Maistiaisia ammattikuvaajien otoksista

11.02.2014

Sain tänään itse kokea sen bloggaajien (kuten myös minun) niin usein käyttämän ärsyttävän sneak peekin, kun meidän maailmanparhaat hääkuvaajat eli Täydenkuunkuvan ihanat Reetta ja Niko lähettivät mulle muutaman otoksen lauantailta. Tiesin että kuvista tulee ihan mielettömiä, sillä olen jo nähnyt kaikki boudoir-kuvauksen tuotokset joista tuli ihan uskomattomia, ja tiesin että Reetta ja Niko osaavat kyllä todella hommansa. Nyt kun olen nähnyt jo muutaman, en malttaisi todellakaan odottaa enää sekuntiakaan että näen loput, mutta toki tiedän että dokumentäärisen valokuvauksen tuhannet kuvat vievät todellakin oman aikansa ja odotan kärsivällisesti että saadaan paras mahdollinen lopputulos.

Saamani kuvat ovat ihan satunnaisia otoksia koko lauantailta niin valmistautumisesta, kuin itse illastakin ja valitsin niistä omia suosikkejani tähän postaukseen. Kuvat ovat mustavalkoisia kaikki, vaikka sain jo muutaman värillisenkin, sillä mä vaan ihastuin näihin mustavalkoisiin kun niissä on ihanaa tunnelmaa. Värikuviakin on luvassa runsaasti, älkää huoliko!

2_haavalokuvaaja_dokumentaarinen_haakuvaus_taydenkuun_kuva© Täydenkuunkuva 4_haavalokuvaaja_dokumentaarinen_haakuvaus_taydenkuun_kuva© Täydenkuunkuva 5_haavalokuvaaja_dokumentaarinen_haakuvaus_taydenkuun_kuva© Täydenkuunkuva 7_haavalokuvaaja_dokumentaarinen_haakuvaus_taydenkuun_kuva © Täydenkuunkuva11_haavalokuvaaja_dokumentaarinen_haakuvaus_taydenkuun_kuva© Täydenkuunkuva 13_haavalokuvaaja_dokumentaarinen_haakuvaus_taydenkuun_kuva© Täydenkuunkuva 14_haavalokuvaaja_dokumentaarinen_haakuvaus_taydenkuun_kuva© Täydenkuunkuva 15_haavalokuvaaja_dokumentaarinen_haakuvaus_taydenkuun_kuva© Täydenkuunkuva

Mä oon niin tyytyväinen mun kampaukseen, meikkiin ja hääpukuun että en olisi voinut valita paremmin! Lisäksi olen todella tyytyväinen siihen, että valitsimme Otolle ja bestmaneille asuiksi smokit vaikka se etikettivirhe onkin. Pojat olivat niin tyylikkäinä kaikki, ja tuo Oton mustavalkoraidallinen rusetti kruunasi mielestäni kokonaisuuden! Mä tulen kertomaan yksityiskohtia meidän vaatteista, koruista ja omasta kampauksestani sekä meikistäni hääblogin puolella vielä, kunhan saan yksityiskohtaisemmat kuvat kaikesta ja pääsen kunnolla esittelemään.

Mä oon edelleen täällä ihan sekaisin lauantaista, siinä päivässä oli vaan niin uskomaton tunnelataus. Kaikki rouvat siellä ruudun toisellapuolella varmaan tietävät sen tunteen kun haluaisi vaan elää koko päivän uudelleen, uudelleen ja uudelleen? Olo on jotenkin tosi haikea, eikä mulla oikeastaan ole edes sellaista ”helpotusta” siitä että kaikki on ohi, sillä järjestelytkin sujuivat jotenkin niin kivuttomasti enkä ottanut pahaa stressiä. Mutta kai se on pikkuhiljaa hyväksyttävä, että se päivä meni jo, se meni loistavasti ja antoi meille mielettömiä muistoja, ja keksiä sitten uutta mukavaa odotettavaa keväälle!

