Tältä näyttää mun keskiviikko

20.05.2015

Olen mukana Indiedaysin ja McDonalds’in kampanjassa, jonka myötä pääsin maistamaan Mäkkärin herkullisia smoothieita osana mun päivää. Kuvasin aamusta iltaan koko mun päivän sisällön, ja tältä näytti mun keskiviikko:

7.22 Heräsin itse kahdeksan minuuttia ennen herätyskellon soittoa, mikä oli aika hauskaa koska yleensä torkutan puoli tuntia. Ensimmäinen ajatus aamutuimaan oli tämän postauksen myötä, että tuolle mikrolle voisi näyttää vähän Mummi & Minä polkkakarkki-siivoussuihketta ja rättiä, eikö totta? Sitten menin suihkuun ja kuivasin hiukset.

8.15 Hipsin herättämään tytöt. Hetken aikaa vain ihastelin meidän kauniita neitejä jotka niin rauhallisesti ja kauniisti nukkuivat omassa kerrossängyssään. Herätyksen jälkeen pötköteltiin hetki sohvalla katsomassa Pikkukakkosta.

8.30 Aamuhalituokion jälkeen vuorossa oli aamupala. Tytöt söivät pöydän ääressä, ja mä vedin puuron naamariin samalla kun meikkailin.

9.30 Lähdettiin bussilla kohti päiväkotia. Tiara osaa jo hienosti viittoa bussille ja muistaa aina viittoa oikealla kädellä bussia pysähtymään. Tytöt jäivät tyytyväisinä päiväkotiin ja mä sain lähteä hyvällä mielellä jatkamaan matkaa.

10.15 Mä tulin töihin. Heitettiin hölmöä mutta ah niin huvittavaa läppää työkavereiden kanssa ja join ison kupin kahvia. Meillä on toimistolla aina rento meininki ja hyväthuonot jutut, ihan parasta.

13.00 Lounastauko, sushia ja kiinalainen buffet. Sushit menivät hyvin alkupalana ja pääruuaksi buffet, näin pitäisi tehdä aina koska mulle tulee ainakin sushin jälkeen aina melkein heti nälkä vaikka söisin ison annoksen!

14.00 Jälkkäriksi hain Mäkkäristä meille maisteltavaksi smoothieita, mango-ananasta ja mansikka-banaania.  Mä olen itse allerginen banaanille, joten mun lemppari on tuo mango-ananas, mutta työkavereille maistui mansikka-banaanikin hyvin. Melkein aina kaikissa valmissmoothieissa on jotain mille mä olen allerginen, joten tykkään tosi paljon siitä että Mäkkäri on pitänyt ainesosat yksinkertaisina, ja että löytyy vielä sellainen maku joka ennenkaikkea maistuu todella hyvälle, vaikka siinä ei niitä mua allergisoivia ainesosia olekaan.

14.15 Raikkaan smoothiehetken jälkeen itapäivä kului hektisesti mutta hyvällä fiiliksellä valokuvausten parissa. Hurjasti malleja, koruja ja äksöniä. Tuntuu uskomattomalta päästä tekemään näin siistejä juttuja työkseen, eilen ja tänään on pitänyt jälleen muutaman kerran nipistää itseään että tämä on totta. Tänään pääsin itsekin meikattavaksi ja kameran eteen, oli aika jännä fiilis mutta kuvista tuli toivottavasti hyviä!

18.00 Kuuden maissa saavuin kotiin, missä mua odotti Oton eilen valmistama herkullinen kanapata, ja iloiset lapset joilla oli ollut mukava tarhapäivä. Asiaa oli hurjasti, ja molemmat kertoivat innoissaan päivän touhuista. Ihanin yllätys oli pöydällä mua odottanut voikukka, jonka tytöt olivat kotimatkalla halunneet napata mukaan mulle. ”Katso äiti, me poimittiin sulle blomma matkalla kotiin, eikö olekin ihana?”

