Honor 6 & kilpailu teille

19.11.2014

Sain pari viikkoa sitten yhteistyötarjouksen uuden puhelimen tiimoilta. Puhelin oli nimeltään Honor 6, malli josta en ollut koskaan aiemmin kuullut. Ensin epäröin vähän, olenhan käyttänyt Galaxy-malleja siitä asti kun ne ensimmäistä kertaa tulivat markkinoille vuonna 2010. Tutustuin kuitenkin tarkemmin puhelimeen, hyväksytin speksit meidän perheen tietotekniikkagurulla, ja tykästyin heti Honorin ulkomuotoon.

Se on virtaviivainen, yksinkertainen ja tyylikäs. Suurimmalla osalla on käytössään joko iPhone tai jokin Samsungin Galaxy-malleista, niin mullakin tähän asti. Honor tuo kuitenkin markkinoille jotain uutta ja erilaista, mutta silti täysin kilpailukykyistä näiden suurten valmistajien mallien kanssa, ja vielä puolet edullisempaan hintaan.

Meidän perheen älypuhelimissa on tähän asti ärsyttänyt surkea akkukesto, olipa kyseessä sitten Galaxy tai iPhone, puhelin on saanut olla piuhan nokassa jatkuvasti. Viikon käytössä ollut Honor kestää mun tehokäyttöä melkein kaksi vuorokautta, siis netin selausta, kuvausta, sähköposteja, facebookia ja spotifyn luukutusta. Se on huima parannus siihen, että akku tyhjeni ennen parissa tunnissa samanlaisella käytöllä. Honor muistuttaa jos taustalla on käynnissä paljon akkua käyttäviä sovelluksia, ja jos akku meinaa loppua kriittisellä hetkellä, voi laittaa päälle ultra-akunsäästön, jolloin käytössä ovat vain puhelut ja tekstiviestit.


Mulle puhelin on tärkeä, se  on mun kalenteri, reissukamera ja yhteys tärkeimpiin tyyppeihin. Hoidan puhelimella sekä työasioita, että henkilökohtaisia asioita, ja se ei voi olla huono. Honor toimii nopeasti ja sulavasti, eikä töki ollenkaan. Mua ilahduttaa myös sen laadukas 13megapikselin takakamera, sekä 5megapikselin etukamera jolla selfiet ovat huomattavasti vähemmän mössöisiä kuin vanhalla luurillani. Honorissa on muuten instagramin tehokäyttäjiä ilahduttava panoraamaselfien mahdollisuus, jota en tosin vielä ole uskaltautunut testaamaan.


Honorin ideologian mukaan se on puhelin kaikille, jotka uskaltavat poiketa valtavirrasta ja olla uniikkeja. Ihmisille, joille tärkeintä ei ole kuulua joukkoon, vaan olla sellaisia kuin he itse haluavat, ja jotka haluavat puhelimen kuvastavan omaa persoonaansa, toimivan sen jatkeena. Musta on ihanaa saada olla ensimmäisten joukossa, jotka lokakuun lopussa Euroopan markkinoille tullutta Honoria pääsevät kokeilemaan, ja tekemään sitä tunnetuksi. Käykää ihmeessä kurkkimassa Honorin nettisivuilta lisäinfoa, sieltä löytyy nekin tiedot jotka tarvitsin että sain Oton suosittelemaan tätä puhelinta mulle, haha!

Yhteistyössä Honor 6.

Nyt myös yhdellä teistä on mahdollisuus saada Honor 6 itselleen, sillä mä sain kunnian järjestää kilpailun jossa voi voittaa puhelimen! Kilpailun säännöt ovat yksinkertaiset:

 1.  Kerro miksi juuri sinä haluaisit voittaa Honor 6 -puhelimen.
 2.  Keksi itsellesi nimimerkki, ja jätä sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään
 3.  Kilpailuaikaa on 30.11.2014 klo 23.59 asti.

Onnea kilpailuun kaikille!


750 Responses to “Honor 6 & kilpailu teille”

 1. Jonna sanoo:

  Minä haluaisin voittaa kyseessä olevan puhelimen KOSKA akunkesto on nykyisessä iPhonessani niin surkeaa, että silmäni muuttuivat sydämiksi lukiessani tätä sun tekstiä :D

 2. v.emilia@hotmail.com sanoo:

  Mä en HALUAISI voittaa tuota puhelinta vaan mun PITÄÄ voittaa se! :D Ja syy on yksinkertaisesti raha. Vanha puhelin vetelee viimeisiään ja uusi pitäisi ostaa. Rahaa vaan ei tällä hetkellä ole ylimääräiseen. :( Sen takia mun täytyy voittaa!

 3. Ninja sanoo:

  Mulla on ollut niin huono tuuri uuden puhelimeni kanssa, että heti käyttöönoton jälkeen alkoi temppuilla, huollossa käynyt useita, useita kertoja ja silti temppuilut jatkuu. Tämän hetkinen elämäntilanteeni ei anna periksi ostaa uutta puhelinta, joten tämä tulisi todella enemmän kuin tarpeeseen! :)

 4. Emilia sanoo:

  Mä en HALUAISI voittaa tuota puhelinta vaan mun PITÄÄ voittaa se! :D Ja syy on yksinkertaisesti raha. Vanha puhelin vetelee viimeisiään ja uusi pitäisi ostaa. Rahaa vaan ei tällä hetkellä ole ylimääräiseen. :( Sen takia mun täytyy voittaa!

  (Ääh laitoin äsken s-postin ja nimen väärin päin! Tässä viesti vielä uudestaan, mutta tämän osion, jokaon suluissa voisi tietysti poistaa)

 5. Marjo sanoo:

  Minä haluaisin voittaa Honor6 puhelimen, koska haluaisin antaa sen rakkaalle aviopuolisolleni, jonka puhelin vetelee viimeisiään oltuaan käytössä jo useita vuosia. Kyseinen malli ei ole älypuhelinta nähnytkään, joten olisi kiva päästä whatsappailemaan ja lähettämään kuvia tms omalle rakkaalle uuden puhelimen välityksellä :) Puoliskoni, jos kuka, olisi erittäin iloinen uudesta luurista!

 6. Jonna sanoo:

  No aika perus tämä miksi haluaisin ,mutta tässä muutaman päivän ajan oon haaveillut uudesta puhelimesta, sen surkean akunkeston (en tiedä onko vika laturissa vai itse puhelimessa, mutta se on yhtä säätöä) ja näyttökin nätisti sirpaleina, joten uusi kapistus voisi olla kiva! Ja tämä kisahan tuli kuin tilauksesta joten mukana ollaan ;D

 7. Maria sanoo:

  Mulle kyllä kelpaisi honor! Tää mun vanha pappa iphone 4s alkaa oleen sen verran finaalissa. Tökkii ja akku ei kestä mitään. Kotiäidin budjetissa ei tällä hetkellä ole tilaa uudelle puhelimelle. Uusi älyluuri olisi aivan mahtava yllätys! :)

 8. Zanzi sanoo:

  Minun samsung galaxy 3 on näyttölasi sirpaleina ja olis mahtavaa saada ehjä puhelin :D

 9. Kaisuli sanoo:

  Olispa hienoa voittaa toi, sillä sen jälkeen ainakin tietäisin mitä joulupukin kontista löytyisi äitilleni.. ;)

 10. veeraveera sanoo:

  Haluaisin voittaa puhelimen sillä edellinen (vain 3 kuukautta käytössä ollut) puhelimeni hajosi juuri. Jouduin myös äkillisesti työttömäksi, joten tällä hetkellä ei ole varaa ostaa uuttakaan. Nyt käytössä iki ihana entinen iphoneni jonka näyttö on niin rikki että kaverit ihmettelee mikä minua vaivaan kun viesteistä ei saa mitään selvää. :D en siis itsekään tiedä mitä aina kirjoittelen! Puhelimelle olisi siis todellakin käyttöä :)

 11. Katarooma sanoo:

  Siksi haluan voittaa tän, että mulla ei oo vielä koskaan ollu älypuhelinta… :D Tää muija nykyaikaan siis! Instagram houkuttaa, sitä ei mun vanhalla peruskapulalla voi käyttää. Toi puhelin vaikuttaa kätevältä pätevältä mun tarpeisiin.

 12. tiinha sanoo:

  Muutaman vuoden käytössä ollut samsungi on ajanut asiansa hyvin, mutta alkaa olla nyt ihan tukossa. Meinaa mennä sen tökkimiseen hermo. Uusi puhelin tulisi tarpeeseen, mutta kallista hommaahan se puhelimen osto on.. Tää puhelin pelastais lompakon ryöstöltä;)

 13. eve sanoo:

  Huippuhyvä arvonta! Tämä olisi paras joululahja itselle (: akunkesto on huippuominaisuus puhelimessa jota nykyisessä luurissa ei ole..

 14. Henna sanoo:

  Kunnon kalenteri ja kamera houkuttaa! En osaa nimittäin käyttää oikeaa kalenteria ja ois kiva että puhelimessa kunnon kamera niin saisi arkihetkiä taltioitua :)

 15. Reettuli sanoo:

  Haluisin uuden puhelimen ja tämmöisestä kapulasta en ollut ennen kuullutkaan!

 16. Mari sanoo:

  Wautsi, kuulostaa upealta! Syy miksi juuri minun tulisi voittaa puhelin itselleni on se, että teen vuorokauden kestäviä työvuoroja ensihoitajana ja minulta tuppaa nykyisestä Samsung Galaxy S3 loppumaan akku aina kesken työvuoron. Läheskään aina sitä ei pääse latailemaan kesken työvuoron ja olisi kuitenkin kiva pysyä ajanhermolla, jos vaikka kotona sattuu jotain. Sen takia pidempään kestävällä akulla varustettu puhelin olis just se mun juttu! Ja hyvät kamerat sekä simppeli ja tyylikäs ulkoasu on vaan plussaa. :)

 17. Sarkku sanoo:

  Olisi mukava saada poikaystävä tälle vuosisadalle ja antaa älypuhelin hyvällä kameralla joululahjaksi! :)

 18. uteP sanoo:

  Haluaisin voittaa Honor-puhelimen, koska haluan myöskin olla erilainen kuin muut ja erottua massasta. Lisäksi kehumasi akunkesto sekä kameraominaisuudet houkuttelevat. Ja onhan tuo ihan törkeen hyvännäköinen puhelin! :)

 19. Ässä sanoo:

  Uus luuri olisi ihan huippua, nykyinen Huawei on ottanut vähän osumaa meidän 2v pikkuherran käsittelyssä, joten pientä teknistä vikaa löytyy. Mukana siis kilpailussa! :)

 20. Juulia sanoo:

  Minulla on 3,5 vuotta vanha iphone4, olen jo 5 kuukautta miettinyt uuden kännykän ostoa. En vain osaa päättää minkä ostaisi ja kaikki tuntuvat olevan niin kalliita. Myöskään nykyisessä iphonessa ei ole mitään vikaa eikä säröjä tms, se vaan toimii niin pirun hitaasti. Uusinta käyttistäkään en saa asennettua kun tarvitsee niin paljon tilaa:D Tämä tulisi tarpeeseen! Olisi kiva kokeilla jotain uutta :)

 21. Daniela sanoo:

  Vau mikä arvonta! Minä antaisin tuon puol isälleni lahjaksi kun sillä meni viikko sitten puhelin rikki eikä se ole vieläkään ostanut uutta :)

 22. Lukija sanoo:

  Koska ajoin vahingossa eilen puhelimeni yli ja tällä hetkellä ei kyllä opiskelijan budjetti riitä ostamaan uutta joten käytössä on tällä hetkellä joku Nokian IKIVANHA luuri…

 23. Reetta sanoo:

  No voihan vitsi miten ois unelma puhelin! :) Nykyinen tippu uudessa kämpässä heti kaakelilattialle ja näyttö päätti murentua noin tuhanneksi sirpaleeksi joten tulis todella tarpeeseen tämä!! Oon itseasiassa kuolannut tota muutenkin ja jos ei onni osu kohdalle niin täytyy pukille kirjoittaa ;)

 24. Kompli sanoo:

  olisi hienoa voittaa puhelin, kun mielestäni tämä apple alkaa olemaan jo ihan liian tuttu, koskaan ei tule mitään uusia muutoksia. Pidetään peukut pystyssä :)

 25. mimma sanoo:

  Ehdottomasti mukana arvonnassa. Olen jo pitkään halunnut uutta luuria. Itsekin olen Galaxy perheen pitkäaikainen kannattaja mutta viimeaikoina on alkanut tuntumaan siltä että kaipaan jotain aivan uutta. Tässäpä siis oiva mahdollisuus päästä kokeilemaan uutta! Hyvä kamera olisi suuri plussa koska meille on perheenlisäystä tulossa ja en ollenkaan osaa kantaa mukana erillistä kameraa. Olisi siis hyvä että se kamera olisi aina matkassa hyviä tilannekuvia varten!

 26. Sumppu sanoo:

  Nyt on kyllä älyttömän hyvä kilpailu! Uusi puhelin tulisi täydelliseen saumaan, sillä poikaystäväni puhelin hajosi juuri ja opiskelija budjetilla ei oikein ole varaa ostaa uutta :( Eli tämä olisi täydellinen joululahja kullalleni <3
  Mukavaa joulun odotusta teille !:)

 27. Pöllötyttö sanoo:

  Mukana kisassa!

  Minulla olisi suuri tarve puhelimelle. Vanha puhelimeni Samsung galaxy ace 2 vetelee jo viimeisiään mm. minulle ei enää kannata soittaa, koska en kuule ääntä ja vastaanottaja kuulee oman ääneni säristen ja toiminnot ovat muutenkin todella hitaita tai sitten näytölle tulee ”lakkasi toimimasta”. Itse aloitin juuri opinnot ammattikorkeassa joten rahatilanne ei riitä uuden puhelimen ostoon :/

 28. essijohanna sanoo:

  Osallistun arvontaan! Lähes kolme vuotta vanha iPhone 4s luurini on alkanut tökkimään ja jumittelemaan viime viikkojen aikana superpaljon. Ja se akun kesto… Koko ajan saa olla lataamassa ja
  mulla ei ainakaan kestä iPhone yhtään kylmää, sammuu lähes samantien jos ulkona kaivaa puhelimen esiin. Olis myös kiva tutustua itelle ihan uuteen puhelinmerkkiin, en ole koskaan edes kuullutkaan Honor-merkistä!

 29. samsunglover sanoo:

  Käytössä ollut ikuisuuden rakas samsung galaxy s3 joka alkaa nyt vetelemään viimeisiään. Akku kestää sen 2h käytössä joka on todella inhottavaa varsinkin kaupungilla ja koulussa:D Laturi mukana jokapaikassa. Näyttö on naarmuilla ja alkaa muutenkin sekoilemaan. Uudelle puhelimelle todellakin olisi tarvetta, mutta opiskelijabudjetilla ei kovin hyvää puhelinta ikäväkyllä saa. Edellinen kännykkäni oli Huawei myös, tosin joku halppismalli mutta toimiva silti:D

 30. pamela sanoo:

  Mulla on edessä uuden puhelimen osto tässä pian(vanha luuri sekoilee sen verran) ja tuo honor vaikuttaa mielenkiintoiselta :) ois niin siistii voittaa toi!

 31. Nb sanoo:

  Kaikki ostamani puhelimet on olleet ns. ”maanantaikappaleita” eli jollain tavalla rikki vaikka on uutena ostettu. Ehkä kävisi parempi tuuri jos voittaisin puhelimen ilmaiseksi?:D

 32. Norramaria sanoo:

  Mun pitäs saada toi puhelin koska oon ettiny jotain erilaista ja siinä pitää ehdottomasti olla hyvä kamera!

 33. Liinuli sanoo:

  Uusi puhelin olisi enemmän kun tervetullut ! Vanha 4s alkaa sanomaan itseään irti. Eli uusi puhelin itselle joululahjaksi olisi täydellinen! :))

 34. jelena sanoo:

  Sun tekstis sai kiinnostamaan toi puhelin aika paljonkin! Eikä etukäteen saadusta joululahjastakaan mitään valittamista olisi ;)

 35. Riri sanoo:

  Moikka! Mulla on ollut iPhone 5 nyt vuoden ja täytyy sanoa että huonompaa luuria saa hakea! Kameraan tulee kummallisia violetteja viivoja kuvatessa jopa niin paljon ettei kuvan kohteesta näy mitään! Opiskelija budjetilla on kuitenkaan turha unelmoidakaan uudesta älypuhelimesta. Tämä olisi ihan huippu! :)))

 36. saana sanoo:

  Vanha Lumia alkaa vedellä viimeisiään, joten uusi puhelin olis enemmän kuin tarpeen! Näyttää ainakin ulkoisesti tosi nätiltä ja hyvältä puhelimelta :)

  -saana

 37. saila sanoo:

  Uusi puhelin oon ollut poikaystävän toivelistalla jo tovin. Opiskelijana minulla tai armeijassa olevalla miehellä ei ole ylimääräistä rahaa ostaa uutta puhelinta. Poikaystävä siis yrittää pärjätä vanhalla ja hitaalla puhelimellaan. Kännykkä olisi mitä ihanin lahja miehelle, molemmat hyötyisivät ja mies ilahtuisi varmasti!

 38. Jonha sanoo:

  Olen ollut iphone ihminen siitä asti kuin iphonet rantautu suomeen..
  Mutta viime vuoden puolella vaihdettuani iphone5s, ei ole ollut muutakun harmia koko puhelimesta.. alle kk oli ollut iphone käytössä kun eka komplikaatio tuli, vai miksi sitä nyt sanoo :D iphone pimeni ihan ykäkkii.. luulin aluksi että akku vain loppu.. noh ei .. yön latausessa ollut puhelin ei käynnistynyt seuraavana päivänäkään.. kävin jo ostamassa prepaid liittymän että saan vanhan samsungin käyttöö.. noh, kas kummaa. justiisa prepaid numeron vaihtaessa, ihpone tekeekin ihme hereämisen, ja toimii kun mtn ei olisi ollutkaan. Ja näitä pimennyksiä tulee aina silloin tällöin edelleen… sama myös vaikka olet päivittänyt iphonen ja kaiken mahdollisen on näitä pieniä vikoja, että heittää pihalle facebookista, iltalehestä, ja milloin mistäkin. Minkä vuoksi hermoni on totaalisen loppu tälläiselle älypuhelimelle..
  Mutta aina olen halukas kokeilemaan, näitä älypuhelimia. Ja honor6-simppeli ulkoasu vaikutti heti minut!

 39. notte sanoo:

  Tämänhetkinen puhelimeni, Iphone5, niin omaan käyttööni sopiva kun onkin, ajaa mut akunkestollaan hulluksi. Tänään hän (nimensä on Ilpo) on ollut latauksessa kolmesti, vaikka en ole tehnyt sillä mitään akkua kuluttavaa, esimerkiksi kuunnellut musiikkia tai muuta. On superärsyttävää, että joutuu ottamaan laturin mukaan normina työpäivänä tai kouluun mennessä, koska tietää, että akku loppuu muuten kesken kaiken. Akun vaihtoa olen pohtinut, noissahan on tyyppivikana huonot akut. Mutta Honor6 ratkaisisi ongelman itsestään :D

 40. Iina-Katariina sanoo:

  Mulla on syy varmaa yks yleisempiä, eli nykyinen iPhone 4s on ollut kohta 3vuotta käytössä ja tää alkaa vetelee viimeisiä. Oon kauheessa ”pinteessä” periaatteeaaa ku en tiedä, minkä puhelimen haluaisin seuraavaksi.:D Tää Honor 6 kuulostaa puhelimelta, mitä voisi ite kokeilla. True somettajana kaipaan puhelimeen sitä akkua nii kerta siitä sitä löytyy nii mä haluun ton nyt heti!:D Hih.

 41. Nora S. sanoo:

  haluaisin voittaa puhelimen avopuolisolleni, jolla on puhelin rikki. Meille on vauva tulossa helmikuussa, joten mielellään käyttäisin ylimääräiset rahat vauvaan kuin uuteen puhelimeen :) avokkini on myös hifistelijä, joten olisi kiva yllättää hänet tällaisella lahjalla.

 42. Heipyh sanoo:

  Mua kiinnostaa kovasti aina kaikki teknologiauutuudet: kamerat, pelikoneet, tietokoneet ja puhelimet. Mutta opiskelijana/työttömänä ei kyseisiin uutuuksiin ole mahdollisuus tutustua tarkemmin. Luen ja vertailen paljon erilaisia artikkeleita uudesta teknologiasta. Mikäpä olisi sen mahtavampaa kuin voittaa tälläinen tuntematon uutuusvempain :)

 43. At sanoo:

  Moi Iina!! Miten ihana postaus. Nykyään on just aina silleen että pitää kuulua siihen porukkaan eikä saa olla millään tavalla erinlainen kuin muut ellet halua saaha ainaki yhdet haukut niskaan.
  Mielestäni minä olisin hyvä käyttäjä puhelimelle koska minulla on todella huonoitsetunto ja en uskalla olla erinlainen. Jos saisin tämän puhelimen olisin kiitollinen ja näyttäisin muille että minäkin uskallan olla erinlainen. Aika kliseinen teksti mutta totta.
  Toivon että puhelin menee sitä eniten tarvitsevalle. Ja olisi kiva kuulla tästä jossain postauksessa niin voisin harkita itsellenikin tälläisen ostoa!:)
  Hyvää tulevaa joulua koko teidän ihanalle perheelle!!!

 44. Kiukkis sanoo:

  Joulu tulee ja olisi ihana saada itselle myös jotain kivaa, oman iPhonen vedellessä viimeisiään! Tää puhelin vaikuttaa just sopivalta mun käyttöön! Toivotaan että arpaonnea suosisi tällä kertaa, tulisi niin tarpeeseen :)

 45. marika.t sanoo:

  Antaisin puhelimen lahjaksi äidilleni, jonka on jo aika siirtyä puhelimissa nykyaikaan ;)

  marikax@gmail.com

 46. Hoshi sanoo:

  Oooo, no siksipä juuri passais mulle, koska haluaisin erottua massasta. Vaikuttaa kivalta! Enkä kyllä ollut mäkään tosta aiemmin kuullut. o.O :)

 47. minävain. sanoo:

  Jos voittaisin ko. puhelimen, antaisin sen lahjaksi miehelleni :) Sen puhelin on kuolemispisteessä (S3), jonka näyttö on halki, herätys toimii millon tahtoo, eikä se edes aina lataudu :D Eli tarpeeseen tulisi :)

 48. Kurojaki sanoo:

  Olis mahtavaa päästä tästä Apple-uskovaisuudesta eroon ja kokeilla jotain uutta :) Herätti tää puhelin kyllä mielenkiinnon..

 49. Maiju sanoo:

  Yksinkertaisesti mun mieheni ansaitsisi uuden puhelimen<3

 50. Korinna sanoo:

  No mä haluisin antaa tän Roopelle, eli mun miehelleni jos voittaisin! Roope on todella uuden puhelimen tarpeessa mutta asettaa kaikki muut rahalliset menos ennen itseään, eikä suostu hankkimaan itselleen uutta luuria koska mä ja tyttö tarvitaan aina muka jotain paljon tärkeämpää. Siks olis ihana jos voisin palkita Roopen antamalla hänelle lahjaksi luurin :)

 51. annu sanoo:

  Antaisin puhelimen joululahjaksi miehelleni, joka tarvitsee kipeästi uutta luuria!

 52. Venla sanoo:

  Tulisi hyvään saumaan joulun alla! Oma puhelin on kunnossa, mutta molempien pikkuvelien joulupukinlistalta löytyy uusi puhelin niin olisi kiva helpottaa äitin ostoslistaa:)

 53. Norramaria sanoo:

  Mun pitäs saada toi puhelin koska oon ettiny jotain erilaista ja siinä pitää ehdottomasti olla hyvä kamera! Tällä hetkellä puhelimena on Samsungin vanhimpia kosketusnäyttö puhelimia mitä on, siellä ei ole edes ä ja ö kirjaimia, kun ostin puhelimen aikoinaan Australiasta koska piti saada halpa ja suht hyvä puhelin ja äkkiä. Just ja just nettiä pystyy sekaan ja kamera on aivan onneton! Puhelin on niin kulunu ja näyttö vähä huonosti ottaa kosketusta. Mutta tällä hetkellä rahatilanne on niin huono että puhelimen ostoa on ollu pakko lykätä kokoajan jonnekki hamaan tulevaisuuteen, osittain myös sen takia ettei sopivaa mallia löydy!!

 54. Lauramaria sanoo:

  En ookkaan aikasemmin kuullut Honorista! Hyvää vaihtelua perus iPhonelle ja Samsungille. Oon ite kokeillut molempia, mutten vieläkään oo löytänyt sitä omaa huippupuhelinta. Jokaisesta älypuhelimesta tuntuu loppuvan akku minuuteissa ja oon kyllä ehdottomasti puhelimeni vanki.. tulee kannettua mukana joka paikkaan! Tarkoitus ois hommata uusi puhelin kun tää nykynen tippui kylppärin laattalattialle ja näyttö hajosi tuhansiin paloihin! heikosti toimii mutta toimii kuitenkin.. Olin haaveillut Samsung galaxy s5:ta mutta nyt tulee pistää tämä harkintaan!! :)

 55. Iris sanoo:

  Olisi kyllä aivan mahtavaa voittaa tuo. Nykyinen puhelimeni on nii n huono a kultaan ja tällä hetkellä ainoa kapistus millä pääsen käymään netissä ja akku on aina vähissä. Olisi mahtavaa saada myös puhelimeen kunnon kamera koska tykkään kuvailla paljon.

 56. Roosa sanoo:

  Mä inhoan mun iphonea! Sitä saa kuten sanoit niin olla kokoajan lataamassa :–( tarttisin uuden puhelimen ja kipeästi. Otan suurimman osan kuvista puhelimella ja sekös iphonen akkua vasta kuluttaakin. :(

 57. Heli sanoo:

  Vanha puhelimenialkaa olla aika finito pikkuhiljaa, ei ehkä ihan vielä, mutta hiukan hirvittää jo etukäteen näin opiskelijabudjetilla, miten ikinä selviän sen tulevasta hajoamisesta!:)

 58. Titta sanoo:

  Olisi kivaa saada uusi puhelin kun vanha puhelin alkaa vedellä viimeisiään.. akku saattaa loppua yhtäkkiä vaikka tallilla, jolloin on paha tilanne jos jotain sattuu ja ei voi soittaa apua! Kerran näin melkein kävi, mutta onneksi kaveri oli mukana ja hänellä toimiva kännykkä!:)

 59. Jelena sanoo:

  Mulla on ollut älypuhelin-aikana ainoastaan Nokia Lumian 800 ja 625 mallit. Mun tämän hetkinen puhelin (Nokia Lumia 625) on kokenut kovia, sillä muutama viikko sitten se tipahti kiireisessä ja täydessä pukuhuoneessa lattialle mun pukukaapin päältä. Lopputuloksena siitä meni lasi ihan kokonaan sirpaleiksi. Olisi siis mahtavaa saada uusi ja ehjä puhelin ja kokeilla jotain muuta merkkiä ja mallia, sillä tämän hetkisellä budjetilla uus puhelin on sula mahdottomuus hetkeen!

 60. Miisa sanoo:

  Tarvitsisin puhelimen koska tämä vanhaninon KOLME vuotte vanha ja alkaa vetelemään jo viimeisiä.ja siksi tuo KOLME isolla kun tää on älypuhelin :D oon ylpee et oon saanu kännykkäni pysymään ehjänä näin kauan ja nyt ois oikee aika hankkii uus, kun kännykkä on vihdoin kokonaan maksettu ja alkaa tosiaan näkyä toi kolmen vuoden käyttö .Ois kiva saada just tommonen jota ei kaikilta löydy.

 61. Nea sanoo:

  Haluaisin voittaa puhelimen, koska tällä hetkellä käytössä on jo aivan liian monta vuotta palvellut puhelin, jossa on vielä näppäimetkin kaiken lisäksi :) Tarvitsen siis ihan ehdottomasti tämmöisen uuden hienon luurin, olisihan se mukavaa päästä itsekin mukaan nykyaikaan!

 62. Nita sanoo:

  Nykyisestä samsung galaxy s4 activesta loppuu aina heti aamupäivästä jo akku vaikka olisi ollut koko yön laturissa. Olisi mahtavaa jos saisi tuollaisen puhelimen missä akun kesto olisi noin hyvä kun tuossa honor6.

 63. Kiia sanoo:

  Itseäni kiinnostaisi hyvä akun kesto, mutta jos tuon voittaisin se menisi joululahjaksi äidilleni jolla on ollut käytössä aina jonkun vanha puhelin. :)

 64. Varpu sanoo:

  Itse en koskaan ole ollut tyytyväinen samsungeihin tai iphoneihin. Nyt on käytössä Nexus 5, mutta laite kärsii ikävistä vioista, eikä ole varaa ostaa uutta puhelinta. Honor 6 kiinnostanut siitä asti kun siitä alettiin uutisoimaan niin olisi mahtava saada toi itselle.

 65. Heidi sanoo:

  Uusi puhelin tulisi tarpeeseen koska vanha käy jo todella hitaalla ja sammuilee. Eikä ole varaa ostaa uuttakaan!:/

 66. Anniina sanoo:

  Haluaisin voittaa Honor 6, koska oma Lumiani on hajoamassa, enkä tiedä minkä merkkisen puhelimen hankkisin seuraavaksi, kun haluan ehdottomasti vaihtaa merkkiä, niin tässä olisi loistotilaisuus päästä kokeilemaan ihan uutta mallia :)

 67. tiiia sanoo:

  Olisi mahtavaa saada toimiva puhelin, nykyiseni kun sammuilee ja sekoilee vähän väliä :-D

 68. nipa sanoo:

  Puhelin sanoo sopimuksen irti päivittäin, vielä kumminkin auttaa se et ottaa akun pois ja laittaa takas ja käynnistää! näyttö rikki, eikä vastaaminen puheluihin oo mikään iisi juttu. Opiskelijan budjettiin on vähän haastava hankkia uutta puhelinta, joten tää ois just semmonen tilaisuus mulle saaha uus puhelin :)

 69. Kiia sanoo:

  Ompas hieno vempele:)! Tosiaankin galaxy perheesä on oltu jo kauan joten uusi puhelin olisi todellakin kiva! Vanha alkaa jo nimittäin pikkuhiljaa pätkimään enenevässämäärin.. Itsekästä mutta totta, jos onnsituisin voittamaan (peukut pystyyn) niin pukinkonttiin itselleni.

 70. Jetta sanoo:

  Mukana! Jos onni potkaisisi, lähtisi puhelin lahjaksi jollekkin läheiselle joka tarvitsisi uutta kapulaa enemmän kuin minä. :)

 71. ysikuus sanoo:

  äitikin tulisi älypuhelimien maailmaan :))

 72. Miiu sanoo:

  Kuvauksesi perusteella kuulostaa hurjan hyvältä puhelimelta! Omani poisti juuri eilen elokuun jälkeen otetut kuvat, hieman harmittaa.. Olisi kiva kokeilla jotain uudenlaista puhelinta!

 73. Sannuli-79 sanoo:

  Mukana kisassa ehdottomasti!
  Tyttäreni täyttää tammikuun 17 päivä 18vuotta ja toi olisi juuri hyvä synttäri lahja nuorelle aikuiselle.
  Uusi puhelin onkin tyttäreni lahja toive mikä olisi ihanaa toteuttaa :) Entinen samsung vetelee vimeisiä.

 74. Iina sanoo:

  Minulla on käytössä iPhone, enkä ole tähän oikein tyytyväinen. Akku tyhjenee nopeasti, etukameralla otetut kuvat ovat huonolaatuisia, sekä puhelin jatkuvasti muistuttaa täydestä muistista, vaikkei kuvia ole hirveästi, musiikkia ei ollenkaan ja sovelluksia ihan muutama, todella rasittavaa!
  Eniten innostuin Honor:in akunkestosta ja kamerasta, olisi ihan mahtavaa, jos puhelinta ei tarvisi kokoajan ladata saati sitten kantaa laturia mukana kaikkialla :)

 75. Heidihoo sanoo:

  Itsellä iphone ja näyttö ihan sirpaleina eikä ole varaa ostaa uutta puhelinta. Olisi myös mahtia saada jokin muu merkki kuin iphone!

 76. Pixiedust sanoo:

  Honor 6 olisi unelma, koska mulla on samsung galaxy s3, ja siihenhän ei tuu enää uusia päivityksiä ollenkaan joten rupee jumittamaan aika huolella.. Eikä mulla ole koskaan tässä toiminut muistikorttipaikkakaan, joten tää on aina täynnä! Ärsyttävää, ku tykkään paljon kuvailla ja tallentaa whatsappista esim. kavereiden lähettämiä hauskoja kuvia mut ei oo paljoo mahollisuutta pitää tallessa kaikkia mitkä haluais :s Mukana arvonnassa siis!

 77. Taskulaatikko (sari) sanoo:

  Olen hankkimassa uutta puhelinta kun vanha (galaxi) lopettaa välillä kosketusnäytön toimimisen joten se pitää käynnistää uudelleen. Ei siinä muuten mitään mutta mulla on kokoajan paniikki persuuksissa että jos lopettaa toimimisen samaan aikaan kun tyttö saa kohtauksen ja tälle vuodelle neljä kertaa joutunu soittaan jo ambulanssin kuumekouristuksen yhteydessä kun lapsen huulet menee siniseksi ja kouristus vaan jatkuu niin jos siinä vaiheessa pitää alkaa kännykkää käynnisteleen uudelleen niin itku siinä pääsee. Uusi puhelin olisi tervetullut.

 78. uhmaäiti sanoo:

  En minä, mutta puolisoni olisi ansainnut sen! Hänen puhelimensa ei vastaanota kaikkia puheluita ja viestejä (miten ärsyttävää!), kaiutin on rikki ja näyttö halki. Tahtoisin yllättää hänet tällaisella joululahjalla ja samalla myös vähän pyytää anteeksi, en ole ollut mitenkään erityisen helppo tai millään tavalla esimerkki avovaimo vauvavuoden aikana vaan lähinnä toinen uhmaikäinen.

 79. Heyni sanoo:

  Olis ihanaa saada uus puhelin, tällä hetkellä mulla on pahasti temppuileva (3 kertaa tytön murokulhossa uinut) vanha samsunginrotisko, joka on jo niin epäluotettava, että välillä oon tavoittamattomissa useemman päivän :/

 80. Inga sanoo:

  Lumiasta hajosi näyttö ja mulla ei ole varaa ostaa uutta.
  Katsellut olen uutta puhelinta Lumiasta, Samsungin puhelimiin ja Sonyn puhelimiin. Tuosta honorista on ollut kuullukkaan, mutta se vaikuttaa todella mielenkiintoiselta, enkä ole nähnyt kenelläkään tutulla sellaista.
  Ennen mun tyyliin kuului seurata muiden tyyliä ja olla samanlainen kuin muut. Nyt vihdoin olen löytänyt oman juttuni ja päättänyt kulkea omia polkujani tyyliä myöten. Uusi puhelin olisi piste i:n päälle

 81. Miiacamilla sanoo:

  Olen jo pian neljä vuotta käyttänyt vain vanhoja toisten hylkäämiä puhelimia joten olisi aivan mahtavaa saada kerrankin uusi ja toimiva luuri!

 82. nenninen sanoo:

  Oih! Toi olis just se mitä tarviin! On käyty läpi jo kaikki muut vehkeet eikä mikään tunnu omalta. Tuo kuulostaa loistavalta :)

 83. Hilla sanoo:

  No tää olis ehdottomasti joululahja isille! Just eilen juttelin sen kanssa puhelimessa ja se mietiskeli että millaisen puhelimen se ostais vanhan hajoamispisteessä olevan tilalle. Luulen että se innostuis tästä, se on 65-vuotias, ja silti ollu aina teknologiassa mua edellä (mun eka älypuhelin esim. oli isin vanha ”internetinselauspuhelin” :D).

 84. Miehellä putosi juuri puhelin maahan ja näyttö meni rikki. Antaisin puhelimen miehelle joululahjaksi :)
  minttuannina@gmail.com

 85. Fragile sanoo:

  En ole koskaan omistanut älypuhelinta, käytössä neljä vuotta vanha perusnokialainen ilman nettiä:/
  Olisin varmasti kaupungin onnellisin jos voittaisin älypuhelimen itselleni.
  Ehdottomasti mukana arvonnassa:)

 86. Vilma sanoo:

  olisi kiva voittaa tämä ja antaa poikaystävälle joululahjaksi, kun ei oikein ole itsellä varaa ostaa mitään isompaa hänelle… ja suuri tarve uudelle tosiaan olisi:)

 87. Tiia sanoo:

  Tässä ois huippuhyvä joululahja poikaystävälle, joka tarvitsis kipeästi tämän hetkistä paremman puhelimen! Juurikin akun keston ja puhelimen muistin takia :)

 88. Johannna sanoo:

  Tarttisin uuen puhelimen koska tää mun kivikautinen galaxy gio alkaa olla jo elämänsä päässä! :D
  Vaikka se hyvin onkin palvellut mua niin olisi aika jo hieman päivittää uuempaan versioon.

 89. ellamarina sanoo:

  Vau, mäkin oon kisassa mukana! Tuo Honor näyttää aika upealta ja kuulostaa aivan loistavalta vaihtoehdolta seuraavaksi puhelimeksi :) Tää mun Galaxy S3 alkaa olla jo vähän heikomassa hapessa n. vuoden käytön jälkeen, kaikista eniten ongelmia on akun kanssa… tyhjenee nopeasti eikä meinaa millään latautua. Opiskelijabudjetilla ei kuitenkaan oo tähän hätään varaa ostaa uutta. Toivottavasti onni suosiskin tällä kertaa! :)

 90. Anna Hietikko sanoo:

  Minun veljellä on joku tyyliin Nokia 3310 :D se on puhunut,että voisi ehkä ostaa jo älypuhelimen mutta aina se vaan on jäänyt,joten olisi ihan HUIPPU joululahja isoveljelleni! Jos veljelle ei kelpaa tai on jo ehtinyt hankkimaan puhelimen,olisi tämä ihana itsellekkin! :)

 91. Janni sanoo:

  Mukana ollaan!
  Nykyisestä galaxy s4:stä on näyttö hajalla ja olis jännä kokeilla täysin uutta merkkiä t. vannoutunut samsungin käyttäjä :D

 92. veeerai sanoo:

  Houkuttelis kyllä hirveesti toi puhelin! Tosi modernin näkönen ja varmasti mukavaa vaihtelua ainaisiin iPhoneihin ja Samsungeihin. Mulla on itsellä käytössä tällä hetkellä äidin vanha Galaxy S3 Mini, ihan mukava luuri mutta ei kyllä yhtään haittaisi saada joku parempi. Joskus harkkojen tai superpitkän koulupäivän jälkeen saa kyllä jännätä, että riittääkö akku siihen asti että pääsen kotiin, vaikka kännykkä on ollut koko yön latauksessa. Kestävä akku tulisi kyllä ehdottomasti tarpeeseen. Toi kameran laatu kiinnitti kans mun huomion, tällä nykysellä puhelimella tulee kamalan sumuisia kuvia, joten olisi ihan kiva että saisin napattua kuvia, joista saisi jotain selvääkin!

 93. laura Räsäsen sanoo:

  Samsung note 3 vetelee viimisiään toden teolla nyt ja kamera aivan sirpaileina kun eräänä päivänä kuvasin vauvaa uulkona. Haluaisin ikuistaa kasvavasta lapsistani kuvia joka päivä mutta nyt se on yhtä säätämistä. Olen myös lukenut honor 6 paljon ja koittanut etsiä sitä liikkeistä että voisin sitä kokeilla. Nyt olisi minun mahdollisuuteni saada tämä ja päästä kuvailemaan!

