Helpompaa salaattia (sis. arvonnan)

09.02.2015

Olen mukana Indiedaysin ja Fiskarsin yhteistyökampanjassa, jonka ansiosta pääsin testaamaan Fiskarin uusia käteviä Functional Form -salaatintekovälineitä, ja liesityypille optimoitua paistinpannua. Mä rakastan ruuanlaittoa, ja rakastan myös salaattia, mutta arjessa olen aika laiska yleensä tekemään salaattia pääruuaksi, koska ruokaisan salaatin valmistus tuntuu arkisin liian työläältä. Salaatin valmistuksessa on monta vaihetta, pilkkomista, paistamista ja pesemistä. Se on kivempaa seurassa kuin yksin, ja siksi jätän salaatit yleensä viikonlopulle ja arkisin keskityn helpompiin sapuskoihin.

Tälläkin kertaa lähdin salaatintekoon vasta viikonloppuna, vain huomatakseni, että olisin aivan hyvin voinut tehdä tämän ruoan vaikka tänään maanantaina, yksin valmiiksi, ennenkuin Otto tulee töistä. Fiskarsin uudet salaatintekovälineet helpottivat ja nopeuttivat valmistusta reippaasti. Välineiden valmistuksessa on käytetty erikoisvahvaa muovia, Softgrip-pintaa, ruostumatonta terästä, kuumuudenkestävää silikonia ja lasivahvistettua nailonia, jotka tekevät niistä pitkäikäisiä ja helppokäyttöisiä ruuanvalmistuksen helpottajia.

IMG_0333x IMG_0609x

Niin mun kuin Otonkin ykkösinhokki salaatin valmistuksessa on yleensä itse salaatti. Sen irroittaminen ruukusta, kaikkien salaatinlehtien huolellinen pesu, kuivaus ja repiminen. Functional Form salaattilinko helpotti tätä puuhaa huomattavasti. Sen avulla salaatti oli helppo huuhdella irrotettavassa siiviläosassa, jota käytin myös muiden salaattitarvikkeiden huuhtomiseen. Salaatinlehdet kuivuivat nopeasti vettävaluvista rapsakoiksi kun linkoa pyöritteli, ja irroitettava kulho olisi toiminut loistavasti myös salaattikulhona, tai vaikkapa leivonnassa.

IMG_0360x

Kurkut sai käden käänteessä sopiviksi viipaleiksi vihannesleikkurilla, jossa on vielä fiksusti sormisuoja jonka alle viimeisen jämäpalan voi laittaa, ja pilkkoa tai raastaa senkin käyttöön, sen sijaan että heittäisi sen vaan pois kun pelkää näppiensä puolesta. Me käytetään arjessa paljon raasteita kastikkeissa ja uuniruuissa, ja etenkin pienten porkkanoiden kanssa sormisuojasta on varmasti paljon hyötyä. Raastimessa on kolme erilaista terää, karkealle ja hienolle raasteelle, sekä tosiaan se vihannesleikkuri jota me tämän ruuan kanssa käytimme. Sormisuojan ansiosta uskaltaa ottaa lapsetkin mukaan raastamaan, eikä tarvitse kokoajan muistutella että ”varo sormia varo sormia”.

IMG_0351x

Halusin tehdä pitkästä aikaa marinoitua punasipulia salaattia varten, ja valmistin marinadin kulhossa. Tiedätte varmaan, kuinka marinadia on ärsyttävä yrittää kaivella lusikalla tai kauhalla kulhosta, kun ei kuitenkaan saa kaikkea irtoamaan vaan osa menee aina hukkaan. Marinadin kauhomiseen voi toki käyttää erikseen kauhaa jolla marinadia saa annosteltua juuri tiettyihin kohtiin, ja lopuksi nuolijaa, mutta siitä tulee ylimääräistä sotkua, jota mä ainakin henkilökohtaisesti vältän viimeiseen asti. Fiskarsin uusi kauha on suunniteltu juuri näitä tilanteita varten, sen pohjasta nimittäin toinen puoli on silikoninen, jolloin ne viimeisetkin rippeet saa kauhottua kulhosta kätevästi irti. Toimii hyvin myös silloin kun kauhoo paistinpannulta ruuanjämät muovirasiaan seuraavan päivän lounasta varten.

IMG_0380x

Me saatiin vuosi sitten häälahjaksi laadukas, mun itse valitsema paistinpannu, joka osoittautuikin käytössä suorastaan järkyttävän huonoksi. Alle kaksi kuukautta täysin ohjeiden mukaista käyttöä,  jonka jälkeen pannu alkoi polttaa kaiken pohjaan eikä enää puhdistunut kunnolla. Lisäksi pannu oli todella painava, niin painava että ilman päivittäistä habatreeniä kahden taaperon kanssa, mä olisin varmaan kaatanut kädet täristen pannulta ruokaa toiseen astiaan. En ollut hankkinut uutta pannua vielä tilalle, jotenkin mä halusin uskoa se kokisi jonkun ihmeparantumisen ja osoittautuisi sittenkin laadukkaaksi.

IMG_0405x

Kun testasin meidän pannun sijaan tätä Functional Form -paistinpannua jonka saimme, muistin taas miten helppoa ruuan paistaminen voi olla. Ruoka ei tartu kiinni vaikka paistaisi kuivalla pannulla täydellä lämmöllä, ja kaikenlisäksi pannun voi pestä pesukoneessa, mikä tuntuu olevan harvinaista paistinpannujen suhteen tänä päivänä, yleensä kun pesukonepesua ei missään nimessä suositella. Functional Form -paistinpannuja löytyy neljälle erilaiselle liedelle optimoituna, tavalliselle sähköiselle, keraamiselle liedelle joka meillä on, induktioliedelle ja kaasuliedelle. Lisäksi pannuja on myös eri kokoisia, me valittiin kaikista isoin koska nelihenkisessä perheessä ruokaa ei voi koskaan tehdä liian isoa satsia, haha!

Pannun kanssa täydellisesti yhteen klikkaa uusi paistolasta, jossa on pieni kohouma jonka ansiosta lastan saa asetettua pannun kahvan päälle niin että kastikkeet ja rasvat valuvat sinne pannulle pöydän sijaan. Mulla on myös paha tapa unohtaa kauha hengaamaan sinne pannulle ruuan kanssa, juuri siksi koska en halua laittaa kauhaa pöytätasolle levittämään kastikkeita ympäriinsä, joten tämä on hyvä ratkaisu siihenkin.

IMG_0439x

Meidän kastikemestari Otto tykkäsi uudesta salaatinkastikeshakerista, josta kastikkeen voi myös tarjoilla. Kaikki ainekset shakeriin sekaisin, silikoninen kansi kiinni niin että kaatoaukko peittyy, ja sitten vaan ravistetaan sekaisin. Käännetään kantta uudelleen ja avot, kastike on valmis kaadettavaksi siististi ja kauniisti samasta purkista. Ei tarvitse enää sotkea sekoituskulhoa, lusikkaa ja kermakkoa, ja sen lisäksi päällystää kermakkoa kelmulla jääkaappisäilytystä varten. Riittää kun kääntää kannen taas kiinni ja kastike säilyy siellä ilmatiiviisti.

Kuulostaako jo liian hyvältä ollakseen totta? Pakko vielä lisätä vähän vettä myllyyn, Fiskarsin innovatiivisuudesta innostuneena. Meillä on tähän asti ollut erikseen salaattiottimet, ja Fiskarsin teräksiset salaattipihdit. Nyt meillä on Fiskarsin muoviset Functional Form salaattiottimet, jotka voi myös kiinnittää yhteen helposti ja vaivattomasti, jolloin niistä tulee pihdit. Ei siis monia välineitä, vaan yhdet ottimet jotka toimivat hyvin sekä tavallisina ottimina että pihteinä. Täydellistä!

IMG_0686x

Kanasalaatti hunajamelonilla ja marinoidulla punasipulilla

450g broilerin sisäfileetä (marinoi itse tai osta valmista)

1/2 hunajamelonia

1 kurkku

200g kirsikkatomaatteja

1-2 ruukkua salaattia oman maun mukaan

2 punasipulia (öljyä, punaviinietikkaa, sokeria, suolaa & pippuria marinadiin)

(oliivia, avokadoa ja kevätsipulia tai muita vihanneksia omien mieltymysten mukaan)

Pinjansiemeniä tai salaattisiemensekoitusta

Kastiketta varten 1 lime, 1-2dl oliiviöljyä, 2rkl punaviinietikkaa, 2rkl sinappia, suolaa, pippuria ja 2rkl hunajaa

Pilko hunajameloni, kurkku, avokadot ja kevätsipulit. Halkaise kirsikkatomaatit. Pese, kuivaa ja revi salaatti. Pilko punasipulit ja valmista marinadi kulhossa. Paista sipulit pannulla, lisää marinadi ja anna paistua siinä vielä hetken aikaa, nosta kulhoon ja laita jäähtymään ja maustumaan vielä hetkeksi jääkaappiin. Paista pannulla kanan sisäfileet ja pilko sopiviksi palasiksi. Sekoita kaikki keskenään, lisää siemenet, ja valmista kastike.

IMG_0663x

Mä en koskaan lakkaa etsimästä arjen askareille helpompia vaihtoehtoja, koska arjesta ei voi tehdä liian helppoa. Siksi olenkin iloinen siitä, että saan järjestää teille Fiskarsin arvonnan, jossa kaksi onnekasta voittaa 100 euron arvosta itse valitsemiaan Fiskarsin keittiön ja kodin tuotteita! Osallistuaksesi arvontaan, toimi näin:

1) Kerro mikä on suosikkisalaattisi

2) Valitse TÄÄLTÄ tuote, jonka sinä kokisit tarpeelliseksi salaatinvalmistuksessa, ja linkkaa tuotteeseen kommentissasi

3) Keksi itsellesi nimimerkki, ja kirjoita sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään

Arvonta-aikaa on 8.3.2015 asti, jolloin arvon kaksi voittajaa teidän joukostanne! Onnea arvontaan kaikille ja oikein mukavaa maanantaipäivää <3


378 Responses to “Helpompaa salaattia (sis. arvonnan)”

  1. Rouseliini sanoo:

    Ehdottomasti tuo vihannesleikkuri. Meillä on vain yksi leikkuulauta (typerää..) ja olisi niin kätevää kun tuolla sitten saisi helposti ja nopeesti pilkottua itselleen pikasalaatin muun ruuan kylkeen.

    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014416-Functional-Form-Vihannesleikkuri

    • Highlander sanoo:

      Salaattikastikkeen sekoitin on suosikkituote. Salaateista paras on jäävuori- tai jääsalaatin kera kanaa, paprikaa, tuore chiliä, kirsikkatomaattia, kurkkua, kesäkurpitsaa, sipulia, siemeniä(pinja/auringonkukka tms.) ja cashew-pähkinöitä. Saatan laittaa myös edamkuutioita.

  2. Jonha sanoo:

    teen aina yleensä aika perus salaatteja, olen huono kokeilemaan uusia.
    Mutta ehdottamasti lempparein on jäävuorisalaattia ja rucolaa sekaan, tomaattia, fetaa ja punasipulia. helppoa ja yksinkertaista!

    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014433-Functional-Form-Salaattilinko

    tää ois aika kätsy (Y) 🙂

  3. Lauraaa sanoo:

    Suosikki salaattini on ehdottomasti kana pastasalaatti. Ruokaisat salaatit ovat parhaita ja helppoja valmistaa.
    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/858136-Functional-Form-Kananmuna-ja-vihannesleikkuri

    Tuo on ehkä kaikista kätevin salaatin valmistukseen ja muutenkin keittiön näppärä pikkuväline! (itsellä olisi tarvetta juuri tuollaiselle)

  4. Juulia sanoo:

    Mahtava arvonta! Fiskars on mun suosikki keittiövälineissä ja olisi mahtavaa saada uusia! 🙂 Suosikkisalaatti on lohisalaatti ja valitsin sivulta siivilän, joka olisi tosi kätevä kun menee pieneen tilaan: http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/858170-Functional-Form-Siivila

  5. jenppu sanoo:

    Lemppari salaattini on tofu-caesar -salaatti. ja nimenomaan niin, että majoneesi/kastike on tehty siihen itse. Sen vuoksi valitsisin kastikeshakerin. Mutta koska käytän ruuanlaitossa ja etenkin salaateissa raasteita, niin valitsisin raastimen säilytysrasialla. Sellaista en vielä omista! http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/858134-Functional-Form-Raastin-sailytysrasiallattp://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/858134-Functional-Form-Raastin-sailytysrasialla

  6. mimma sanoo:

    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014433-Functional-Form-Salaattilinko

    Salaattisuosikki on caesar-salaatti ja salaattilinko meiltä puuttuu ja mielestäni se salaatin kuivatus on juuri ärsyttävin osio salaatinteossa!

  7. Noora sanoo:

    Ehdottomasti parhaaksi salaatiksi pääsee kanasalaatti, sisältäen fetaa ja hunajamelonia perus huttujen kanssa 🙂

    Tuotteeksi valitsen maailman kätevämmäksi todettu salaattilingon. Itsellänikin päivityksen tarpeessa kun on niin kovassa käytössä!

    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014433-Functional-Form-Salaattilinko

  8. Norramaria sanoo:

    Lempparisalaatti on ehkä Caesar salaatti mutta myös kana-avokado salaatit on suuria suosikkeja! Ja vieläkö laittaa granaattiomenaa sekaan niin kyllä maistuu!!
    Ja uskoisin että tää auttaa mua eniten 🙂 http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014416-Functional-Form-Vihannesleikkuri

  9. ANNIKE sanoo:

    Tykkään kaikenlaisista salaateista, mutta eniten tulee syötyä varmaan ihan tavallista fetasalaattia (salaatti, kurkku, tomaatti, feta) sen helppouden takia. Tavallisia salaatteja menee päivittäin ruoan lisukkeena, mutta joskus syön myös ruokaisia ja täyttäviä kana- ja pastasalaatteja erilaisin variaatioin.

