Lasten lempparit

03.10.2014

Muhun otettiin jokin aika sitten yhteyttä Lekmeriltä, ja kysyttiin haluaisinko alkaa tekemään heidän kanssaan yhteistyötä vähän pidempiaikaisesti, ja mä ehdottomasti haluan. Teille tämä tietää kilpailuita, arvontoja, vinkkejä käynnissä olevista kamppiksista ja alekoodeja! Lekmer oli mulle jo entuudestaan tuttu verkkokauppa, josta olen ostanut lapsille leluja, ja vaatteita, joten mun oli helppo suostua, kun tiedän että kyseessä on laadukas yritys, nopeilla toimitusajoilla ja kivoilla tuotemerkeillä!

Me saatiin Lekmeriltä mulle tuntemattoman merkin Oliver & Kidsin tuotteita kotiin. Oliver & Kidsiltä löytyy hauskoja leluja nukenvaunuista ihaniin puuleluihin. Tykkään siitä että tuotteet ovat laadukkaan oloisia, sellaisia joilla tiedän tyttöjen leikkivän pitkään, eivät mitään kertakäyttökamaa.

IMG_6729x IMG_6741xMeille tuli aivan hurmaava kermanvärinen keinuhevonen, sekä ihana puinen paloasema hahmoineen ja tarvikkeineen. Keinuhevonen on aika korkea, Tiara saa kiivettyä siihen itse, mutta Zelda tarvitsee vielä vähän apua. Molemmat kuitenkin pysyvät tosi hyvin sen kyydissä, ja tykkään erityisesti siitä että heppa ei yritä näyttää ”oikealta” vaan on rennosti vakosamettikankaasta tehty, ja harja ja häntä ovat narua.

IMG_6751x IMG_6755xHeppa on ihan huippu! Tiara nimesi sen Mariannaksi, ilmeisesti mummunsa avustuksella. Hevonen oli helppo laittaa kasaan, muuta ei tarvinnut tehdä kuin kiinnittää keinujalakset hepan jalkoihin ja kädensijat hepan sivuille. Kaunis hevonen koristaa nyt meidän olkkaria, ja tulee varmasti viihtymään siellä pitkään. Sen selästä näkee kuulemma muumitkin paremmin! Hepan ansiosta kuopus on oppinut sanomaan ”attattaa” eli ratsastaa, ja esikoinen on oppinut odottamaan nätisti omaa vuoroaan.

IMG_6787x IMG_6800xPaloasemasta tiesin heti tulevan ihan megahitti! Käytyämme Helsingin Venetsialaisissa, Tiara puhui monta viikkoa vierailustaan paloautossa, joka oli jännittävä ja mieleenjäävä paikka. Paloasemassa on paljon tarvikkeita, ukkelit ja jopa koira, mutta ne ovat sopivankokoisia sekä kolmivuotiaan että 1,5-vuotiaan leikkeihin. Isompi ei tylsisty ja pienempi ei tukehdu. Molemmat ovat tajunneet, että vaahtosammutin ei tarkoitakaan oikeasti heitä, vaan jotain ihan muuta!

IMG_7022x IMG_7030xPaloasemalla on leikitty monet aamut, ja mun mielestä se on myös tosi kaunis ja ihanan nostalginen. Hyllyn päällä paloasema toimii kauniina sisustuselementtinä muiden puulelujen kanssa. On tosi kätevää, että sen saa suljettua, ja kaikki tarvikkeet sinne sisälle siististi piiloon silloin kun sillä ei leikitä.

IMG_7102x IMG_7116x IMG_7166x

Keinuhevonen & paloasema saatu Lekmeriltä.

Kumpi on teidän suosikki? Mä en osaa päättää! Pysykääpä kuulolla, sillä Lekmeriltä on tulossa myös aivan ihana arvonta, jossa on tyylikäs, ihana ja laadukas palkinto! Illemmalla on tulossa vielä treenikuulumisia, ja viikonlopun aikana vaikka mitä muutakin. Ihanaa perjantaipäivää kaikille <3


26 Responses to “Lasten lempparit”

 1. Anu sanoo:

  Tänne kyllä iskee ehdottomasti keinuhevonen. On tyylikäs ja muutenkin ihanan näköinen. Oma tyttökin varmasti tykkäisi moisesta vaikka vielä liian pieni olisiki hepan kyytiin :)

  • Iina Iina sanoo:

   Toi keinuhevonen on kyllä aivan ihana! Jotenkin niin nostalginen eikä mikään värioksennus joka harmittaa olkkarissa :D!

 2. Elena sanoo:

  Voi vitsit, ku molemmat näyttää kivoilta! :)

 3. Heidi sanoo:

  Meillä on tuollainen keinuheppa myöskin, eri värinen vain. Meidän kohta 1.5 vuotias tyttö tykkää myös todella paljon hepasta, vaikkei itse sinne pääsekään ja välillä pitää hieman tukeakin kun keinuminen villiintyy. Odotan, että hepasta on moneksi vuodeksi iloa tytöllemme. :) Tällä hetkellä on vain paijaus suositimpaa kuin itse keinuminen. :)

  • Iina Iina sanoo:

   Oi ihana pieni paijailija <3 :D Toi on kyllä tosi kiva ja tukeva heppa josta on varmasti pitkään iloa :)!

