Veto pois

01.06.2014

Mä nukuin viime yönä tosi huonosti, ja huonossa asennossa, joten aamulla olo ei ollut mikään maailman mairittelevin. Tiedättekö sen fiiliksen, kun mikään asento ei ole hyvä nukahtaa, ja kun lopulta löytää asennon, se ei ole kovin ergonominen, mistä saa nauttia sitten aamulla herätessä, kun niska on ihan jumissa ja sormia pistelee. Nukuin pienet päikkärit tyttöjen kanssa päivällä, ja ne helpottivat hetkeksi, mutta nyt alkaa olla jo tosi väsynyt fiilis.

Mä olen yleensä sellainen aamuvirkku, pirteä kuin peipponen heti herättyäni, enkä yleensä kaipaa edes kovin pitkiä yöunia, mutta tänään olen ollut ihan pihalla kaikesta. Onneksi oli sentään sunnuntai ja sai ottaa rennosti, vaikka päivä olikin tekemisentäyteinen. Aamulla oltiin ulkona, päivän Otto oli töissä, ja illan meillä oli vielä vieraita. Onneksi kerkesin tosiaan ottaa ne pienet torkut, muuten en olisi ollut kovin hyvää seuraa.

Aamulla ulkoiltiin tyttöjen kanssa nauttien välillä pilkistelevästä auringosta, ja sekin piristi kyllä ihanasti. Zelda käveli ympäri pihaa, ja me rakennettiin Tipan kanssa hiekkalinna, joka koristeltiin kivillä. Tiaralle kelpasivat koristeeksi vain vaaleanpunaiset kivet, ja hän suoritti tarkkaa laadunvalvontaa kivien valinnassa, kivissä ei saanut olla liikaa harmaata, vaan niiden piti olla mahdollisimman vaaleanpunaisia väriltään. Tämä värien valinta on tärkeää nykyään mös vaatteissa, legopalikoissa ja ties missä. Kaksi- ja puolivuotiaamme omaa jo painokkaita mielipiteitä.
IMG_5290 IMG_5296 IMG_5297 IMG_5299Zelda on kuluneen viikon aikana hylännyt konttaamisen melkein kokonaan, ja alkanut sen sijaan kävelemään. Aina kun neiti meinaa kaatua, hän lisää vauhtia ja melkein juoksee määränpäähänsä, toimiva tekniikka! Olin ehtinyt unohtaa miten söpöä on kun yksivuotias tepastelee ympäriinsä tarmokkaasti, kokoajan hihityttää kun toisella on niin kiire jokapaikkaan. Zelda on myös tällä viikolla oppinut paljon uusia sanoja, kuten ”kiitti”, ”isi”, ”nonni”, ”vauva” ja ”Tipa”. Paras on nimenomaan tuo ”nonni”, se alkoi siitä kun Otto sekoitti Zeldan iltapuuroa, ja Zelda oli sitä mieltä että se oli jo valmista, ja totesi painokkaasti ”nonni!”. Nyt Zelda hokee sanaa sitten jatkuvasti, aina kun jokin on valmista, esimerkiksi kun kengät on laitettu jalkaan, on se osuva nonnin paikka.

IMG_5278IMG_5282Sain muutama viikko sitten jo Sheinsidelta ihanan mustan mekon, josta tykkään tosi paljon, mutta se on mulle liian iso. Hihansuut lerpattavat, ja vyötärö häviää kokonaan, mekko on suoranainen teltta mulle. Malli on aivan ihana, tyylikkään yksinkertainen kotelomekko, mutta kuvia varten jouduin kiristämään mekon takaa pompulan avulla, jotta sain sen näyttämään siltä miltä sen kuuluisi päällä näyttää. Harmillista!

IMG_5220x IMG_5229x IMG_5238x IMG_5252xMekko Sheinside* / Kaulakoru Glitter* / Aurinkolasit Glitter* / Kengät H&M / Laukku Michael Kors

*saatu blogiyhteistyön kautta.