Kiitos ihan uskomattoman paljon kaikille teille kauniista sanoistanne ja ajatuksistanne, kyynelistä joita vuodatitte meidän onnen vuoksi ja kommenteista jotka jaksoitte kirjoittaa. Mä oon niin otettu ja onnellinen siitä että siellä ruudun takana on tuollaisia huipputyyppejä♥


No Responses to “Maistiaisia ammattikuvaajien otoksista”

 1. Suvi sanoo:

  Upeita kuvia! :)

 2. piipau sanoo:

  oioi ja oi! <3 uskomattoman hienoja kuvia.

  ja kyllä, mä tiedän tuon fiiliksen kun päivän haluais elää vain uudelleen. mulla on noita ajatuksia vieläkin, vaikka häistä on pian jo 2kk. ehkä se tulee siitä, kun päivää on niin kauan odottanut ja loppujen lopuksi koko päivä on kaikessa ihanuudessaan ja täydellisyydessään niin nopeasti ohi.

  • Iina Iina sanoo:

   Kiitoksia♥♥ Ja voi tää fiilis on niin kauhea mutta ihana, odotan vaan että saan elää päivän uudelleen kuvien ja videoiden kautta :D

 3. Elisabet sanoo:

  Onpa muuten ihan täydellisesti onnistuneita kuvia. :) Tuossa mekkokuvassa on sitä jotain niin odottavaa fiilistä, että kylmät väreet tulee!

 4. mathildajulia sanoo:

  Ihan mielettömän ihana pari ! Noi teidän parikuvat on upeita ja suosittelen että teetätte niistä vaikka taulut makkarin seinille ;-) Mustavalkoiset hääkuvat on ihania muistoja ja varsinkin kun saa ne vielä kodin seinälle niin voi aina katsella ja muistella ihanaa päivää.

  Ps. Iina sulla on aivan tajuttoman kauniit kädet :-D

  • Iina Iina sanoo:

   Mäkin tykkään niistä tosi kovasti!♥ EN silti malta odottaa meidän potrettikuvia, joista ajateltiin teettää ne taulut ;) Vaikka kyllä tuo takaapäin otettu halauskuva olisi aika mieletön taulu myös! Voi kiitoksia :D En oo koskaan ajatellut mun käsiä erityisemmin!

 5. Ihania kuvia, teidän onnellisuus niin välittyy noista :).
  Onnea miljoonasti, ootte ihana pari. Ette esitä mitään vaan teistä jotenki huokuu onnellisuus ihan noissa aikasemmissakin perus postauksissa <3.
  Äää vielä 6kk omiin häihin :D.

  • Iina Iina sanoo:

   Kiitoksia ihan hurjasti♥♥ Ehkä meidän onni tulee siitä että meidän eitarvitse esittää mitään, ei muille eikä toisillemme :) Ihanaa, tsemppiä hääjärjestelyihin!♥

 6. mirkku sanoo:

  Ihania kuvia! Toi toisiks viimenen kuva on jotenki tosi upee :) Sopis vaikka tauluksi!

 7. Mira nda sanoo:

  Siis VAU mitä kuvia! Todella upeita! En jaksa odottaa(niin kuin et sinäkään) että näen lisää! Ihana kampaus ja meikki ja tarviiko tosta mekosta edes sanoa mitään… En pysty nyt kirjottamaan muuta järkevää. :D ♥ vauvauvau.

 8. Essi sanoo:

  Ihan uskomattomia kuvia, vaikka kyllähän sen arvaa et tollasesta parista ei voi saada kuin upeita otoksia! :) Hurjan paljon onnea teille molemmille ja rakkaudentäyteistä tulevaisuutta<3 Välittäkää ja arvostakaa toisianne joka päivä! Ihanaa myös et oot(te) rohkeita, ja näytätte täällä blogissa kaiken ja päästätte lukijat melkein kuin mukaan häihin! Oot Iina, ihan ykkösbloggari kaikinpuolin ja toivon sulle kaikkea hyvää :)

  • Iina Iina sanoo:

