Biitsillä

13.07.2014

Heippa, pitkästä aikaa! Se on tämä kesä, joka saa pysyttelemään kaukana koneesta, vaikka kuinka olisi halua tulla kertomaan kuulumisia, kirjoittamaan hauskoista sattumuksista ja laittamaan kesäkuvia. Onneksi uskoisin että suurin osa teistäkin viettää hellepäivänsä muualla kuin nenä kiinni tietokoneen näytössä, eikö vain? Kesälomaa ei ole enää kuin parisen viikkoa jäljellä, ja siitä pitää kyllä ottaa kaikki irti. Syksyn saapuessa ehtii taas keskittyä bloggaamiseen ihan eri tavalla, kun on saanut kesän ottaa rennommin.

Eilen sain vetää taas yhden rastin kesäloman bucketlistiin, kun lähdin ensimmäistä kertaa kolmeen vuoteen, täysin extempore, terassille, kun kaveri soitti ja pyysi seuraksi. Jotenkin ihan uskomattoman jännittävää, hassua ja outoa, että meidän lapset on jo niin isoja, että jokaista omaa menoa ei tarvitsekaan suunnitella niin paljon etukäteen, vaan voi mennä ja tehdä jos tekee mieli. Se rasti listaan tuli siis siitä, että olin ekaa kertaa aikuisiällä terdellä, ja se oli hauskaa. Lasten mentyä nukkumaan, me lähdettiin kaverini kanssa Lasipalatsin terdelle istuksimaan, ja ilta jatkui siitä vielä Villi Wäinöön ja hetkeksi Bakersiin, ennenkuin suuntasin kotiinpäin, että kerkesin nukkumaan ennen aamun aikaista kynsihuoltoa. Popitettiin Robinin kesärenkaita ihan kympillä, tuntui olevan kaikkien muidenkin tanssilattioilla pyörineiden suosikkibiisi kummassakin baarissa, haha.

_DSC0928_DSC0930 _DSC0936 _DSC0938xAamulla käväisin kynsihuollossa jo yhdeksän jälkeen, ja mun tultua kotiin me öllöteltiin ja nukuttiin päikkärit koko perhe, ruuaksi syötiin eilistä itsetehtyä pizzaa. Ilma ei houkutellut ulkona kauheasti, kun oli niin pilvistä, tuulista ja epävakaista, mutta kun mittari kuitenkin näytti sen 24, me päätettiin lähteä rannalle kaikesta huolimatta. Kävellessä tihkutti vettä, mutta sen aikaa kun me viihdyttiin rannalla, paistoi välillä jopa hetken aikaa aurinko.

Otto ei ole rantaihminen, mutta onneksi suostuu kuitenkin lähtemään biitsille kun me tytöt niin halutaan. Ja kyllä Ottokin osaa ottaa ilon irti biitseilystä, tänäänkin se ruiski mua kohti jääkylmää vettä vesipyssyllä vaikka kuinka kauan ja mä kiljuin varmaan kuin pikkutyttö! En ihan heittänyt talviturkkia mutta kastelin melkein napaan asti, ja se on enemmän kuin olen tehnyt moneen vuoteen, joten olen aika tyytyväinen. Kyllä mä vielä heitän talviturkinkin jos se aurinko sieltä oikeasti ilmestyy lämmittämään enemmän taas!

IMG_9658 IMG_9676 IMG_9688x IMG_9691xBikinit* Sheinside / Aurinkolasit* Glitter / Zeldan uima-asu (toppi, ja uimakestoviappa) Katinique Archimede / *=saatu blogin kautta.

Bikinit sain Sheinsidelta tällä viikolla, juuri oikeaan aikaan kun pääsivät melkein heti käyttöön. Tykkään kovasti ihanan söpöstä vaaleanpunaisesta väristä, ja tuosta kultaisesta V:stä keskellä, se tuo vähän hienostuneempaa vibaa. Mä en olekaan ostanut uusia biksuja moneen vuoteen, nämä tulivat tarpeeseen, kun mustat perusmallit alkavat kyllästyttää. Mä en oo koskaan ollut niitä tyttöjä, joilla on bikineitä hyllykaupalla, en tiedä edes miksi! Kenkiä, laukkuja, farkkuja, kaikkia muita vaatteita ja asusteita keräilen ja hamstraan, mutta bikinitilanne mulla on aina ihan surkea, lue: yhdet käyttökelpoiset biksut kerrallaan. Mutta eikai se haittaa, paitsi jos ne yhdet on märät tai likaiset.