    Valitsin sivuilta tuotteeksi vihannesleikkurin, joka varmasti olisi turvallinen, nopea ja helppokäyttöinen salaatteja tehdessä: http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014416-Functional-Form-Vihannesleikkuri

  10. tiinaaw sanoo:

    Mä tykkään tehdä miehen kanssa yhdessä, ja suosikki on jokin majoneesisalaatti, mut kanasalaatti on kans yks lemppareista!♥

    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/858134-Functional-Form-Raastin-sailytysrasialla

    Tämä tulisi aika tarpeeseen. C:

  11. O sanoo:

    Lempisalaattini on ehdottomasti kanasalaatti. Kun laittaa vielä vähän fetaa sekaan niin nam, se on niiin hyvää!

    Salaattilinko kuulostaa aivan mahtavalta. Tekis kyllä todella salaatinpesusta mielekkäämpää! 🙂

    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014433-Functional-Form-Salaattilinko

  12. Norppa sanoo:

    Kanapekoniceasar toimii aina

  13. Pärpi sanoo:

    Suosikkini on kanasalaatti aurinkokuivatuilla tomaateilla ja kaikilla mahdollisilla tuoreilla vihanneksilla. Myös lämpimänä versiona 🙂
    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/858134-Functional-Form-Raastin-sailytysrasialla
    Raastin säilytysrasialla olisi aivan mahtava sillä sen avulla tulisi varmasti tehtyä enemmän raasteitakin 🙂

  14. Anne sanoo:

    Tykkään käyttää porkkanaraastetta esimerkiksi kastikkeissa, mutta vihaan raastamista. Ehkä tuo raastin sormisuojalla hieman helpottaisi, kun voi käyttää voimaa ilman että pelkää sormien kuoriutuvan samalla.
    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014410-Functional-Form-Karkea-raastin

  15. Jose sanoo:

    Salaattilinko tai vihannesleikkuri inspiroisi tekemään salaattia useammin.

    Lempisalaatissa on juustoa, kirjolohta ja hyvä salaatinkastike.

  16. Emiliasantra sanoo:

    Rakastan fetasalaattia yli kaiken! 🙂 Se on ehdottomasti parasta salaattia.

    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/858136-Functional-Form-Kananmuna-ja-vihannesleikkuri

    Tämä tulisi ehdottomasti tarpeeseen, sillä pilkkominen on ennen kaikkea erittäin vaarallista (sormille) ja vielä kaupan päälle sotkuista ja tylsää.

  17. reetta sanoo:

    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014433-Functional-Form-Salaattilinko
    Tämä salaattilinko olisi kyllä ehdottomasti tarpeellisin, minäkin vihaan märän salaatin käsittelyä!

    Teen aika paljon salaatteja ja vaihtelen ”reseptiä” sen mukaan mitä kaapista löytyy, mutta varmaan ehdottomasti paras mitä koskaan olen tehnyt sisälsi päärynää, tähtihedelmää, suolattuja & paahdettuja cashew-pähkinöitä ja perus kurkku-salaattipohjan. Nam! Siihen sekaan olisi sopinut varmaan hyvin kanakin 🙂

  18. Ella sanoo:

    Aivan ehdoton salaattilemppari on kana-vuohenjuusto millä tahansa variaatiolla! Uusin lisuke ihastus on ehkä kuitenkin nuudelit sweet & sour tyyppisen soosin kera. Itse olen hyvin laiska kastikkeen tekijä juuri sen takia, että pitäisi sotkea niin monta eri astiaa valmistuksen, tarjoilun ja vielä säilyttämisenkin takia. Siksi tulee valitettavan usein ostettua kaupasta valmiita kastikkeita, joihin sitten ehtii kyllästymään ennen kuin ne loppuu. Ei tarvi miettiä kahta kertaa mikä on minun valinta <3

    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014347-Functional-Form-Salaatinkastikesekoitin

  19. Ria sanoo:

    Mun ehdoton suosikkisalaatti on ruokaisa pasta-kinkku-viinirypälesalaatti. Itse en ole sitä koskaan tehnyt mutta tuttavani tekee sitä meille aina kaikkiin juhliin ja se on vaan taivaallisen ihanaa. http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014433-Functional-Form-Salaattilinko Valitsisin whdottomasti Functional Form Salaattilingon tuolta! Mulla myös on kaikista ärsyttävintä salaatinteossa sw itse salaatin käsittely ja peseminen joten uskoisin että tämmöinen toisi omaan salaatintekemkseen tuhannesti enemmän iloa ja onnistumista 🙂

  20. elina sanoo:

    Suosikki salaattini on kreikkalainen salaatti.
    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014416-Functional-Form-Vihannesleikkuri
    Vihannesleikkurilla olisi kätevä leikata puukon sijaan vihanneksia.

  21. Jellu sanoo:

    meiltä löytyy Fiskarstuotteita jonkun verran ja ne on parhaita! Itse tällä hetkellä mulla onkin salaattidieetti menossa ja lemppari on ehdottomasti kanasalaatti! Siihen kuuluu kurkkua,paprikaa,marinoidut kanasuikaleet,punasipulia ja mausteita! Naaaam! 😀

    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014416-Functional-Form-Vihannesleikkuri tämä auttaisi mun salaattidiettiin kun päivittäin salaatteja teen 😀

  22. Maiski sanoo:

    Lempisalaatti taitaa olla kana-aura salaatti Nam… Tuolla ois vaikka mitä kivaa mitä tarvitsisin mutta ainakin kunnon juustohöylä pehmosille juustoille 🙂

  23. Tiiu sanoo:

    Lempisalaatti on ehdottomasti kanasalaatti.

    Tuotteeksi valitsin salaattilingon. Inhoan myös salaatin pilkkomista yli kaiken ja yleensä se jää vielä niin ärsyttävän märäksi, joten salaattilinko olisi varmasti aivan loistava apu salaatin tekoon ja tekisi siitä varmasti mielekkäämpää.
    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014433-Functional-Form-Salaattilinko

  24. Minävaan sanoo:

    Lempparisalaatteja on monia, mutta ehdottomasti herkuimpia on kana-caesar ja halloumsalaatti hunajamelonilla, namm 🙂

    Kaikille tuotteille löytyisi varmasti käyttöä, mutta ainakin tuo vihannesleikkuri kuulostaa tosi kätevältä!

    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014416-Functional-Form-Vihannesleikkuri

  25. Petra sanoo:

    Suosikkisalaattini on varmaankin feta-avokado salaatti. Jotenkin en vaan ikinä kyllästy fetan ja avokadon makuihin ja ne toimivat yhdessä niin hyvin 🙂

    Juurikin tämä kastikesekoitin vaikuttaa kyllä ihan loistavalta tuotteelta, tosta ois ihan hurjasti apua kun ei tarvii tehdä ylimääräistä tiskiä! 🙂 http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014347-Functional-Form-Salaatinkastikesekoitin

  26. sj sanoo:

    Raastin säilytysrasialla olisi tarpeen. Lempisalaattini on pekoni-kananmunasalaatti.

  27. Heke sanoo:

    Mun lempisalaatti on kanasalaatti, johon tulee perus kurkut ja salaatit ja sen lisäks kanaa, fetaa, suolapähkinöitä ja sipulia 🙂

    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014433-Functional-Form-Salaattilinko

    Haluaisin ton salaattilingon, koska minäkin vihaan salaatin pesua ja kuivausta. Tuo tekis hommasta paljon mukavempaa!

  28. jonu sanoo:

    Kanasalaatti on aina ollut lemppari, sitä kokeilen aina erilaisilla resepteillä. Teen päivittäin työkseni ruokaa ja siellä kyllä teen salaatin, mutta arkena en kyllä kovin usein jaksa enää salaattia tehdä ruuan lisäksi kotona. Tämä salaattilinko ois tosi huippu nimittäin itsekin inhoan sitä salaatin pesemistä!! http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014433-Functional-Form-Salaattilinko

  29. Laia sanoo:

    Kana-fetasalaatti ehdottomana lempparina! ..tai lähestulkoon mikä vain missä.on fetaa! 🙂
    Functional Form Salaattilinko voisi helpottaa salaatin tekoa entisestään.

  30. K sanoo:

    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/858134-Functional-Form-Raastin-sailytysrasialla

    Jos ei nyt arpa osu kohdalle, niin täytyy varmaan marssia kauppaan hakemaan tällainen. Joka kerta porkkanaraastetta tehdessä pöytä on täynnä porkkanasoiroja, kun hyppivät raastimesta mihin sattuu. Tuon kanssa ei tarvitsisi edes vaihtaa raastetta pienempään kulhoon – kansi vain päälle ja jääkaappiin.

  31. Saru sanoo:

    Minä valitsisin keittokauhan, koska minusta on äärimmäisen ikävää lappaa keittoa matalalla kauhalla ja puolison mielestä syvän kauhan peseminen on vaivalloista.

    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/858142-Functional-Form-Kastikekauha

  32. Elina sanoo:

    Mun suosikkisalaatti on ehdottomasti fetasalaatti, jossa on mukana paljon avokadoa, cashewpähkinöitä, oliiviöljyä ja oliiveja perus salaattipohjan lisäksi! Nam nam nam!!

    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014433-Functional-Form-Salaattilinko
    Tuo salaattilinko olisi kyllä mulle ihan pelastus! Nykyään oon tosi laiska edes pesemään salaattia, ja huuhtasen vain jos nään jotain likaa.. Haluaisin kyllä pestä, mutta se kuivaaminen talouspaperilla on aika toivotonta, ja märkä salaatti on aika ällöttävää 😀 Eli ois todellakin tarpeellinen tähän huusholliin!

  33. Jonna sanoo:

    Katkarapucaesar-salaatti on ehdoton lemppari! 🙂

    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014347-Functional-Form-Salaatinkastikesekoitin
    Tämä tulisi tarpeeseen, koska en syö kaupan valmiita kastikkeita muuta kuin pakon edestä. Kastikkeita tulee siis tehtyä paljon itse!

    Kiitos Iina inspiroivasta ja hyväntuulisesta blogista! 🙂

  34. Kukkavarvas sanoo:

    Mun suosikkisalaatti on tällä hetkellä ehdottomasti kvinoa-tonnikala-fetasalaatti. Täyttävä mutta kevyt.

    Mun mielestä paras jeesi salaattien tekoon olisi tämä http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/858134-Functional-Form-Raastin-sailytysrasialla
    Raasteista saa hyvän pohjan salaatille kuin salaatille mutta niiden teko on melko vaivalloista jos et saa raastettua suoraan kulhoon.

  35. Helii. sanoo:

    Lempparisalaatti on Ehdottomasti broileri-ananas-kurkku-tomaatti-salaattijuusto(paprika/oliiviöljyliemessä) -salaatti! Kaipailisin samaista kauhaa kuin teillä käytössä (se joka pysyy paistinpannun kahvalla). En saanu kännykällä linkkiä! Fiskars on kyllä laadukas ja hyvin muotoiltu tuote!

  36. Maria sanoo:

    Tuollainen vihannesleikkuri olisi kyllä todella kätevä! Lempparisalaatista löytyy vähän salaattia ja paljon kaikkea herkkua, kuten katkarapuja, graavilohta, brie-juustoa tai hedelmiä. 🙂

  37. KaroH sanoo:

    Parasta salaattia on mielestäni kana-nuudelisalaatti 🙂

    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/858134-Functional-Form-Raastin-sailytysrasialla Meillä ois tarvetta uudelle raastimelle ja tämmönen ois huippu, missä tulee säilytysrasia mukana! 🙂

  38. HR sanoo:

    Lempisalaattini on kreikkalainen salaatti, jota kuitenkin ruokaistan vielä couscousilla. En tiedä kuuluuko couscous mitenkään kreikkalaiseen ruokavalioon, mutta sopii ainakin fetan ja punasipulin kanssa yhteen kuin nenä päähän!

    Salaattiin kuuluu myös hyvä öljypohjainen kastike, ja sellaista olisikin hyvä tehdä joskus ihan itse esimerkiksi tällä:
    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014347-Functional-Form-Salaatinkastikesekoitin

  39. Ella sanoo:

    Kanamakaronisalaatti on mun ehdoton lemppari!

    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014433-Functional-Form-Salaattilinko

    Ja toi salaattilinko helpottais sitä salaattihommaa ihan varmasti, mäkin nimittäin vihaan yli kaiken sitä salaatin ruukusta repimistä sun muuta 😀

  40. Lauraaa sanoo:

    1.) Lempisalaattini on tietenkin hedelmäsalaatti!
    2.) http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/858161-Functional-Form-Ananasveitsi tämä koska rakastan tuoretta ananasta ja sen kuoriminen on todella vaivalloista 😀

  41. JonnaN sanoo:

    Ehkä tämän avulla tulisi syötyä omenoitakin useammin.

    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/858166-Functional-Form-Omenanlohkoja

    Sain raskausaikana jonkun hullun paahdettu sipuli himon ja se sopii kyllä salaattiinkin mainiosti. Avokado, paahdettu sipuli ja feta salaatti toimii mainiosti. 🙂

  42. Matty sanoo:

    Mielestäni herkku salaattia on tuoreista hedelmistä ja marjoista tehty hedelmäsalaatti! Miehisempänä salaatti lempparina toimii Texmex – salaatti.
    Salaatinkastikesekoitin olisi tosi näppärä oma tekoisille salaatinkastikkeille! Saisi sekoitettua paremmin kaikki öljymäiset salaattikastikkeet yms. muut. Se saisi salaatin maistumaan vieläkin suussa sulavalta.

    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014347-Functional-Form-Salaatinkastikesekoitin

  43. Nb sanoo:

    Perus kanafeta salaatti on lemppari, toi vihannesleikkuri ois kyllä kätevä!

  44. Inzki sanoo:

    Lemppari salaatti on tonnikala-riisi salaatti tai cesar broileri salaatti ja erillaiset raasteet myös on herkkua 🙂
    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/858134-Functional-Form-Raastin-sailytysrasialla

  45. katja sanoo:

    Kreikkalainen salaatti on mun kestosuosikkini. http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/858134-Functional-Form-Raastin-sailytysrasialla Ja tää vaikuttaa ihan huippulaitteelta! Varmasti tulis tehtyä useemmin erilaisia raasteita 🙂

  46. Linta sanoo:

    Rakastan kaikkia ihania öljypohjasia salaatinkastikkeita yli kaiken. Niiin hyvää, mutta niin sotkuista. Siksipä tuo kastikekaadin ratkasis mun salaattiogelmat, jihuu!

