OOTD x3

09.03.2015

Viikonloppuna mä laitoin pitkästä aikaa hameen päälle, kun testasin Sheinsidelta saatua mustaa skater-hametta. Mun on kyllä pakko myöntää että mitä harvemmin hametta käyttää, sitä hankalampaa siihen on pukeutua. Ennen käytin pelkkiä hameita, joskus teini-iässä, enkä kokenut oloa housuissa ollenkaan kotoisaksi. Nykyään on toisinpäin, musta on tullut tylsä. Farkut ja sifonkipusero tai teepaita on niin helppo yhdistelmä, ja aina kun vedän hameen päälle, mä tuskastun ja päädyn kiskomaan sittenkin ne farkut jalkaan. Jotenkin tuntuu että mikään paita ei näytä hameen kanssa hyvältä, eikä myöskään mikään takki.

Nyt kuitenkin, monen viikon pähkäilyn jälkeen, mä sain yhdistettyä mielestäni hameen kivasti. Arvatkaa mihin? Mekkoon. En halunnut liian paljastavaa, enkä liian löysää yläosaa. Paljas maha tuntui typerältä tähän aikaan vuodesta joten croptop  oli no-no, ja hame ohutkankaisena ei istunut kivasti jos alla oli pidempihelmainen paita, etenkin jos se oli yhtään paksumpi. Niinpä päädyin pukemaan hameen alle H&M:n raidallisen skatermallisen mekon, mun suuren lempparin viime kesältä joka mulla oli silloin päällä varmaan useammin kuin mikään muu vaate. Siinä on mukavan peittävä kaula-aukko, mutta se on kuitenkin vartalonmyötäinen. Se toi myös kivasti volyymia hameen alle, ja oli juuri sopivan mittainen ettei näkynyt alta kuitenkaan.

IMG_2808x IMG_2819x IMG_2823x

Päivän asu / Takki Sheinside* / Mekko H&M / Hame Sheinside* / Sukkahousut Lindex / Kengät H&M / Kaulakoru Marc by Marc Jacobs / Korvakorut Marc by Marc Jacobs / *saatu blogin kautta

Ehkä vähän höpsöä yhdistää mekko ja hame? Mutta ei ne musta pahalta näyttäneet yhdessä. Mä puin asun ostoksille ja verhouduin nahkatakkiin ja kahteen villatakkiin. Vielä viikonloppuna oli oikeasti vähän kylmä nahkatakille, mutta ostosreissulla on vaan niin ahdistavaa jos on paksu ja painava takki, kun me pyörittiin kuitenkin koko aika sisätiloissa kahden minuutin metron odottelua lukuunottamatta.

IMG_2788x IMG_2797x

Lapset valitsivat asunsa itse, ja päälle päätyi tietenkin vaaleanpunaista ja samanlaiset takit kuin isillä. Pari viikkoa sitten ostetut pipot on musta edelleenkin varmaan kevään lemppariostos, ne näyttävät molemmat niin ylisöpöiltä että en kestä. Kissakorvat ja ihana pörröinen atsteekkikuvio isolla tupsulla, aww! Tykkään kovasti meidän Mini Rodinin haalareista, mutta ihana pukea tytöille välillä päälle jotain muutakin, haalarit kun ovat olleet aika nonstop päällä jostain loka-marraskuusta asti. Keltaiset kurahousutkin näyttivät niiden päällä viime viikolla jo niin ihanalta, piristävältä vaihtelulta kun on tuijottanut samoja kuoseja monta kuukautta, haha.

IMG_2769x IMG_2775x

Tiaran asu / Takki Zara / Pipo Zara / Leggingssit Mini Rodini / Hanskat ? / Kengät Crocs* / Laukku H&M /*saatu Oton blogin kautta

Zeldan asu / Takki Kappahl / Pipo Zara / Farkut Zara / Huivi PO.P / Lapaset H&M / Kengät Crocs* /*saatu Oton blogin kautta

Kenen asu oli teidän lemppari? :D Mukavaa maanantaipävää kaikille <3


20 Responses to “OOTD x3”

 1. Petra sanoo:

  Ihanat popot tytöillä! Meidän tytöllä on samat crocsit ja voi vitsit ne onkin hyvät!! :)Tosi kivat asut tytöillä, niinkun myös sulla! Kumpa itekkin osais pukeutua tolleen :D!