18.30 Kun mä olin syönyt oman ateriani, oli vuorossa leikit tyttöjen kanssa. He halusivat leikkiä hääleikkiä, ja pukeutua hienoihin häävaatteisiin ja laittaa hääkampauksetkin. Hääleikin jälkeen leikittiin vielä hetki Barbeilla spotifyn pauhatessa ja innostuttiin vähän jammailemaan siinä lomassa. Kai se on ihan okei jos meidän 3v laulaa ”Lähettiin pämppää!” Teflon Brothersin tahtiin?

19.30 Iltapala, iltasatu ja hyvänyön pusut. On meillä kyllä ihanat neidit, niin ihanat pienet muruset<3

20.15 Tietokone, blogi ja tämä postaus, jota tässä rustaan. Loppuilta on mennyt tätä tehdessä, ja tämän jälkeen edessä on sähköposteihin ja kommentteihin vastailua, ja ilta(yö)pala ennen kuin mä varmaan nukahdan tähän sohvalle. Onneksi on Otto tuossa vieressä röhnöttämässä.

Ihana keskiviikko ja ihana viikko muutenkin. Tarhapäivinä on aina vähemmän aikaa olla lasten kanssa, tietenkin, mutta onneksi meillä on meidän rauhalliset ja kiireettömät aamut, ja vain kolme tarhapäivää viikossa. Loppuviikon mä vietän tyttöjen kanssa, mutta vielä on kaksi vähän tapahtumarikkaampaa päivää edessä ennen viikonloppua. Onneksi edessä on kaikkea kivaa!

Hyvää yötä ihanat<3


36 Responses to “Tältä näyttää mun keskiviikko”

  1. Helen sanoo:

    Sun blogi on ihana ja postaukset niin positiivisia! Kiitos, tulee hyvä mieli! 🙂

  2. Kiva postaus :). Teillä on kyl hyvä tilanne kun saat nauttia pitkistä aamuista ja käydä silti töissä :). Miulla alkaa aina 8.00 työt joten ei jää paljon aikaa halitella Eetua :/. Mutta viikonloppuna aamuista osaa nauttia sitten senkin edestä <3

  3. Linkku sanoo:

    Voi kun kiva postaus oli ja mukavan kuuloinen päivä! Tämmösiä kyllä tykkään lukea 🙂

  4. Ansku sanoo:

    Toi kanapata näyttää astetta herkummalta!! Toivottavasti siitä tulee myös reseptiä tulevaisuudessa…? Otostahan on tullut aikamoinen master chef 🙂

  5. Ansku sanoo:

    Ei tainu mennä edellinen kommentti perille, mut jos meni niin hups tulee nyt kahteen kertaan!

    Toi kanapata näyttää astetta herkummalta!! Toivottavasti siitäkin nähdään tulevaisuudessa reseptiä? Otostahan on tullut aikamoinen masterchef 🙂

  6. anna sanoo:

    Ihanan positiivisia postauksia sulla!

  7. Moi sanoo:

    Missä oot töissä?:)

  8. zuzu sanoo:

    Heei! Tykkään lukea blogiasi ja luen sitä aina aamuisin matkalla töihin, mutta kieliasussa häiritsee tuo mä-sanan vilinä. Tosin jos se on oma tapasi, niin just go for it!

  9. Mipsi sanoo:

    Oih miten hyvän näkösiä susheja ja kiinalaista!! Mistä tommonen paikka on löytynyt??

    • Iina Hyttinen sanoo:

      Toi oli Kalevankadulla keskustassa, siinä heti kun Mannerheimintieltä kääntyy siihen Kalevankadulle, vasemmalla puolella 😀 Hitsi en muista sen nimeä mut siinä se on!

  10. Jessica sanoo:

    ihana hyvänmielen postaus..sitä odotellessa että täälläkin tyttö nukkuisi kahdeksaan hehe 😉
    Mistä tuo sun ihana valkoinen neule on..

