Hiukset kikkaralle videolla + arvonnan voittaja

27.07.2014

IIK! Mä tein sen, kuvasin videon jolla ihan oikeasti teen jotain muutakin kuin selitän mitä mieleen juolahtaa. Antakaa mulle anteeksi ensimmäinen kertani tässä hommassa! Hei mutta aika hauskaa, että jossain voi vielä olla eka kerta, vaikka on blogannut jo rapiat kolme vuotta. Oma hiusvideoni ei ollut ihan Dejan Cekanovic -tasoa valitettavasti, joten lisäsin alle vielä lahjakkaan herran Pantene-tutoriaalin. Hävettää suorastaan laittaa oma räpellykseni suoraan verrannolliseksi julkkisten tunnetun hiusstylistin videon kanssa, mutta minkäs teet!

Mä itse tykkään isoista laineista (ei varmaan tullut jo videolla selväksi), mutta tosiaan tismalleen samalla tekniikalla saa tehtyä myös pienempää kiharaa, etenkin jos tekee duunin vähän pikkutarkemmin kuin minä. Olen ikuisesti kiitollinen Veeralle, joka opetti kyseisen tekniikan mulle. Ja ainiin, jos joku miettii kauanko videon raakaversio, eli hiustenlaitto kokonaisuudessaan, kesti: 12 minuuttia ja 40 sekuntia. Se ei ole kovin pitkä aika, mutta siinä ajassa saa jo kivasti hiukset laitettua!

Suorat linkit videoihin TÄSSÄ (mun)  ja TÄSSÄ (Pantene) jos ne eivät jostain syystä toimi selaimessa suoraan.

Pantenen huikean arvonnan voittajaksi selviytyi Irene! Irenen kommentissa oli hyvä vinkki, joka meidän kaikkien kannattaa painaa mieleen:

DSC_0004x ireneLaittaisitko Irene mulle sähköpostilla (couturecouture(at)windowslive.com) yhteystietoja, niin saadaan paketti oikeaan osoitteeseen! Paljon onnea voitosta!

Postaus toteutettu yhteistyössä Pantenen kanssa.

Me lähdetään Oton kanssa viettämään kesälomanlopettajaisia lähirannalle, eli livahdetaan kahdestaan loman ensimmäiselle ja viimeiselle yöuinnille, tyttöjen jäädessä nukkumaan mummun turvalliseen huomaan. Mua vähän pelottaa, Otto on nimittäin aika kovis vesisodassa, ja nyt kun ei ole tyttöjä pelastamassa mua niin mä taidan saada kylmää kyytiä! Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille<3


11 Responses to “Hiukset kikkaralle videolla + arvonnan voittaja”

 1. Annina sanoo:

  Jotenkin ihana video ja niin kaunis sinä :) Täytyy itsekin kokeilla tuota kikkaa laineisiin! Tosin mulla on tosi taipuisa tukka ja se tuntuu aina olevan joka lailla laineilla. Mutta olis kiva saada hallitut laineet :D

 2. st.brigitten sanoo:

  Kiitos tästä! :)

 3. Jenni sanoo:

  Olipas kiva video, enkä oo tollasta kikkaa kihartamiseen ennen tiennytkään! Mulla ittellä on aika paksu tukka, joten varmaa vähän kauemmin sitten kestää, mutta ehottomasti pakko kokeilla! :)

  Oot mielettömän nätti kasvoista! :)

  Ihanaa yöuintia teille, kuulostaa ihanalta! <3

 4. kaisla sanoo:

  Hupsista, möhästyin tuosta hiusvinkkiarvonnasta! No, laitan mun vinkin tänne, koska se liittyy just laineisiin.

  Olen siis hotellissa aamiaishuoneella töissä eli vaatimuksena on siisti look, mutta nopeasti toteutettava sellainen, koska aamuisin ei huvita herätä yhtään aikaisemmin kuin on pakko. Mulla on siis piikkisuorat littanahiukset, joten sellaisinaan ne on jo päivän päästä aivan latteat ja likaiset. Jotta välttyisin jokapäiväiseltä pesulta teen näin:
  päivä 1: pesen illalla hiukset ennen nukkumaan menoa ja annan kuivua yöllä
  päivä 2: kiharran hiukset aamulla ja vetäisen ponnarille (illalla helppo ottaa ponnari pois jos haluaa eri lookin) ja yöllä vedän hiukset kiharia myötäille nutturalle päälaelle
  päivä 3: avaan nutturan aamulla, suihkautan kuivashampoota ja vedän hieman laineiset hiukset joko ponnarille taakse tai päälaelle nutturalle donitsin kanssa (ei onnistu juuri pestyissä hiuksissa, koska mulla on liian liukkaat hiukset) Illalla pesen taas uudestaan.

  Tulipa pitkä kommentti, mutta tällä keinolla saan hiukset nopeasti siistiin kuosiin aamuisin ilman jokapäiväistä pesua. Ihanat noi sun laineet, ensimmäistä kertaa voisin kuvitella itsekin ostavani suoristimen, jotta voisin tuollaisia taiteilla. Onneksi meille ohut ja suoratukkaisille on erilaisia laitteita, joilla saa välillä edes vähän eloa hiuksiin, vaikka onhan toi sun polkka suorallakin tukalla tosi kivan näköinen! :)

 5. Marika sanoo:

  Hah, jotenki tosi hassua katsoa tutoriaalia siitä kuinka saa täsmälleen sellaiset hiukset mitä mulla on luonnostaan :D

 6. vilmulii sanoo:

  Toi on kyllä siisti tapa kihartaa hiuksia, pakko kokeilla joskus! Sunkin hiukset näyttää tosi paljon tuuheemmilta noilla laineilla :) Saako kysyä että onko sulla luonnostaan ohuet hiukset, vai onko blondaaminen ohentanu niitä?

 7. Katri sanoo:

  Vautsi, onpas kiva tekniikka – täytyy kokeilla, mä kun oon tehnyt aina vaan sillä perinteisellä suoristusrautatyylillä :)

 8. Sanni sanoo:

  Kiva uusi tapa hiusten kihartamiseen ja lopputulos tosi luonnollinen, jota juuri kaipailenkin. Tämä menee heti testaukseen! Ja hyvä tutorialhan tuo on! :)

 9. Henne sanoo:

  Sun hiukset näyttää kyllä tosi paljon paremmalta nykyään, ku ei oo pidennyksiä :) Jännästi hiukset vaikuttaa aika paljon koko olemukseen. Paljon pirteämpi ja freeshimpi mielikuva tulee susta nyt! Ja säähä oot pirteä, nii miks sen ei antais näkyä muillekin :)

 10. M sanoo:

  Tää ei nyt liity mitenkään tähän postaukseen mut ajattelin et kysyn sulta neuvoa, jos vaan jaksat kertoa. Eli oon tulossa poikaystävän kanssa Helsingin suunnalle, tarkoituksena shoppailla ja käydä jossain ravintolassa syömässä. Minne ostoskeskukseen kannattaa suunnata (hyvä valikoima liikkeitä molemmille) ja missähän kannattais käydä syömässä? Kiitos kovasti jo etukäteen :)

 11. katariina sanoo:

  Hiukset kannatta vielä harjata sen jälkeen kun on laittanut lämpösuojaa tms.

Kommentoi