Just nyt #1

20.10.2014

Mä oon varmaan kertonutkin joskus, että rakastan tehdä listoja. Silti teen niitä harvoin, jotenkin blogin kirjoittajana olen enemmän sellaista rönsyilevän kertovaa, kuin listaavaa tyyppiä. Onhan täällä ollut bucketlistiä ja 8 faktaa minusta, mutta ne ovat olleet sellaisia kertaluontoisia juttuja harvoin. Nyt kuitenkin päätin aloittaa blogissa uuden kuukausittaisen juttusarjan, Just nyt -tagin alta löytyvän listauksen, siitä mikä on just nyt parasta, ja mikä pahinta. Uskoisin että näihin listoihin on hauska palata myöhemmin itse katsomaan mikä on koukuttanut joskus ja mitä ilman olisi voinut elää silloin(kin)!

parastapahintaPARASTA:

SUITS, se nyt vaan on ihan paras. Mä olin luovuttanut Breaking Badin ja HIMYMin loputtua, ja Shamelessin, Game of thronesin ja American Horror Storyn jäätyä tauolle. Sitten löytyi Suits, ja meidän illat oli sinetöity. Ihan loistava sarja, ketuttaa sillä meillä on niin vähän enää jaksoja katsomatta! Mahtavaa dialogia ja ihan huiput hahmot.

ALEXANDER WANG X H&M, ruotsalaisketjun seuraava yhteistyömallisto. Mr. Wangin mallisto ilmestyy kauppihin 6.11. ja pitkästä aikaa mä en malta odottaa jonkin vaatemalliston ilmestymistä. Saa nähdä pääsenkö heti aamusta paikalle, ja kolahtavatko vaatteet sitten livenä. Kuvien perusteella mä olen ainakin ihastunut!

JOULUVALOT, maailman parhaat piristykset tänne sateen ja kylmän keskelle. En ole vielä laittanut omia esille parvekkeelle, paitsi La Casa de cousin Paulit meillä on siellä ollut jo pidemmän aikaa, ne eivät vaan ole kovin jouluiset. Mutta eiköhän viimeistään parin viikon päästä ole meilläkin jo valot partsilla, Otto kun tulee mua jouluhulluudessa sen verran aina vastaan, että saan aloittaa hömpötykset heti marraskuun alussa, hahaa!

PIPOKAUSI, huonojen tukkapäivien pelastus. Viime aikoina huonoja tukkapäiviä on ollut paljon, liian paljon. En malta odottaa että pääsen tällä viikolla kampaajalle ja saan mun unelmahiukset!

PAHINTA:

SUKLAA, suklaa, suklaa. Enough said. Pimeys, kylmyys ja flunssa eivät auta suklaanhimoa vastaan taistelussa yhtään, mutta tällä viikolla mä taistelen!

FLUNSSA, meetkö pois, jooko? Me ollaan oltu tänä syksynä nyt kaksi kertaa flunssassa koko perhe, paitsi Tiara vain kerran. Mikähän mahtaa suoda meille tämän kunnian ihan useammalle vierailulle?

JUURIKASVU, no tätä sivusinkin jo pipokaudesta kirjoittaessani. Juurikasvu on jees, kunhan se näyttää hyvältä, eikä juurikasvulta. Ehkä tämä paljastaa hippusen siitä mitä kampaajakäynnillä on odotettavissa!

KYLMÄ SYYSSADE, ei vaan ole jees. Sateen ropina on tunnelmallista ja ihanaa, ja sade ei haittaa myöskään ulkoilua jos on oikeat vaatteet. Mutta bloggaamista ja valokuvaamista se haittaa, kun valoa ei tule edes päivänvalon aikaan sisälle niin paljoa että saisi kuvia otettua, ja ulkonakaan ei oikein viitsi kastella kameraa sateessa.

Sellainen listaus! Kertokaa ihmeessä tykkäättekö ideasta, mä ainakin tekisin näitä mielelläni lisää. Ja kertokaas myös teidän tän hetken lemppareita ja ärsytyksiä? Löytyykö samoja kuin multa?

Hyvää yötä kaikille<3


32 Responses to “Just nyt #1”

  1. Milperi sanoo:

    Musta ainakin tosi kiva idea! Rakastan itekin tehdä kaikkia listoja ja muiden listoja on myös kiva lukea. Ja Suits on loistava!

  2. Ina sanoo:

    Hihittelen mielessäni, että tän juttusarjan idea on täytynyt lähteä Robinista :DD

  3. Amanda sanoo:

    Tosi kiva idea!

