Leikin huumaa

28.12.2013

Joulutunnelmia on varmasti tullut joka tuutista nyt joten tämän postauksen myötä jää munkin blogista jouluaiheet taas vuodeksi tauolle! Mä oon kuitenkin iloinen että näin todellisena joululoverina sain ensimmäistä kertaa toteutettua joulua blogissani niin paljon kuin olen halunnut! Ja mahtavaa on ollut myös kuulla että joulukalenteri on ollut tykätty, en mä enempää olisi voinut toivoakaan. Mä toivon että voin toteuttaa sitten ensi vuonnakin joulukalenterin, uusin mahtavin ideoin, mutta se jää nähtäväksi mikä on blogitilanne vuoden päästä, että kuinka paljon mulla on aikaa ja mahdollisuuksia postailla.

Joulupäivä me vietettiin sisätiloissa, sillä täällä satoi vettä enkä uskaltanut viedä Zeldaa vielä ulkoilemaan kun antibioottikuuri oli edelleen päällä ja neiti vähän itkuinen, vaikka kuumetta ei enää ollutkaan. Onneksi joululahjoista riitti riemua molemmille tytöille koko päiväksi ja riittää varmasti hamaan tulevaisuuteen saakka! Meidän tytöt olivat olleet superkiltteinä kun saivat niin paljon ja niin kivoja lahjoja! Zeldan imainiot kummisedät olivat olleet valppaana ja käyneet ihan ominpäin mun blogista urkkimassa Zeldan lahjatoiveita ja paketeista paljastui juuri niitä juttuja mitä oltiin toivottukin.

Tiaran ilo omista lahjoistaan oli niin liikuttavaa ja erityisen innoissaan Tipa oli saamistaan barbeista joita oli kovasti toivonut, sekä leikkikeittiöstä jolla hän leikkii ihan jatkuvasti. Me päädyttiin sittenkin Brion hellan sijaan ostamaan tuollainen tukevampi puinen keittiö, kun se hella tuntui niin heppoiselta. Tuo keittiö sensijaan oli tosi painava ja kestää varmasti rajumpiakin leikkejä, hahha! Keittiössä oleva mikro on kovassa käytössä, siellä valmistuvat niin muffinssit kuin spagettikin kuulemma ja lisäksi Tipa tykkää kovasti Brion kattila-paistinpannusetistä joka myös pistettiin pakettiin.

IMG_1730 Leikkikeittiö BR-Lelukaupasta

IMG_1736 IMG_1739Mun tärkein toive Tiaralle oli uudet yökkärit ja uudet sukat ja niitä neiti saikin sitten onneksi kaksin kappalein, pehmeän kissapyjaman ja maailman söpöimmän pingviinipyjaman, sekä Angry Birds -sukkia joita Tiara on ihastellut joka kerta kun ollaan pyörähdetty Lindexissä syksyn aikana. Mä en oo halunnut mitään piirroshahmosukkia mutta kun kerran Tiara niin kovasti tykkää niin miksipä ei, eipä nuo asua pilaa kumminkaan, paremmalta näyttävät kuin Tiaran jalassa myös usein olevat eriparisukat.

IMG_1740 Lego Duplo heppatalli oli myös mieluinen, tuleekohan Tipasta heppatyttö?

IMG_1746Tiara ei pahemmin välitä niistä muumeista mitä mä oon lapsuudessani katsonut, mutta tuo Muumien maailma on kovasti hänen mieleensä vaikka mun mielestä ne hahmot on ihan hassun näköisiä. Mutta täytyy vain tottua siihen että ajat muuttuu ja omat lapset ei aina tykkää samoista asioista mistä itse on lapsena tykännyt! Vähän vielä lisää AB-krääsää myös, penaali ja vihko meidän piirustusintoilijallemme.

IMG_1753Lamaze-kengurusta Zelda tykkää kovasti ja kengurun masuun laitettavat pallot ovat huikean jännittäviä!

IMG_1758Zelda sai myös ensi-Duploja ja onkin jo kovasti syönyt niitä ja hakannut yhteen, sekä rikkonut Tiaran rakentamia torneja onnessaan.

IMG_1761 Tämä kuva ei ole lahja eikä liity mitenkään mihinkään mutta oli pakko ottaa kuva kun kerkesin kerrankin ottaa kuvan niin että sänky on siisti ja vastapedattu eikä myllätty ja täynnä isoja ja pieniä pehmoleluja. Muita joiden lasten sängyt näyttävät yleensä siltä ettei pehmojen sekaan mahdu edes nukkumaan?

