Lapsiperheiden unelmalaiva

23.10.2014

Sellaisena uudistettua Silja Symphonya kuvailtiin mulle kun sain kutsun tulla lehdistötilaisuuteen tutustumaan muutoksiin. Usein ylisanat menevät liiallisuuksiin, ja odotukset eivät kohtakaan sitten kun pääsee oikeasti näkemään mistä on kyse. Mutta niin ei käynyt eilen! Mä olen sitä mieltä että Symphonyn yhteistyössä lasten ja vanhempien kanssa suunniteltu uudistus on toteutettu todella hyvin. Ihan mahtavaa että lapset ovat itse päässeet kertomaan ja suunnittelemaan yhteistyössä Aalto Yliopiston kanssa toteutetuissa työpajoissa, ja uudistukset todella on toteutettu heidän toiveidensa mukaan.

IMG_9363x IMG_9381x IMG_9390xLapsille tärkein uudistus on tietenkin Silja Land. Aiemmin Promenadella seiskakannella sijainnut lasten leikkitila on siirretty viidennelle kannelle, ja samalla se on suurentunut moninkertaiseksi entisestä. Silja Landista löytyy nyt lasten toiveiden mukaisesti kaksi pallomerta, isompi ja pienempi liukumäkineen. Lisäksi on kiipeilypuuta, kiipeilyseinää, hauskoja koloja seinissä joihin voi mennä istumaan tai kiipeilemään, sekä tietenkin jokamuksun ultimate-toive: Spice Ice jäätelöbaari.

jätskibaarilegotkynät pallojajunaSilja Landiin on lisätty vapaata leikki- ja piirustustilaa huomattavasti, ja tietenkin löytyy myös liitutauluseinä johon saa piirtää. Legot, junaradat ja pleikkarit ovat myös löytäneet omat paikkansa, ja tilaa on todella kivasti. Pikku gamereille löytyy jopa oikea peliluola, Otto sori, sä oot liian iso! Kyllähän vanhan Silja Landin merirosvolaivasta ja muista tuli aina itselle nostalgiafiilis kun vei lapset sinne leikkimään, samoissa paikoissa itsekin pienenä on tullut kiipeiltyä. Mutta uskon että tämä uudistettu tila palvelee lasten ja vanhempien tarpeita ja kiinnostuksenkohteita vielä huomattavasti paremmin.

kiipeilyPiipahdettiin myös uudistetussa Sunflower Oasis-kylpylässä, Promenadella kävelemässä ja katsomassa uudistettuja liikkeitä, sekä uudessa Sushi&Co. -ravintolassa. Mä en ollutkaan syönyt pitkään aikaan sushia, ja se maistui todella hyvältä. Lapsille löytyi ranut, lihapullat ja nakit perus laivatyyliin, mutta meidän esikoinen halusi myös maistaa puikoilla sushia.

IMG_9304x IMG_9309x IMG_9394xLoka-marraskuusta on tulossa oikein laivantäyteinen, kun me oltiin jo aiemmin varattu Oton kanssa risteily kuun vaihteeseen, että lähdetään kahdenkesken Tukholmaan ostamaan joululahjat ja hengähtämään hetkeksi kiireisen syksyn keskeltä. Sitä seuraavana viikonloppuna lähdetäänkin sitten testaamaan uutta laivaa koko viikonlopuksi perheen kesken, ja Tipakin pääsee muumidiskoon, josta on haaveillut viime kesän risteilystä asti lähestulkoon päivittäin. Onneksi me rakastetaan käydä risteilyllä, haha!

Ihanaa torstaipäivää kaikille!<3


9 Responses to “Lapsiperheiden unelmalaiva”

  1. Akkavalta sanoo:

    En varmana ole liian iso jos meen Tipan kaa, hähää!

  2. Äiti kolmelle sanoo:

    Oltiin Iina viime kesänä samaan aikaan tuolla laivalla,teilläkin oli vissiin mummi mukana 😉

  3. Vivian sanoo:

    Me tultiin just keskiviikkona Tukholman risteilyltä, Silja Symphonyllä oltiin! 🙂 Taapero oli ihan innossaan pallomerestä ja jätskibaarista, ei meinannut malttaa pois lähteä. Helppoa oli muuten lapsen kanssa laivalla olla, kun aktiviteettia löytyi paljon ja pystyi liikkumaan niin hyvin. Huippu tuo uudistunut Silja Symphony, varmasti mennään toistekin Tukholmaan pojan kanssa, kun oli niin sujuvaa matkustaminen! ^^ Tukholma oli kyllä muutenkin niin kaunis kaupunki, että sinne on mentävä uudestaan…<3

    • Iina sanoo:

      Oi ihana kuulla että teillä oli kivat risteilyt! En malta odottaa että päästään itsekin 🙂 Mä tykkään kans matkustaa laivalla, koska lapsille jo se laivamatka on niin elämys, että melkein hauskinta koko reissussa 😀 Jaan sun fiilikset ehdottomasti, Tukholma on yks mun lempikaupunkeja, sinne voisin vaikka muuttaa <3

  4. LPP sanoo:

    Näyttää hyvältä, en olekaan tästä vielä nähnyt kuin sen virtuaalisen esittelyn 🙂
    Onneksi meidän reissuun on enää alle viikko ja päästää kurkkimaan paikan päälle!

  5. Nimetön sanoo:

    en ikinä kommentoi blogeja, mutta sulla on todella kauniit tyttäret <3 vilpittömästi kaikkea ihanaa ja hyvää teidän perheelle

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.