Joulukalenteri luukku 18

18.12.2013

luukkukuva18Tänään mullekin sitten iski se flunssa, mutta hyvä että iski nyt eikä ensi viikolla niin ei mene joulu sentään flunssan kourissa. Se vasta olisi ikävää! Joulukalenterin halusin kuitenkin tulla flunssasta huolimatta tulla jakamaan ja tässä on tämän päivän luukku:

Mä olen huomannut ainakin FB:ssä selaillessani, että moni on ottanut joululahjojen suhteen rennosti, eikä ole ostanut vielä yhtäkään lahjaa. Mä ihailen teitä, voikun osaisin itsekin jättää jouluvalmistelut niin rennolle tolalle, haha. Vaikka toisaalta en kyllä luopuisi jouluihastuksestani mistään hinnasta. Nyt ajattelin kuitenkin jakaa kanssanne ihan mahtavan viimehetken joululahjavinkin lapsille. Tämä ei ole lelu, eikä pehmeä paketti, vaan jotain erilaista, nimittäin aivan ihana kirja.

sansibar11 sansibar2 sansibar3 sansibar4 sansibar5 sansibar6 sansibar7Juho Heinolan kirjoittama Herra Sansibarin eläintarha muuttaa saapui meille testattavaksi muutama viikko sitten, ihan yllättäen. Mä hyvin harvoin kirjoitan blogiini tuotteista joita saan testattavaksi ilman että olen erikseen asiasta sopinut, koska mulla ei vaan yksinkertaisesti ole aikaa kirjoittaa kaikesta, mutta nyt halusin ehdottomasti nostaa tämän ihanan kirjan esille! Se on piristänyt meillä montaa sadepäivää, ja nyt viimeisimpänä tätä flunssaista viikkoa. Herra Sansibarin eläintarha muuttaa kertoo sympaattisesta Herra Sansibarista, jonka eläintarha joudutaan sulkemaan ja hän joutuu eläintensä kanssa etsimään uutta kotia. Kodin etsintä on vaiherikasta ja opettaa yhtä jos toistakin niin eläimistä kuin ihmisistä ja ystävistäkin.

Kirja tuo esille mun mielestä ihanasti erilaisuutta ja on juuri sopivan jännä, sopivan pitkä ja sopivan mielenkiintoinen sekä lapsen että aikuisen mielestä. Herra Sansibarilla ja kumppaneilla on onnellinen loppu, mutta se ei kuitenkaan ollut ainakaan mulle ennalta-arvattava, vaan ihanan persoonallinen! Jos siis etsitte sopivaa kirjalahjaa kummilapselle, omalle muksulle tai vaikka naapurin naperolle niin tässä on mun mielestä aivan ihana kirja! Meidän Tiara on niin lukutoukka että jaksaisi varmaan pian kuunnella Harry Potteritkin läpi, mutta veikkaan että tämä kirja sopii sellaisille lapsille parhaiten jotka jaksavat keskittyä vähän pidempään, sillä se ei ole mikään ihan lyhyt kuvakirja.

Joulukalenteri vetelee ihan viimeisiään, sillä jouluun on enää kuusi päivää! Huhhei! Loppuhuipennus on vielä tulossa sillä luvassa on vielä huippuja arvontoja, sekä ainakin yksi video. Mukavaa keskiviikkoiltaa kaikille, älkää tulko kipeäksi niinkuin mä tein!


2 Responses to “Joulukalenteri luukku 18”

  1. Jelena sanoo:

    Ounou, ei yhtää kiva tulla kipeeks näin lähellä jouluu! :< Paranemisia sinne kaikille, toivottavasti ootte terveitä jouluun mennessä! :))

    Mä oon kans aikamoinen jouluhullu ja ahdistaa suunnattomasti, että joulu on alle viikon päästä ja mulla on kaikki vielä kesken :< Eka joulu omassa kodissa ja tääl on sairas kaaos maalauksen takia. Huomenna tulee kuusi tänne ja pitäs sellanen perusteellinen siivous sitä ennen tehdä. Harmittaa suunnattomasti muutenkin, kun ihan keskeneräinen asunto jouluna 🙁 Mut sentää oon saanu ostettavat lahjat hommattuu ja itsetehdyt herkkupaketit sitten loppuviikosta vasta!

    Rakastan lukee aina joulun alla tätä blogia, kun oot samanlainen jouluhullu kun mä! 😀 Ja tää joulukalenteri oli mahtava idea!

    • Iina sanoo:

      Joulukin sujui meillä sairastellessa, mutta noh onneksi jouluja tulee ja onhan tässä vielä uusi vuosikin juhlittavana! 😀

      Toivottavasti teillä oli ihana joulu remonttihommista huolimatta! Ihanaa että olet jouluhullu ja kiva että tykkäsit joulukalenterista, mun täytyy ehdottomasti tehdä sellainen joka vuosi! Kiitos tosi paljon ja mahtavaa uutta vuotta sulle♥

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.