  11. Tiia sanoo:

    Toi kanapata näyttää tosi hyvältä, olisi kiva saada sen resepti! Mua vähän epäilyttää kaikki Mäkkärin tuotteet noin niinkun terveellisyyttä ajatellen, minkäköhänlainen aineslista niissä on? Taas ihanan hyväntuulinen postaus, teidän tytöt on niin sulosia. 🙂

  12. julia sanoo:

    Millä kameralla kuvaat noi kuvat? 🙂

  13. marts sanoo:

    Lueskelin vanhoja postauksia vuodelta 2011, oottepa muuttuneet paljon. 😀 Niin ulkonäöltä, kirjoituksen laadulta, sisustuksesta, kaikessa oikeastaan. Jotenkin olitte vielä muutama vuosi sitten niin teinejä ja ajatusmaailmaltakin erilaisia, hassua miten muutamassa vuodessa kaikki muuttuu. 🙂

  14. Essi sanoo:

    Hei, en ole ennen sun blogiasi lukenut, nyt jotenkin tänne eksyin ja luin muutaman viimeisimmän postauksen. Ei sun jutuista voi kuin tulla hyvällä mielelle, varsinkin tämä uusin postaus oli kertakaikkiaan ihana! Vaikutat aivan täydelliseltä äidiltä lapsillesi ja vaimolta miehellesi, olet todella suloinen ja ihailtavan positiivinen tyyppi! 🙂

  15. Laura sanoo:

    Jälleen kerran ihana postaus! 🙂
    Mulla on mennyt jotenkin ohi, että missä sä siis olet töissä? Kun tuossa joku aika sitten jäi muutamia postauksia lukematta enkä oo sitten löytänyt semmosta missä kerrot aloittaaneesi työn. 😀 Ja mitä kaikkea sun työtehtäviin kuuluu?

  16. Amy sanoo:

    toi kanapata näyttää nii hyvältä et oisko mahollista saada siitä reseptii? sopis nii hyvin viikonlopun ruuaks 🙂

  17. Juulia sanoo:

    Tulipa hyvä mieli tästä! Oot niin ihanan positiivinen aina <3 Kivalta näyttää teidän päivä olleen 🙂 Mahtavaa, että oot päässyt tekemään työtä josta oikeasti tykkäät 🙂

  18. Sonja sanoo:

    Kiva postaus! Oon saanu sun blogista paljon inspiraatiota omaankin arkeen. Lähinnä siinä mielessä, kun olet niin positiivinen ja nautit selvästi puuhastelusta yhdessä lasten kanssa ja ihan arkisista jutuista, niin oon yrittänyt muistaa iloita näistä jokapäiväisistä ”pikkujutuista” viime aikoina enemmän itsekin, koska niistähän elämä suurimmaksi osaksi koostuu.
    Mäkin muuten luin sun vanhimpia postauksia yksi päivä (olen löytänyt sun blogin siis vasta hiljattain) ja oli tosi kiva nähdä ja huomata, kuinka vuosien myötä olette rakentaneet elämää (koti, työ, perheen kasvu, ihmisenä kasvaminen jne.). Itsekin sain lapsen saman ikäisenä kun sä ja pikkuhiljaa elämä on rakentunut tosi kivalle mallille, ehkä siksi samaistun vähän sunkin elämän kulkuun. Toivottavasti tulet säilyttämään myös nuo vanhat postaukset. Sun elämän asenne paistaa läpi koko blogihistorian ja uskon, että siksi olet onnistunut luomaan itsellesi näin ihanan arjen, kuin saadaan blogissa nähdä tänäkin päivänä! 🙂

    • Iina Hyttinen sanoo:

      Voi kiitos paljon sun kauniista sanoista ja ihanasta kommentista, tuli kyllä niin hyvä mieli :)<3 Ja hei ihan huippua että olet löytänyt tiesi tänne, tervetuloa mukaan 🙂 Mä aion pitää vanhat postaukset kyllä mukana jatkossakin, onhan ne vähän noloja mutta jostainhan sitä on jokaisen aloitettava 🙂 Ja jos jaksaa lukea sieltä asti niin näkee kuinka elämä on kantanut eteenpäin ja kuinka on muuttunut vuosien varrella 🙂 Kaikkea hyvää sulle ja ihan parasta kuulla että olet saanut täältä inspistä omaankin arkeen! <3

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.