 94. Minävaan sanoo:

  Oi, mikä ihan mahti palkinto :) Olisi ihanaa voittaa puhelin, koska nykyinen puhelin alkaa näyttää vähän merkkejä siitä, että saattaa sanoa sopimuksensa irti piankin ja opiskelijapudjetti ei taas anna yhtään periksi uuden ostoon:/ Olisin ihan mielettömän iloinen, jos voittaisin noin hyvältä kuulostavan puhelimen! Toisi kyllä piristystä tähän vaikeaan ja synkkään syksyyn. Ja jos en itse voita niin toivottavasti ainakin joku aidosti puhelimen tarpeessa oleva voittaa:)

 95. marakatti sanoo:

  Jos onni osuu kohdalle, annan puhelimen äidilleni joululahjaksi. <3

 96. Vauvasekoitin sanoo:

  Haluaisin antaa tämän äidilleni joululahjaksi, koska hänellä on ikää vajaa 50 vuotta ja hän on puhunut siitä, kuinka pitäisi yrittää pysyä teknologian mukana ja hankkia ”sellainen älykäs puhelin”. Voisin opettaa häntä käyttämään tuota ja sillä tavalla hän voisi olla monipuolisemmin yhteydessä meihin lapsiin ja lapsenlapseensa, jotka asutaan eri kaupungissa.

 97. henu sanoo:

  Puhelin tulisi tarpeeseen, sillä oma puhelimeni alkaa pikkuhiljaa vetelmään jo viimeisiään (sammuilee itsekseen, ei käynnistä) ja kaikkea yhtä mukavaa. Olisi mukava saada vanhan tilalle toimiva puhelin :)

 98. emmyy sanoo:

  Olisi aika mieletöntä saada tuo, kun oma Nokia n70 ei oikein tykkää toimia enää, isoisältä saatu eli aika kauan ollut käytössä! Plus helpottaisi blogihommia ja kalenterin hoitoa aika kivasti :)

 99. Iidaap sanoo:

  Käytössäni on nyt ollut reilu 2 vuotta LG, joka alkaa kuitenkin jo vetelemään viimisiään; on aina tukossa ja akun kesto on mielettömän huono.. Joululomalla pitäis viimeistään hommata uusi luuri, mutta tuntuu että hyvät puhelimet rajoittuu vaan Iphoneihin ja Galaxyihin ja on myös ihan järjettömän kalliita.. Ois ihan mahtavaa voittaa tää uutuuspuhelin joka erottuis myös massasta! :)

 100. RiinaHäk sanoo:

  Mukana!

  Olisi mukava päästä antamaan mummille vihdoin haluamansa älypuhelin kun sisältää ison näytönkin niin ei voi kovin kauas omena puusta pudota!

 101. sallamalla sanoo:

  Täällä paatunut Apple-hörhö olisi valmis kokeilemaan jotain uutta, akun kesto houkuttaa todella !

 102. AnnikaK sanoo:

  Tosi hyvä kilpailu! Minullakin alkaa olla kohta ajankohtaisena uuden puhelimen hankkiminen, akku kestää luvattoman vähän aikaa ja puhelin käy aika ajoin muutenkin tosi hitaalla. Täytyy laittaa tämä malli korvan taakse sitten, kun lähtee uutta ostamaan tämän pari vuotta vanhan Galaxy S2:n tilalle! :)

 103. tyttö999 sanoo:

  Mukana!

  Antaisin tämän minun poikaystävälleni joululahjaksi. Hänellä on ollut pitkään rikkinäinen puhelin.
  Pienellä opiskelijabudjetilla ei uusia ostella (nimim. 0.53 senttiä tilillä ja rahaa tulee vasta 4 päivä tasan sen verran kuin vuokra maksaa) ja tällä hetkellä puhelin toimii hyvin huonosti. Poikaystäväni osaa arvostaa todella pieniä asioita. Minullakaan ei ole varaa ostella hirveästi joululahjoja, ja tästä hän tulisi todella onnelliseksi :)

 104. plipp sanoo:

  Haluaisin voittaa tämän puhelimen, sillä poikamme tiputti minun Samsungini !!!isoon vesituoppiin!! jokunen aika sitten ja huolisin mielelläni tuon hienon ja uuden luurin itselleni :-) toinen vaihtoehto olisi antaa se joululahjaksi pikkusiskolleni :)

 105. -H sanoo:

  Ehdottomasti mukana kisassa!

  Jos voittaisin tämän kilpailun, antaisin puhelimen poikaystävälleni lahjaksi. Puhelin tulisi nyt siis täydelliseen saumaan, sillä poikaystäväni puhelin varastettiin hiljattain. Ikävä katsella surullista miestä joka joutuu käyttämään jotakin ikivanhaa huonoa puhelinta sen takia että joku idiootti pölli hänen puhelimensa. Harmitusta lisää se että puhelin oli vasta n. 2kk vanha ja todella kallis :( joten haluaisin piristää alakuloista poikaystävääni tällä jos siihen tulisi mahdollisuus. :) !

 106. RK sanoo:

  Vau!! Edellinen puhelin vetelee viimeisiään ja ei nyt ole saumaa hankkia uutta. En ole tosiaan koskaan ennen honorista kuullut mut ennakkoluulottomana voisi sopia kokeiluun. Niinkuin nytkin tää samsungin puhelin windows-käyttiksellä – ei ihan jokaisella. Tyylikkään näköinen musta luuri. Voi kun arpaonni suosisi!

 107. lotta sanoo:

  Mulla on kans galaxy-puhelimia ollu aina ennen ja nyt tekee tosiaan mieli vaihtaa merkkiä huonon akunkeston ja pätkivyyden takia. Ois täydellinen joululahja itelle! :)

 108. Ansku sanoo:

  Ois aivan tosi mahtava voittaa! Mulla on vanha Samsung galaxy ace 2, joka ei toimi kovin moitteettomasti. Kaiki sovellukset ei toimi esim. Instagram, mikä on tosi ärsyttävää. Puhelin myös sammuu itsestään vaikka akku olisi täynnä ja ei anna ottaa kuvia vaikka tilaa olisikin. Oon miettinyt , että voisin hankkia jonkun muun kuin nokian tai samsungin sitten joskus kun on varaa, mitä ei nyt ole.

 109. Milja sanoo:

  Jos voittaisin, antaisin puhelimen äidilleni joululahjaksi. Hän on antanut minulle niin paljon pelkällä olemassaolollaan, että haluaisin antaa hänelle jonkin ihanan lahjan. Näin opiskelijana joululahjabudjetti ei kuitenkaan ole kovin suuri :/

 110. hulamaja sanoo:

  Nykyinen luurini, iPhone 4, on ihan surkea, joten olisi todellakin aika päivittää tämä tärkeä kapine parempaan. :) iPhonessa nyppii eniten hitaus ja huono kamera. Elämä helpottuisi paljon hyvin toimivan puhelimen kanssa.

 111. Janskumami sanoo:

  Olis kiva saada uusi luuri vanhan tilalle. Nykyinen puhelin pari vuotta vanha, ja vetelee viimesiään. Akku ei kestä yhtään ja sammuilee, vaikka puolet akusta olisi jäljellä! Tykästyin tämän puhelimen ulkomuotoon myös :).

 112. Anstu sanoo:

  Olisi ihana saada uusi puhelin kun tämä vanha on käynyt jo niin hitaaksi ja harmittaa kun kameran käytössä kestää nykyään tosi kauan ja kuvat ovat epäselviä. Koita siinä sitten ottaa 1v vauhtihirmusta kuvia kun tilanne on mennyt kauan sitten jo ohi ennen kuin olen saanut edes kameran päälle.. :P

 113. SMarianne sanoo:

  Olispa kiva saada tuo, kun nyt on vain älyvapaa puhelin!

 114. Kaisu sanoo:

  Nyt olisi aivan mahtava voittaa koska antaisin tämän puhelimen lahjaksi yhdelle reippaalle teinille jolla olisi uudelle luurille tarvetta.

  Mielenkiintoinen puhelin :)

 115. Äiti x4 sanoo:

  Puhelin tulisi erittäin kovaan tarpeeseen rakkaalle aviomiehelleni, jonka tämänhetkinen käytettynä ostettu puhelin on täysi susi.
  Itselleen hän ei raski uutta ostaa, koska käyttää mielummin rahansa meiihin, perheeseensä. Pelkään myös ettei minun äippärahani näin joulun alla riitä hänelle lahjaksi ostamaan, vaikka näin suunnittelin.
  Toimiva puhelin olisi kuitenkin ehdoton, kun hän täällä pohjoisen huonoissa keleissä ajaa pitkiä matkoja autolla yksin…

 116. Dansku sanoo:

  Toi ois kyl nii jees voittaa, vaikken oo ikinä kuullutkaan siitä :D Puhelin menisi pikkusiskolleni synttäri-& joululahjaksi :)

 117. yosa sanoo:

  Antaisin miehelleni tämän. Hän itseasiassa hankki juuri uuden puhelimen mutta työn puolesta akunkesto on surkea, ja puhelin tökkii jo nyt (puhelimella hoitaa siis oikeastaan kaiken). Eikä hänellä ole varaa hankkia uutta.
  On kamalaa kun mieheni on esimerkiksi kuvausreissulla toisella puolella suomea, eikä häntä saa kiinni vuorokauteen, kun akku on ylläripylläri loppunut, eikä ole mahdollisuutta ladata.

 118. ellaazio sanoo:

  Asun poikaystäväni kanssa kahdestaan ja taloutemme on tiukilla, olemmehan opiskelijoita. Olisin ikionnellinen nähdessäni mieheni ilmeen kun tämä uutuuspuhelin paljastuisi joulupaketista! :3 Meilläkin on galaxyt ja iphonet kokeiltu ja todettu pettymyksiksi, olisi huippua tutustua Honoriin.

 119. Piitu sanoo:

  Mukana kisassa!
  Mä haluaisin tutustua tähän puhelimeen siksi, kun mulla on edelleen käytössä ikivanha iPhone 4s ja vaikka oon tällä pärjännyt, niin tuntuu että iPhone 5 tai 6 en enää halua. En kuitenkaan ole keksinyt että mihin tuon nykyisen nyt sitten vaihtaisi, joten tässä ois oiva tilaisuus päästä kokeilemaan muutakin kuin iOS käyttöjärjestelmää! Lisäksi mullakin on ollut hakusessa puhelin jonka akun kesto olisi oikeasti hyvä, koska aktiivisella käytöllä joutuu joka päivä kantamaan powerbankkia mukana että puhelin ei sammu kesken päivän.

 120. Mape sanoo:

  Mä tarvitsisin uuden kännykän, koska oman puhelimeni näyttö on ollut rikki jo monta kuukautta. Minulla on vanha iPhone, joka on todella hidas, mutta oli ihan toimiva kunnes tyttäreni tiputti sen kivilattialle. Nyt näyttö on kasassa teipin avulla xD

 121. emwii sanoo:

  Haluaisin voittaa puhelimen koska, nykyinen puhelimeni näyttö on ihan hajalla. Minua myös kiinnostaa kokeilla ihan uutta puhelimen merkkiä. Myös akun kesto on häirinnyt minua , kun juuri ja juuri kestää puoli päivää akku :D

 122. Mirka sanoo:

  Yksinkertaisesti vanha galaxy s2 vetelee monen vuoden jälkeen viimeisiään eikä opiskelijalla ole varaa hommata uutta. Myös valtavirrasta poikkeaminen kiinnostaa, iphone ei ole mun juttu, lumiat vähän liian erikoisia ja galaxy nähty jo. Olis kiva kokeilla jotain ihan uuttaa älypuhelinrintamalla!

 123. Piu sanoo:

  Miehelle menisi tämä. Hänellä alkaa nykynen puhelin vedellä viimesiään niin uus tulisi tarpeeseen.

 124. Elina sanoo:

  Mulla ei itsellä ole kuolemantarvetta uudelle luurille, kun tää iphone5s pelittää ihan mukavasti, mutta äidille pitäisi hommata joku älypuhelin vanhan nokiapalikan tilalle! Toi olisi aivan mahtava joululahja äidille!! (Ellen sitten itse ihastuisi tuohon puhelimeen ja lahjottaisi oman iphoneni äidille, tiedä siitä :D). Mutta toi kyllä tulisi meidän perheessä tosi tarpeeseen:)

 125. Jenska sanoo:

  Vanha iphone4 käy jo todella hitaalla. Vauveli loikoilee masussa niin ylimääräisiin hankintoihin ei olisi varaa. Muutenkin puhelimen toiminnot vakuuttivat. Kiva postaus :)

 126. Jj sanoo:

  Tarvitsisin uuden puhelimen ja tää kuulostais ihan täydelliseltä. Hyvät kamerat ja akunkesto houkuttaisivat. Vanhalla puhelimella tulee kuvista sellaista mössöä, että olisi kyllä ihana saada puhelin jolla saa hyviä kuvia. Tässä olisi ihana ja tarpeellinen joululahja itselle! :)

 127. essii sanoo:

  Olen ”muodista poikkeava”, jos näin voidaan sanoa: en omista iPhonea tai Samsungia, jonka näkee suurinpiirtein jokaisella vastaantulevalla henkilöllä. Minulla on HTC! Ostin kyseisen, ensimmäisen älypuhelimeni reilu 3 vuotta sitten, enkä olisi voinut olla tyytyväisempi! HTCni on toiminut moitteettomasti 3 vuoden ajan, ilmaan minkäänlaisia ongelmia. En ole koskaan ollut kiinnostunut iPhonesta tai Samsungista, minua kiinnostaa hieman tutnemattomampi merkki, joka ei tule heti kadulla vastaan. En epäröinyt hetkeäkään ostaa ensimmäiseksi älypuhelimekseni HTCtä, vaikka se kiinanihme onkin :D Voin lämpimästi suositella kyseistä merkkiä kaikille! Puhelimeni on kuitenki jo hieman vanha ja akku tökkii erittäin pahasti, siksi olenkin miettinyt uuden ostamista. Olen törmännyt muutamaan tuntemattomampaan merkkiin, jotka herättivät mielenkiintoni, sillä en edelleenkään halua iPhonea, haluan jotain uutta! Tässä olisi täydellinen tilaisuus päivittää luuri ja päästä taas aivan uuden puhelimen maailman. Lisäksi opiskelijapudjetille olisi aina parempi, jos sattuisi voittamaan kyseisin puhelimen :D

 128. Sissi sanoo:

  On paljon ihmisiä jotka varmasti tarvitsis tuota enemmän kuin minä, mutta uutta puhelinta lähiaikoina varmaan tarvitsisin koska entinen on alkanut sekoilla ja jumittaa. Tuo että siinnä akku kestää kauemmin kuin muissa puhelimissa on aivan loistava juttu! Itsekkin kun käytän puhelinta paljon.
  Tai sitte antaisin isälleni, sillä hän ei omista älypuhelinta mutta varmasti siitä salaa haaveilee ! :D

 129. babypink sanoo:

  Olipa hyvä myyntipuhe! :) Minulla itselläni on samsung galaxys3, ja ajattelinkin tällä pärjätä vielä jonkin aikaa. Jos voittaisin kisan, antaisin uuden puhelimen äidilleni joululahjaksi. Hän ei ole vielä päässyt älypuhelimien aikakaudelle ja käyttää iänikuista nokian puhelinta. Kovasti hän kuitenkin on puhunut kuinka itsekin jo haluaisi päästä kokeilemaan älypuhelimen ihanuutta. Hän kuitenki jäi työttömäksi kesän lopussa ja on yksinhuoltaja, joten varaa uuteen puhelimeen ei ole. Tästä syystä voitto olisi aivan huippu juttu ja olisi ihana nähdä äidin ilme pakettia avatessa :)

 130. Anna9 sanoo:

  Minun pitäisi voittaa puhelin, sillä vanha puhelimeni varastettiin juuri viikonloppuna… Oli 3 kuukautta vanha iPhone 4s eikä kokonaan vielä maksettu, harmittaa ihan älyttömästi. Mulla ei ollut edes sitä find my phone-appia koska ajattelin, että en mä tätä hukkaa kun en oo aikaisempiakaan hukannut! Uusi puhelin tulisi siis todella tarpeeseen!

 131. Jaana K. sanoo:

  Olisipa kiva saada kerrankin uusi puhelin itselle. Tähän mennessä olen joutunut tyytymään muiden vanhoihin. Siinä ois joululahjaa kerrakseen :)

 132. Embootsi sanoo:

  Haluaisin kyseisen puhelimen, koska ainoa älypuhelin, joka minulla on koskaan ollut on iphone. Vaikka tykkäänkin iPhonesta, olen utelias koittamaan jotain uutta :-) Myös tuo hyvä akunkesto houkuttaa suuresti!

 133. Helka sanoo:

  Tästä puhelimesta en ollu kuullukkaan mutta ainaki sun tekstin perusteella hyvältä kuulostaa :) oma iphone alkaa vedellä viimeisiään ja olen uutta puhelinta joutunut jo miettimään, tämä tulisi todellakin hyvään saumaan! :)

 134. Oona sanoo:

  Haluan voittaa tuon puhelimen, jotta voisin antaa sen rakkaalle avomiehelleni joululahjaksi :) Hänellä on aina akku loppu ja tavoittaminen mahdotonta, joten siihen tuo olisi täydellinen!! :D

 135. Janina sanoo:

  Itse haluaisin uuden puhelin juuri tuon takia että akku menee kokoajan ja vielä ei ole tullut itselläni vastaan mitään noin kestää. Kokeilussa on ollut jos jonkin moista puhelinta :)

 136. annika sanoo:

  oi olis parasta saada uus puhelin! tuossa kuulostais olevan kaikki mitä tarvisin! hyvä kamera, akun kestävyys jne. :)

 137. Rosa sanoo:

  Itse olen aina ollut uskollinen samsungin käyttäjä, mutta nyt oma Samsung Galaxy s4 vetelee viimeisiään. Olin pari viikkoa sitten kylässä ja siellä olevat pienet lapset saivat päähänsä katsoa puhelintani minun ollessa kylpyhuonessa ja kuinka ollakkaan puhelin tipahti rappuset alas ja nyt on näyttö rikki ja muutenkin käyttö on hankaloittunut huomattavasti. Haluaisin voittaa puhelimen, koska jokapäiväisessä elämässä kuitenkin tulee puhelinta käytettyä jatkuvasti ja haluaisin kokeilla jotain aivan uutta!

 138. Artsi sanoo:

  wau enpäs oo ikinä kuullutkaan!! Uusi puhelin olisi kiva koska vanha alkaa tympimään ja tekemään omia päätöksiä esim sammumisensa suhteen..

 139. Henriikka sanoo:

  Olen etsinyt puhelinta, jossa on hyvä kamera, jotta saisin ikuistettua vauvastamme laadukkaita kuvia. Vauva kun ei meinaa pysyä paikoillaan nykyään ja kaikki kuvat ovat heilahtaneita epätarkkoja otoksia, joten tämä puhelin olisi minulle enemmän kuin tarpeellinen! :D

 140. KaroH sanoo:

  Tämä ois ihan paras joululahja miehelleni!!! :) Hänellä on mennyt lyhyen ajan sisällä kahdesta puhelimesta näyttö rikki ja nykyään käytössä siis puhelin missä näyttö on halennut. Ois kiva yllättää hänet kunnolla ja kääriä pakettiin uusi puhelin :)

 141. niina sanoo:

  nykyisen kapulan akunkeston sekä lagittamisen takia kaipailisin uutta luuria :)

 142. jaanh sanoo:

  Vanha puhelimeni, no on vanha jo! Ja perheen talous ei anna periksi hankkia uutta vielä. Tämä olisi lottovoitto. Saattaisin antaa sen myös lahjaksi miehelleni. :)

 143. Mira sanoo:

  Mulla on ollut jo ainakin kolme vuotta käytössä galaxy s2 ja näyttökin on haljennut. Valitettavasti uuteen ei oo varaa, joten olisi ihanaa voittaa :)

 144. Cindyy sanoo:

  Minä haluan voittaa koska haluan kuulua juuri siihen ihmisjoukkoon jotka erottuvat joukosta ;) ja mun nykyinen kivikautinen galaxy s3 vetelee jo viimesiään ( näytössä halkeama ja no selfiet rakeisia ).

 145. L sanoo:

  Poikaystäväni aina ajattelee minun parastani ja on ostanut minulle joululahjaksi miniläppärin ym. kallista elektroniikkaa. Hän aina laittaa muut itsensä edelle. Joten kun hänen vanha puhelimensa hajosi päätti hän ostaa uuden, mutta sekään ei toiminut ja nykyään meidän puhelumme saattavat katketa kesken tai en saa kaikkia viestejä häneltä. Opiskelen itse, joten vaikka haluaisin, minulla ei ole varaa ostaa hänelle melkein mitään jouluksi. Toivoisin siis, että voittaisin tuon puhelimen ja voisin antaa hänelle sen joululahjaksi. Olen varma, että hän ilahtuisi ja yllättyisi todella paljon!

 146. Laura J. sanoo:

  Tuon puhelimen avulla välttyisin tai ainakin saisin siirrettyä uuden kameran hankkimista. 13mp kameralla sais hyviä kuvia ja tulis varmaan enemän otettua kuvia.

 147. Mmarika sanoo:

  Oi, oispa upee!!! Mulla käytössä nokian n8 malli joka on jo 4 vuotta vanha…se on sen verran rikki, että pysyy käynnissä vaan jos on suojakuoren sisällä joka pitää sen läjässä. Oon miettiny ostavani uuden ehkäpä Sonyn mutta en ole saanu aikaseksi sillä edellinen toimii kuitenkin.Tässä nokiassa on sen verran hyvä kamera megapixeleiltään joten en haluaisi mtn hirveän huonoa uuteenkaan. Kokeillaan jos vaikka arpaonni suosisi! :)

 148. Marjo sanoo:

  Neljä viimeisintä puhelintani on ollut jonkun perheenjäseneni vanhoja ja nyt nykyinen samsung s2 alkaa sanoa itsensä irti… uusi puhelin tulisi kyllä tarpeen :)

 149. Jennaa sanoo:

  Ois mahtavaa voittaa tämä puhelin koska nykyisessä puhelimessani on todella surkea kamera ja kuitenkin se on se millä tulee ikuistettua useimmiten hetken lasten kanssa niin kyllähän se harmittaa kun kuvat ovat niin huonolaatuisia. Eli olisi mahtavaa voittaa tämä :)

 150. AvaMaria sanoo:

  Heippa! :)
  Haluaisin voittaa Honorin puhelimen antaakseni sen äidilleni synttärilahjaksi :)

  Äidillä on Nokian 5 vuotta vanha luuri joka toimii jotenkuten, ja hän olisi utelias pikkuhiljaa siirtymään älypuhelinten maailmaan. Äiti täyttää 50 vuotta ja haluaisin hänelle antaa synttärilahjaksi älypuhelimen, mutta pienenpienellä palkallani tää jää vaan haaveeksi (varsinki kun oman puhelimen hankinta pakollisena edessä).
  Eikä mun tuurilla voiteta missään kilpailuissa ikinä :D Mut aina saa yrittää onneaan! ^^

  Hyvää joulun odotusta sinne teille ♥

  T: AvaMaria

 151. rosaliina sanoo:

  Haluaisin voittaa puhelimen koska nykyinen lumia on aivan rikki. Näyttö hajonnut jo kauan aikaa sitten, kuulokeliitin rikki koska kastunut, en voi puhua puhelimeen muuten kun kajarin kanssa koska kaijutin rikki. Olen jo kauan miettinyt ja katellut että pitäisi ostaa uusi mutta opiskelijalla kun ei rahaa ole ylimääräistä. Olis kiva päästä kokeileen jotain muutakin kun lumiaa, iphonea tai samsungia :) joten mukana skabassa ehdottomasti!

 152. Pjyyde sanoo:

  Mulla on nyt mun toinen elämäni. Iphone ja haluaisin uuden, sillä tässä on kaikkia vikoja mitä mahdollista. Esim, sammuilee, virtanappi rikki, näyttö rikki, huono akku, etukameralla otetut kamerat on pikselimössöä, laturissa ollessaan lopettaa lataamisen kesken jne.. Oon toivonut uutta iphonea joululahjaksi, vaikka tämä puhelin ei varmaan edes kestä sinne asti. Vanhemmat sanoi, että ei ole varaa ostaa uutta puhelinta, kun on kuulemma niin paljon rahanmenoa. Ja niillä on aina ollut se perjaate että jokaiselle sisarukselle (4) ostetaan joululahjoja samalla hinnalla, eikä oo kuulemma varaa ostaa uutta iPhonea. Halvan Samsungin sanoi että voi ostaa, mutta en välitä samsungeista enkä niistäkään ole kuullut hirveästi hyvää palautetta. Ainoa toive puhelimelta on, että olisi isompi kokoinen kun iphone (isompi näyttö helpompi käyttää) ja että olisi hyvät etu-ja takakamera. Sentakia toivoisin tätä puhelinta, ja ei olisi samanlainen kun muilla :)

 153. Mira sanoo:

  Haluaisin voittaa tämän puhelimen, koska mieheni puhelin meni jo puolisen vuotta näytöstä rikki. Saan usein tästä kuulla kuinka häntä harmittaa asia. Perheen lisäystä on tulossa myös niin hankinta listalla muutama muu juttu ensin. Tämä olisi aivan ihana ylläri joululahja miehelleni.

 154. Lotta sanoo:

  Haluaisin voittaa puhelimen, koska tämänhetkinen iPhone 4S rupee vetelemään viimesiään ja akun kesto en erittäin huono. En voi nykyään lähteä edes pariksi tunniksi kouluun ilman laturia ja se on erittäin ärsyttävää. Akku saattaa loppua jo 30% kohdalla. Uuden puhelimen hankita olisi siis joka tapauksessa edessä lähitulevaisuudessa.

 155. Noel sanoo:

  Mä haluisin voittaa tästä mahtavan joululahjan mun miehelle. Sen kolmisen vuotta vanha Lumia vetelee ihan viimisiä, mutta puhelinkaupoille lähetään varmaan luonnollisesti vasta sitten kun se on posahtanu käteen :DD
  Tää ois loistava lahja ja mies varmasti arvostais kovin!

  mukana arvonnassa siis :)

 156. Minde sanoo:

  Mä haluaisin ton koska mun nykyisessä puhelimessa on tallennustilaa yhteensä 1gb ja kamera on surkealaatuinen (kaiken lisäks puhelin on mun ainoo kamera..). Toi näyttää tosi hyvältä!

 157. Emmiiina sanoo:

  Uusi puhelin olisi todellakin tarpeen. Puhelimen hajotessa oli pakko ottaa vanha Lumia käyttöön, jonka akku kestää sen pari tuntia jos vähänkin tekee jotain vaikka vaan kuuntelee musiikkia. Puhelimen pitäisi siis olla kokoajan latauksessa. Olisi hauskaa saada puhelin jota jokaisella vastaantulijalla ei ole, ja joka erottuu joukosta.

 158. Kati L. sanoo:

  Olisi kiva ilahduttaa miestä uudella puhelimella. Hänellä on ties kuinka vanha luuri ja tämä olisi kyllä upea joululahja hänelle.

 159. Daniela Alén sanoo:

  Antaisin ehdottomasti puhelimen avopuolisolleni, jolla on käytössä iänkaikkisen vanha samsung, joka sanoo itsensä luultavasti irti pian. :)

 160. Roosa sanoo:

  Mukana kisassa!:) Kiinnostuin Honorista juurikin akun keston vuoksi ja jos tämän voittaisin saisin antaa nykyisen puhelimen äidilleni rikki menneen tilalle :)

 161. minävaan sanoo:

  Haluaisin voittaa sillä joskus täytyisi hemmotella itseäkin mutta kaikki pienikin ylimääräinen raha menee lapsiin kun ei vaan osaa enään itseä muistaa mitenkään

 162. J sanoo:

  Haluaisin antaa puhelimen parhaalleystävälleni joululahjaksi, koska hänen puhelimensa meni just rikki!

 163. janina sanoo:

  No siis meikäläisen kaksivuotias lumia on elänyt aivan omaa elämäänsä tässä viimeisen vuoden mittaan. Etukamera sanoi sopimuksen irti jo kauan sitten, puhelin sammuu silloin kun huvittaa jne. Älypuhelimien kanssa ollaan muutenkin tässä taloudessa menty aina sieltä, missä aita on matalin, eli halvimpien (ja yleensä myös huonoimpien) kanssa….

 164. kikke sanoo:

  tämän saisi mieheni joululahjaksi,aika saada myös mies tälle vuosituhannelle.

 165. alfreddy sanoo:

  ottaisin honorin mielelläni käyttöön iphonen jälkeen. yksinkertaisesti en vain jaksa enää iphonen akunkestoa joka on oikeasti alle 2h :D ja vaihtelu virkistää! hyvää joulun odotusta koko perhee¨llenne!

 166. Katariinaaa sanoo:

  Itse en koe tällä hetkellä tarvetta vaihtaa puhelinta. Kuitenkin jos arpaonni kerrankin suosisi, niin menisi puhelin äidilleni. Hänellä on kivikautinen nokia ja hänellä on ollut puhelimen vaihdos kauan jo tulilla. Hän ei ole kuitenkaan vielä siihen päätynyt (vaikka välillä surkuttelee häpeävänsä käyttää puhelintaan julkisella paikalla) :D Tämä olisi loistava joululahja :-)

 167. Nenne sanoo:

  Haluaisin puhelimen koska: Tämän postauksen perusteella puhelimesta on moneksi ja sillä saa hoidettua asiat peruspuheluista sähköpostien lähettämiseen. Puhelimella saisi myös napsittua hyviä kuvia muistoksi matkojen varrelta kaikenlaisista tilanteista. Minulle se olisi aikainen valmistujaislahja monen vuoden opiskelun jälkeen.

 168. roseliina sanoo:

  Alkaa kyllästyttään iphonet ja samsungit juuri sen akun takia. Ja samsung varsinki sen surkean kameran takia! Mutta ei uskalla kokeilla mitään uutta. Nykyään on jämähdetty iphonen maailmaan, koska se on parhaaksi todettu tällä hetkellä, koska kuvia tulee otettua aika paljon! Tällä hetkellä vaan samsung käytössä ku iphone lähti kulkemaan.. Oisi kiva kokeilla jotai uutta!

 169. Saara sanoo:

  Wau! Todella tyylikäs luuri. Itsellänikin sama ongelma kuin monella muulla, että akku ei kestä juurikaan normaalia nykypäivän selailu määrää:/ Tahtoisin myös paremman kameran vanhaan kännykääni, kun kuvaaminen on tärkeä osa elämää ja inhottava katsella epäselviä kuvia. Kuullostaa siis aivan mahtavalta puhelimelta!:)

 170. maarit sanoo:

  Vanha luuri alkaa vedellä viimeisiään joten uusi tulisi tarpeeseen…:)

 171. sannna sanoo:

  Yksinkertaiseesti olen uuden puhelimen tarpeessa, ollut jo tovin. :)

 172. Ninnu sanoo:

  Voi kuinka kiva ois saada tommoin :)
  Mulla on itelläni käytössä samsungin galaxy s plus, eli tosiaan melko ensimmäisiä galaxy malleja.
  Alkaa jo mennä viimesetkii hermojen rippeet tän kanssa, nyt kun kylmät ilmatkii on alkanu ni ei toivoakaa että pihalla toimis tai pystyis edes puheluu vastaamaa.. muutenkii sammuu vähän väliä iteksee ja akku, se ei kestä ku hetken vaikka joka yö on laturissa. Opiskelijabudjetilla ei oikein olis varaa uuttakaa puhelinta ostaa joten tuo ois enemmän ku tervetullu joululahja! :)

 173. Olga sanoo:

  Tässä katselen kyynel silmäkulmassa noin kuusi vuotta vanhaa nokiaani. Kapula painaa enemmän kuin kahvinkeitin. Se on täynnä muistilappujen tarranjämiä, sillä muistutukset eivät toimi. Näyttö on särkynyt jo ajat sitten, eikä tekstiviesteistä näe lukea niiden ylintä riviä sen vuoksi. Myös kameran linssi on haljennut. Köyhänä opiskelijana minulla ei ole mahdollisuutta korvata noksuani, ja tiedän, ettei tule vuosiin olemaankaan. Siksi, ja juuri siksi haluaisin voittaa Honor 6-puhelimen. Silloin minulla olisi oikea puhelin.

 174. Cherrymarja sanoo:

  Materia tekee onnelliseksi, ja minut tekisi onnelliseksi uusi puhelin :D Mukana kisassa siis!

 175. Paapa sanoo:

  Mulla on tällä hetkellä käytössä Samsung galaxy s2, jota oon rakastanut ja huolella pitänyt itselläni pitkään. Nyt puhelimen kanssa menee vaan totaalisesti hermo, koska sen säälittävä kahden gigan laitteen muisti ei riitä muille sovelluksille kuin whatsapp ja spotify. Oon tuskissani, mutta mulla ei oo varaa just nyt uuteen puhelimeen. Joten tää ois paras joululahja ikinä! Kiitos :)

 176. Venla sanoo:

  Haluaisin voittaa puhelimen, koska minua ärsyttää Samsung Galax puhelimeni huono akku. Akku on ollut lyhytkestoinen alusta asti. Pitää ladata kaks kertaa päivässä eikä sekään aina riitä. Olis ihan huippua voittaa tollanen puhelin! :)

 177. Marika sanoo:

  Antaisin puhelimen avomiehelleni surkean samsungin tilalle !!

 178. miljama sanoo:

  Nykyisessä puhelimessa akku ei kestä paljon mitään !

 179. eimii sanoo:

  Olen venyttänyt uuden puhelimen ostoa, koitan kuluttaa vanhan Galaxy S2:seni loppuun. Tuo Honor kuulostaa aika täydelliseltä uudelta puhelimelta mulle. <3

 180. Jasse95 sanoo:

  Waude miten hieno puhelin! Mä haluaisin voittaa ton koska mun iphone4 täyttää ens toukokuussa jo 4 vuotta! Tää on älyttömän laginen! Olen pitkään haaveillut iphone6:ta mutta ois kyllä hienoa vaihtaa vihdoin merkkiä, jotain aivan uutta ja erilaista! :) eikä tommonen tällaselle opiskelijalle ois pahitteeks kenellä ei raha kasva puussa :)

 181. laurra sanoo:

  En ollut aikaisemmin kuullut tästä kännykästä, mutta mielenkiintoni heräs samantien. Kännykkä vaikuttaa lupaavalta! Haluaisin ja ennen kaikkea tarvitsisin uuden kännykän, koska nykyiseni on aivan hajalla ja pelkään sen pahasti tulevan pian lopullisesti tiensä päähän.

 182. nea sanoo:

  Miksi minä? Koska minun erittäin rakas ja tärkeä elämänkumppanini kuoli viime viikolla. Ja elämänkumppanilla tarkoitan s3: sta, joka oli käytössäni ilmestymisestään lähtien. Se palveli hyvin, mutta nyt olisi aika saada uusi, sen siirryttyä paremmille maille aka vessanpönttöön… :/ ;D nyt käytössä on ihana vanha nokia, johon ei tule instat ja wapit, joten elämänlaadun parantaja olisi hakusessa. Ja siinä tänä honor voisi auttaa!

 183. Jassu sanoo:

  Itselläni on ihan hyvä puhelin, mutta mun pikkuveljelle laittaisin ehdottomasti pakettiin!

  Syy tälle on yksinkertainen: Pikkuveljellä on kuulemma niin huono puhelin, että sitä kiusataan koulussa sen takia.
  On aivan kamalaa, miten pinnallisiksi voivat niin nuoret ihmiset mennä, että ihmisen hyvyyttä ja arvokkuutta mitataan puhelimella. Vihaan. Veli itkeskelee sen puhelimensa takia ja pelkään, että veikka uskoo pian itsekin olevansa arvoton. Tiedän lisäksi, että meille on tulossa aika niukka joululahjasato tänä vuonna. Tahtoisin, että se kiusaaminen loppuu ja että pikkuveli saa itsetuntonsa takaisin. Ei puhelin omasta mielestäni tekisi veljestäni sen parempaa ihmistä (eikä sen parempaa ihmistä olekaan kuin veikka!) eivätkä kiusaajat siitä mitään opetusta saisi, mutta uusi puhelin voisi auttaa veikkaa löytämään itsestäänkin vähän enemmän hyvää.

  <3

 184. anette sanoo:

  taistelen jatkuvasti nykyisen galaxyn kanssa, vaihtelen puhelinta vanhasta (rikkinäisestä, kaiutin ja mikrofoni eivät toimi) lumiasta samsungiin (näyttö rikki ja akun kesto surkea, lisäksi sammuu itsestään) harva se päivä. uusi puhelin olis ihan unelma!

 185. Daniela sanoo:

  enpä ollut kuullutkaan pujelimesta nimeltä honor 6 ennenkuin luin tämän postauksesi! Itselläni ollut jo vuosia iphone käytössä ja juurikin niinkuin monella muullakin akun kesto on todella huono! Käytän itse puhelinta niin moneen eri asiaan, jolloin oli mukavaa että akku kestäisi edes yhden kokonaisen pöivän!

 186. Jaana sanoo:

  Antaisin puhelimen miehelleni lahjaksi, hänen nykyinen galaxy s4 tökkii jatkuvasti ja on kyllä ihan raivon partaalla sen luurin kanssa kokoajan :D

 187. Roosa sanoo:

  Itsellä on ollut uusi puhelin harkinnan alla jo pedemmän aikaa. Vanha Samsung Galaxy SII plus alkaa jo vedellä viimesiään. Lähes päivittäin on ongelmia latausliittimen kanssa…Kuulin Honorista ensimmäisen kerran sinun instagramin kautta ja kiinnostuin jo sillon puhelimesta. Netistä jo aiemmin katselin hintoja ja olenkin siitä lähtien harkinnut sen ostoa. Nyt viimeistään tän myyntipuheen jälkeen, siis tietenkin jos ei onni tässä arvonnassa satu kohdalle!

 188. Anniwww sanoo:

  Pikkusiskoni (10v) on halunnut jo ainakin vuoden verran uutta puhelinta vanhan Nokia 1110 puhelimensa tilalle, mutta perheellämme ei ole tällähetkellä varaa ostaa siskolle uutta puhelinta, joten olisi aivan huippua antaa tämmöinen hänelle lahjaksi jouluna :)

 189. sannij sanoo:

  Mä haluaisin voittaa tän puhelimen mun mummilleni piristykseksi, sillä ukki kuoli lokakuun alussa ja mummi on tottakai surunmurtama niinkuin me muutkin.. Mummi on puhunut uuden puhelimen hankkimisesta, sillä vanha 3310 (:D) vetelee viimeisiään. Lisäks mummilla ei oo tietokonetta eikä nettiä niin ois tosi kätevää jos hänellä ne löytyis puhelimesta ja puhelin toimis siis samalla kamerana,kännykkänä ja tietskana! Toki mä joutuisin kovaan opetushommaan uuden puhelimen kanssa mutta ois sen mun mielestä sen arvosta että toinen ilahtuis ja sais vähän muuta puuhaa kuin ukin jatkuva sureminen. Joten siis osallistun ehdottomasti kilpailuun!

 190. Misise sanoo:

  Mulla on ihan ok-puhelin eli tämä ei suinkaan tulisi itselleni vaan ystävälleni jonka puhelin on täysin romu eikä hänellä ole sitä varaa uusia. Välillä joudumme kommunikoimaan pelkästään viestein, koska puhelinen kuuluvuudet saattavat kadota yllättäen. Puhelimessa ei myöskään ole mitään hienoja ominaisuukisia mitä hänkin jo työnsä puolesta tarvitsisi, esim. sähköposti.