   Voi kiitos, ihana kommentti ja hyviä neuvoja!♥ Mä haluan ehdottomasti antaa lukijoidenkin päästä osaksi meidän hääpäivää, sillä se oli mun elämän onnellisin päivä ja haluan jakaa onnea muillekin :) Mä oon tosi kiitollinen sun kauniista sanoista ja toivotan sulle kaikkea hyvää!♥

 9. Jelena sanoo:

  Noi kuvat on ihan mielettömän upeita! Tossa mekkokuvassa erityisesti on sitä jotain…

  Niiku taisin hääblogin (?) puolella julkaistussa hää-postauksessa jo sanoa, että tippa tuli linssiin postausta luettaessa… No, niin se tuli myös nytten ton ensimmäisen sun ja Oton yhteiskuvan kohdalla…! Yleensä en oo ees mikää herkistelijä, mutta oon vaa älyttömän iloinen teidän puolesta! :)

  • Jelena sanoo:

   Oho, ei se ollukaan hääblogin puolella vaa ihan täällä lifestylen puolella :D No mutta ihan sama!

  • Iina Iina sanoo:

   Voi kiitos ihan hurjasti♥♥ :) Mäkään en oo herkistelijä mutta pelkkä lauantain ajattelukin pistää jo kyyneleet kipuamaan silmäkulmaan :D Ihanaa rttä te lukijat iloitsette meidän puolesta♥

 10. santsu sanoo:

  Ihania kuvia!!! :)

 11. Pilvi sanoo:

  Upeita kuvia <3 Ja kyllä, tiedän tunteen, joka kerta kun kuvia katselee <3

  • Iina Iina sanoo:

   Kiitos ihana♥ Ja voi teidänkin hääpäivä oli kyllä niin ihana ja upea että en epäile hetkeäkään ettetkö tietäisi mistä puhun :D♥

 12. Jansku sanoo:

  Upeita kuvia!!

 13. Nimetön sanoo:

  Vautsi mitä kuvia!!

 14. ninski sanoo:

  Ois kiva kuulla teidän häissä soitetusta musiikista, millasia biisejä valitsitte? :) Aivan älyttömän upeita kuvia, en malta odottaa että näen lisää! Onnea teille vielä, olette upeita! <3

  • Iina Iina sanoo:

   Voi kiitos paljon♥ Mä kerron musiikeista lisää hääblogin puolella!! :)

 15. ssas sanoo:

  vau mitä kuvia, varsinkin noi kolme viimestä on niin kauniita :)

 16. Innu sanoo:

  Kerrassaan upeita kuvia!! :) Olet niin järkyttävän kaunis!

 17. Linkku sanoo:

  Ei vitsi miten älyttömän upeita kuvia!! Kaikissa on tunnelma vangittu jotenkin aivan uskomattomalla tavalla :O tollasista kuvista kun editois jonku videon ja laittas ihanaa musiikkia taustalle nii vuodattaisin varmaan kyynelkanavistani vesiputouksen jos toisenkin :D

  • Iina Iina sanoo:

   Mä oon samaa mieltä, Täydenkuunkuvan tyypit on maailman taitavimpia kuvaajia!! En ois uskonut et meistä saa näin upeita kuvia :D Kiitos ihana♥♥

 18. Maiju sanoo:

  Onnea teille ihan hirmusti <3 Aivan upeita kuvia ja sun mekko on niin täydellinen ja toi kuva missä tanssitte ja näkyy sun kampaus, ahh voisin tuijottaa sitä tunti kausia, siitä tulis niin kaunis taulu! Yleensä mua ärsyttää vähän sellanen yli siirappisuus mutta te vaikutatte niin aidosti onnellisilta ja söpöiltä että mä en kestä miten ihania ootte haluun nähä heti lisäää!<3

  • Iina Iina sanoo:

