Itsetehdyt jätskisandwichit

12.06.2015

Tehtiin eräänä iltana tällä viikolla illan piristykseksi jäätelösandwicheja. Erittäin helppo idea ja toteutus, ja maku niin herkullinen että vie kielen mennessään. Jos näin viikonlopun lähestyessä kaipaatte helppoa herkkua, joka maistuu kaikille vauvasta vaariin, kannattaa kokeilla tätä. Miksei tätä voisi tarjoilla vaikka juhlissakin, ainut on että tämä herkku sulaa suhteellisen rivakkaan tahtiin, eli syödessä pitää olla nopea, tai vaihtoehtoisesti voi pukeutua kokovartaloruokalappuun. Mistähän sellaisia saisi, anyone? Olis joskus tarvetta.

Herkulliset kotitekoiset jäätelösandwichit

Ohje riittää kuuteen sandwichiin.

1/2 litraa jätskiä oman maun mukaan (suorakulmion muotoisessa pahvipaketissa)

1 pkt Pirkka cookies-aineksia pakastealtaasta

1 prk kinuskikastiketta

mansikoita

nomparelleja

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Nosta taikinaköntsät puoleksi tunniksi pellille sulamaan, painele litteämmäksi ja muotoile pyöreäksi ennen kuin laitat uuniin. Paista uunissa paketin ohjeen mukaan. Anna jäähtyä hyvin. Leikkaa jäätelöstä n. 1cm paksuisia  suorakulmioita. Puolita keksit, aseta toinen puoli alimmaksi, jätski väliin ja toinen puoli päälle. Koristele haluamillasi herkkujutuilla ja valmistaudu saamaan foodgasmi.

Näitä Pirkan cookies-taikinapalleroita tulee kuusi kappaletta kahden euron paketissa, ja ne riittävät kuuteen keksiin eli kuuteen sandwichiin. Nuo on niin makeita, että itse en ainakaan olisi pystynyt syömään kahta sandwichia enempää ja lapset olivat yksiin enemmän kuin tyytyväisiä.

Joko herahti vesi kielellle? Eikun vaan herkkuja tekemään!

Terkuin Sandwich-Iina. Oli pakko. 😀


12 Responses to “Itsetehdyt jätskisandwichit”

  1. Oona sanoo:

    Ei luoja miten noloa, kun repesin nauramaan tuolle Sandwich-Iinalle bussissa 😀 mutta kuulostaa herkulliselta, tämä menee kokeiluun! 🙂

  2. Ooo ku kuulostaa namilta :)! Onneksi diettikin loppui 😀

  3. lillamy sanoo:

    Helppoa ja hyvää, kiitos ideasta 🙂 Tällaisia aion todellakin joskus tehdä herkutteluksi!

  4. emzi sanoo:

    Pitää kokeilla 😀

  5. Sara sanoo:

    Mä kuolaan, ei mulla muuta 😀

  6. Milla sanoo:

    Sunhan pitäis ottaa perinteeksi kuukauden Sandwich :DD Kiitos blogista, saan täältä aina huippuja ruokavinkkejä ja muutenkin piristystä päivään 🙂

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.