IMG_9706 IMG_9756x IMG_9784 IMG_9790Tiarakin pääsi viimein testaamaan uimalelunsa, tosin rantapallo oli huono ottaa mukaan tällä tuulella, kun sen perässä sai kokoajan juosta, eikä sitä voinut ottaa veteen ettei karkaa liian kauas Tipalta. Ehkäpä jonain vähemmän tuulisena päivänä se on ihan kiva! Mutta kellukkeet olivat käsissä, ja hiekkalelut tietenkin kova sana, sekä se Oton ostama vihreä vesipyssy, jolla se kiusasi mua ja lapsiakin jatkuvasti, meillä oli tosi hauska rantahetki. Mun uudet Jemmin tekemät kynnet mätsäsivät vesipyssyyn tosi hyvin:

IMG_9812IMG_9803xMitäs tykkäätte, onko jo liian räikeät kynnet, vai kesään sopivat? Mä halusin ehdottomasti atsteekkikuviota kynsiin, ja tuo että sitä on vain nimettömässä, oli mun mielestä juuri sopiva määrä. Oranssi on mun ihan suosikki kynsissä, se on vaan niin kaunis ja näyttävä, ja neonkeltainen myös on kiva. Yhdessä nämä ovat aika räikeät joo, mutta piristävätpähän ainakin niitä harmaampiakin päiviä!

Ihana viikonloppu takana, kiireinen viikko edessä! Mutta yritän olla pitämättä yhdenkään päivän taukoja nyt, tulee jo huono omatunto kun niin monta kertaa tullut tänä kesänä jo se päivän postaustauko, mikä ei normaalisti kuulu tapoihin. Mahtavaa alkavaa viikkoa kaikille ja hyvää yötä<3


27 Responses to “Biitsillä”

  1. Saija sanoo:

    Ihania rantsukuvia <3 ! Teijän pikkuneitoset on vaan niin söpösiä 🙂 Talviturkki heittämättä täälläkin, vaikka koko viikko on oltu rannalla 😉 Ainoastaan "villasukat" heitetty pois pienintä neitiä uitellessa..

    Ja kynnet on tosi jees! Kesällä saa ja pitääkin olla vähän räväkämmän väriset – siis tykkään! 🙂

    • Iina sanoo:

      Voi kiitos paljon<3 On ne kyllä söpöjä! Mäkin aloitin heittämällä villasukat ja sitten uskaltauduin jo napaan asti :D! Kesällä tosiaan räväkät kynnet on kivat, talvella voi sitten laittaa jotain hillitympää 😀 Ihania kesäpäiviä teille!

  2. Nimetön sanoo:

    Mistä sun bikinit on ? 🙂 aivan ihanat

  3. krista sanoo:

    Mä heitin talviturkin jo viimekuussa alkupuolella ku olin mökillä mutta se sit oikeestaa jäi siihen se uiminen 😀 paitsi tänään uskallauduin uimaan taas ja oli kyllä älyttömän lämmintä vettä ja niin ihanaa kun kesä tuli ni voi nauttia taas auringosta joten eipä sitä täälläkää tuu paljoo koneella oltua ehkä yleensä saatan joskus puhelimella tai tabletilla käydä sekkaa facebook kii ynm..:D ja ihanan kesäiset kynnet !:)

    • Iina sanoo:

      Voi vitsit, tulispa tännekin vielä superlämpimät kesäsäät takaisin ja mäkin pääsisin heittämään talviturkin! 😀 Kesähelle on kyllä parasta mitä voi olla! Kiitos hurjasti ja ihanaa loppukesää<3

  4. Kaisla sanoo:

    Oot kaunis ja noi kynnet on upeet!♥

  5. Annina sanoo:

    Teillä on ollu ihana rantsupäivä 🙂 Meilläkin Zeldan ikäinen esikoispoika tykkää polskia vedessä! Ja ijanat nuo sinun kynnet, voisin itsekin haluta jotkut tollaset 😉 Mukavaa loppulomaa teidän perheelle!

  6. M sanoo:

    Kovin on suloinen perhe. Kynnet kivan väriset, mutta voisiko hieman toisenlainen muoto sopia sinulle paremmin? Nyt näyttävät kovin muovisilta.