IMG_1765x Nämä vaatteet vilahtivatkin jo Instagramissa, eli Zeldalle parit housut ja pitsicollege♥

IMG_1773 IMG_1782 IMG_1789 IMG_1815 Tiara sai myös niitä kovasti toivomiaan barbeja  kaksin kappalein ja niillä onkin tullut leikittyä Tiaran kanssa viimepäivinä jatkuvasti. Tipa viihtyy kyllä yksinkin barbien parissa, ja keksii mitä hauskoimpia juonenkäänteitä leikkeihinsä. Tiaran miesbarbit ovat esimerkiksi nimeltään Simo ja Otto, kummisedän ja isinsä mukaan ja Simo ja Otto ovat kyllä sellaisia veijareita ainakin Tiaran leikeissä että aijai!

IMG_1839Tämä rengastorni on myös ollut kiva lelu molempien mielestä vaikka me se Zeldalle annettiinkin lahjaksi. Tiara rakentaa torneja ja Zelda aina varastaa yhden renkaan ja imeskelee sitä ja sitten Tipaa ärsyttää kun ei saa tornia valmiiksi, juuri niinkuin siskokset ainakin. Tytöt saivat yllämainittujen lisäksi vielä villasukkia ja lapasia, parit kunnon lämpimät ulkohanskat, muutaman kirjan, bodyn, pikkulaukun ja muuta tarpeellista mitä en nyt huomannut kuvata, sekä lahjakortin Polarn O. Pyretiin.

IMG_1851Moni on kysellyt mun uudesta kamerasta ja objektiivista jonka sain joululahjaksi ja ilokseni olen saanut muutaman positiivisen kommentin parantuneesta kuvanlaadusta! Joululahjaobjektiivini on siis Canon f 50.1/1.8 jonka päätin hankkia ensimmäiseksi objektiivikseni kavereiden ja tuttujen suositusten vuoksi. Objektiivi on ainakin tähän asti ollut täysin kehujensa arvoinen ja tykkään kovasti! Sain lisäksi myös jalustan jota olen päässyt testailemaan kun kuvasin hääblogin puolelle meidän sormuksia, jotka tulen lähiaikoina esittelemään ja jalusta kyllä helpottaa huomattavasti silloin kun kamera ei saa tärähdellä ollenkaan. Lisäksi on mukavaa kun voin ottaa myös itsestäni kuvia muutenkin kuin peilin kautta, vaikka olisin yksin kotona kun nyt on tuo jalusta!

Mä en odottanut oikeastaan edes mitään muita lahjoja, kun olin jo niin iloinen valokuvaustarvikkeista joiden tiesin olevan paketissa mutta Otto päätti yllättää mut uudella laukulla. Sain Michael Korsin Jet Set crossbody -pikkulaukun joka on aivan täydellinen! Mulla on tuhottomasti keskikokoisia ja isoja laukkuja, sekä epäkäytännöllisiä clutcheja vaikka oikeasti olen kaivannut juuri tälläistä pientä laukkua joka vetää sisäänsä avaimet, kortit ja puhelimen sekä vaikka puuterin, kaikki muu nimittäin kulkee vaunuissa tai tyttöjen Skiphopin pinkkurepussa joka toimii mun hoitolaukkuna.

IMG_1848 IMG_1985 IMG_1990 IMG_2004xMulla on hurjasti kuvia ja asiaa vielä ja kaikki pitäisi ehtiä tämän vuoden puolella, sillä haluan että vuosi huipentuu perinteiseen vuosikoosteeseen, mutta en ole ehtinyt vielä aloittaa sen tekemistä. Mä palaan mahdollisimman pian uusien kuvien ja juttujen, sekä arvontojen voittajien kanssa kunhan vain ehdin, mukavaa lauantai-iltaa kaikille♥


No Responses to “Leikin huumaa”

 1. Jarno sanoo:

  Huomaa, et on uus objektiivi käytössä ;)

 2. kotitonttu sanoo:

  Voi, suloinen Tiara! :)
  Leikkikeittiö näyttää tosi kivalta, mulla oli itsellä pienenä sellainen muovinen, vähän saman tapainen kuin tämä. Ihan huippu! :D

  Kiva, että teidän joulunne sujui rattoisasti Zeldan sairasteluista huolimatta. :)

  • Iina Iina sanoo:

   Tiara on ihana!♥ Tiarallakin oli ennen sellainen muovikeittiö, mutta se meni rikki tosi herkästi. Toivotaan että tämä kestää :D

   Onneksi Zeldakin on jo parantunut!

