Jätskillä keskustassa

31.05.2015

Viikonloppu on ollut rentoilua parhaimmillaan. Perjantain tyttöjen päivän jälkeen oli ihanaa olla eilen yhdessä koko perhe, ja suunnattiinkin heti aamupäivästä keskustaan käymään Magnum Helsingissä maistelemassa ihania jäätelöherkkuja. Lapset olivat haltioissaan kun saivat ihan itse valita jätskinsä päälle päällysteet ja kastikkeet, ja kieltämättä oli se ihanaa munkin mielestä. Mä valitsin valkosuklaata, oreo-keksejä, mansikoita ja daimia ja voi nam! Tästä otin vähän ideoita omaankin kotijätskibuffetiin, aina kun ei välttämättä jaksa lähteä keskustaan asti tai maksaa viittä euroa per annos.

Ei tullut mitenkään yllätyksenä että meidän lapset halusivat pinkkiä, sydämiä ja vähän lisää pinkkiä omiin annoksiinsa, ja oikein tyytyväisinä söivät ne niin että jälkikäteen ei naamaa (tai takkia) katsoessa ollut epäilystäkään oliko tullut herkuteltua, haha. Ihanaa kun kesän lähestyessä Helsinki pääsee oikeuksiinsa, ja kaikki ihanat kesäpaikat, kuten Magnum Helsinki Vanhalla ylioppilastalolla, avautuvat. Tänään ajateltiin mahdollisesti käydä kurkkaamassa miltä jälleen meidän lähelle pystytetty kesäkahvila tänä kesänä näyttää.

P5302747-1 P5302771-1x

Toivottavasti ensi viikko olisi vähän vähemmän tuulinen kuin tämä viikonloppu, niin pääsisi ehkä ulkoiluttamaan kesäsääriäkin tai edes liikkumaan ilman takkia.

Lapset bongailivat innoissaan lintuja ja vinttuja keskustasta,  ja nuorempi hykerteli onnesta kun pääsi metrossa penkille istumaan rattaiden sijaan, ihan niinkuin isot tytöt. Muuten ollaan vaan siivoiltu, laitettu ruokaa, leikitty pihalla ja katsottu pari leffaa, ihan perus viikonlopputouhuilua. Tänään ajateltiin tehdä ruuaksi pulled beef-tortilloja pitkästä aikaa ja odottelen niitä jo vesi kielellä, vaikka ei mulla nälkä vielä olekaan kun vasta syötiin välipala. Siinä taitaa olla seuraava helppo arkiruokaresepti tänne blogiin jaettavaksi, vaikka näin viikonloppuna niillä herkutellaankin.

P5302779-1x P5302765-1x

Takki Sheinside* / Ruutupaita JC / Toppi Topshop / Farkut Dr.Denim / Kengät Nike Air Force 1 / Arskat Gina Tricot / Rannekoru ja kello Tommy Hilfiger* /  Laukku Marc by Marc Jacobs / *saatu blogin kautta

Mä jatkan nyt operaatio lasten vaatehuoneen siivoamista, siinä nimittäin riittää työsarkaa ennen päivällistä ja iltakävelyä. Ihanaa sunnuntaipäivää kaikille, ja onnittelut vielä munkin puolesta kaikille valmistuneille! Ajatella että siitäkin on jo viisi vuotta kun mä pääsin itse ylioppilaaksi.


2 Responses to “Jätskillä keskustassa”

  1. Tiia sanoo:

    Ihastuin tohon Magnumin jäätelöbaariin jo pari vuotta sitten kun se ekaa kertaa avattiin, ja itse asiassa juuri tänään siellä käydessä mietin, että pitäisi kokeilla toteuttaa myös kotona! Maistoin tällä kertaa maitosuklaata lakritsin, sitruunarakeen ja suolan yhdistelmää joka oli tosi hyvä. Oon niitä outoja jotka rakastaa suklaan ja salmiakin yhdistelmää, nam! 😀

  2. Noora sanoo:

    Oi vitsi noi näyttää hyviltä!! en oo koskaan ite käynyt noita maistamassa, mutta nyt tuli kyllä olo että pitäisköhän sittenkin..
    Tiaralla muuten aivan superihana neuletakki :3

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.