Helpottunut ja hyvä fiilis

06.06.2014

Tänään ne kauan odotetut kokeet sitten vihdoin olivat, ja nyt voin keskittyä muihin asioihin, kuten tällä viikolla vähemmälle huomiolle jääneeseen blogiin. Pahoittelut siitä että kommentit laahaavat jäljessä, ja postauksia on tullut niin hitaaseen tahtiin! Tarkoitus on kuitenkin vastata kaikki kommentit ja tarttua kiinni normaaliin postaustahtiin tässä viikonlopun aikana. Meillä on vapaa viikonloppu yhdessä koko perheen kesken, pitkästä aikaa, ja aiotaan kyllä ottaa kaikki irti näistä kahdesta päivästä, niin jaksetaan sitten vielä viimeiset viisi päivää ennen kuin kesäloma alkaa.

Kokeiden jälkeen käytiin hakemassa subit, ja tultiin kotiin herkuttelemaan. Mua naurattaa, aina subeja syödessä Tiaran lemppareita on oliivit, hän muistaa joka kerta subia syödessä hehkuttaa kuinka hyviä ne ovat, ihan kuin mä pienenä, olin ihan hulluna oliiveihin! Ruuan jälkeen oli maha täynnä, ja nukahdin sohvalle Oton syliin. En tiedä johtuiko helpotuksesta vai väsymyksestä mutta oli kyllä ihana ottaa pikku päikkärit pitkästä aikaa, vaikka olo sen jälkeen olikin vähän höttöinen, niinkuin aina päikkäreiden jälkeen. Lähdettiin sitten iltakävelylle ja pihalle leikkimään lasten kanssa vielä ennen nukkumaanmenoa, kun heti kokeen jälkeen alkanut sade lakkasi. Raikkaassa ulkoilmassa piristyin, mutta lapset onneksi väsähtivät ja nukahtivat heti kun laitettiin heidät sänkyyn.

IMG_5630x IMG_5632x IMG_5655x IMG_5673Zelda ja Tiara ovat nyt siis menneet siitä asti kun täällä kerroin, yhtäaikaa nukkumaan joka ilta, ja yöunet ovat kyllä parantuneet huomattavasti Zeldalla tämän jälkeen. Hän ei ole enää niin herkkäuninen ja itse nukahtamistapahtuma on paljon nopeampi ja rauhallisempi kuin ennen, niin ihanaa! Välillä tytöt höpöttelevät hetken ennen nukahtamista, mutta yleensä molemmat nukahtavat melkein heti tyytyväisenä.

Napattiin ulkona asukuvat, joihin Tipakin halusi vähän osallistua. Neiti oli innoissaan kun hänelle sai laitettua kunnon nutturan päähän, kun tukka on jo kasvanut niin paljon. Sain Sheinsidelta sen edellisissä asukuvissa nähdyn pitsitopin lisäksi ihanan valkoisen narutopin, jollainen mulla on myös mustana. Se on täydellinen niin arkeen kuin juhlaan, rento, tyylikäs ja mukava päällä. Musta toppi on ollut mun luottovaate jo pari kuukautta, ja on ihana saada sille valkoinen kaveri, onhan valkoinen paljon raikkaampi väri näin kesällä, ja näyttää kivalta rusketuksen kanssa.

IMG_5732x IMG_5749x IMG_5775xToppi Sheinside* / Leggingsit Zara / Kengät Warehouse / Aurinkolasit Gina Tricot* / *=saatu blogiyhteistyön kautta

IMG_5790x IMG_5794xTipan toppi Zara / Farkkuleggingsit Next / Hiuspanta Accessorize / Kengät Cienta

Huomenna kerron itse pääsykokeista, valmennuskurssista ja fiiliksistä opintojen suhteen tarkemmin, sillä tänään mä haluan vain nauttia siitä, että luku-urakka ja koe ovat ohitse. Tänään me varmaan pelataan vähän Oton kanssa, kun oon luvannut sille jo siitä asti kun sain uuden tietokoneen, että joku ilta pelataan yhdessä, enkä ole vielä ehtinyt tätä lupausta lunastamaan ennen tätä iltaa.

Ihanaa viikonloppua kaikille<3


8 Responses to “Helpottunut ja hyvä fiilis”

  1. Elina sanoo:

    Muista nyt vapaaviikonloppuna keskittyä bloggaamisen lisäksi myös siihen rentoutumiseen ja vapaa-ajasta nauttimiseen! Mun mielestä sun bloggaustahti on ollut oikein kiitettävä, etenkin noi kokeet huomioon ottaen 😀 Ei paineita! Pidän sulle peukkuja, toivottavasti pääset opiskelemaan 🙂

  2. Äitilandia sanoo:

    Ihanan ilmeikäs toi viimeinen kuva <3
    Mun asukuvat näyttää aina just tolta (tai siis suu auki-osio), mutta miten sä vaan näytätkin joka kuvassa silti aina yhtä upeelta. Mitä mä teen väärin, kysympähän vaan 😀 😀 😀

  3. Nelli sanoo:

    Voi miten ihana postaus jällee, teidän tyttöjen suloisuutta jaksaa aina ihailla 🙂
    Nauti nyt kun saat rentoutua ilman stressiä lukemisesta, pidän peukkuja että saisit opiskelupaikan!

  4. Marja sanoo:

    Off topic: pakko nyt sanoa että ihanaa että sun blogissa on oikeasti tekstit ISOLLA fontilla! Olen tottunut aina lukemaan kaikki blogipostaukset Bloglovin’n kautta kännykällä, mutta nykyisin muutamia kertoja olen töissä hiljaisina hetkinä eksynyt blogien omille sivuille läppärillä ja järkyttyneenä huomannut, että monissa blogeissa fontti on ihan minimaalinen eikä tekstistä saa oikein mitään selvää kuvien viedessä kaiken huomion. Tällöin täytyy sivua zoomata ihan järjettömästi (ehkä lasit voisi tulla tarpeeseen? :D) ja häiritsee ainakin mua ettei sivua voi lukea normaaliasetuksilla. Poikkeus on juurikin tämä sinun blogi, ihanaa että tekstit voi lukea zoomaamatta! Niin jotta kiitos kovasti tästä 🙂 Sun blogi on mun lemppari, jatka samaan malliin!

  5. heiii sanoo:

    Miten meni pääsykokeet? Etkös sä liiketalouden pääsykokeissa käynyt? 🙂

  6. Hertta Mar sanoo:

    Tsemppiä tulosten odotteluun! Ja ihana asu, noi leggingsit on huikeet (: Pakko vielä kysyä ihan mielenkiinnosta, että mitä pelailette Oton kanssa yhdessä?

  7. -S- sanoo:

    Upea urakka sinulla takana,toivotaan että saat opiskelupaikan:). Oletko jo hakenut opiskelun vuoksi lapsille hoitopaikkaa syksyksi? Pk vai pph? Toivottavasti olet,koska paikkojen suhteen kannattaa olla ajoissa liikkeellä. Haitko päivä vai iltapuolelle opiskelemaan? Muistan kun joskus aikoinaan mietit postauksessa mitenköhän Zeldan hoitoonlaitto olisi opiskelujen myötä,mutta jos opiskelet päiväpuolella niin molemmat tytöt tarvitsevat hoitopaikan kun luentoja päivällä. Olet mahtava 🙂

  8. PL sanoo:

    Mitä pelaatte Otton kanssa yhdessä? 😀 Jotain aappelin peliä, sotapeliä vai jotain nettipeliä? :DD

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.