 3. siiri sanoo:

  pingupyjama! mistä noita saa? <3

 4. Krista sanoo:

  Mitä sä ostit puolestasi miehellesi joululahjaksi? :)

  • Iina Iina sanoo:

   Hahaa ainiin unohtui kokonaan postauksesta! :D Mä ostin Otolle sen käsikonsoliin muistikortin ja uusia pelejä ja sitten ihan perus lökärit, t-paitoja, sukkia, boksereita ja pari käsikorua :)

 5. Tonttu sanoo:

  Heippa, ihania lahjoja löytyi joulupukin kontista:)! Meidänkin nuorin sai samaisen leikkikeittiön!
  Tarkoitus nyt ei ole mitenkään lähteä arvostelemaan tai jatkamaan tätä ikuista kiistelyä, mutta silmiini osui tämä tekstinpätkä: ”Mä en oo halunnut mitään piirroshahmosukkia mutta kun kerran Tiara niin kovasti tykkää niin miksipä ei, eipä nuo asua pilaa kumminkaan”
  Vaikka nyt neitokainen saikin toivomansa sukat, onko asukokonaisuus todella noin tärkeää tuon ikäiselle lapselle?
  Vaikka vanhemmilta löytyisi tyylitajua lähtöön kuin lähtöön, eivätkö lapset saisi silti olla lapsia.

  • Iina Iina sanoo:

   Toi leikkikeittiö on aivan ihana! :)

   Ja siis tuosta sukka-asiasta, niin tarkoitin vaan että itse en vaan tykkää yleisesti ottaen mistään piirroshahmovaatteista, vaikka kuoseista tykkäänkin, että esim pingviinit tai kissat on ihan söpöjä vaatteissa, mutta en tykkää näin yleisesti ottaen mistään ylibrändätyistä AB- tai Hello Kitty -vaatteista esim. Mutta siksi juuri sanoin että ”eipä nuo asua pilaa kumminkaan” koska ei sillä oikeasti ole väliä millaiset sukat toisella on :D

 6. anni sanoo:

  ihania lahjoja, miula on muuten tuollane samanlaine jalusta. oot iina muute ihana, jos kukaa ei oo tuota siule ikinä sanonu<3 tykkäätykkään! ja jes vuosikooste, ne on iha parhaita:)
  ja vielä tsemoä hääkiireisiin!:)

  muute millo arvonnan voittajat julkastaa?:)

  • Iina Iina sanoo:

   Voi miten ihana kommentti, kiitos tosi paljon♥ Toi jalusta on ihan huippu! Itse olet ihana ja kiva kuulla että tykkäät :)!

   Arvontojen voittajat on nyt julkaistu! Mukavaa uutta vuotta :)!

 7. Iida sanoo:

  Noi muumien maailma- jutut on tehty kauan ennen niitä telkkarin piirrosmuumeja :)) en mäkään noista hassuista hahmoista tykkää, mutta ne on ne ”alkuperäiset” telkkari-muumit. Kivoja ja hyödyllisiä lahjoja saitte! Toivottavasti niistä riittää iloa pitkään :)

  • Iina Iina sanoo:

   Aijaa! Miten en oo tiennyt :D no kaikkea sitä aina oppii teiltä ihanilta lukijoilta :)! Mä toivon kans että noista lahjoista riittää iloa pitkään! :)

 8. Petra sanoo:

  Meilläki 2v3kk tyttö sai multa lahjaks ton duplojen heppatallijutun ja tykkää niin mahottomasti siitä :) mukavilta näyttää noi teidän joululahjat :) ihastuin tohon sun laukkuun<3 :) hyvää uutta vuotta teidän perheelle :)

  • Iina Iina sanoo:

   Toi heppatalli on tosi kiva! :) Ja mä oon aivan rakastunut mun laukkuun♥ Ihanaa uutta vuotta sinnekin ja kiitos♥

 9. Nora sanoo:

  Minkä kameran rungon ostitkaan/saitkaan kun eikö vanha mennyt rikki? :)

 10. Emilia sanoo:

  Aivan ihana toi pingu pyjama! ♥ ja ihana myös tuo sun saamas laukku! Ps. Joulupukki oli tuonut mulle samanmoisen kameranjalustan :p

  • Iina Iina sanoo:

   Mäkin tykkään pingupyjamasta♥ Toi jalusta tuntuukin olevan suosittu, se on hyvä kapistus ;)! Mukavaa uutta vuotta :)!