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Voi kiitoksia paljon <3 Ne on kyllä tosi ihanat kengät! :) Ja hei kyllä säkin osaat vetää hameen mekon päälle! ;D

 2. Natali sanoo:

  Awww!! This is too cute post! You look stunning and your two princesses are such a little fashionistas! :D

  http://lartoffashion.blogspot.com

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Thank u so much darling <3 Haha I love my little princesses ;D I hope u are enjoying it in LA and having great time <3

 3. Juulia sanoo:

  Tosi ihanat asut kaikilla ja ei mun mielestä oo yhtään pöljää yhdistää mekkoa ja hametta jos se noin hyvältä näyttää! :D Meillä esikoinen joskus yhdistää hameen ja mekon. Silloin on yleensä ollut hame alla ehkä vain sen takia kun ei osaa päättää kumman haluaa, pitää sillon laittaa molemmat :D Mistä oot ostanut ne keltaiset kurahousut? Ois tosi herku väriset meillekin! :) Ei oikeen toppapuvut kestä lätäkössä leikkimistä :D

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Voi kiitoksia kovasti <3 :D Haha ihana esikoinen teillä, aww! :D Kurahousut on Jesper Juniorista, tähti Jonathan -merkkiset ja hintaa oli 19,90! Aivan loistavat on, pitää hakea sadetakit kaveriksi! :D

 4. Kia sanoo:

  Mullakin tuo sama H&M:n mekko ja ihan lemppari kanssa! :) Ollut nytkin jo päällä moneen kertaan :D Ihanat asut tytöilläkin <3

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Se on kyllä ihanan yksinkertainen ja ajaton mekko! Kiitos paljon<3

 5. st.brigitten sanoo:

  Ihanat asut ihailla tyypeillä <3

 6. Minttu sanoo:

  Voi apua, mä en kestä miten suloinen Zelda on ja noi sen pullaposketkin on niin söpöt! :)

 7. Maria sanoo:

  Mulla on hameissa vähän sama, tykkäisin kyllä käyttää niitä useemmin, mutta tulee melkein aina vastaan se, että mitä sen kanssa talvisin.. Ostin 2013 talvena keinonahkahameen, sellasen vähän kellohelmaisen cubuksesta alesta ja sitä käytinki ahkerasti kesällä sinivalkoraidallisen tpaidan kanssa. Kaks aitoo nahkahametta löysin myös syksyllä aleista, toisen mangosta ja toisen memberssistä (river island) ja en malta odottaa kesää, että pääsen yhdistämään ne isoihin ohuisiin neuleisiin ja consseihin! (tämä yhdistelmä tosin on erittäin kulutettu)
  Saakelin suomen talvi, kun kärsivällisyyttä ei meinaa riittää :-D tänään hesassa oli kyllä ihana sää. Mutta se kesä tulee vähän liian hitaaaastiiii

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Haha Suomen talvi on kyllä niin hidas ja pitkä ja harmaaaaaa :D Eilen oli ihana ilma mut tänään taas samaa harmaata mössöä, damn! Noo kyllä se kesä sieltä tulee, ja pääset käyttämään sun ihanalta kuulostavia hameita! <3

 8. elina sanoo:

  ei oo yhtään hölmöä yhdistää mekkoa ja hametta, näyttää tosi hyvältä!!:) enkä olisi edes huomannut yläosan olevan mekko, jo et olisi kertonut;) supersöpöt asut lapsilla<3

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Haha, mulla on taipumusta möläyttää heti niin että kaikki varmasti tajuaa :DD Mutta kiitoksia ihan hirmuisesti <3

 9. Jelena sanoo:

  Mun mielestä toi sun mekko-hame-yhdistelmä on just hyvä. Eikä musta oo ollenkaa outoa yhdistää hametta ja mekkoa, mutta oon kyllä ehtinyt ajatukseen tottuakin :D Mulla yks kaveri nimittäin yhdistää mekon ja hameen aika usein…

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Voi kiitos paljon<3 :) Ja wautsi, jännä, en tiennyt että toi vois olla jotenkin yleinen juttu jollekin! :D Mutta mahtavaa että on löytynyt omasta mielestä toimiva yhdistelmä!

 10. Tia sanoo:

  Teijän lapset on kyllä niin ylisöpöjä! Ja nuo asut, niin suloset!
  Toi hame-mekko yhdistelmähän on hyvä! Pitää pitää itekki mielessä jos tulee sama pulma ettei meinaa löytää sopivaa yläosaa hameelle

Kommentoi