  47. tre sanoo:

    Kyllä kanasalaatti vie voiton!

  48. Alisa sanoo:

    Samoilla linjoilla mennään sun kanssa, eli: http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014416-Functional-Form-Vihannesleikkuri 😀

    Mun lempparisalaatti on vihersalaatti kanalla/jauhelihalla, joka on maustettu itse. Mukaan loraus öljyä ja ripaus suolaa ja pippuria, voilá! 🙂

  49. Pikkutyttö sanoo:

    Hei!
    Haluaisin osallistua arvontaan.
    Tuotteista haluaisin paistinlastan,mjota voisin hyvin käyttää kanasalaatin pääraaka-aineen ruskistamiseen.

  50. Karoliina Sofia sanoo:

    Kana-fetasalaatti on ehdoton lemppari. Siihen tulee jäävuorisalaattia, rucolaa, fetaa, oliiveja, kurkkua, tomaattia, suippopaprikaa, maustamatonta kanaa.. aivan kaikkea ihanaa tuoretta hyvää!

    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014433-Functional-Form-Salaattilinko

    Salaattilinko on jotain mistä oon unelmoinu superpitkään, tuossa olisi niin helppo säilyttää tuoreita raikkaita salaattiaineksia ja kuten itsekin sanoit, kyseisiä kippoja voi käyttää moneen tarkoitukseen!

  51. Heidih sanoo:

    Vuohenjuustosalaatti on ehdoton lempparini! Harvemmin kuitenkaan tulee tehtyä, juurikin sen ”vaivan” vuoksi.
    Siksipä tuotteeksi valikoitui tämä vihannesleikkuri, helpottaisi hommaa kyllä hurjasti: http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014416-Functional-Form-Vihannesleikkuri.

  52. päivi sanoo:

    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014433-Functional-Form-Salaattilinko

    Paras salaatti on kanasalaatti 🙂 salaattilingosta olen haaveillut jo piiiitkään mutten ole raaskinut vielä sitä ostaa. 🙁

  53. Salla sanoo:

    Lempparisalaattiin kuuluu ehdottomasti itse salaatin lisäksi tomaatti, kurkku, paprika ja ananas. Hyviä vaihtoehtoja on myös kana, mozzarella, pekoni…

    Eniten noista haluaisin valkosipulin puristimen, koska valkosipulia tulee käytettyä niin paljon ruoanlaitossa <3

    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/858124-Functional-Form-Valkosipulipuristin

  54. Iina sanoo:

    Paras salaatti on halloumimansikkasalaatti. Tulee niin kesä mieleen ja maistuu aina!
    Valitsisin ehdottomasti tämän salaattilingon salaatin nopeaan ja helppoon valmistukseen. Mulla kans välillä on haastavaa pestä ja kuivatella huolella salaatti, joten tämä helpottaisi huomattavasti.

    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014433-Functional-Form-Salaattilinko

  55. svii sanoo:

    Lempisalaattiini tulee salaattisekoitusta (ostan monesti Lempi-nimistä, valmiiksi pesty ja revitty), päärynää, suolattuja cashewpähkinöitä ja jotain juustoa, yleensä kermajuustokuutioita tai mozzarellaa! Niin hyvää!

    Vihaan yli kaiken erillisiä salaatinottimia, jotka yleensä aina ovat liian pitkävartiset mihinkään kulhoon, joten noi salaattipihdit http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014434-Functional-Form-Salaattiottimet ois päivien pelastus! Pitänee lähteä kaupolle, vaikka arpaonni ei suosisiskaan 😉

  56. Elena sanoo:

    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014433-Functional-Form-Salaattilinko

    Tää salaattilinko vois olla aika hyvä, koska se peseminen on tosiaan aika tympeetä! Tykkään tonnikala- ja kanasalaatissa, jossa on myös jotain raikasta hedelmää, kuten ananasta.

  57. Heidi sanoo:

    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014347-Functional-Form-Salaatinkastikesekoitin
    Tämä Otonkin lemppari, kastikesekoitin. En oo koskaan elämässäni tehny salaatinkastiketta itse, joten tuo (ja sinun resepti) varmasti helpottaisi kokeilunhalua 🙂

    Lempiresepti on tacosalaatti:
    400 g jauhelihaa, tacomausteella maustettu ja paistettu
    Kirsikkatomaatteja, kurkkua, salaattia, paprikaa, mistä ikinä tykkääkin yleensä tacoissa tai tortilloissa
    Juustoraastetta
    Tacokastiketta (ja/tai kermaviili ja taco-makuinen sipsidippipussi)
    Pinnalle nachoja murskattuna, ne toimii krutonkeina 🙂

  58. Iris sanoo:

    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014433-Functional-Form-Salaattilinko

    Tuo olisi ehdottomasti paras, itse käytän usein jäävuorisalaattia ja sse jaa aina huuhtelun jälkeen liian märäks vaikka koittaisi mitä 🙂

    Ehdoton lemppari salaatti on kyllä kana-feta salaatti.

  59. Susanne sanoo:

    Ehdoton lempparisalaattini on kana-caesar -salaatti. Parempaa ei ole 🙂
    Haluaisin fiskarsin sivuilta kätevän kokoonmenevän siivilän sillä en omista yhtään kunnollista siivilää/lävikköä..sille olisi tarvetta!!

  60. Henni sanoo:

    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/858136-Functional-Form-Kananmuna-ja-vihannesleikkuri tämmönen kananmunaleikkuri olis kyllä kätevä kun huomasin yks päivä ettei meillä oo jostain syystä koko taloudessa ollenkaan kananmunaleikkuria 😀 Mun lempparisalaatissa on savulohta ja vuohenjuustoa, nyt heräs oikeen salaattihimo 😀

  61. JenniP sanoo:

    Lempi salaattini on erilaiset juusto salaatit.
    Tuotteista paras olisi tuo salaattilinko koska aina tuntuu että se salaatti jää märäksi ja sitten taas juusto menee huonoksi kastuessaan..
    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014433-Functional-Form-Salaattilinko

  62. V sanoo:

    Lemppari salaattia on ehdottomasti ihan perus fetasalaatti ja kaikki mahdolliset pastasalaatit!
    Itsetehdyt salaatinkastikkeet on parasta, siksipä valitsisin tämän kastikesekoittimen! http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014347-Functional-Form-Salaatinkastikesekoitin

  63. jensku sanoo:

    Mun lempisalaatti tällä hetkellä on ruokaisa rucola-pastasalaatti vaihtelevilla lisukkeilla. Meillä on muutamia Functional Form -keittiövälineitä ja ollaan oltu tosi tyytyväisiä.

    Salaattilinko olisi kyllä kätevä!
    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014433-Functional-Form-Salaattilinko

  64. Ellu sanoo:

    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014433-Functional-Form-Salaattilinko

    Salaattilinko auttaisi erityisesti siihen, ettei salaatti jää vetiseksi. Salaattilempparissa voisi olla vaikka savukalaa ja jotakin raikasta hedelmää, esim. melonia.

  65. Unsku sanoo:

    Kanasalaatti on mun lemppari tai äitini maalaissalaatti, en osaa päättää. Mut nyt pitääkin lähteä kauppaan hakemaan salaattitarvikkeita! 😛

    Ja ehdottomasti salaatinteossa helpottavin vempele olisi salaattilinko. Vihaan vetisiä salaatinlehtiä ja yritän niitä aina kuivata talouspaperiin.. 😀

    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014433-Functional-Form-Salaattilinko

  66. Elina sanoo:

    Apua rupesin himoitsemaan tuota paistinpannua niin kovasti, onnistunut postaus kertakaikkiaan. 😀 Tuo salaattilinko http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014433-Functional-Form-Salaattilinko tai sitten litteäksi taittuva siivilä http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014345-Functional-Form-Siivila olisi kätsä arjessa. Ehkä salaattilinko vieläkin enemmän, sillä märkä ja lilluva salaatti aiheuttavat usein salaatin puuttumisen ruokapöydästä.

  67. Anu sanoo:

    Ehdottomasti miehekkeen tekemä kanasalaatti! <3

    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014433-Functional-Form-Salaattilinko

    Tämä ois kyllä oiva apu, sillä vihaan salaatin repimistä pesemistä ja kuivaamista. Se on se tympein osio salaatin tekemisessä mielestäni 😀

  68. hulamaja sanoo:

    Tosi moni tuote helpottais salaatin tekoa, mm raastimet, kuorijat, ruotopihdit, lastat… Salaattilinko ois ihan huippu! http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014433-Functional-Form-Salaattilinko

    Tykkään kana-, lohi- ja ihan ”perus”salaatista ilman liha tmv lisiä. Salaattisiemen mix -sekoitus on kiva lisä.

  69. Paras salaatti ikinä oli tortillasalaatti, josta olikin jo maininta oikein ohjeen kera. Lisäksi käytin fetaa ja runsaasti punasipulia. NAM! Tämä on yksi niistä ruuista mitä kaipaan nyt kun en voi enää syödä suun kautta.

    Minulle hyödyllisin välinen olisi tämä raastin.
    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014410-Functional-Form-Karkea-raastin

    Raastan AINA sormeeni tavallisella raastimella. 😉
    Kiva postaus ja tuota salaattiohjetta pitää ehdottomasti kokeilla Isimiehen kanssa.

  70. Heini sanoo:

    Lempisalaateja on monia, mutta jos nyt yksi pitäisi valita, niin tällä hetkellä valitsisin vuohenjuustosalaatin eri versiot.

    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/858132-Functional-Form-Taitettava-raastin-hieno

    Oikean kokoista raastinta en edes omista vielä, sillä olen jo pitkään raastanut 5cmx2cm lasten leikkiraastimella.

    Btw.. täältä kommenteistahan löytyy nyt vaikka minkälaisia salaatteja kokeiltavaksi 🙂

  71. ssippe sanoo:

    Ehdottomasti tollanen salaatinkuivuri olis tässä taloudessa tarpeen, kun tulee syötyä paljon salaatteja. 🙂 http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014433-Functional-Form-Salaattilinko

    Lempparisalaatti on savulohisalaatti, se on ihan ehdoton ykkönen! 🙂

  72. mirka sanoo:

    Mun lempparisalaatteja on avokadosalaatti ja ihan perinteinen cesar-salaatti. Mäkin inhoan salaatin pesemistä, kun se jää märäksi tai sitten, jos puristaa vedet pois, se menee ihan lötköksi. Ja kädet jäätyy kun huuhtelee viileässä vedessä. Hrrrr… Eli tämä salaattilinko olisi mulle se valinta http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014433-Functional-Form-Salaattilinko 🙂

  73. melia sanoo:

    kyllä mä perinteisen lingon ottaisin, ei tarvitsisi ainakaan ravistella käsin salaatinlehtiä tai jäävuorisalaattia kuivaksi :D:D http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014433-Functional-Form-Salaattilinko

    ja vuohenjuustosalaatti on suosikkini! 🙂

  74. Jasminna sanoo:

    1. Lempi salaatit on kaikenlaisia kanalla höystettyjä

  75. Iina sanoo:

    Caesar-kanasalaatti on kyllä ehdoton lemppari!♡
    Fiskarsin tuotteista paras olisi tämä kauha, jolla saa kätevästi kaavittua pannun tai kattilan tyhjäksi silikonireunan ansioista. http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/858100-Functional-Form-Lusikka-silikonireunalla-suora-paa

  76. Lempisalaattini on meksikolainen: salaatinlehtiä, kirsikkatomaatteja, kurkkua, ananasta, meksikolaisilla mausteilla maustettu jauheliha, viinirypäleet, salsakastike, nachoja. Toinen ehdoton lemppari on perus salaattipohja erilaisilla pähkinöillä ja omatekoisella hunajamarinadilla 🙂

    Funktional form hedelmänkuorija olisi huippu meidän keittiöön. Tykkään laittaa salaatteihin kaveriksi usein omenaa ja päärynää 🙂

  77. Nellip sanoo:

    Rakastan oikeastaan kaikenlaisia salaatteja, mutta suosikki on ehdottomasti lämminsavulohi-halloumisalaatti. Ja Fiskarsilta valitsisin tämän kätevältä vaikuttavan vihannesleikkurin: http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014416-Functional-Form-Vihannesleikkuri

  78. Cherrycloud sanoo:

    Kanasalaatti fetalla ja punasipulilla on suosikki 🙂 Salaattilingolle olisi kyllä käyttöä:

    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014433-Functional-Form-Salaattilinko

  79. nasmiini sanoo:

    ehdottomasti lohisalaatti jollain hyvällä itsetehdyllä salaatinkastikkeella niin toi salaatinkastikesekotiin ois ihan must

    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014347-Functional-Form-Salaatinkastikesekoitin

  80. hennn sanoo:

    vasta ollaan alettu lämpeen taas salatin syömiselle, eli lempparia on perus ananas,kurkku,paprika tomaatti jäävuorisalaatti 🙂 ja tämä ois ihan kiva: Functional Form Raastin säilytysrasialla

  81. Peura sanoo:

    Kebabsalaattia ei varmaan lasketa salaatiksi, joten ”oikea” lempparisalaattini on varmastikin kanasalaatti 🙂

    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014345-Functional-Form-Siivila
    Ja voi että rakastuin tähän, olisi niin kätevä kun kaikki kasvikset voisi viipaloida, heittää tuonne ja huuhdella kerralla. Eikä veisi paljoa tilaa kaapissakaan!

  82. Jatta sanoo:

    Suosikkisalaattini on lohisalaatti, jossa on lämminsavulohta! Sen valmistuksessa helpottaisi kummasti nuo Fiskarsin ruotopinsetit, joilla saisi ruodot nypittyä helposti irti. 🙂

    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/858185-Functional-Form-Ruotopinsetit

  83. Kristarzan sanoo:

    Mahtava arvonta! Olen alkanut pikkuhiljaa keräilemään astioita ja muita tarvikkeita ensimmäiseen tulevaan kotiin, johon toivottavasti muutan kesällä joten tämä olisi todella mahtava palkinto. Lempi salaatissani on ehdottomasti salaattia, tomaattia, kurkkua, kanaa, fetaa, persikkaa ja cashewpähkinöitä. 🙂
    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014433-Functional-Form-Salaattilinko
    Tuo salaattilinko olisi varmasti kätevä!