 11. Elisabet sanoo:

  Kivoja lahjoja tytöt sai. :) Meidänkin pieni sai tuon rengastornin ja se on oikein mieluinen! Hoitolaukusta puheenollen, voisitko tehdä esittely postausen siitä ja sen sisällöstä? Se olis mielenkiintonen ainakin mun mielestä. :))

  • Iina Iina sanoo:

   Toi rengastorni on kyllä kiva! Aina neuvolassa Tipa on sillä rakennellut niin piti hommata kotiinkin :D Toi onkin hauska idea, täytyy laittaa korvan taakse :) Mukavaa uutta vuotta teille!

 12. Jonna sanoo:

  Ihania lahjoja! :) Meillä on myös tuo jalusta, tosi kätevä! :)

 13. Nimetön sanoo:

  Voi miten kivoja lahjoja teidän neidit ovat saaneet! :)
  Se Brion hella on kuulemma muuten yllättävänkin kestävä, siskon lapsilla kestänyt jo useamman vuoden ehjänä ja sen päälle on mm. kiipeilty… :D

  • Iina Iina sanoo:

   Neidit sai kyllä kivoja lahjoja! :) Ja aijaa, mä muistan kun viimeksi kirjoitin Brion hellasta tänne että haluttaisiin sellainen, niin sain kamalan kasan kommentteja että se on tosi huono ja ei kestä mitään :D Mutta kaikilla on aina omat mielipiteet, voihan se hyvinkin olla kestävä, ja riippuu varmasti siitäkin että kuka sillä leikkii ja miten :D

   • Nimetön sanoo:

    Juu, pitänee vielä mainita, että mun siskon lapset ei todellakaan oo mistään rauhallisimmasta päästä, ja vanhempi etenkin ollut hyvinkin vilkas ja kovaotteinenkin leikeissään välillä. :D Niin ihmettelen jos ei kestä kenen tahansa käsittelyä, mutta tietenkin jokaisella on varmasti omanlaisia kokemuksia, niin kuin yleensäkin joka tuotteesta. :)

 14. jenniina sanoo:

  Meidän nuorimmalle ostettiin Brion pikku hella, ja on hylännyt kovasti! Tuollainen isompi hella mistä te tykkäsitte enemmän niin olisi varmaan ollut jo liian iso meidän pikkuiselle. ;) ikää kun hänellä on vain 1,9kk.

 15. Linkku sanoo:

  Voi vitsi mitä lahjoja Tiara on saanu! Barbiet oli lapsena kyllä parhaita mahdollisia lahjoja, ei vitsi ihan ikävä sitä miten pystykin uudesta nukesta aina innostua! Hieno tunne oli aina aikanaan :’D

  • Iina Iina sanoo:

   Haha Barbiet on kyllä niin ihania, mä muistan kans aina miten innostuin kun sain uusia :DD

 16. jensku sanoo:

  Huomaa, että on uus objektiivi ja sain ite ton just saman ja oon tykännyt tosi paljon! :)

 17. millamainen sanoo:

  Ooo, upea tuo laukku! :)

  Vähänkö ois hauska olla kärpäsenä katossa seurailemassa Tipan leikkejä! Lapsilla on niin mahtava mielikuvitus! :>

  • Iina Iina sanoo:

   Voi kiitos :)! Lapsilla on kyllä ihan paras mielikuvitus, terveisin äiti jolle tarjoiltiin eilen esimerkiksi mikrossa paistettua ”muhinssi-spagetti-voileipää” joka oli kuulemma tosi herkullista ;)!

 18. Nimetön sanoo:

  Tee videopostaus noista Zeldan ja Tipan touhuista ? Se ois ihana kun jo kuvista katselemalla saa hymyn huulille (:

 19. Cookie sanoo:

  Tee videopostaus noista Zeldan ja Tipan touhuista ? Se ois ihana kun jo kuvista katselemalla saa hymyn huulille (:

 20. Nimetön sanoo:

  ei vitsi tuota tiaran tukkaa :D näyttää ihan puliukolta.. siivottoman näkönen, koittasit tajuta.

  • Iina Iina sanoo:

   Aika surullista että ammattikorkeassa opiskeleva on vielä noin lapsellinen (voi kyllä, näen ip-osoitteesi perusteella myös kaikki aiemmat kommenttisi joihin olet arvontoihin osallistuessasi ilmoittanut myös sähköpostisi). Vastaheränneenä yökkäripäällä pitää varmasti kaikilla kaksivuotiailla olla tukan ihan tiptop :)

Kommentoi