Tänään kaikki on hyvin

12.09.2014

Flunssa-kiire-säätöviikko sai tänään mukavan ja ihanan lopetuksen, tai no viikonlopun aloituksen. Ensimmäinen aamu tällä viikolla, kun ei ollut menoa minnekään heti aikaisin, tai sitä flunssafiilistä. Vain ihanan rento aamu, heräiltiin rauhassa tyttöjen kanssa ja mä vedin perjantaitreenit eikä tuntunut yhtään pahalta. Zelda oppi sanomaan ”jumppaa” siinä samalla ja yritti tehdä lankkua mun vieressä, ihana pönttö.

Rauhallisen aamun jälkeen suunnattiin Kamppiin tapaamaan Pastellipisaroita-blogin AC:tä. Ollaan nähty kerran aiemmin AC:n kanssa, ja juteltu sitten senkin edestä eri somekanavissa jo varmaan pari vuotta, mutta nyt vasta päästiin istumaan kunnolla alas ja höpöttelemään, ja meillä oli tosi hauskaa! Meidän neidit laittoivat oikein shown päälle ja siinä riitti kyllä menoa ja meininkiä, mutta oli tosi hauska tavata ja ehdittiin me vaihtaa kuulumisiakin. Syötiin Kampin Johdossa herkkusalaatit  ja sen jälkeen pyörittiin tovi kaupoissa.

IMG_4608 IMG_4615IMG_4621xKamppireissun jälkeen lähdettiin vielä tyttöjen ja Oton kanssa piipahtamaan Itiksessä, tarkoituksena ostaa Tiaralle synttärimekko ja mulle uudet mustat superstretch-farkut. Mukaan tarttui kaikenlaista, myös maailman söpöin synttärimekko neidille Zarasta! Ja niinhän siinä sitten kävi että sorruin taas kerran ostamaan mustat Dr. Denimin Plentyt, vaikka vannoin etten enää osta niitä, kun kolmansista kuluivat polvet puhki puolessa vuodessa.

Se on vaan kuitenkin fakta, että mun kropalle yhdetkään muut eivät istu yhtä hyvin, ja ole yhtä mukavat jalassa. Olen kokeillut Zaran, BikBokin, Cubuksen, Gina Tricotin ja H&M:n vastaavia, ja mitkään eivät vaan vedä näille vertoja siinä mukavuudessa. Mutta ehkä nämä nyt kestävät paremmin, kun kumpikaan meidän tytöistä ei ole enää konttausiässä ja mäkin vietän vähän vähemmän aikaa lattialla? Ainakin toivossa on hyvä elää, eikö vain!

IMG_4627x IMG_4637x IMG_4652xTakki Sheinside* / Mekko H&M / Sukkahousut H&M / Laukku Coach / Kello Guess* / Rannekoru Ti Sento* / Kengät Topshop / * = saatu blogin kautta

Tässäpä vielä nämä erittäin onnistuneet asukuvat, joskus sitä vaan miettii jälkeenpäin että mitä ihmettä on mahtanut liikkua päässä sillä hetkellä, kun nuo pöntöt ilmeet on ikuistettu kameralla. Ei varmaan mitään kovin fiksua! 😀

Huomenna on luvassa tärkeää asiaa hyvän asian puolesta, sekä arvontaa! Meillä on edessä ihana täysin suunnitelmista vapaa viikonloppu, ja tarkoituksena olisi keksiä jotain kivaa tekemistä lasten kanssa. Me ensin suunniteltiin reissua Snadistadiin mutta mä oon kyllä nyt niin tarkkana tämän flunssan jäljiltä, ja ensi viikon synttäreiden takia, että en uskalla lähteä mihinkään sisäleikkipuistoon, kun varmana meidän tuurilla jompikumpi nappaisi jonkin taudin sieltä pallomeren keskeltä. Jätetään se reissu synttäreiden jälkeiselle viikolle vaikka, mutta jotain hauskaa pitäisi keksiä!

Mukavaa viikonloppua kaikille <3


24 Responses to “Tänään kaikki on hyvin”

  1. Helsi sanoo:

    Teitpä hyviä löytöjä – synttärimekkokin olisi kiva nähdä! Ja ei voi muutakun nostaa hattua treeniahkeruudellesi – kateellisena luen, kun olet niin ahkera ja tunnollinen! Mutta jotain negatiivistakin…mielestäni asuvalintasi viimeisimmissä asukuvissa ovat olleet nappivalintoja kuten esim ed. postauksessa iso huivi yhdistettynä muuten slimmiin kokonaisuuteen ja tuo tämän postauksen ihana raitamekko nahkatakin kanssa. – kuitenkin kenkävalintasi molemmissa asuissa on ollut mielestäni todella pliisu, epäsopiva – sinua kun pukisi nilkkurit, korot tai sporttiset tennarit!