  84. Salli sanoo:

    Salaattikastikesekoitin kelpaisi meillekin! 🙂

  85. Sanna sanoo:

    Kanasalaatti mihin tulee kanan lisäksi, salaattia, paprikaa, kurkkua, viinirypäleitä ja raejuustoa.

    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014433-Functional-Form-Salaattilinko Toi salaattilinko ois niin jees koska mulla jää ne salaatit sellasiks limasiks ku niihin jää vettä mikä on törkeen ärsyttävää 😀

  86. Marja sanoo:

    Itse tykkään sellaisesta salaatista, missä on perusjuttujen lisäksi fetaa ja mustia oliiveja. Avokado on kans hyvä. Ja sitte siihen päälle vielä oliiviöljyä, ripaus ruususuolaa ja pippuria ja hyvää on! 🙂

    Fiskarsin sivuilta löysin hedelmän kuorijan. En oo kuullutkaan tuollaisesta keksinnöstä, kuulostaa kätevältä kapistukselta!
    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/858169-Functional-Form-Hedelman-kuorija-2-kpl

  87. nipsu sanoo:

    Salaattilinko, nopeaan ja helppoon salaatin pesuun 🙂
    Lempparisalde on kanasalaatti 🙂

  88. nipsu sanoo:

    Salaattilinko , helppoon ja nopeaan salaatin pesuun 🙂
    Ja lempparisalde on kyllä kanasalaatti 🙂
    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014433-Functional-Form-Salaattilinko

  89. prinsessapilvi sanoo:

    Kanafeta-salaatti on lempparini! Tykkään tosin vaihdella kasviksia joten salaatti on aina vähän erilainen. 🙂 http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/858169-Functional-Form-Hedelman-kuorija-2-kpl tää näyttää mielenkiintoiselta ja kekseliäältä, voisi auttaa jopa salaatin teossa!

  90. Anuee sanoo:

    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/858124-Functional-Form-Valkosipulipuristin

    Valkosipulinpuristin on tällä hetkellä asia, joka keittiöstäni puuttuu. Käyttäisin mielelläni enemmänkin valkosipulia ruoanlaitossa!

    Lempi salaattini on kana-couscous-feta-salaatti!

  91. Jennie sanoo:

    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/858134-Functional-Form-Raastin-sailytysrasialla

    Oma lempparisalaatti on kana-katkarapusalaatti. Katkarapu yleensäkin on parasta ja sitä löytyy kaikkialta mun ruuista 😀

  92. tuua. sanoo:

    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014416-Functional-Form-Vihannesleikkuri

    Tämä minulle, kiitos 🙂
    Lempisalaattini vaihtelee raskaushimoista riippuen, tällä hetkellä ykkösvalintana on pastasalaatti fetajuustolla

  93. Milla sanoo:

    Pakko pastan rakastajana sanoa pastasalaatit AHH!!!

    Ja no valitsemani tuote meni, kyllä jostain rakkaasta syystä tähän: http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/858152-Functional-Form-Pastakauha

    Pastaa ei voi syödä liikaa!!! Koska ne keksii lauhdutuskuurin jossa syödään pastaa?!?!?!?

    Ihanaa kevättä sinulle!

  94. Sara sanoo:

    Tykkään kovasti salaattiruoista mutta olen itse huono kokeilemaan uusia reseptejä. Meillä syödään yleensä salaattia hunajamarinoidulla kanalla ja edam-juustokuutioilla perussalaattiin sekoitettuna. nam, mä tykkään. Fiskarsilta valitsisin tän: http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/858134-Functional-Form-Raastin-sailytysrasialla
    Inhoon sitä kun raasteen on aina pitkin pöytiä, tolla homman sais vähän siistimmin hoitumaan!

  95. Jj sanoo:

    Tykkään monenlaisista salaateista, mutta lemppareimmat ovat erilaiset pasta- ja juustosalaatit. 🙂

    Vaikee valita vaan yhtä tarpeellisinta tuotetta, mutta kun yksi pitää valita se on varmaan tämä salaatinkastikesekoitin
    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014347-Functional-Form-Salaatinkastikesekoitin

  96. Nimetön sanoo:

    Mun lempisalaatti on ihan perus kana-fetasalaatti. Siihen ei kyllästy koskaan 🙂 http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014416-Functional-Form-Vihannesleikkuri toi vihannesleikkuri auttais mun ruuanlaittohommia, koska oon meijän perheessä salaattivastaava poikaystävän kokatessa kaiken muun ruuan 😉

  97. Annaby sanoo:

    Mun lempisalaatti on ihan perus kana-fetasalaatti. siihen ei kyllästy koskaan 🙂
    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014416-Functional-Form-Vihannesleikkuri toi vihannesleikkuri helpottais mun ruuanlaittoa entisestään, oon meinaan meijän perheessä salaattivastaava poikaystävän kokatessa kaikki muut ruuat 😉

  98. Gemma sanoo:

    Mun lempisalaatti on Caesar-salaatti, kunnon parmesanlastuilla ja romainesalaatilla! Kastikkeen ostan yleensä valmiina (ellei sisko satu olemaan lähistollä, hän tekee taivaallisen hyvää caesarkastiketta). Toinen lempparisalaatti on vuohenjuusto-kana-pinjansiemen-balsamico-salaatti, NAM!

    Fiskarsin salaattilinko olisi oiva apu märkien salaatinlehtien kuivaamiseen;
    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014433-Functional-Form-Salaattilinko

  99. Maija sanoo:

    1) suosikkisalaattini on sitruunainen fenkolisalaatti, jossa fenkolit on leikattu ihan henkäyksenohuiksi siivuiksi.

    2) suosikkisalaattini teossa minua helpottaisi vihannesleikkuri (http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014416-Functional-Form-Vihannesleikkuri), jolla saisin ohuita siivuja helpommin kuin näillä rähmäkäpälilläni leikatessa. Meillä kotona yleensä poikaystävä hoitaa pilkkomiset, mutta tuolla vempeleellä se alkaisi varmaan onnistua minultakin!

    3) ok!

  100. Tuikku sanoo:

    Ehdottomasti arkea helpottaisi tuollainen paistinpannu minkä saa pestä koneessa! Ai että mä vihaan sitä pannujen tiskaamista! Mä oon just sellanen laiska joka lykkäis pannut ja kattilat vaan tiskikoneeseen. 😛 Valitsisin siis tuon saman pannun kun teillä, salaatteihin kun tulee aina paistettua kanaa, lohta, halloum-juustoa tms. Ja lemppari salaatti on kana-halloum-juustosalaatti tai sitten lohisalaatti, jossa on paistettuna kylmäsavulohta tai graavilohta! 🙂

    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keitto-ja-paistoastiat/FunctionalForm-keitto-ja-paistoastiat-ruostumaton-teras/1015319-Paistinpannu-28-cm-alumiini-Taydellinen-keraamisille-liesille

  101. lisbe sanoo:

    1. Alltimefavourite salaatti on itselläni ehdottomasti kana-pasta-mozzarellasalaatti <3
    2. Fiskarsilta voisin ottaa vaikka kaikki tuotteet pelkän hyvän laadun takia, mutta tuollainen magneettinen säilytysratkaisu veitsille olisi todella kätevä ja samalla hygieeninen! http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/854120-Functional-Form-Veitsimagneetti-2-kpl

  102. eimii sanoo:

    Just söin salaattia ennen kun aloin lukemaan tätä postausta! 🙂 Mmm, hyviä salaatteja on paljon, mutta lemppariin tulis ainakin salaatin lisäks pähkinöitä, sipulia, kurkkua, maissia ja tomaattia. Sitten päivän ja mielen mukaan tonnikalaa/kanaa/kananmunaa. Nam. c(: Salaattilingosta olen haaveillut pitkään! http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014433-Functional-Form-Salaattilinko

  103. Fanny sanoo:

    Lemppari on ehdottomasti teriyaki maustettu kana-persimon-halloumi salaatti pinjansiemenien kera <3

    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/858139-Functional-Form-Sitruspuserrin tykkään hirveesti maustaa salaatinkastikkeita ja muitakin sitrushedelmillä ja tällä kastikkeet pysyis siemenvapaina.. Tai ainakaan niitä siemeniä ei tarvis sieltä sormin onkia, koska muutenhan se ei onnistu 8)

  104. Heli sanoo:

    Lempparisalaatti on kana-caesarsalaatti, mutta harvoin teen sitä, kun parmesaani on niin kallista. Ehdoton fiskarssuosikkini on tämä supernäppärän oloinen vihannesleikkuri: http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014416-Functional-Form-Vihannesleikkuri

  105. Nuuna sanoo:

    Tuo vihannesleikkuri, tahtoo tahtoo! Terveisin pari kertaa sormen pään irti leikannut… eli kyseessä on tämä: http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014416-Functional-Form-Vihannesleikkuri
    Olisit niin helppoa ja vaivatonta vääntää töihin evääksi lempparisalaattini joka, yllätys yllätys, on kanacaesar salaatti.

  106. Heidi sanoo:

    Kuorija kääntyvällä terällä on ehdoton suosikki kaikessa ruuan laitossa. Kaikki muut tuntuvat aivan surkeilta sen rinnalla.. http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/858130-Functional-Form-Kuorija-kaantyva-tera

    Salaateista kana-ceasar on tämän hetken suosikki.

  107. Minki sanoo:

    Lempparisalaattini on niin tuttu ja turvallinen fetasalaatti:) Tosin myös tuoreraasteet tekee kauppansa (etenkin porkkana), joten raastin se on mun valinta:)
    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/858134-Functional-Form-Raastin-sailytysrasialla

  108. Lilypad sanoo:

    Lemppari salaatti on pinaatti-mansikka-feta/vuohenjuusto-kikherne-balsamico salaatti. Vaatii todella vähän työstämistä mutta voi nam nam. Vihannesleikkuri tulis itsellä ehkä eniten tarpeen. Tai se salaattilinko koska myönnän: EN LÄHESKÄÄN AINA PESE SALAATTIA koska märkyys. yh.

  109. Sannna sanoo:

    Mun ehdoton lemppari on kana-pasta salaatti 🙂

    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/858134-Functional-Form-Raastin-sailytysrasialla
    Tällänen olisi todella kätevä, tulisi varmasti tehtyä enemmän raasteitakin.

  110. Nimetön sanoo:

    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/854112-Functional-Form-Veitsiteline

    Veitsiteline olisi kyllä elämää hurjasti helpottava, ja omenaleikkuri on toinen kätevä juttu, mutta se jo meiltä löytyy (: Salaattisuosikkeja on monia, mutta ainakin mikä vaan missä on lohta tai jotain juustoa on aina hyvää!

  111. tinnipi sanoo:

    Meilläkin ehdottomasti uusi raastin menisi! Käytetään myös paljon raasteita mutta pelkään aina että raastan sormeni samalla sillä perinteisellä raastimella nimim. kokemusta on, nahkaa porkkanaraasteessa!

  112. salaattihirmu sanoo:

    Valitsisin kyllä tuon salaattilingon! Olen aina halunnut koittas, kun kaikki kehuvat kuinka hyvä tulee kun linkoaa. Tähän mennessä olen tyytynyt vain kuivaamaan paperilla… ja kosteaksihan se jää ikävä kyllä 🙁

  113. Daniela sanoo:

    Lempparisalaattini on ehdottomasti caesarsalaatti, sitä voisin syödä vaikka kuinka paljon ja usein!

    Tämä salaattilinko olisi kyllä ihan täydellinen , just hyvä kun saisi siinä säilyttää salaatin sitten http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014433-Functional-Form-Salaattilinko

  114. salaattihirmu sanoo:

    Jäi edellisestä viestistä tuo linkki. http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014433-Functional-Form-Salaattilinko

    Valitsisin kyllä tuon salaattilingon! Olen aina halunnut koittaa, kun kaikki kehuvat kuinka hyvä tulee kun linkoaa. Tähän mennessä olen tyytynyt vain kuivaamaan paperilla… ja kosteaksihan se jää ikävä kyllä 🙁

  115. Enska sanoo:

    Mä rakastan perunasalaattia yli kaiken, varsinkin omatekemää!
    kuitenkin leipominen on se ykkösjuttu ja kaulinta ei meidän taloudessa vielä ole joten sellainen olisi todella kiva 🙂
    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/858174-Functional-Form-Kaulin-non-stick-pinnoitteella

  116. Tiedathan sanoo:

    Kana-kuskus-halloumsalaatti on ehdoton lemppari!

    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014416-Functional-Form-Vihannesleikkuri
    Vihannesleikkuri olis niin kätevä, sillä sais nopeesti valmista!

  117. Heidi sanoo:

    Lempparisalaatti on kana-vuohenjuusto-pastasalaatti :9 nams.

    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014433-Functional-Form-Salaattilinko Tämä salaattilinko tulisi eniten tarpeeseen.. Olen laiska kuivaamaan salaattia ja siitä jääkin usein vetistä. Ehkä siksi pastasalaatti on suosikki hehheh.. 😀

  118. sitruuna sanoo:

    Mun lempisalaatteja on kaikki lähi-itähenkiset couscous- ja linssisalaatit. Ruokaisa linssisalaatti tahinilla ja granaattiomenan siemenillä esim. – NAM!

    Oli vaikea valita yksi tarpeellisin tuote kun monet oli niin hyviä, mutta salaattilinko http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014433-Functional-Form-Salaattilinko tai ihan JUUSTOHÖYLÄ vois olla kovia! Oon myös kyllästynyt märkään salaattiin siinä määrin että jätän sen vaan pesemättä ja syön kaiken mitä sen seassa onkaan 😀 Toisaalta myös ne harvat kerrat kun raaskin juustoa raastaa, kiroan mun 10+ vuotta palvelleen juustohöylän jäätävää tylppyyttä.

