Päivä kuvina

07.10.2014

Me nukuttiin tänään pommiin, ja melkein jo unohdin että mun piti tehdä tänään Päivä kuvina -postaus. Heti vietyäni Tiaran juoksujalkaa ilman meikkiä tukka harottaen kerhoon, mä muistin että ainiin, voi hitto. Kaivoin sitten kiltisti kameran esiin, ja 300 kuvaa myöhemmin, tässä ollaan. Tiistai kuvina.

aamu910

Kuopuksen kanssa kahden kesken. [1] Pyykkejä, ihan liikaa pyykkejä. [2] Kirjojen lukemista kaikessa rauhassa. [3] Oton postauksen oikolukua ja hihittelyä sille että mieheni luuli ilmapallon olevan ruotsiksi ilmapal, aina yhtä hyvä läppä.  [4] Lisää kirjoja, Zelda ilmeisesti luuli että tarkoitin lukemista kun sanoin innokkaasti ”siivotaan!”.

aamupäivä1011

[1]Pikkutyyppi tuijottaa ikkunasta näkyvää rakennustyömaata. ”Koika! Koika!” = poika, poika. Rakennustyömiehet varmasti arvostaisivat jos kuulisivat tuon! [2] Mun aamiainen, sokeritonta superhyvää mysliä, sokerista, mutta ah-niin-ihanaa ihana-jugurttia, ananasmehulla makeutettuja kuivattuja karpaloita, ja sokerilla kyllästettyjä kuivattuja hedelmiä. No, puolet meni oikein, right! [3] Enni-vauva saa rajua rakkautta. [4] Rattaissa istuu tuimasti tuijottava taapero, missä on sisko?päivä1112 [1] No siellähän se reipas kerholainen on! Ylpeänä toi kävyn äidille, niinkuin jokaisen kerhopäivän jälkeen. [2] *Mäkin haluan kävellä!* [3] ”Aaaaaiii!” paita ja peppu, yhdessä jälleen. Halattaisko, pussattaisko vai käveltäiskö ensin käsi kädessä? Tehdään kaikkea yhtäaikaa!” [4] ”Ehti, ehti, käpy, kivi, ehti, ehti, puuuuuuu!”

päivä1213 [1] ”Joo, äiti auttaa sua riisumaan, odota ihan hetki!” [2] Edellispäivän kanttarellipizza maistuu lapsille. [3] Sitten tutkitaan syksynseurantakorttia ja syödään jälkkäriksi banaania. [4] Kukkien kastelu on hyvä syy keittää päivän aika mones kupillinen kahvia ja istua hetkeksi parvekkeelle nauttimaan auringosta tyttöjen kanssa.

ipä1314 [1] ”Mummu arvaa mitä minä tein tänään kerhossa…” [2] ”Ihhahhaa, ihhahhaa, ihhahhaa!” [3] Päikkäriaika.”Öitö, öitö, mmwah, öitö äiti!” [4] Päikkäreiden jälkeinen kohokohta, hetki yllätysmunavideoita äidin puhelimesta isosiskon kanssa.ipä1517[1] Imuri heilumaan! [2] Vaihdettiin keittiön paikkaa lastenhuoneessa. Kuulostaako hassulta teidänkin mielestä? [3] Richard Scarryn touhukas maailma, ja viikon kolmaskymmeneskahdeksas pelikerta. Jihuu picnic-saari, täältä tullaan ja syödään ruuat taas ennenkuin te possut ehditte! [4] Töiden jälkeen on isin vuoro pelata, Climb Hill Racing on ilmeisesti siisteintä mitä kolmevuotiaamme on ikinä nähnyt. ilta1719[1] Ruuaksi makaronilaatikkoa, valkosipuli-creme fraichella. [2] Näytti maistuvan, ja syöttötuolistakin kuului ”heekku! heekku!” [3] Vessanpesu, ettei menisi ihan pelkäksi glamouriksi tämä päivä. [4] Jälkkäriksi Mud Cakea sen kunniaksi että mun täti oli täällä käymässä Oulusta, ja tuli meille kahville ja kylään.

Ilta me kulutettiinkin sitten leikkien tyttöjen kanssa, ja katsellen kuvia mun tädin kanssa, niin unohtui se kuvien ottaminen ihan kokonaan. Tytöt nukahtivat rättiväsyneinä jo ennen kahdeksaa, ja tässä mä olen istunut käymässä läpi ja muokkaamassa näitä kuvia siitä asti kollaaseiksi. Lenkillä piti käydä, mutta en vielä ehtinyt sinne asti. Tänään taitaa toi imurointi korvata lenkkeilyn, sovitaanko niin?