 191. Pippurinen sanoo:

  Itse en tarvitse puhelinta mutta olen etsinyt isälle jo tovin edullista ja toimivaa EKAA älypuhelinta jolla voitais soitella videopuheluita kun nähdään muutenkin liian harvoin ja olisi mukava jutella iskän kasvotusten kuulumiset :-)

 192. Emilia sanoo:

  Hyvä kamera ja tyylikäs ulkoasu; tää puhelin on kyllä just ku tehty mulle! :D eli ehdottomasti mukana :)

 193. jenni sanoo:

  Mulla käytössä samsung galaxy s4 ja akun kesto on alkanu kyllä takkuilee hyvä jos pari tuntia kestä ja tallennustila huutaa jatkuvasti että täynnä, raivostuttavaa ! Keväällä mun ihana 1v poika tiputti puhelimen lattialle ja ylläri näyttö meni ihan rikki, ei olla raaskittu korjauttaa tai ostaa uutta puhelinta koska laatu maksaa ja siitä en omassa puhelimessa halua tinkiä joten ei auta kun säästää uuteen puhelimeen… uudelle puhelimelle olisi todella tarvetta

 194. maja sanoo:

  Nykyisessä puhelimessani on tosi pieni muisti ja ohjelmien käyttö on hidasta muistin ollessa melko täysi. Lisäksi akunkesto on vähän kehno vaikka en edes käytä puhelinta älyttömän paljon, musiikin kuuntelu taitaa viedä sitä eniten.
  Honor olisi siis mainio!

 195. Peura sanoo:

  Tässä olisi kyllä maailman paras joululahja avopuolisolleni. Herra on muuten ihan tekniikkahirmu, mutta puhelimen suhteen se on jostain syystä tosi nuuka eikä vaan raaski ostaa uutta. Käyttää edelleen jotain viisi vuotta sitten ostamaansa HTC:n puhelinta, jonka näyttö on tosi pieni ja jonka kanssa on jatkuvasti ongelmia, kosketus toimii ihan miten sattuu jos toimii ylipäätään. Sitä myös ärsyttää valtavasti se että mulla on paljon parempi kännykkä kuin sillä (joka sekin on vuosia vanha Samsung Galaxy S2), joten tuollainen tykkipuhelin varmasti kelpaisi paremmin kuin hyvin. ^_^

 196. Iina sanoo:

  Aivan mahtava palkinto taas kerran! Minun olisi niin pakko voittaa tämä puhelin (tai mikä tahansa puhelin!) Olen aivan jälkeenjäänyt kaikista näistä hienoista tietotekniikkalaitteista, mitä nykyään tulee valtavalla syötöllä uusia ulos. Minulla olisikin korkea aika hypätä muiden matkaan tähän ihmeelliseen maailmaan!

  Kaikista suurin syy kuitenkin on se, että minun puhelin on yhdeksän vuotta vanha, Nokian perus puhelin. Nyt se on alkanut takkuilemaan aivan hirveästi. Välillä näyttö pimenee, näppäimet oikkuilee, siinä on huono akku ja muutenkin se sekoilee vähä väliä itsekseen. Kerrankin olin pojan kanssa vaunuttelulenkillä ja uudessa ympäristössä eksyin. Yritin soittaa miehelleni, että katsoisi nettikartasta, missä olen ja neuvoisi minut kotiin. Meni puolisen tuntia, että sain koko puhelimen toimimaan että pystyin soittamaan miehelle. Yleensä puhelin toimii aika hyvin, mutta varsinkin silloin kun sitä tarvitsen niin se tahtoo oikkuilla!

  Joskus se myös tekee niin, että kun joku soittaa, niin näyttö on pimeä mutta soittoääni kuuluu. En sitten tiedä yhtään kuka soittaa. Kerrankin vastasin äidilleni sukunimelläni ja hän ihmetteli, miksi noin virallisesti vastasin :D

  Miksi en sitten ole hankkinut uutta puhelinta? Puhelimelta tarvisin tällä hetkellä hieman laajempia ominaisuuksia, kuin aivan peruspuhelin. Minä ja mieheni olemme molemmat olleet pitkään työttömiä ja nyt minä olen äitiyslomalla. Rahat ovat aika (todella) tiukilla ja ei vain millään ole varaa ostaa tällaista puhelinta. Voisinhan minä ostaa ensin huonomman puhelimen ja myöhemmin kun rahatilanne mahdollisesti kohentuisi, voisin hankkia uuden. Mutta siihen menee aivan turhaan rahaa välissä. Köyhällä ei myöskään ole varaa ostaa huonoa, en siis haluaisi olla heti hankkimassa uutta puhelinta kun en varsinkaan ole mikään elektroniikan ostelijatyyppi :)

  Tämän puhelimen voitto saisi kyllä minut valtavan onnelliseksi. Voisin sitten laittaa siitä rahasta, mikä olisi mennyt puhelimeni ostoon, pojan joululahjojen hankkimiseen. Lapsellani on ensimmäinen joulu tulossa ja minulle on todella tärkeää saada järjestää hänelle ihana joulu. :)

  -Iina

 197. Lottie sanoo:

  Mun nykyinen puhelin on kolme vuotta sitten ostettu, silloisien markkinoiden halvin älypuhelin. Olen lukion alusta asti asunut omillani, ja tällä hetkellä opiselen yliopistossa kolmatta vuotta. Rahaa ei yksinkertaisesti ole uuteen puhelimeen, vaikka sille käyttöä olisikin. Olisi ihan unelmaa, jos olisi kerrankin kunnollinen puhelin.

 198. Sps sanoo:

  Tällä hetkellä käytössä maailman huonoin puhelin ja alkaa facebookkaminen ja netteily super tylsillä tunneilla mennä hankalaks, puhumattakaan kun bileissä pitäis saada otettua ne pakolliset selfiet. Opiskelija budjetilla ei kauheesti myöskään puhelimia hankita jos muuten haluaa elää loppukuun. Elikkä pitäis taas päästä päivittelemään itteeni muille :)

 199. Maiju sanoo:

  Haluaisin voittaa tuon puhelimen koska ois kiva kokeilla ihan uutta kun käytössä on pitkään ollut Samsungin älypuhelimia. Tai jos en itselleni ottais sitä käyttöön niin antaisin lahjaksi äidille tai hyvälle ystävälle :)

 200. Marmar sanoo:

  Koska puhelin vaikuttaa olevan pelkkää rakkautta ensisilmäyksellä :)

 201. Riina sanoo:

  Mun pitäis voittaa siksi, että voisin ottaa parempia kuvia päivittäisistä arjen jutuista näistä lapsistani ja yhteydenpito olisi entistä kätevämpää muihin. Uutta puhelinta ei ole todellakaan vara ostaa kun tässä (minimi)äitiysrahalla elellään. :)

 202. Noorasofia sanoo:

  Haluaisin voittaa tämän puhelimen eläkkeellä olevalle äidilleni lahjaksi. Äidilläni on todella pienet tulot, ja hän sinnittelee tälläkin hetkellä jollain ikivanhalla Nokialla. :D Tämä olisi ihana piristys äidilleni :)

  – NooraSofia

 203. Emma sanoo:

  1. Mun rakas Samsung puhelin hajosi tässä pari päivää sitten! Oon itsekkin aikamoinen puhelimen suurkuluttaja, ja niinpä tarvisin hyvän akun puhelimeen ja tätä mallia olisi mahtava koittaa :)
  Ja mulle on tärkeetä myös se puhelimen ulkonäkö, niin tässäpä oiva vaihtoehto ;)

 204. Heidi sanoo:

  Mahtava arvonta… Itse haluaisin puhelimen juurikin akun keston takia. Nykyisessä kännykässä se kestää käytöllä vain reilu pari tunta.. Olisi mahtavaa, että joka päivä ja yö ei tarvitsisi ladata kännykkää :)

 205. Aama sanoo:

  Itse opiskelijana ei ole ollut varaa panostaa puhelimiin, joten olisi ihan uskomattoman hienoa saada sellainen ilmaisella! Käytössä mulla on tällä hetkellä luuri jostain 2009 luvulta eli tän hetken puhelimiin verrattuna aivan surkea ja vanha näppäinpuhelin. Kokeilen siis onneani josko köyhää opiskelijaa lykästäisi kerrankin :)

 206. Ssatus sanoo:

  Koska iphone alkaa vedellä viimisiä uus puhelin ois enempi kun kiva !

 207. Heidi sanoo:

  Mieki antaisin puhelimen lahjaksi poikaystävälle, sille on kamalan vaikea keksiä mitään lahjaa ja se aina keksii mulle jotain mahtavaa! Kaiken lisäksi sen Samsung on sellanen halpamalli jossa ei tehot riitä mihinkään ja seki on innostunu pelaan puhelinpelejä ja tykkää kattoa videoita paljon puhelimella, mikä vaatii tietenki että akku kestäis :)

 208. mirkaa sanoo:

  Tää ois niin työttömän kotiäidin unelma jolla myös vanha galaxy on kokenut kovia eikä varaa uuteen puhelimeen ole. Toivottavasti tähden asento olis oikea ja kerrankin suosisi arpaonni köyhää äitiä,päivät olis pelastettu ja lapsesta saisi hyviä kuvia ilman kameran linssissä olevia säröjä :):)

 209. Leena sanoo:

  Haluaisin voittaa kyseisen puhelimen koska nykyinen on todella huonossa kunnossa eikä minulla ole varaa ostaa uutta puhelinta! :)

 210. Janette sanoo:

  Tuo uusi puhelin tulisi kyllä tarpeeseen! Tämän hetken luurissa näyttö on säpäileinä, kosketus toimii heikosti ja oikeastaan puhelimella ei pysty kuin soittamaan ja äänet kuuluvat todella heikosti.. tähän mennessä vaan ei rahaa ole ollut investoida uuteen toimivaan luuriin.. paras joululahja olisi ehdottomasti tämän arvonnan voitto!

 211. Blondfruity sanoo:

  Ihan oikeesti, kaukosuhteessa on kauheen hankala olla silloin kun toisella on äärinmäisen huono puhelin! Poikakaverille olis tarkoitus jokatapauksessa tarkoitus laittaa uusi puhelin joululahjaksi.Honorisa olen joskus kukausia sitten lukenut, mutta oma rohkeus ei kyllä sen ostoon riittäisi. Itse jos puhelimen ostan, niin Tukholmaan lähtee ehdottomasti Galaxy perheen joku tuore tuotos.

 212. Kaisu sanoo:

  Haluaisin voittaa Honor 6 puhelimen, koska lähipiiristäni löytyy nuori teini, joka haluaisi uuden älypuhelimen viallisen tilalle, mutta siihen ei ole vanhemmilla varaa. Eikä myöskään minulla ole kotihoidotuen ansiosta niin paljoa ylimääräistä. Olisi ihana yllättää hänet pistämällä puhelin pukinkonttiin!

 213. Roosa sanoo:

  Voi että mikä arvonta taas jälleen !
  Voi jos kerrankin voittaisin jotain, uudelle puhelimelle todella olisi käyttöä, sillä nykyisen kanssa soitellessani joutuvat tuttavani kuuntelemaan luurista epämääräistä ritinää ja ratinaa ja oman puheensa kaikuna takaisin ! Netti tökkii pahasti, mikä myöskin inhottaa koska tietokonetta tai tablettia miula ei ole.

  Uusi puhelin tulisi siis TODELLA TARPEESEEN, eikä ylimääräistä rahaa tälleen äitiyslomalla ole senttiäkään. :/

  Toivottavasti onni kerrankin potkaisisi! :)

 214. Wou mikä arvonta!
  Jos voittaisin, antaisin kännykän miehelleni joululahjaksi, sillä hänen vanha kännykkänsä on ihan sekaisini (=rikki) eikä ole takuutakaan enää voimassa :/

 215. ElinaJ sanoo:

  Toivon todella voittavani tämän puhelimen! Haluaisin yllättää mieheni tälläisellä lahjalla. Hänellä kun on joku 5 vuotta vanha iPhone4 missä ei toimi enään mikään. Hän on liian pihi ostakseen itselleen uutta puhelinta ja mun tulot eivät riitä sellaisen ostamiseen hänelle.
  Olisi kiva joskus antaa hänelle jotain takasin, mieheni kun on auttanut minut monta kertaa jaloilleni ja on aina tukeni ja turvani <3 :)

 216. Laura T. sanoo:

  Mukana arvonnassa! Antaisin puhelimen joululahjaksi äidilleni, joka ei ole ikinä omistanut älypuhelinta.

 217. jjasmiina sanoo:

  Tarviin uuden kännykän ku mulla on vanha galaxy s2 ja se alkaa olee aika romu jo ku ei oo tilaa päivittääkkään :D ja kaikki konstit on tän puhelimen eteen jo tehty..

 218. Iina sanoo:

  Kestävä akku on kaiken a ja o. Monta kertaa akku on kulunut pikavauhtia nykyisestä Galaxystani loppuun, ja tapaamiset ovat menneet sen vuoksi mönkään. Monta kertaa päivässä joutuu miettimään kun johonkin lähtee, että kauankohan tämä akku vielä kestää. Taloudellinen tilanteenikaan ei ole mitään ruusuilla tanssimista uuden puhelimen ostoa ajatellen, joten ehdottomasti tarvitsisin kipeästi Honorin käyttööni!

 219. jasminn sanoo:

  Haluaisin puhelimen juuri siksi kun olen aikonut harkita uuden puhelimen ostoa itselleni jo pitkään kun nytkyinen puhelin alkaa jo lahota käsiini… tämä tulisi enemmän kuin tarpeeseen!

 220. Nenne sanoo:

  Syy miksi mun pitäisi voittaa uusi puhelin, on se, että vanha puhelimeni takkuaa koko ajan ja se valittaa koko ajan joistain virheistä, joita en osaa edes korjata. Useat ihmiset ovat jo huolestuneet, kun en saa puhelintani toimimaan juuri silloin kun he yrittävät soittaa tai laittavat viestiä. Puhelin lagaa niin paljon, etten voi tehdä mitään sen kanssa, varsinkin silloin kun sitä oikeasti tarvitsisi. Olen miettinyt uutta puhelinta, mutta opiskelijana täytyy katsella lähinnä hintaa, eikä laatua. En edes tiedä millaisen uuden puhelimen haluaisin! Nokiaa en halua, Iphoneista ei pidä ja nykyinen samsung ei oikein houkuta. Olen ihan hukassa puhelinkysymyksen kanssa ja tässä olisikin vastaus ongelmaani!

 221. marsa sanoo:

  Hui mikä arvonta, olen ehdottomasti mukana! Viimeksi eilen kirosin omaa puhelintani, kun sen akku päätti hypätä 20 prosentista suoraan nollaan. Itselläni on siis Samsung Galaxy Trend Plus, eikä kyseinen luuri ole ollut mulla vielä puolta vuottakaan, joten en vielä viitsisi uutta puhelinta ostaa. Usean kerran tuolla on tehnyt mieli heittää vesilintua kun on lagittanut kuin mikäkin… :/

 222. iippi sanoo:

  Haluaisin Honor 6 mm. sen mielettömän akun keston vuoksi! Itse käytän tällä hetkellä iPhone 4s ja puhelimessa ei ole sinällään mitään vikaan, mutta akku loppuu koko ajan. En usein muista ottaa laturia mukaan, ja saatan lähteä kotoota aikaisin aamulla ja tulla takaisin vasta iltahämärällä. Mitä siis hyödyn puhelimestani, jos se on koko ajan sammuneena ?! :D Honor 6 vaikuttaa uudelta, mullistavalta puhelimelta hienoine ominaisuuksineen, joten olisi enemmän kuin ihanaa saada tuo omaan käyttöön :)

 223. Minnis sanoo:

  Mä niin antaisin tämän mun parhaalle ystävälleni<3 Hänen puhelimensa on oikeesti niin romu että hävettää :D Itselläni on aika uus puhelin joten vuoden paras ystävä titteli olisi saavutettu kun tämä hänelle ojentaisin<3!!

 224. Johanna /nxmo sanoo:

  Mulla on reilu kolme vuotta vanha iPhone, joka on melkeinpä mun henkireikä. Puhelin toimii edelleen suht moitteettomasti, mutta se akku.. No, vaikka akku on mitä on, niin kyllä sillä pärjää. Haluaisinkin antaa tuon uuden puhelimen parhaalle ystävälleni (jos voittaisin), koska mä en ikinä voi tarpeeksi kiittää häntä kaikesta mitä hän on tehnyt mun hyväkseni viime vuosina! Se olisi edes pieni kiitos kaikesta, ja tulisi hänelle myös tarpeeseen. :)

 225. Helmi sanoo:

  Itse en uutta puhelinta tarvitse, mutta poikaystäväni kylläkin. Hänen nykyinen puhelimensa tökkii pahasti. Joten jos tämän saisin, antaisin sen hänelle lahjaksi. :)

 226. Tiinau sanoo:

  Mun iphone 4 vetelee viimeisiään, samsungista oon kuullu paljon huonoa, eikä uuteen iphoneen tosiaan ole rahaa. :D ois ihan mahtavaa saada tämmönen!

 227. Tawunen sanoo:

  Mielenkiintoista olisi kokeilla täysin uudenlaista puhelinta itselleni! :)

 228. tinnipi sanoo:

  Tarviisin ehdottomasti uuden puhelimen koska entisessä sgs4 minissä on näytön lasi halki, ehkä kuukauden kerkesin tätä aikanaan ehjänä pitää kun kerran autosta noustessa puhelin vain otti ja putosi taskusta maahan! Kyllä ketutti! Eikä tietysti vakuutus korvaa, ja huolto maksaisi melkein uuden puhelimen verran ja ei näin opiskelevalla, kahden lapsen äidillä ole oikein siihen varaa..
  Kyllä tätä onneks käyttää voi, mutta varmaan vain ajan kysymys milloin koko laite lakkaa toimimasta, nyt jo pieniä vikoja esim. ääniä ei kuulu ollenkaan, puhelut kuuluu toooosi huonosti, osa alanäytöstä ei ota kunnolla kosketusta jne.
  Mulla kans puhelin on tärkee niin kotona kuin töissä ja koulussakin, en oikeestaan käytä edes tietokonetta enää kuin harvoin, puhelimella saa hoidettua näppärästi kaiken.:)

 229. Veera sanoo:

  Tää ois kyllä ihan paras joululahja mun siskolle, jolla on ollu superhuonoo tuuria puhelintensa kanssa! :)

 230. laursq sanoo:

  Ehdottomasti mukana! Itse oon samanlainen puhelimen suurkäyttäjä, itselläni juurikin samsungin älypuelin jossa akku niin huono että saa useita kertoja päivässä ladata. Uusi akkukin on ostettu jo kertaalleen (1.5 vuotta siis puhelin ollut käytössä) mutta eipä siitä mitään hyötyä ollut. Parempikestoinen puhelin tulis todellakin tarpeeseen!

 231. Iitu sanoo:

  Uuden puhelimen tarve on suuri, sillä mun Samsung Galaxy S II alkaa vetelemään viimeisiään. Akku on lähes kuollut ja puhelin muutenkin iäkäs. Uuteen mulla ei todellakaan ole varaa, alotin juuri uudet opinnot uudessa kaupungissa (tai kunnassa, metsässä anyways). Tulot on luokkaa opintotuki ja mulla on nyt meneillään se perinteinen ”kaikki hajoaa samaan aikaan”-kausi elämässä. Pyykinpesukone vetelee viimeisiään, läppärin kovalevy simahtaa ihan minä päivänä tahansa, ps 2 lakkasi toimimasta viikko sitten, koirani jouduttiin yllättäin lopettamaan (maksoi yli yhden kuukauden opintotuen). Ihanaa aikaa tässä elelen ja tämä olisi ihan mieletön helpotus tähän loputtomaan virtaan.

 232. jenppu sanoo:

  Uusi puhelin tulisi kyllä tarpeen. Juuri loppui takuuaika vanhasta, ja puhelimen joutuu käynnistämään uudestaan joka päivä monta kertaa, jotta se toimisi. Blaah!

 233. Erika sanoo:

  Haluan voittaa ja antaa puhelimen rakkaalle äidilleni joululahjaksi. Hänellä on überikivanha luuri, ja haluaisin hänelle älypuhelimen, jotta yhteydenpito olisi jouhevampaa :) Ollaan puhuttu älypuhelimen hankkimisesta hänelle jo pitkään, mutta rahatilanne ei old antanut myöten :(

 234. empsis sanoo:

  koska minulla ei ole varaa ostaa omaa puhelinta, vaan olen käyttänyt lainapuhelinta kohta kolme vuotta, ja sekin alkaa vedellä viimeisiään

 235. Saana sanoo:

  Antaisin honor 6 puhelimen miehelleni yllätys lahjaksi. Sillä hän ja tyttäremme antoivat minulle äitienpäivä lahjaksi vanhan romuni tilalle uuden hienon puhelimen. Nyt olisi kyllä hänen vuoronsa saada uusi hieno puhelin.

 236. SanniK sanoo:

  Kuin kiva kilpailu taas! Musta olis kiva saada tollanen puhelin just nimen omaan siks että se on erillainen kun muilla!! Vähän vaihtelua markkinoille, mä kuulen tai siis luen ensimmäistä kertaa kyseisestä puhelimesta nyt sun blogissa ja toi kuullostaa ihan unelmalta!! Tai ainakin sä kerrot siitä niin hyvin että se kuullostaa hyvältä.. :D. Mulla ollut käytössä jo monta vuotta iPhone 4s joka on alkanu temppuilemaan ja hermot menee kun saa koko aika olla lataamassa .. Oon jonki aikaa miettiny puhelimen vaihtoa mutta ei oikein nappaa samsungit.. Oisin tosi onnellinen jos saisin ton puhelimen! Tarvii jokatapauksessa pistää nimi ylös, tosta tuli kyllä ihan ykkös vaihtoehto! :)

 237. jenni sanoo:

  Haluaisin puhelimen siksi koska mulla on aina näitä ”halppis” samsungeja jotka ei vaan toimi kunnolla ja aina lagittaa… eikä oo varaa ostaa mitään noita ”parempia”. myös akunkesto on nii surkea että tuommonen ois ihan unelma koska niin paljon tulee puhelinta käytettyä :)

 238. Vilma sanoo:

  Tiiäkkö Iina mua hävettää myöntää tää, mulla ei oo älypuhelinta….Instagramin selaaminen koneelta on ihan shittiä ja netin selaaminen pikkunokialla on lähinnä turhauttavaa. Joten pukilta toiveena toimiva älypuhelin !

 239. jutspe sanoo:

  Arvonnassa mukana! Uusi puhelin tulisi niin tarpeen, ja olisin innokas kokeilemaan uutta käyttöjärjestelmääkin! Vanha puhelin kun alkaa jo veteen viimeisiä!

 240. jansku- sanoo:

  Haluisin voittaa, että voisin antaa tän miehelleni vaikka joululahjaksi. Se on kironnut omaa puhelintaan ties kuinka kauan.. Liian vähän muistia ja sen takia jatkuvasti jumissa, huono akun kesto.. Tässä ois sille varmasti parempi luuri. :)

 241. Mira sanoo:

  Oon ajatellut muutenkin joulun jälkeen aleista napata jonkun uuden luurin (kiitos veronpalautukset!), koska vanha ei pysy enää mun perässä. Miten huippua ois jos pääsiskin palautuksilla lomamatkalle, eikä puhelinostoksille…. :3

 242. Elena sanoo:

  Ostin ensimmäisen älypuhelimeni vuonna 2012 keväällä ja sama iPhone 4s on käytössä edelleen. Nyt on pikkuhiljaa alkanut tulemaan ongelmia kännykän kanssa ja akkukin on alkanut reistaamaan. Jos onni ei suosi taitaa akun vaihto olla edessä… tai uuden puhelimen osto! :-) mulle kännykkä on myös ehdottoman tärkeä juurikin kaikkien ylläpidossa.

 243. huomio sanoo:

  Olen alkanut miettiä uuden puhelimen hankkimista, koska minulla on vielä edelleen käytössä Samsung Galaxy S2, josta akku on mennyt aivan surkiaksi ja puhelin itsekin alkanut ajoittain temppuilla. Lisäksi kameran rajallisuus on alkanut ärsyttää. Toisaalta järki sanoo, että uutta ei kannata ostaa kun vanha vielä kuitenkin toimii, mutta jos uuden voittaisi niin sehän ratkaisisi tämän ongelman, eikö? :D Mukana siis ollaan!

 244. Juupo sanoo:

  Moni sen tietää, että tää elämä ei kaikkia tai lähes ketään kohtele oikeudenmukaisesti. Jos voitto osuu kohdalle, puhelin menee yhdelle maailman parhaalle äidille, siis lasteni äidille, joka kaikesta huolimatta on antanut itsensä pyyteettömästi meidän perheelle. <3

 245. Suviva sanoo:

  Nykyisen puhelimeni akunkesto alkaa olla sitä luokkaa, että välillä lähtee järki. :D Vaihtelu ja kestävä akku siis virkistäisivät! Peukut pystyssä!

 246. Hertta sanoo:

  Olisipa ihanaa voittaa meidän perheeseen eka älypuhelin! Mulla eikä miehellä, lapsista puhumattakaan, ole ikinään ollut älypuhelinta, joten mahtavaa olis tähän talouteen sellainen saada.

 247. mum0601 sanoo:

  haluisin tämän koska minulla on nyt kahden vuoden sisään ollut 2eri älypuhelinta (nyt siis edelleen toinen niistä käytössä) ja molemmat olleet ihan susia ….tämän hetkinen jää jumiin koko aika ,sammuilee yms. lapseni on tällähetkellä todella sairas ja viettää tälläkin hetkellä aikaansa lastenklinikalla. hän on väsynyt eikä jaksa mennä tv huoneeseen vaan mielummin pötköttelee omassa pedissä ankeissa pienissä tiloissa..huoneessa ei ole televisiota ja nyt lasten ohjelmia on katsottua tuosta minun tilttailevasta puhelimestani niin tama olisi aivan loistava tähän tilanteeseen:) terveisin. yksinhuoltaja opiskelija äiti

 248. abc sanoo:

  Haluaisin voittaa kyseisen puhelimen avopuolisolleni, koska hänen nykyinen puhelimensa on täysin hajalla. Olen pitkäaikaisella sairaslomalla tapaturman takia – joten perheemme tulot ovat laskeneet niin paljon yllättämättä, että rahaa ei meinaa millään riittää edes pakolliseen. Olisi mukava saada miehelle uusi puhelin piristämään muuten ankeaa arkeamme, mutta näillä rahavaroilla sitä ei tule tapahtumaan vielä todella, todella pitkään aikaan. Lisäksi puhelin teki minuun heti vaikutuksen, olemme aina ”poikenneet valtavirrasta” kuten mainitsit, emmekä kumpikaan ole ikinä omistanut iPhonea tai Samsungia, vaan olemme aina käyttänyt HTCn puhelimia. Honor kuulosti siltä, että voisi olla seuraava luottopuhelin. ;)

 249. st.brigitten sanoo:

  Mulla juuri viikonloppuna hajos oma puhelin, mutta ehdin jo tilata uuden. Sen sijaan mun mieheni on vielä alkuihmisten tasolla ikivanhan nokialaisensa kanssa, akkukin hänen puhelimessaan kestää juuri ja juuri yhden puhelun ajan. Eli hänelle haluaisin tämän voittaa, arvontakin päättyy sopivasti mun synttäripäivänä ;)

 250. mum0601 sanoo:

  ps. mahtava kilpailu

 251. Henu sanoo:

  Ihastuin Honor 6 puhelimeen samantien tekstiä lukiessa! Kuulostaa just niin mahtavalta ja ennen kaikkea tyylikkäältä puhelimelta! Haluaisin voittaa tämän puhelimen, koska omassa nykyisessäni on niin huono akun kesto ja sitä saa olla jatkuvasti latailemassa kun puhelinta käytän jatkuvasti. Jatkuvan käytön vuoksi olisi täydellistä saada kaikki muistiinpanot, somettelut, puhelut, opiskeluasiat ym. tehdä nuin tyylikkäällä puhelimella jota ei tarttis koko ajan laturissa pitää. <3 Ja tämä opiskelijatyttö olisi enemmänkin kuin kiitollinen uudesta mahtavasta puhelimesta! :)

 252. Saarakoo sanoo:

  Yksinkertaisesti: olen pahasti uuden luurin tarpeessa eikä opiskelijabudjetti oikein veny uuden ostamiseen, kun edellinen iPhoneni hajosi. Tällähetkellä käytän jotain Nokian ikivanhaa kapulaa, jolla saa tasan lähetettyä tekstiviestejä ja soiteltua puheluita, honor kuulostaa siis ihan unelmalta tähän nykyiseen tilanteeseen verrattuna :D

 253. Yh-mamma sanoo:

  Haluaisin puhelimen, koska minulla ei ole vielä koskaan ollut mitään älypuhelinta, niin hurjalta kuin se kuulostaakin :D olisi jo pikku hiljaa aika siirtyä nykyaikaan, mutta ei ole ikinä ollut vielä varaa ostaa tuollaista hienompaa puhelinta, enkä ole jaksanut perehtyä mikä puhelin olisi se paras. Tuo puhelin olisi varmasti kuin tehty minulle, koska olen omasta mielestäni itsekkin uniikki :) eikä tarvitsisi enää säästellä rahaa puhelimeen ja pähkäillä mikä olisi se paras :)

 254. tarup sanoo:

  Nykyinen puhelimeni sammuu itsekseen, jumittaa, akku ei kestä muutamaa tuntia kauempaa, eikä puhelutkaan toimi kunnolla, joten mieluusti voittaisin tuon itselleni! :)

 255. Juu sanoo:

  iPhone 5 rupeaa vetelemään viimeisiään akun keston sekä ulkomuodon kanssa. Näyttö pieninä säpäleinä ja piuhan päässä asuminen ei ole mukavaa. Lisäksi parempi kamera olisi tarpeellinen, kun tulee kameraa käytettyä paljon. Kiva piristys joulun alle olisi voittaa itselle puhelin, kun kaikki muu raha meni auton korjaukseen..

 256. mane sanoo:

  Kiva kilpailu !
  Rakastan nykyistä kännykkääni enemmän kuin mitään muuta: siinä on näppäimet, eikä kosketusnäyttöä, sen akku kestää viikon, se ei ole älypuhelin, se on vaaleanpunainen, siinä ei ole nettiä, eikä se ota vastaan kuvaviestejä. Vaikka en haluaisi, niin on vain myönnettävä, että en sovi jengiin verrattuna ystäviini. Ystävät pitävät vähemmän yhteyttä, koska en omista vatsappia, vaan minulle pitää lähettää maksullisia tekstiviestejä…. :DD En voi puhua ulkona kännykälläni, koska siitä ei kuule mitää, koska puhelin on täysin muovia, nitisevää muovia.
  Tiedän, että en suostu vielä pitkään aikaan ostamaan itse älykännykkää, mutta jos semmoisen voittaisin, niin silloin ajatus kosketusnäytöstä, netistä, vatsapeista yms ei olisi niin vastenmielinen :)

 257. Alisa sanoo:

  Minun pitäisi voittaa kyseinen puhelin, sillä vanha puhelimeni on jo pian neljä vuotta vanha iPhone joka on alkanut temppuilemaan kunnolla, sillä välillä äänet eivät toimi ja on alkanut hidastumaan kunnolla. Lisäksi yön aikana akku vähenee hurjan paljon, että välillä täytyy ihan pelätä herättääkö puhelin vai ei. Vanhemmatkaan eivät suostu ostamaan minulle uutta vaan minun pitäisi ostaa uusi puhelin omilla rahoilla, mutta ei minulla ole sen verran rahaa että saisin ostettua, sillä olen vielä nuori opiskelija.

 258. Sasu sanoo:

  Miehen puhelin vetelee viimeisiä; toisinaan tälle ei voi soittaa ja puhelin tilttailee jatkuvasti. Honor 6 menis siis miehelle joulupakettiin! :)

 259. Annina sanoo:

  Mä olen puolentoistavuoden sisällä ostanut 5 puhelinta ja kaikki on menneet muutamassa kuukaudessa rikki. Tiedän, että takuuhan niillä olisi ja korjaukseen voisin viedä ja yhden kohdalla sen teinkin, mutta aina huollon jälkeen ilmeni uusia ja uusia vikoja. En enään jaksanut ravata edestakasin, joten ostin sitten uuden. Meinaan jo luovuttaa kun nyt tämä nykyinenkin kapistus sekoaa :( En ole kuullutkaan tuosta Honorista, olisi ihan mahtia voittaa semmoinen!

 260. Katrir sanoo:

  Tämä olis huikea puhelin mulle. En todellakaan tarvi mitään statuspuhelinta, vaan ominaisuudet ovat tärkeimmät. :)

 261. Iida .s sanoo:

  Olishan se mukava saada jo uusi puhelin tän paljon tiputetun ja elämää nähneen iphonen tilalle

 262. Eerika sanoo:

  Tämä kännykkä tulisi todellakin tarpeeseen, sillä antaisin sen isosiskolleni, jolla on oikeasti käytössään Nokian 3310 kaltainen värinäytötön kännykkä, joka on yli 10 vuoden palvelemisen jälkeen sanomassa itsensä irti. Hän kovasti toivoisi puhelinta, jolla voisi myös kuunnella musiikkia lenkeillä, joten tämä olisi täydellinen joululahja!

 263. johannap sanoo:

  Ihan mieletön kisa! ♡

  Toivon että voitan puhelimen jotta voin sen antaa rakkaalle miehelleni, jonka puhelin on niiin last season. Olen jo pidemmän aikaan miettiny että ostan hänelle älyluurin mutta rahat eivät vaan millään riitä. Olisi ihana piristää arkeamme söpöillä whatsapp viesteillä ja kuvilla, ja jos akun kesto on sitä mitä kirjoitit niin hallelujaa!

 264. Petra sanoo:

  Koska antaisin sen lahjaksi rakkaalle miehelleni jonka puhelin on jo Liiiiiiiian vanha ja huonosti toimiva :)

 265. mariska sanoo:

  Hei! Haluaisin puhelimen, koska omani (Iphone 4s) on alkanut osoittaa merkkejä siitä, että kohta ois uuden luurin laiton aika!

 266. Lelly R sanoo:

  Haluaisin voittaa tämän puhelimen koska oon jo varmaan vuoden verran ollut uuden puhelimen tarpeessa ja tälläkin hetkellä käytössä on kaverilta lainattu puhelin. Rahatilanne ei kuitenkaan salli uutta eikä varsinkaan mitään laadukasta (eli kallista) älypuhelinta joten toivottavasti onni suosii.

 267. Annika sanoo:

  Mä en vaan kestä… Tämä tulisi niin tarpeeseen! Mulla on tällä hetkellä yli kolme vuotta vanha puhelin (joka älypuhelimeksi on suhteellisen iäkäs) ja koje ei vaan enää yksinkertaisesti pelitä. Vempaimen saa sulkea vähintään tunnin välein kokonaan, välillä ei toimi kirjoitusnapit, välillä koko näyttö kieltäytyy yhteistyöstä… Sanomattakin selvää, että uuden puhelimen hankinta on aika ajankohtaista… Kaiken tämän lisäksi läppäri päätti sanoa itsensä irti, rahat ei riitä molempiin ja mulle rakas harrastus, bloggaus, kärsii aika pahasti tästä tietokoneen tempauksesta. Voi voi, kun olisi arpaonni minulle nyt suotuisa!

 268. Elma sanoo:

  Heippa!

  Haluaisin voittaa puhelimen, koska toi näyttää niiiiiiiiiiiin hyvältä ja ihan uskomatonta toi, kun kerroit, että akku kestää noin kauan! :) <3

 269. Mimzzu sanoo:

  Olen jo pidemmän aikaa etsiskellyt uutta puhelinta, sillä lähes 4 vuotta käytössäni on ollut Nokian E7, ihan hyvin se vieläkin toimii, mitä nyt aika usein mikrofoni lakkaa toimimasta kesken puheluiden. Olen selaillut useita eri puhelimia, mutta en ole vielä löytänyt mieleistä. Tämä puhelin sen sijaan kuulostaa todella hyvältä (hinta-laatu-suhteeltaan), joten tämä tulisi todelliseen tarpeeseen!

 270. Katik sanoo:

  Minä haluisin voittaa uuden puhelimen, koska sitten voisin antaa tämän nykyisen pojalleni.
  Uutta luuria tälle meidän esiteinille ei kannata hankkia, kun ne tuppaavat menemään rikki :)
  Nyt vaan alkaa jo vanhan näyttö olemaan niin risa ettei enää meinää toimia ollenkaan:)

 271. Lotta sanoo:

  Tässä ois maailman paras ylioppilaslahja mulle!! :D

 272. Noorra sanoo:

  Hyvä akunkesto houkuttaa ja olisi ihanaa päästä kokeilemaan jotain näin uutta!

 273. Nannu sanoo:

  Kuulostaa melkein jo liian hyvältä! Nykyinen luuri tökkii ja pahasti, vaikka vähä väliä siirrän kuvat koneelle ja poistan turhia sovelluksia jne. Akun kesto ei oo myöskää päätä huimaava, luuri pimenee yht äkkiä ja parikin kertaa just kriittisellä hetkellä ja sit mänee aikaa ootellessa kun se taas avaa ittesä ja suostuu ottaa pin-koodin vastaan. Honor 6 ois kyl kokeilun arvoinen tekstisi perusteella ja omaanki käyttöön vallan mainio! :)

 274. terr sanoo:

  Samsung vetelee viimeisiään joten tulis käyttöön :-D

 275. HennaE sanoo:

  Haluaisin voittaa kyseisen puhelimen rakkaalle miehelleni. Hänellä on ollut yksi ja sama puhelin vuodesta 2008 asti eli koko sen ajan kun olen hänet tuntenut. Puhelin on jo hyvin vanha ja joiltain osin jopa rikki. Luuri kaipaisi siis todellakin pikaista päivitystä. Lisäksi uusi puhelin olisi loistava valmistujaislahja miehelleni. Honorin ideologia kuulostaa juuri hänelle sopivalta – hän on todellakin uniikki tapaus! Olen niin ylpeä hänestä ja haluaisin voida näyttää sen :)

 276. Pipari sanoo:

  Minun PITÄISI voittaa tuo puhelin, koska vanha on NIIN SURKEA. Akku saattaa kestää päivän, mutta yleensä vain tunnin kaks.

 277. Nimetön sanoo:

  Nykyinen puhelin on niin huonoksi mennyt ja haluaisin vähän paremman tilalle. :)

 278. Aurinko sanoo:

  Haluan voittaa puhelimen, koska puhelimeni on tällä herkellä aika rasittava. Akku ei kestä yhtään ja joka kertaa kun kylmällä säällä kaivaan puhelimen ulos niin se sammuu samantien.

 279. Ella sanoo:

  Haluaisin voittaa tuon kännykän,sillä oma vanha Nokiani vetelee viimisiään.. Käytän paljon kännykkää kuvaamiseen,ja tuossa näyttää olevan aivan upea kamera! Olisi aivan mahtavaa voittaa se

 280. YksinäinenPrinsessa sanoo:

  Mä haluaisin voittaa tän puhelimen siks, että se kuulostaa täydelliseltä. Toi akun kesto on kyllä täydellinen! :) Ja koska tällä hetkellä mulla on iphone jonka näyttö on hajalla… Uuteen puhelimeen ei ole varaa (työttömän budjetti…), kun edellistäkin joudun vielä maksamaan (kytky). Pakko olisi uusi saada kun ei meinaa tuosta näytöstä mitään nähdä. Ja etukamerakin on hajalla, niin ei voi ottaa selfieitä ;D Kylläpä tuo honor näyttää ja kuulostaa hyvälle! :O En ole itsekkään tuommoisesta tiennytkään. :) Toivottavasti arpaonni suosii edes tämän kerran! :)

 281. miia sanoo:

  Antaisin puhelimen joululahjaksi isälleni :) hajoamispisteessä oleva lumia ei enään ole kovinkaan luotettava ja uusi pitäisi saada tilalle. Kuitenkaan samsungin galaxyt ja iphonet ei jääräpäistä iskää kiinnosta… tuo honor kuulostais just eikä melkein sopivalta!

