Mahti maanantai + joulukalenterivoittajat

24.11.2014

Ihana maanantai, ilman maanantaifiiliksiä! Takana hyvin nukuttu yö, herätys vasta puoli ysiltä eikä menoa minnekään, ihan parasta! Kuvailtiin tyttöjen kanssa tänään vähän joulukorttikuvia, ja olen saanut blogin tulevaa joulukalenteriakin suunniteltua jo jonkinverran. Ajattelin nyt kysyä kuitenkin vielä teiltä, että olisiko teillä joitakin toiveita joulukalenteripostausten suhteen? Paljon joulukalenterista on jo kyselty, ja aikalailla viimevuoden tyyliin ajattelin sen vetää läpi, toki uusilla aiheilla, mutta jos teillä on jotain erityisiä toiveita niin nyt saa kakistaa ulos!

P1010496x P1010503xBlogin FB-sivuilta voi käydä kurkkimassa meidän kolmevuotiasta tonttua, niitä meidän oikeita joulukorttikuvia tulee näkymään varmaankin joulukalenterikuvassa, jollaisen väsäsin viimevuonnakin, että kalenteripostauksilla on jokin hauska yhtenäinen look. Nuorempi neiti ei ollut ollenkaan kuvaustuulella, etenkään tonttukamppeissa, mutta taisin mä yhden tai kaksi kuvaa saada jossa kumpikaan ei heilu ja molemmilla on normaalit ilmeet, hahhah! Oli söpöä kun Tipa isosiskona otti heti tilanteen haltuun ja päätti että hän haluaa sellaisen kuvan jossa hän antaa pikkusiskolle pusun, ihana!

P1010514xMulla on ollut jotenkin tosi tosi hyvä fiilis nyt viimeiset pari päivää, tuntuu että olen niin paljon enemmän oma pirteä itseni taas, kun on saanut nukuttua hyvin. Hyvät yöunet on kyllä niin tärkeät, ei sitä voi kiistää ollenkaan. Vieläkin tytöillä on yskää vähäsen, mutta ainakin toistaiseksi jo selvästi helpottamaan päin. Nyt vaan pidetään peukut pystyssä että saataisiin nauttia tämä joulu ilman sairastelua, viime joulun Zeldan korvatulehdus ja korkea kuume ovat vähän turhan tuoreessa muistissa, terve joulu houkuttelee huomattavasti enemmän.

P1010561x P1010566Joulukalenteriarvonnan voittajat on nyt arvottu, toivottavasti te voittajat huomaatte voittaneenne mahdollisimman pian, että saadaan kalenterit ajoissa perille! Joulu on jo lähempänä kuin sitä huomaakaan, kun ekaa luukkua pääsee availemaan ensi maanantaina. Eli voittajiksi arpoutuivat Johanna, Katarooma ja Emmye, paljon onnea! Teille lähtee toiveidenne mukaiset Lego-joulukalenterit heti kun osoitteet on selvillä, eli niitä saa laittaa tulemaan osoitteeseen couturecouture(at)windowslive.com

legovoittaja2 legovoittaja3 legovoittaja11Huomenna meillä on toiminnantäyteinen päivä tiedossa, mutta tosi kivoja juttuja onneksi edessä. Aamusta suunnataan heti keskustaan ja nähdään vähän kavereita, sekä piipahdetaan parissa kivassa pressissä! Mä sain tänään crossfit-kuvatkin, joten ainakin siitä kokemuksessa on tulossa juttua tällä viikolla. Ajattelin kertoa teille myös enemmän testikamerastani, kun niin monelta tuli kysymyksiä siihen liittyen! Pitää päästä testailemaan vielä asetusten säätämistäkin tosin ennen kirjoittamista, niin tietää mihin kamera ihan parhaimmillaan pystyy. Lisäksi on tiedossa asuja, ja kuulumisia toki ihan muutenvainkin. Mä oon ihan virtaa täynnä, tekisi mieli suunnitella ja kirjoittaa joulukalenterijuttuja valmiiksi koko yö, vaikka ei kyllä kannattaisi kun aamulla pitää herätä suht aikaisin.

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille! <3

 


8 Responses to “Mahti maanantai + joulukalenterivoittajat”

  1. Siiri sanoo:

    Kerro joulukalenterissa tarkemmin Tipan päiväkodista 🙂 miksi se, miten Tipa on/ei ole muuttunut sen myötä yms?

  2. Jenni sanoo:

    ois tosi kiinnostavaa lukea miten paljon ja millaisia joululahjoja teidän lapset saa. Ostatteko itse vai tuleeko lahjoja lähinnä sukulaisilta ja tutuilta? Kerrotteko toiveita eteen päin ja miten paljon otatte lasten (varmaan vielä lähinnä Tiaran) toiveet huomioon?

  3. Jotain oikein jouluisia videoita olisi kiva saada, esim. piparin leivonnasta, kuusen koristelusta tai ihan viime hetken tunnelmia tyyliin 23.12 tai aatto aamuna!
    Kaikki käy kyllä ja viime joulukalenteri ainakin oli tosi kiva 🙂

  4. el sanoo:

    Joulukalenterissa voisit sanoa oman mielipiteen miksi joulua vietetään? Mikä joulussa on tärkeintä?
    Toinen aihe on, että mitä ajattelet erilaisista uskonnoista ja herätysliikkeistä? Oletko tavannut ihmisiä jotka ovat jossakin herätysliikkeessä?

    • Iina sanoo:

      Voisin kirjoittaa kyllä joulukäsityksistäni oikein mielelläni! 🙂 Uskontoaihe on kiinnostava, mutta ei ehkä joulukalenteriteemainen. Mutta voisin joskus kirjoittaa aiheesta muuten! 🙂

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.