Hiusten muodonmuutos

26.10.2014

Odotellessani virallisia kuvia eilisestä Inspiration daysta ja Indiedays Blog awardseista mä ajattelin esitellä teille mun uudet hiukset! Kävin siis eilen tapahtumien välissä Kamidassa Kampissa, ihanan tutun kampaajani Veeran luona. Veera on siis sama mahtityyppi joka teki mun hääkampauksen ja -meikin, ja joka kesällä leikkasi mulle freesin polkan pidennysten tilalle. Tällä kertaa mä halusin jotain ihan uutta ja erilaista, jota olin miettinyt jo kesästä asti, että uskallanko vai enkö uskalla.

IMG_9567Me sävytettiin mun hiukset tyvestä tummemmaksi, sekä raidoitettiin ja nyt mä tykkään näistä tosi tosi paljon! Blondit on ihanat, ja ehkä tekevät paluun taas kesää kohti, mutta nyt talveksi on kiva laittaa jotain vähän tummempaa. Ensin mulla oli vähän totuttelua tummaan, ja ei ehkä ollut paras mahdollinen aika tehdä näin isoa muutosta paria tuntia ennen suurta ja jännittävää juhlatilaisuutta. Mutta muuta aikamahdollisuutta ei yksinkertaisesti löytynyt multa itseltäni tässä kiireessä, ja kyllä mä onneksi totuin sitten kuitenkin nopeasti vaikka ensin vähän jännittikin!

IMG_9624x IMG_9633xIMG_9576xTänään olen vaan ihastellut koko päivän hiuksia peilista, haha! Veera teki mulle myös kampauksen ja meikin juhliin. Hiuksista tuli muhkeammat kuin osasin edes toivoa tällä harvalla kuontalolla, ja meikki oli mun mielestä tosi kiva ja näyttävä tummilla huulilla. Mulla ei ole vielä tosiaan eiliseltä kunnon kuvia, kun keskityttiin enemmän hauskanpitoon kuin kameralla räpsyttelyyn, mutta käytiin me kuvausseinällä muutamaankin otteeseen, niitä kuvia odotellessa saatte siis kampauksen ja meikin osalta tyytyä vielä puhelinkuvaan jonka lainasin Veeran instagramista:

instakuvaMe kehiteltiin Veeran kanssa teille kiva tarjous, sillä olen kuullut että moni teistä on tykästynyt Kamidaan mun edellisen postauksen jälkeen ja käynyt asiakkaana! Nyt saatte -10% kaikista kampauksista ja meikeistä 31.12.2014 asti, eli koko pikkujoulukauden ajan. Nyt on siis mahtava tilaisuus käydä kokeilemassa jotain näyttävämpääkin, ja hemmottelemassa itseä. Mulle ainakin tuli ihan filmitähtiolo kun istuin tuolissa meikattavana! Edun saa mainitsemalla mun blogin nimen.

Yhteistyössä Kamida Hair & Make-up room.

Mä en voi sanoin kuvailla mun fiiliksiä kun sain kuulla että sijoituin jaetulle 3. sijalle Vuoden Inspiroivin Perheblogi-kategoriassa! Kiitos ihan mielettömän paljon teille kaikille jotka äänestitte ja tsemppasitte<3 Mä koitan saada ajatuksia kasaan ja kirjoittaa huomenna lisää (mikäli saan kuvat siihen mennessä), mutta nyt on pakko alkaa pakkaamaan, sillä me suunnataan aamulla aikaisin koko perhe jouluisiin kuvauksiin Vantaalle. Ihanaa alkavaa viikkoa ja hyvää yötä kaikille<3

Miltäs uusi tukka näyttää? Tumma hot or not?

 


47 Responses to “Hiusten muodonmuutos”

 1. Jane sanoo:

  Paljon onnea hienosta sijoituksesta. Olet sen kyllä täysin ansainnut <3 Hyvin toimii uusi hiustyyli, osaatko kertoa mikä sävyn nimi on jolla tyvesi on värjätty ? Tosi kivan värinen nimittäin. Itse värjäsin kerran saman tyylisesti , mutta ruskea oli liian punertavaan taittava ,enkä pitänyt siitä :/ Kivoja kuvauksia teille!:)

  • Iina Iina sanoo:

   Voi kiitos hurjan paljon<3 Kiva että toimii! Mä en valitettavasti osaa kertoa vielä, mutta voin kysyä mun kampaajalta ja vastata tähän vielä myöhemmin! Munkin tyvi taittaa vähän punaiseen, vaikka on samalla värillä sävytetty kuin latvojen tummat kohdat jotka ovat superkylmiä, mun tyvi jotenkin imaisi sitten sen värin ja kaikki punapigmentti nousi pintaan :O

 2. Karo sanoo:

  Aivan ihanat hiukset! On osattu valita toi tyviväri kyllä just sopivaksi ton kylmän vaalean seuraksi! :) Muutenkin tämä pitkäpolkka on kyllä sun juttu! Pakko mainita aivan huipuksi koettu hopeashampoo, jos haluat pitää ton vaaleen kylmänä :) Nimittäin Fudgen hopeashampoolle ei pärjää mitkään muut, ja kokemusta on :D Laita korvan taakse ;)

  • Iina Iina sanoo:

   Voi kiitos hurjan paljon<3 Pitkä polkka on kyllä mun lemppari! Ja kiitos hopeashampoovinkistä, heti jos alkaa kellastua niin pitää ottaa testiin ;)!

