Söpöt kaverukset

21.02.2014

Käytiin tällä viikolla tyttöjen kanssa moikkaamassa vähän uusia kavereita, mikä oli äärimmäisen mukavaa! Tai no mä itse olen tavannut Jemmiä aiemminkin, mutta meidän muksut eivät olleet vielä päässeet leikkimään keskenään. Tiaralla, ja melkein päivälleen samanikäisellä Olivialla klikkasi jo heti tavatessa, tytöt moikkasivat kuin vanhat tutut ja lähtivät käsi kädessä kävelemään ja juoksemaan samantien. Oli aivan ihanaa seurata tyttöjen leikkiä, sillä Tiaralla ei ole oikeastaan ketään noin samanikäistä kaveria ollut aiemmin, vaikka ihania kavereita muuten onkin!

Yhteisiä jutunaiheita neidit löysivät heti Angry Birds -Stellasta ja yhteisleikkikin toimi oikein hienosti, vaikka tietysti sen huomasi että kyseessä ovat kaksivuotiaat tytöt joilla ”tämä on minun” -vaihe on vielä vahvasti päällä. Yhtään tappelua tai pahaa mieltä ei kuitenkaan tullut vaan tytöt lörpöttelivät ja leikkivät tosi hienosti yhdessä, ja selkeästi olivat samalla aaltopituudella. Mekin saatiin Jemmin kanssa istua rauhassa ja höpötellä niin häistä kuin kaikesta muustakin, kun tytöt leikkivät. Zelda ja Olivian tuore pikkusisko tosin järjestivät kyllä meille välillä puuhaa isompienkin tyttöjen puolesta, mutta se nyt on ihan normaalia.

DSC_0563x DSC_0566x DSC_0567x DSC_0593xVauva oli kyllä aivan mahdottoman söpö, ihana pieni tuhisija, mutta jotenkin olen helpottunut että söpöydestä huolimatta mulle ei iskenyt tippaakaan vauvakuume. Mä taidan viimein olla parantunut ikuisen vauvakuumeen kierteestä, jes! Mutta siitä olen iloinen että lähipiiriin on keväällä syntymässä lisää ihania pikkuisia, joita saa nuuskuttaa ja paijata ja pitää sylissä, koska vaikka ei omasta enää haaveilekaan, niin ovat ne vauvat vaan niin ainutlaatuisia ja mahtavia minityyppejä.

DSC_0575x DSC_0583x DSC_0584x DSC_0588xKoska Tiara ei saanut kevääksi kerhopaikkaa, mä oon äärettömän iloinen siitä että meidän läheltä löytyy ihania ikätovereita, ja nuorempia ja vanhempia ystäviä. Heidän kanssaan Tiara oppii sosiaalisia taitoja ja yhteispeliä, nuorempaa siskoa kun on niin helppo höykyttää kotona ja tehdä juuri niinkuin itseä huvittaa. Ihanaa on myös se että oon saanut blogin ansiosta tutustua niin mahtaviin äitikavereihin, joiden kanssa juttu luistaa ja aina löytyy vertaistukea, neuvoja ja ymmärrystä.

Ihanaa viikonloppua kaikille! Huomenna ollaan tyttöjen kanssa kolmistaan kun Otto menee töihin kun alkaa viimein olla terveenä, mutta eiköhän me jotain kivaa keksitä! Kiitos taas kerran ihan mielettömän ihanista kommenteista joita olette laittaneet, mä oon täällä hymy korvissa lueskellut niitä koko päivän<3


8 Responses to “Söpöt kaverukset”

  1. Meilläkin kävi tänään Måndelssonin hoidosta tuttu leikkikaveri kylässä 🙂 Ikäeroa heillä pari viikkoa. Selvästi oli ollut ikävä, kun eivät ole nähneet nyt 2½ kuukauteen! Aamu meni levottomasti ympäri juosten ja pomppien, kunnes tyttökaveri VIHDOINKIN tuli 😀 Hekin leikkivät tosi nätisti yhdessä ja me äidit satiin höpöttää rauhassa olkkarin puolella 😉 Äidit sai kyllä välillä osansa 2-vuotiaistaan……. 😀 (EI, ITE, EI, ITE! :D)

    Kakka sentään, kun asutte niin kaukana! Olis niin kiva treffata!

    • Iina sanoo:

      Hahah ihana :D!!♥ Joo, tuttua tuo että saa osansa 2-vuotiaistaan 😉 Ja todellakin kakka sentään, mäkin niin haluaisin treffata, ja meillä vielä matchaa sekä esikoisten että kuopusten iät 😀 no mutta, pakko nähdä joskus, ei tuo välimatka nyt niiiiiiiin pitkä ole :)!♥

  2. Minulla on sitten kova vauvakuume! Juuri sain nähdä ensimmäistä kummilastani joka jyrräsi hormoonia niin paljon että! Tänään apteekissa vilkasin raskaustesti tikkuja, kyyneleet silmissä lähdin sieltä pois.. voi että kun mieheni ei juuri tällä hetkellä kaipaa toista vauvaa..

    Pitää koettaa kestää.. raskasta!

  3. Blogin kautta tutustuu kyllä ihan huikeisiin tyyppeihin. Alkuvuoden kohokohta on itselläni ollut ihan superi vuorokausi ruokineen ja juomineen sekä yökyläilyineen, sellaisten ihanien naisten kanssa, joita en ennen blogimatkaani tuntenut lainkaan. Mietin usein, että vauva-aika ja muutenkin tämä elämänvaihe olisi ollut ihan toista ilman vertaistukea ja samassa elämäntilanteessa olevaa seuraa…

    http://kideblogi.fi/ilmansinuaolenlyijya/2014/02/10/kuvapamaus-mekkoiltamista/

  4. Laura sanoo:

    Ihania kuvia tytöistä :)!

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.