla vähän semmonen ”harva” ja sitten toi tuuheampi ja se ”harvempi” oli mun mielestä nätimpi.

  Kävin Kodin1 katsomassa myös, mutta ne oli aika hintavia ja toinen kuusi oli mua ehkä johonkin polven korkeudelle :D. Toki se on semmonen mikä varmaan pistetään pöydälle. En ehkä niin lyhyttä haluaisi. Joku 150cm tai pidempi ois kiva. Itse olen 160cm niin ei haittaa jos kuusi olisi vähän lyhyempi.

  • Iina Iina sanoo:

   Toivottavasti löysitte kivan kuusen kaikesta huolimatta! :) Mä haluaisin sellaisen tuuheamman kuusen, mutta viime vuonna tuli ostettua tuo harvempi niin ei viitsitä kyllä heti alkaa vaihtamaan :D!

Kommentoi