Parhaassa seurassa

13.06.2015

Tyttöjen viikonloppu alkoi torstaina kauniissa säässä torstaina pihaleikeillä ja kävelyllä. Oton tultua töistä mä lähdin mun ystävää Emmistä vastaan keskustaan, kun hän palasi lomalta Albaniasta. Me istuttiin iltaa Esplanadin puistossa ja suunnattiin sen jälkeen terassille (onneksi lämmitetylle) jatkamaan. Oli ihan mahtava ilta ja oli ihana irroittautua arjesta hetkeksi tyttöjen höpöttelyn äärelle. Me nähdään Emmiksen kanssa vaan muutama kerta vuodessa, mutta aina meillä on yhtä hauskaa ja jutusta ei tule kyllä taukoa kun molemmat vaan pulputtaa menemään.

Eilen Otto lähti ystävänsä polttareihin, ja me oltiin tyttöjen kanssa kotona. Lähdettiin ulos pienelle jätskipiknikille, käytiin rauhassa ruokakaupassa ja tehtiin herkullista Tostadaa iltaruuaksi. Tytötkin tykkäsivät hulluna ja ottivat vielä lisääkin, tämä resepti on kyllä pakko jakaa kesälempparina mahdollisimman pian. Värjäsin myös illalla mun hiukset harmaalla suoravärillä että sain vähän keltaisuutta taitettua pois. Väri toimi hyvin, eikä tullut harmaata tukkaa vaikka niin jännitinkin, nyt se on vain vähän vähemmän kellertävä.

Me suunnataan varmaankin pian vähän shoppailemaan Emmiksen ja lasten kanssa, ja sen jälkeen voisi mennä ulos nauttimaan kauniista säästä. Ei tullut ainakaan vielä sitä luvattua hellettä tälle päivälle, mutta ehkä se sää tästä lämpenee iltaa kohden. Ihana viettää aikaa rakkaan ystävän kanssa ihan rauhassa ja Tiara on aivan fiiliksissä kun saa viettää kummitädin kanssa aikaa. Täällä on esitelty jokaikinen lelu, kerrottu kaikkien tarhakavereiden ja hoitajien nimet ja käyty keskustelua asiasta jos toisestakin.

Torstain ja perjantain rentoutuminen on tehnyt kyllä todella hyvää, ja tuntuu uskomattoman ihanalta että tytöillä on enää kolme päiväkotipäivää ennen Oton loman alkua ja juhannusta. Mäkin voin sitten mennä jo aiemmin töihin niin pääsen kotiinkin aikaisemmin, kun viennit ja hakemiset ja niiden tuomat aikatauluvelvoitteet jäävät pois.

Nyt mä alan laittamaan meille eilisen jämiä lounaaksi, ja sitten me lähdetään vähän ostostelemaan. Ihanaa lauantaipäivää kaikille <3


2 Responses to “Parhaassa seurassa”

  1. Jenni sanoo:

    Kuulostaa ihanalta viikonlopulta! Hiusten keltaisuuteen kannattaa ostaa violettia suoraväriä ( KC Color Mask paint on ihan huippu!) ja laitttaa sitä tippa hoitoaineeseen ja sitten vaikuttamaan hiuksiin 🙂 Keltainen taittuu pois tehokkaasti 🙂 Kivaa viikonloppua! 🙂

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.