Joulukalenteriarvontojen voittajat

29.12.2013

Nyt on viimein aika julkistaa kolmen viimeisen joulukalenteriarvonnan voittajat! Mua harmittaa kun en voi arpoa kaikille palkintoja, jokaiseen arvontaan tuli nimittäin niin huikean ihania kommentteja ja montaa kommenttia lukiessa meinasi tulla tippakin linssiin. Onneksi mua piristää ainakin se, että eivät nämä arvonnat jouluun loppuneet vaan lisää on tulossa. Ensi aion järjestää teille lisää huikeita arvontoja! Nyt kuitenkin voittajiin.

Ensimmäisenä Barbie-arvonnan voittaja Zanzi:

barbievoittajaDolce Gusto Piccolo Fiorucci -kapselikahvikoneen voittaja:

dgvoittajaJa viimeiseksi vielä Zalandon 75:n euron lahjakortin voittaja:

zalandovoittajaKaikille arvonnan voittajille paljon onnea voitosta, ja sitten samat ohjeet, eli laittakaapa mulle mitä pikimmiten s-postilla yhteystietojanne osoitteeseen couturecouture@windowslive.com niin saadaan arvontapalkinnot oikeaan osoitteeseen. Kiitos paljon vielä kaikille osallistuneille, sekä tietenkin yhteistyökumppaneille näistä hienoista palkinnoista!

PS: Mahdollisimman pian uusi postaus tulossa, nyt keskityn kuitenkin hetken ajan vastaamaan tuohon järkyttävään kommenttivyöryyn joka lasten sairastellessa pääsi kertymään!


Kommentoi