 4. Jenni sanoo:

  Kiva, mä tykkään lekmeristä tosi paljon, siellä on kaikkea kivaa ja mielenkiintoista. Alekoodeja odotellessa ;)
  Tuo keinuheppa on kyllä kiva :)

  • Iina Iina sanoo:

   Kiva että tykkäät! Mä oon kans aina tykännyt Lekmeristä, helppo ja nopea :) Suosittelen ehdottomasti tota keinuheppaa jos iskee keinuhepan tarve ;)

 5. Marianna sanoo:

  Haha, ihanat tytöt ja söpö toi mun kaimaheppa!! :D

 6. Laurahello sanoo:

  Vaikka mulla ei oo lapsia, ni toi on aivan ihana keinuhevonen ♥

 7. Inga sanoo:

  Keinuhevonen on mun lemppari! Ihan hurjan söpö ja tyylikäs, ja mieluisa leikkikalu lapsille. :) Onko heppa muuten tukeva vai pystyykö sillä heittämään helposti ”ympäri”? Ja toi paloasema on kyllä niin nostalginen ja hieno, sitä kelpaa pitää esillä, kun ei ole mikään ruma, muovinen paloasema! ;)

  • Iina Iina sanoo:

   Mäkin tykkään tosta kovasti! Ja musta se on ainakin tukeva, ei oo kertaakaan kaatunut vaikka tytöt siinä kiipeilevät jatkuvasti, eikä ees oo näyttänyt että kaatuis. Mutta keinuu hyvin silti :) Ja totta, toi paloasema on tosi kaunis, sitä pitää mielellään esillä :)!

 8. st.brigitten sanoo:

  Oi tuo paloasema pitää kyllä ostaa joululahjaksi meiän poitsulle! :) Mulla ollu vähän kiirusta etäopiskelujen kanssa niin jäänyt kommentointi vähäiselle, harmittaa! Lukemassa käyn aina :)

  • Iina Iina sanoo:

   Toi paloasema on aivan ihana kyllä! Tsemppiä opiskeluihin, kiva että nyt kerkesit kommentoimaan <3 :)!

 9. Anna sanoo:

  Lekmer! Sehän se oli, kiitos tästä! :D mietin eilen pääni puhki, että mikä oli se hyvä nettikauppa mitä selasin pari vuotta sitten. Aloin tälleen hyvissä ajoin haistella syksyn lelutuulia joululahjoja ajatellen. Omia lapsia ei ole, mutta kaksi alle 4v täditettävää ja yksi kouluikäinen tytärpuoli olis lahjottavana. Ja siellä Lekmerin sivuilla taisi olla kaikkea muutakin ihanaa jos en väärin muista, tekstiilejä ja säilytysjuttuja?

  • Iina Iina sanoo:

   Hahah no hyvä että sattui sopivaan saumaan tämä vinkki! :) Lekmerillä on kaikkea vaatteista leluihin ja lastentarvikkeisiin, sekä tietysti lastenhuoneeseen vaikka mitä! :)

 10. Moi sanoo:

  Onko keinuhepan äänet ärsyttävät? Niiin ihana <3

  • Iina Iina sanoo:

   Mä en oo vielä laittanut pattereita kun lapset ei oo hiffannut että tohon saa äänetkin :DDD Mut se on kyllä ihana <3

 11. Kristarzan sanoo:

  Keinuhevonen on kyllä todella ihanan näköinen ja kiva kun siinä on jaloillekin paikka niin lapsenkin on varmaan helppo olla siinä :)

 12. Ei vitsit, olipa kivoja! Mutta vielä kivempaa musta oli nähdä teidän tyttöjä, heihin ei kyllä ikinä kyllästy <3! Leluista tykkäsin enemmän paloasemasta, tykkäisiköhän meidän 1v-poitsu sellaisesta? ;)

  • Iina Iina sanoo:

   Kiva että tykkäsit! Musta on ihana kuvata tyttöjä, pitäisi tehdä sitä useammin :)! Varmasti tykkäisi, siinä on isoja ne kaikki osat joten on turvallinen jo pienestä asti! :)

 13. Katarooma sanoo:

  Tuo heppa on ihana…

 14. Nimetön sanoo:

  Oi tosi söpö toi keinuheppa! Mutta tänne mä ehdottomasti ottaisin ton paloaseman! Ihan huikea ja varmasti tulisikin käyttöä ja riemua riittäisi pitkäksi aikaa. Näyttää tosi näppärältä, kun saa kaikki osat tonne sisälle talteen. Ei häviä osia ja kivempi siivota kun kaikki on samassa paikassa tallessa :)

Kommentoi