Arki kuvina

22.04.2015

Moikka ihanat! Musta tuntuu että en ole kirjoitellut kuulumisia kunnolla hetkeen kun on ollut niin paljon touhuttavaa että olen sitten kertonut vaan niistä erityisemmistä jutuista kuten synttäreistä ja muista. Niiden ohella ollaan kuitenkin eletty ihan sitä tavallista perus arkea vaan ja nyt mä ajattelin jakaa teille meidän kuulumisia muutaman räpsäisyn muodossa tämän alkuviikon ajalta. Pakko myöntää että viime yö meni niin surkeasti että mulla on takana unta ihan muutaman katkonaisen tunnin verran, ja siksi ei ajatus kulje juuri yhtään.

Yritän aloittaa lausetta ”Meille kuuluu…” ja päähän tulee vaan ”väsyttää. haluaisin syödä kakkua, onkohan meillä vielä kakkua.. aa pitäskö mennä nukkumaan, en jaksa. pakko jaksaa. ei kyllä mä nyt teen tän. mitä meille kuuluu?” Joten ehkä mä vaan näytän näitä kuvia!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ihania haleja työpäivän jälkeen sohvalla. Herkullinen lounas Fabricissa Aleksanterinkadulla, ja yksi ensimmäisistä designeista joita itse suunnittelin töissä valmiina koruna.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kaupasta iltaherkuksi mukaan tarttuneet uudet luomu-pillimehut menivät lapsille hyvin kaupaksi, en saanut edes maistiaista. Hississä hymyilytti pehmeä tukka joka ei sojottanut tuulesta huolimatta. Ja esikoista nyt naurattaa kaikki, ja lentää kyllä sellaista juttua että pistää muitakin naurattamaan, voi juku!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ananaksia vaatteissa ja höpsöjä pieniä tyttöjä. Cosmo ja suklaalevy, jotka vielä odottavat avaamistaan. Taitavat aueta vasta huomenna, koska nyt tulee uni. Sormet ristissä että se uni ei katkeaisi niin monta kertaa kuin viime yönä!

Hyvää yötä kaikille, toivottavasti siellä nukutaan paremmin kuin täällä! :D


10 Responses to “Arki kuvina”

 1. Nimetön sanoo:

  Onko mulla mennyt ohi vai oletko kertonut missä työskentelet? :)

 2. Mari sanoo:

  Ihana tuo Zeldan mekko! Mistä oot sen löytänyt? :)

  • Iina Hyttinen Iina Hyttinen sanoo:

   Se on kyllä huippusöpö<3 Löysin H&M:ltä joskus pari kuukautta sitten :)!

 3. Jelena sanoo:

  Oi vitsi näytät iloselta, vaikkakin väsyneeltä :) Mut ihana huomata, että ihmiset jaksaa olla iloisen ja onnellisen näköisiä myöskin väsyneenä!

  • Iina Hyttinen Iina Hyttinen sanoo:

   Voi ihana olet <3 Kyllä mä oon iloinen väsyneenäkin, etenkin lasten kanssa! Se piristää väsymystä kun koittaa ees vähän olla ilonen :D

 4. Linnea sanoo:

  Ihania tunnelmakuvia! Toivottavasti löydät arjen keskeltä aikaa rentoutua, niin saa akut ladattua aina välillä.

  • Iina Hyttinen Iina Hyttinen sanoo:

   Voi kiitos paljon<3 Vielä ei oo löytynyt mutta jos tästä vappuloman aikana vaikka vähän rentoutuis :D

Kommentoi