Pääsykokeet ovat perjantaina, joten ei ole enää kovin paljoa aikaa lukea. Perjantaihin asti mä aion keskittyä lukemiseen niin paljon kuin mahdollista, joten pahoittelen jo etukäteen jos se tulee näkymään postausten määrässä. Blogitaukoa en ainakaan suunnittele pitäväni, mutta tahti saattaa hieman hidastua, sillä nyt on pakko tsempata. Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille, toivottavasti säät suosivat ja päästään nauttimaan auringosta<3


10 Responses to “Veto pois”

 1. Minävaan sanoo:

  Ihana Zelda, pienten tepastelu tosiaan on niin ihanaa! Mullakin pääsykokeet ensi viikolla, tosin sosionomiksi hain ja jännittää ihan hurjan paljon! Ennakkomateriaalia yritin lukea paljon, mutta ylppäreihin valmistautuminen ja jännittäminen vei niin paljon aikaa, että lukeminen meinasi vähän jäädä. Nyt kuitenkin, kun ne on ohi niin pakko lukea ihan täysillä nyt vielä muutama päivä! Tsemppiä sulle kovasti lukemiseen ja pääsykokeisiin! :)

  • Iina Iina sanoo:

   Niin se on<3 Toivottavasti sulla meni pääsykokeet hienosti, ja kiitos paljon tsempeistä<3 :)

 2. empampa sanoo:

  Voi mikä ihanan totinen kurttukulma Zelda on tuossa toisessa kuvassa! :D ja sun tukka on kyllä tosi kiva nyt, toivottavasti et ihan heti kyllästy :D itsellä on ollut punainen tukka tosi tosi monta vuotta, ja tahtoisin tähän jotai kylmempää pinkkiä sävyä, mutta tummaan tukkaan on aika haastava saada semmoista sävyä mikä miellyttäis!

  Hurjasti hurjasti onnea pääsykokeisiin! Ite kävin jo suomeb kielen pääsykokeissa, ja välivuoden jälkeen oli hurjan stressaava semmonen koetilanne. Toivottavasti et oo samanlainen jännittäjä ku minä :D hyvin sulla varmasti menee kun luet vaan aineistot huolella :) !

  • Iina Iina sanoo:

   Haha Zelda ottaa aina tuiman ilmeen kun otan kameran esiin :D:DD<3 Harmi kun mä tosiaan kyllästyin niin nopeasti, ei se vaan ollut mun juttu :((

   Toivottavasti sulla meni pääsykokeet hyvin, ja toivottavasti mullakin :D! Kiitos paljon<3

 3. badhairday sanoo:

  Ootteko meinannu tipan tukkaa leikata? Näyttäs aika ikävästi olevan silmillä ja aika hampun näköinen. Kun hiuksia tasaa parin kk välein, niin tukka kasvaa vahvempana ja terveempänä.

  • Iina Iina sanoo:

   Se mitä tapahtuu hiusjuuren ulkopuolella ei vaikuta hiuksen kasvuun, hiukset kun eivät kasva latvasta vaan sieltä juuresta :)! Ei olla meinattu leikata, pinnit on keksitty ja niitä usein käytetäänkin, joskus kaksivuotiaat eivät halua pinnejä päähänsä, ja silloin tukka saattaa roikkua silmillä, mutta se ei mua haittaa jos ei se haittaa Tiaraa :)

 4. Annukka sanoo:

  Mitä Tipa tykkää sun uudesta hiusväristä?:))

 5. Hanna sanoo:

  Kivat hiukset noi vaalean pinkihtävät :) On hienoa seurata blogia aktiivisesta äidistä, tai siis olet paljon enemmän kuin vain äiti, vaikka se on varmasti tärkein juttu elämässäsi. Toimit hieman inspiraationa itsellenikin. Oikein paljon onnea pääsykokeisiin!

  • Iina Iina sanoo:

   Voi kiitos paljon sun kauniista sanoista<3 Mulle on tärkeää että on omiakin juttuja, joita toteuttaa ja joiden eteen tehdä töitä, ne piristää sitä perusarkea lasten kanssa :)!

Kommentoi