 282. Marikak sanoo:

  Oon tässä hetken jo harkinnu uuden puhelimen hankkimista. Tällä hetkellä puhelimena toimii nimittäin TAAS varapuhelin, koska oma lumia on huollossa. Ehkä viidettä kertaa alle kahden vuoden sisällä.. Millon näyttö rikki, millon mikrofoni, millon mikäkin. Hermot on alkanu mennä itsellä sekä läheisillä, kun ei kuule mun puhetta tai pyytelen taas tietoja uutta puhelinta varten(tai mun valitusta muuten, heh). Lisäks mä teen kaiken puhelimella. En edes omista tietokonetta tällä hetkellä, vaan lähes kaikki hommat hoituu puhelimella. Joten akunkesto on tiukilla aina pitempinä(tai tylsempinä) päivinä. En kyllä voi edes kehua puhelimen kameraa paljon, mutta se on ollu niin pieni miinus, ettei sitä niin ajattele. Mutta oishan se hieno, jos puhelimella sais hyviä kuvia! Pitää pitää peukut pystyssä nyt tälle :)

 283. NanaMiro sanoo:

  Koska älypuhelin on Pikku Tattiaiseni jälkeen ehkä maailman rakkain asia, miehen korvike, viihdyke ja yksinäisen kotiäidin lähes ainut yhteydenpitoväline ulkomaailmaan ja sivistykseen,siksi :D

 284. Johanna sanoo:

  Haluaisin voittaa puhelimen, koska tämä merkki on mulle aivan uusi tuttavuus ja kiinnostuin heti! Olen tähän mennessä ollut ehdottoman uskollinen iPhonelleni, mutta tää kuulostaisi jopa potentiaaliselta vaihtoehdolta sille. :-)

 285. nepuli sanoo:

  Olisi ihana yllätys miehelleni jouluksi uusi puhelin, kun hänellä ollut rikkinäinen puhelin jo tovin mutta kummallakaan ei ole varaa ostaa uutta puhelinta joten tuo olisi loistava hänelle :)

 286. liinta sanoo:

  Uuuu kyllä, tämän haluaisin siksi että just haaveilin tästä! Säästyispä sekin 300e ;)

 287. sonja sanoo:

  Tuo puhelin tulis enemmän ku tarpeeseen, nimittäin nykyisen Lumian näyttö on ollu viimeiset 6 kk n. 15 eri palassa ja näytöstä lähtee kivoja pikkusirpaleita :D Puhelin toimii mutta selaaminen on hankalaa ja epäselvää :D

 288. Miina sanoo:

  Mun pitäisi voittaa, koska vanha puhelimeni koki kovia taannoisessa portaissa kaatumisessa. Nyt sekä puhelin että omistaja ovat ruhjeilla, joten uusi puhelin tulisi tarpeeseen! :)

 289. Heidi L sanoo:

  Antaisin tuon äidille joululahjaksi, entinen puhelin keskiajalta, eikä raaski ostaa uutta. Äiti ajattelee aina muita ennen itseään, ja haluaisin tällä kertaa yllättää hänet :) mukana kisassa!

 290. mymmeli91 sanoo:

  Haluaisin todella voittaa ko. puhelimen. Se olis aivan täydellinen joululahja poikaystävälle. Olin osallinen siihen, että jätkän vajaa vuoden vanha Sony on nyt entinen ja haluaisin jollain lailla korvata sen hälle :-)

 291. zeniii sanoo:

  Oon niiiiin kyllästynyt mun mössö etukameraan. Tämä olisi myös upea valmistujaislahja itselleni! :)

 292. PR sanoo:

  Jaiks! Just tätä luuria olen netistä tutkiskellut ja haaveillut! Nykyinen samsung s3 mini, noh, siitä ei enää ole mitään hyvää sanottavaa juurikin tuon jatkuvan akun tyhjenemisen ja surkean kameran vuoksi. Puhelin on ollut mulla käytössä alle kaksi vuotta ja silti siinä on jo neljäs akku menossa.
  Jäin kuun alussa työttömäksi ja asunnottomaksi, eikä siis tulisi kuuloonkaan omilla rahoilla uutta puhelinta kustantaa. Piristäisi melko hurjasti tätä synkkää syksyä!

 293. ootee sanoo:

  Minun pitäisi voittaa puhelin koska
  1) Myös minun kesällä (!!) ostetun s4-puhelimen akunkesto on jo nyt ihan käsittämättömän huono. En kulje minnekään ilman laturia. Lupaus paremmasta akusta kuulostaa todellakin testaamisen arvoiselta!
  2) Haluan olla osaltani tutustumassa maailmaan, jossa vaihtoehtoja on muitakin kuin ne kaksi yleisintä.
  3) Monen vuoden samsung-puhelinten käytön jälkeen haluan testata kuinka monen virheen jälkeen opin että takaisin-nappi (siis se uukkarinuoli tai mikä onkaan) on puhelimen vasemmalla eikä oikealla puolella. Lupaan raportoida tuloksista.

 294. Anne sanoo:

  Ihana kilpailu!! Niin oikeaan paikkaan! Mulla nimittäin meni ainoastaan 5kk vanha puhelin hajalle, ja ei muuten ollut mikään halpa kapistus se…. Ja vika takuun ulkopuolella, niin sanottua meikäläisen tuuria :’D

 295. kkatä sanoo:

  Haluaisin kyseisen puhelimen sen akun kestävyyden takia ja myös siksi että olen kova kuvailemaan ja järkkäri on vain harvoin mukana, joten puhelimen hyvä kamera olisi luksusta! Omassa samsungissani on ihan surkea kamera.. varsinkin vilkkaan taapero kuvaamiseen ;)

 296. eena sanoo:

  Totta kai haluan uuden puhelimen mun halvan luurin tilalle!

 297. emilia sanoo:

  Herranjestas mikä määrä kommentteja! :D Mutta siis mä haluaisin niiiiiin voittaa ton puhelimen koska nykyinen puhelin alkaa jo olla vähän kärsinyt ja pelottaa milloin se menee kokonaan rikki… mä oon kyllä aina muita jäljessä näissä teknologia jutuissa joten ois kiva jos ois kerranki jotain uutta! :D

 298. Nonnuska sanoo:

  Olen salaa haaveillu uudesta hienosta puhelimesta, vaikka aina sanon kaikille, että mulle riittää tää mun karvalakkimalli aivan hyvin. Totuus kuitenkin on se, että olisi ihana omistaa puhelin, jolla saisi otettua hyviä kuvia. Varsinkin nyt kun sain juuri ensimmäisen lapseni ja haluaisin ikuistaa hänen jokaisen hetkensä. Olisi myös kiva kävästä netissä ilman, että puhelin jumahtaa paikalleen ja on pakko irrottaa akku, että se taas toimii :)

 299. Qino sanoo:

  Minä haluaisin voittaa tämän puhelimen, sillä se vaikuttaa juuri täydelliseltä minulle. En halua iPhonea, sillä ne eivät ole ihan minun makuuni, liian helposti rikkoutuvia ja massaa. Ainoastaan niiden kameran voisin haluta. Ja tässä Honor-puhelimessa näyttää olevan loistava kamerakin! Olisin siis valmis antamaan Honorille mahdollisuuden!

 300. asleplö sanoo:

  Oih kuulostaa liian hyvältä. Tarvisin uuden sillä nykysessä samsungissa akku kestää vain muutaman tunnin, vaikka ois vähäisellä käytöllä, ja itsestäänselvyys on ettei opiskelijalla ole heti varaa ostaa uutta. :/ Myöskin tuo kiinnostaa et on vähä erilainen puhelin! Mullakin oli ensin Meego-järjestelmällä toimiva älypuhelin koska halusin poiketa massasta :D

 301. veramarika sanoo:

  Mä haluaisin voittaa tän puhelimen, koska mulla on 2kk vanha poika ja haluaisin kovasti kuvata häntä, että jää laadukkaita kuvia muistoksi. Tän hetkinen puhelin tekee kuvista mössöä ja vielä ei ainakaan ole varaa ostaa uutta puhelinta, joka ois oikeasti hyvä – laadukkaalla kameralla ja hyvällä akunkestolla. Vauva-aika hujahtaa ohi silmänräpäyksessä!

 302. Heli sanoo:

  Tulisi ehdottomasti käyttöön, itselläni muutaman kuukauden vanha Samsung, joka ollut huollossa jo 4 kertaa ja vieläkään viat eivät ole korjautuneet.. Puhelimella soittaessa ei vastaanottaja kuule puhettani ollenkaan. Pienten lasten kanssa kotona ollessa olisi ehdottoman tärkeää että puhelimella voisi soittaa. Uuteen puhelimeen ei ole varaa ja liikkeessä eivät anna uutta puhelinta minulle.

 303. Tiina sanoo:

  En ole vielä päässyt tutustumaan älypuhelimien ihmeelliseen maailmaan, jos nyt olisi jo aika… :)

 304. Hemu sanoo:

  Duunipuhelimeni lähtee muutaman viikon päästä pois, joten silloin olen ilman puhelinta. Tarvitsen siis tämän, uuden puhelimen. Kuulostaa kyllä huomattavasti paremmalta kuin nykyinen Lumiani.

 305. Janina sanoo:

  Antaisin puolisolle joululahjaksi :) sillä on ikuisuuden vanha puhelin joka tökkii aivan kokoajan kun soittaakin. Sanoi etten saa ostaa lahjaksi puhelinta kun ei halua kalliita lahjoja niin tässä olis oiva oikotie koska en maksaisi siitä mitään niin voisi lahjan hyväksyäkin :D

 306. siniasdf sanoo:

  Oii, kuulostaa lupaavalta uutuulelta ! Erityisesti kiinnostaa toi akun kesto, iphonee saa tosissaan olla koko aja lataamas.. mä niin haluun voittaa !:)

 307. reetu sanoo:

  Haluaisin voittaa puhelimen, koska nykyn iPhone vetelee viimesiään. Katkoo puheluita,ei vastaanota kaikkia puheluita, ei vastaanota viestejä, sammuilee sillonku huvittaa ja no akku ei kestä muutamaa tuntia pidempään…:D Opiskelija budjetilla uusi puhelin jää vain haaveeksi. Joten olisin enemmänkuin onnellinen uudesta puhelimesta.

 308. nea sanoo:

  Moi Iina ! Mä tahtoisin uuden puhelimen, sillä tällä hetkellä mulla ei ole omaa puhelinta koska pieni puolistoistavuotiaani heitti ensimmäisen älypuhelimeni vessan pönttöön ja ostin uuden ja sen hän kerkesi hajottaa palasiksi. Nyt ei ole varaa ostaa uutta ja minulla on serkkuni vanha puhelin. Olenkin hiukka onneton jos joudun tätä vielä pitkään käyttämään. Ps. Olet kaunis !!!

 309. V sanoo:

  Tahtoisin Honorin, koska mun kolme vuotta vanha älypuhelin on niin tolkuttoman hidas, että ei sitä pian enää voi käyttää! Tuo puhelin näyttää tosi laadukkaalta :)

 310. masi sanoo:

  Uusi puhelin on ollut harkinnassa jo pitkään, sillä nykyisessä akku ei kestä yhtään; vaikka akun lataa täyteen, niin yksi puhelu ja tsadam puhelin vaati akun lautausta…. harmi vin, että rahaa ei ole…..

 311. 101Dalmatialaista sanoo:

  Miksi juuri minä tarvitsisin Honorin? Varmaan siksi että minulla on edelleen käytössä toinen puhelimeni ikinä, eli joku Nokian muinainen, sentään värinäytöllinen mutta älytön puhelin :D Akun kesto on varmasti se suurin kompastuskivi miksi älypuhelinta en ole vielä hankkinut, mutta Honorin muutaman päivän kesto kuulosti niin lupaavalta että päätin osallistua! :)

 312. Helituulikki sanoo:

  Koska sekä mieheni että minun puhelimeni ovat hajonneet viimeisen kuukauden aikana. Jouduimme ottamaan käyttöön aikaisemmin käytöstä poistuneet puhelimet, jotka olemme siis säästäneet juuri tällaisia tilanteita varten. Näissä kyseisissä puhelimissa on kuitenkin edelleen ne ongelmat, joiden takia jouduimme aikaisemmin ostamaan uudet luurit. Mm. akku näyttää täyttä, mutta muutaman minuutin käytön jälkeen jo tyhjää, välillä ei voi soittaa ja välillä taas muiden soittoyritykset ei tule tänne asti. Helppoahan se olisi vain ostaa uudet puhelimet molemmille, mutta mieheni valmistui vasta ja itse opiskelen vielä.

  Todella epätodennäköistähän se on, melkein mahdotonta, että arpaonni suosisi, mutta pakko edes yrittää, jos tällä tavalla voisi tuolle toiselle osapuolelle ehjän puhelimen saada.

 313. tiiku sanoo:

  Haluaisin voittaa puhelimen, koska tuo akun kesto kuulostaa ihan mahtavalta! Ois kivaa muutenkin tutustua puhelimeen, joka on mulle täysin vieras :)

 314. zuzu sanoo:

  Mulla on suorastaan huutava halu ja pakko voittaa tuo puhelin, koska oma lumiani vetelee viimeisiään ja tuntuu ettei se toimi enää juuri ollenkaan.. :( monet kerrat taisteltu puhelimen kanssa ja välillä perheenjäsenet ei saa mua mitenkään kiinni kun puhelin ei toimi. enkä millään raaski ostaa uutta koska muut kalliit investoinnit vie opiskelijan viimeisetkin säästöt.

 315. Lumimuru sanoo:

  Haluaisin voittaa puhelimen jotta voisin antaa sen lahjaksi miehelleni. Ei ole mitään joululahja ideoita halvalla eikä kalliiseen ole varaa näin äitiyslomalla ollessa. Tämä olis mahtava lahja mieheni monta vuotta vanhan lumian tilalle!

 316. laulei sanoo:

  Ois aika mahtavaa voittaa se, mulla itellä nyt samsung, ja akunkesto on kans niin surkea, ja muutenki näyttö rikki, niin tarvis jo muutenki uutta. :)

 317. Opiskelija budjetti, epäsäännölliset tulot ja rikkinäinen Samsung s4, johon ei saa aina yhteyttä ja näytössä on säröjä ja juuri sopivasti etukameran kohdalla mikä on päivittäisessa kulutuksessa minulla. Siinä painavimmat syyt miksi juuri minä tarvitsisin uuden puhelimen ! :) Erittäin kovalla käytöllä on myös spotify, blogger, instagram, sähköposti ym nettisivut.=)

 318. Siiri sanoo:

  Haluaisin saada hyviä selfieitä!

 319. Norppa sanoo:

  Ei voi olla totta! Ei älypuhelin voi toimia kahta päivää lataamatta!?!? Terveisin iphone 5:n omistaja joka lataa puhelinta monta kertaa päivässä ja joka välissä puhelin sammuu kun on akku niin loppu?!? Tää ois kyllä niiiiiiiiiin mahtavaa voittaa käyttöönsä!

 320. Minna sanoo:

  Mukana arvonnassa! Oi että! Mulla on ollut nyt 2,5vuotta käytössä galaxy s3 ja olen tykännyt kyllä mutta nyt se on alkanut reistailemaan.. huollossa ollut pari kertaa. Uusi puhelin olisi todellakin tervetullut! Toi akku juttu kuulostaa aivan mahtavalta sillä mullakin on puhelimessa koko elämä ja tarviin sitä kokoajan. Olen pähkäillyt nyt iphonen ja samsungin välillä ja samsung tuntuu kyllä omalta mutta olisi mahtava kokeilla jotain ihan uuttakin!

 321. Ssara sanoo:

  Uusi puhelin olisi ihanaa hemmottelua melko työntäyteiseen ja harmaaseen arkeen! Vanha Nokian läppäpuhelin vetelee viimeisiä henkäyksiään ja nyt jo pelottaa, mistä uuteen luuriin saisi rahat kerättyä. Olen ehdottomasti mukana kilpailussa:)

 322. Riikka sanoo:

  Akun kesto kuulostaa niin hyvältä että kyseinen luuri sopis just passelisti tälläselle akun suurkuluttajalle :)

 323. anniree sanoo:

  Koska mies tarvitsee uuden puhelimen! Itse juuri ostin ”uuden” (siskon vanhan, mutta vähän käytetyn), joten en itselleni tarvisi. Miehen vuoden vanha Lumia sen sijaan sekoilee minkä ehtii.. Ja mies on kyllä juuri tuo oma tiensä kulkija, hän ei mitä tahansa puhelinta hyväksy, useimmat ovat jollain tapaa poikenneet siitä valtavirrasta!

 324. Essi sanoo:

  Itse oon ainakin toistaiseksi tyytyväinen nykyiseen puhelimeeni, mutta poikaystävä tulis varmaan ikionnelliseksi, kun yllättäisin sen jouluna uudella puhelimella! Raasu tiputti muutama viikko nykyisen puhelimensa oston jälkeen sen vessan kaakelilattialle ja puhelimesta on yksi kulma vähän rikki ja kamera ei toimi ihan kunnolla. :/

 325. eevuska sanoo:

  Mulla on lapseni vanha iPhone 4

 326. M sanoo:

  Haluaisin voittaa puhelimen, koska entinen puhelimeni meni rikki ja vein sen takuuhuoltoon. Puhelin oli kuitenkin niin pahasti hajalla ettei sitä voinut korjata, joten sain tilalle jonkin aivan surkean puhelimen. Olen monesti miettinyt että pitäisi ostaa parempi puhelin, mutta en ole saanut sitä hankittua. Tuollainen puhelin olisi kiva :)

 327. Sari sanoo:

  Olisi hienoa antaa joululahjaksi tuo luuri äidilleni, joka kitkuttelee vielä vanhalla nokialla, eikä raaski uutta ostaa :)

 328. salla sanoo:

  Mulle tää olisi täydellinen, koska yhteistyö nykyisen luurin kanssa ei oikein toimi. Uusi merkki kuulostaa mielenkiintoselta, nyt kun Lumia ja Sony todettu epätoivoisiksi..

 329. Teknofobia sanoo:

  En ole koskaan omistanut älypuhelinta, vaan minua on viktoriaanisen uskollisesti palvellut kohta 10 vuotta vanha nokialainen. Oliskohan aika päivittää luuri 2014-luvulle? ;) Voittamalla puhelimen pääsisin ehkä hyppää huiman kehitykskynnyksen yli, muuten ajatus vielä arastuttaa. Ps. Olen alle 30-vuotias :D Teknologiamummous ei katso ikää.

 330. MiPu sanoo:

  Jaarittelut sikseen, olen 16-vuotias, mulla on ollut tähän asti käytössä ainoana älylaitteena samsungin tabletti, kännykkänä toiminut nokian eka kosketusnäyttö! Nyt olis aika päivittää itsensä nykyaikaan! Toivon, että onni suosisi ja saisin tabletin rinnalle älypuhelimen joka helpottaa huimasti arkipäivää! Ei tarvitsisi tablettia kanniskella mukana selatakseen instagramia! :D

 331. Sofku sanoo:

  Haluaisin voittaa puhelimen rakkaalle poikaystävälleni. Hänellä on vanha ja erittäin takkuavaksi käynyt iPhone 4 ja mua jatkuvasti säälittää, kun toinen kamppailee jumiutuvan ja hitaan puhelimensa kanssa. Ei edes meinaa valokuvaa saada otettua:/ Eikä sillä reppanalla ole opiskelijapudjetillaan edes oikein varaa ostaa uutta! Poikaystävä taitaa myös osata arvostaa tällaisia uusia laitteita enemmäin kuin minä eli hän olisi kyllä ikionnellinen uudesta luurista:)

 332. Onneton sählääjä sanoo:

  Haluaisin ja tarvisin kyseisen kännykän, koska mun oma rakas Samsung galaxy s3 meni rikki vasta vuoden käytön jälkeen ja kyllä harmittaa :'( oli kallis kännykkä mun kukkarolle, joten ei oo ihan heti varaa ostaa uutta.. Siitä loppu kans akku ihan muutamassa tunnissa, mutta tykkäsin tosi paljon ulkoasusta ja kaikista sovelluksista, mitä siihen sai. Toi honor näyttää olevan aika samanlainen, vaan paremmalla akulla 8) täydellistä. Kännykkä todella on tärkee, eikä mun tän hetkiseen lainakapulaan saa ees kunnon whatsappia, instagramia tai bloglovinia :'(

 333. Onde sanoo:

  Olisi mahtava yllättää poikaystävä joululahjalla, mitä hän ei osaisi odottaa! Opiskelijabudjetilla kun ei ole varaa luultavasti ostaa juuri mitään!

 334. Kk sanoo:

  Olen ollut uuden puhelimen tarpeessa jo reilut kaksi vuotta. Aikoinaan, silloin parisen vuotta sitten, viimeisillään raskaana olessani pudotin vahingossa iphoneni yöpöydältä lattialle. Ja näyttöhän siitä meni säpäleiksi. Voi sitä itkun ja raivarin määrää mitä nainen voi saada hormonihuuruissaan yhden puhelimen takia. Mies jaksaa vieläkin muistuttaa tästä ei minua niinkään imartelevasta tapahtumasta.. Josko uusi puhelin lopettaisi kettuilun? Tällä sirpaleisella puhelimella siis vielä mennään, nyt tästä on alkanut irtoamaan palasia, joten uuden puhelimen hankinta olisi totisesti edessä! Hakusessa on puhelin, jolla saisi hyvälaatuisia kuvia tytöstä ja hänen touhuistaan. Tämä Honor vaikuttaisi erittäin hyvältä paketilta minulle :)

 335. Minddu sanoo:

  Tahtoisin voittaa Honor 6-puhelimen, koska, noh.. Minulla on Nokia Lumia 625. Uskon että se riittää perusteluksi :D

 336. Viivinen sanoo:

  Minulla on ollut galaxy s3 kohta kaksi vuotta, akku huono ja välillä tökkii muutenkin. Uusi puhelin olisi mukava piristys syksyyn.

  Hyvää talven odotusta teidän perheelle!

 337. Sohvi sanoo:

  Vau ompa upean näkönen puhelin ja kuullostaa muutenkin mielenkiintoiselta!! Uutta puhelinta tarvitsisinkin juuri tällä hetkellä, kun vanha iphoneni alkaa sanomaan itseään irti. Akku on mitä surkein kestää vain muutaman tunnin ja alkaa vanha puhelimeni olla muutenkin aika aikansa elänyt.

 338. Mimosa_ sanoo:

  Antaisin puhelimen äidilleni joululahjaksi. Hän on kauan haaveillut älypuhelimesta.

 339. Jennahan sanoo:

  Kaksi Galaxy S4:sta puolen vuoden sisään rikkoneena niin tarvin tän! :D

  Jennahan

 340. Julle sanoo:

  Olisi kiva voittaa, koska oma iPhone 4 on alkanut jo hajoilemaan, mm. keskinappi ei toimi kunnolla, mikrofonissa häikkää, akun kesto on olematon ja puhelin on muutenkin hidastunut. Uusi puhelin olisi siis todella tarpeen, ja Honor 6 vaikuttaa juuri sopivalta vaihtoehdolta!

 341. Hiisukas sanoo:

  Oma puhelimeni on kahdeksan vuotta vanha, eikä todellakaan mikään älypuhelin :). Koska aina tulee hankittua kaikkea vaan lähinnä lapsille, olisihan se ihan mahtava saada itselleen näin upea puhelin!!

 342. Petra sanoo:

  Haluaisin voittaa Honorin, koska poikaystäväni tarvitsisi uuden puhelimen temppuilevan nokialaisensa tilalle. Myös joululahja on hakusessa joten saisin yllätettyä hänet oikein kunnolla uudella puhelimella:)

 343. naniiida sanoo:

  vanha puhelin menee just kohta vaihtoon kun sippailee… vanha iphone4 jolla ikää jo tarpeeksi. Kiinnostais kokeilla honoria kun en ole koskaan aiemmin kuullutkaan kyseisestä merkistä!

 344. Nuuna sanoo:

  Uniikki, valtavirrasta poikkeava… that’s me! vaikka tuo kännykkä olisi hieno omistaa itse, lahjoittaisin sen kuitenkin äidilleni mikäli käyttöjärjestelmä olisi riittävän simppeli. Äitini lumia on täysi susi (…yritin kyllä sanoa ennen ostoa) ja omakin vee-käyrä nousee katsoessa tuota loputonta taistoa nykyisen kännykän kanssa :D oiva joululahja siiispä!

 345. Vilma K sanoo:

  Vanha iPhone 4 vetelee viimeisiä ja valokuvausopiskelijalle kelpais kyllä parempi kamera luuriin! Opiskelijabudjetilla ei noin vaan kuitenkaan osteta uutta älypuhelinta :-(

 346. Elise H. sanoo:

  Käytän vielä vanhaa peruspuhelinta ilman mitään hienouksia. Eiköhän olisi minunkin jo aika saada käyttööni nykyaikainen puhelin :) Osallistun siis täydellä innolla arvontaan :)

 347. Eeva sanoo:

  Mä haluisin voittaa tän puhelimen, jotta voisin antaa sen mun poikaystävälle joululahjaksi.:) Hänen puhelimensa tippui lattialle ja näyttö meni ihan säpäleiksi ja puhelin tökkii todella paljon käytössä. Olen opiskelija joten minulla ei ole varaa ostaa kallista joululahjaa joten toivon, että voitto osuu kohdalleni!8)

 348. Lottie sanoo:

  Olisi mahtavaa saada antaa isälleni tämän vuosisadan puhelin joululahjaksi, että samalla myös myöhästyneeksi isänpäivälahjaksi. Isäni on pitkään puhunut uuden puhelimen ostosta, mutta puheiksihan ne sitten ovat vain jääneet ja tämä Honor kuullostaisi kivalta yllätykseltä hänelle :)

 349. Pauna sanoo:

  Mä haluaisin sen takia puhelimen itselleni, koska mun tämän hetkinen puhelin (Samsung Galaxy s3) vetelee niin viimeisiään että sen on oltava tunnin välein latauksessa, kaiutin ei toimi, en siis pysty hoitamaan puheluita sillä, koska en kuule ketään eikä ne kuule mua, viestit voi tulla muutaman päivän viiveellä yms. Puhelin on monen monta kertaa ollut huollossa, muta aina vaan vikalista tulee pidemmäksi.. Mulla on maaliskuuhun asti puhelimesta kytkysopimusta jäljellä, eikä mulla ole yksinkertaisesti ainakaan ennen sitä varaa hommata uutta puhelinta, nyt menen jo niin tiukalla budjetilla, ettei vaan pysty venymään. Esittelemäsi puhelin vaikutti juuri ”minunlaiseltani” puhelimelta sekä varmasti täyttää kaikki tarpeeni paremmin kuin hyvin. Vähän olisi samalla itselleni ”aikainen joululahja” kun sovittiin perheen kesken ettei tänä jouluna osteta toisillemme joululahjoja. :)

 350. pekepee sanoo:

  …koska akku.galaxy s3 ja tosiaan tykkää tyhjentyä suht nopiaan! ja parempi kamera oliskin tosi tosi kiva kun tykkää napsia fotoja:)

 351. Annika sanoo:

  Haluaisin voittaa uuden kännykän, jotta pääsisin kanssa nykyaikaan! Mieskin pääsisi helpommalla, kun minullakin olisi oma kännykkä, jolla voisi surffailla netissä. :)

 352. Suvi K. sanoo:

  Heips!

  Vannoutunut Galaxy-fani täälläkin ja olen erittäin skeptinen kaikkia muita puhelimia kohtaan (etenkin iPhoneja). Alkoi kuitenkin kovasti kiinnostamaan tuo Honor-puhelin, sillä se näyttää ulkomuodoltaan aika paljon Galaxylta ja etenkin akunkesto olisi suuri plussa. Mulla on käytännössä jatkuvasti selauksessa instagram, facebook, whatsapp ja kaiken maailman turhat sovellukset. Olisi hienoa, jos puhelinta ei tarvisi ladata montaa kertaa päivässä…

  Mukavaa syksyä! Vai talviko nyt jo on.. :)

 353. Noora sanoo:

  Ei vitsit mikä arvonta! Mulla on tällä hetkellä käytössä Iphone 4s, joka vetelee viimesiään. Tästä Kalifornian ihmeestä haluan päästä eroon viimeistään vuoden vaihteessa. Tällähetkellä mulle tärkeintä on puhelimessa akun kesto. Iphonea joudun lataamaan monta kertaa päivässä, eikä mihinkään voi lähteä ilman laturia. Ulkona puhelin sammuu noin viidessä sekunnissa vaikka ei ois ollenkaan pakkasta. Enpä toki malta odottaa kun tänne Rovaniemelle iskee kunnon talvi! Harmittaa tosi paljon kun puhelinta ei voi käyttää ollenkaan ulkona, sillä ulkoilen paljon ja luonnonvalossa olisi kiva kuvata. Olen selvittänyt, että puhelimen pakkasenkestävyys korreloi suoraan akun tehokkuuteen, koska kylmä kuluttaa akkun nopeammin tyhjäksi. Aluksi pohdin Sony Xperia Z3:ta juuri akun keston vuoksi, mutta hinta näin opiskelijana hirvittää. Pari viikkoa sitten, kun postasit uudesta puhelimesta olin aivan ulalla, ”mikä ihmeen honor?” pienen googlailun jälkeen kiljuin riemusta, sillä honorissa on yhtä tehokas 3100 mAh akku kuin sonyssa! Muutkaan tekniset ominaisuudet eivät häviä kilpailijalleen ja hinta puolet halvempi! Olen täysin vakuuttunut siitä, että juuri honor olisi minulle täydellinen puhelin :)

 354. niinak sanoo:

  Itsekin Galaxy malleja sekä iphonea käyttäneenä, voin todeta, että akunkesto todellakin on huono. Ja koska käytön puhelinta paljon, olisi tärkeää ja ennenkaikkea helpompaa jos akku kestäisi pidempään kuin muutaman tunnin. Ei tarvitsisi jatkuvasti olla piuha mukana etsimässä jokaisesta paikasta minne menen pistoketta, että saan työt yms. hoidettua. Siispä siinä syy, miksi honor olisi minulle juuri sopiva uusi puhelin, haluan paremman akun kestävyyden! :) ja olisihan tuo myös sika mageen näköinen ;)

 355. Heidi sanoo:

  Uudelle puhelimelle tulisi todellakin käyttöä, vanha alkaa sanomaan irti ja honor olisi mukavaa vaihtelua aina tuttuun Sonyyn. :) Arvonnassa siis mukana.

 356. Inka sanoo:

  Toivotaan, että onnistaa! Tunnen olevani erittäin huono tuurinen, sillä tällähetkellä käytössäni jo kolmas iphone kolmen vuoden sisään; ensimmäinen tippui töissä laattalattialle ja hajosi, toinen varastettiin ja kolmannen iphoneni poikani heitti vessanpönttöön samalla kerralla, kun sai ensimmäisen kerran kannen avattua itse. Puhelin toimii tällähetkellä, mutta en uskalla edes ajatella, mikä tilanne on vaikka parin viikon päästä koska kosteusvaurio ei välttämättä heti puhelimessa ilmene :(

 357. Sanni sanoo:

  Nyt on pakko kyllä ristiä sormet ja varpaat, josko onni edes joskus lykästäisi! Meidän perheessä on aina luotettu Samsungiin, mutta tällä hetkellä vaihtaisin mihin tahansa muuhun puhelimeen. Jopa Iphoneen, jota olen aina karttanut parhaani mukaan! Kun kaksi Galaxy-puhelinta hajoaa lähes samaan aikaan lapsiperheessä, jossa toinen vanhemmista on opiskelija, ei ylimääräistä rahaa kahteen uuteen puhelimeen ole – valitettavasti. Mukana siis!

 358. jake sanoo:

  Honor menisi pukinkonttiin, josta vaimoni sen saisi! Haluaisin yllättää ja antaa puhelimen lahjaksi, alkaa iPhone vedellä viimeisiään.. :)

 359. Mila sanoo:

  Olis kyllä mahtavaa voittaa tuo puhelin, niin huipulta se vaikuttaa! Erityisesti hyvä kamera ja pidempi akunkesto houkuttaa :)

 360. Henna sanoo:

  Olis tosi mahtavaa voittaa toi. Uus puhelin on hakusassa ku tää samsung tilttailee koko ajan, ja en oikein tiedä minkä puhelimen kannattaisi ostaa. Joten tämä olisi mun pelastus. :-)

 361. Ana sanoo:

  Haluaisin voittaa tän puhelimen itselleni, sillä olen jo pitkään yrittänyt opiskelijabudjetistani säästää puhelimeen, joka ei sekoaisi 1. vuoden jälkeen ja jonka akku kestäisi myös netin käyttöä. Tuntuu kuitenkin siltä, että säästämisessä menee ikä ja terveys etenkin näin joulun lähestyessä! Tämä olisikin ihana joululahja itselle!:)

 362. Martsa sanoo:

  Haluaisin voittaa tämä puhelimen, että saisin viimeinkin sanoa tuolle vanhalle ruoskalle heihei ja näkemiin! Nykyisessä kännykässä on kaikki pielessä aina esteettisyydestä käyttömukavuuteen. Vuoden oston jälkeen kännykkä putosi katukivetykselle ja näyttö meni säröille. Viestien lähettäminen on yhtä tuskaa, koska automaattista tekstinsyöttöä ei saa pois päältä. Näytön kirkkautta ei saa säädettyä. Herätyskellossa torkun pituutta ei saa itse säädettyä. Kamera on yksi tyhjän kanssa. Kaikki nämä pienetsuuret asiat ottavat minua niin pannuun tässä kännykässä, että jos en tätä uutta Honoria voita niin taidanpa ostaa sen sitten itse kaupasta! Oli sen verran iskevä myyntipuhe..:P
  Eikun sormet ja varpaat ristiin!

 363. Hilla sanoo:

  Köyhä opiskelija kun olen niin toi puhelimen voittaminen kuulostaisi vallan mainiolta! :D ja just vanha puhelin menikin rikki joten uusi puhelin olisi tarpeen :”D

 364. panda sanoo:

  Koska hankin viime keväänä uuden puhelimen, ja se on ollut iso pettymys! Akun kesto on huono, ja vaikka en ole hellävaraisin puhelimen käyttäjä tähän tulee TODELLA helposti kolhuja ja naarmuja… Kännykkä kaupoille pitäisi lähteä, mutta koska joulu on tulossa ei ole atm varaa ostaa paljon itselle juttuja joten tulisi tuo Honor kyllä todella hyvään saumaan! :D

 365. Cee sanoo:

  Mahtava arvonta! Olen jo muutamia kuukausia yrittänyt pyristellä tässä mahdottomassa puhelinviidakossa. Tarvitsen kipeästi uutta puhelinta kun nykyiseni ei kestä enää menossa mukana. Olen myös kovin aktiivinen käyttäjä ja puhelimessa kulkee mukana kaikki. Some, pankki, kamera, kalenteri, sähköpostit… Kyllästyttää ja ärsyttää aivan suunnattomasti kun akkua pitää olla lataamassa kesken päivää, vähintäänkin joka yö. Jos kotoa lähtiessään akkua on jäljellä alle 40%, niin se lähes satavarmasti kuukahtaa ennen kuin pääsen takaisin kotiin.

  Minulla on viimeiset neljä vuotta ollut iPhone (kaksi erilaista) koska Apple. Ennen en voinut kuvitellakaan muuta luuria käteen kuin omenan. Olen nyt viimein ”herännyt” ja päättänyt antaa tilaisuuden jollekin muulle valmistajalle. Valinnan vaikeus on kova ja myönnänkin katselleeni lähes poikkeuksetta Samsungin puhelimia koska miehelläni semmoinen jo on. Kertomasi ominaisuudet vakuuttivat minut ja aion tutustua tähän puhelimeen tarkemmin! :) Toivotaan että onnetar suosii.

 366. sedna sanoo:

  Osallistun :) Haluaisin uuden puhelimen koska omaan vanhan ja todella hitaan puhelimen, akku loppuu vähäisestäkin käytöstä, en enää edes vaivaudu yrittää taltioida jotain hienoja tapahtumia kameralla koska siinä ajassa että saisin kameran auki ja otettua kuvan on koko tilanne jo ohi.
  Tulisi todellakin tarpeeseen.

 367. Joanna sanoo:

  Ah tämä tulisi niin tarpeeseen! 1.5 vee tyttö on tipputtanut suht uuden puhelimen jonka seuraksena tämä meni riikki eikä se ole edes maksettu pois:/ Tämä puhelin pelastais:) Toivotaan onnea:)

 368. Heiska sanoo:

  Haluaisin voittaa tämän puhelimen, koska:
  nykyinen puhelimeni on käytännössä hyödytön, koska siihen ei tehdä enää mitään päivityksiä eikä ohjelmia
  ja tästä syystä tarvin siis uuden puhelimen, mutta kaikki nykyiset älypuhelimet ovat naurettavan kalliita. Uusi puhelin onkin tämän joulun ykkös(ja ainoa)toive. :)

 369. Tinkerbell sanoo:

  Olisi mukavaa kokeilla erilaista kännykkää mutta menee kuitenkin lahjaks ihanalle, rakkaalle serkulle jonka kännykässä usein vikoja ja hänen pitää saada uuden :)

 370. Anniee sanoo:

  Mulla ei ole ikinä ollut älypuhelinta, eikä mulla olisi sellaiseen varaakaan, tuskin vielä vuosiin tulee olemaankaan. Musta olisi hienoa voittaa itselleni älypuhelin, jotta saisin itseni vihdoin ”päivitettyä nykyaikaan”. Voisin tehdä Instagram-tilinkin, jollaista olen pitkään jo himoinnut :D Monesti kavereiden lähettämät tekstarit sisältävät ilmeisesti hymiöitä tai muuta vastaavaa, eikä puhelimeni tunnista niitä ja näyttää vain tyhjiä neliöitä, usein viestin pointti saattaa tämän vuoksi jäädä vähän hämäräksi, sekin korjautuisi älypuhelimen myötä. Myös tämän kaltaiset keskustelut ovat käyneet hieman turhan tutuiksi:
  ”Hei tehdäänkö tälle meidän porukalle Facebookryhmä, niin voitaisiin siellä sitten keskustella asiasta tarkemmin?”
  ”Mulla ei ole Facebookia….”
  ”Ai miten niin ei ole? No tehään sitten WhatsApp-ryhmä”
  ”Ei mulla ole kyllä älypuhelintakan”
  ”Miten sulla ei muka ole älypuhelinta? No me tehdään sitten keskenämme, kyllä joku sulle varmaan ilmottaa mitä ollaan sovittu”

  Eli älypuhelin siis helpottaisi arjen pieniä ongelmia kätevästi, poistaisi elämästäni nuo yllämainitun kaltaiset kiukuttavat keskustelut, ja olisihan älypuhelin myös viihdyttävä tylsinä hetkinä, sekä mielettömän kätevä kaikkine jännine sovelluksineen. Olisi se tosiaan mukavaa nykyaikaistua edes sen puhelimen osilta, kun täällä kuitenkin kirjoittelen kahdeksan vuotta vanhalla läppärillä, vieressäni VHS-soitin ja viimeisiään vetelevä vanha Nokialainen! :D

 371. Vivian sanoo:

  Tätä Honoria olisi hauskaa päästä testaamaan! :) Itselläni on käytössä Jolla, johon olen tyytyväinen, mutta puhelimiin tutustuminen kiinnostaa silti. Erityisesti kun työpuhelin kaipaisi päivitystä nykyaikaisempaan.^^

 372. mimos sanoo:

  Haluaisin voittaa, koska en ole omistanut vielä ainuttakaan älypuhelinta. Vanha nokian perinteinen puhelin on riittänyt tähän saakka, mutta vähitellen olisi kiva siirtyä eteenpäin teknologiankin osalta.

 373. Anniee sanoo:

  Voi että mä olen rähmäkäpälä! Kirjotin äsken tosi pitkän kommentin tähän ja lähettäessä se katosi… No, koitan tiivistää aiemman viestini. Pointtini siis oli se, etten ole koskaan omistanut älypuhelinta, eikä minulla sellaiseen olisi varaakaan. Tahtoisin edes puhelimen osin päivittää itseäni hieman nykyaikaan, kirjoittelen täällä kahdeksan vuotta vanhalla läppärillä, vieressäni VHS-soitin ja ikivanha Nokialainen.