  119. Lottie sanoo:

    Ehdottomasti lempparisalaatti tonnikalasalaatti, kaikkine variaatioineen!
    Ja kätevin tuote ehdottomasti vihannessilppuri, se nopeuttaa vaan niin paljon! http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014416-Functional-Form-Vihannesleikkuri

  120. Mira sanoo:

    kanasalaatit on lemppareita!
    Vihannesleikkuri olisi ehdottomasti kätevin meillä. Sen avulla saisi 3,5 vuotiaan helposti keittiöapuriksi 🙂
    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014416-Functional-Form-Vihannesleikkuri

  121. empsuliini sanoo:

    Voih, hankalan pallon heitit! Mä rakastan ruokaisiasalaatteja ylikaiken, ja mun on hirmu hankala valita vain yhtä salaattia. Mutta, mutta jos yksi pitää mainita niin mainitsenpa Wasabikastike-edamepapu-fetasalaatin. Oih, se on taivaallista!!
    Tykkään sekoitella salaateissa eri tekstuureja, mm. raasteita ja eri kokoisia paloja. Tällä hetkellä hankintalistalla on uusi raastin vanhan raastimen tilalle.
    Tälläinen raastin sattui silmään Fiskarsin valikoimassa:
    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014410-Functional-Form-Karkea-raastin

  122. Nenne sanoo:

    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/858136-Functional-Form-Kananmuna-ja-vihannesleikkuri
    Tuo kananmuna- ja vihannesleikkuri multa vielä puuttuu. Se olis enemmän miehen mieleen, mutta kelpaisi myös mulle!

    Lempparisalaatti on jäävuorisalaattia, miniluumutomaatteja, kurkkua, chilifetaa, paprikaa ja kanaa. Kelpaa myös ilman kanaa ja on yleensä helppo valmistaa jämistä. Lisäksi uppoaa myös mieheen!

  123. janina sanoo:

    Lempi salaattini on tietty perus kanasalaatti! Kanan rintaa, salaattikurkkutomaatti, jotain hyvää juustoa ja gluteenitonta pastaa. Aivan ihana kesäruoka, miksei näin talvellakin 🙂 Kanan paistamiseen ottaisin apuvälineeksi fiskarssilta tämmöisen lastan..

    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/858154-Functional-Form-Paistinlasta

  124. Noora sanoo:

    Moikka!

    Suosikkisalaattini on ehdottomasti kana-caesar salaatti, jota tulee syötyä aivan liian harvoin. Tarpeelliseksi salaatinvalmistuksessa kokisin ehdottomasti kuorimaveitsen, koska hyvät veitset ovat aina avain asemassa salaatin teossa!
    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014418-Functional-Form-Kuorija

  125. Krista sanoo:

    Vihersalaatti, johon mansikoita, fetaa ja pinjansiemeniä. Ehdoton kesän suosikki heti, kun alkaa saada suomalaisia mansikoita 🙂

    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014416-Functional-Form-Vihannesleikkuri

    Ps. Ihana blogi 🙂 Joskus muutaman postauksen lukenu, mut nyt ihan innostuin!

  126. Zelinda sanoo:

    Oma suosikkisalaatti on kanasalaatti halloumjuustolla 🙂 ja tuotteista paras olisi http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014433-Functional-Form-Salaattilinko. Salaatin peseminen ja ravistelu kuivemmaksi on niin ärsyttävää -.-

  127. suvi sanoo:

    Mun ihan superlempparisalaattiin tulee paistettua kanaa, tomaattia, kurkkua, fetaa, avokadoa, paprikaa, punasipulia, keitettyä pastaa (itse käytän fusilleja). Kastikkeena toimii purkki kermaviiliä ja purkki pestoa, jotka sekotan kulhoon heti alussa, ennen kun paistan kanan, keitän pastan ja pilkon vihannekset. Kermaviilin ja peston sekotus kuulostaa vähän hassulta, mutta suosittelen kokeilemaan, on aivan uskomattoman hyvää 🙂

    Eli aikaa tohon salaattiin kyllä menee, varsinkin jos tekee yksin. Yksin tehdessä toi vihannesleikkuri olis tosi kätevä! http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014416-Functional-Form-Vihannesleikkuri

  128. Nimetön sanoo:

    Lempparisalaatti on halloumi mansikkasalaatti kesällä tuoreista mansikoista. Nam! Ja ehdottomasti meidän keittiöistä puuttuu tuo vihannesleikkuri http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014416-Functional-Form-Vihannesleikkuri .

  129. Ansa-Maria sanoo:

    1. Caesar-salaatti: salaattia, tomaattia, kurkkua, parmesanjuustoa, krutonkeja ja caesar-salaattikastiketta

    2. http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/858131-Functional-Form-Kuorija

  130. Mmarika sanoo:

    Lempparisalaatti on halloumi mansikkasalaatti kesälä tuoreista mansikoista. Ja meidän keittiöstä puuttuu ehdottomasti vihannesleikkuri http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014416-Functional-Form-Vihannesleikkuri.

  131. Mun lemppari salaatti on ihan perus: ruukkusalaattia, kurkkua, tomattia, fetajuustoa ja viinirypäleitä 🙂
    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/858139-Functional-Form-Sitruspuserrin <– tuo sitruspuristin olisi tarpeellinen koska sellaista emme laisinkaan omista 😀

  132. Anna-Maria sanoo:

    Salaattilinko, olen haaveillut sellaisesta kauan, mutten vielä raaskinut. Oon huono tekemään salaatteja, muuta kuin perus tomaatti, kurkku, kana linjalla. Tuo punasipuli kuullosti tosi hyvältä, tarvii kokeilla! Jos sulla on takataskussa lisää salaattiohjeita, laitahan jakoon 😉

  133. Laura sanoo:

    Lempparisalaattini on savulohisalaatti, mutta myös kanasalaatti vaihtelevin ainesosin on supernam! 🙂 http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/858169-Functional-Form-Hedelman-kuorija-2-kpl Tykkään hedelmistä salaatin seassa ja olisi mielenkiintoista kokeilla toimiiko tuo! 😀

  134. taru sanoo:

    1) kreikkalainen salaatti! oi nami
    2) salaattilinko ois niin kätevä!! salaatinlehtien kanssa veuhkoominen kun ei ole munkaan lempparipuuhaa ; ) http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014433-Functional-Form-Salaattilinko

  135. Maisa sanoo:

    Heippa!

    Lempparisalaattini sisältää aina kanaa ja punasipulia. Salaattia varioin aina eri vihannesten avulla, johon tämä olisi ehdottoman hyvä, vau:

    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014416-Functional-Form-Vihannesleikkuri

  136. Adeleriika sanoo:

    Kaikki salaatit on ihan huippuja! Fiestasalaatti kuitenkin ehkä se paras ! 🙂 Monesti melkein hankittu raastin+rasia olisi tarpeellisin. http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/858134-Functional-Form-Raastin-sailytysrasialla

  137. Mirkku sanoo:

    Mun lempparisalaatti on ehdottomasti lohisalaatti! Siitäkin saa versioitua niin erilaisia ettei siihen ees kyllästy. Välillä tekee kastikkeen turkkilaisesta jugurtista ja välillä laittaa päälle vaan ruohosipulituorejuustoa nii jo on ihmeen hyvää! 🙂 ja punasipuli salaatissa on ehdoton.. 😛 salaatteja meillä syödään nyt paljon ku mies alotti dieetin ja itekki yritän syyä terveellisemmin. No minunhan ne salaatit pitää tietty valmistaa, joten sitä valmistusta helpottais kyllä kummasti tuo salaattilinko 😉
    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014433-Functional-Form-Salaattilinko

  138. Mimmi sanoo:

    Suosikkisalaattini on kanasalaatti jossa on joko vuohenjuustoa tai fetajuustoa!

    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014416-Functional-Form-Vihannesleikkuri tätä olen jo Iittala outletissa katsellut että olisi näppärä! 🙂

  139. Annie sanoo:

    Kana-pesto -salaatti fetalla ja avokadolla on lemppari! Muutamiin juhliin pullia ja kakkua tässä lähiaikoina leiponeena ja tuskailleena kun lasi ei ihan toiminut kaulimena niinkuin olis toivonut, niin haluaisin tän: http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/858174-Functional-Form-Kaulin-non-stick-pinnoitteella

  140. Elisabet sanoo:

    Mä tykkään oikeastaan yhtä paljon raikkaista salaateista, jotka maistuu ruoan kanssa koska vain yhtä hyvältä ja sitten myös näistä pastasalaateista, jotka sitten hieman raskaampia on ja niitä herkuttelee mieluiten ihan vain erikseen. Täytyy nyt kuitenkin ihan lemppariksi sanoa vaan se perus kurkku-tomaatti-salaatinlehti+jotain ja joku herkullinen salaatinkastike! Vihannesleikkuri vois olla aika kiva, en saa nyt tabletilla linkitettyä.

  141. Jannina sanoo:

    1. Lempparisalatti on savulohisalaatti! =)

    2. Tarvitsisin ehdottomasti salaattihommia helpottaa tämän taitettavan raastimen http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/858133-Functional-Form-Taitettava-raastin-karkea

  142. Annina sanoo:

    Mun lempparisalaatti taitaa olla ihan perus kanasalaatti! Eikun mä tykkäsin ihan hurjana Mummon tekemistä salaattikurkuista, etikkakurkuiksikohan niitä kutsuttiin 🙂 Hankala päätös appelsiinin kuorijan ja tämän siivilän välillä, mutta valitsin siivilän!http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/858170-Functional-Form-Siivila

  143. Laura sanoo:

    Lempisalaatti on lämmin juusto-juuressalaatti, ohje on valion ja mielettömän hyvää ja sopii hyvin lisukkeeksi perunan/pastan sijaan. Ainoa miinus että tuota varten joutuu kuorimaan yhtä sun toista, ja meillä om ihan tuhottoman huono kuorija. Tämmöinen olisi meille tarpeen siis http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/857139-Functional-Form-Kuorija-kaantyva-tera 🙂

  144. Henna sanoo:

    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keitto-ja-paistoastiat/FunctionalForm-keitto-ja-paistoastiat-ruostumaton-teras/1015338-Paistinpannu-24-cm-ruostumaton-teras-Taydellinen-perinteisille-liesille

    mun ihan ehdoton salaattilemppari on kanapastasalaatti, johon laitan salaattia, tomaattia, kurkkua, punasipulia, kanaa, pastaa, pestoa ja mozzarellaa 🙂

  145. Sannanen sanoo:

    Ihania salaatteja on monia, mutta yksi erityinen, mikä on mulle jäänyt mieleen, on mun tekemä kana-vuohenjuustosalaatti. Ihan käsittämättömän hyvää, enkä vuohenjuustosta edes pidä! 🙂 ( linkki salaattiini täällä http://imagination-thechips.blogspot.fi/2014/10/rakkausruokaa-vihollisesta.html?m=0)

    Ja monta vuotta olen salaattilingon perään haikaillut, mutta koskaan sitä ei ole tullut hankittua. Joten vaikka nuo kaikki vaikuttavat ihanilta, on se varmaan pakko se valita!

    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014433-Functional-Form-Salaattilinko

  146. Annililja sanoo:

    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014433-Functional-Form-Salaattilinko

    Ehdottomasti salaattilinko! Olen todella nirso salaatinlehden suhteen, jotkut maistuu mullalta ja märkä semmonen on ihan ehdoton ei!:D
    Maistuvin salaatti on kyllä kanasalaatti, itse laitan aina makaronia sekaan, nyt kun yritän keventää ruokavaliota tahtoisin jättää makaronit pois mutta en ole keksinyt millä korvata, että salaatti olisi yhtä ruokaisa.. Sulla on ollut kyllä hyviä salaattireseptejä! 🙂

  147. Tiia sanoo:

    1. Varmaankin halloumisalaatti, johon tulee salaattimixin, kurkun ja paprikan lisäksi halloumia, parsakaalia ja siemeniä.
    2. http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014433-Functional-Form-Salaattilinko Kyllä se olis tää salaattilinko tarpeellisin! 🙂

  148. Virva sanoo:

    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014416-Functional-Form-Vihannesleikkuri Tämä ihan ehdottomasti, tai ruotopinsetit! Ammatiltani kokki, asuntona yksiö, jossa neliön kokoinen keittiö, helpottaisi niin mahdottomasti elämää ja ruoanlaittoa myös kotona!

  149. Mymmyryy sanoo:

    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/858134-Functional-Form-Raastin-sailytysrasialla

    Tollanen olis aika huisin kätevä 🙂

    Tän hetken suosikki on nuudelisalaatti. Lähinnä siis perussalaattia kurkkuineen yms, muutama paahdettu pähkinä joukkoon ja täysjyvänuudeleita joukkoon, nam.

  150. Josss sanoo:

    Mun ehdoton salaattisuosikki on texmex-salaatti. Siihen tulee ihan tavallisen salaattipohjan (salaatti, kurkku, tomaatti, paprika, sipuli tms.) lisäksi jauhelihasta ja salsakastikkeesta sekoitettu (jäähtynyt) mömmö. Koristeeksi vielä nachoja ja jalapenoja!

    Raastin säilytysrasialla (http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/858134-Functional-Form-Raastin-sailytysrasialla) olis ihan älyttömän kätevä. Nyt raastamishommia varten täytyy sotkea itse raastin, leikkuulauta ja kulho. Tiskiä riittää 😀

  151. Riksu sanoo:

    Rakastan salaatteja, mutta miten pystyisin nostamaan yhden ylitse muiden, hmmm… Feta(/halloumi/mozzarella/chevre/ihanmikätahansajuusto) + salde + rucola + miniluumutomaatit + kurkku + avokado + viinirypäle + paahdetut auringonkukansiemenet ja kastikkeena tylsästi oliiviöljy + balsamico sellaisesta ”suihkepullosta” ruikkien, siinäpä setti, millä tulee useemman kerran viikossa mentyä.

    Rakastan myös porkkanaraastetta, mutta kuten suurin osa maailman ihmisistä, raastamista en rakasta. Kaikki mahdolliset raastamista helpottavat välineet olis lämpimästi tervetulleita meitsin keittiöön! Ettei raastaminen olis niin hiton raastavaa… http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014410-Functional-Form-Karkea-raastin

    Kunniamaininta tolle lastalle, jonka saa pannun laidalle nalkkiin! Ei oo mitään niin ärsyttävää kun se kun kerta toisensa jälkeen asettelet sitä lastaa korttitalon lailla siihen pannun laidalle keikkumaan, ja kun selkäsi käännät, se dyykkaa rasvoineen päivineen joko liedelle tai lattialle. Gnnnnnggggghhhh!

