Äidin tyyliin + arvonnan voittaja

20.12.2013

Pitkästä aikaa vuorossa vähän munkin asujani koska tahdon esitellä teille pari uutta vaatetta! Mä oon aina ollut vähän sellainen tyylikameleontti, että toisena päivänä tykkään pukeutua klassisesti ja toisena räväyttää. Aikuistuminen on kuitenkin vaikuttanut ehkä sen verran, että nykyään 90% mun vaatteista on niitä klassisempia ja sitten on muutamia erikoisempia juttuja, joita tykkään käyttää sillointällöin. Viimeaikoina olen hamstrannut kaappiini ihania ja lämpimiä neuleita ja tässä postauksessa esittelen mun uuden suosikkineuleen jonka sain Sheinsidelta pari päivää sitten!

villaneule1 villaneule2 villaneule3Neule Sheinside (saatu) / Toppi New Yorker / Farkut DrDenim / Maiharit DinSko /

Mä rakastan tuota neuleen klipsuyksityiskohtaa ja epäsymmetristä muotoa, tuo on aivan ihana! Tykkään myös siitä että väri on eläväisen harmaa eikä mikään tylsä yksivärinen, ja materiaali on superpehmeää ja tuntuu hyvältä ihoa vasten. Mä uskon että tästä tulee mun uusi luottoneule joka sopii asuun kuin asuun! Neule  näyttää kivalta myös avonaisena, mutta tykkään korostaa tuota olkapääklipsua kun se ei ole mikään kaikkein tavallisin yksityiskohta neuleissa ja on kiva katseenkiinnittäjä.

Tänään tuuli päivällä aika reippaasti ja tuo neule lerpatti joka suuntaan, eli normisti päälläni ollessaan toppia ei edes välttämättä näy tuolta alta, ellei se satu olemaan jotenkin hassusti. Mä oon jotenkin niin ihastunut tähän neuleeseen että en osaa kuin hehkuttaa!

villakangastakki1 villakangastakki2 villakangastakki3Villakangastakki Sheinside (saatu) / Neule Indiska (saatu) / Farkut DrDenim / Maiharit Dinsko / Laukku Michael Kors

Neuleen lisäksi sain Sheinsidelta tällä kertaa tuon ihanan pelkistetyn villakangastakin. Takki on kaikinpuolin ihana ja tykkään siitä että kangas on sellaista vähän kimaltelevaa, tuo juhlan tuntua arkisiinkin asuihin. Takissa on myös ohut vyö jolla sen saa kiristettyä. Mä tykkään siitä että tuosta ei näy yhtään nappia ulospäin vaan ilme on tosi yksinkertainen.

Takin ainoa huono puoli on se että se ei ole kovin lämmin, mutta onneksi kaikki lehtien otsikot huutavat mustaa joulua niin ehkäpä tälle takille löytyy sopivia säitä nyt talvellakin, ja viimeistään keväällä sitten otan tämän jokapäiväiseen käyttöön. Mä oon tosi iloinen että mulla on viimein sellainen siistimpi, tyylikäs ulkotakki joka ei ole nahkatakki, sillä tosi pitkään oon vaihdellut vaan nahkatakin ja parkatakin välillä ja siinä nahkatakissa saa kyllä hytistä vielä enemmän kuin tässä ohuessa takissa.

Lopuksi vielä Braunin lasten sähköhammasharja-arvonnan voittaja! Voittajaksi suoriutui tällä kertaa  MiuMiu ja ihana surinapoika, laitatko mulle sähköpostilla yhteystietosi niin saan ne välitettyä eteenpäin ja saadaan arvontapalkinto oikeaan osoitteeseen. Paljon onnea arvontavoitosta!

MIUMUIKumpi asu on enemmän teidän mieleen? Erikoinen neule vai yksinkertainen villakangastakki?


No Responses to “Äidin tyyliin + arvonnan voittaja”

 1. SaaraT sanoo:

  No ehdottomasti tuo erikoinen neule! :)
  Mutta mitä ihmettä!? Luulin, että päivityksessä tulee jotain ’koko vuoden lemppari asuja’, kun vilkasin tuota eka kuvaa…. Siis toissapäivänä otettuja?? Missä teijän lumi:(((((

  • Iina Iina sanoo:

   Meillä oli ihan musta joulu, mutta eipä se enää haittaa :D Nyt kun ei ollut jouluna lunta niin ei tarttis tulla ollenkaan! :D

 2. Linkku sanoo:

  Ei luoja miten ihana neule!! Eipä tollasiin kovin usein törmää muuten ;O määki haluan! :D

 3. Susanna sanoo:

  Voi vitsit kun näytät upealta! Tosi kivasti käy sulle tuollanen lyhyempi tukka <3

 4. Iida sanoo:

  Joo, mä jouduin kahdesti lukemaan ton tekstin että ”pari päivää sitten saatu”, kun kurkkasin
  tota kuvaa :D ei ikimaailmassa uskoisi että jouluaatto on neljän päivän päästä!!!