  Ilman älypuhelinta kohtaan välillä ikäviäkin tilanteita, saatan jäädä ilman jotakin tärkeää tietoa, sillä kukaan ei muista ilmoittaa minulle, jolla ei ole WhatsAppia tai Facebookiakaan. Älypuhelin helpottaisi arjen pienissä ongelmissa ja monine sovelluksineen se olisi kovin hyödyllinen, niin ja saisin minäkin vihdoin luotua pitkään himoitsemani Instagram-tilin. Älypuhelin siis tulisi tarpeeseen meidän taloudessamme, olisi kovin hienoa päästä käyttämään sellaista vihoin itsekin :)

 374. mansku sanoo:

  Honor kuusi,
  tuo älypuhelin uusi.
  Älyttömän helppo käyttää,
  ja hyvältä se myös näyttää.
  Kun rakkaani tämän joululahjaksi saa,
  myös (puhelimen lisäksi) minua rakastaa.

 375. anu sanoo:

  Haluaisin voittaa puhelimen koska olen kyllästynyt markkinoiden ”päävalmistajiin”. On tylsää, kun pari valmistajaa valtaa kaikki markkinat, tästä kärsivät tietysti kuluttajat. Haluaisin olla mukana tukemassa uusien valmistajien markkinoille tuloa.
  Lisäksi olen viiden lapsen äiti, jonka mies on paljon poissa kotoa. Tällöin puhelimen akun kestolla on suuri merkitys, ainoalla vanhemmalla täytyy olla toimintavalmis puhelin 24/7. Nykyinen puhelimeni onkin laturissa n. 3krt/pvä. Lasten kanssa touhutessa puhelimella on helpompaa tallentaa muistot kuviksi kuin kameralla. Siksi toivon puhelimesta myös hyvää kameraa, joka tässä puhelimessa ilmeisesti on.

 376. sipi sanoo:

  Voi kun voittaisinkin, antaisin sen yhdelle viidestä pojastani. Puhelimet on heillä kovassa käytössä ja siksi niitä hajoaakin vähän väliä..:-(

 377. sj sanoo:

  Äsh, aiempi kommentti hävisi jonnekkin. Mutta lyhyesti, tarve uudelle puhelimelle eikä kiinnostusta (ei kyllä paljon ylimääräistäkään) monen sadan euron luuriin :)

 378. laurama sanoo:

  Haluaisin voittaa koska nykyinen puhelin sammuu itekseen aina välillä ja uutta ei nyt raaski ostaa. :)

 379. veera sanoo:

  Kaikki muut puhelinmallit alkaa olla aikalailla koettu ja nähty… Tahdon kokea uutta, tahdon erottua joukosta, tahdon toimivan puhelimen, josta ihmisille ei ole vielä ehtinyt kertyä pahemmin ennakkoluuloja!

 380. Iina sanoo:

  Toi akunkesto kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta! Mun pitäisi saada tuo puhelin, koska vanhasta luuristani loppuu akku aivan liian nopeasti. Myös parempi kamera houkuttaa, sillä otan kaikki valokuvat puhelimella.

 381. Janita sanoo:

  Ensiksi sanon, että mahtavaa että joku voittaa kännykän, toivottavasti tulee todella tarpeen. Itsellä tulisi sillä edellinen kännykkä on vanha ja mennyt huonoksi eikä oikein hyvin toimi, mutta opiskelijana on pärjättävä, kun ylimääräiseen ei kovin olisi varaa. Ja nyt toiseksi haluan sanoa kaikille tasapuolisesti onnea kilpailuun ja rauhallista joulun odotusta! :)

 382. Tinsk sanoo:

  Olisi kiva voittaa tämä puhelin iPhoneni tilalle, joka kärsii samoista ongelmista kuin varmasti monien muidenkin, akun kesto yms. Hoitovapaalla ollessa tälläiseen vaan ei nyt mitenkään irtoa ylimääräistä.

 383. tanju sanoo:

  Minä haluaisin voittaa puhelimen, koska tämän hetkinen puhelin on galaxy s2 vanha malli siis. Olen kova valokuvaamaan puhelimellani, kuvanlaatu on huono sekä puhelimen muisti täyttyy liian nopeasti. Jumituksia on sekä akun kesto todella lyhyt. Opiskelijana ei uuden ostaminen ole kuitenkaan etusijalla, joten voitto voisi olla tarpeen :) Ei myöskään joululahjana yhtään huono vaihtoehto miesystävälle :)

 384. Laura sanoo:

  Haluaisin voittaa puhelimen siksi, että vanha iphoneni on nykyään niiin hidas, että edes viestin lähettäminen ei käy nopeasti. Ärsyttää. Mukavaa tietysti olisi myös, jos puhelinta ei tarvitsisi pitää joka yö laturin päässä… :)

 385. V sanoo:

  Olisi ihanaa pystyä antamaan miehelle lahjaksi puhelin. Se on ostanut mulle jo monta, ja ottanut aina ite mun vanhan käyttöön. Olis kiva jos sekin sais joskus ihan uuden. :)

 386. Arle sanoo:

  Mun luuri hajosi, siis vanhan mallinen peruspuhelin, jolla olen sinnitellyt pitkään. Juurikin paljon tuon akkukeston takia. Ja koska olen ollut sitä mieltä, etten vaihda, niin kauan kuin vanha toimii… No, ei toimi enää. Nyt siis pitäisi ihmisen opetella älypuhelimen käyttö. En usko että se on ongelma, mutta haluan luurin, joka kestää, jossa on hyvä kamera ja joka on looginen käyttää. Mulla ei ole merkillä väliä, en vanno minkään nimeen ja olisinkin hyvin valmis testaamaan jotain oudompaa merkkiä, jos sen joku on hyväksi havainnut :) Täällä siis peukut pystyssä odotellaan josko olisi niin paljon onnea, ettei tarvisi kotiäidin budjetsta luurirahoja kaivaa. Nyt siinitellään kaverin vanhalla varaluurilla :P

 387. Roosa sanoo:

  Tahtoisin voittaa tuollaisen puhelimen, koska elän kahden huonosti toimivan kanssa. Elämän laatu (?!:-D) parantuisi huomattavasti kun olisi yksi puhelin joka toimisi, kuin kaksi joista toisella voi tehä toista ja toisella toista, ja välillä ei kummallakaan mitään.. Raivostuttavaa! :–D

 388. Amanda sanoo:

  Kuulostaa ihan mahtavalta!! Kaikki noi ominaisuudet on sellasia, joita tässä iPhonessa ei oo! Parasta olis toi loistava akunkesto, jota tältä puhelimelta on turha odottaa.. :)

 389. Anna sanoo:

  Tuo puhelimen kuvaus sopi aika hyvin minuun (lukuun ottamatta sitä, että puhelin on persoonan jatke, vai miten se nyt menikään). Siksipä tämä mielenkiintoinen uusi puhelin sopisi mulle.:)

 390. puputin sanoo:

  Mul on puhelimesta AINA akku loppu. Ja mulla on ihan tosi-tosi huono suuntavaisto. Nyt oon just muuttanut uuteen kaupuniin ja on pari kertaa ihan tosissaan pitänyt turvautua jopa taksiin et oon päässy kotiin. Karttoja kaipaan. Eikä tossa eksymisessä vielä mitään, mut oon monta kertaa autolla ajaessa miettinyt, et mitä jos jotain sattuu ja akku on loppu (varsinkin siis, kun sitä käyttää ajaessa navigaattorina, mikä ainakin syö akkua tuhottomasti. Hauskaa seikkailla jossain Tampere-Salo välillä, voin kertoa et tuli itku kurkkuun kun akku näytti punaista). Tökeröä olla näin avuton mut on se ihan turvallisuuskysymyskin tänä päivänä!

 391. iinahanna sanoo:

  Mulla on jo pitkään ollut tähtäimessä uusi puhelin. Olen vielä tähän asti kuulunut niihin ”vanhanaikaisiin”, joilla on käytössään se ihan peruspuhelin ilman nettiliittymää, ja olen jo pitkään pohtinut että ehkä pitäisi vihdoin siirtyä nykyaikaan ja hankkia uudempi kännykkä. :D Olen kuitenkin ihan pihalla siitä mikä on hyvää, mikä on huonoa ja minkä takia! Puhelimen hankita tuottaa hankaluuksia niin rahallisesti kuin siinäkin, ettei ole mitään hajua siitä, mitä lähteä etsimään :D Olisi kiva päästä testaamaan jotain, joka on näin markkinoillakin jotain uutta ja tehokasta!

 392. sanski sanoo:

  Tämä olisi loistava joululahja omalle rakkaalleni.

 393. AnnaR sanoo:

  Moikka! Mää voisin sopia kyseisen puhelimen omistajaksi, koska itse kuulun myös siihen porukkaan, jolla on yhä käytössä Nokian vanha simpukkakännykkä, josta taitaa olla kohta pakko luopua. Kerron vähän meidän suhteesta. Mun kännykkäin on ehkä muinaisotus, mutta uskomattoman symppis ja ihana ja värisävyä ”aavikonhiekka” oleva. <3 Heh, oli ehdottomasti mainittava tuo jälkimmäinen piirre, koska se vetos muhun aikoinaan tosi, tosi paljon… Ei, en muista miksi – kuulosti kai vaan hohdokkaalle. Sain kyseisen puhelimen joululahjaks lukiolaisena armon vuonna 2008 – joulukuun 13. on meidän vuosipäivä. Mun periaatteeni on ollut, että ostan uuden puhelimen vasta, kun vanha hajoaa – nykyiseni on kyllä kestänyt kiitettävästi. :) Hauskinta on, että iskä osti sen mulle vielä käytettynä työkaveriltaan!

  Ylimääräistä rahaa mulla ei opiskelijana ole pelkkien kokeilujen tekoon, enkä oikein osaa edes hahmottaa, millainen älypuhelin olis sopiva tällaiselle kummajaiselle, joka on pitänyt mystistä älypuhelinta kädessään vain pari kertaa. (Eheheh. Eh. Noloa. Oon kuiteskin jo 24 vee. Kaverit ei taida oikein luottaa mun kykyihin?!) Hirvittää lukeakin kaikkia kauhutarinoita, joita ihmiset kertovat puhelimistaan täälläkin kommenteissa… Enhän mää uskalla enää edes mennä ”kännykkäkauppaan”.

  Kun ylistit tota Honorin laatua, niin tuli fiilis, että se vois vetää vertoja nokialaiselleni. Sen akku meinaan, btw, kestää vieläkin melkein viikon. Tosin kauhun hetkiä on tullut koettua jo pari kertaa kuluneen vuoden aikana, kun näytön valo on luuristani yhtäkkiä sammunut. Toistaiseks se on vielä onneksi vironnut parin minuutin päästä henkiin, mutta perusturvallisuudentunteeni on horjumassa pahan kerran, jos ja kun menetän yhteyden lopullisesti. Yhteenveto: ainakin Honor 6 saisi täältä takuulla rakastavan kodin! ^_^
  PS: Niin, ja oishan se tosiaan kiva pitää arjessa mukana taas vaihteeksi kännykkää, jolla voi napsia (kunnon) kuvia. Kännykkäni kuvahistoria päättyy vuoteen 2010, jolloin hankin pokkarin, mutta pakko sanoa, että siihenastinen sisältö – mukaan lukien ekan yhteisen joulun videot vuodelta 2008 – on aika liikuttavan nostalgista, jollei peräti legendaarista, pikselimössöstä huolimatta. Oi sitä teiniajan loppua. :’D Nyt lopetan oikeesti stoorini. Mukavaa joulunodotusta! :)

 394. AnnaR sanoo:

  Moikka! En tiedä, tuliko viestini, kun mitään vahvistusta ei näkynyt, joten pistän uudestaan! Pahoittelut, jos spämmään.

  Mää voisin sopia kyseisen puhelimen omistajaksi, koska itse kuulun myös siihen porukkaan, jolla on yhä käytössä Nokian vanha simpukkakännykkä, josta taitaa olla kohta pakko luopua. Kerron vähän meidän suhteesta. Mun kännykkäin on ehkä muinaisotus, mutta uskomattoman symppis ja ihana ja värisävyä ”aavikonhiekka” oleva. <3 Heh, oli ehdottomasti mainittava tuo jälkimmäinen piirre, koska se vetos muhun aikoinaan tosi, tosi paljon… Ei, en muista miksi – kuulosti kai vaan hohdokkaalle. Sain kyseisen puhelimen joululahjaks lukiolaisena armon vuonna 2008 – joulukuun 13. on meidän vuosipäivä. Mun periaatteeni on ollut, että ostan uuden puhelimen vasta, kun vanha hajoaa – nykyiseni on kyllä kestänyt kiitettävästi. :) Hauskinta on, että iskä osti sen mulle vielä käytettynä työkaveriltaan!

  Ylimääräistä rahaa mulla ei opiskelijana ole pelkkien kokeilujen tekoon, enkä oikein osaa edes hahmottaa, millainen älypuhelin olis sopiva tällaiselle kummajaiselle, joka on pitänyt mystistä älypuhelinta kädessään vain pari kertaa. (Eheheh. Eh. Noloa. Oon kuiteskin jo 24 vee. Kaverit ei taida oikein luottaa mun kykyihin?!) Hirvittää lukeakin kaikkia kauhutarinoita, joita ihmiset kertovat puhelimistaan täälläkin kommenteissa… Enhän mää uskalla enää edes mennä ”kännykkäkauppaan”.

  Kun ylistit tota Honorin laatua, niin tuli fiilis, että se vois vetää vertoja nokialaiselleni. Sen akku meinaan, btw, kestää vieläkin melkein viikon. Tosin kauhun hetkiä on tullut koettua jo pari kertaa kuluneen vuoden aikana, kun näytön valo on luuristani yhtäkkiä sammunut. Toistaiseks se on vielä onneksi vironnut parin minuutin päästä henkiin, mutta perusturvallisuudentunteeni on horjumassa pahan kerran, jos ja kun menetän yhteyden lopullisesti. Yhteenveto: ainakin Honor 6 saisi täältä takuulla rakastavan kodin! ^_^
  PS: Niin, ja oishan se tosiaan kiva pitää arjessa mukana taas vaihteeksi kännykkää, jolla voi napsia (kunnon) kuvia. Kännykkäni kuvahistoria päättyy vuoteen 2010, jolloin hankin pokkarin, mutta pakko sanoa, että siihenastinen sisältö – mukaan lukien ekan yhteisen joulun videot vuodelta 2008 – on aika liikuttavan nostalgista, jollei peräti legendaarista, pikselimössöstä huolimatta. Oi sitä teiniajan loppua. :’D Nyt lopetan oikeesti stoorini. Mukavaa joulunodotusta! :)

 395. Piijuli sanoo:

  On mulla luurista kuuloke rikki,
  Uuden honorin tarvitsisin siis siksi.
  Kuuluisi taas mun kullan ääni,
  Hiljaisuus alkaa jo sekoittaa pääni.
  :D

 396. Netu sanoo:

  Nykyisessä älyluurissa ei vielä ole mitään sen suurempaa vikaa, mitä nyt välillä sammuttelee itseään ihan tuosta noin vain kesken käytön mihin olen tosin jo osaksi tottunut – huolestuttavaa? Kyllä.

  Oon miettinyt jo pariin kertaan mihin merkkiin sitä haluaisi seuraavaksi panostaa (nykyisen samsungin sijasta) ja tää ainakin sun kirjoitusten perusteella kuulostaa varteenotettavalta vaihtoehdolta!..en oo koskaan kuullutkaan tälläisestä merkistä, joten se vois samalla olla aika jännä ”hyppy tuntemattomaan”.

  Ps. Hyvä kamera(t) on tietty vaan suurta plussaa, niin ei tarvi reissussakaan niin paljon raahata sitä järkkäriä aka ”isoo mötikkää” mukana jok’ikiseen paikkaan !

 397. perunatuunissa sanoo:

  En edes omista omaa älypuhelinta, tälläkin hetkellä näpyttelen pikkusiskoni vanhaa, joka kaipaisi jo korvaajaa!
  Toivottavasti arpaonneni olisi hyvä! :)

 398. Janniina sanoo:

  Tämä puhelin ois huippu joululahja mulle! Ei ole varaa hommata uutta älypuhelinta rikkoutuneen sonyn tilalle ja jää monet kuvat ottamasta meidän 5kk neidistä. Aina ei tuu otettua kameraan mukaan ja ne monet hyvät ilmeet ja ensimmäiset uudet taidot jää tallentamatta.

 399. Lottae sanoo:

  Onpas kyllä näyttävä puhelin! Haluaisin voittaa Honor 6;sen siksi, että tällä hetkellä omistan puhelimen, joka ei ole millään lailla älykäs vaan oikeastaan aika tyhmä! Sama puhelin on palvellut minua vuodesta 2010 saakka, nykyään jo ilman takakuortakin mutta edelleen se jaksaa. Olen halunnut uuden puhelimen pitkän aikaa, muttei minulla ole ollut varaa tähänkään päivään mennessä laittaa rahaa niin paljon kerralla mihinkään. Joululahjaksi juuri tämä puhelin olisi aivan mieletön! Kiitos ihanasta arvonnasta, mukavaa kun näitä sponsorikyselyjä tulee ja voit tehdä hyvää.

 400. Marikamaria sanoo:

  Puhelin jonka viimeiset kytkymaksut maksoin elokuussa on alkanut sekoilla uhkaavasti, ja kohta luultavasti hajoaa. Opiskelijana ei ole varaa hankkia uutta. Kiinnostaisi myös kokeilla jotain muuta kuin iPhonea, mutta Samsungia ja Nokia Lumiaa en koe omakseni. Honor 6 vaikuttaa lupaavalta.

 401. Lenni89 sanoo:

  Itse en ole järin innostunut omistamaan montaa eri teknistä vempelettä, joten tarvitsisin puhelimen, jolla hoituisi kätevästi juurikin sinunkin kehumat ominaisuudet : akun kesto, hyvälaatuinen mukana kulkeva kamera ja sulava toimivuus. Aikaisemmat kokemukset on sekä nokialaisista että samsungeista, mutta kumpakaan ei ole ollut itselle se toimivin ratkaisu. Honor vaikuttaisi ainakin näin nettitietojen perusteella varteenotettavalta ehdokkaalta :)

 402. NiinaS sanoo:

  Voi miten upea arvonta! Nyt kyllä toivoisi, että tärppäisi. Oma puhelin alkaa tulla tiensä päähän eikä nyt uutta pysty rahallisista syistä hommaamaan. Työn puolesta ja näkökulmasta tarkasteltuna Honor 6 vastaisi hyvin tarpeisiini. Voisin laittaa sen vaikka pukinkonttiin ja avata pienellä häämatkallamme, jonne suuntaamme jouluksi. Nyt sormet ja varpaat ristiin! :)

 403. Kukkavarvas sanoo:

  Mulla on itselläni käytössä iPhone ja olen ollut kai ihan tyytyväinen mutta.. No en osaa nyt ihan tarkkaan määritellä mutta joku ominaisuus vaan tökkii. Samsungin luureja olen päässyt kokeilemaan lapsilta ja nekään ei tunnu omalta. Kaipaisin selkeyttä myös älypuhelimiin. En ole lähtenyt luuria vaihtamaan koska en tiedä mikä nyt voisi olla sitten se selkeämpi vaihtoehto mutta eihän se selviä kuin kokeilemalla.

 404. Noora sanoo:

  Haluaisin voittaa kyseisen honor 6 älypuhelimen, koska nykyinen galaxyni sammuilee pitkin päivää, akun kesto on surkea ja näyttö jumiutuu aina käytettäessä, eikä sovellukset avaudu kunnolla. Galleriaankin pääsee vasta pitkän odottelun jälkeen. Suunnitelmissa ostaa uusi puhelin (mahd. honor 6), mutta opiskelijabudjetti tällähetkellä vielä sen verran tiukka, ettei mihin tahansa omenaan tai huaweihin ole varaa! Tässä ois nyt siis hyvä tilaisuus ;)

 405. jeellii sanoo:

  Tää tulis tarpeeseen! Aluksi en ollut kuullut merkistä mutta kävin vähän lueskelemassa ja RAKASTUIN heti! Ihan parasta olisi se kamera ja tietty akku joka näyttää kestävän! Jos ei tässä onni potkaise taitaa seuraava puhelin olla minulla jokatapauksessa honorilta!

 406. Johanna sanoo:

  Haluaisin voittaa puhelimen, koska Samsungini vetelee viimeisiään varsinkin akun osalta ja uudelle olisi tarvetta! Olis myös kiva kokeilla jotain muuta kuin valtavirtaa!

 407. Kitkat sanoo:

  Ihana puhelin! :) Haluaisin voittaa sen, sillä olen pitkään haaveillut kunnollisesta älypuhelimesta, esimerkiksi iPhonesta, mutta rahat eivät vain ikinä riitä. Olisi kiva, jos puhelimella pääsisi tekemään muutakin kuin lähettämään tekstiviestejä!:D

 408. Ina sanoo:

  Haluaisin uuden puhelimen, sillä vanha on ollut käytössä ikuisuuden, kamera on maailman surkein ja akku loppuu koko ajan! Jos voittaisin, niin myös Joulupukki säästäisi pitkän pennin! :-D

 409. Lisbetti sanoo:

  Kyllä kelpaisi tuo Honor 6! Nyt käytössä iPhone 4, joka sammuilee ja puheluita pystyy soittamaan/ vastaanottamaan vain satunnaisesti :( Honorin akunkesto kuullostaa taivaalliselta! Nyt ois jo korkee aika järjestää vanhalle iPhonelle hautajaiset :)

 410. Tiia sanoo:

  Haluaisin uuden puhelimen, koska vanha alkaa olla jo tosi naarmuilla ja akku kestää juuri ja juuri päivän. Kiva olisi kokeilla jotain muutakin merkkiä välillä kuin sitä tuttua ja turvallista Samsungia :)

 411. Sannukka sanoo:

  Aivan mahtava kilpailu, minun tulisi voittaa uusi puhelin koska entinen ei ole enää käyttökunnossa. Puhelin pitää ladata 2x/vrk ja se ei mene edes enää nettIin. Mutta rahaa ei ole ollut ostaa uutta. Puhelin tulisi itselleni ja todella tarpeeseen, olisi ihana kuvailla lapsiani tuolla sitten.

 412. Ninni sanoo:

  Haluaisin voittaa puhelimen, jotta voisin antaa sen miehelleni! Hän on kesästä asi käyttänyt Galaxy S3:a, josta on näyttö halki. Puhelin tipahti häneltä asfaltille kesälomareissulla auttaessaan vastaantulijaa, jolla oli auton kanssa ongelmia. Nyt ei sitten ole raaskinut hankkia uutta / korjauttaa näyttöä (kallista sekin), joten olisi ihana antaa tälläinen joululahja hänelle ja kiittää siitä, että hän on olemassa!

 413. anni sanoo:

  Haluaisin uuden puhelimen koska vanha ei enää kunnolla toimi ja lisäksi pitkä akunkesto houkuttelis.
  Okei nää miun syyt oli kyl aika pinnallista jos vertaa vaikka että jollai ei oo ees valmiiks älypuhelinta:D

 414. elppu sanoo:

  Mulla on ollut älyttömän huono tuuri puhelimien kanssa.. Kaikki mun läheiset tietää, että mulla on aina joku vika puhelimessa.. Viimeisin luuri on n. vuoden vanha ja nyt mun ääni välittyy puhelimen toisessa päässä olevalle ainoastaan silloin, jos mulla on kaiutin päällä.. Tää ominaisuushan on tosi kiva esim. kaupungilla tai kun lapsi nukkuu ja mun täytyy aina erikseen sanoa, kun toinen voi kertoa mulle vähänki henkilökohtaisempia asioita!:D Olisi siis enemmän kuin mieletöntä voittaa tuo luuri itselleni.. Hoitovapaalla ollessa, kun ei oikein ole varaa uusia puhelinta jatkuvasti!

 415. sannaanni sanoo:

  Alan itse olla todella tympääntynyt valtavirta puhelimii, joihin väkisin tyrkytetään koko ajan uusia päivityksiä jotka lopulta ylikuormittavat ja kaatavat koko luurin, siksi olen aina innoissani uusista innovaatioista! Oma puhelimeni on vielä melko tuore tapaus ja toimii mainiosti, mutta haluaisin ilahduttaa uudella puhelimellani äitiäni jonka kohta kolme vuotta vanhasta nokian älykapulasta on vuosien varrella totta vie kadonnut kaikki älykkyys

 416. Heoa sanoo:

  Tarvitsisin uuden puhelimen! Nykyinen palvellut jo vuosia ja joutunut kokemaan lapseni kaltoinkohtelut :D akku mitä surkein. Kuvanlaatu aivan järkyttäcää, enää ei huvita edes ikuistaa joka hetkeä kun laatu on mitä on :/ tällänen uutuus olis aivan mahtava!:)

 417. Marika sanoo:

  Loistava lahjaidea miehelleni, joka juuri eilen valitteli puhelimensa huonoa kuntoa.

 418. Jenni sanoo:

  Haluaisin puhelimen, koska oon sinnitellyt pitkään vanhalla iphonellani, jossa näyttö on rikki ja puhelin vetelee muutenkin viimeisiä :) Oon ajatellut ostavani seuraavaksi Galaxyn, mutta tää Honor vois itseasssa ollakin hyvä vaihtoehto.

 419. Katzka sanoo:

  Äh nyt ois ajankohtainen arvonta! Mun puhelin on niin alkanut käymään hermoille että pariin otteeseen olen jo harkinnut seinään heittämistä. Puhelin siis sulkeutuu monta kertaa päivässä itsestään. Ja yleensä juuri silloin kuin odotan puhelua jostain! Mukana siis ja toivottavasti onni suosisi tällä kertaa! :) Ja yksinkertainen syy siihen miksi en ole uutta jo hommannut niin on raha.

 420. Hanie sanoo:

  Pistäisin puhelimen pukin konttiin. Ala-asteella oleva siskoni oli jättänyt puhelimensa repun pikkutaskuun ja joku oli koulussa astunut repun päälle :D Näyttö siis täysin säpäleinä ja vanhemmilla ei ole varaa ostaa uutta puhelinta (Tarpeeksi katu-uskottavaa…..), eli pikkusiskolle menis tää :)

 421. hennn sanoo:

  Haluaisin voittaa puhelimen, koska tällä hetkellä käytössä on nokian peruspuhelin, kun se halvin samsungin älyluuri sanoi sopimuksen irti :) kuvia tulee puhelimeen napsittua muksuista jatkuvasti, mutta nyt kun on vain tuo erittäin huonon kameran omaava perus puhelin. jää kuvien otto vähille kun ei kameraakaan jaksa raahata joka paikkaan :)

 422. Vivie sanoo:

  Mulle tuli tuosta Honorin ideologiasta heti mieleen isosiskoni. Hänen nykyinen puhelin ei ole täysin ajan tasalla, ja ensi kuussa juhlitaan joulun lisäksi myös hänen synttäreitään. Mikäpä siis olisi tämän parempi yllätys, kuin upouusi ja persoonallinen luuri hänelle lahjaksi :)

 423. mävaan sanoo:

  Antaisin puhelimen avomiehelleni, joka edelleen kitkuttaa vanhan ”analogisen” nokialaisen kanssa :) Älypuhelin avaisi hänelle uuden maailman!

 424. titti sanoo:

  Olis upeeta omistaa puhelin jossa on kunnon kamera, sillä järkkäri ei kulje aina mukana :)

 425. Jemppu sanoo:

  jos voittaisin puhelimen antaisin sen veljelleni sillä hän on rakkainta maailmassa ja haluaisin ilahduttaa häntä jouluna ☺️.

 426. Ineeditbadly sanoo:

  Mulla on varastettu iPhone 2 kertaa ja nykyinen on kämänen halpis vanha samsung… Käyn duunissa, mutta rahat menee yleensä suoraan paljon tärkeämpään kuin uuden kännykän säästöön :D Tää olis se täydellinen mulle, en voi muuta sanoa!

 427. RR sanoo:

  Voi mikä palkinto! Miehelle haluaisin voittaa tämän joululahjaksi, hänen vanha puhelimensa sammuilee ja on kosketushäiriöinen välillä. Tiiän, että ois hälle täydellinen joululahja, kun on uudesta puhelimesta haaveillut :)

 428. Mari sanoo:

  Minä olen aina puhelin hankinnoissani poikennut valtavirrasta ja miksipä ei siis nyt, kun siihen olisi mahdollisuus. Uusi puhelin tulee tarpeeseen, kun sony rupeaa olemaan elämänkaarensa päässä. Puhelimen ominaisuuksissa minulle tärkeää olisi kestävä akku, hyvä kamera ja tyylikäs ulkoasu.

 429. Inga sanoo:

  Arvonnassa mukana. Haluaisin antaa puhelimen joululahjaksi 12-vuotiaalle pikkuveljelleni, joka haaveilee uudesta älypuhelimesta :)

 430. B sanoo:

  Todella ihana kilpailu. Haluisin voittaa tämän puhelimen, koska omani alkaa olee jo niin vanha, että akku ei kestä pari tuntia pidempään ja soittaakin pystyy vain kuulokkeiten avulla tai sitten kaiuttimen kanssa(mikä ei julkisilla paikoilla oikein onnistu:D)… Toivottavasti arpaonni suosisi :)

 431. Karoliinam sanoo:

  Puhelin vaikuttaa todella hyvältä! Antaisin sen jouluna lahjaksi äidilleni jonka puhelin on jo todella vanha ja huono . :)

 432. AnnaMaria sanoo:

  Haluaisin antaa tämän puhelimen lahjaksi miehelleni, jonka nykyinen puhelin toimii vähän niin ja näin….

 433. Nami sanoo:

  Itselläni ei käyttöä kyseiselle puhelimelle ole mutta antaisin sen joululahjaksi ystävälleni jota näen hyvin harvoin välimatkan pituuden takia :)

 434. Ulrika sanoo:

  Minun ikuisuuden vanha IPhone on kärsinyt suunnattomasti 2 vuotiaan lapseni käsissä, että uusi puhelin olisi enemmän kuin tervetullut! :D

 435. maiju sanoo:

  Onnistuin hajottamaan Lumiani näytön ja se harmittaa kovasti, koska tykkäsin tästä mallista kovasti, mutta sitä ei enää valmisteta. Nyt pitäisi ostaa uusi puhelin (muu kuin nokia), mutta iPhone eikä oikein Samsung houkuttele, joten tämä vaikuttaa nappivalinnalta! Erityisesti tuo kamera houkuttelee, sillä kaikki kuvat tulee nykyään otettua puhelimella ja tässä olisi iso parannus entiseen :)

 436. Millam sanoo:

  Olen raskaana ja vauvamme on meinannut syntyä ennenaikaisesti, raskaus on muutenkin ollut vaikea ja meillä on myös 2-vuotias tytär joka haluaa jatkuvaa huomiota äidiltä. Itku kurkussa täytyy sanoa etten voi nostaa syliin. Kaipaisin todellakin piristystä päivään ja olen jo pitkään halunnut hankkia uuden puhelimen, sillä nykyinen puhelimeni toimii todella huonosti ja huono akunkesto. Meidän perheellämme on kuitenkin omakotitalo-projekti myös käynnissä, joten varaa ei ole ostaa itselle mitään. Rahat menevät lainaan, elämiseen ja lasten hankintoihin, koska haluan antaa lapsilleni aina parasta. Kiitos myös ihanasta blogista, se piristää aina päivääni :)

 437. Katii sanoo:

  Yksinkertaisesti vaan sen takia, että vanha puhelin on kohta ihan entinen ja on ihan työn ja tuskan takana että tää paska toimii ! Ja työttömänä kotiäitinä ei olis pahemmin rahaa hankkia mitään uusia puhelimia ! :D

 438. Jublu sanoo:

  Tarvitsisin kyllä todella uuden puhelimen ja tämä Honor kyllä pisti silmään heti positiivisella tavalla, ja vakuutti myös tekniikkaneron avomieheni :D Nykyinen kännykkä vaatii jatkuvasti latausta, kamera ei toimi nimeksikään ja jopa herätyskello temppuilee välillä… Olisi kiva omistaa luotettava puhelin, eikä pelätä milloin se sanoo itsensä irti.. :/

 439. Loodas sanoo:

  Kun sain ensimmäisen iPhoneni olin varma, että tässä puhelimessa olen ja pysyn ja olenkin pitänyt iPhonestani todella paljon mutta….varsinkin iOS8 päivityksen jälkeen kaikki on ollut erittäin surkeaa ja puhelin ei ole todellakaan ollut yhteistyökykyinen ja akunkeston huonoudelle ei edes löydy sanoja…parasta kuitenkin on, että wifi puhelimessani on lakannut toimimasta ja sen saan päälle vain jos sammutan puhelimen ja laitan sen hetkeksi kylmään (kuten jääkaappiin :D) jonka jälkeen wifi toimii taas jonkun aikaa. Pakko vain todeta, että ehkä on aika luopua rakkaasta iPhonesta ja kokeilla jotain uutta ja tämä kilpailuhan osui juuri kohdalle kun oli taas kerran heikko hetki puhelimen kanssa ja kirosin, että nyt tämä puhelin kyllä lentää parvekkeelta, joten jos nyt ensin yritettäisiin saada uusi puhelin ennen kuin vanha lentää pihalle.

 440. syysmama13 sanoo:

  Haluiaisin voittaa, koska uusi puhelin olis tarpeen. Mun puhelin vetelee jo viimesiään, joten uus pitäis hankkia.. :)

 441. MemmuH sanoo:

  Vanha lumiani vetelee viimeisiä ja uusi puhelin tulisi tarpeeseen.. :)

 442. Elli sanoo:

  Haluaisin voittaa tuon puhelimen, että voisin antaa sen joululahjaksi rakkaalle pikkusiskolleni, joka omistaa vieläkin vanhan näppäinpuhelimen kun ei raaski itse ostaa uutta!!! :)

 443. Fannyeh sanoo:

  OOH! Haluaisin voittaa tuon itselleni, että pääsisin vihdoin luopumaan Iphonesta ja uskaltaisin ottaa käyttöön jotain uutta! Iphone on toki hyvä puhelin, mutta ei ihan täydellinen kumminkaan, ehkäpä tuo olisi juuri se täydellinen puhelin <3

 444. Elina sanoo:

  Uusi puhelin olisi mulle kyllä tarpeen, vanha vetelee viimeisiään ja tietty kunnon kamera puhelimessa olisi kiva kun lapsia tulee paljon kuvattua, järkkäriä on aikamoinen homma roudata mukana ;)

 445. Vilma sanoo:

  Haluaisin uuden puhelimen, mutta kuitenkin tällä kertaa antaisin puhelimen isosiskolleni. Oma puhelimeni on vanha, mutta siskoni puhelin on vielä vanhempi. Siskollani ei ole toimivaa kameraa ja puhelin on muutenkin kuin keskiajalta. Siskoni sai juuri kolmannen ihanan lapsen, ja haluan hänen voivan ikimuistoistaa pienen elämän myös puhelimeen. Toki tämä tätikin olisi siitä aika innoissaan, siskoni voisi kaikista kolmesta ihanasta lapsestaan lähettää myös minulle kuvia. Eli puhelin tulisi minulla joululahja käyttöön. En voisi kuvitella mitään niin upeaa joululahjaa!

 446. nina sanoo:

  Poikaystävälläni on lumian puhelin, joka on vanha ja kärsinyt eikä välillä enää toimi kunnolla. Jos voittaisin niin antaisin puhelimen siis hänelle, jotta hän pääsisi nauttimaan kunnolla uusista ihanista ominaisuuksista ja kaikenkaikkiaan että hän saisi TOIMIVAN puhelimen! :D

 447. ellaaa sanoo:

  Mä haluaisin voittaa tän puhelimen, koska mun poikaystävän luuri on jo vähän vanhus, ja haluisin antaa tän sille! Se varmasti ilahtuis :) <3

 448. mamaaa sanoo:

  Hyvä kamera ois enemmänkin kuin tarpeen nyt, kun kameran (uudesta puhelimesta puhumattakaan :D ) ostamisesta ei voi kun haaveilla ja silti olis kiva saada muitakin kun pikselimössösiä kuvia meidän 5vk pikkumiehen alkutaipaleelta :)

 449. Henbauu sanoo:

  käytössäni on ollut nyt parisen vuotya iPhone 5, ja nyt on alkanut kammottava kännykkäkuume, mutta vastaan ei ole vielä tullut Sitä Oikeaa, kunnes, näin ja kuulin Honorista juuri ensimmäisen kerran!!!! Tuon mä haluan!

 450. Annaleena sanoo:

  Tarvitsen työssäni puhelinta mutta työnantaja ei sitä kustanna. Nykyinen Samsungini alkaa vedellä viimeisiä.. ylimääräistä rahaa ei kunnollisen puhelimen hankintaan yksinkertaisesti löydy. Olisi mahtavaa jos arpa osuisi kohdalle. :)

 451. Rullus sanoo:

  Mulla on ollu lähes aina samsung. Pari viimeisintä ovat vaan kestäneet käytössä reilu vuoden. Uuden puhelimen hankinta olis edessä,joten tämä honor 6 olis oikeen tervetullut luokseni!

 452. Saru sanoo:

  Mulla ei oo ikinä ollut älypuhelinta. En tiedä parantaisiko vai huonontaisiko sellaisen hankkiminen mun elämää, mutta voisi olla ihan hyvä opetella käyttämään sellaista ihan siltä varalta, jos joskus töissä joutuu moisen eteen.

 453. Linda sanoo:

  Tää arvonta tuli niin oikeaan aikaan ettei mitään rajaa! Mun rakas kolmevuotias iPhone 4 putosi tässä yks päivä kadulle ja pam rikkihän se meni. Ennen tätä se oli jo selvästi hidastunut eikä muutenkaan enään toiminut oikein mitenkään (ja eihän siihen edes tehdä enään uusiä päivityksiä…). Mutta nyt se on siis lopullisesti siirtynyt eläkkeelle ja uudelle puhelimelle olisi todellakin tarvetta! Näin opiskelijana ei sitä rahaakaan ole oikein ylimääräistä joten tämä tulisi kyllä niin tarpeeseen. Nyt pidän peukut pystyssä (ja pakotan ystävien peukut kans pystyyn) että onni osuisi kohdalleni!

 454. jensku sanoo:

  Haluaisin voittaa puhelimen, jotta voisin ilahduttaa sillä erästä läheistäni jouluna. Hänellä on tosi vanha ja raihnainen puhelin, joten uusi olisi todellakin paikoillaan! :)

 455. Ria sanoo:

  Olisi aivanmahtava saada antaa tämä puhelin pikkusiskolle joululahjaksi. Hänen nykyisensä on aivan päätepusteessä, mutta joutuu kituuttaamaan sillä edelleenkin koska rahaa uuteen puhelimeen ei yksinkertaisesti ole. Joten olisi ihana päästä ilahduttamaan häntä odottamattomimmalla tavalla tänä jouluna!

 456. Sanni sanoo:

  Oon tässä juuri stressannut, että minkä puhelimen ostaisin, kun iphone sanoo itsensä irti… Mahtava tilaisuus olisi voittaa tuo honor, ja samalla muuttuisi sanan horror honoriksi! :D Simppelin oloinen puhelin ja hyvä akunkesto onkin ollut toivomuslistalla.

 457. Ninni sanoo:

  Antaisin puhelimen mun äidille joululahjaksi! Hanellla on kaytossa ikivanha nokialainen, jossa ei ole edes kameraa

 458. sofia sanoo:

  Mun pitäis voittaa just tuo puhelin, koska nykyisessä iPhonessa on niin surkea akku!!

 459. Sanna sanoo:

  Vanha puhelin on niiiiin vanha!

