Uudet kynnet esittelyssä

23.04.2014

Pääsin tänään pitkästä aikaa kunnolla kynsihuoltoon ja uusittiin kaikki kynnet kerralla, eikä vain yhtä tai kahta, kuten viime viikkojen kiireessä on tullut tehtyä. Aamulla just mietin että pitäisi saada kynnet huollettua kun ne oli jo niin ylikasvaneet, ja huomenna on pari tapahtumaa joissa haluaisin näyttää edes jotenkuten siistiltä. Onneksi meillä oli  Jemmin kanssa joku telepaattinen yhteys, kun rouva aamulla ennen kukonlaulua jo lähetti whatsapp-viestiä kysellen että milloin voisin tulla kynsihuoltoon.

Me ollaan Jemmin kanssa aina vähän hitaita, koska on niin paljon höpöteltävää ja mä en ikinä tiedä millaiset kynnet haluan, ja ideointi vie aikaa. Siitä syystä tykkään käydä kaverilla laittamassa kynsiä, kun ei ole kiire minnekään ja ei tarvitse hävetä jos kynnessä on vähän avokadoa guacamolen teon jäljiltä, tai jos pitää lähteä keskenkaiken pissalle. Toki suurin syy siihen että just Jemmi tekee mun kynnet, on se että hän on ihan äärimmäisen taitava, ymmärtää mun ideat vaikka en osaisi selittää, ja tekee huolellisesti muoteilla superkestävät geelikynnet.

1481195_10202976837678634_814762866_n 10268277_10202976837638633_1550665480_nJemmi tekee kynsiä kotonaan, mutta hänellä on ihan kunnon ammattilaisvälineet käytössä ja fiilis on kuin parhaimmassakin kynsisalongissa. Hän on käynyt tarvittavat kurssit kynsien tekemiseen, ja kouluttautuu jatkuvasti lisää, mielestäni ammattimaisen kädenjäljen todella tunnistaa, mullakin on kuitenkin kokemusta kynsistä laidasta laitaan, useilta eri tekijöiltä. Geelimaaleja, koristeita ja härpäkkeitä löytyy rouvalta joka lähtöön ja siksi mulla onkin aina niin hankalaa päättää, mitä ihmettä mä kynsilleni tekisin. Moni teistä on kaivannut kynsijuttuja, ja mä tänään kyselin Jemmiltä pientä infoa teitä aiemmissa kynsipostauksissa askarruttaneisiin juttuihin.

Millä tekniikalla ja tuotteilla kynnet on tehty? Käytän kynsien tekemiseen Mosaic-sarjaa. Kyseessä on kattava geelisarja, jonka tuotteilla saa varmasti jokaiselle pysyvät kynnet. Mä itse käytän mieluiten pidennyksissä muotteja, koska muotilla tehty rakennekynsi tuntuu paljon luonnollisemmalta kuin tipillä tehty. Mosaic on tuoteperheenä sellainen, että kaikkea löytyy ja kaikkea voi miksailla keskenään. Geelimaaleja voi sekottaa rakennegeeleihin, niillä voi maalata pikkutarkkoja yksityiskohtia, tehdä esimerkiksi liukuvärjäystä, tai sitä perusranskista, aika rajattomat mahdollisuudet.

Onko pureskelluista kynsistä mahdollista saada kauniit geelikynnet? Oikeastaan kaikenlaisille kynsille on mahdollista tehdä jatkeet, mutta jos on esimerkiksi tosi pureskellut kynnet, niin eka huolto tehdään silloin jo parin viikon päästä. Ja missään nimessä ei aloiteta mistään superpitkistä, vaan lähdetään maltilla, kuten suosittelen muutenkin, jos aiempaa kokemusta pitkistä kynsistä tai rakennekynsistä ei ole.

Mä halusin edellisten väri-blingi-leopardi-sekasotkukynsien jälkeen jotain vähän yksinkertaisempaa ja raikkaampaa, ja pitkällisen pähkäilyn jälkeen päädyttiin tekemään valkoiset kynnet hopeisin foliokoristein, joita piristettiin laittamalla nimettömät täyteen neonkeltaista glitteriä. Mä haluan että kynsissä on aina joku pieni juttu, joka rikkoo peruskaavaa ja tekee kynsistä just mun kynnet, muilla näyttää kivalta että jokainen kynsi on samanlainen, mutta itselleni haluan aina vähintään yhden erilaisen kynnen per handu, joka on sellainen katseiden kiinnittäjä.