   Kiitoksia hurjastgi!!♥♥ Mä rakastan kyllä tota kuvaa missä näkyy mun mekko takaapäin, se on sellanen tunnelmallinen! :D Hahha me ollaan kyllä niin onnellisia ettei mitään rajaa, ihanaa jos ei mene liian siirapiksi kuitenkaan :D

 19. Jarno sanoo:

  Noista mustavalkoisista kuvista huokuu sellainen kauniin herkkä tunnelma! :)

 20. Laura sanoo:

  äää mä en kestä, niin upeita kuvia <3 kaunein Iina <3

 21. kaija sanoo:

  Voi ihania kuvia! Itselläni kyseinen päivä on tulossa alle kolmen kuukauden päästä ja jännitys alkaa olla nyt jo huipussaan!:-)

 22. AnnaMaria sanoo:

  Ihania kuvia<3 Todellakin noissa musta-valkokuvissa on sitä jotain… Ja varsinkin hääkuviin mustavalkoisuus tuo tietynlaista arvokkuutta.

  Ja kyllä tiedän täsmälleen tunteen, kun haluaisi elää hääpäivän hetkiä yhä uudestaan ja uudestaan :) Onneksi on olemassa häävideot, ja -kuvat, joista tunnelma ja tilanteet muistuvat yhä uudelleen ;)

  T. jo 2,5 vuotta rouvana ollut

  • Iina Iina sanoo:

   Kiitos paljon!♥ Ihanaa että muutkin tietävät sen tunteen, se on jotenkin niin raastava tunne ja kaipuu :D Mutta onneksi tosiaan on kuvat ja videot jotka mekin toivottavasti pian saadaan!

 23. Memmu sanoo:

  :’) Todella ihania kuvia,en malta odottaa että näkee lisää! Repesin tuon kuvan kohdalla jossa pojat on rivissä ja auttavat toisia.. IHANA :D

 24. Sandra sanoo:

  Okein paljon onnea teille molemmille! Olette kyllä tajuttoman kaunis pari, ja teidän onnellisuus kyllä välittyy ruudun toiselle puolelle. Kaunista!

 25. Sandra sanoo:

  Oikein paljon onnea teille molemmille! Olette tajuttoman kaunis pari, ja teidän onnellisuutenne kyllä välittyy ruudun toiselle puolelle. Kaunista!

 26. Kiki sanoo:

  Todella ammattitaitoisesti otettuja kuvia! He ovat saaneet täydellisesti ikuistettua tunnelman ♥
  Meidän häistä on 18kk ja vieläkin haikeudella muistelen sitä päivää ja joka aamu hymyillen katson hääpukuani, joka roikkuu pukupussissa vaatekaapissa. On siinä hääpäivässä vaan jotain taikaa :’)
  Olette kyllä niin kauniin ja onnellisen näköisiä ♥

  • Iina Iina sanoo:

   No mä oon kyllä niin samaa mieltä, Reetta ja Niko on ihan mahtavia kuvaajia :)!♥ Mullakin roikkuu pukupussi kaapin ovessa, pitäis vaan viedä se puku pesulaan äkkiä! :D Kiitos hurjan paljon♥♥

 27. Kaisla sanoo:

  Tuun tuijotteleen näitä kuvia koko ajan uudestaan ja uudestaan! Ne on niin upeita ja oot niin kaunis. <3 En jaksa oottaa niitä loppuja kuvia! XD

  • Iina Iina sanoo:

   Sä oot ihana rakas murunen, kiitos♥ Mä näytän niitä heti sulle kun saan!

 28. ansku sanoo:

  Tuo kuva, missä Otto halaa sinua ja sinä olet selkä kameraan, on aivan uskomattoman kaunis! Täällä meinaa itseltäkin vierähtää kyynel kun olette niin onnellisia ♡ Oikein paljon onnea teille molemmille ja koko perheelle!

