Tuulen tuivertamat

11.07.2014

”Helteelle ei näy loppua!” ”Kesäsäät jatkuvat koko heinäkuun!”, joo, ei mennyt ihan niin. Täällä meilläpäin on ainakin helteet olleet kaukana viimeiset kaksi päivää, mittari näyttänyt 19 ja tuuli ollut niin kova että neuleessakin palelee, ja tukka menee ihan sekaisin. Kaiholla olen lukenut suunnilleen kaikkien muiden Suomen kaupunkien asukkaiden tilapäivityksiä ja hehkutuksia helteestä, samalla kun olen yrittänyt selittää Tiaralle, miksi me ei mennäkään rannalle, vaikka edellisenä iltana niin luvattiin, ja uudet uimalelutkin ostettiin (kun säätiedotus lupasi vielä +24). Raukka on sitten kulkenut sisällä kellukkeet käsivarsissa rantapalloa heitellen, käytiin me toki lohdutukseksi puistossa.

Apuna lohdutuksessa olivat myös juuri sopivaan aikaan Alphageekiltä saadut Lentsikat-duplopalikat, joista meidän molemmat tytöt innostuivat kovasti. Skipperin lentokoulu-setti valikoitui muiden Alphageekin duplojen valikoimasta, koska meillä ei ollut vielä yhtään duplo-lentokonetta, ja siinä oli kivasti erivärisiä palikoita meidän monien prinsessa-aiheisten duplojen rinnalle. Alphageekillä on suuri valikoima leluja, ja sieltä löytyi vaikka mitä muutakin hauskaa, sellaista joka saa meidän nörtti-isin hyppimään tasajalkaa innosta. Gamerdaddy-approved toys for kids!

IMG_9456 IMG_9463 IMG_9488Legot saatu Alphageekilta.

Onneksi tässä on vielä pari viikkoa lomaa jäljellä, ja edelleen säätiedotukset jaksavat mainostaa hellettä lähipäivinä, ehkäpä ne joku päivä osuvat oikeaan taas. Kivaa helteiden häviämisessä oli se, että sain pukea uudet, oman postauksensa ansainneet farkkuni taas jalkaan. Niiden kanssa täydellinen kumppani olivat Sheinsidelta saadut uudet teräväkärkiset ballerinat nilkkaremmillä, joihin olen aivan rakastunut. Nilkkamitta + nilkkaremmi, täydellinen yhdistelmä. Tykkään ballerinojen huolitellun yksinkertaisesta lookista, ihanista kultayksityiskohdista, sekä erityisesti siitä terävästä kärjestä. Ihanaa vaihtelua vuosia kestäneeseen pyöreäkärkisten baltsujen invaasioon, terävä kärki on paljon skarpimpi.

IMG_9521x IMG_9541x IMG_9554x IMG_9574xKengät Sheinside* / Toppi BikBok / Farkut Liu Jo / Laukku Michael Kors / Kaulakoru Lumoava* / Aurinkolasit Glitter* / * = saatu blogin kautta.

Viimeisessä kuvassa kiteytyy hienosti kaikki se, mitä asukuvienottohetkellä tapahtui: kaaos! Asukuvat olivat tarpeeksi farssi jo tuon tuulen kanssa niin jätin kuvaamatta neuletakkini, jossa huomasin ennen kuvien ottamista kauniin viiden sentin pituisen kirkkaansinisen hammastahnavanan. Tää on tätä bloggaajan siloiteltua luksusarkea, haha! Toppi on uusi, ostin sen eilen shoppailureissulla BikBokista, kun kaipasin jotain rennompaa arkitoppia. Reissulta tarttui mukaan myös ihana raitamekko, sekä jätskikaulakoru, jotka vilahtivatkin eilen jo Instagramissa, kun kokeilin niitä pikaisesti. Molemmat ovat niin mun, kuin kuulemma Tiarankin lempisuosikkeja, joten tulevat varmaan piakkoin lähempään esittelyyn täälläkin!

IMG_9256 IMG_9281x IMG_9287 IMG_9344Tällä viikolla ollaan ehditty myös näkemään kavereita, kuten Mi perheineen, sekä naapurin Oona tietysti myös. Mi:n pikkuinen Leon oli  taas kerran aivan ihana pieni ilopilleri, joka intoutui kiljumiskilpailuun Tiaran kanssa. Lapset viihtyivät tosi hyvin yhdessä! Netta ja Tuukka piipahtivat meillä myös pikaiseen yökylässä, ennenkun lähtivät lomareissulle, ja katsastettiin kaasoseni kanssa meidän häävideo (jota en oikeesti oo katsonut vielä niin montaa kertaa kuin miltä saattaa vaikuttaa, hehheh). Ihana viikko takana, eikä tuosta säästä oikeasti parane valittaa, kaunis auringonpaiste on ihan tarpeeksi hyvä, etenkin kun laittaa tarpeeksi vaatetta päälle.

