Oulu ootds

27.06.2014

Otolle iski tietenkin flunssa heti kun on ensimmäinen päivä kotona, joten tänään ei varmaankaan tehdä mitään ihmeellistä. Mä ajattelin kuitenkin napata Zeldan mukaan ja lähteä kiertämään (ihan pikkusen vaan) alennusmyyntejä, kun en saanut vielä Oulussa shoppailtua tarpeeksi. Koska ajomatkalta ei ollut kuvia, kun kameran akku kesti vain Oulussaoloajan ja laturi oli unohtunut kotiin, mä jaan telle parit asukuvat Oulusta. Illemmalla vuorossa sitten ostosten esittelyä, mikäli niitä löytyy ja muita kuulumisia! Nyt mä jokatapauksessa ryhdistäydyn bloggailun kanssa ja postauksissa ei tule enää pitkiä taukoja, oli ihanaa lomailla mutta nyt kaipaan sitä kun saa uppoutua kunnolla kirjoittamiseen.

Sain ennen reissuja Sheinsidelta paketin, ja siinä oli aiemmin esiteltyjen pitsishortsien lisäksi ihana vaaleanpunaraidallinen toppi, johon kuulemma mun äiti on aivan rakastunut. Ei sillä, tykkään siitä kyllä itsekin kovasti! Se on ihanan hempeä ja sopii nätisti shortsien ja farkkujen kanssa. Oulussa ei kauheasti shortsikelejä ollut, mutta onneksi me liikuttiin autolla kokoajan niin se ei haitannut ja leikin yhtenä päivänä että on kesä laittamalla shortsit jalkaan.

IMG_7508x IMG_7550x IMG_7605xToppi Sheinside* / Shortsit H&M / Kengät River Island / Laukku Michael Kors / * = saatu blogiyhteistyön kautta

Toinen asu jonka kuvasin oli Tukholmasta BikBokista ostettu harmaa hapsumekko, josta tykkään tosi paljon! Se on niin mukava ja rento päällä, vaikkakin tuntuu olevan hieman epäonninen vaate. Mä osaan yleensä syödä ihan siististi, enkä juuri sotke vaatteitani, mutta molemmilla kerroilla (kaksi kertaa viikon sisällä) kun olen pukenut mekon päälleni, olen heti ensimmäistä kertaa syödessäni tiputtanut ruuat syliin, voin vain kysyä että mitä ihmettä?? Miksi juuri tämän mekon kanssa joka on mun uusi lemppari? Tuolla se taas hengaa pyykkikorissa kun en ole saanut vielä aloitettua reissupyykkien pesua. Ehkä kolmas kerta toden sanoo, syön vaikka essu päällä sitten.

IMG_7334x IMG_7348x IMG_7355x IMG_7357xTakki Sheinside* / Mekko BikBok / Bandeau Lindex / Kengät Topshop / Laukku Michael Kors / * = saatu blogiyhteistyön kautta

Käykö teillekin joskus niin että joku yksi vaate kerää aina ruuat tai mehut päälleen, vai olenko mä ainoa epäonninen?


13 Responses to “Oulu ootds”

 1. Katarooma sanoo:

  Haha, määki välillä onnistun vaatteiden sotkemisessa niin lahjakkaasti, että ihan vituttaa… :D Mulla on yks lempparipaita, jossa on semmonen tahra, joka ei lähteny ees tahranpoistoaineella pois. Nyt se paita on kotipaita… :D

  • sinnu sanoo:

   kokeile siihen tahraan sappisaippuaa! Irtoo muuten tahra ku tahra!

  • Iina sanoo:

   Hahah voiei! Meillä on lapsilla noita kotipaitoja paljon, toivottavasti tää mun mekko ei joudu kotimekoksi :D hei ja Sinnu, mistä tuota sappisaippuaa saa? Kaikki aina puhuu siitä mutta en o koskaan nähny missään! :D

   • Mintue sanoo:

    Sappisaippuaa saa ainakin Ruohonjuuresta ja varmaan myös Life-myymälöistä. Muistakin luontaistuotekaupoista löytyy varmasti. Meillä on ollut sappisaippua käytössä vuosia ja on auttanut monissa sotkuissa. :)

 2. Maria sanoo:

  Mua niin harmittaa kun aina kun oot ollu käymässä Oulussa mä oon ollu jossain muualla vaikka asun Oulussa eikä siis koskaan oo ollut edes mahollisuutta törmätä suhun :D Mutta ihania asuja sulla :)

 3. Emilia sanoo:

  Ihana toi harmaa mekko! Mä olen nyt jotenkin tosi ihastunut pitkä trikoinen hame/mekko ja matalat kengät yhdistelmään :)

 4. Annina sanoo:

  Mulla ei (muistaakseni) ole tommosta satavarmaa sotkuvaatetta, mutta lapsellani olen huomannut yhden collegehaalarin sottaantuvan JOKA KERTA kun sen puen hänen päälleen. :D

 5. Linkku sanoo:

  Aaaa aivan ihana toppi! Mäki rakastuin :D

 6. Eeva sanoo:

  Joo todellakin ruoat lentelee pitkin vaatteita! :D :(

Kommentoi