 5. LPP sanoo:

  Ihana neule!
  Mä ostin vähän vastaavan hm:ltä juuri, siinä vaan ei ole mitään kiinnitystä.. Ajattelin tuunata sitä jollain isolla hakaneulalla tms :)

 6. Emppu sanoo:

  Oon kattonu tota samaa neuletta ! :D nyt osto päätös varmistui vaa entisestään, on se vaa niin nätti !

 7. laura sanoo:

  Vitsi miten kiva neule ja takki!! Pitääpä alkaa tutkailemaan sheinsiden sivuja josko lähtis tilaus menemään :D

 8. akryylimonsteri sanoo:

  Moikka! Iiihan ekaks sanon että hitsit oot upeennäkönen.

  Sitten: Ihastuin kans tohon neuleeseen, ja klikkasin heti verkkokauppaan. Mut harmikseni huomasin, että se on akryyliä! Mun kokemukset akryylistä on tosi huonoja, neule muuttuu törkeän näköiseksi ekassa pesussa (siis vaikka huolellisesti hoidan ja pesen, neuleita mieluummin tuuletan ymsyms) ja sen verran mitä olen akryylistä lukenut, niin se on kyllä aikamoinen myrkkymateriaali. Mun periaatteena siis on, että jos neuleessa on yhtään akryyliä, en suostu maksamaan siitä kymppiä enempää. Tietty joskus luonnonmatskuisiin neuleisiin on lisätty keinokuituja kestävyyden parantamiseks, mutta akryylistä ei mun mielestä oo mitää hyötyä missään. Harmittaa ihan hulluna kun kaikki ihanat mallit niin ketjuliikkeissä kuin enenevissä määrin myös kalliimmilla merkeillä on akryyliä kokonaan tai osittain!

  Onko sulla mitään mielipidettä akryylistä, eli siis ootko ite huomannu siinä huonoja puolia vai oonko mä onnistunut ostamaan kaikki sunnuntaikappaleet?

  • Iina Iina sanoo:

   Moikka, kiitos ihan hurjan paljon!♥

   Mä oon huomannut kyllä akryylin huonot puolet, siis monta akryylineuletta olen pilannut pesemällä ne vaikka olen pessyt tismalleen ohjeen mukaan. Sitä vaan on nykyään niin monissa neuleissa että on hankalaa vältellä, niin ketjuvaatteissa kuin kalliimmillakin merkeillä :( Mut oon yrittänyt sit tuulettaa/pakastaa noita akryylineuleita etteivät menisi pilalle mutta raikastuvat kuitenkin..

 9. Nimetön sanoo:

  siis toi vilakangastakki, ai ihana!! ja tuo neule myös!! aivan ihanat asut ja niin tyylikäs :) hot mama!

 10. nina sanoo:

  Neule. :)

 11. Lensku sanoo:

  Minkä sävyistä kulmakynää käytät? :)

  • Iina Iina sanoo:

   Hyvä kysymys! :D Oiskohan se joku Rimmelin brown tai dark brown, en oo ihan varma ja se o nyt makkarissa ja Zelda nukkuu niin en viitsi mennä kolistelemaan! :D Mut rimmelin se on ainakin :D

 12. Nimetön sanoo:

  Oot todella kaunis ihminen, niin ulkoa kuin sisältä. :) Ihailen sun positiivista asennetta elämään, vaikutat tosi huipulle tyypille! Itselläni on menossa aika vaikea vaihe elämässä tällähetkellä, Mutta sun blogista saa paljon voimaa jaksaa, kiitos Iina! <3 Älä koskaan lopeta kirjoittamista.

  • Iina Iina sanoo:

   Voi ei mikä kommentti! Ensinnäkin, mä toivon että sun elämässä alkaa mahdollisimman pian parempi vaihe ja uusi vuosi tuo tullessaan ihania asioita! Ja toiseksi mä haluan kiittää sua todella paljon, yksi kauneimpia kommentteja joita oon koskaan saanut. Oot upea♥

 13. Nimetön sanoo:

  Tyylikkäät asut molemmat, mutta vaikka usein tykkään esim. Michael Korsin laukuista, niin ainakin näissä kuvissa laukku näyttää tosi isolta? :D Kivaa että jaksoit väliin postata asujakin, niitä on kiva aina katsella (:

  • Iina Iina sanoo:

   Aijaa? :D No en mä tiiä, ihan perus Hamiltonhan toi on! Ehkä mä oon nii kukkakeppi itse et siitä tulee toi vaikutelma? :D Mutta kiitos paljon, kiva että tykkäät asuista!! :)

Kommentoi