  152. Ella sanoo:

    Suosikki nyt ja aina tule olemaan kanasalaatti krutongeilla ja hyvällä valkosipulikastikkeella!
    Salaatinvlamistuksessa suureksi avuksi olisi http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014416-Functional-Form-Vihannesleikkuri

  153. Makru sanoo:

    Lemppari salaatti on minun ja siskoni keksimä ”läskisalaatti” 😀 Siihen tulee salaattia, kurkkua, paprikaa, kanaa, maissia, fetaa ja majoneesia. Sopii myös pääruuaksi 🙂 http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014416-Functional-Form-Vihannesleikkuri

  154. MarikaA sanoo:

    Suosikkisalaatti on kanasalaatti. Vuohenjuustoa laittaisin, jos mieskin tykkäisi siitä.

    Tämä olisi ehdoton ykkönen lapsiperheessä: http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014416-Functional-Form-Vihannesleikkuri
    Helpottaisi niin plajon arkea ja tulisi ehkä syötettyäkin (ja syötyä itse) kasviksia, kun olisi niin helppoa pilkkoa. Haluu-uu-uun!

  155. Enni sanoo:

    Suosikki salaattiin tulee jäävuorisalaattia, kurkkua, tomaattia, jotain juustoa (esim. itse rakastan leipäjuustoa) ja jokin hedelmä (granaattiomena, persimon, viinirypäle yms.) 🙂 sekä joskus tykkään laittaa oliiveja tai aurinkokuivattua tomaattia! Oikeastaan salaattiin voi laittaa mitä vain!!

    Ehdottomasti toi vihannesleikkuri! Näyttää niin kätevältä ja helpottais varmaan ihan sikana pilkkomisurakkaa!

    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014416-Functional-Form-Vihannesleikkuri

  156. Mira nda sanoo:

    Lempisalaatti on varmaan ihan perus fetasalaatti, mutta tein pari päivää sitten superhyvää avokadosalaattiakin, nam!

    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/858106-Functional-Form-Lasta-silikonireunalla

  157. Veera SP sanoo:

    Ehdottomasti tuo salaattilinko! Vihaan sitä, kun heittäessä märät salaatinlehdet kulhoon, pohjalle kertyy desilitra vettä. 😀
    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014433-Functional-Form-Salaattilinko

    Ja salaattilemppari on kreikkalainen salaatti!

  158. Miina sanoo:

    Paras salaatti on kesäinen kana vuohenjuusto mansikkasalaatti, sisältää edellä mainittujen lisäksi salaattia, rucolaa, cashew-pähkinöitä ja hunajamelonia. Olen tehnyt kastikkeeksi mansikkasiiderikastikkeen, tähän herkkuun ei kyllästy, suosittelen. 🙂
    Arvonta kyllä osuisi täällä oikeaan osoitteeseen, kun pesästä muutto parhaillaan menossa!
    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/858100-Functional-Form-Lusikka-silikonireunalla-suora-paa

  159. st.brigitten sanoo:

    Kyllä se on perus kreikkalainn salaatti omnom 😛 Ja ehdottomasti toi vihannesleikkuri!

  160. NennaMm sanoo:

    Lohisalaatti on ehdoton lempparini! Salaattia tulee valmistettua useamman kerran viikossa 🙂
    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014347-Functional-Form-Salaatinkastikesekoitin
    Salaatinkastikesekoitinta meillä ei vielä olekaan, olisi ihana lisä keittiövälineistöön!

  161. sande sanoo:

    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/858134-Functional-Form-Raastin-sailytysrasialla

    Valitsisin ehdottomasti tuon. Koen raastamisen järkevästi kippoon todella hankalaksi!

    Atm suosikkisalaatissa on Aura-juustoa, lohta, pestoa, kirsikkatomaatteja ja kurkkua. : )

  162. Tiina sanoo:

    Vihannesleikkuri!

    Mun lempisalaattiin tulee jäävuorisalaattia, kananmunaa, marinoitua sipulia, jalapenoja, hunajamelonia, kurkkua ja maissilastuja. NAM! 🙂

  163. Roosa sanoo:

    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/858134-Functional-Form-Raastin-sailytysrasialla

    Tälläinen raastin säilytysrasialla olisi todella kätevä! Ei tarvitsi enää sotkea raastetta joka paikkaan, kun tarvittavan asian saisi raastettua suoraan kulhoon jossa sitä voi myös säilyttää.

    Lempisalaattini on savulohisalaatti.

  164. Elise H. sanoo:

    Lempisalaattini taitaa olla tonnikalasalaatti 🙂
    Raastin säilytysrasialla olisi kätevä ja hyödyllinen 🙂
    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/858134-Functional-Form-Raastin-sailytysrasialla

  165. tiiu sanoo:

    perus vihreä salatti on oma suosikki
    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014433-Functional-Form-Salaattilinko

    salaattilinko olis kyllä kätevä. inhoan salaati pesua ja kuivaamista.

  166. Emppunen sanoo:

    Lempisalaattini on lohi-avokado-halloumi -salaatti, nam! Mahtavia tuotteita 🙂 Raastin vihannesleikkurilla olisi meidän taloudessa ihan ykköstuote, usein tekee mieli mehukkaita raasteita, mutta ”rystystenraastaja” ei houkuttele.

  167. Annika sanoo:

    Eniten tykkään mozzarella-tomaattisalaatista, mutta koska appelsiini on yksi parhaista raaka-aineista salaattiin, haluaisin ehdottomasti Functional Formin appelsiininkuorijan! Vaikuttaa niin kätevältä, että mun tarvitsee varmaan hankkia tuollainen itselle :–)

    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/858163-Functional-Form-Appelsiininkuorija

  168. pauliinao sanoo:

    Hei,

    nyt oli sellainen arvonta, että oli pakko osallistua!

    Teen arkena paljon salaatteja, hyvinkin vastentahtoisesti, joten tälläiset yllämainitsemasi tuotteet olisivat käteviä arjen helpotukseen.

    Lempisaalattini on granaattiomena-halloumjuustosalaatti. Siihen siis normaali salaattipohja. (Salaattisekoitus-kurkku-tomaatti)
    Kastikkeena pelkkää balsamicoa. Erittäin hyvää!

    Tälläinen salaattilinko olisi erittäin kätevä :).
    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014433-Functional-Form-Salaattilinko

    Ihanaa päivää teille kaikille! 🙂

  169. Handeliini sanoo:

    Ehdottomasti bravuurini on tonnikalasalaatti, nam!
    Avukseni siihen ottaisin tämän: http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/858100-Functional-Form-Lusikka-silikonireunalla-suora-paa

    Sillä uskon että tuolla saisi vähän paremmin tonnikalat kaavittua purkeistaan kuin normilusikalla! 🙂

  170. Amppu sanoo:

    Voi että oispa upeaa voittaa tämmönen arvonta! Ollaan menossa poikakaverin kans kahden kuukauden päästä naimisiin ja meillä ei ole vielä mitään keittiövälineitä eikä häiden järjestely ole mitään halpaa puuhaa joten enemmän kun tarpeeseen tulis tämmönen voitto, jään peukut pystyssä odottelemaan tulosta 😀
    Mutta asiaan, mä rakastan kanasalaattia. Kaikenlaiset salaatit jossa on kanaa niin on ihan parhaita, mutta paras kombo kaikista on kuitenkin ehkä salaatti, kana, punasipuli, fetajuusto, ananas, kurkku ja tomaatti. Tuota syön useimmiten enkä kyllästy ikinä!! 😀
    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/858134-Functional-Form-Raastin-sailytysrasialla Tämä näyttää tosi kätevältä, etenki tuo säilytysrasia!

  171. Kurt sanoo:

    Syön yleensä salaatit ilman kastiketta, joten tollanen salaatinkastikesekotin ois hyvä syy alkaa kokeilee erilaisia kastikkeitakin 😀 Lempparisalaatti on varmaan joku perussetti (tomaattia, kurkkua, salaattia, paprikaa, sipulia) ja halloumjuustoo tai fetaa!

    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014347-Functional-Form-Salaatinkastikesekoitin

  172. misaemilia sanoo:

    Lemppari salaatti on varmaan epäterveellisin vaihtoehto mikä löytyy eli ceasarsalaatti kanalla tai sitten ihanan raikas tonnikalasalaatti missä on paljon punasipulia ja oliiveja nams 🙂

    Mä tykkään hirveästi tehdä salaatinkastikkeita ja säilyttelen niitä aina ties missä purkeissa niin tälläinen salaatinkastike sekoitin olisi kyllä aivan ihana 🙂 http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014347-Functional-Form-Salaatinkastikesekoitin

  173. Annu. sanoo:

    Ehottomasti lohisalaatti, siitä ei pääse mihinkään! Oon jo pitkään haaveillu salaattilingosta, että ne salaatinlehdet ei nahistuis hetkessä, koska jäävät aina liian vetisiksi. Siispä tämän kiikuttaisin kotiin kaikista mieluiten:http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014433-Functional-Form-Salaattilinko

  174. apple sanoo:

    Suosikkisalaattini on kana-halloumjuustosalaatti, nam!

    Tämä postauksessakin esitelty salaatinkastikesekoitin kuulosti kyllä kätevältä: http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014347-Functional-Form-Salaatinkastikesekoitin

  175. noora sanoo:

    Lemppari salaattini sisältää jäävuorisalaattia, kurkkua, paprikaa, kirsikkatomaatteja, viinirypäleitä sekä leipäjuustoa 🙂

    Salaatin pesu ja kuivaus tympii, joten tämän valkkaisin
    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014433-Functional-Form-Salaattilinko

  176. JuliaEmilia sanoo:

    Lempisalaatissa on perussalaattipohjan lisäksi yleensä proteiinina jotakin juustoa, sillä olen ollut kasvissyöjä lähes 12 vuotta. Sanotaan siis sinihomejuusto-päärynä salaatti!
    Olen nyt kuitenkin poikaystävän kannustuksesta (painostuksesta….:D) antanut mahdollisuuden lohelle, ja siksi linkin tuote olisi todella hyödyllinen. Kukaan (ainakaan aloitteleva kalansyöjä) ei halua löytää ylläriruotoja ihanasta lohisalaatista…

    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/858185-Functional-Form-Ruotopinsetit

  177. Fani sanoo:

    Suosikki salaattini on kreikkalainen, joka valmistetaan uunissa ja lisukkeeksi halloumjuustoa. Ei voi olla mitään parempaa!

    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014433-Functional-Form-Salaattilinko

    Kyllä tuo olisi ehdottomasti valintani!

  178. Ninani sanoo:

    Kanapasta salaatti
    Mun keittiöstä puuttuu raastin kokonaan, yleiskonen sanoi sopimuksen irti tovi sitten. Joten tää ois näppärä ku sais raasten suoraan astiaan ja jääneen voi laittaa jääkaapiin odotamaan seuraavaa ruokailuhetkeä 🙂
    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/858134-Functional-Form-Raastin-sailytysrasialla

  179. Artsi sanoo:

    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014433-Functional-Form-Salaattilinko
    Tämä olisi kätevä omaan keittiöön!!
    Lempparisalaatti on ehdottomasti kana, jossa leipäjuustoa, pähkinöitä, paprikaa, jalapenoja ja sipulia! Nam 😉

  180. Saija sanoo:

    Vuohenjuustosalaatti on mun lempparisalaatti nyt ja varmaan aina. 😛 Kiva arvonta! Seuraava tuote helpottaisi meidän arkea huomattavasti: http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/858134-Functional-Form-Raastin-sailytysrasialla

  181. Nefer sanoo:

    Caesar-tyyppiset salaatit ovat lemppareitani, ne täyttävät usein makeanhimonkin kokonaan koska ovat niin maistuvia.

    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014416-Functional-Form-Vihannesleikkuri

    Vihannesleikkuri vaikuttaa kivalta ja kätevältä kapistukselta. 🙂

  182. Laura T. sanoo:

    Suosikkisalaattejani ovat ruokaisat salaatit, kuten lohi- ja kanasalaatit.

    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014416-Functional-Form-Vihannesleikkuri

    Vihannesleikkuri vaikuttaa kätevältä ja on kuvista päätellen näppärän kokoinen, joten se olisi valintani!

  183. hennamarj sanoo:

    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/858133-Functional-Form-Taitettava-raastin-karkea

    Nyt ostan monesti valmiita raasteita, koska omistan vain ison, kömpelön raastimen. Tällä saisi tuoretta raastetta aina kun haluaa.

  184. Sabryy sanoo:

    Ehdottomasti kana-feta salaatti omatekoisella kastikkeella höystettynä, nam! Salaatinkastikkeen sekoitin ois kiva, mutta ehottomasti tarvisin tätä vihannesleikkuria! Vihannesten pilkkominen on raskasta ja vaarallista puuhaa.. 😀 ja salaattilinko on kyllä huippu vehe!
    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014416-Functional-Form-Vihannesleikkuri

  185. Peace sanoo:

    Mun suosikkini on savukalasaatti, mukana pitää olla myös jotain juustoa ja paahdettua sipulia. Tämä on suosikkituotteeni, mahtuu pieneen tilaan http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/858170-Functional-Form-Siivila

  186. rst sanoo:

    Oma suosikkisalaatti sisältää tummaa lehtivihreetä (pinaattia tms), avokaadoa, vuohenjuustoa, saksanpähkinöitä, paahdettuja punajuuria ja balsamico-kastiketta. Ja itselle tulisi ehdottomasti vihannesleikkuri tarpeen! (http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014416-Functional-Form-Vihannesleikkuri)

  187. Janttara sanoo:

    Suosikkisalaatissani on savulohta maa-artisokkaa, parsaa, mozzarella ja tietenkin kurkkua ja tomaattia salaatinlehtien lisäksi. Kyllähän tuo salaattilinko näppärältä vaikuttaa http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014433-Functional-Form-Salaattilinko

  188. Julia sanoo:

    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014433-Functional-Form-Salaattilinko
    Ehdottomasti salaattilinko, meillä syödään salaattia joka päivä ja ärsyttävin homma on juurikin tuo salaattien repiminen ja peseminen 😀 tässä ois just oiva väline! Meillä lempi salaatti on kana pähkinä salaatti:)

  189. Susci sanoo:

    Halloumisalaatti ja savulohisalaatti on lemppareita.
    Salaattilingon ostamista olen suunnitellut jo kauan, joten se tulisi ”tarpeeseen”:
    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014433-Functional-Form-Salaattilinko

  190. iituliina sanoo:

    Mun suosikkisalaatissa on erilaisia salaatteja (rucola, babypinaatti ja tammenlehvä suosikkeja!), avokadoa, aurinkokuivattua tomaattia ja lohta.