Palailen huomenna, hyvää yötä ihanat <3


17 Responses to “Päivä kuvina”

 1. Ina sanoo:

  Mikä ihme noissa yllätymunavideoissa on? Meidänkin lapset tuijottaa niitä aina kun vain antaa. Eikä todellakaan ole ainoat teidän lasten lisäksi, jotka tiedän :DD

  Terkkujaaa!! <3

  • Kukka sanoo:

   Suosiossa ovat täälläkin! Muovailuvahavideot uppoaa myös täysillä. Itse en ole vielä ymmärtänyt mikä koukuttaa katsomaan kun joku muovailee Shrekille likaiset hampaat muovailuvahasta ja sitten pesee ne ötökän pepusta pursuavalla hammastahnalla. Mutta ehkä joku päivä vielä koen valaistumisen tässä asiassa.

  • Iina Iina sanoo:

   No sanopa muuta :D Mäkin tiedän monta jotka katsoo :D Ja se mitä en ymmärrä on että mistä ne keksii ja löytää ne, koska varmaa on se että minä en ole näitä munavideoita niille esitellyt, ihan itse ne on ne löytäneet :D Terkkuja, oli ihana nähä eilen <3 Ja hahaa joo muovailuvahavideot kelpaa meidänkin lapsille :D

 2. Sara sanoo:

  Hihi mä naurahdin tolle ”Enni-vauvalle rajua rakkautta” kun meiltä löytyy ihan oikea Enni-vauva joka saa isoveljeltään välillä vähän rajua rakkautta :D

  • Iina Iina sanoo:

   Hahah ihana <3 Meillä kaikki vauvat on Enni-vauvoja koska naapurissa asuu oikea Enni-vauva jota usein nähdään :D

 3. st.brigitten sanoo:

  Kuulostaa kivalta päivältä! :)

 4. Pirita sanoo:

  Olipa jotenkin tosi ihana postaus :) Niin ne päivät aikalailla täälläkin menee – pientä siivoilua, syömistä, ulkoilua, leikkiä. Väliin toisina päivinä enemmän kiukkua ja toisina päivinä enemmän naurua. Tänään oli kiukkuaamu, joten ah, miten ihanaa kun taaperon sai unille! Nyt hetki omaa rauhaa <3

  Syysterkuin,
  Pirita
  http://www.aurinkoisiaaamuja.blogspot.fi

  • Iina Iina sanoo:

   No kyllä! Tiistai oli ihanan rento kun en juuri tehnyt töitä, loppuviikon paikkaillutkin sitten sitä tiistaita…. :D Toivottavasti sulla oli ihana rauhallinen oma hetki! Syysterkut sinnekin :)

 5. Rudi sanoo:

  Meilläkin on kovassa suosiossa noi yllätysmunavideot, ja mulla ei ole edes mitään hajua mistä Sofia on ne keksinyt! :D

  • Iina Iina sanoo:

   Hahah sama täällä :D En käsitä mistä ne on alunperin löytäneet tiensä suosikeiksi!

 6. Kaisa sanoo:

  Mukavia arkipuuhia :)

 7. Vivian sanoo:

  Olipa kiva postaus ja toimi muistutuksena, että voisin itsekin taas tehdä pitkästä aikaa Päivä kuvina-postauksen.:) Viimeksi tein ihan arkisesta päivästä taaperon kanssa, niin seuraava voisi olla kaupunki-päivästä sitten! Kivalta vaikutti teidän arkipäivä, mukava oli lukea.:)

  • Iina Iina sanoo:

   Kiitos! Kiva että tykkäsit :) Päivä kuvina-postaukset on kyllä hauskoja! Mä en oo tainnut tehdä kans vielä ikinä sellasesta menevämmästä päivästä tällästä, kun aina vaan kotipäivistä. Pistänkin muistiin, kiitos ideasta sullekin ;)!

 8. sj sanoo:

  Climb Hill Racing. Näyttää niin tutulta, toivottavasti teillä kestää nämä miehen pelihetket edes vähän vähemmän aikaa kuin täällä… :D

  • Iina Iina sanoo:

   Hahahaa :D Kotona Otto pelaa sitä lähinnä viihdyttääkseen Tipaa, toi taitaa olla enemmän sen työmatka ajantappoa! :D

Kommentoi