    Tällä hetkellä on kivaa se, että koulun kanssa on aika rentoa. Ruoka, aivan ehdottomasti, kokkaaminen. Veljen kanssa ollaan ruvettu katsomaan Harry Pottereita aina kun käyn kotona. Loppuvuodeksi on kaikkea kivaa tapahtumaa tiedossa. Lumen ja joulun odotus.

    Huonoa se, että sekä oma että mummon fyysinen terveys huolettaa. Koiran poismeno edelleen – suru, ikävä, lisääntynyt yksinäisyyden tunne. ”Hiusmasennus” – juurikasvu, kulahtanut väri, ei jaksaisi ylläpitää väriä, malli tylsistyttää mutta ei keksi mitään kivaa uuttakaan. Työharjoittelu lähestyy, eikä mulla ole paikkaa tiedossa. Eipä kai muuta!

    • Iina sanoo:

      Kiitos paljon, kiva että tykkäät! 🙂

      Ihanalta kuulostaa sun lempparijutut!! Oi meidänkin pitäisi katsoa Potterit uudelleen, taas kerran 🙂 Ja voimia sinne<3 Toivottavasti sekä sinä että mummosi voitte pian paremmin! Mullakin on kova ikävä Mörköä edelleen.. Ja tunnen tuskasi, hiusmasennus ei oo kivaa! Mä toivon että löydät kivan harjoittelupaikan, tsemppiä etsintään!

  4. maria sanoo:

    kiva idea 🙂 tässä alkaa iteki miettii väkisinki kivoja puolia tällä hetkellä (toi pimeys jotenki yrittää masentaa mielialat täysin).
    mua ärsyttää myös tällä hetkellä ihan mielettömästi mun juurikasvu, MUTTA: oon nyt vaalentanu hiuksia ja päässy vihdoin kivaan lopputulokseen ( http://media-cache-ak0.pinimg.com/236x/46/7f/d8/467fd84109bf429327261edcceaf600c.jpg ) mutten ole varma jaksanko ylläpitää tätä, ja palaisinko mun vanhaan hiusväriin ( http://www.fashionistix.com/wp-content/uploads/2014/06/Light-Brown-Hair5.jpg ) joka olis mun oma 😀 nää on näitä suuria kysymyksiä.

    • Iina sanoo:

      Kiitos! Kiva että tykkäät ja kiva että toi mieleen kivoja juttuja :)! Sulla on upeat hiukset kyllä just nyt, vaikka on toi sun omakin väri ihana!! 🙂 Suuria kysymyksiä indeed, hahaha 😀

  5. Lauraa sanoo:

    Kannattaa tutustuu sellaseen sarjaan ku ’Happy Endings’! On just frendien ja HIMYM tyylinen olematta täyskopio.

  6. Katarooma sanoo:

    Tää on tosi hyvä idea!
    Mun ärsytykset tällä hetkellä on sade, kaupoissa alkava jouluhypetys ja pimeys.
    Mun ihanat on tällä hetkellä sunnuntaina oleva Oulun seudun kynsibloggareiden miitti, kynttilät ja ihanat ihmiset mun elämässä.

    • Iina sanoo:

      Kiitos paljon, kiva että tykkäät 🙂 IHanalta kuulostaa sun ihanat jutut! 😀 Olipa höpösti sanottu, oon pönttö! 😀 Mut siis hahaa mä taas oon ihan fiiliksissä jouluhypetyksestä :D!

  7. Meitsiii sanoo:

    Suosittelen sellaista sarjaa kuin Orphan Black! 🙂
    American Horror Storyn neljäs kausihan alkoi juuri jenkeissä, ja kolmas kausi tulee muistaakseni näinä päivinä DVD:lle, joten pääset kyllä jatkamaan sitäkin pian! <3

  8. yosa sanoo:

    Tuohon suklaahimoon. Ainakin punnitse & säästä kaupasta saa sokeritonta sulkaata! Ehdottomasti parasta on GNAW merkkinen suklaa joka on englannissa käsintehty. Ja jos tykkää raakasulkaan mausta niin sieltä saa sitäkin! Raakasuklaa on terveellistä, niin ei voi tulla morkkista!