  7. Tiia sanoo:

    Haluaisin heti rannalle nämä kuvat nähtyäni! 😀 minun on usein pitänyt kysyä, että miksi sinun blogia lukiessa tämä sivu ei muokkaannu kännykän näytölle sopivaksi (mobiililaitteelle sopivaksi)? En osaa muotoilla kysymystä, mutta tätä on ainakin minun galaxy s3 todella vaikea lukea! Käännän kännykän vaakatasoon, että saan tekstin näkymään hyvin mutta sitten ongelma tuleekin kuvien kanssa 😀 tämä on varmaan näin jokaisen kideblogin kohdalla. Harmi sinänsä koska tykkään usein iltaisin lukea blogeja sängyssä kännykän avulla! Ettei tämä nyt ihan pelkäksi valittamiseksi menisi niin toivotan teille mahtavaa loppu lomaa! 🙂

    • Iina sanoo:

      Ihana, kiva että tuli rantafiilis!! 🙂 Ja siis meillä ei toistaiseksi ole vielä mobiilinäkymää saatavilla, vaan asia on kehitteillä vasta. Itsekin luen aina kännykällä (Galaxy S3) blogeja, ja onhan siinä oma haasteensa säätää sitä näkymän kokoa itse ja liikutella sivua edestakaisin! Mutta toivottavasti jaksat jatkossakin lueskella juttuja täältä, toivottavasti pian saadaan näkymä käyttöön! Kiitos paljon ja ihanaa loppukesää sinullekin<3

  8. CURIOUSNOORA sanoo:

    Voi teidän ihania pieniä kesämimmejä! <3 Suloisia kuvia! 🙂

  9. Minnis sanoo:

    Hei en kestä kuinka ihanat makkarat noille lapsille tuleekaan :D<3 Ihan ylisuloisia<3 ja noi kynnet on kyllä upeet! Itsekin suunnittelen kaikkia kivoja kynsiä aina itselleni, enkä malta odottaa koska semmoiset saan! En vaan voi ottaa ammattini puolesta 🙁 Mutta kiva on ihastella muiden kynsiä 🙂

    • Iina sanoo:

      Hahah 😀 Meidän ihanat pienet<3 Mä olin ihan makkara itsekin pienenä, just samanlainen! Kynnet on kyllä ihana, pieni arjen piristys! Niin pieni juttu, mutta oikeesti tulee niin hyvä fiilis 🙂 Voitko lakata varpaiden kynsiä? Niihinkin on kiva keksiä aina kaikkea, ja helpompi itse lakata kun sitten yrittää vasemmalla sohia oikeaa kättä (oon oikeakätinen) 😀

  10. Katarooma sanoo:

    Kynnet on just kesäkynnet. Tykkään!

  11. sara sanoo:

    Mut minä en ymmärrä miks se geeli ei ala heti siitä mistä omakin kynsi?

    • Iina sanoo:

      En uskalla vastata kysymykseen koska mulla ei oikeasti ole siihen varmaa vastausta 😀 Olettaisin että sitä ei ihan siihen alkuun voi laittaa koska oman kynnen pitää päästä kasvamaan, mutta ehkä kantsii kysyä joltain ammattilaiselta!

    • Nimetön sanoo:

      Ite oon saanu sen käsityksen että jos se geeli menee kynsinauhoille asti, niin kun ne kynnet sitten laittaa sinne uuniin niin se polttaa kynsinauhat. En sitte tiiä että miten se periaatteessa tapahtuu mutta kuitenki on semmosia myrkkyjä noi aineet että vois tehä vähän huonompaa jälkeä ellei jopa sattua 🙂

  12. Katri sanoo:

    Ihanat biksut kaikilla kolmella perheen naisella, hih 🙂 Täytys itekin päästä tänä vuonna rannalle, vielä en oo kertaakaan mennyt mutta suoraan sanottuna oon vähän pihalla täällä Tampereella, että mistä löytyy mimmonenkin ranta… Ja mulla on vähän samanlaiset fiilikset rantaelämästä välillä kun Otolla, viha-rakkaussuhde! 😀

  13. Salla sanoo:

    Teijän lapset on kyllä niin sulosia! Ihailtavaa kuinka hyvin Tiara on ottanut Zeldan vastaan! 🙂

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.