Ihanaa viikonloppua kaikille<3


17 Responses to “Tuulen tuivertamat”

  1. Meillä on kolmen viikon päästä häät ja katoin just pari päivää sitten sen teidän häävideon jonka laitoit yhteen postaukseen. Iik ku tuli melkein itku :).

    • Iina sanoo:

      Eikä ihanaa, hurjan paljon onnea tulevien häiden johdosta<3 Ja aww, kiva että tykkäsit häävideosta 🙂 Teille tulee varmasti ihan mielettömän ihana päivä!!

  2. Saija sanoo:

    Mitä nuo ruskeat möykyt on tuossa herkkukuvassa? Näyttää vähän taateleilta, joiden sisässä on…jotain?
    Tahtoo tietää! T. Taatelifani 😉

  3. Jelena sanoo:

    Noi kengät on ihan rakkaus <3

    Ja oon kyl samaa mieltä noista "hellesäistä". Mulla ollu just se kuumin jakso kokoajan töitä (tietenkin iltaa, että ei varmasti töiden jälkeen ehdi minnekään ja jos ennen töitä menee niin pitää kyttää kelloo koko ajan!), mutta eilen vapaapäivän kunniaksi sitten tuuli ihan hullunlailla! Mutta päätinpä silti, että en anna tuulen ja hieman viileän sään estää mun ranta-suunnitelmia. Tarkoitushan sinne oli lähteä suht aikaisin, lopputuloksena kuitenkin nukuin puoli yhteen asti iltapäivällä pitkän duuniputken jälkeen 😀 Mutta kuiteski kerkesin myös polttaa itseni Aurinkolahdessa eilen! Ja tänään sitten tietenkin aurinko on (ainakin tällä hetkellä, toivottavasti tilanne muuttuu iltapäivällä!) jossain teillä tuntemattomilla, kun aamuvuorosta pääsisi nauttimaan aurinkoa…

    Mutta toivottavasti noi säät tosta taas lämpenisi, jotta Tiara ja Zelda pääsisi nauttimaan uusista vesi- ja rantaleluista 🙂 Ja tietenkin te vanhemmat auringosta ja lasten riemusta!

    • Iina sanoo:

      Voi kiitos<3 Ihana että et anna tuulen ja viileyden estää kesäsuunnitelmia, ja nautit niistä vapaista mitä on! Ensi viikolle taas lupaillaan hellettä, saapa nähdä miten käy 😀 Kiitos ihanasta kommentista, aurinkoisia säitä ja ihanaa loppukesää sinulle<3

  4. Nami sanoo:

    Nyt huomasin vasta että sultahan on pidennykset pudonnu päästä 😀 mitenkä en aiemmin huomannukkaan 😀

  5. kaisla sanoo:

    Aivan ihanat noi sun hiukset, näin vielä kerran! Tosi paljon luonnollisemman näköiset kuin pidennykset, jotenkin aidompi look. Mulla kanssa hiuskriisi menossa, juuri oon saanut kasvatettua pitkät hiukset mutta nyt en pidäkään niistä, tuntuu liian ohuilta. Ennen opiskeluiden jatkumista syksyllä vedän kyllä polkkatukan, jos vain uskallan. Sulla on kyllä aivan mahtavia lukijoita kun neuvoivat sulle vaikka mitä vinkkejä! Nimimerkillä tervetuloa myös neuvomaan minulle 😀

    Toivottavasti saatte kesäsäät takaisin pian!

    • Iina sanoo:

      Voi kiitos hurjasti!<3 Mä tykkään kans, tää on ihanan helppo ja kevyt 🙂 Suosittelen ehdottomasti polkkaa jos vaan yhtään siltä tuntuu, vaikka on se pitkä tukkakin kyllä ihana :)) Ja joo, mulla on maailman parhaat lukijat, täältä kommenttiboksista saa kurkkia aina hyviä vinkkejä :)!! Ihanaa kesää sinulle<3

  6. halo sanoo:

    Oot vähän turhan laiha? Kädet pelkkä luuta, housut pussittaa ja nilkatkin näyttää heikoilta. Ethän kuihduta itseäsi enempää :/

    • Iina sanoo:

      Mä olen ollut raskauksia lukuunottamatta saman painoinen 13-vuotiaasta asti, söin tai tein mitä hyvänsä 😀 ei ole tarkoituksena kuihtua, ei onnistuisi mun ruokahalulla!

  7. Katarooma sanoo:

    Täällä on ollu koko viikon helle! Huh huh! Kaipais viileämpää, edes tuulta… 😀 Ei pidä valittaa, talvella on kuitenki pakkasta saman verran ku nyt lämmintä.

  8. Katri sanoo:

    Oi vitsit, enpä tienny tai ollu huomannut että sheinside myy kenkiäkin 🙂 Kiitti vinkistä!

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.