Terkut Frankfurtista!

10.04.2014

Moikka! Huh, mikä mahtava viikonalku mulla onkaan takana. Tulin viime yönä Frankfurtista takaisin ja huomenna jatkuu taas kiireet, tänään mulla ei ole ohjelmassa kuin ”vain” kynsihuoltoa ja gaalamekkojen noutamista tyttöjen kanssa, mutta huomenna alkaakin sitten blogigaalojen ja lapsimessujen superviikonloppu, jota voisin kuvitella aika monen bloggaajan jo innoissaan odottavan! Mä oon ainakin ihan fiiliksissä kun pääsee laittautumaan ja tapaamaan kaikkia tuttuja ja pukeutumaan ihaniin asuihin. Vähän viime tippaan tosiaan jätin tämän pukeutumisasian kun toista mekkoa en ole vielä edes sovittanut, ja toista olen sovittanut mutta se pitää hakea vielä, mutta toivotaan että mekot istuvat hyvin ja näyttävät kivalta!

Mä kerron Frankfurtista lisää kunhan saan kaikki kuvat kuvaajalta joka seurasi meidän ruotsalaisista ja suomalaisista bloggaajista ja toimittajista koostuneen porukan mukana reissulla. Suomesta mulla oli maailman parhaana matkaseurana Mami Go Go -Minttu ja Kaksplussan toimituspäällikkö Kaisa. Me oltiin siis tutustumassa Pampersin tutkimuskeskukseen Schwalbach am Taunuksessa, Frankfurtin lähellä Saksassa. Reissu oli ihan huikea, vaikkakin todella, todella tiukasti aikataulutettu. Frankfurtin keskustaan emme ehtineet tutustumaan ollenkaan, kun tiistaina oltiin niin myöhään perillä, että suunnattiin suoraan illalliselle porukan kanssa ja siitä hotellille nukkumaan. Eilen taas vietimme koko päivän tutkimuskeskuksessa, mistä hurautimme taksilla suoraan kentälle.

20140408_161644 20140408_212115 20140409_085220 20140409_162858 20140409_210715 mintunkuvaPaljon jäi siis näkemättä ja kokematta varmasti, mutta tietty taksin ikkunoista kerkesin vilkuilla ja pienen matkan Schwalbachin keskustassa kävellä, ja jäi kyllä ehdottomasti sellainen fiilis että tuonne haluan uudelleen. Parasta oli se että Frankfurtissa oli jo ihan kevät, kukkia ja lehdet puissa ja lämpötila +15 astetta. Toivottavasti Suomeenkin tulisi pian taas lämmintä näiden kylmien päivien jälkeen. Schwalbachissa oli jotenkin niin ihanan kotoisaa, söpöjä pikku taloja ja ihania pieniä kauppoja, vähän kontrastina Frankfurtin horisontissa siintäneillr  pilvenpiirtäjille.

Mulla on osa kuvista otettu puhelimella, kun se tuntui olevan niin helposti käden ulottuvilla. Pahoittelen joidenkin kuvien huonoa laatua, olisi pitänyt enemmän muistaa käyttää kameraa muuallakin kuin tutkimuskeskuksessa! Mutta ehkä näistä saa pientä käsitystä millaisessa kivassa paikassa me oltiin. Allaolevissa kuvissa näkyy meidän hotellia sekä tutkimuskeskuksen ympäristöä.

IMG_9432 IMG_9435 IMG_9826 IMG_9831 IMG_9833Tiara ja Zelda olivat kotona viihtyneet oikein hyvin isinsä ja mummunsa kanssa, vaikka mulla olikin kova ikävä enkä oikein saanut nukuttua hotellilla kun ikävöin niin paljon. Mutta onneksi lapsilla meni hienosti kotona tutussa ja turvallisessa seurassa! Nappasin muuten tiistaina muutaman ihanan kuvan Tiarasta kun sain kerrankin laittaa (instagramissa jo vilahtaneen) kampauksen neidille ja pakkohan se oli ikuistaa! Saapa nähdä milloin saan seuraavan kerran lähestyä hänen kallisarvoista kuontaloaan pinnien ja pompuloiden kanssa, haha!

IMG_9395 IMG_9392Ihanaa torstaipäivää kaikille, mun pitää rientää nyt pikkuneitien kanssa mekonhakureissulle ja toivoa sormet ristissä että se on menestys. Huomenna viimeistään postailen vielä ennen kiireistä viikonloppua, ja yritän saada taas kommenttejakin käytyä läpi. Haluan vielä erikseen kiittää teitä jokaikistä jotka jaksoitte mua gaala-äänestyksissä äänestää, jo pelkät ehdokkuudet ja Aussieissa Top10:n pääsy ovat niin hienoja asioita etten koskaan olisi osannut edes haaveilla. Kiitos että jaksoitte äänestää, ja kaikille jotka eivät halunneet äänestää niin kiitos siitä että jaksoitte ärsyyntymättä niitä äänestyspyyntöjä, joita varmasti tuli joka puolelta ihan riittämiin. Ootte parhaita kaikki!♥


8 Responses to “Terkut Frankfurtista!”

  1. Limpsu sanoo:

    Mikset käy enää salon milagrossa kynsiä laittamassa? Eikö paikka miellyttänytkään ja missä käyt nykyisin? 🙂

    • Iina sanoo:

      Koska mun ystävä Jemmi joka asuu ihan meidän lähellä tekee kynsiä mulle, on helppoa kun pääsee huoltoon koska tahansa ja voi ottaa vaikka lapset mukaan tai huoltaa yhden kynnen kerrallaan jos huvittaa, tai ihan mitä vaan :)!

  2. Julia sanoo:

    Voi että toi viimenen duckface-kuva Tipasta! Mun sydän tais just sulaa <3

  3. Nimetön sanoo:

    Huippun paikka ja ihana tiara <3

  4. tiia sanoo:

    sun blogis on yks mun lemppariblogeista, jatka samaan malliin !<3 ihana tiaran pusukuva:3

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.