Joulukuun asuja

21.12.2014

Vaikka julkaisinkin jo Vuosi asuina -postauksen, on tälle vuodelle vielä asuja luvassa! En malta odottaa että päästään kuvaamaan tuonne ihanaan lumen valaisemaan maisemaan, viime päivinä kun on ollut aika hämärää kuvata. Muutama asu ollaan kuvattu kuitenkin hämärästä huolimatta tämän ja viime viikon aikana. Mulla irtosi mun ihanasta vaaleasta villakangastakista napit, ja Otto ei ole vielä saanut ommeltua niitä siihen takaisin, niin olen siirtynyt käyttämään mun nahkahihaista parkaa.

Ja kyllä, luit oikein että Otto ei ole vielä saanut ommeltua. Kuten paketoinnissa, myös ompelussa Otto on meillä se joka osaa, itse kerran yritin korjata Oton housuja ja ompelin taskun sisäpussin housujen lahkeeseen vahingossa kiinni niin että ompeleet vielä näkyivät siinä housujen päällä. Sen jälkeen Otto on ihan mielellään hoitanut ompelut, ja on aika hyvä näissä pienissä korjauspuuhissa! Mä en tosiaan ole mikään kädentaitojen mestari ollut koskaan, piirtäminen ja maalaaminen sujuu mutta kaikki muu menee aina vähän sinne päin, jos edes sinne.

Nahkahihaisen parkan otin puheeksi siksi, että en jotenkin osaa käyttää sen kanssa muun värisiä housuja kuin mustia, koska se vihreä on niin vahva väri takissa. Mustat luottohousut ovat siis olleet ahkerassa käytössä, niin myös kaikissa näissä asuissa!

P1011499x P1011513xToppi Sheinside* / Housut Dr. Denim / Koru Ur & Penn* / Kengät Skopunkten / Kello Guess* / *saatu blogin kautta

Tässä asussa mä lähdin viime viikonloppuna Oton isoisän luokse. Sheinsiden rento epäsymmetrisellä helmalla varustettu toppi aiheutti mulle päänvaivaa kun puin sen väärinpäin päälle ainakin seitsemän kertaa ennenkuin onnistuin. Siinä on noita liehukkeita ja osia siihen malliin että vaatii kärsivällisyyttä saada se päälle, mutta päällä se on kyllä musta tosi kivan näköinen, tykkään!

P1011952x P1011957xPaita Sheinsidelta saatu.

Tämän neuleen sain Sheinsidelta jo jokin aika sitten, mutta en ole aiemmin saanut sitä kuvattua päällä. Se on takaa aivan ihana, mutta edestä ei niinkään. Kaula-aukko tulee todella ylös ja se rypistyy heti. Kangas on tummempaa ja paljon ohuempaa kuin myyntikuvissa. Mua harmittaa, koska se oli kuvissa tosi kiva, mutta ei vastannut ihan kuvaustaan mielestäni, se oli erilainen kuin odotin.

P1011979x P1011984x P1012003xTakki Sheinside* / Toppi BikBok / Housut Dr. Denim / Kengät Skopunkten / Huivi Cubus / Laukku Coach / *saatu blogin kautta.

Eilisiin synttäribileisiin ostin uuden topin BikBokista keskiviikkona, kun oltiin Kaislan ja meidän neitien kanssa shoppailemassa. Mä katselin vaikka ja mitä toppeja läpi eri kaupoista, mutta tämä BikBokin paljettinen ihanuus valloitti mun sydämen lopulta, etenkin kun Tiarakin oli sitä mieltä että se on paras koska se kimaltaa. Mulla on harvoin paljettisia vaatteita päällä, koska ne on yleensä aika epämukavia, kun paljetit raapivat ihoa.

Tuossa topissa on kuitenkin fiksusti laitettu kainaloiden kohdalle ihan tavallista kangasta pienet kaistaleet, niin kainalot säästyvät naarmuilta. Onnistuin kuitenkin naarmuttamaan oikean habani, jossa on tällä hetkellä varmaan kymmenen pitkää skraadua. Oli naarmujen arvoista, tuo toppi päällä oli hyvä fiilis koko illan, ja muuten se oli oikein mukava. Pakko myös hehkuttaa edelleen peplumin parasta puolta: se päällä voi syödä vaikka kymmenen brownieta juhlissa, koska helma piilottaa pienen turvotuksen oikein hyvin!

Kolme aika erilaista asua! Mikä oli teidän lemppari? Tykkäättekö paljeteista? Olenko ainoa joka onnistuu naarmuttamaan itsensä niiden kanssa?


15 Responses to “Joulukuun asuja”

 1. anni sanoo:

  Kiitos kivasta blogista mutta lukijana äänestän jaloillani ja siirryn seuraamaan muita blogeja joita voi seurata mobiililaitteilla. Ihmettelen kovasti miten näinkin iso portaali ei tee asialle yhtään mitään. Mukavaa joulua kaikesta huolimatta

 2. Jenna sanoo:

  Avan ihania asuja! Etenkin tuo viimeinen :)

  • Iina Iina sanoo:

   Kiitos paljon<3 Muita asioita en valitettavasti saa kommentoida vielä vaikka haluaisinkin!

 3. neela sanoo:

  Ai apua katsoin, että noi ekat kuvat on jotain vanhoja kun on niin valosaa ja ei-talvista! :D

 4. Vivian sanoo:

  Ihania asuja, ainoa juttu mikä pisti silmään, oli se että eikö siellä ole vielä ollenkaan lunta? :O Käytiin tänään juhlissa, niin oli pakko vaihtaa avokkaat saappaisiin, kun ei ehditty lumia kolailla aamulla ja muuten olisi lumet menneet kenkiin. Yön aikana oli satanut lunta lisää ja täällä meillä on joku parikymmentä senttiä lunta ainakin ja puut taipuu alas lumen painosta. :)

  Hyviä asukuvia ovat taas ja kaunis on paljettitoppikin! Joulun alla kimallus on parasta niin vaatteissa kuin myös koristeissa.^^

  • Iina Iina sanoo:

   Täällä ei ollut silloin 20. pvä lauantaina vielä ollenkaan lunta, satoi vasta sunnuntaina! :D Nyt on hurjasti lunta! Kiitos paljon<3 Ja kyllä, kimallus kuuluu ehdottomasti jouluun! :D

 5. Iita sanoo:

  Mä inhoan paljettipaitoja just tosta sun mainitsemasta syystä! :D

 6. panda sanoo:

  Pakko tulla vaan sanomaan että vaikutat kyllä niin ihanalta ihmiseltä etttä!
  Kaikkea hyvää sulle ja koko teiän perheelle ja hyvää joulua <3

  • Iina Iina sanoo:

   Voi kiitos ihan hurjasti <3 Kaikkea hyvää sullekin ja ihan mieletöntä uutta vuotta! :)

 7. st.brigitten sanoo:

  Upeita asuja jokainen, vitsi oot niin kaunis <3 Rusetit paidan selässä ihanat, harmi jos edestä ei ollut mieluisa :(

  • Iina Iina sanoo:

   Voi sua ihanaa, kiitos niin paljon<3 Ja joo, se ei ollut yhtään kiva edestä, ärsyttää kun takaa taas oli just ihanan erikoinen!

 8. Kaisa sanoo:

  Onpa makeat saappaat. Olen etsinyt tuollaisia joka paikaista! Taitaa olla loppuunmyyty? Tarvitsisin yhteen työkuvaukseen. Saisiko sinulta ostaa nuo kunnon hintaan käytettyinä?

Kommentoi