 460. Janika sanoo:

  Mä haluaisin voittaa Honor 6 puhelimen siksi koska mun tän hetkinen puhelin vetelee viimeisiä, ja parempi akun kesto ois niin suurta plussaa!! :)

 461. Maiski sanoo:

  Sama puhelin ollut jo tosi monta vuotta ja ei oo varaa ostaa uutta… Ja tuo puhelin on TOSI kiva :)

 462. Suvipauliina sanoo:

  Haluaisin voittaa Honorin, sillä olen pitkään etsinyt itselleni uutta puhelinta jossa akku kestäisi enemmän kuin sen muutaman tunnin. Tällä hetkellä minulla on myös käytössä siskoni puhelimin, jota olen lainannut kohta jo puolisen vuotta (ehkä olisi jo aika palauttaa). :D Tästä syystä uusi puhelin olisi enemmän kuin tarpeeseen! :)

 463. sukulaku sanoo:

  Uus luuri ois kiva kun ei koskaan oo uusimpiin älypuhelimiin varaa. :( Olis ekaa kertaa puhelin josta vois olla ylpeä! Ja jos mä saisin päättää haluaisinko iphone, samsung vai tää uus honor nii ehdottomasti kaiken lukemani perusteella tää honor! ihana!

 464. Jenna sanoo:

  Antaisin tämän miehelle joululahjaksi. Kaatui vähän aikaa sitten suojatiellä kun oli liukkaita ne valkoiset viivat… Puhelin oli housujen taskussa ja meni rikki :( miehelle ei onneksi yhtä mustelmaa pahempaa käynyt:) nyt on hänellä käytössä iänikuinen joku vanha vanha nokia, voi sillä viestejä lähettää ja soittaa mutta mies tykkää kuvata luontokuvia niin pakko saada uusi joten kokeilen onnea arvonnassa! Toki toi rikki mennyt menee kotivakuutukseen, mutta omavastuu 200e :/

 465. piipau sanoo:

  mun iphone 5s:ssä on niin surkea akunkesto mun tarpeille, se ei kestä edes yhtä kokonaista päivää. ja tietenkin akku loppuu aina kaikista kriittisimmässä kohdassa.. Lisäksi se alkaa vedellä viimeisiään, eikä mulla ole varaa ostaa uutta puhelinta.

 466. iidamariaq sanoo:

  Olisi ihan mahtjuttu voittaa kyseinen puhelin, koska omani mikki vetelee viimeisiään eikä puhelimen toisessa päässä olevat kuule aina puhettani. Juuri lapsen saaneena ei vaan äitiysrahat oikein riitä uuden puhelimen ostoon…

 467. Maiju sanoo:

  Moi! Olisi mahtavaa voittaa puhelin, sillä se tulisi todella tarpeeseen! Tablettiin hajosi äskettäin, joten uuden puhelimen budjetti hävisi myös savuna ilmaan. Nyt käytössä onkin isäni rikkinäinen iPhone. Olisikin mieletöntä saada jouluksi ehjällä näytöllä varustettu luuri!

 468. variterapia sanoo:

  Haluaisin kyseisen puhelimen ihan vaan siksi että voisin antaa sen siskolleni, joka on aina saanut vain sisarusten vanhoja puhelimia ;D

 469. Maria sanoo:

  Olen vannottu iPhone käyttäjä, nyt kuitenkin alkaa mitta olemaan täynnä sillä tämä puhelin ei pysy päällä ulkona… Villaan käärittynä puhelin tarkenee, mutta hieman työlästä joka kerta puhelimen soidessa riisua ja taas pukea uudelleen päälle :D

 470. Roosa sanoo:

  Tällänen puhelin tuliis kyllä tarpeeseen! Oma puhelin on niin ajasta jäljessä ja kuvien laadusta ei voi edes puhua. Tällä puhelimella voisin ottaa laadukkaita kuvia ja jakaa niitä tärkeimpiä hetkiä kaukanakin asuvien läheisten kanssa!

 471. niinatin sanoo:

  Oi toi kuullostaa niin täydelliseltä! Menetän hermoni kohta vanhaan puhelimeeni se sammuilee itsekseen, jumahtaa vähän väliä, herjaa akun vähyyttä vaikka juuri on ottanut puhelimen irti laturista. Joten uusi puhelin olisi enemmän kuin tervetullut tähän osoitteeseen!

 472. Jasmin sanoo:

  Mua kiinnostaa tuo pitkäkestoinen akku. Sen tähden olen mukana kilpailussa!

 473. Nimetön sanoo:

  Äidille 50v lahjaksi!

 474. Reettakatariina sanoo:

  Koskaan aikaisemmin en ole kuullut tästä puhelimesta. Nykyinen puhelimeni on Samsungin ja se tilettää koko aika ja akku loppuu 2 tunnissa, mikä on todella huono asia opiskelevalle äidille, joka pitäisi olla tavoitettavissa :D

 475. Susann sanoo:

  Näyttääpä kivalta toi honor 6, tietysti olis huippu saada uus puhelin ku edellisestä näyttö rikki ja vielä en ainakaan uutta raaskis ostaa kun mieluummin ostan miehelleni ja tyttärelleni lahjat jouluksi.

 476. riinap_ sanoo:

  Olisin kyllä niin uuden puhelimen tarpeessa. Käytössä nyt pari vuotta vanha Lumia 920, johon kerran vaihdettu näyttö, mistä syystä kosketusnäyttö sekoilee vähän väliä. Heittää myös sovelluksista ja netistä välillä pois ja akun kesto on jotain järkyttävän alhaista (itsekin käytän puhelinta melko paljon). Tänä aamuna sitten kamera rupesi takkuilemaan, näytti pelkkää mustaa ja mä en voi enää elää ilman kamerapuhelinta! :D Tämä Honor kuulosti mielenkiintoiselta uutuudelta ja olisi kiva päästä kokeilemaan jotain muuta kuin perus Lumia/Galaxy/Iphonea :)

 477. dolla sanoo:

  Vanha puhelin vetelee viimeisiään joten todella tarvitsisin uuden! Olisi mukavvaa myös päästä testaamaan jotain uutta.

 478. valma sanoo:

  Koska aika harvoin tulee itselle mitään ostettua, varsinkaan mitään arvokkaampaa. Ja piuhan päässähän tää nykyinen puhelin saa olla jatkuvasti…

 479. Laura sanoo:

  Mä todellakin jo tarvitsisin uuden puhelimen, kun nykyinen alkaa olemaan melko lopussa. Akku reistailee eikä näyttökään aina tottele käskyjä :D Tuo olisi kyllä melko tyylikäs puhelin!

 480. unae sanoo:

  Haluaisin voittaa puhelimen, koska myös mulle yksi tärkeimmistä kriteereistä puhelimessa on hyvä kamera! Kuvaan ja videoin lapsia pääosin omalla puhelimella, joten haluan kuvanlaadun olevan hyvä. Ensimmäisiä askelia ja muita virstanpylväitä tallentaessa sitä haluaa kuvalaadun olevan kohdillaan. Honorissa näyttäisi olevan myös reilunkokoinen näyttö, se toisi myös helpotuksen sähköpostin kirjoitukseen ja netin selailuun, jota teen nykyään lähestulkoon ainoastaan kännykällä.

 481. Kata sanoo:

  Wou, enpä oo tällaisesta kuullutkaan.
  Oisko vähän mahtavaa omistaa tuollainen ja erottua muista.
  Voi kun voittaisin!

 482. Miltsu sanoo:

  Mä haluaisin voittaa Honor 6 puhelimen, koska tiputin vähän aikaa sitten mun paljon kestäneen puhelimen maahan, jonka jälkeen se hajos lopullisesti. Nyt oon pari viikkoo joutunut käyttään kaverin lainapuhelinta, jossa akku on todella huono, joten tossa puhelimessa hyvältä kuulosti erityisesti akun kesto! :) Myöskin haluisin puhelimen, jossa on hyvä kamera kun varsinaista kameraa harvemmin jaksaa mukana kantaa.

  Itse en oikeen tiedä puhelimista mitään ja oon ihan pihalla et mikä puhelin kantsis nyt hommata. Itellä on aina ollu Nokian puhelin eikä ikinä mitään uusinta mallia niin ois siistii saada ihan uusi malli käyttöön! Ja koska en niin hirveesti noista puhelimista tiedä niin puhelimen voitto ois tosi hienoo niin ei tarvis kuluttaa niin paljoo aikaa uuden puhelimen metsästykeen! :)

  Ps. Sun blogi on yks harvoista mitä seuraan, mut viime aikoina en niin usein ehdi sitä lukemaan kun kotona ei oo nettiä muuta kun puhelimessa, joka siis ei tällä hetkellä oo kovin hyvä :D Mut tykkään seurata erityisesti mitä ootte lasten kanssa aina puuhaillu! :)

 483. Mulle kävi viime keväänä niin hassusti, että pudotin kaksi päivää käytössä olleen, aivan tuliterän Sony Xperian vessanpönttöön! Sen jälkeen olin 4kuukautta täysin ilman puhelinta ja nyt käytössä on iänikuinen Samsung Galaxy Y, joka ei meinaa toimia sitten millään. Luuri sammuillee miten sattuu, hyvä että soitettua saa! Uutta puhelinta ei ole varaa ostaa joten tämä kilpailu tuli oikein hyvään saumaan, jos vaikka onni sattuis potkaisemaan) :)

 484. Maiju sanoo:

  Koska vanhaan olen jo kyllästynyt! Tai lähinnä sen jatkuvaan oikutteluun ja tuhottoman huonoon akunkestoon. Joululahjaksi itselle siis! Muuten on pakko ostaa ja rahaa ei ole mihinkään näin hienoon..

 485. Nepusi sanoo:

  Haluisin voittaa Honor-puhelimen, sillä haluaisin vaihtelua ainaisille Samsungin luureille! :) Myös akunkesto on tärkeä ominaisuus minulle, joten täähän olis täydellinen! ♥ Nykyisessä puhelimessa akunkesto hurjat 4 h…

 486. Joanna sanoo:

  Haluaisin voittaa puhelimen, voisin antaa sen joululahjaksi äidilleni jonka älypuhelin on temppuillut jo pidemmän aikaa :)

 487. sole sanoo:

  Toivoisin pystyväni tekemään enemmän kännykälläni. En ole koskaan omistanut mitään ”kalliimpaa” kapulaa, ja tässä honor6:ssa tuntuisi olevan kaikkea mitä omaan puhelimeen haluaisin; hyvä kamera, jonka lisäksi myös kamera edessä, tyylikäs ulkonäkö, hyvä akku sekä se nopeus! Uudemmat puhelimet ovat sen verran hintavia, että kaikkien niiden kauhupuheiden (”mun eilen ostettu älypuhelin putos tänää maahan ja hajos”) jälkeen en taida sellaista testaamatta lähteä ostelee. Mun on siis voitettava se jostai. :D

 488. Mertsi sanoo:

  Eka syy on varmastikin tuo akunkesto, joka todella on surkea kaikissa nykypuhelimissa. Toinen syy ihan vain se, ettei lempparia tunnu löytyvän mistään nykymalleista, niin ehkä tää vois yllättää positiivisesti. :D

 489. Jossu sanoo:

  Enpä ole Honor 6-puhelimesta koskaan kuullutkaan. Mulla on iPhone 4s nyt käytössä, on ollut tykätty, ehkä liiankin koska alkaa olla nyt tiensä päässä :( Kokeilen mielelläni muitakin puhelimia, en ole merkkiuskollinen joten minulle kyllä uusi luuri (elämänkumppani) kelpaisi.

 490. eveliinah sanoo:

  Suurimpana syynä on tuo akunkesto, tän hetkisellä puhelimella akku kestää hädin tuskin koulupäivän ajan, vaikka sitä ei käyttäisi lähes ollenkaan. Tuo kamerakin kuulostaa kivalta, koska kameraa ei tästä osoitteesa löydy. Muutenkin olisi kiva päästä tutustumaan ihaan uuteen malliin! (:

 491. peveliina sanoo:

  Olishan se mahtava voittaa tuommonen. Sormet ja varpaat ristissä, jotta arpaonni suosisi. …oon myös päättäny etten tänä vuona kummempia joululahjoja hanki (”turhien” lahjojen sijaan ostin hope yhdistyksen kautta lahjoja vähävaraisten perheiden lapsille) niin tässä olisi nyt kuitenki sitte esim poikakaverille hyvä lahja :)

 492. Jane sanoo:

  Oispa aivan siisteintä saada ensimmäistä kertaa ikinä oikeasti hyvä ja kunnon kännykkä! Huippua ois myös se, että kännykkä on tyylikäs ja erilainen kuin kaikilla muilla. Opiskelijan varoilla tommosia ei noin vaan osteta, joten oisinpa onnellinen jos voisin saada kyseisen kännykän itelleni.

 493. Minttu sanoo:

  Puhelin lupaa niin uskomatonta akunkestoa (verrattuna muihin nykypuhelimiin) ettei sitä meinaa edes uskoa mahdolliseksi! Tämä pitäisi ehdottomasti päästä kokemaan itse.
  Muutenkin ultra-akunsäästö on varmasti aivan huippuominaisuus juuri niille kriittisille hetkille, joita koen jatkuvasti oman puhelimeni kanssa ja joka sammahtaa välillä täysin varoittamatta.
  Olen jo pitkään ollut vannoutunut Apple-fani, mutta viime aikoina olen tullut erittäin kokeilunhaluiseksi myös muiden merkkien suhteen. Nyt uusi puhelin (ja täysin eri merkkinen) tulisi enemmän kuin tarpeeseen, kun oma omena alkaa vedellä viimeisiään.
  Mukana siis arvonnassa!

 494. Päivi sanoo:

  Minulla ei ole koskaan ollut älypuhelinta ja kutkuttaisi kovasti omistaa moinen. Sehän veisi kotiäidin arjen ihan uudelle ulottuvuudelle! Eli 2010-luvulle. :D

 495. Henna Eveliina sanoo:

  Tilannehan on se, että mulla ei yksinkertaisesti ole varaa hankkia uutta puhelinta ja tämä mun nykyinenkin on jo hätää kärsimässä ! Akku ei kestä, viestit ei mene perille ja kännykkä huutaa lisää muistitilaa .. tämä olisi pelastus (:

 496. Viliina sanoo:

  Nää kilpailut on hyviä ja tuo aina pientä jännitystä blogin lukemiseen. Haluaisin voittaa puhelimen, antaisin sen joululahjaksi miehelleni. Hänellä aina ollut huono tuuri puhelimien kanssa. Tilasi juuri iphone 5s ja se ei toiminut kun kaks viikkoa.. Nyt sillä on käytössä joku vanha nokian puhelin ja niin ärsyttää kun ei voi lähettää mitään kuvia eikä videoita meijän pikkusesta sillon kun se on töissä… Se olis todella yllättynyt jos sais tälläsen joululahjan!

 497. B sanoo:

  Taskusta löytyy legendaarinen Nokian 3310. Matopeli alkaa jo tökkimään, ärsyttää kantaa kameraa laukussa ja olisi ihan kiva lähettää puhelintaan räplääville kavereille joku hölmö kuva ja käskeä lopettamaan datailu (tai sitten osallistua itsekin datisrinkiin) :)

 498. oliviagggg sanoo:

  Haluaisin voittaa tuon puhelimen, koska haluaisin antaa sen joululahjaksi tärkeälle ihmiselle. :)

 499. Viliina sanoo:

  Tykkään aina osallistua näihin arvontoihin vaikka ikinä en mitään olekkaan voittanut. Nyt jos voittaisin, olis mulla mahtava joululahja minun miehelleni. Itselläni ollut jo kauan iphone 4s mihin olen ihan tyytyväinen (paitsi akun kestoon). Mutta miehelläni aina huono tuuti puhelimien kanssa. Juuri tilattu iphone 5s toimi vain pari viikkoa, palautettiin eikä se tietänkään halunnut uutta enää.. Nyt käytössä joku vanha nokia ja mua niin ärsyttää kun ei voida enää soittaa skype puheluita kun se on pitkillä työmatkoilla tai lähetellä kuvia meijän pikkusesta. Uskon että jos tää puhelin pääsis meille joulukuusen alle olis mun mies ja minä molemmat yllättyneitä ja ilosia! :)

 500. Karkki sanoo:

  Meillä ukon kans molemmilla hajonnut puhelimen näytöt kuukauden sisällä. Nyt on kiistaa, että kummalle uusi puhelin hommataan kun ei ole varaa kahta kerrallaan. Tää olis täydellinen yllläri pukinkonttiin niin saataisiin molemmille toimivat puhelimet :)

 501. Jempula sanoo:

  Haluaisin uuden puhelimen, koska en ole itse omistanut koskaan täysin uutta puhelinta. Aina olen saanut joltakin kaverilta vanhan puhelimen tai ostanut käytettynä. Nykyinen Galaxy s2 on nähnyt varmasti joskus parempiakin päiviä. Akku täytyy ladata kaksi kertaa päivässä ja kamera ja kuulokeliitäntä eivät ole enää parhaassa iskussaan.

  Olisi siis hienoa saada kerrankin täysin uusi puhelin, eikä aina jonkun käytössä jo ollut, parhaat päivänsä nähnyt. :)

 502. hr sanoo:

  Voi, uusi puhelin olisi kyllä tosi kiva! Mulla on tällä hetkellä vielä käytössä ihan perusluuri, ei siis mitään kosketusnäyttöjä tai muita nykyajan ”mukavuuksia”. Olen kyllä ollut ihan tyytyväinen nykyiseen puhelimeeni, vaikka sillä ei voi oikeastaan muuta tehdä kuin soittaa ja lähettää tekstiviestejä. Olen huomannut vähän jääneeni ulkopuolelle, kun kavereilla ja tuttavilla on jonkinkaltainen älypuhelin. He voivatkin whatsappailla, instagrammailla ja tehdä kaikkea muuta, mihin minä en omalla puhelimellani pysty.
  Olen alkanut harkita, että vanhasta puhelimesta pitäisi luopua ja hankkia uusi. Opiskelijana rahaa on kuitenkin hyvin rajoitetusti, ja se on varmaan ollut suurin syy siihen, että olen yrittänyt pärjätä sillä mitä minulla on. Kaiken tämän voisi siis kiteyttää siten, että tässä arvonnassa voittaminen olisi todellakin maailman siistein juttu!

 503. Ramona sanoo:

  Haluaisin voittaa puhelimen, koska se kuulostaa maagiselta! Ei ole muuta perustelua:)

 504. RiinaP sanoo:

  Vau! Kuulostaa tooosi hyvältä. Varsinkin toi akun kesto:-) mukana arvonnassa!

 505. Katri sanoo:

  Haluaisin voittaa Honor 6 -puhelimen antaakseni sen poikaystävälleni vuosipäivälahjaksi joulukuussa. Sen puhelin on ihan sökönä ja meidän yhteydenpito on etäsuhteessa aika hankalaa sen vuoksi, joten olisi ihanaa, jos pystyisi mutkattomimmin lähettelemään kuvia esim. whatsappissa silloin, kun ikävä on kovin <3

 506. Laura sanoo:

  Jos voittaisin puhelimen, olisi äitini joululahja ratkaistu. Hänen vanha Nokiansa vikoineen on jo tullut siihen pisteeseen, että olisi aika päivittää nykyaikaisempaan luuriin.

 507. Saana sanoo:

  Vau kuulostaa hyvältä! Akunkesto ihan uskomattomalta! Ton haluisin kyllä kokeiluun, jos onni osuisi kohdalle luulen että joulupukki toisi puhelimen paketissa miehelle jonka puhelin alkaa jo vedellä viimeisiään :) Mahtaisi olla jouluaattona melko yllätys kun paketin avaisi :D:D

 508. nessutin sanoo:

  Tarvitsisin tuon puhelimen koska olen opiskelia, ja puhelimeni on vanha. TOSI vanha. Siinä on vielä näppäimistö. Ja nytkun se alkaa veteleen viimesiään tarvitsisin uuden puhelimen millä voisin tuntea kuuluvani tälle vuosisadalle.

 509. sofia sanoo:

  Haluaisin tuon puhelimen koska oma puhelin meni rikki kuukausi sitten eikä oo ollut rahaa ostaa uutta opiskelijan budjetilla..

 510. Jonnas sanoo:

  Nykyinen monta monta vuotta vanha iphone 4 vetelee viimeisiään ja uusi puhelin olisin pian pakko ostaa. Haluaisin kokeilla jotain toista merkkiä ja tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluu hyvä akun kesto sekä tarkka kamera. Voi että, tässä esittelemässäsi puhelimessa olisi juuri nämä ominaisuudet!
  Opiskelijabudjetilla uuden puhelimen hinta on iso, joten olisi suuri ilo voittaa tälläinen nyt kun sille todella olisi tarvetta :)

 511. Nina sanoo:

  Minulla(kin) on vanha iPhone4, joka pätkii ja on hidas akun kuluessa aivan liian nopeasti. Lisäksi puhelin omaa surkean kameran, varsinkin etu- sellaisen ja takalasi on säpäleinä! Tässäpä syitä kerrakseen hankkia uusi puhelin, mutta lompakko antanee periksi vasta pitkän ajan kuluttua. Olisi siis hienoa voittaa esittelemäsi luuri!!

 512. Reetta sanoo:

  Äitini nykyinen ja ei niin moderni puhelin on viittä vaille tiensä päässä.. Mikäs olisikaan sen parempi tapa ilahduttaa äitiä jouluna kuin antaa hänelle uusi puhelin :)

 513. minna sanoo:

  Nyt kuulostaa mielenkiintoiselta! Itselle ois tärkeää tuo akun kesto puhelimessa, kun tätä samsungia joutuu lataamaan aivan yhtä paljon kuin iphoneaki, ja mielenkiintoista ois kokeilla jotain uutta ja erilaista! :)

 514. Nimetön sanoo:

  Tarvin puhelimen, koska nykyisen puhelimen akku on surkea!

 515. Nimetön sanoo:

  Haluaisin puhelimen, koska iPhoneni akku on aivan surkea. Koko ajan saa olla lataamassa………..

 516. Unsku sanoo:

  Oi kuulostaa hyvältä! Tarvitsisin niin uuden puhelimen, koska vanha (ja surkea-akkuinen) iPhone tippui vessanpönttöön pari viikkoa sitten… Eikä uusia puhelimia niin vain osteta opiskelijana. Nyt on käytössä IKIVANHA nokialainen, jossa on vain puhelut ja tekstiviestit. eikä mitään nykyaikaisia hienouksia.

 517. noora sanoo:

  Syy, miksi haluaisin ton puhelimen on yksinkertainen. Vanha alkaa olla niin loppuun kulunut, että varmaan hajoaa käsiin kohta, eli tarvin uuden. Sit mulla ei oo varaa ostaa mitää tollasta hyvää puhelinta, vaan pitäis ostaa joku halppispuhelin. + vielä haluan jotai erilaista perus galaxyjen ja lumioiden sijaan!:)

 518. Laura. sanoo:

  Vau, kuulostaa kyllä melkein liian hyvältä ollakseen totta! Mielelläni ottaisin tuollaisen puhelimen käyttööni, mutta toisaalta kukapa ei :D Itselläni itse asiassa on tällä hetkellä varsin hyvä puhelin käytössä, mutta akku… vaikka luuri on vain pari kuukautta vanha, joutuu sen silti joka yö lataamaan. Lisäksi kännykän kamera on vähän rikki, joten Honorin huippuhyvä kamera olisi jees! Ja toisaalta, olisihan uusi puhelin kiva antaa myös jollekin lahjaksi :)

 519. Heidi sanoo:

  Mukana arvonnassa. T. I-wanna-become-a-hipster-tyyppinen muija, joka kuitenkin on ihan tavismuija xD

 520. Mirkku sanoo:

  Aamulla koulussa töppöstelin vessaan ennen tunninalkua, istuin rauhassa pöntölle, tein tarpeeni ja nousin ylös. Samalla jotain molskahtaa pissaiseen pönttöön. Kauhukseni huomaan sen olevan rakas puhelimeni. Suustani vaan pääsee huudahdus: ”MUN PUHELIN PUTOS VESSANPÖNTTÖÖN!!!” (vessakopeissa oli muitakin) Nostin hihan ylös ja työnsin käteni pönttöön. Juoksen kuivauspapereiden luokse ja alan vimmatusti kuivaamaan puhelintani. Laitoin puhelimen osiin. Kuivasin. Kuivasin. Kuivasin. Puhelin ei lähtenyt enään päälle. Teki mieli itkeä. Juuri nyt ei olisi ollut vara puhelimen mennä rikki.
  Koko päivän yritin elvyttää puhelintani, kunnes sitten yhtäkkiä suureksi ilokseni se lähti käyntiin. Mutta suureksi pettymyksekseni osa kosketusnäytöstä ei enää ottanut kosketusta eikä samsungin volume-napppi eikä paluu-näppäin enää toiminut.
  Tuolla puoleksi toimivalla kapulalla elellään vieläkin, parin kuukauden jälkeen tapahtuneesta. Uusi puhelin olis enemmän kun tervetullut tällaiselle köyhälle pissapuhelin- opiskelijalle. :D

 521. Miia sanoo:

  Haluaisin voittaa, koska mä oon kitkutellut vanhalla puhelimella jo liian kauan.. uusi olisi todella tervetullut:) Vanhassa alkaa olla näyttö rikki ja akun kesto todella alhaista luokkaa.

 522. Tuuliainen sanoo:

  Olinpas erittäin huolellinen, ja sain tiputettua uskollisen, vanhan luurini vessanpönttöön. Joten uusi luuri olisi enemmänkin kuin tarpeen. Katsoin Honorin nettisivuja, mutta enpäs kyllä ymmärtänyt niistä sen enempää kuin hiirikään.. Ps. Eka kerta kun osallistun sun arvontaan, mutta nyt ois jopa voitolle käyttöä..

 523. Noora sanoo:

  iPhone 4S:ni alkaa vedellä viimeisiään, puhelin lagaa ja sammuu ihan hetken käytön jälkeen. Uuteen puhelimeen ei vielä olisi varaa ja ihan periaatteellisistakin syistä vaihtaisin mielelläni johonkin muuhun kuin iPhoneen, Samsungeista en pidä ja Lumian käyttöjärjestelmää en tajua.
  Tää Honor 6-puhelin vaikutti tosi hyvältä, kävin kurkkaamassa nettisivujakin ja todellakin tulisi hyvään käyttöön! Ominaisuudet vaikutti hyviltä ja puhelimen muotoilu miellyttää silmää :)

 524. E sanoo:

  Minun pitäisi voittaa se, että voisin antaa sen joululahjaksi miehelleni, joka jo tarvitsee uuden puhelimen :)

 525. Ilona sanoo:

  Mun perustelu on tosi yksinkertainen: mulla ei ole koskaan vielä ollut älypuhelinta, joten voisin tällä siirtyä nykyaikaan:P

 526. Nellie sanoo:

  Haluaisin voittaa Honor 6-puhelimen, koska vaikuttaa siltä että nykyinen iPhoneni on sanomassa sopimusta kanssani irti! Ilmeisesti joka tapauksessa siis puhelimen osto on edessä niin olis kuin lottovoitto saada uudeksi puhelimeksi Honor 6. :)

 527. Henna sanoo:

  Mulla on neljä vuotta vanha nokian puhelin, joka vetelee juuri viimeisiään. Eniten ärsyttää tässä puhelimessa se, kun tähän ei saa hyviä pelejä tai muita sovelluksia, esim. candy crush ja instagram ovat jääneet vain haaveiksi. Akun kesto on huono, ja facebookin lisäksi en juurikaan nettiä käytä, koska se on älyttömän hidas. Honorin kamera kuulostaa aivan unelmalta, sillä varmasti saa parempilaatuisia kuvia kuin nikonin digikamerallani:D Myös akun keston ja makeen ulkonäön lisäksi Honor on varmasti ihan huippuluuri!

 528. kaissu sanoo:

  Haluaisin voittaa, koska puhelimeni näyttö meni rikki kauan sitten ja koska en saanut näyttöä vaihdettua kunnolla, kännykän näyttö ei ota kosketusta ilman ihme säätämistä. :D En ole vuoteen keksinyt millaisen kännykän tahdon, mutta nyt taisin keksiä :)

 529. Mari sanoo:

  Mä haluaisin uuden puhelimen, koska vanha alkaa olla jo niin rikkinäinen. Lapsonen onnistui tiputtamaan puhelimen takan kiveykselle, joten näyttö on säröillä. Lisäksi akku ei kestä edes yhtä päivää.

 530. a sanoo:

  Näin työttömänä ei ole kauheasti varaa uusiin puhelimiin, joten siksi tämä tulisi tarpeeseen tosiaankin. :D Toivotaan että onni suosii ;)

 531. sms sanoo:

  Haluaisin poiketa valtavirrasta ja kokeilla uutta puhelinta!

 532. jeps sanoo:

  Haluaisin antaa kännykän miehelleni, joka aina ajattelee muiden tarpeita niin olisi ihana lahja hänelle! :)

 533. Ella sanoo:

  Vaikuttaa tosi hyvältä puhelimelta ja olisi mahtavaa voittaa se! :) Nykyinen Lumiani sammuu itsestään silloin tällöin ja se saattaa jättää herättämättä aamulla, vaikka olen laittanut siihen herätyksen :/

 534. Helios sanoo:

  En ole vielä koskaan omistanut mitään älypuhelinta! Vanha perusmalli toimii oikein hyvin. Nykyajassa vaan kaikki näprää puhelimia, eikä aina käsitä, että minä en ole internetissä enkä voi etsiä tärkeitä tietoja muualla kuin kotona :D

 535. Jullero sanoo:

  Haluaisin voittaa puhelimen miehelleni! Itselleni ostin juuri uuden puhelimen, mutta mieheni opiskelee, eikä näin ollen pysty uutta hankkimaan. Nykyinen puhelin hänellä on vanha samsung, jossa ei ole kosketusnäyttöä saatika kunnon nettiselaus mahdollisuutta. Olisi niiiiin ihana yllätys!!! :)

 536. cB sanoo:

  Hei ihan mahti kilpailu

 537. pikku-iia sanoo:

  Kameran linssi on niin naarmuilla että kuvat on ihan harmaita, mies lupasi uuden joululahjaksi. Mutta sit en saa mitään muuta ja haluaisin että saisin enemmän kuin yhden paketin. Katsos ei se laatu vaan se määrä mitä joululahjoihin tulee…

 538. Johannaheta sanoo:

  Nykyinen puhelimeni on samsung galaxy gio. Noh mitä tähän nyt voisi sanoa. Etukameraa ei edes löydy ja erittäin vanha puhelin muutenkin kyseessä. Ostettu juuri niihin aikoihin kun ensimmäiset androidpuhelimet tuli. Uutta puhelinta olen etsiskellyt itselleni ja Honor kuullostaa juuri siltä jonka voisin itselleni hankkia :)

 539. Supsu sanoo:

  Haluaisin voittaa puhelimen, koska entinen puhelin alkaa sekoilemaan päivä päivältä enemmän ja opiskeliabudjetilla ei ole varaa tuosta vain ostaa uutta hienoa älypuhelinta! Lisäksi olisi kiva vaihtelun vuoksi kokeilla jotain muutakin kuin Lumiaa. Tiedän kuitenkin, että jos itse joudun uuden puhelimen ostamaan, niin en uskalla päätöksen hetkellä vaihtaa vanhasta, tutusta ja turvallisesta Lumiasta mihinkään.. :D

 540. jope sanoo:

  hyvä olla varaluuri vaikka ei mun lumiassa mitään vikaa ole.ois kiva päästä testaa minkämoinen kamera tossa on.

 541. Tinttiih sanoo:

  Aina valmis kokeilemaan jotain uutta. :)

 542. Mira sanoo:

  Tämä olis kyllä ihan täydellinen minun käyttöön! Mulla kuluu omassa Galaxyssani akku puolessa päivässä ja se ei ole ihanteellista pitkien päivien ja netissä selailun suuren määrän vuoksi. Olen aika pieni ihminen ja olen haaveillut uudesta, mutten liian isosta puhelimesta, jotta se mahtuu pieniin käsiini. Tämä puhelin täyttäisi speksini täydellisesti! Ja ei näytä liian vaikeakäyttöiseltäkään opetella :) Ehdottomasti siis mukana kilpailussa!

 543. Sannnnnnnnnna sanoo:

  Edellisen puhelimen kamera meni niin pahasti naarmuille, ettei kuvista saanut enää mitään selvää.. Nykyinen samsung oli siis ”pakko-ostos”. Varsinkin honorin kameran laatu houkuttelee erityisen paljon!

 544. nen sanoo:

  kesällä puhelimeni tipahti asfalttiin, jonka seurauksena näyttö meni pirstaileiksi. oon nyt muutaman kuukauden kärvistellyt rikkinäisellä puhelimella, joten uusi tulisi enemmän kuin tarpeeseen :)

 545. Marja sanoo:

  Mulla on Galaxy S4, joka vetelee viimeisiään niin akun surkean keston kuin myös näytön halkeamisen vuoksi. Olen myös omistanut ainoastaan Galaxyja ja nyt olen vakavasti alkanut harkita merkin vaihtoa halvempaan ja toivottavasti parempaan. Poikaystävä osti Espanjasta jonkin halpismerkin puhelimen, joka ei ennakkoluuloistani huolimatta häpeä käytettävyydeltään ollenkaan Samsungiin verrattuna. Kelpaisi siis Honor tänne oikein mielellään!

 546. Mira sanoo:

  Oman puhelimen näyttö ollut 6kk säpäleinä, aina tulee jotain tärkeämpää ostettavaa niin siksi osto jäänyt :D ois huippua voittaa uusi:)

 547. Anna sanoo:

  Näin kotiäitinä rahaa ei juurikaan ole, mutta silti olisi ihanaa pysyä ajan hermoilla. Vanha puhelimeni alkaa olemaan tiensä päässä, joten mikäs sen parempaa olisikaan, kuin uusi puhelin!:) Miehenikin kiinnostui tästä ;D

 548. Elisabet sanoo:

  Mä haluaisin voittaa tämän, koska tahtoisin antaa tämän lahjaksi ihanalle miehelleni. Hän ilahtuisi aivan varmasti. :)

 549. Niina sanoo:

  Nykyinen puhelin on alkanut jumittaan eikä toimi todellakaan enää niinkuin puhelimen kuuluisi toimia. Kosketusnäyttö ei toimi kunnolla vaan se tekee omia valintojaan ilman että koko näyttöön koskee.
  Todella olisi tarvetta uudelle puhelimelle! :)

 550. anna sanoo:

  Minulla ja mun nykyisellä exällä oli ostetu äly puhelimet samaisena päivänä. Exäni käynnisti puhelimen ensin ja minä sitten, lapsen takia emme pääseet samaan aikaan uppoutumaan tähän uuteen maailmaan!! No päivälleen kaksi vuotta ensin miehen puhelin ”sammui” minun seuraavana päivänä! Olaan pitkään mietitty että oliko tämä silkkaa sattumaa?! :)
  Tällä hetkellä minun ”uusi” älypuhelin (edellä mainittu huollettuna versiona) toimii hieman takkuillen joten mielestäni ansaitsen takkuilettoman puhelimen kiireiseen arkeen!

 551. Meriina sanoo:

  Haluaisin antaa puhelimen rakkaalle ja hölmölle avopuolisolleni joululahjaksi! Se kun rikkoi juuri kaksi uutta sonyn puhelintaan töissä ja käyttää tällä hetkellä sitten jotain viidenkympin kapulaa, millä ei pääse edes nettiin :D
  Mukana siis :)

 552. Liina sanoo:

  Haluaisin voittaa uuden puhelimen, koska nopea suorituskyky, kamera, laatu hintaan nähden ja valtavirrasta poikkeaminen houkuttavat todella paljon! Vanha puhelimeni Lumia900 vetelee viimeisiään ja sovelluspäivityksiä ei ole paljoakaan saatavilla.

 553. Sallukka sanoo:

  Haluaisin voittaa kyseisen puhelimen, koska edellisen kerran uuden puhelimen olen ostanut 4 vuotta sitten. Nykyinen puhelin on hidas ja siinä ei ole edes nettiä, saatikka sitten instagramin käyttömahdollisuutta kun puhelimessa on niin vanha käyttöjärjestelmä. Eli olen aika pahasti jälessä nykypäivästä! :D Opiskelijana opintotuet ei ole mitenkään kovin runsaat, eli kaikki rahat menee ennemmin ruokaan ja ylimääräinen omaan intohimoon eli sisustamiseen. Olisi mahtava voittaa uusi puhelin, tulisi todella tarpeeseen! :)

 554. Niina sanoo:

  Antaisin puhelimen miehelleni 1v hääpäivälahjaksi ja kiitokseksi tuesta, rakkaudesta ja ihanasta pienestä pojastamme, joka vasta syntyi. Ja tietysti siksi että akku kestäisi nykyistä paremmin mun maraton puheluita hänelle ollessaan reissussa :D

 555. Kuju sanoo:

  uusi puhelin olisi kiva jota ei koko ajan tarvisi olla lataamassa. Nykyinen luurini saa olla piuhan päässä koko ajan ja uusien päivitysten jälkeen mikään ei enää tunnu toimivan kunnolla

 556. Jenni sanoo:

  Tämän hetkinen puhelimeni on alkanut näyttämään hajoamisen merkkejä ja pahoin pelkään ettei se enään kauan ole toiminnassa. Säästän tällä hetkellä rahaa ensimmäiseen omaan asuntooni joten en mielelläni laittaisi niitä vaivalla säästettyjä rahoja uuteen puhelimeen.
  Osallistun siis arvontaan :)!

 557. Sanna sanoo:

  Jos mä voittaisin tän ihanuuden niin antaisin sen mun isäpuolelle joululahjaksi, sillä on joku nokian monta monta vuotta vanha luuri joka vetelee viimesiään, hän tarvitsisi tätä todella kipeästi, koska heillä on mun lisäks 4 lasta eikä omiin menoihin ja tarpeisiin oikein jää tuhlattavaksi. Isäpuoli olis kyllä muutenkin lahjansa ansainnut, kun pitää mua ja mun ”kokonaista” siskoani kuin ominaan,harvoilla näin!

 558. Sanniee sanoo:

  VAU! Tuo kuulostaa älyttömän upealta kapistukselta. Mulla on itselläni tarvetta puhelimelle nii yksityiselämän kuin työn puolesta. Pitää hoitaa sähköpostit, laskut, tiedonhaku, kuvaus yms kaikki lennossa jos nakki ylemmältä taholta napsahtaa vaikka kesken bussimatkan. Työpäivät venyvät helposti 12-18 tuntisiksi, joten se mikä tuossa olisi yksi parhaimmista ominaisuuksista, olisi juuri se akun kesto. En ole ollut ikinä genre- tai merkkiuskovainen, joten tuollainen kultakimpale olisi erittäin tervetullut hellään huomaani helpottamaan arkea! Plussana vielä tuttu käyttöjärjestelmä ei aiheuttaisi vaikeuksia muuten tutuissa tilanteissa. Mahtavaa!

 559. Anna sanoo:

  Haluaisin voittaa kyseisen puhelimen, koska oma iPhone vetelee jo niin viimesiään. Kesken puhelun painautuu poskesta millon mykistys, millon kaiutin ja millon mikäkin päälle. Ärsyttävää vielä se, että puhelin kytkyllä otettu eikä sitä oo vielä kokonaan maksettu niin ei oo raaskinu ostaa uuttakaan.

  Halusin VOITTAA puhelimen, kun melko usein omat ylimääräset rahat tulee käytettyä lapsiin eikä itelle oo tullu ostettua pitkään aikaan mitään kalliimpaa.

 560. Huppista sanoo:

  Haluaisin antaa puhelimen poikaystävälleni joululahjaksi, sillä hänen nykyinen puhelimensa vetelee ihan viimeisiään. Tuo akunkesto kuulostaa iha uskomattomalta ja poikaystävälläni on välillä niin pitkiä päiviä, että hänen nykyisen kännykkänsä akku ei kestä millään koko päivää. Joten tuo olisi myös siltä osin hänne aivan loistava puhelin. Lisäksi poikaystäväni olisi varmasti superinnoissaan saadessaan testata tuollaista mallia, mitä ei vielä jokaisella ole.

