Viikonlopputunnelmissa

06.09.2014

Meillä on pitkästä aikaa vapaa viikonloppu, ja nautitaan siitä nyt oikein urakalla! Tiaran flunssa on helpottanut onneksi ja neitikin pääsee tänään ulos kämpästä parin päivän völläilyn jälkeen. Tiaraa harmitti kovasti että kerho jäi väliin torstaina, mutta onneksi hän ymmärsi että ei sitä kuumeisena voi mennä sinne pomppimaan ja pyörimään ja tartuttamaan flunssaa kerhokavereille. Samaa pomppimista ja pyörimistä se on kyllä ollut täällä kotonakin, ei noi lapsukaiset näytä ymmärtävän että sillon olisi hyvä levätä kun on sairaana, vaikka kuinka sanoisi.

Mutta onneksi tosiaan vointi on jo parempi! Kuten kerroin Facebookissa viime viikolla, me tehtiin pieni järjestyksen vaihto kotona, ja nyt kun avointa tilaa on vielä entistäkin enemmän, meidän mattojen puute alkoi häiritsemään oikein toden teolla. Ehkä lähdetään piipahtamaan mattokaupassa vielä tämän viikonlopun aikana, jos saadaan aikaiseksi. Järjestyksestä muuten tykkään kyllä hurjasti, ja kunhan saadaan matot paikoilleen joku päivä, niin mä teen sitten kotipostausta taas pienen tauon jälkeen.

Saatiin tällä viikolla myös uudet parvekekalusteet, kun ostettiin meidän kaverilta hänen vuoden vanha polyrottinkinen sohvaryhmä muuton tieltä. Parvekekin saattaa päästä vihdoin esittelyyn, meidän vanhoja Badenbaden-tuoleja ei oikein välittänyt täällä esitellä, heh! Ihanaa kun partsilla on nyt kunnolla istumapaikkoja, ja kiva pöytä jonka päälle kasata syksyn kunniaksi lyhtyjä ja kynttilöitä. Nyt voisin ehkä ostaa jotain ihania syyskukkia parvekkeen koristukseksi, kun siellä on muutenkin nätimpää.

IMG_3681x IMG_3696 IMG_3777Saatiin eilen viimein aikaiseksi haettua Mini Rodinin paketti, jossa olivat himoitsemani mopsileggingssit Tiaralle sekä ihana tumman violetti vaarinpaita Zeldalle. Juuri kun sain ilmoituksen että paketti on noudettavissa, sain kuulla että mopsit on vedetty pois myynnistä laatuongelmien takia. Saapa nähdä miten meidän mopsit kestävät käytössä, ja etenkin pesussa. Mä oon kyllä huomannut että melkein kaikki musta-joku printtiset trikookankaat menevät pesussa melkein heti ihan nukkaiseksi, testattu on Mini Rodinilla, H&M:llä, River Islandilla, Lindexillä ja monella muullakin merkillä. Viime vuotiset Rodinin timantitkin haalistuivat jo ekassa pesussa, vaikka kaikki muut värit ovat kestäneet tosi hyvin jopa vuosien käyttöä. Ja mä pesen aina tismalleen ohjeen mukaan, mutta silti!

IMG_3709 IMG_3734xSellaisia lauantaijuttuja! Eilen tuli piipahdettua myös Bollinger Mid-season partyissä tutustumassa kauden uutuuksiin, ja sainpa nauttia hetken hemmottelusta kun mun hiukset laitettiin ja tehtiin Make up storen meikeillä juhlameikki. Oikein juhlavasti ehostettuna oli hyvä körötellä seitsemän aikaan illalla metrolla kiltisti kotiin katsomaan leffaa, mutta eikai tuollainen hemmotteluhetki voi koskaan mennä hukkaan. Olipahan Otolla ainakin juhlavat näkymät joita tihrustaa säkkipimeässä minkä leffalta kerkesi, vain telkkarin valo loistaen.