IMG_1232 IMG_1240xTämä ei muuten ole sitten maksettu mainos, vaikka ylistävään sävyyn kynsistäni kerronkin, vaan maksan kynsistäni ihan samalla tavalla kuin muutkin. Halusin kuitenkin kertoa teille enemmän, kun olette näitä juttuja toivoneet! Jos joku kiinnostui Jemmin tekemistä kynsistä, niin Jemmille voi laittaa viestiä osoitteeseen skinnyjem(at)gmail.com tai Jemmin blogin fb-sivuilla.

Huomenna mulla on tosiaan pari eri tapahtumaa kuten alussa kerroinkin, ja niistä lisää myöhemmin! Huomenna luvassa myös ainakin mehiläisen arvonnan voittajat, ja muutakin höpinää! Hyvää yötä kaikille<3

PS: Kynsikuvia on muuten tosi hankala ottaa ilman että sormet näyttää nakeilta, mutta mitäs tykkäsitte kynsistä? :D


No Responses to “Uudet kynnet esittelyssä”

 1. saaka sanoo:

  Miten paljon noinkin pitkät kynnet on tiellä lasten kanssa? Onko siis esimerkiksi Zeldan hoitaminen ja pukeminen yms. vaikeampaa kuin ilman rakennekynsiä tai vaikkapa lyhyemmillä kynsillä?

  Mutta tosi ihanat noi kyllä on, ja just sopivasti piristää noi nimettömät :D alkaa itteäkin kutkuttelemaan rakennekynsien hankinta mutta en kyllä taida raaskia käyttää rahaa kynsiin ja huoltoihin.. pitänee pitäytyä peruslakoissa :D

  • Iina Iina sanoo:

   Ei nämä ole yhtään tiellä, kun on tottunut :) Mäkin aloitin tosi lyhyillä kynsillä ja pikkuhiljaa olen kasvattanut tähän mittaan! Rakennekynnet on siitä kivat että ne ei koskaan ole terävät eli ei ole ainakaan pelkoa että raapisi lasta :)!

   Kiitos hurjan paljon!♥ Rakennekynnet on kyllä sellainen ihana pieni kauneusjuttu joka piristää, vaikka kyllä kynsilakkakin on ihana pikapiristys! :)

 2. Mymmyryy sanoo:

  Voi apua :D Älyttömän kivat, tuo keltainen on kiva keväinen yksityiskohta. Tuo reaktioni on vaan siitä että tällaisena tynkäkyntisenä en pysty ajattelemaan että joku osaa olla noin pitkillä kynsillä :D

  Siis mä olen oikeasti kynsien kanssa niin tumpelo että jos on vähänkin ehtinyt kasvaa pidemmäksi niin olen haavoilla kun kynsin itseäni aina vahingossa :D

  • Iina Iina sanoo:

   Voi kiitos paljon!♥ En mäkään ennen olis osannut, mut nää on tässä pikkuhiljaa kevään aikana kasvaneet ja mä oon tottunut :D

 3. Katarooma sanoo:

  Hienot! Tykkään!

 4. annina sanoo:

  Kauniit kynnet sinulla! Mun makuun ehkä liian pitkät, mutta just kivat kun ei oo ihan ”tavalliset”. Ehdottomat lempparit oli ne sinun hääkynnet :)

 5. elisa sanoo:

  Moi! En tiedä onko asiaa jo sulta kysytty (ihmettelen suuresti jos ei), mutta onko sinun mahdollista laittaa blogisi niin, että sen näkisi puhelimella mobiiliversiona? Harmittaa niin älyttömästi, kun puhelimella postaustasi lukiessa pitää aina zoomailla ja siirreellä tekstejä ja kuvia koko ajan, että näkee.. Mobiiliversiota käyttäisi varmaan moni muukin mielummin!

  • Iina Iina sanoo:

   Hei, on kysytty useaan otteeseen, mutta mun itseni ei ole mahdollisuus sitä tehdä. Koko portaalin mobiilioptimointi on todella suuri operaatio, jota kehitellään kyllä kokoajan, mutta tällä hetkellä se ei vielä valitettavasti ole mahdollista. Jos sinulla on iphone, niin iphonesta löytyy asetus jolla kaikkia Kideblogeja saa luettua iphonen omalla mobiilinäkymällä :)

Kommentoi