    • Iina sanoo:

      Voi kiitos 🙂 Treenaaminen on nyt vienyt mun sydämen totaalisesti, toivottavasti tämä innostus ei lopu koskaan 😀 Ja kiva että tykkäsit asuista! Mä oon niin ihastunut slip-onien helppouteen ja mukavuuteen, että harvemmin lähtee muut kengät kiireessä mukaan naulakosta! Mutta sun ansiosta oon nyt kiinnittänyt asiaan huomiota, ja koittanut valita muitakin! 😀

  2. aletta sanoo:

    Mulla oli dr denimeiden kanssa samaa ongelmaa, mutta liikkeestä neuvottiin, että kannattaa mieluummin tuulettaa kuin pestä. Pesu siis toosi harvoin ja lainkaan ei saisi käyttää huuhteluainetta. Niin ne ehkä kestäisi pidempään 🙂

    • Iina sanoo:

      Mulle on sanottu sama juttu jo ensimmäisten kanssa, ja usko tai älä olen mennyt kuukausia pesemättä niitä ollenkaan (vain pyyhkinyt mahd. tahrat ja tuulettanut), mutta ei, se ei ole auttanut 😀 Toivottavasti sulla auttaa kuitenkin!

  3. Elli sanoo:

    Suosittelen Onlyn Royal-jeggaria, mulla on kans ollu vuosikausia plentyjä, mut niitten laatu on heikentynyt vuosien varrella aika reilusti.. Mut toi Onlyn housu oli niiiin hyvä!! Ja korkeavyötäröinen 😀

  4. piipau sanoo:

    osta cubuksesta sellaset ku jane jegging, melkein samanlaiset ku dr. denimit, mutta paljon kestävämmät ja puolet halvemmat!! 🙂

  5. Mun mielestä nahkatakki on just hyvä räväkkä lisä ton mekon kanssa!! Kävihän se häissäkin 😉

    Kiitos vielä kerran lounasseurasta, oli ihana nähdä teitä ja koitetaan oikeasti kehitellä jotain pian uudestaan! 🙂 ♥

  6. Mun mielestä toi nahkatakki on just hyvä räväkkä lisä ton mekon kanssa!! Kävihän se häissäkin 😉

    Kiitos vielä lounasseurasta, oli ihana nähdä teitä ja koitetaan hei oikeesti kehitellä jotain pian uudestaan! 🙂 ♥

  7. jenna sanoo:

    Sama ongelma täällä. Ostan aina ne plentyt, vaikka ne aina hajoo, mutta en vaan yksinkertasesti löydä muita yhtä hyviä. Yritän välillä käyttää joitakin muita housua, mutta ne tuntuu niin inhottavilta plentyjen jälkeen. Nyt löysin H&M:stä ihan kivat housut. Ne on kans tosi joustavat ja korkea vyötäröiset, eikä ne veny käytössä niinkuin monet housut tekee.

  8. emiliaemm sanoo:

    Ostin Carlingsista Now And Then merkkiset mustat farkkulegginssit ja on kyllä olleet tosi hyvät! Näyttää ja tuntuu hyvältä päällä. Väri ei oo yhtään haalistunut pesussa ja tuntuvat paljon kestävimmiltä kuin Dr.denimit! 🙂 Suosittelen testaamaan!

  9. Anniet sanoo:

    Piecesin housut on tosi hyvät! Kannattaa kokeilla. 🙂

  10. Nanna sanoo:

    Heiiii, piecesin just jutet on parhaat!! Niitä löytyy niin mustana, kuin väreissäkin. 🙂 love it!!

  11. roosa sanoo:

    Heh, hauskoja kuvia 😀

  12. -- sanoo:

    Hei eikös liu.jo tee kans kivoja farkkuja? Ainakin ne sun omistamat näyttää tosi kivalle sun päällä! Vai eikö sieltä löytynyt haluamaasi mustaa superstretchiä?:)

  13. laura sanoo:

    Vero Modasta löytyy superstrech farkkuja myös mustana ! Ja maksaa vaan 35e(:

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.