    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014347-Functional-Form-Salaatinkastikesekoitin

    Salaattikastikesekoitin ois huippu, tulis luultavasti useammin tehtyäkin kastikkeita, nykyään kun laiskana sekoittelijana tulee lähinnä rouhittua salaatin päälle suola&pippuri ja kaadettua oliiviöljyä.

  191. oliviagggg sanoo:

    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014433-Functional-Form-Salaattilinko

    Tää on mun lemppari, koska tää tuntuu niiiiiin kätevältä. 😀 Mun lempparisalaatti on on kanasalaatti, mutta suht uutena lempparina tulee savulohisalaatti, joka jakaa sen ykkössijan. 🙂

  192. Anna sanoo:

    Lempparisalaatti on jaetulla ykkössijalla halloumi tai kanacesar, naaaam.

    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014433-Functional-Form-Salaattilinko

    Salaattilinko on ollut ostoslistalla pitkään ja joka kerta salaattia tehdessä kiroan ettei sitä ole. Hyvänä kakkosena olis toi kastikepurkki.

  193. KCP sanoo:

    Suosikkisalaattini on kana-fetasaallti, mukaan oliiveja ja paljon kurkkua.
    Minä tykkään tuosta kasaan menevästä siivilästä http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014345-Functional-Form-Siivila

  194. saya sanoo:

    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/858133-Functional-Form-Taitettava-raastin-karkea

    Tää olis varmaan kätevin,meillä raasteita kun syödään jonkun verran ja se kolmionmuotoinen vie aika paljon säilytystilaa…

  195. Mari sanoo:

    Lempparisalaattini on kanasalaatti, johon tulee jääsalaattia, kanaa, tomaattia, kurkkua, persikkaa ja maissia. Nams 😛

    Salaattilinko on ihan ehdoton salaatin valmistuksessa, mutta sellainen meillä jo on. Sen takia valitsin tämän vihannesleikkurin, josta varmasti olisi paljon hyötyä:
    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014416-Functional-Form-Vihannesleikkuri

  196. julsku sanoo:

    Haen tosi usein salaatin niin huipusta Citymarketin salaattibaarista. Lemppari salaattiini laitan salaattipohjan, punasipulia, tonnikalaa, viinirypäleitä, fetaa ja krutonkeja. Näiden päälle sopii uskomattoman hyvin ceasarkastike! 🙂 Uskon että kaikista kätsyin mulle itselle ois varmasti tämä:

    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014416-Functional-Form-Vihannesleikkuri

  197. Freja sanoo:

    Lempisalaattini on varmaan kana-halloumisalaatti.. 🙂 Mä koen tän vihannesleikkurin tosi käteväksi salaatinvalmistuksessa. Toisaalta toi salaatinkastikeshaker vaikuttaa myös kivalta! http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014416-Functional-Form-Vihannesleikkuri

  198. Janita sanoo:

    Kreikkalainen salaatti on ehdoton suosikkini, feta-juusto on vain niin uskomattoman herkullista! Mieluisin tuotteista oli itselleni 28cm paistinpannu. Kokoonnumme useasti perheen kesken laittamaan ruokaa ja silloin iso paistinpannu tulee tarpeeseen!
    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keitto-ja-paistoastiat/FunctionalForm-keitto-ja-paistoastiat-ruostumaton-teras/1015317-Paistinpannu-28-cm-ruostumaton-teras-Taydellinen-induktioliesille

  199. laural sanoo:

    1. Rakastan salaatteja ja tämän hetkinen suosikkini on kana-nachosalaatti. Suosikki kuitenkin vaihtelee sitä mukaa, kun kyllästyn 😀

    2. http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014416-Functional-Form-Vihannesleikkuri

    Heti postauksen luettuani ajattelin, että vihannesleikkuri olisi mitä parhain väline ihmiselle, joka on välillä liian laiska pilkkomaan kunnolla ja siksi salaatit eivät aina ole esteettisesti sieltä kauneimmasta päästä, kun kaikki on pilkottu miten sattuu 😀

  200. Anniina sanoo:

    Kana-caesar tai vuohenjuustosalaatti !
    Ja tälläinen voisi helpottaa niinkin helppoa asiaa kuin leikkaaminen 🙂
    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014416-Functional-Form-Vihannesleikkuri

  201. Maisu sanoo:

    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/858185-Functional-Form-Ruotopinsetit

    kalaa tulee syötyä luvattoman harvoin ja pinsettien omistamisen myötä lisääntyisi varmasti, kun ruodotkin saisi kotona pois.

    Kana-vuohenjuustosalaatti on kestosuosikki! Kesällä mansikoilla höystettynä lyömätön.
    Kesää odotellessa siis 😉

  202. Ninnin sanoo:

    Tämä mainospuhe tepsi ainakin minuun, olen nimittäin jo suunnilleen puolimatkassa kauppaan ostamassa tuota astiaa salaatinkastikkeen tekoon 😉 Oma suosikkisalaattini on kana-vuohenjuustosalaatti, johon tulee ison vuohenjuustoköntin lisäksi mansikoita, paahdettuja pinjansiemeniä tai muuta siemensekoitusta, vuonankaalia, tomaattia sekä vadelmalla maustettua balsamicoa. Functional Formin taitettava raastin vaikuttaa aika hyvältä tuotteelta, täytyy käydä tsekkaamassa se livenä:
    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/858133-Functional-Form-Taitettava-raastin-karkea

  203. Sinit sanoo:

    Salaattilinko ja vihannesleikkuri olis niin käteviä.
    Ja nuo silikonireunaiset lastat on ihan huippuja!!
    Lempparisalaatteina caesar- ja kana-pastasalaatit,nam!

  204. Samsam sanoo:

    Mun mieleen on eniten kanasalaatti, sekaan aurinkokuivattuja tomaatteja, fetaa, kurkkua, kastikkeena ihan oliviöljy. Tää ois tarpeen salaatinvalmistuksessa kun pesee salaatteja http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014345-Functional-Form-Siivila

  205. essi sanoo:

    Lemppareita on feta- tai vuohenjuustosalaatti, ja tietty noihin molempiin sopii joukkoon kanaa tai lohta! Kana-caesar on kans yks hyvä 🙂 salaatit on kyllä hyviä ja on niin paljon vaihtoehtoja 🙂 täälläpäin olis kovasti tarvetta kaikille välineille, mut ekana varmaankin pitäis tuommonen salaattilinko saada! 🙂 http://www.fiskars.fi/content/search?SearchText=salaattilinko&x=-295&y=-105

    Hauskaa loppuviikkoa sinne! <3

  206. Lisbet sanoo:

    Lempisalaattini on ehdottomasti vuohenjuustosalaatti 🙂

    Oma siiviläni meni juuri rikki, joten uudelle olisi todella tarvetta!

    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014345-Functional-Form-Siivila

  207. Salaattimix sanoo:

    Olisi kiva voittaa tälläisen, kun meillä ei ole kunnollisia ottamia vielä:D

  208. Jenjen sanoo:

    Mun lemppari on rapea ja hyvintehty Caesar-salaatti.
    Oon jo pitkään kaivannut salaattilinkoa, joten valitsisin ehdottomasti sen.

    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014433-Functional-Form-Salaattilinko

  209. inni sanoo:

    Salaatti, jossa paljon rucolaa ja pinaattia. Kananmunaa, tonnikalaa ja raejuustoa. Raikastamaan jtn hedelmää.

    Ja valkosipulia päälle. Sen leikkaaminen voisi olla helpompaakin, siksi valitsen salaattilingon ja sipulipuristimen http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/858124-Functional-Form-Valkosipulipuristin

  210. Ansku sanoo:

    Vuohenjuustosalaatti on aivan ehdoton lemppari! Runsaasti tuoretta jäävuorisalaattia, rucolaa, kirsikkatomaatteja, viikunoita sekä täydellisesti paistettua vuohenjuustoa, kastikkeeksi joko hyvää oliiviöljyä tai paholaisen hilloa, nams!

    Meillä tehdään salaattia melkeinpä päivittäin ja vihannesleikkuri (http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014416-Functional-Form-Vihannesleikkuri) olisikin oiva apu arkeen. 🙂

  211. Ella J sanoo:

    Lempparisalaattini tällä hetkellä on vuohenjuustosalaatti 🙂

    Tuotteista haluaisin ehdottomasti salaattilingon, vaikuttaa niin kätsyltä!

    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014433-Functional-Form-Salaattilinko

  212. Maiju sanoo:

    Ruokaisat salaatit on lemppareita, menee niin hyvin lounaana esim. töissäkin eväänä! Ja tän hetken ykkösherkku salaatissa on vuohenjuusto. Himoitsen sitä kuten raskaana oleva vois jotain himota (onks hoi ees sana :D), haha.

    Mut tällänen meiltä puuttuu ja salaatin pesu on niiiiiin ärsyttävää !
    http://www.fiskars.fi/c/perfectsalad?gclid=CLyQ1rXv2cMCFWr2cgod1kQAzg

  213. Maiju sanoo:

    Yhyyyy, linkki meni pieleen, sitä salaattilinkoa siis tarkotin 🙁 Toivottavasti pääsen silti osallistumaan arvontaan!

  214. tuutikki sanoo:

    Lempisalaattini on raikas lohisalaatti maissilla ja raejuustolla. Sen valmistuksessa auttaisi tämä lävikkö, jolla salaatin huuhtoisi helposti. Etenkin vähän kaappitilaa omistavalle kokoontaitettavuus on plussaa!
    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014345-Functional-Form-Siivila

  215. Nimetön sanoo:

    Mun ehdoton suosikkisalaatti on ravunpyrstö-vuohenjuusto-avokado-salaatti

  216. julia sanoo:

    Moikka! Mun suosikki on aina ollut – ja on vieläkin! – kana-ceasar. Se vaan on niin hyvää… (: Siitä tulikin mieleeni, että salaatinottimet meiltä puuttuu.

    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014434-Functional-Form-Salaattiottimet

  217. PS sanoo:

    Mun suosikkisalaatti on viime aikoina ollut kana-caesar-salaatti. Salaattien tekoa helpottaisi salaattilinko, jäisi se paperilla kuivattelu historiaan. http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014433-Functional-Form-Salaattilinko

  218. Sofia sanoo:

    Kanasalaatti. Ja tarvetta olisi salaattilingolle.

  219. Anne sanoo:

    Ihan perus tuoresalaatti toimii aina. Salaattilinko olisi kiva.

  220. Zelinda sanoo:

    Höh, minä tuosta paistinpannun pesuominaisuudesta innostuneena aloin tänään tutkailemaan prismassa ko. pannuja, mutta siinä oli kyllä tiskikonekieltomerkki ja lapsikin että suositellaan käsinpesua. Jäi kauppaan 🙁

  221. Isabella sanoo:

    Suosikkisalaatti on avokado – couscous- salaatti. Helppo, nopea ja niiin herkullinen 🙂 Kaikki kuulostaa niin hyvältä että kelpaisi meidän keittiöön! Eniten kiinnostaisi tuo salaatinkastikesekoitin (http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014347-Functional-Form-Salaatinkastikesekoitin) sillä tällä hetkellä käytössä on Tigerin astia joka valuu ja vuotaa joka suuntaan. On jäänyt kastikkeiden teko vähemmälle ihan vaan sen takia. Josko tämän avulla pääsisi taas vauhtiin! 🙂

  222. Miltsukka sanoo:

    Tähän mennessä ehdottomasti paras, sekä myös ruokaisin salaatti on kana-texmex salaatti, persikalla! Muuten aivan tavallinen texmex salaatti paitsi jauhelihan tilalle laitoin kanaa ja vähän makua ja makeutta joko persikkaa tai mandariinia ihan miten itse tykkää. Oon tuorepuristemehujen suurkuluttaja ja sen takia ensimmäisenä silmään iski ei niin tärkeä mutta todella kätevä sitruspuserrin.

    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/858139-Functional-Form-Sitruspuserrin

  223. lellu sanoo:

    Kanasalaatti on ehdottomasti oma lemppari:) joskus sitä on vaan laiska alkaa paistamaan kanoja joten yleensä syön perussalaattia fetan kera!! nam!

    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014416-Functional-Form-Vihannesleikkuri

  224. Debus sanoo:

    Lempi salaattini on lämmin halloum-juustosalaatti.

    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014416-Functional-Form-Vihannesleikkuri

    Vihaan pilkkomista, joten vihannesleikkuri olisi todella kätevä! Ja lapsen kasvaessa olisi hänetkin turvallista ottaa mukaan ruuan tekoon! 🙂

  225. ansu sanoo:

    lempparisalaatissa on salaattia, kurkkua, paprikaa, rucolaa, oliiveja, fetaa, auringonkukansiemeniä, hyvää oliiviöljyä ja pippuria!

    meille hyödyllisin olisi kyllä tämä http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014347-Functional-Form-Salaatinkastikesekoitin salaatikastikesekoitin, kuulostaa tosi kätevältä kun saa kastikkeen säilöönkin! 🙂

  226. Elina sanoo:

    Mun lempparisalaatti on broilerisalaatti! En osaa tarkemmin eritellä mitä se sisältää, sillä se on joka kerta hieman erilainen 😀
    Mulle tarpeellinen tuote olis tämä: http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/858163-Functional-Form-Appelsiininkuorija eli appelsiininkuorija! Saattaa kuulostaa turhalta, mutta appelsiinien suurkuluttajana tommonen olis ihana! 🙂

  227. Nora sanoo:

    1. Mun lempparisalaatti on ehdottomasti caesar salaatti grillatuilla katkaravuilla tai suomalaisella lohella höystettynä toinen mistä tykkään todella paljon on sellainen joulusalaatti, johon tulee itse salaattien lisäksi pekaanipähkinöitä, granaattiomenan siemeniä, grillijuustoa sekä balsamietikkapohjainen kastike.