 3. jepaaAp sanoo:

  Tossa Veeran kuvassa näytät ihan kolmekymppiseltä, mutta ehkä valaistus ym ei tee siinä oikeutta hiuksille ja meikille. Suorana ja ilman tummaa huulipunaa et näytä ikäistäsi vanhemmalta :D mut eiks tommosessa ombreombressa oo kauheesti ylläpitoa ja jatkuvaa värjäämistä kun sun oma tyvi ei oo tollanen ruskea?

  • Pirita sanoo:

   Ääääh, mahtavaa lukea tää kommentti..

   Terkuin, Pirita 32v. :D

   No vitsi vitsi, enhän mäkään haluais näyttää NELIkymppiseltä :)

  • Iina Iina sanoo:

   Hahah :D Joo toi valaistus ei ollut mikään ihan optimaalinen, ja meillä oli ehkä 10 sekuntia aikaa ottaa kuva ennen kuin mun piti jo juosta gaalaan :DD Ja siis mulla on hiukset sävytetty, eli ne haalistuvat kokoajan, sitä ei vielä tiedä miltä tyvi näyttää parin viikon päästä, oma sävyhän mulla on sellainen kylmä vaaleanruskea :)

 4. jellu sanoo:

  Hot hot hot! ;) ja onnea! :)

 5. Mirkku sanoo:

  Itse pidän tummemmasta tyvestä pituuteen nähden, mutta omaan silmään tuo sun tyvi on ehkä vähän liian lämmin ruskea. Pituus kun on niin kylmän vaalea, niin tyvi ois ehkä hippasen kivempi kans viileellä ruskeella. Yhdistyis kivemmin :) Tosi freesi look silti ja ihanat kiharat *>*

  • Iina Iina sanoo:

   Siis mulla on samalla värillä sävytetty sekä tyvi että raidat, tyvi vieläpä kahdesti juuri siksi että meni niin lämpimäksi, en tiedä mikä sai mun tukan sitten tuomaan tyvessä kaiken punapigmentin pintaan kun muualla sävy on jopa melkein harmahtava :D Kiitos paljon<3

 6. Kaisla sanoo:

  Upeus ♡

 7. Henna/Newbie sanoo:

  Hyvältä näyttää! Tuollaisen projektin aloitin itsekin viime kampaajakäynnilläni, mutta oma hius on jotenkin niin vaalea ettei tumma meinaa pysyä…

  • Iina Iina sanoo:

   Kiitos paljon<3 Mullakin sävy on jo haalistunut siitä mitä se vielä näissä kuvissa oli, mutta toisaalta se on ihan kivakin! Toivottavasti saat tumman pysymään :)!

 8. Santeri sanoo:

  Hyvältä näyttää hiusten väri, kampaus ja meikki! Ja voithan sä aina myöhemmin palata vaaleaa niinkuin jo edellä mainitsitkin, mutta pysyttele nyt ainakin vähänaikaa tuossa :)

  • Iina Iina sanoo:

   Kiitos<3 Ja niinpä! Kyllä mä varmasti vaalennan taas kesää kohti, mutta talveen tää on just hyvä :)!

 9. Iina sanoo:

  Noi hiukset on kivat ja sopii sulle hyvin! Ja polkkamitta on tosiaan sun juttu :) onnea vielä sijoituksesta! ♥

 10. Nora sanoo:

  Vitsit toi vika kuva! HOT! Niin hiuksille kuin tolle kuvallekin.

  • Iina Iina sanoo:

   Hahaa kiitos <3 :D Musta tuntuu et en näyttäny siinä yhtään itteltäni!!

 11. Huppista sanoo:

  Tuo tyvi näyttää silmiini hieman liian lämpimän ruskealta muihin hiuksiin verrattuna ja olen muutenkin vaaleiden hiusten palvoja henkeen ja vereen joten itse tykkäsin aikaisemmasta väristäsi enemmän :) Tuo polkkamalli on kuitenkin todella freesi ja kivan näköinen ja tuo mekko näyttää aivan upealta!! En malta odottaa gaalakuvia :)

  • Iina Iina sanoo:

   Siis mulla on samalla värillä sävytetty sekä tyvi että raidat, tyvi vieläpä kahdesti juuri siksi että meni niin lämpimäksi, en tiedä mikä sai mun tukan sitten tuomaan tyvessä kaiken punapigmentin pintaan kun muualla sävy on jopa melkein harmahtava :D Mutta ei se oo niin justiinsa, hiukset ei aina toimi niinkuin pitäisi :D Kiitos hurjan paljon<3