 561. Nimetön sanoo:

  Haluaisin voittaa puhelimen, koska mun rakas iphoneni vettelee viimeisiään. Tää puhelin ois unelmien täyttymys! Se on nätti ja kaikinpuolin ihana. Plussaa on kestävä akku! :)

 562. Anu sanoo:

  Äitiylomalaisena tuota rahaa ei ole ylimääräistä ja puhelin vetelee viimeisiään. Muistikin puhelimessa on pieni kuin mikäkin, mikä harmittaakin kovasti sillä omasta pienestä nyytistä on ihana ottaa paljon kuvia muistoksi ja ikuistaa hassuja ilmeitä ja muita juttuja :)

 563. sonja.au sanoo:

  Toi olisi hyvä mulle entisen rikkinäisen iphonen tilalle :)

 564. brawne sanoo:

  Noh, varmaankin siksi, et olis kiva käyttää sellasta älypuhelinta, jossa toimii esim. Instagram. Mulla on kyllä Lumia, mutta se on niin vanha (Windows 7.8), ettei siihen tehdä uusia ohjelmia. Tokihan siinä toimii monikin juttu. Kuitenkin monet sellaiset sovellukset, jotka haluaisin (Instan lisäksi vaikka Snap Attack -peli), eivät. Ja kun Nokiakaan ei enää ole suomalainen, en koe enää tarvetta pysyä siinä merkissä. Sitä paitsi on ihan hauska tutustua muiden valmistajien logiikkaan (mulla oli vuosia sitten Samsung, se oli oikein hauska kokemus, vaikka palasinkin nokialaisiin).

 565. hippisipuli sanoo:

  Nyt heräsi valtava mielenkiinto tätä uutta puhelinta kohtaan, tarkemmalla perehtymisellä taitaa mennä jopa hankintalistalle! En oo puhelimien kannalla mitenkään merkkiuskovainen taikka valtavirrassa kulkija ja honor kuulostaa just sopivalta mulle. Kokeillaan nyt ensin kuitenkin arpaonnea, ennen kuin juoksen ostamaan tämän itselleni. :)

 566. apina sanoo:

  Näyttö vanhast halk ja jumii usein.

 567. jernaa sanoo:

  Voi olispa hieno yllätys jos tämän voittaisi. Uusi puhelin nimittäin tulis enemmän kun tarpeeseen. Nykyinen tuntuu vetävän viimeisiään, milloin keksii mitäkin, akkuakin saa kaikenaikaa ladata ja sekös vasta rasittavaa onkin.

 568. annieweliina sanoo:

  Vanhan puhelimen akku on niin huono, että sen vuoksi olis mahtavaa voittaa tämä superluuri!!! :)

 569. Saara sanoo:

  Ohhoh, onpas osallistujia! :D no mutta ehdottomasti minun olisi kyllä voitettava! En nimittäin pelkää erottua massasta, joten Honorhan on mulle suunniteltu! Lisäksi vanha hädin tuskin älypuhelimeni (ei pygee edes angry birdsiin), josta myyjä sanoi muutamua vuosi sitten, kun sen ostin, että ”on se ihan ok puhelin ala-aste ikäiselle”, on jo lähes käytttökelvoton. Lisäksi en vaan raaski laittaa suuria summia rahaa puhelimeen, vaikka se tärkeä kapistus onkin!

 570. ciello sanoo:

  Uudelle puhelimelle olisi kyllä käyttöä, tää nykynen samsung on jo roskiskamaa :D ois kyllä jännä päästä kokeilemaan eri merkkiä koska mun puhelin on aina ollut samsung.

 571. JokkeS sanoo:

  Mää haluaisin voittaa puhelimen miehelleni! Hän on ostanut puhelimensa joskus silloin kun tavattiin eli viis vuotta sitten eikä vaan raski ostaa uutta vaikka vanha vetelee ihan viimeisiään.

 572. liinasofiia sanoo:

  Itselläni on aina ollut Nokian puhelin ja nyt vaihtelu tuntuisi mukavalta. Puhelimessa mielestäni on tärkeämpää se, että laatu on oikeasti hyvä, eikä se että valtaosalla muilla on samanlainen. Honor6 vaikuttaisi mielenkiintoiselta erityisesti kameran ja nopean suorituskyvyn vuoksi!

 573. Anni Bergman sanoo:

  Kuullostaapa hyvältä puhelimelta! Itse opiskelijana tarvitsisin uuden puhelimen, vanha vetää viimesiä ja uudet verkko opinnot normi opiskelun ohessa tarvitsisi hyvää kalenteria ja monia muita ominaisuuksia! :)

 574. TiinaMRK sanoo:

  Yksinkertaisesti: minä tarvitsen uuden puhelimen. :) Vähän monimutkaisemmin ilmaistuna: näin 5kk vauvan äitinä kaikki ylimääräinen menee vauvan tarpeisiin. Oma puhelin alkaa olla ainakin 4-5 vuotta vanha ja prakailee aika lailla muutenkin. Näyttö rikki ja ajastaan jäänyt. Olisikin kiva saada jotain uutta ihan itselle.

 575. Heli sanoo:

  Miehen puhelin hajosi tovi sitten ja hän olisi uuden tarpeessa :) Olisi hauska esitellä hänelle älypuhelin, joka olisi näppärä käyttää ja oikeasti todella toimiva ja kompakti.

 576. opri sanoo:

  ’Ikinuorelle’ isälle joululahjaksi, hän on maininnut sivulauseessa että haluaisi siirtyä nokian näppäimistö mallista nykyaikaan ja joka haluaisi omin sanoin oppia käyttämään ”hästäkkiä” eli instagramia(?) facebookkia(?) whatsappia (?) en tiedä mitä tarkalleen mutta oppia kuitenkin !!: D hyödyksi hänelle, huumoriksi muille….

 577. Janina sanoo:

  Tarvitsen uuden puhelimen, koska nykyisessä on niin huono kamera ja muisti koko ajan täynnä. Mitään ohjelmia ei voi lada, kun heti valittaa, että muisti täynnä. Myös tuo pitkäkestoinen akku kuulostaa tosi hyvälle!

 578. Petra sanoo:

  Haluaisin voittaa honor6 puhelimen, koska vanha samsung vetelee jo aivan viimeisiään ja tuo vaikuttaa niin näppärältä! Saisi puhelimella tehtyä kaiken tarpeellisen, eikä tarvitsisi aina kaivaa tablettia esiin, kun puhelin sekoaa täydellisesti jos koittaa selata nettiä viittä minuuttia kauempaa :D ihanan näköinen puhelin, isokokoinen mutta silti ei liian kömpelön oloinen!

 579. M sanoo:

  jos mä voittaisin niin mä aivan ehdottomasti antaisin sen isälleni joululahjaksi. Mun isällä on sen verran vanha puhelin että uudenpaa olisi ehdottomasti saatava tilalle! Etenkin nyt kun isäni vaihtoi työpaikkaa ja uudessa työssä kännykälle olisi entistä enemmän käyttöä!! Olis muuten aika mahtava lahja!! :)

 580. Saimama sanoo:

  Rakas mieheni on joutunut tämän vuonna kestämään aika kauheita hoitoja vakavan sairautensa johdosta, ja viettämään piiitkiä aikoja sairaalassa.
  Häneltä meni puhelin rikki muutama kuukausi sitten, ja koska rahat on tiukilla hänen sairasloman ja alkuvuodesta syntyvän esikoisen hankintojen takia, ei meillä ole ollut varaa ostaa hänelle kunnollista uutta puhelinta. Tästä honorista hän on puhunut, että tämän hän haluaisi, ja olisi ihana yllättää hänet tällä!!

 581. Bambi sanoo:

  Oon yksinhuoltaja, jolta hajos kerralla kaikki;
  Puhelin, kahvinkeitin, tietokone ja imuri.
  Minkään yllämainitun ostamiseen ei oo varaa tällä hetkellä. Kahvit juon tuttujen luona kylässä käydessä ja imuriakin lainaan tarvittaessa naapurista.

  Oon kesästä saakka ollu lainapuhelimella, mallia ”voit hakata tällä nauloja seinään”, jolla tekstarit näpytellään vanhanaikasesti, eli s-kirjaimen saa painamalla 7-näppäintä neljä kertaa. Tietokone on saatu lahjoituksella, mut kyseessä on taivastakin vanhempi miniläppäri, joka on hitaampi kuin ms-tautinen etana. Laskujen maksuun (tai ylipäätään verkkopankkiin kirjautumisessa) kestää yksinään jo 25 minuuttia, kun kunnon laitteella homma olis ohi alle 10 min.

  Tulis siis tosiaan tarpeeseen tässä osoitteessa, koska näillä minimituilla ei todellakaan oo varaa ostella uusia puhelimia (tai juuri mitään muutakaan ylimäärästä).

 582. Laura - Arjen Sekametelisoppa sanoo:

  Tämä olisi ihan mahtava joululahja itselleni, sillä harvoin sitä tulee itseään millään lailla palkittua tai lahjottua. Vanha älypuhelimeni on jo yli 3-vuotias ja piristäisi se uusi puhelin varmasti ketää tahansa. Toivottavasti arpaonni suosisi, nyt kaikki sormet ja varpaat ristiin voiton puolesta :)

 583. Mili sanoo:

  Haluaisin antaa puhelin joululahjaksi miehelleni. Hänellä on tosi vanha puhelin, mikä ei ole kosketusnäyttöä nähnytkään :D Valokuvia puhelimella on turha ottaa, koska ne on niin sumeita.

 584. Mimosa sanoo:

  Haluasin voittaa Honor6 puhelimen koska nykyinen puhelimeni on alkanut temppuilemaan ja sekoilemaan milloin mitenkin. Olisi kiva taas olla edes hetken varma ettei puhelin sekoa tärkeällä hetkellä ja ilta mene taas paniikissa sitä herätellessä eloon koska ainoa herätys kello on puhelimessa.. puhumattakaan kallisarvoisista kuvista jotka tuppaavat jäädä siirtämättä koneelle varmempaan talteen.

 585. Janskus sanoo:

  Mä niin tarviin uuden puhelimen! Nyt on käytössä Samsung Galaxy S2 plus. Se alkaa tulla tiensä päähän, jumittuu monta kertaa päivässä, naarmuaja ja kolhuja löytyy, akun kesto surkea tällä puhelimen käyttömäärällä.
  Uusi puhelelin tulisi tarpeeseen ja piristäisi kotiäidin mieltä. Tammikuussa palaan työelämään ja puhelin ei saa jumittua, jos vaikka päiväkodista soitetaan kesken työpäivän!

 586. Tarvitsisin uuden puhelimen sillä vanha galaxy s3 joutui oksennuksen kohteeksi ja toiminta on hieman epävakaata. Lisäksi olisi kiva kokeilla jotain uutta puhelin merkkiä.

 587. Anmari sanoo:

  Haluaisin voittaa puhelimen ainakin tuon akunkeston vuoksi! Mun käytöllä sen täytyy kestää ja tuota nykyistä saa ladata välillä kolmesti päivässä. Tietty myös siksi koska tuon nykyisen näyttö on ihan rikki, siitä irtoilee jopa palasi jonka seurauksena se on jouduttu teippaamaan! Uusi olisi niin tarpeen!

 588. Heini sanoo:

  Vihdoinkin jotain erilaista ainaisten Iphone hehkutusten seassa! Uusi puhelin olisi kyllä tarpeessa muutenkin ja näin opiskelijabudjetissa ei hirveästi puhelimie ostella noin vain. Mun mielestä on mielettömän kiva ja fresh juttu, että uusia puhelimia ruvetaan entistä enemmän markkinoimaan :)

 589. riinaj sanoo:

  Jos mä saisin tän puhelimen, antaisin sen miehelleni joululahjaksi, koska meillä ei ole ylimääräistä rahaa puhelimeen sijoitettavaksi. Hän on puhunut haluavansa just Honor 6-puhelimen siitä asti, kun sai tietää sen olemassaolosta. Tämä olisi siis täydellinen lahja täydelliselle miehelle.

 590. ansu sanoo:

  Vanha puhelin alkaa jo vetelemään viimesiään, oispa kiva päästä kokeilemaan tätä uutta tulokasta :-)

 591. wildchild_93 sanoo:

  Mä niin toivon että arpaonni osuis mun kohdalle! Puhelimen jos voittaisin, antaisin sen mun äidilleni joululahjaksi. Äidille, joka oli yksinhuoltaja kolmelle lapselle ja antoi meille kaiken mitä ikinä tarvittiin ja enemmänkin. Äidille, joka ei kehtaa myöntää että hänen vanha nokialainen ei enää toimi kunnolla(sammuilee jatkuvasti ja pimenee itsestään). Äidille, joka on tehnyt hirmu ison ja tärkeän työn ensin äitinä ja nyt isoätinä.
  Äitini sairastaa verenpainetautia ja astmaa. Aina kun hän ei puhelimeensa vastaa, pelko hiipii sydämeen mutta aina tähän saakka vanha puhelin on vaan sammunut ja hän ei ole sitä itse huomannut.
  Äitini on myös isoäiti yhdelle tytölle(mun tytär ) ja yhdelle pojalle(veljeni poika). Nämä innokkaat lapsenlapset tykkäisivät soitella mummolle, mutta mummon vanha puhelin ei ole hyvä näissä hommissa. Jo ihan senkin takia, kun se kokoajan sammuilee ja vanhuutensa puolesta äänikin säröilee.. Lapset tykkäisivät niin soitella näköispuheluitakin!
  Tulisi vielä ihanaksi joululahjaksi meidän äidille/mummolle jos arpaonni mua suosisi. Peukut pystyssä siis ;)

 592. Enni sanoo:

  Mun pitäis voittaa Honor6, koska mun poikaystävä tarvitsee uuden puhelimen vanhan lagaavan puhelimen tilalle! Olis aivan mahtavaa voida tarjota rakkaalle uusi puhelin vaikkapa joululahjaksi! :)

 593. cB sanoo:

  He kommentoin uudestaan koska koko teksti ei näkynyt :)
  Jospa se johtui huonosta puhelimestani ;)
  Puhelimeni vetää niiin viimeisiä ja näin jouluna äippälomalaisella on muutenkin rahan menoa!
  Toivottavasti onni potkaisisi

 594. Karla sanoo:

  Mie sain just maksettua minun puhelimen kokonaan (kahden vuoden kytkyjuttu) ja heti takuuajan päätyttyä se hajosi. Mie olen opiskelija, eikä ole varaa ostaa uutta. :)

 595. VILMULII sanoo:

  Mulla on ollut iPhone 4s kohta 2 vuotta, ja on kyllä toiminut ihan huippuhyvin! Se on kuitenkin ruvennut tässä viime kuukausina näyttämään jotain kuolemisen merkkejä, esim. näyttö jää joskus pitkäksikin aikaa ihan jumiin, ja näytön kanssa on muutenkin ollut aika paljon ongelmia. Tässä ei myöskään ole jotkut toiminnot ja sovellukset koskaan toiminu kunnolla. IPhonessa on myös aivan täys kakka akku, ja koulunkin pitää raahata laturia mukana koska ei se akku kestä sitä 8 tuntia. Välillä tää myös sammuillee ilman mitään syytä.. Olis myös kiva kokeilla jotain ihan uutta merkkiä!

 596. biihii sanoo:

  Honor 6 sopii tarpeisiini just hyvin, koska on ollut tarkotuksena ostaa älypuhelinta vanhan nokialaiseni tilalle jo jonkun aikaa! Tän takia osallistun kilpailuun :) Puhelin vaikuttaa virtaviivaselta, helppokäyttöseltä ja ennenkaikkea laadukkaalta!

 597. sonkku sanoo:

  Olen aivan tajuton puhelin hifistelijä ja rakastan kaikkea elektroniikkaa :D olen kyllästynyt vanhaan samsungiini
  ja olisi upeaa päästä testaamaan aivan uudenlaista puhelinta! :)

 598. Emilia sanoo:

  Eilen mulla tippu kuukauden vanha iphone 6 vessanpönttöön, aluksi toimi erittäin hyvin, mutta illalla lopetti toimintansa. Uusi luuri on siis hankinta listalla, koska aikaisemmin käytössäni olleessa iphone4:ssa ei akun kesto ole hyvä ja teen kuitenkin pitkiä päiviä jolloin akkua tarvitaan ja PALJON. Toinen syy miksi olisi ihanaa saada tämä uusi puhelin on se, että haluaisin kokeilla jotain uutta mitä en ole vielä kokeillut, Samsung ei houkuta ollenkaan,mutta tämä Honor6 voisi olla itsellenikin mieluinen niin sisällöllisesti kuin ulkonäöllisestikkin :-)

 599. tanja--- sanoo:

  Nykyinen puhelimeni vetelee viimeisiään. Se on Nokian kosketusnäyttöpuhelin muutaman vuoden takaa, ja ”perin” sen pikkuveljeltäni joka osti uuden puhelimen.
  Puhelimen kamera ei toimi, eikä sitä saa kuulemma enää korjattuakaan korjaajan mukaan, vaan ainoa vaihtoehto olisi ostaa uusi puhelin. Päivittäin tulee tilanteita missä kameralle olisi käyttöä ja ei ole kivaa aina raahata laukussa digikameraa. Puhelimen käyttöjärjestelmä on niin vanha ettei sitä enää päivitetä. Siihen ei saa esim. whatsappia, spotifyta, instagramia.
  Nettiä selatessa puhelin sulkee selaimen itsestään kesken uutisten lukemisen. Näyttö on parista kohtaa halki, oli jo kun sain puhelimen pikkuveljeltäni.
  Puhumattakaan siitä, että akunkesto on surkea, ja vaikka näyttö on himmeimmillään, virransäästöt päällä, jne, akku pitää ladata pari kertaa päivässä. Laturi kulkee aina mukana, ja on tympeää jos kaupungilla akku loppuu, eikä voi soittaa tai tarkastaa bussiaikatauluja. Opiskelijalla ei myöskään ole varaa uusia puhelimia ostella..

  Todellakin olisi tarve uudelle puhelimelle, joten MUKANA!!!

 600. Miia sanoo:

  Olisi huippua voittaa kyseinen luuri! Itsekin käytän puhelinta aktiivisesti ja akkua saa useamman kerran päivässä latailla. Kuitenkaan aina siihen ei edes ole mahdollisuutta, minkä vuoksi menot on melkein suunniteltava sen mukaan, että on tavoitettavissa. :(

 601. newis sanoo:

  Edellinen ei vaan toimi, uus ois kiva!

 602. henriikkae sanoo:

  Olisin ehdottomasti tämän puhelimen tarpeessa. Mieheni puhelimen näyttö hajosi pari kuukautta sitten, mutta harmikseni puhelin jäi toimintaan. Miksi harmi? Siksi että hän haluaa pitää valokuvaani taustakuvana edelleen, ja puhelimen näyttö on hajonnut juuri nenäni kohdalta. Näyttää siis siltä kuin valokuvaani oltaisiin huitaistu nenään. Kerran ystävämme kysyikin mieheltäni rikoitko näytön puhelimessa käydyn riidan päätteeksi :D Tiedän hänen käyttävän puhelinta niin pitkään kuin se vaan ikinä toimii. Minulla on ollutkin jo suunnitelmia vanhan puhelimen varalle. Pesukone vai vessanpönttö? Toivoisin ettei tarvitse turvautua näin epätoivoisiin keinoihin vaan saisin antaa miehelleni uuden Honor 6 puhelimen :)

 603. Asta H sanoo:

  Iltaa! Tuo puhelin helpottais mun elämää vähintään 99%. Opiskelen entisöintiä, ja istuin edellinen kuuliainen puhelin taskussa paksun naulan päälle. Ei sentään tikkejä tullu, mut sirpaleet nipisteli pari päivää! :D Okei lopputulema ei ollu hauska, koska naula upposi puhelimeen turhan syvälle..
  Ja kuukauden päivät (eikä loppua näy koska 1,5 vuoden ikäinen tytär ja molemmat opiskellaan täyttä päivää eli raha tiukassa..) oon käyttäny tällästä Samsungin 15e puhelinta johon mahtuu 20 tekstiviestiä, ja mahtavin lisäominaisuus on se että kalenteria voi tuijottaa, muttei siihen voi tallentaa MITÄÄN! Kaikki yhteydenotto ja tapaamiset ovat täyttä päänsärkyä :/ Opiskelevana äitinä tää puhelin ei vaan toimi, joten tän saaminen toisi kyl hyvän mielen ja elämään helpotusta! :)

 604. Jeanette sanoo:

  Itselläni on toimiva puhelin, joten antaisin sen poikaystävälleni joululahjaksi. Hän on pidemmän aikaa miettinyt uuden puhelimen hankkimista, mutta iphone ei kelpaa, joten tämä voisi olla nappivalinta!

 605. Liina-Sofiia sanoo:

  Ehdottomasti mukana arvonnassa! Haluaisin voittaa puhelimen, koska uuden puhelimen hankkiminen alkaisi olemaan ajankohtaista. Honor6 vaikuttaisi olevan juuri täydellinen mulle. Puhelin olisi juuri täydellinen joululahja itseltä itselleni, vaikkapa sitten ”palkintona” rankasta syksystä suoriutumisesta… :)

 606. Jatta sanoo:

  Haluaisin voittaa ton Honor 6 -puhelimen, koska siinä on tarpeeksi iso näyttö (5″) ja kamera vaikuttaa tosi hyvältä (13 megapixeliä), mikä on tärkeetä tällaselle instagramin suurkuluttajalle! :D

 607. xod sanoo:

  Mulla on tällä hetkellä 4 vuotta vanha iphone ja se tökkii PAHASTI! Hermo menee lähes päivittäin :/ Joskus ei käynnisty lainkaan, usein sovellukset sammuilee itsestään kuten myös koko puhelin, ja ihan sama mitä koitat tehdä niin alussa puhelin jumittaa vähintään 3 minuuttia (kyllä olen ottanut aikaa :D). Rahatilanne on kuitenkin huono joten en oo pystynyt vielä ostamaan uutta :/ Pakon edessä vasta… Enkä edes tiedä minkälaisen tai edes minkä merkkisen ostaisin!

 608. Liina-Sofiia sanoo:

  Haluaisin voittaa Honor6 -puhelimen, koska uuden puhelimen hankita olisi ajankohtainen. Vanha Lumiani alkaa olla tullut tiensä päänsä ja Honor6 vaikuttaisi hyvältä vaihtoehdolta uudeksi puhelimeksi. Ja mikä olisi parempaa kuin saada antaa itselleen juuri täydellinen joululahja ”palkkioksi” pitkän syksyn aherruksesta…

 609. Inna sanoo:

  Haluaisin voittaa Honor 6 puhelimen antaakseni sen äidilleni joululahjaksi. Hänellä on edelleen käytössään puhelin ajalta ennen älypuhelimia… Kyseinen puhelin vetelee ihan viimeisiään, mutta äidilläni ei ole varaa ostaa uutta tilalle. Tämän jos voittaisin, hänelle pakettiin laittaisin! :)

 610. Mimmu sanoo:

  Äidilleni haluaisin puhelimen antaa, hänellä joku kivikautinen luuri. Kiva olisi laittaa lapsukaisista kuvia suoraan kännykkään :)

 611. Emilia sanoo:

  Tuo puhelin tulisi kyllä omalla kohdalla tarpeeseen! Mulla on muutaman vuoden vanha IPhone 4, joka vetelee jo viimeisiään. Eli olen nyt muutenkin menossa puhelinostoksille piakkoin. :) Muutenkin vaikuttaa mukavalta ja helppokäyttöiseltä puhelimelta.

 612. nelliolivia sanoo:

  itseasiassa, en tahtoisi voittaa puhelinta itseni takia vaan äitini joka hukkasi viikko takaperin puhelimensa ruotsiin. hän on kitkutellut vanhalla ja huonolla puhelimella nyt siitä asti, eikä ole kotiäitinä varaa ostaa uuttakaan. kyllä olisi ilme näkemisen arvoinen kun paketista kääriytyisi upouusi puhelin !

 613. Tuula sanoo:

  Tuo puhelin vaikuttaa tosi kivalta ja entisessä luurissa on jo akku niin huono, ettei kestä päivääkään!

 614. Usvi sanoo:

  Moikka,
  en ole koskaan kommentoinut vaikka useasti blogiasi luen. Nyt oli otollinen(hehheh) aika osallistua samalla kilpailuun. Itse tosiaan omistan vanhahkon puhelimen missä on jonkin asteinen kosketusnäyttö ja saan ne vanhanaikaiset näppäimet liu’uttamalla näyttöä+takakansi hävinnyt vuosi sitten. Nyt olis kyllä aika saada uusi luuri kun kaveritkin jo sanoo että ajanko pyörällä sun puhelimen yli niin saat vakuutuksen kautta uuden.. Kiva blogi btw.

 615. J sanoo:

  Honor menisi avomiehen joulupakettiin! Hänen Galaxy s3 vetelee viimeisiä ja oon jo vähän huolissani millon se sanoo sopimuksensa lopullisesti irti kriittisellä hetkellä. Avokin mielestä kuitenkin puhlu tulee käyttää loppuun asti eikä rahoja tuhlata uuteen kun vanha vielä ”toimii”…. Lisäksi mies on innostunut kokeilemaan kaikkea uutta ja vastustaa henkeen ja vereen massa-iPhonea joka multakin löytyy :D Tää olis siis opiskelijabudjetilla mahtava tilaisuus huikeeseen lahjaan!!

 616. sofia sanoo:

  Antaisin puhelimen miehelleni. Tällä hetkellä meillä ei ole varaa ostaa hänelle uutta puhelinta.

 617. riina sanoo:

  Mun vanha puhelin ei enää yksinkertaisesti pelitä. Se sammahtelee itsestään, jumittaa ja navigaattori käskee koko ajan ”tekemään u-käännöksen”. Uudelle puhelimelle olisi siis jo kova tarve!

 618. suuuskii sanoo:

  Mä olen just tässä montamonta kuukautta pohtinut jo uuden puhelimen ostamista, mutta vielä en oo saanut aikaseksi, koska raha. Puhelimen valinnassa eniten kiinnitän huomiota kameraan ja tuossa näyttäisi olevan melkosen kiva kamera :) Nykyinen iphone4 on uskollisesti palvellut reilut kolme vuotta, mutta nyt alkaa hidastelemaan ja kun Applekaan ei tee sille enää päivityksiä, alkaa se olemaan tietoturvariskikin. Siksi uusi puhelin tulisi enemmän kun tarpeeseen :)

 619. Henna73 sanoo:

  Nykyinen puhelin alkaa olla entinen, joten tarvetta ois

 620. Kaisa sanoo:

  Nykyinen puhelin vetelee viimeisiään ja rahaa ei oikein just koulun päätyttyä hirveesti ole :( olispa kiva tollanen luuri! :)

 621. salla sanoo:

  Tää tulis ihan mahtavaan saumaan kun oma puhelin vetelee viimeisiään eikä rahaa uuteen ole :/ jospa kerrankin arpaonni suosii myös minua :)

 622. rooosa sanoo:

  Tää osuis niin nappiin! Nimittäin just hajos 3 vuotta vanha iphoneni takakuoren vaihdossa käyttökelvottomaksi, muutenkin vähän on ruvennut mietityttämään nuo applet (samsung on totally NONO!!), niin kiva olis saada käyttökokemuksia puhelimesta mistä en ole edes kuullut, eikä ole juurikaan ennakkoluuloja tai tietoutta. Plussaa myös ettei jokaisella vastaantulevalla olisi ihan täysin samanlainen massaluuri. :)

 623. Lauranniina sanoo:

  Onnistuin kastelemaan iPhoneni lenkillä, koska hikoilin niin paljon. Nyt akku ei kestä tuntia pitempään, näytöllä komeilee jos minkänäköistä ruutua ja raitaa eikä kosketusnäyttö ole aina täysillä mukana. Uusi puhelin tulisi siis enemmän kuin tarpeeseen!

 624. Kata sanoo:

  Mullekkin ihan outo merkki ja siksi olisikin mukava päästä testaamaan.

 625. Nimetön sanoo:

  Oho, luulin että tää on joku superkallis puhelin mutta olikin ”vain” semmonen keskihintainen. Positiivinen yllätys tämä siis! :D (En osallistu arvontaan.)

 626. Sinit sanoo:

  Vanha puhelimeni on alkanut jumittaa, joten uusi olisi haaveissa :)

 627. Janika sanoo:

  Olen miettinyt äidille joululahjaa ja puhelin olis hyvä, kun edellinen ei ota puheluita vastaan ja muuttaa puhelun ”Aku ankka -ääneksi”.. Äiti ei pysty ostamaan uutta puhelinta, koska hän on juuri eronnut ja rahat menevät meihin lapsiin, mistä minulla on tosi huono omatunto… Oma rahatilanteeni ei myöskään riitä lukiolaisena ostamaan äidille uutta puhelinta, mutta jospa mulla olisi kerrankin tuuria ja voittaisin tämän äidille pukinkonttiin :) ehkä sitten äidillä olisi turvallisempi olo, kun tietäisi, että lapset saa aina kiinni ja me lapset voidaan soittaa myös äidille :)

 628. Hanna sanoo:

  Mulla ei oo ollut itselläni mitään hienoja puhelimia koskaan, ja nyt kun äitikin on hommanut itselleen uuden älypuhelimen niin olisi ihanaa kun voisin lähettää hänelle kunnollisia kuvia ja vaikka watsuppailla!
  Se tekisi 400km etäisyyden hieman miellyttävämmäksi:)

 629. Debus sanoo:

  Haluaisin ehdottomasti voittaa puhelimen äidilleni!
  Hän on auttanut minua viimeisen vuoden aikana niin paljon, että ylistävien sanojen ja halusin lisäksi, olisi ihana antaa jotain konkreettista. Äidillä on aina ollut jonkun meistä vanha puhelin, eikä koskaan ole saanut uutta puhelinta.
  Nykyinen hänen puhelimensa on aivan surkea, akku ei kestä ja välillä puhelimeen ei mystisestä syystä pysty soittamaan.
  Joten olisi ihana voittaa tämä hänelle ja taata että saan hänet jatkossa puhelimen välityksellä kiinni varmasti!

 630. Rosa sanoo:

  Mukana ollaan ! Uusi puhelin ois itselleni loistava joululahja koska huono tuuri puhelimien suhteen, juuri hajosi kuukauden vanha puhelin joka oli jo kolmen vuoden aikana KUUDES mikä sanoo itsensä irti :/

 631. Kaisis sanoo:

  uusi puhelin olis haaveissa, ja haaveissa pysyykin,jos ei onni ole myötä,puhelinbudjetti kun on luokkaa 40-50 euroa….

 632. ellak sanoo:

  Oma Lumia ei ole enää iskussaan, uusia päivityksiä ei saa eikä tämän myötä sokelluksiakaan. Olen siis ihan ulkopuolinen uusista villityksistä sovellusmaailmassa. Puhumattakaan akun kestosta, hätinä kestää yhden kolmetuntisen luennon :’) tyylikäs puhelin hyvillä ominaisuuksilla, kukapa ei tuollaista toivoisi!

 633. Prinde sanoo:

  Hei!

  Olemme tuore nuori perhe.
  Meillä on taloudellisesti tiukkaa nyt kun, vauva saapui perheeseemme ja mies aloitti opinnot.
  Olisi ihanaa jos voittaisin puhelimen meille, koska se voisi toimia kamera (pääsisi ikuistamaan ihania hetkiä vauvan kanssa), tietokoneena, tietty puhelimena ja monena muuna.

  Tämä olisi täydellinen joululahja :)

 634. salla sanoo:

  Nykyinen kännykkäni on jo monta vuotta vanha ja uusi pitäisi joka tapauksessa hankkia lähiaikoina, joten tämä puhelin tulisi todella tarpeeseen! :)

 635. Jenni sanoo:

  Täydellinen joululahja! Veljeni puhelin on vedellyt viimeisiään jo useamman ajan, perheellämme ei kuitenkaan ole niin paljon rahaa eikä opiskelija pikkuveljenkään tuloilla ostella juuri tässä ajankohdassa puhelinta joten voi kuinka onnelliseksi tulisin ja onnelliseksi toisen tekisinkään kun paketista paljastuisi uusi puhelin.

  Rakkauden täyteistä joulun odotusta !

 636. EK sanoo:

  Vanha luuri vetelee viimeisiään, ja olen muutenkin miettinyt tätä Honoria seuraavaksi puhelimeksi :)

 637. ninnie sanoo:

  Wau mikä arvonta! Olen etsinyt uutta puhelinta johon vaihtaa, enkä ollut kuullutkaan tästä ennen tätä kirjoitusta! Olisi mahtavaa saada kokeiluun tämä ja toivottavasti löytää vaihtoehto ainaisille samsungeille! :)

 638. Mymmyryy sanoo:

  Syy miksi mun pitäis voittaa tämä puhelin on se, että mulla ei ole koskaan ollut minkäänlaista älypuhelinta :D

  Ja se on totta, mulla on edelleen käytössä antiikinaikainen samsungin puhelin, jossa soittamisen ja tekstaamisen lisäksi ainoana hienoutena on kamera ja taskulamppu.

  Että olisko aika päivittää meikäläinenkin viimein nykyaikaan?

 639. Anna sanoo:

  Haluaisin sanoa antavani puhelimen lahjaksi, jos sellaisen voittaisin, mutta: oma puoli vuotta vanha halpis-Lumia tekee hulluksi! Viestit eivät mene perille, puhelut eivät yhdisty, jää jumittamaan ja seilaamaan eri sivujen välille, herätyskello temppuilee, soittaa omia puheluitaan vastaajaan… Syitä voittohaaveille on siis useita! :)

 640. Kirva sanoo:

  Koska mun kaksi vuotta palvellut iPhoneni sanoi itsensä viime viikolla irti. Juurikin tuo sinunkin tekstissä mainitsemasi akun kesto on ollut pitkään huono ja nyt se lopulta hajosi kokonaan. Olisi ilo kokeilla jotakin muuta, kuin näitä ”massapuhelimia”. Mikä sen upeampaa, kuin saada uusi puhelin joululahjaksi. :)

 641. Laura sanoo:

  Haluaisin voittaa puhelimen ,koska minulla on tällä hetkellä mieheni vanha puhelin missä on ihan surkea akku ja olisi kyllä aivan ihana joululahja saada ihan oma puhelin

 642. Jenzku sanoo:

  Haluaisin antaa pikkuveljelleni tämän puhelimen joululahjaksi, hänen kesällä ostettu samsungin puhelin tippui maahan, jolloin näyttö meni pieniksi palasiksi. Näyttö on,jouduttu teippaamaan, jottei näytöstä,putoaisi,enempää,palasia ja sitä pystyisi vielä käyttämään. Vanhenpani eivät pysty ostamaan hänelle uutta, eikä minullakaan opiskelijana hirveästi ylimääräistä ole. Jos saisin puhelimen yllättäisin sillä veljeni ja antaisin sen hänelle joululahjaksi.

 643. Jentsa sanoo:

  Koska minun nykyinen puhelin on hidas ja akku loppuu koko ajan :( tämä arvonta olisi kyllä kiva voittaa.

 644. Tanja sanoo:

  Haluaisin voittaa tämän puhelimen, jotta voisin antaa sen 16-vuotiaalle pojalleni joululahjaksi. Kerrankin saisi mageen lahjan äidiltä :)

 645. Anna-Mari sanoo:

  Olisin niin uuden puhelimen tarpeessa, en raaski ostaa uutta hienoa, joten voitto olisi kyllä sellainen joululahja, että huuuuh! :)

 646. Matilda sanoo:

  Oma puhelimeni jumittaa ja akunkesto on surkea! Kameraakaan(varsinkaan etukameraa) ei voi kehua. Uusi puhelin tulisi kyllä tarpeeseen!

 647. miyya sanoo:

  Haluaisin voittaa puhelimen sillä nykyiseni (Samsung galaxy S2) vetelee aivan viimeisiään. Akkua saa ladata koko yön ja mielellään sais pari tuntia päivälläkin olla kännykkä piuhassa. Tämä tulisi siis enemmän kuin tarpeeseen! :)

 648. Jenny sanoo:

  Olis aivan mahtava joululahja! Minulla on veljen vanha iphone 4, josta on näyttö rikki:/ Akun parempi kestokaan ei olisi pahitteeksi!:)

 649. Milla sanoo:

  Itselläni ei ole tuollaisiin hienouksiin opiskelijana varaa, joten olisi mahtava voittaa puhelin! Oma älypuhelimeni joutuu tosiaan koko ajan tuossa laturin varressa olemaan…

 650. Ruusu sanoo:

  Nykyisessä kännykässä on näyttö halki ja akunkesto surkea, joten uusi luuri olisi erittäin tervetullut nyt kun ei uutta vielä raaski ostaa! :)

 651. Venski sanoo:

  Sairastuin vakavasti viime vuoden alussa opiskellessani unelma-ammattia jouduin jäämään 23 vuotiaana sairauseläkkeelle. Alkujärkytyksestä ohi päästessään ja joutuessani muuttamaan minulle helpompaan asuntoon.
  Tässä olen vuoden verran kärsinyt vaikeasti taloudellisesta tilanteesta. Arvontoihin osallistun hyvin harvoin, mutta tähän päätin osallistua. Olisi mahtava saada nyky-aikainen puhelin, tällä hetkellä on perus nokian 108, ilman lisäominaisuuksia.
  Honorin iso näyttö auttaisi minua hurjasti näköni takia, lisäksi isomman kokonsa ansiosta minun olisi helpompi käsitellä puhelinta. Olisi mahtavaa saada juuri tämä puhelin, lisäksi se mahdollistaa esim. Fysioterapia-aikojen katsomista netistä ja labra-aikojen varaamisia netistä :)
  Hienoa jos onni kohtaa :)

 652. Sini sanoo:

  Tässäpä olisi hyvä tilaisuus vaihtaa puhelin uudempaan malliin :) Pari vuotta vanha iPhone on jo alkanut kiukuttelemaan, huoh!

 653. Kristaliini sanoo:

  Vanha puhelin alkaa olla jo eläkeiässä. Tilttaa ja hidastelee, olisi oikeasti tarvetta uudelle kyllä. Ja olisipa kiinnostavaa päästä testaamaan ihan uuttaa merkkiä kerrankin ekojen joukossa :)

 654. JuttaK sanoo:

  Minun täytyisi voittaa kyseinen puhelin, koska tarvitsen iltatöissäni paljon puhelinta ja nykyisen lumiani akun kesto on jotain niin surkeaa. Uuden puhelimen ostoon ei kuitenkaan opiskelijalla ole varaa.

 655. Iina K. sanoo:

  Pikkuveljelläni on huono kännykkä akunkestoltaan ja se hittää ulos sovelluksista, joten hänelle antaisin joululahjaksi jos voittaisin.

 656. Pomeloinen sanoo:

  Poikani on 5kk, ja juuri opettelee ryömimään ja liikkumaan, sekä oppii uusia asioita päivittäin. Nykyisessä puhelimessani on niin huono akku, että puhelin sammuu mikäli sillä räpsii kuvia monta kertaa päivässä. Myös otettujen kuvien laatu on todella huono, kuvat heilahtaa hyvässäkin valossa joten kovasti liikkuva poika jää ikuistamatta. Olisi upeaa saada nämä unohtumattomat ensihetket ikuistettua oman mielen lisäksi myös kuvina etenkin miestä varten, joka tekee pitkää työviikkoa ja päivien ainoa piristys on kuulemma pojasta lähetetyt kuvat :)

 657. Nimetön sanoo:

  Kuuskymppinen äippä on innostunut teknisistä vempeleistä ja ottaa tällä hetkellä kaikki kuvansa todella huonolaatuisella kännykkäkameralla, honor-puhelimen kamera ja mahdollisuus siirtää kuvia helposti suoraan nettiin ja faceen tulisi siis enemmän kuin tarpeeseen!:)

 658. Jensku sanoo:

  Haluaisin voittaa puhelimen äidilleni. Äiti sairastui vakavasti viime syksynä ja on siitä asti joutunut käymään usein erilaisissa hoidoissa sairaalassa. Hänen puhelimensa on todella huono, jumittaa ja sammuilee itsekseen. Äiti kuitenkin tarvitsee puhelinta paljon, kun pitää soitella joka puolelle ja hoitaa sairauteen liittyviä asioita, kun työnsäkin joutunut lopettamaan. Myös lääkärit välillä soittavat äidilleni ja täytyy vain toivoa etteivät soita silloin kun puhelin on jumittunut tai sammunut. Kun soitan äidille ja tulee ilmoitus ”valitsemaanne numeroon ei juuri nyt saada yhteyttä” tulee aina hirveä pelko että äidille on sattunut jotain. Onneksi tähän asti kyse on ollut vaan puhelimen sammumisesta, mutta joka kerta sitä pelästyy. Olisi ihana antaa äidille kunnollinen puhelun joululahjaksi <3

  Hyvää joulun odotusta koko teidän perheelle!