    2. Salaatinkastike sekoitin vaikuttaa näppärältä http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014347-Functional-Form-Salaatinkastikesekoitin

    3. Idearikas nimimerkkini Nora 😀

  228. Nellukka sanoo:

    Suosikkisalaatti on vuohenjuustosalaatti, kirsikkatomaatteja, avokadoa, kurkkua, pinjansiemeniä…
    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014433-Functional-Form-Salaattilinko

  229. Maukkuti sanoo:

    Savulohi on suosikkini salaattitarpeista, muuten ihan perussalaatti, kurkkua, tomaattia, jäävuorisalaattia
    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/858134-Functional-Form-Raastin-sailytysrasialla

  230. sallamalla sanoo:

    lempparisalaattini on ehdottomasti kana-cesarsalaatti !

    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014347-Functional-Form-Salaatinkastikesekoitin

    toi salaatinkastikesekoitin olis kyllä kätevä ! 🙂

  231. Mia sanoo:

    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014433-Functional-Form-Salaattilinko
    Ehdottomasti salaattilinko! Hyvästi vetinen salaatti, tällähän saa supernäppärästi salaatin huuhdeltua ja kuivattua.
    Mun lemppari on kyllä kana-pastasalaatti fetajuustolla ja oliivilla, päälle valkosipulisalaatinkastiketta <3

  232. Riina sanoo:

    Jo sana salaatti tuo mieleeni lempiruoan, salaatit vain ovat niin ihanan raikkaita ja freesin olon säilyttäjiä! Lempparisalaattini tällä hetkellä taitaa olla lohisalaatti (lohi paistettuna). Tästä oikeastaan kaksi eri versiota, joista en osaa päättää voittajaa. Toiseen tulee lohen lisäksi avocadoa, mozzarellaa, kirsikkatomaatteja, rucolaa, balsamicoa, auringonkukansiemeniä, kurkkua ja tietenkin sitä itse jäävuorisalaattia.
    Toiseen lohiversioon puolestaan tulee myöskin avocadoa rucolaa ja jäävuorisalaattia, ja lisäksi tuoretta syöntikypsää mangoa, tuoretta korianteria, limen mehu puristettuna, punainen chili, pieni loraus soijakastiketta sekä sweetchilikastiketta (jotka usein lorautan salaatin kanssa tarjoiltavien täysjyvänuudelien sekaan).

    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/858134-Functional-Form-Raastin-sailytysrasialla

  233. henbauu sanoo:

    Suosikkisalaattina on kyllä lohisalaatti! Niiiin hyvää!
    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/858134-Functional-Form-Raastin-sailytysrasialla
    Raastin säiltysrasialla pisti heti silmään, muistan että aikoinaan meillä oli kotona Tupperwaren vastaavanlainen raastin+rasia ja sinne suoraan oli kätsy porkkanat raastaa.

  234. dolla sanoo:

    Suosikkisalaattiin tulee yleensä makaronia, kanaa, kananmunia omenaa (EHDOTON!!), juustoja, kurkkua, paprikaa… eri vivahteita saa eri makaroneilla, kanan mausteilla ja eri kasviksilla ja juustoilla. Ah, pitääkin heti huomenna taas tehdä!!
    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014416-Functional-Form-Vihannesleikkuri tää olis kätevä, toinen vaihtoehto olis se raastin säilytysrasialla!

  235. Riikka sanoo:

    Hei! Suosikkisalaattini on napolitan mix, kurkku, paprika,miniluumutomaattia, cashew pähkinöitä, kanaa mausteilla sekä juustoja. Nam!! Joskus sekaan pääsee vielä vihreitä oliiveja.

    Vihannesleikkuri olisi kätevä apuri keittiöön 🙂

    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/858136-Functional-Form-Kananmuna-ja-vihannesleikkuri

  236. jenniina sanoo:

    Ooo! Salaateista mun lemppari on ehottomasti kanasalaatti halloumjuustolla ja hunajassa pyöritetyillä paistetuilla siemenillä ja pähkinöillä! Ihan liian harvon vaan tulee tehtyä salaatteja.. Tää ois kätevä! http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014416-Functional-Form-Vihannesleikkuri mutta tuo salaatinkastike tsydeemiki kyllä kelpais!

  237. evelina sanoo:

    mun suosikki on kanasalaatti perus vihanneksilla sekä mm. avokadolla ja fetajuustolla/haloumilla, milloin milläkin! 🙂 tää vihannesleikkuri ois tarpeellinen ja kätevä!
    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014416-Functional-Form-Vihannesleikkuri

  238. iitup sanoo:

    Suosikki salaattiini kuuluu jääsalaattia, kurkkua, tomaattia, fetaa ja ananasta!
    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014433-Functional-Form-Salaattilinko Salaattilinko olisi mun valinta.

  239. Anna-Sofia sanoo:

    Syön usien salaatteja ja salaattilinko helpottaisi salaatin huuhtelemista ja kuivaamista huomattavasti. http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014433-Functional-Form-Salaattilinko

  240. Hukkakukka sanoo:

    Ykkössuosikiksi yltää ehdottomasti broilerisalaatti runsaalla valkosipulikastikkeella, ja toinen suosikki on makaronisalaatti. 🙂

    Minäkin päätyisin salaattilinkoon, on pitänyt hommata sellainen jo kauan!
    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014433-Functional-Form-Salaattilinko

  241. Mira sanoo:

    Laiska tekemään mitään uusia salaatteja oma suosikki on tonnikalasalaatti 🙂
    Valitsisin raastimen säilytysrasialla
    :http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/858134-Functional-Form-Raastin-sailytysrasialla)

  242. Merkku sanoo:

    Itselle hyödyllisin olisi vihannesleikkuri! Sillä nopeutuisi suosikki fetasalaatin tekokin huomattavasti 🙂

    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014416-Functional-Form-Vihannesleikkuri

  243. Marjo sanoo:

    Lempparisalaattini on joko coleslaw salaatti tai sitten ”vihreämmistä” salaateista kana-fetasalaatti 🙂

    Mun valinta Fiskarsin valikoimista on roiskesuoja paistinpannulle.
    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014348-Functional-Form-Roiskesuoja

  244. mariajs sanoo:

    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014433-Functional-Form-Salaattilinko

    Ehdottomasti salaattilinko, samasta syystä kuin itse mainitsit.. Kyllä tämän kanssa olisi paljon mukavampaa taikoa lempparikanasalaatit 😉

  245. sannnakatariiina sanoo:

    Parasta (ja epäterveellisintä) on herkkupäivän salaatti! Salaattia, (kirsu)tomaattia, kurkkua, kanan kanssa paistettua punasipulia, sekä oikein rapeaksi paistettua, ja talouspaperin päällä pahimmista öljyistä kuivattua pekonia, päälle pikkuisen majoneesia. PALJON parempaa kuin jotkut kunnon mättöhampurilaiset tai pitsat 🙂

    Ja kiireisenä lapsiperheenä ja dieettiläisenä http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014416-Functional-Form-Vihannesleikkuri olisi varmasti päivien pelastus 🙂

  246. Ida sanoo:

    Suosikkisalaatissa pitää olla suolaista ja makeaa, lempeää ja väkevää makua raikkaudesta puhumattakaan! Kalasalaatti on aina hyvää tykkään tehdä paljon lohta. Siksi nämä olisivat loistava lisä keittiöön 🙂 http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/858185-Functional-Form-Ruotopinsetit

  247. jenna sanoo:

    Ollaan mieheni kanssa viimeinkin innostuttu tekemään useammin salaattia mm kanasalaatti on yksi meidän lemppareista. mutta se on niin monenmutkan takaista kaikkine leikkuulautoineen sekä veitseineen, että tämä salaattilinko helpottaisi ja nopeuttaisi meidän erilaisten salaatteiden tekoa huomattavasti meidän pienessä keittokomerossa ja salaattia tulisi syötyä sitäkin enemmän sitten. Olisi niin kätevä. http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014433-Functional-Form-Salaattilinko

  248. Nita sanoo:

    jäävuorisalaatti tomaatti kurkku ja fetajuusto sekaisin on lemppari salaatti 🙂
    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014433-Functional-Form-Salaattilinko
    salaattilinko ois tosi kiva voittaa !

  249. mirahoo sanoo:

    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014345-Functional-Form-Siivila
    Lempisalaattini on tonnikala salaatti.
    Rakastan tonnikalaa!
    Siivilä olisi kiva, sillä olisi kiva valuttaa kaikki ylimääräinen vesi ettei leikkuulauta ja pöydät tulvisi vettä 😀

  250. Piia sanoo:

    Mä mietin pitkään, kumpi on mun lempparisalaatti: tonnikala- vai kanasalaatti. Päädyin kuitenkin kanasalaatti, koska siihen sopii niin ihanasti erilaiset melonit!

    Meidän kaikki veitset on ihan eri paria eikä ne veitset siis koskaan sovi yhteen tuollaiseen tukkiin. Siksi valitsin tämän ihanan magneetin <3 laittaisin sen heti seinään!

    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/854122-Functional-Form-Veitsimagneetti

  251. Pintsy sanoo:

    Ehdoton suosikki on kanasalaatti! Parempaa en tiedä! Tuotteistä valitsin tämän http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014347-Functional-Form-Salaatinkastikesekoitin sillä en ennestään omista tuollaista ja tulisi varmaan tehtyä enemmän itse salaatinkastikkeita:)

  252. Helmia sanoo:

    Vihannesleikkuri ehdottomasti!:)

  253. kaija sanoo:

    Salaatin teossa pesu ja kuivaus on aikaavievää ja siksi http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014433-Functional-Form-Salaattilinko on mieleinen. Mielisalaatti on lehtisalaateista, sipulista ja kurkusta keväinen salaatti..

  254. sella sanoo:

    Kana- tai halloumisalaatti ehdottomasti, niin hyviä kummatkin!
    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/858163-Functional-Form-Appelsiininkuorija tätä kiinnostaisi päästä kokeilemaan, inhoan appelsiininkuorien kanssa taistelemista 😀

  255. Heidi sanoo:

    Kaikki salaatti missä fetaa kelpaa ja on parhaita 🙂 ! http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014433-Functional-Form-Salaattilinko ja ehdottomasti tämä jottei salaatti enää vettyisi 😀

  256. susse sanoo:

    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014416-Functional-Form-Vihannesleikkuri
    Tälläistä minulla ei ole ja se helpottaisi kovasti salaattien tekoa.
    Kiitos kivasta salaatti- vinkistä.. tuo punasipulijuttu olikin minulle ihan uutta..pitää kokeilla 🙂
    Mukavaa kevättä!

  257. Tinkerbell sanoo:

    En osaa valita yhden suosikkisalaatin. Melkein kaikki on hyvää!

    Vaikea valita mutta valitsisin
    ”Functional Form Valkosipulipuristin”koska meiltä puuttuu

  258. Nimetön sanoo:

    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/858110-Functional-Form-Silikonisuti
    Juuri hetkell tällainen tulisi tarpeeseen. Suosikkisalaatti on ceaser-salaatti (vai miten se nyt kirjoitettiinkaan)

  259. Alli sanoo:

    Suosikkisalaattini on halloumi-avocado-salaatti hunajamelonilla ja kirsikkatomaateilla, super herkullista varsinkin silloin, kun halloumin pääsee grillaamaan ja salaatin syömään ulkona auringossa. Ja:
    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014410-Functional-Form-Karkea-raastin
    helpottaisi elämää erilaisia raastesalaatteja tehdessä, tai ihan vaikka raastaessa juustoa piirakan päälle tai parmesania pastan kaveriksi. 🙂

  260. Laurau sanoo:

    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014416-Functional-Form-Vihannesleikkuri

    Lempparisalaattini on avokadosalaatti, johon laitan myös ituja, kurkkua, pähkinöitä ja mahdollisuuksien mukaan myös jotain proteiinipitoista.

  261. Suvi sanoo:

    Mozzarellasalaatti on lemppari, kastikkeeksi thousand island -kastike tai itsetehtyä sinappi-sitruuna-oliiviöljykastiketta 🙂 Meillä kaivataan oikein hyvää kuorimaveistä, tuppaavat olemaan vaan aika suolaisen hintaisia opiskelijalle…

  262. prunella sanoo:

    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014433-Functional-Form-Salaattilinko

    Salaattilinko puuttuu minunkin keittiöstä,joten tilaus olisi semmoselle.
    Kreikkalainen salaatti on lemppari.

  263. Satumainen sanoo:

    Lempparisalaatti on kyllä ehdottomasti fetasalaatti.

    Tuo salaattikastikkeen sekoitin olisi kyllä tosi näppärä juttu.

    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014347-Functional-Form-Salaatinkastikesekoitin

  264. ulla sanoo:

    Functional-Foam-Vihannesleikkuri olisi mieluisin vaihtoehto, koska käytämme paljon kovia vihanneksia saalaateissamme. Kunnon salaattilinko on jo kovassa käytössä.

  265. Kati sanoo:

    Lempisalaatti on rucola-kanasalaatti halloumjuustolla. nam!

    http://www.fiskars.fi/Keittio-ja-koti/Tuotteet/Keittiotyovalineet/FunctionalForm-keittiovalineet/1014416-Functional-Form-Vihannesleikkuri

    Olisi todella kätevä tuote salaatin teossa!

  266. Ava sanoo:

    Oli pakko tulla kertomaan, että ostin suosituksestasi tommosen fiskarsin paistinpannun ja on muuten hyvä! En kans oikeesti muistanu, että pannulla paistaminen voi tapahtuu ilman ruuan kiinni palamista tai jäätävän kovan rasvamäärän käyttöä 😀 Eikä pannu maksanut kuin 20€ hullun halvoilla päivillä, ei paha! 🙂

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.