  9. terhi sanoo:

    suosittelen sellasta sarjaa ku new girl! 🙂 kolme miestä ja tyttö suomennettuna 😀 aivan huippu! ja netflixissä kans semmonen ku bojack horseman =)

  10. Pirita sanoo:

    Jeah, tosi kiva postausidea! Ja hei jaan tuskasi juurikasvun kanssa 😀 Juuri postasin itse blogiin tukkapohdintaa..
    http://www.aurinkoisiaaamuja.blogspot.fi/2014/10/tukkapohdintaa-ja-rokotusten-dagen-efter.html
    lyhyttä vai lyhyempää, that is the question! Onneksi meen niin hyvälle (pitkäaikaiselle) kampaajalle, että uskaltaisin vaikka silmät kiinni istua tuoliin ja sanoa, että tee mulle nätti tukka 🙂

    Hyviä kampaajareissuja meille siis tälle viikolle! 🙂

    Terkuin,
    Pirita

    • Pirita sanoo:

      Niin ja en edes aloita tuosta suklaanhimosta!! 😀 Aivan järkyttävä määrä tullut tässä kuluneiden viikkojen aikana puputettua :S Terve vaan näpyt ja kiristävät farkut 😛

    • Iina sanoo:

      Kävin katsomassa noi sun tukkavaihtoehdot ja voi vitsi että oli raikkaita ja ihania kaikki! Hyviä kampaajareissuja tosiaan meille molemmille, mulla on kans pitempiaikainen ja luotettava kampaaja, teki mm. mun hääkampauksen! Se on niiiiin onni kun löytyy se hyvä kampaaja jonka kanssa klikkaa ja jonka saksikäsiin voi luottaa :D! Kiva että tykkäsit, kiitos <3 PS: Suklaa on kakkapää!

      • Pirita sanoo:

        Vielä kivempi olis, jos se luottokampaaja ei asuis 500km päässä 🙂 Mut lentäen tiemme kääääyyyyyy huomenna aamulla koti mummilaa ja siellä sitten kampaajaa 🙂

        ps. suklaa ON kakkapää. Piste.

  11. Tää oli kiva postaus! Mulle tulikin sinä mieleen, kun näin Trendissä tuon ALEXANDER WANG X H&M -mainoksen! Jotenkin sun tyylinen. 🙂 Kerro sit mitä tykkäsit!

  12. Ella sanoo:

    Jostain kumman syystä lallattelin Robinia päässäni koko postauksen lukemisen ajan… 😀 hah. Ei mutta hei, mulla on ihan sama homma ton suklaan kanssa, enkä mä edes tavallisesti mitenkään erikoisemmin tykkää suklaasta. Nyt syksyn tullen sitä on kuitenki tehny mieli iltana jos toisenakin, whaaat 😀

  13. Nimetön sanoo:

    Hei. Löysin miehesi blogin ja yllätyin hieman, kun luulin että te olitte yhdessä päättäneet rajoittaa lastenne persoonan kuvausta ja osuutta blogeissanne. Kerroit silloin, että esim lasten hauskoja letkautuksia ei enää blogissasi tulla lukemaan, mutta Otolla näyttää olevan tämä vain kääpiöjutut osasto olemassa ja muutakin. Ootteko vaan eri linjoilla asian suhteen vai ajattelitko säkin jatkossa taas jakaa täällä lasten hauskoja letkautuksia ja muita sittenkin? 🙂

    • Iina sanoo:

      Ei me olla eri linjoilla, me vaan toteutetaan samoja periaatteita vähän eri tavalla 🙂 Otto ei koskaan ole jakanut mitään kuukausikehityspostauksia blogissaan, ja on aina kertonut vähemmän lapsista muutenkin. Vainkääpiöjutuissa ei ole esimerkiksi nimiä ollenkaan vaan ne ovat vaan hauskoja kuvia ja hauskoja juttuja. Meillä on molemmilla omat linjat näihin juttuihin, jotka toimivat meille tällä hetkellä just hyvin näin! 🙂

  14. Iina sanoo:

    Tosi kiva idea! Me ollaan suitsin, breaking badin ja game of thronesin lisäksi katsottu mm. Gothamia, house of cardsia, walking deadia ja homelandia. Kaikki tosi hyviä sarjoja. 🙂 Syksyllä on niin ihana käpertyä viltin alle katsomaan sarjoja kun ulkona sataa, tuulee ja on kylmä.

  15. Juuli sanoo:

    Pipokaudelle suuri tykkäys! Pipot on pelastanut niin monta huonoa hiuspäivää ja kiireistä aamua, että ne ansaitsisivat jo mitalin. Täytyykin hommata lisää, ettei aina ole sama hattu päässä 🙂

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.