 12. Pirita sanoo:

  Onnitteluja!! Tämä on kyllä mielestäni ihan perheblogien parhaimmistoa! Hankala itseasiassa olisi edes nimetä yhtä suosikkia, kun kaikissa on niin ihana oma tyyli. Sun blogissa tykkään just sopivasta combosta perhettä ja muoti/kauneutta sekä sun todella hyvästä kirjoitustyylistä. Sekä kauniistä kuvista :)

  Uusi tukka sopii tosi hyvin! Minä tein vähän päinvastaisen – pätkäisin lyhemmän ja vaaleamman. Ihan en vielä tiedä, mitä tästä ajattelen.. mutta ainakin ne latvat oli niin kamalassa kunnossa että hyvä vaan oli saada kunnon trimmaus!

  Mukavaa viikkoa!
  Pirita
  http://www.aurinkoisiaaamuja.blogspot.fi

  • Iina Iina sanoo:

   Kiitos hirmuisen paljon<3 Ihana kuulla mistä asioista tykkäät! :) Pitääpä käydä tsekkaamassa sun uusi tukka myös! ;) Ja mukavaa loppuviikkoa sinne<3

 13. Mary sanoo:

  Juhlameikki ja kampaus vanhensi sua ainakin 10 vuodella, olisin itse ehdottanut suoria pitkiä hiuksia ja raikasta meikkiä.

  • Iina Iina sanoo:

   Tai sitten vaan valaistus ei ollut kohdillaan ja näytin ihan erilaiselta kaikissa muissa kuvissa, mutta tuo oli ainoa joka oli saatavilla tätä postausta tehdessä ;D

 14. Minnis sanoo:

  Onnea sijoituksesta :)<3! Ja heii mikä upeus! Älyttömän hyvin sopii toi puku,kampaus ja meikki sulle<3 Oikea elegantti :D ! joulu…..! Se alkaa hiipimään jo mieleen :) <3 kivaa!!

  • Iina Iina sanoo:

   Voi kiitoksia ihan hurjan paljon<3 Ja oi joulu, se tosissaan hiipii mieleen. En malttaisi enää odottaa!! :D

 15. Martsa sanoo:

  Wau mikä glamourkaunotar!

 16. Ninni sanoo:

  Onnea hienosta sijoituksesta!!!Ja uudet hiukset sopii sulle tosi hyvin.

 17. Paprika sanoo:

  Mie tykkään tuosta tukasta paljon enemmän kuin siitä aiemmasta :) Ihana!

 18. Linda sanoo:

  Olet kaunis hoikka nainen, mutta hieman säikähdin tuota vikaa kuvaa. Näytät elegantilta, mutta valitettavasti myös riutuneelta ja ikäistäsi vanhemmalta huonolla tavalla :( En tiedä johtuuko se valosta vai ilmeestäsi, kun tuo meikki tuo kasvojen rypyt esiin ja vaikutat semmoselta leidiltä, joka kulkee kaduilla tupakka huulessa ja nautiskelee viinilasillisia enemmänkin.

  Pidän blogistasi paljon ja seuraan tätä päivittäin, vaikkei minulla ole edes lapsia. Nyt oli vain pakko sanoa oma mielipide tuosta lookista, vaikka tyylikkäänä muuten olit :)

  • Iina Iina sanoo:

   Hahah olen tismalleen samaa mieltä :D mutta se ei johtunut meikistä tai kampauksesta vaan valaistuksesta vaan :D Kiva että tykkäät mun blogista, kiitos paljon<3

 19. Tiia sanoo:

  Hiukset näyttää hyviltä!
  Ja onnee sijoituksesta, todellakin ansaitsit sen <3

 20. Linkku sanoo:

  Voi ku ihanat hiukset! Sopii sulle täydellisesti :) Varsinki ton vikan kuvan kampauksessa tuo sävy jotenki niin perfect, oih <3

  Ja onnea tosi paljon hyvästä sijasta!! Oot sen ansainnut kyllä ehdottomasti!

 21. Veronika sanoo:

  Tosi kivat hiukset, onnistunut väri! Itsekin haaveilen vähän tummemmasta hiustenväristä, mutta enpä taida vielä uskaltaa… Ehkä sitten joskus! Meikki olisi huulten osalta voinut olla vähän vaaleampi, koska tummat huulet yhdistettynä noihin hiuksiin ehkä vähän vanhentaa (tai sitten johtuu kuvan valaistuksesta :) Mutta todella kaunis oot ja ihan säikähdin tuota kuvaa, kuinka aikuismaiselta ja tyylikkäältä oot näyttänyt! :)

  • Iina Iina sanoo:

   Voi kiitos hurjasti<3 Joo tossa kuvassa valaistus oli kaikkea muuta kuin kohdillaan mutta ei ollut aikaa ottaa kuvia paremmissa olosuhteissa ennen lähtöä :D

 22. st.brigitten sanoo:

  upea!:) ja onnea!

 23. Jarno sanoo:

  Toimii! :)

Kommentoi