 29. Nanne sanoo:

  Noi kuvat on kerta kaikkiaan ihan mielettömän upeita ja kauniita! Mustavalkoisissa kuvissa kieltämättä on se oma tunnelmansa, näyttää todella hyvältä ja toi sun puku on ihan täydellinen :) Onnea vielä molemmille ihan hirmuisesti<3

 30. Inga sanoo:

  Todella upeita kuvia! <3 Toi kuva, missä oot selinpäin kameraan ja Otto halaa sua on ehdottomasti mun lemppari! Aivan kuin taideteos! Niin mielettömän upee…. En osaa sanoin kuvailla mutta siinä on ylivoimaisesti sitä jotain! <3 Muutkin kuvat ovat todella upeita ja onnistuneita, näistä todella välittyy tunnelma! En malta odottaa että näen lisää kuvia!

  • Iina Iina sanoo:

   Voi kiitos hurjan paljon!!♥♥ Mäkään en malttaisi odottaa että näen kaikki kuvat!!

 31. Minnis sanoo:

  Kun näin ensimmäit kuvat sun puvusta, oli se täydellisempi mitä kuvittelin! Se oli niin täydellinen, ihana, prinsessa täydellisyys että ei parempaa varmasti voi löytyä! Tässä haluaa jo itsekin naimisiin :D! Kaikkea hyvää teille<3 Teidän päivänne oli varmasti miljoona kertaa upeampi, mitä kuvista välittyy<3 Kuvat on todella kauniita ja olet ollut kaunein morsian<3

  • Iina Iina sanoo:

   Voi kiitoksia ihan hurjan paljon!♥ Vaikka kuvatkin on tosiaan ihan mielettömiä, niin se tunne oli vaan jotain niin sanoinkuvaamattoman ihanaa että ei sitä saa välitettyä mitenkään kaikessa ihanuudessaan :D Mutta ihanaa jos edes osan siitä!♥

 32. Eiiikä! Nää on niin ihania!! Kuten täällä jo sanottiinkin, niin toi sun selän takaa otettu kuva teistä on ihan uskomaton! ♥ Mä niiiiiiiiiiiiin palkkaan ammattivalokuvaajia (huomaa monikko!) meidänkin häihin sitten joskus :D

  • Iina Iina sanoo:

   Voi kiitoksia hurjan paljon!!♥ Haha, mä kyllä suosittelen ehdottomasti Täydenkuunkuvaa, ja se on tosi hyvä että on useampi kuvaaja niin saa enemmän asioita ikuistettua kerralla :D

 33. Ninni sanoo:

  Aivan mielettömän upeita kuvia! <3

 34. Rosita sanoo:

  Kauniita kuvia on jo nämä enkä malta odottaa, että nähdään vielä lisää! Olit todella upeana hääpäivänäsi, onnittelut molemmille vielä! :) Voi että, tässähän tulee ihan hääkuume kun tämmöisiä kuvia katsoo ja fiilistelee.

  • Iina Iina sanoo:

   Kiitos hurjan paljon!♥ Mäkään en malta odottaa että saan näyttää lisää kuvia!!

 35. Jonna sanoo:

  Nää on niin kauniita. Omistaispa itsekkin mahti kameran ja vielä paremmat kuvaustaidot, näistä kuvista sain itse hirmuisesti inspiraatiota kuvailun harjoitteluun! Näytät niin onnelliselta ja kuvaajat on kyllä saanut ihan mahtavia otoksia :)

  • Iina Iina sanoo:

   Voi kiitos paljon!!♥ Mäkin toivon että osaisin jonain päivänä ottaa edes puoliksi näin hienoja kuvia :D

 36. Jenna sanoo:

  Siis wau..kertakaikkiaan wau. Mä en nyt oikeen saa enempää sanottua.. :-D Mikä tunnelma, fiilis ja ennenkaikkea onnellisuus näistä kuvista välittyy tänne ruudun toiselle puolelle! Iina ja Otto, te ootte ehdottomasti yks maailman ihanimmista pareista ♥ Ja kuten moni onkin sanonut, niin toi toisiks viimeinen kuva on aivan älyttömän ihanaupeavautsi!!

 37. Lauri sanoo:

  Hei mistä tuo Oton rusetti on ostettu :D?

Kommentoi