Ihanaa ja aurinkoista lauantaipäivää kaikille<3


12 Responses to “Viikonlopputunnelmissa”

  1. anna sanoo:

    meillä se Rodinin timanttimekko on mielestäni säilynyt aika hyvänä, onhan se vähän haalistunut. Silloin oli pakko saada se. 🙂 nyt ei ole ollut oikein mitään vielä ainakaan Rodinin mallistossa mitä olisin ehdottomasti halunnut niinpä ei ole tullut tilattua mitään.. Onkohan nyt sitten jotain isompia laatuongelmia..

    • Iina sanoo:

      Meillä haalistui sekä college, leggingssit että body heti ensimmäisessä pesussa, ja meni valkoiselle pesuhaihtuvalle (siis timanteista), mutta kaikki muut on siitäkin mallistosta pysyneet tosi hyvänä, kuten jaguaarit ja pingviinit 🙂 Ainakin tän vuoden painonnostajat ja basicit on säilyneet hyvänä, saa nähdä miten mopsien käy!

  2. misku sanoo:

    Noi mopsilegginssit on kyllä hauskat, toivotaan että pysyvät hyvänä pitkään mahdollisista ongelmista huolimatta 🙂

  3. Sara sanoo:

    Saamarin flunssakausi kieltämättä! Meijän poitsulla alko viime viikolla kerho ja ajattelin, että nyt ensi viikolla pääsee kunnolla (ilman äitiä) kerhoilemaan, niin tadaa, jätkälle puhkesi illalla meidän SnadiStadi reissun jälkeen flunssa. Nukkumaan meni rohisten ja nokka valuen. Tätä menoa jää ensi viikon kerhoilut välistä :/
    Onneksi teillä voidaan jo paremmin!

    • Iina sanoo:

      No sanopa muuta! Voiei, paranemisia sinnekin 🙁 Meilläkin nuolaistiin ennenkuin tipahti, kun nyt ollaan sitten me aikuiset sairasteltu! Ehkä tää tästä pikkuhiljaa!

  4. Elisabet sanoo:

    Hauska tuo viimeinen kuva! Ihanat.<3 Mä myös hypistelin noita mopsilegginsejä Metsolassa, on ne niin kivat. Harmi vaan, jos laatu ei olekaan niiin hyvä sitten. Flunssa on kyllä niin inhottava. Meillä on jo kaikki muut saanut osansa siitä, paitsi minä. Nyt vaan meinaa mullakin alkaa kurkussa tuntua..

    • Iina sanoo:

      Ne on kyllä aivan ihanat, mua niin pelottaa pestä niitä 😀 Toivottavasti noi ois jotenkin poikkeavat ja kestäis pesua 😀 Ja joo, flunssa on ihan pyllystä, pitihän se sitten meidän aikuistenkin sairastua 🙁 Paranemisia sinne!!

  5. Vinkkinä sanoo:

    Pakko kommentoida kun puhuit mustien vaatteiden kulumisesta! Olen huomannut saman, mutta kesällä ostin tytölle mustat gugguun leggarit ja eivät ole muuttaneet väriä ihan yhtään vaikka monesti pesty! Aivan uuden näköiset ovat vieläkin 🙂 Suosittelen testaamaan!

    • Iina sanoo:

      Mulla on siis ollut ongelmaa vain mustien printtikuvioitujen trikookankaiden kanssa, yksiväriset on säilyttäneet mustan värinsä hyvin merkistä riippumatta! Mutta Gugguu on kyllä ihana, oon monta kertaa miettinyt että pitäis jotain tilata, mut sieltä aina ehtii loppua mun suosikit kun en jaksa päivystää että millon ne ilmestyy 😀

  6. Rullus sanoo:

    Niin söpöt nuo mopsi-legginsit. Ehkä joudun alkaa meillekkin metsästämään noita… Tiara on ihan pikku-Otto!:) Ja Zelda niin ihana kans!:)

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.