  -Jensku

 659. Elina sanoo:

  Olisi mahtavaa voittaa uusi Honor-puhelin, sillä nykyisessä luurissani on aivat megasurkea kamera. Olisi ihanaa ottaa meidän koiranpennusta laadukkaita kuvia puhelimella, sillä se kulkee aina mukanani. Pidän blogia koirastani ja sen kuvasisältö paranisi varmasti hurjasti uuden puhelimen myötä. :)

 660. Linnea sanoo:

  Tuo olis kyllä ihan lottovoitto. Mun ikiaikainen puhelin nimittäin kaipais päivitystä :D se ei vaan oikeestaan tällä opiskelijabudjetilla taida oikein onnistua. Mulla kans akun kesto on se huimat pari tuntia ja senpä takia sitä ei esim. bussissa tai koulussa voikkaan koko aikaa käyttää.. EN myöskään omista edes etukameraa, joten sekin olis ihan huippu juttu.

 661. Helena sanoo:

  Mulla on ollut huono tuuri HTC:ni kanssa, kun on jo noin 9 kk ajan näyttö ollut enemmän tai vähemmän sirpaleina, kun puhelimen ostin 10 kk sitten. Lisäksi akunkesto on huono ja puhelin on muutenkin alkanut kiukkuilemaan. En ole malttanut uutta ostaa kun sen verran rahaa tuohon laitoin, ja ottaa päähän omakin tyhmyys kun niin nopeasti tuon sain hajotettua :D
  Kauaa en tuota kyllä enää jaksa, joten pian ois edessä muutenkin uuden luurin ostaminen. Nyt oiskin sitten ihana mahdollisuus saada vieläpä ilmaiseksi ihan upeelta vaikuttava puhelin. Ois ihan mahtavaa saada käyttöön tuollainen! :)

 662. Hoopee sanoo:

  Minun pitäisi voittaa puhelin, koska samsungini pimeni yht’äkkiä, ja nyt tunnen itseni orvoksi :D toivottavasti saisin honorista uuden kaverin :)

 663. Eve sanoo:

  Haluaisin saada tämän puhelimen siksi, koska itselläni ei juurikaan ole varaa opiskelijana ostaa uutta puhelinta ja nykyinen nokia e7 vetelee viimeisiään, + lyön vaikka vetoa että tuo puhelin on puolet kevyempi verrattuna tähän tiiliskiveen :D. Olisi myös mukavempi pitää paremmin yhteyttä kavereihin ei niin kömpelöllä puhelimella ja astua muutenkin nykyajan puhelinmaailmaan :)

 664. Noora sanoo:

  Mä haluaisin voittaa ton puhelimen koska kiinnostuin siitä heti! Oon nyt muutaman kuukauden pohdiskellu, että mikä olis mulle se ’se oikea’ luuri, enkä ole vielä päätynyt mihinkään lopputulokseen. Lähes kaikki tuntuu kivalta ja kokeilemisenarvoselta, mutta puhelinta kun ei voi ihan parin kuukauden välein vaihtaa niin.. :D Tää vois olla jopa se mun ’se oikea’ ainakin näin ekavilkasulla! :)

 665. milla sanoo:

  Onpa tyylikäs puhelin! Jos itselleni arpaonni suosii aijon kyllä antaa puhelimen poikaystävälleni lahjaksi. Intin päättymistä lahjaksi koska alle kuukausi, jeeeeee!!! Hahah

 666. tiiatsu sanoo:

  Kaikki edelliset puhelimet on olleet näitä samsungeja joten tietysti tälläinen uusi ihanuus vaikuttaa mahtavalta varsinkin kun tämä nykyinen tilttailee ja sammuttelee sovelluksia ihan itsestään ja akunkesto on kanssa asia mikä ei ole kehuttavaa tässä puhelimessa!

 667. Lauretzkeli sanoo:

  Hei! Haluaisin voittaa kyseisen puhelimen, koska omassani on menny akku ihan kak*eliksi, ei lataa 54% enempää ja kun akkuun saa hiukankin virtaa aseteltuani laturin tarkasti tiettyyn kulmaan, humahtaa se todella nopeasti nollille. Kahden päivän akun kesto kuulostaa siis uskomattomalle, melkein mahdottomalle! :D Mun täytyisi ostaa myös uusi läppäri, jotta saisin kirjoitettua opparin, mutta kaikkeen ei ole varaa.. Ois siis ihan huippua jos tällasen puhelimen täältä sun blogin kautta voittaisin! :))

 668. jonna sanoo:

  Koska tarvitsisin uuden puhelimen sillä nykyisestä on näyttö jo niin rikki, ja sillä ei juuri voi hoitaa s.posteja eikä mitään koulu hommia. Sekä oon innokas kokeilemaan muita merkkejä kuin nokia,samsung,iphone. Puhelimelta toivon juuri hyvää kameraa, akun kestävyyttä ja selkeyttä.

  huippu kilpailu! hyvää joulun odotusta teille koko perheelle :)

 669. Heidir sanoo:

  Haluaisin puhelimen koska olen kyllästynyt tähän hitaaseen iphoneeni. Olisi mahtavaa saada noin mahtava joululahja kun näin lähihoitajana raha on aina tiukilla. Voisin sitä joulun pyhät tutkiskella täällä töissä :)

 670. Ripe sanoo:

  Huhuh, onnea vaan sulle valinnassasi mitä nyt lueskelin muutaman kommentin!

  Itse tarvitsisin uuden puhelimen aika samanlaisista syistä kuin muutkin.(vanhan samsungin ollessa rikki)
  Akun kesto on olematon näin nuoren opiskelijan käytössä ja tosiaan tuon 2pv:n akun kesto olisi unelma! (tällä hetkellä kuljetan mukanani lisäakkua joka on vähän kömpelö ja käytössä JOS on muistanut ladata)
  Tuommoinen puhelin olisi aivan mahtava omaan käyttöön saada ja näin opiskelijana ei oikein rahoja löydy semmoiseen. Oma tietokoneeni vetelee myös viimeisiään joten koulutöiden tekoa ja tulevia ylppäreitä ajatellen Honor helpottaisi varmasti!

 671. Maisu sanoo:

  Haluaisin voittaa Honor 6 koska nykyinen Samsung core plus on ollut mulla 10kk, siinä ei akku kestä pitkään ja se lagaa koko ajan. Instagramiin kuvia lisättäessä se tekee kuviin johonki reunaan mustan rannun, tämä on ilmennyt parilla muullakin coren omistajalla. Lisäksi siinä on näyttö sirpaleina. Olis mahtavaa saada tosi hyviä kuvia koiristani ja kehata vielä julkasta jossain. Haluaisin kokeilla jo uutta merkkiä.

 672. Aannnii sanoo:

  Mä todellä akin tarvitsisin uuden puhelimen. Vanha reistailee jatkuvasti eikä kosketusnäytön kaikki näytönkohdat toimi, joten jopa viestien kirjoittaminen ja soittaminen onnistuu vain jatkuvalla säätämisellä ja pitkillä hermoilla.. Uusi puhelin olisi siis todella tervetullut, kun ei ole oikeen ylimäärästä laittaa kunnollisen puhelimen ostoon.

 673. Hanski sanoo:

  Haluaisin voittaa Honor 6:en koska olen opiskelija, jolla ei ole varaa ihan tämänpäivän parhaimpiin puhelimiin. Viimeiset kolme viikkoa olen sinnitellyt nokian näppäinpuhelimen kanssa ihan vain sen takia että Samsungin galaxyni on ollut huollossa. Se oli siis ensinmäinen ja viimeinen samsungi minulle ja haluaisin päästä testaamaan jotain ihan uutta merkkiä. Tuntuu, että nykyajan puhelimet eivät kestä kovinkaan paljon ja jos haluaa oikiasti sen hyvän puhelimen. Hyvien puhelimien hinnat huitelevat pilvissä. Sellaiseen ei näin opiskelijana ole varaa, mikä harmittaa suuresti. Olen kova käyttään puhelinta ja haluan juurikin tuota akunkestoa siltä. Honor 6 kuulostaa merkiltä, joka on luotettavan hyvä ja juuri minun käyttööni sopiva puhelin.

 674. teme sanoo:

  Haluaisin voittaa koska mun lumia ei enää pelitä eikä näin joulun tienoilla oo rahaa ostaa uutta.

 675. Jenni sanoo:

  Tuollainen puhelin olisi minulle ihan unelmien täyttymys! En ole vielä koskaan mitään älypuhelinta omistanut ja nyt olisi vihdoin aika sellaiselle :) Myöskin ensimmäistä kertaa minulla olisi kännykässä kunnon kamera, ei tarvitsisi kantaa enää omaa mukana.

 676. Essi sanoo:

  Haluaisin voittaa puhelimen, koska minulla ei ole ikinä ollut käytössä mitään markkinoiden parhaimmistosta olevaa puhelinta. Olen myös opiskelija, joten rahat tuollaisen ostamiseen tuosta vaan eivät ilmestyisi tililleni. Ja tuo akun kesto kuulostaa aivan huipulta, joten sen haluaisin myös testata! :)

 677. Kaisla sanoo:

  Haluaisin puhelimen, koska haluaisin ilahduttaa äitiäni :) Itselläni on hyvä puhelin mihin olen tyytyväinen, mutta äitillä ei. Hän on toooooosi pitkään tapellut iän vanhan luurinsa kanssa, muttei raski hommata uuttakaan, koska nykypäivänä uudet luurit maksavat melkoisen paljon, varsinkin jos haluaa suht hyvän sellaisen. Eli antaisin puhelimen äiskälle yllärilahjana! :)

 678. miraaa sanoo:

  Haluaisin voittaa Honorin koska mun nykyisessä puhelimessa on niin surkee akku, ei kestä päivääkään :(

 679. Amanda sanoo:

  Äidilläni on todella surkea ja vanha älypuhelin ja mielestäni hän ansaitsee upouuden ja paremman, sillä kuitenkin käyttää puhelinta paljon sekä vapaa- että työajalla. Tämä puhelin siis menisi joululahjaksi äidilleni.

 680. Annika sanoo:

  Haluaisin voittaa uuden Honor 6, sillä mun melkein kaksi vuotta vanha Samsung X-Coverini on jo niin elämää nähnyt niin ulkomuodoltaan kuin toiminnoissaan, että uuden puhelimen hankinta olisi edessä joka tapauksessa. Näyttö tästä ”duudsonin kestävästä” (muttei ilmeisesti Annikan kestävästä:D) puhelimesta on aivan tuusannuuskana ja puhelin on hidas kuin etana ja herjaa koko ajan, että muisti on täynnä vaikka siellä ei ole muita sovelluksia kuin WhatsApp. Perheeni on myös nyt taloudellisesti aika heikoilla, joten isältäni tuskin saan apuja kännykän ostoon. Anyway, olisin äärettömän kiitollinen, jos lapsienvahtimisesta ansaitsemiani rahoja ei tarvitsisikaan käyttää puhelimeen, vaan voisin tehdä niillä jotain muuta :)

 681. Essiiih sanoo:

  Ihan mieletön kilpailu. Tämmösen lahjan ku pukki tois omaan konttiin.. Oma puhelin sanoo itteensä irti ja näyttöki halki eikä tosiaan oo varaa ostaa uutta nyt kun vauvakin tulossa maailmaan :)

 682. tatjankiina sanoo:

  iPhone4 näytön lasisirpaleet alkaa tuntua jo ikävältä sormissa, eikä uuteen ole kolmen kuukauden karenssista kärsivällä työttömällä varaa! :( tämä olisi minulle kuin lottovoitto! :)

 683. JenniK sanoo:

  Nykyinen samsung galaxy note puhelimeni on tullut tiensä päähän. Puhelin saa olla jatkuvasti latauksessa, sillä muutoin sillä ei pysty tekemään mitään. Uusi puhelin tulisi myös sopivasti joululahjaksi itselleni.

 684. Jansku sanoo:

  Olisi mahtavaa voittaa tämä Honor 6 puhelin ei itsellenk vaan miehelleni. Olisihan se mukava että hänellä olisi kerrankin parempi puhelin kun itselläni. Hänen nykyinen kapulansa vetää viimeisiä ja kun hän on niin huono muistinen sen lataukseen laitosta niin aina tärkeillä hetkillä häntä ei saakkaan välttämättä kiinni. Nyt olisi oiva tilaisuus antaa hänelle uusi puhelin ei pelkästään joululahjana vaan ihan vain jo että pystyy ajankohtaisesti hänet hälyttämään mukaan synnytykseen, jos ei ole synnytyksen käynnistyessä kotona.

 685. T. Karoliina sanoo:

  Mun puhelin on ollut mäsänä jo pidempään, jos haluat kuulla mitä vastapuoli sanoo on kaiutinta pidettävä päällä. Ärsyttää suunnattomasti kun esim. jotain virallisempia asioita ei viitsisi kaikkien kuullen setviä vaan aina pitää odottaa, että on kotona yksin puhumassa. Uusi ja toimiva puhelin olisi paras mahdollinen joululahja :)

 686. nappuli sanoo:

  Minä haluaisin voittaa kyseisen puhelimen aviomiehelleni joululahjaksi. Hänellä on antiikin aikainen lumia josta on mm. mikki rikki joten puhelut hänen pitää aina hoitaa handsfreellä. Olisihan se ihana antaa jotakin oikeasti tarpeellista rakkaalleen joululahjaksi :)

 687. Johanna sanoo:

  Itse en tarvitse uutta puhelinta, joten haluaisin antaa puhelimen veljelleni joka sitä tarvitsisi!:) Käsittämätöntä miten tossa voi olla noin hyvä kamera! :D

 688. Indien sanoo:

  Tuo akunkesto on nykyisissä puhelimissa aivan uskomatonta, ja aina ei tietenkään ole mahdollista piuhan päähän. Nykyisin ei ole kuin lankapuhelimia nuo älypuhelimet kun jatkuvasti saisi ladata. Todellista käyttöä löytyisi tuollaiselle :)

 689. P sanoo:

  Jos sattuisin voittamaan kyseisen puhelimen, en sitä ottaisi omaan käyttöön. Se menisi joulupakettiin poikaystävälleni. Hän osti minulle viime jouluna uuden puhelimen, vaikka olisi jo silloin tarvinnut sitä enemmän itse. Hän todellakin ansaitsisi uuden luurin vanhan tilalle :3

 690. Heini Harsunen sanoo:

  Haluaisin oikeastaan tarvitsisin uuden puhelimen, koska tämä nykyinen iphoneni on aivan täys sanonko mikä. Näyttö halki, niin hidas ja laginen ettei ole edes kiva selailla sovelluksia enää..Tota puhelinta pyydän kyllä joululahjaksi jos ei arpa onni satu kohdalle :D

 691. Milka sanoo:

  Mulla ei ikinä ole ollut tuliteräuutta puhelinta. Tälläkin hetkellä kädessäni on äitini ikivanha puhelin, eikä mitenkään toimiva sellainen. Bloggaajana olisi kiva päivitellä blogiin joskus myös puhelimen kautta kuvia, sillä kameraa on todella raskasta raahata ympäriinsä all day every day :-D

 692. Minä moi sanoo:

  Uusi puhelin tulisi tarpeeseen. Nykyinen samsung tökkii ja tilttaa ja akku ryttyilee. On siis varsinainen murheen kryyni. Mihinkään ei uskalla kauemmaksi (2h) aikaa lähteä ilman laturia. Kiitos jo etukäteen mahtavasta kisasta. :)

 693. Lare sanoo:

  Haluaisin voittaa kyseisen puhelimen, koska minulla on ensimmäinen nokia lumia mitä on tullut tai ainakin ensimmäisiä. Puhelimesta on virtanappi ja näppäinlukon avaus nappi hajonnut, avaan puhelimen käynnistämällä kameran, virtoja ei saa päälle ilman laturia. Kameralla ei saa juuri minkään näköisiä kuvia, minulla on kolmelasta ja olen tällä hetkellä työtön joten ei yksinkertaisesti ole varaa ostaa uutta ja joutuu tällä sinnittelemään.
  Kamerani olen aikoinaan myynyt rahapulan takia, joten puhelimen kameralla yritän ainakin ikuistaa joitakin hetkiä lasten kanssa, valokuvausta harrastaneena on turhauttavaa edes yrittää ottaa kuvia yleensä joutuu sitten pyytämään ystäviä ottamaan kuvia kun sattuvat kylään tulemaan, että saa edes jotain kuvia lapsista mitkä ovat teettämisen arvoisia.
  Tietokonetta ei tällä hetkellä ole (miehellä armeijassa mukana) ja maksan puhelimella laskut ja hoidan kaiken puhelimen välityksellä tällä hetkellä ja niinä hetkinä kun on tietokone, meillä ei ole nettiä erikseen vaan jaamme puhelimella netin tietokoneelle ja sitä en edes tällä puhelimella pysty tekemään.
  Uusi puhelin tulisi enemmän kuin tarpeeseen ja piristäisi kummasti tätä arkea.

 694. Ansu sanoo:

  En oo koskaan kuullut kyseisestä merkistä, mutta arvostelujen perusteella kuulostaa kyllä mielenkiintoselta:) Itse omistan tällä hetkellä Samsung Galaxy s2 ja se vetelee kyllä viimeisiään… Muistia on todella vähän vaikka sovellukset on poistettu minimiin (instagram ja whatsapp). Puhelimessa on muistikortti, mutta silti muistia ei ole. Puhelin on jo niin vanha, ettei sinne totaallisesti mahdu enää mitään.. Käytössä en voi ottaa kuvia sekä sivuhistoriaa ja viestejä on poistettava koko ajan, että uudet viestit mahtuvat tulemaan. Todella rasittavaa :D Akkukin kestää päivän, aamulla otan laturista ja kun illalla tulen kotiin on puhelin pistettävä samantien lataukseen.

 695. Sanna sanoo:

  Ensinnäkin ihan mielettömiä kuvia tolla puhelimella oot saanu, vau. Ei tosiaankaan uskoisi että on ”vain” puhelimella otettu. Mä en itse uutta puhelinta tarvitse, mutta mä haluaisin antaa mun ihanalle isosiskolle uuden puhelimen lahjaksi ja toi ois just ihan mahtava hänelle. <3 Elikkäs jos niin onnellisesti kävisi et voitto osuisi kohdalle niin se lähtisi pukinkonttiin isosiskolle, josta on tullut vuosi vuodelta vain tärkeempi.

 696. rike sanoo:

  puhelimeni tippui vessanpönttöö. ja nyt mennään sitten ikivanhalla puhelimella :(

 697. Hertta sanoo:

  Kyllä toi akunkesto houkuttelee!!!

 698. Jassu sanoo:

  Olen haikaillut uuden puhelimen perään jo hetken aikaa sillä vanha kännykkäni ei enää suostu avaamaan edes facebookia :( Mä niin tarviin uuden luurin!

 699. Ira sanoo:

  Olisi tosi hienoa voittaa tällainen miehelleni lahjaksi!

 700. 1609 sanoo:

  Kuin tilauksesta! Tiputin tänään veljeltäni saadun lumian ja näyttö tietysti palasina. Nyt näpyttelen viestejä siis vanhasta nokian liukunäppäimellisestä puhelimesta, ihan kamalaa! Raha tilanne ei anna periksi uuteen puhelimeen vielä pitkään aikaan, toivotaan siis parasta kisan tiimoilta. :)

 701. Tiina K sanoo:

  Olisipa mukava joululahja – itselleni :) pitkään pitkään aikaan en ole ostanut/saanut itselleni mitään uutta, lasten tarpeet menevät edelle tälläisenä aikanakun varaa ei ole mihinkään ylimääräiseen. Kyllä varmasti piristäisi uudenkarhea älypuhelin!

 702. K sanoo:

  Mulla on itsellä ollut juurikin iPhone että Samsung. Ja sama ongelma löytyy myös täältä. Akunkesto. Olisi mahtavaa päästä kokeilemaan jotain aivan täysin uutta ja tuntematonta!

 703. PJ sanoo:

  Mun äiti on antanu mulle paljon elämässä ja mä haluaisin voittaa tän puhelimen, et voisin antaa toimivan omani just ja just toimivan äitin puhelimen tilalle :)

 704. Hoynis sanoo:

  Osallistun! Mies onnistui kesällä kalareissulla innostuksissaan tippumaan veneestä järveen puhelin taskussa ja on siitä asti käyttänyt 10 vuotta vanhaa peruspuhelinta jonka huippuominaisuuksiin kuuluu mm. puhelut, tekstarit ja vanha kunnon matopeli ;) Joululahjapakettiin menisi siis tämä!

 705. kata sanoo:

  Jo lähes uskomattomaan ikään (4 vuotta) kerennyt vanha iphone 4 puhelimeni on toiminut täysin moitteettomasti kaikki nämä vuodet, kunnes elokuusta lähtien sillä ei ole jostain syystä voinut enää puhua puheluita. Olen kuitenkin hyvin pärjännyt ilman puheluita sillä viestit ja whatsapp ovat ajaneet asian. Muutin kuukausi sitten omaan kotiin toiselle paikkakunnalle ja nyt on pikkuhiljaa tullut tarve myös ihan oikeasti puhuen vaihtaa kuulumisia vanhempien ja ystävien kanssa, siksi uusi puhelin olisikin tähän tilanteeseen juuri täydellinen.

 706. lurpu sanoo:

  Haluaisin voittaa tämän kilpailun, koska viimeviikolla joku päätti varastaa oman puhelimeni ja käytössä on tällä hetkellä niin vanha puhelin, että joudun oikeasti näppäilemään näppäimiä monen vuoden tauon jälkeen. Opiskelijalla ei ole koskaan varaa tälläisiin yllätys menoihin, joten tämä pelastaisi paljon :)

 707. Krista sanoo:

  Itselleni puhelinta en haluaisi enkä tällä hetkellä tarvitse, mutta puolisoni on toivonut juuri honor 6:ta itselleen. Joululahjaksi tämän hänelle antaisin! :)

 708. VJ sanoo:

  Honor 6 ois ihan huippuylläri! Omassa samsungissani on samaa vikaa, mitä teijänkin puhelimissa aikasemmin – ihan mielettömän kökkö akku. Jouduttu vaihtaa uuttakin akkua jo, mutta ei niin ei… Lisäksi ois hienoo siirtyä jo vähän isompaan älyluuriin ihan vaan kun tulee sillä kännykällä datattua sen verran reilusti – ei meinaa mini enää riittää. :D

 709. Jensu sanoo:

  Tämä puhelin olisi niin hyvä mun äidille! Äitini laittaa aina muut edelleen, eikä ostele juurikaan mitään itselleen. Hän on ostanut viimeksi itse puhelimen vuonna -99, ja sen jälkeen mennyt muiden vanhoilla. Olisi hienoa saada antaa hänelle lahjaksi vihdoin ihka uusi puhelin jossa on toimintoja joita hän ei osaa edes kuvitella :D

 710. Nonnaa sanoo:

  Nykyinen puhelin on palvellut uskollisesti jo monta vuotta, mutta tulossa tiensä päähän. Tähän vanhaan ei saa nettiä, puhumattakaan selfien otto mahdollisuuksista :D Uusi puhelin toisi minut nykyaikaan ja voisin ladata jopa kauan haaveilemani instan!

 711. Lensku sanoo:

  Olisi ihanaa antaa tuo kyseinen puhelin poikaystävälleni joululahjaksi. Itse ostin juuri hetki sitten uuden puhelimen, joten itselläni ei pakottavaa tarvetta uudelle puhelimelle ole, mutta poikaystäväni tiputti puhelimensa kesällä muutaman kerran lattialle, minkä seurauksena puhelimesta meni näyttö rikki. Näin opiskelijana ei ole aina mahdollisuutta ostaa ja ilahduttaa toista uusilla ja mahdollisesti kalliilla asioilla. Tämä puhelin ilahduttaisi varmasti poikaystävääni, sekä minua, kun kerrankin saisin antaa lahjan, jolle todella olisi hyödyllistä käyttöä! :)

 712. mirkkuli sanoo:

  Oispa kiva voittaa, koska puhelimen vaihto edessä ja haluaisin kokeilla jotain uutta ja erilaista! :)

 713. helmi sanoo:

  Haluaisin voittaa, koska nykyisen puhelimeni näyttö on hajalla ja säröt on etukamerassaki :/ :D akun pitempi kesto ois myös tosi jees :)

 714. ansku sanoo:

  En haluaisi voittaa puhelinta itselleni vaan siskolleni tädelliseksi joululahjaksi, koska hänen nykyinen puhelimensa on kuin kivikaudelta.

 715. Rietu sanoo:

  Minä haluaisin voittaa kyseisen puhelimen, mutta en itselleni, vaan avopuolisolleni joululahjaksi ja lahjaksi siitä, että hän on maailman paras avopuoliso. Hänen nykyinen puhelimensa on pian pääsemässä puhelimien taivaaseen monen kuluttaneen vuoden jälkeen, joten uudelle olisi todellakin käyttöä ! :D

 716. Jjjanikaa sanoo:

  Taas kerran mahtava arvonta! Itselläni on tällä hetkellä siskoni puhelin, sillä omani hajosi! Haluisin antaa siskoni oman puhelimen hänelle itselleen mahd. pian, joten olisi tämän kilpailun voitto kyllä huikea juttu!!! :) opiskelija kun olen ja 18 v täyttänyt eivät vanhemmat enään auta elämisessä, varsinkaan isäni… Olisi mukava jotain voittaa koulun loppumetreillä :)

 717. Enni sanoo:

  Ehdottomasti mukana! Ois mahtavaa voittaa tämmönen puhelin, joka ei oo niin massaa kuin muut älypuhelimet! :)

 718. salsa sanoo:

  Olisi piristävää joskus kilpailussa, ja vieläpä tuollainen puhelin. Entinen sammuilee tasasin väliajoin joten olisi ihana jos ihmiset saisivat minut kiinni.

 719. TiTana sanoo:

  Tarvitsen uuden puhelimen, koska nykyisessä Nokian Lumia 900 on Windows 7 käyttöjärjestelmä, eikä siihen saa ladattua tarvitsemiani sovelluksia. Myöskään vanhoja sovelluksia ei päivitetä. Kallis oli kun ostin, eikä kukaan tietenkään tyhmää valaissut ja ilmoittanut Windows 8 jättävän 7 jalkoihinsa. :(

 720. lotttaa sanoo:

  Tää olis niin huikee joululahja äidilleni, jolla on vielä näppäinpuhelin käytössä☺️

 721. mira sanoo:

  Uus puhelin olisi enemmän kuin tarpeessa meidän perheeseen, mun samsung galaxy 3 tippui valehtelematta 30cm korkeudesta matolle ja näyttö pimeni samantien eikä sitä kannattanut enää edes yrittää korjauttaa (vaikka siitä edelleenkin maksetaan) mun mies antoi sen oman älypuhelimen mun käyttöön, koska olen äitiys lomalla ja haluan kuvata jatkuvasti tuota pientä 5kk vanhaa poikaa:) nyt siis miehellä varapuhelin mikä on suoraan sanottuna sellainen millä voi vaan soittaa ja pistää tekstiviestin, mikä nostaa meidän puhelinlaskua:( meillä ei ole tosiaan varaa uuteen puhelimeen ennenkuin vanhat on maksettu vuoden päästä pois:d tää olis ihan mahtava juttu voittaa ja kädet ristissä täällä toivon että ehkä tällä kertaa;) vaikuttaa tosi hyvältä puhelimelta, miehellä pitkät työvuorot ja pitkä akunkesto omisi täydellistä:)))!

 722. Sininen sanoo:

  Moikka!

  Uuden puhelimen voittaminen olisi ihan mieletön juttu just tähän hetkeen!! Meillä syntyisi varmaankin mieheni kanssa taistelu siitä, kumpi puhelimen saisi :D Molemmilla tämänhetkiset Lumiat vetelevät viimeisiään, ja koitamme niiden kanssa nyt sinnitellä. Meillä on pikkuinen 3kk ikäinen tytär, josta luonnollisesti otamme kuvia suunnilleen joka ikinen hetki ;) Puhelin vaan on tällä hetkellä ainoa kamera mikä meillä on, ja oma kamerani on jo lakannut toimimasta. Olemme juuri muuttamassa, joten rahareikiä kyllä riittää! Tässä on kyllä mahtava kilpailu ja tilaisuus, olisi mieletöntä voittaa uusi ja erilainen puhelin! :)

 723. Sanberry sanoo:

  Haluaisin voittaa puhelimen, koska nykyiseni putosi töissä taskusta vesisankkoon.. Muuten toimii täysin, mutta lukitus/sammutus nappi ei –> Jos puhelin sammuu niin sitä ei saa enää päälle.
  Silti suurinsyy siihen miksi haluaisin tuon puhelimen on se, että minulla ei ole koskaan ollut kallista puhelinta. Hyvä kamera oisi myös suuri plussa, koska kuvaan paljon. :)

 724. slome sanoo:

  Nyt osuis voitto kerrankin oikeasti oikeeseen hetkeen! Vanha galaxy sanoi ittensä irti ja oon ajatellu että olis kiva kokeilla kerranki jotain ihan uutta merkkiä! Joten peukut pystyyn, tästä mä tykkäisin! :)

 725. Hemppu sanoo:

  Olisi ihan mahtavaa voittaa kyseinen puhelin, koska tänhetkinen 2,5 vuotta vanha iPhone 4S vetelee viimeisiään! Tämänkin kommentin kirjoittaminen on kestänyt jo ikuisuuden ja akku hupenee silmissä ;D Uudet puhelimet vaan tuntuvat nykyään olevan niin hirmu kalliita, että olen päättänyt sinnitellä tämän kanssa niin kauan kuin henki vaan joten kuten pihisee. Lisäksi olisi kiva päästää kokeilemaan jotain uutta, jota ei muilta vielä löydy :)

 726. pepppla sanoo:

  Olisi ihanaa voittaa uusi puhelin! Vanhassa on koko ajan akku rikki ja sammuilee ja jumittaa muutenkin :/

 727. Tuuja sanoo:

  En haluaisi voittaa puhelinta itselleni, vaan isoveljelleni. Hänellä on ollut vuosikausia iänikuinen vanha nokialainen, minkä akku ei ole enää mistään parhaammasta päästä. Yhteydenpito on siis joskus erittäin hankalaa, kun asutaan eri osoitteissa suurimman osan vuodesta. Tuo puhelin olisi mahtavin joululahja hänelle mitä voisin ikinä haaveilla, mutta opiskelijabudjetilla ei ole varaa ostella mitään hirveän kallista.

 728. Tuuli sanoo:

  Mä todellakin haluaisin voittaa kyseisen puhelimen, sillä köyhänä opiskelijana mulla ei oo varaa uuteen puhelimeen ja vanha puhelin vetelee viimeisiään. Olisi hienoa saada edes joskus noinkin upea puhelin, josta voi vain haaveilla sen kalliin hinnan vuoksi. Älypuhelimiin ei ole siis ollut varaa ja kaverin vanhalla Nokian kosketusnäytöllä ollaan menty viimeiset pari vuotta.. Jospa vihdoin minulle kävisi tuuri ja saisin ikioman älypuhelimeni :)

 729. emppuuu sanoo:

  tarpeessa olis kyllä uusi luuri, vanha temppuilee ja takkuilee jatkuvasti ja akku kestää max 5 tuntia joten alkaahan tässä hermo pikkuhiljaa sen takia kiristyä :D rahaa taas ei niin paljoa ole ylimääräistä että sillä paremman puhelimen saisi, osui juuri oikeaan saumaan tämä arvonta :)

 730. Janttara sanoo:

  Minä olen niin älytön ettei mulla ole vielä tähän päivään mennessä ollut älyluuria. Joten kaipa sitä pitäisi saada tämä älykkyytensä vähintään tuplattua ellei triplattua moisen älypuhelimen muodossa. Vakavasti sanoen on minulla ollut vähän sellainen periaate, etten vanhasta luovu, ennen kun se hajoaa. Ja nyt se hajoaa. Joten ehkä nyt olisi minunkin aika siirtyä älyaikaan…

 731. Annikap sanoo:

  Heippa! Aivan mahtava kilpailu uudesta puhelimesta haaveilevalle. Olen tällä hetkellä opiskelija, joka yrittää vimmatusti säästää uuteen puhelimeen. Opiskelujen takia en ole missään töissä ja kuukauden päivät elän opintotuella josta ei valitettavasti jää yhtään rahaa säästöön. Suunnitelmissa olisi käyttää veronpalautukset uuteen puhelimeen, mutta mielummin ne rahat laittaisin säästötilille! Toivottavasti arpaonni suosisi tällä kertaan! :-)

 732. krista sanoo:

  Me tarvittais meidän talouteen uusi puhelin. En ole vielä varma, kummalle tämä menisi, mutta mulle tai miehelle tulisi käyttöön. Meillä kyllä nimittäin on kaksi puhelinta, mutta sitä ei uskoisi, koska kodin seinien sisäpuolella käytetään vain yhtä, sitä mun. Mun miehellä on iänikuisen vanha puhelin, samsungin joku ensimmäisiä älypuhelimia, mutta hän ei suostu ostamaan uutta. Käyttää aina ylijäävät rahat palkastaan mielummin perheen hyväksi, tai laittaa säästöön.
  Niimpä hän käyttää puhelintaan vain muualla kuin kotona(soittamiseen&viestittelyyn) ja mun puhelin on sitten se, jolla pelataan, käydään netissä ja soitetaan kotona ollessa. Aina kun etsin puhelinta sieltä, mihin sen jätin, arvaan jo ettei se siinä ole :D Ymmärrän sen kyllä, ja hyväksyn, mutta oishan se ihanaa saada oma puhelin omaan käyttöön!

 733. KCP sanoo:

  Mulle ei ole tärkeintä merkki vaan toimivuus. Jos halvemmalla saa hyvän, olisin mielelläni kiinnostunut testaamaan. Puhelin vaatisi muutenkin päivitystä, sillä vanha alkaa takuta niin paljon, ettei ota vastaaan edes multimediaviestejä

 734. Noora sanoo:

  Haluaisin voittaa puhelimen avomiehelleni joululahjaksi. Hänellä ei ole ikinä ollut älypuhelinta, ja tämänhetkinen rahatilanteemme ei sellaisen hankkimiseen sovi. Olisi upeaa yllättää mieheni tällaisella paketilla! Mahtava kilpailu, toivottavasti onni potkaisisi! :)

 735. Henskus sanoo:

  Haluaiso voittaa puhelimen sillä nykyinen puhelimeni olisi jo ihan hyvä vaihtaa uudempaan ja tämä olisi tottakai loistava tilaisuus kokeilla uutuus puhelinta. Tämän puhelimen ominaisuudet kuulostavat ihan mahtavilta!

 736. linda sanoo:

  Mä haluaisin tän niin kovasti, koska mun nykyinen ei täytä edes niitä vähäisiä kriteerejä mitä tarvisin. Netti ei toimi lähes milloinkaan, akku pitää ladata monen monta kertaa päivässä, tyhjenee jo tunnissa/parissa. Kamerakin on pelkkää pikselimössöä, puhelin ei aina anna soittaa eikä vastata, ja jumittaa joka hetki. Tarvitsen sellaisen puhelimen jolla vois soittaa, selata sähköpostin, ja ottaa kuvia joista sais selvää. Tykkään tosi paljon kuvata, ja tarvitsisin uuden kameran, mutta kaikkeen ei oo vaan varaa.
  Haluaisin pitää perheeseen, ystäviin ja tuttaviin yhteyttä, ja just tämä ois omiaan siihen.
  Toivottavasti arpaonni suosis tälläkertaa! :)
  onnea kaikille arvontaan!

 737. lt sanoo:

  Wautsi miten mahtavalta tää kuulostaakin! Kävin tutustumassa tähän puhelimeen tarkemmin tuosta linkistä. Haluaisin tän, koska tarvitsisin puhelimen jossa hyvä matkakamera, tää ois niin huippu! Oon jo aikasemmin kattonu tätä, mutta ei oo rahaa millä ostaa.
  Toisakseen haluaisin antaa tän mun äidille, koska hän on tullut juuri mukaan tähän uuteen teknologiaan, ja sen nykyinen puhelin on myös ihan seula.

 738. Marjaana Luokkala sanoo:

  Uusi puhelin tulisi tarpeeseen, kun mulla on vielä vanha ”tyhmä” nokialainen, jossa ei kaikki näppylät enää pelaa ekalla painalluksella.

 739. Azlakki sanoo:

  Luin tästä merkistä jonkun jutun ja kiinnostuin. Olisi kiva päästä testaamaan, hyvä kun tulee markkinoille uusia haastajia

 740. Nimetön sanoo:

  Haluausun voittaa puhelimen ja antaa sen siskolleni. Hänen iPhonensa vetelee viimeisiään, sammuilee jatkuvasti, eikä koti-näppäin toimi. Olisi mielenkiintoista päästä seuraamaan sivusta millainen tuo uusi puhelin on :)

 741. dede sanoo:

  Haluaisin voittaa puhelimen ja antaa sen siskoleni. Hänen iPhonensa (joka on minun vanhani) vetelee viimeisiään, sammuilee jatkuvasti, eikä edes näytönlukitus-näppäin toimi. Olisihan se myös mukavaa päästä seuraamaan vierestä tuota ihan uudenlaista puhelinta :)

 742. Mirkkulainen sanoo:

  Uusi puhelin olisi tarpeeseen ja haluaisin voittaa tämän osin siksikin, että olen vastarannankiiski joka haluaa, että kaikki ei ole aina sitä kaikkein kalleinta, kunhan on hyvää ja toimivaa. Suosin hinta-laatusuhteeltaan hyviä valintoja ja tämä vaikuttaa sellaiselta

 743. Samsam sanoo:

  Miksikö haluan? Koska tilillä on rahaa 8,57 ja sillä pitäisi vielä elää muutama päivä ennen kuin opintotuki tulee. Sitten tuo huikaisevan suuri summa meneekin vuokraan. Ei sillä uutta puhelinta paljon ostella, vaikka tarve kyllä olisi kun entisestä meinaa kuoretkin menossa irrota ja jumittaa koko ajana

 744. Peace sanoo:

  Kotiäidillä kun on aina muitakin rahanreikiä kuin oma puhelin, niin luuri on kutakuinkin käpylehmien ajalta. Tarve olisi uudelle ja toimivalle, mutta aina sitä on ostoslistalla talvihaalaria, kenkää ja sukkaa, kokoajan rahanmenoa uuttaa pukkaa

 745. Salama sanoo:

  Olisipa hieno voitto! Uusi puhelin piristäisi päivän!

 746. Kitty sanoo:

  Honor 6 vaikuttaa täydelliseltä ja uudelle puhelimelle olisi todellakin käyttöä.. :)

 747. Fanny sanoo:

  Tämän hetkinen samsungin puhelin on jo hyvin huonossa kunnossa ja honor 6 kuulostaa erittäin hyvältä :)!

 748. Jasmin sanoo:

  Haluaisin voittaa kyseisen puhelimen, koska antaisin sen ehdottomasti äidilleni. Äidilläni on niin vanha puhelin, ettei siinä ole edes värinäyttöä. Hänen tietokoneensakin meni juuri rikki, joten laskut on vaikea päästä maksamaan kun ei nettipankkia voi käyttää.. Uudella puhelimella olisi mahdollisuus maksaa laskut kuin ottaa kuvia ja käyttää värillistä kosketusnäyttöä! Mitä luksusta äidilleni :) ja kaiken lisäksi äitini täyttää tapaninpäivänä 50v, joten olisi ehkä paras mahdollinen lahja rakkaalle äidilleni <3

Kommentoi