Koruja mun makuun

21.02.2014

Mä kävin muutama viikko ennen häitä Fashionstoren toimistolla tutustumassa ihanaan korumerkkiin nimeltä Ti Sento Milano. Fashionstoren tytöt olivat järjestäneet upeasti korut esille ja me ihasteltiin niitä ja juteltiin vaikka kuinka kauan koruista, unohtaen ajankulun täysin. Koruhetki kahvin lomassa tarjosi ihanaa taukoa hääkiireisiin, ja oisin voinut ihastella Ti Senton upeuksia loputtomiin. Ti Sento Milano, on hollantilainen vuonna 2003 perustettu korumerkki, jonka perusajatuksena on tuottaa luksuslaatuisia, muodikkaita, mutta järkevän hintaisia koruja. Korut valmistetaan täysin käsityönä, eikä niissä käytetä liimoja tai muita huonoja kiinnitysmenetelmiä, vaan kaikki kivet istutetaan käsin yksitellen paikoilleen. Korut valmistetaan rhodinoidusta sterling -hopeasta, joka säilyttää värinsä tummumatta vuosien saatossa.

IMG_4693x IMG_4711xKoruissa käytetään sterling -hopean lisäksi myös ruusukultaa, kultaa ja erivärisiä yhteensopivia korukiviä, sekä zirkoneita taidokkaasti yhdistellen. Mua itseäni miellyttää koruissa aika klassisen yksinkertainen tyyli, mutta koruja löytyy laidasta laitaan supervärikkäistä ja näyttävistä showpieceista klassisiin helmiin ja hopeakoruihin. Ti Sento -korujen helmet ovat simpukan kuoresta valmistettuja, ja sävyltään sekä kestävyydeltään huikean paljon parempia kuin muovista valmistetut copycatinsa.

Mua miellytti koruissa erityisesti se, miten viimeisteltyjä ne ovat. Koruissa on ajateltu sitäkin, että jos kaulakoru pyörähtää kaulassa niin ulospäin ei näy riipuksen ruma takapuoli, vaan koru on näyttävä myös toiselta puolelta. Lukot on suunniteltu tarkkaan niin että korut eivät vahingossakaan aukea ja mene hukkaan, ja myös esimerkiksi rannekorujen sisäpinnat on viimeistelty taidokkaasti kauniin koristeellisiksi.

IMG_4608x IMG_4627x IMG_4657xMä ihastuin todella kovasti kaikkiin erilaisiin rannekoruihin, vaikka en edes tiennyt olevani rannekorutyyppiä! Rannekoruja löytyy Ti Sentolta niin paljon erilaisia, että meinasin suunnilleen seota kun ihastelin ja haaveilin niistä kaikista omassa ranteessani. Tykkään sekä noista tyylikkäistä helmirannekoruista, jotka muuten ovat erittäin kohtuullisen hintaisia, että vähän hinnakkaammista hopeakoruista zirkoneilla ja muilla korukivillä varustettuna. Musta taitaa tulla rannekoruhamsteri, sillä jäi kutkuttelemaan niin moni ihanuus näistäkin kuvista!

IMG_4676x IMG_4724xSain valita itselleni yhden korun Ti Sentolta, ja päädyin valitsemaan aivan ihanan siron ja yksinkertaisen rannekorun (yllättäen), jossa on yhdistelty isoja ja pieniä zirkoneita, sekä punoskuviota. Koru on vilahdellut pitkin talvea mun ranteessa, sillä olen aivan ihastunut siihen. Mielestäni rannekoru sopii hienosti sekä arkeen että juhlaan, ja tuo hienostuneen loppusilauksen asuun kuin asuun.

IMG_6155 IMG_6166 IMG_6170 IMG_4964xKevääksi Ti Sento Milanolta on tullut ihan mielettömän söpöjä uutuuksia esimerkiksi pastellipinkissä sävyssä, sekä merihenkisiä koruja ja upeaa ruusukultaa. Ti Sentoa myydään Fashionstore.fi -verkkokaupassa, Stockmannilla, Timanttiset -myymälöissä, Laatukoru -myymälöissä ja monissa muissa kultasepänliikkeissä.


10 Responses to “Koruja mun makuun”

  1. anna sanoo:

    siinäpä oli kyllä munkin silmää todella paljon miellyttäviä koruja 😮 ♥

  2. CURIOUSNOORA sanoo:

    Oi, minulla on tuo samainen rannekoru, mutta kultaisin koristein. Se on niin kaunis ja onkin noussut yhdeksi kaikista käytetyimmistä koruistani. <3

    Lämpimät onnitteluni vielä upealle hääparille! :)<3

    • Iina sanoo:

      Oi se on kyllä upea myös kultaisilla koristeilla, mulla käytetyimpiä koruja myös 🙂 Kiitos ihan mielettömän paljon kauniista sanoistasi ja kaikkea hyvää sulle!♥

  3. Jonna sanoo:

    Onpa ihanan näköisiä! Noita pitäisi itsekkin mielellään 🙂

  4. Lumia sanoo:

    Kylläpäs oli kauniita koruja! Haluan kaikki 😀

    Mulla ois postaus toive: olisi kiva kuulla millä ajatuksella teet yhteistyökuvioita ja mitä mainostat blogissasi ja miksi. Niin ja saatko korvauksen mainostamastasi tuotteesta tavarana vai rahana tms. Niin ja mitä mieltä olet kaupallisten yhteistyökuvoiden läpinäkyvyydestä? Kun olen ainakin joissain muissa blogeissa huomannut, että Kertovat/mainostavat joskus tavaroista ja asioista vain rahan takia, eivät siksi että uskovat itse siihen tuotteeseen. Mielestäni on tärkeä tietää taustoja, jotta välttyy piilomainonnalta.

    • Iina sanoo:

      No eikö ollutkin!!♥

      Mulla on juuri tästä aiheesta postaus suunnitteillakin! 🙂 Mutta senverran voin sanoa esimerkiksi Ti Sentosta, että olisin saanut valita jotain muutakin kuin Ti Senton korun itselleni, mutta halusin tuon ehdottomasti sillä pidän korumerkistä niin superpaljon :)! Eli siihen voi ainakin luottaa, että mä teen kaupallista yhteistyötä vain sellaisten yhteistyökumppaneiden kanssa, joiden tuotteisiin uskon 100% 🙂

  5. Janita sanoo:

    Onkohan noi jotku ihan uutuuksia, esim, toi ekassa kuvassa oleva kaulakoru? en nimittäin löydä fashionstoren sivuilta niitä…

    • Iina sanoo:

      Ei hätää, Fashionstoreen voi ottaa yhteyttä ja kertoa etsivänsä jotain tiettyä Ti Senton korua, vaikka sitä ei olisikaan sivuilla myynnissä, sillä Fashionstore toimii myös Ti Senton maahantuojana :)!

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.