Mainoskuvauksia seuraamassa

14.06.2015

Pääsin pari viikkoa sitten Indiedaysin ja ASUSin kampanjan merkeissä seuraamaan uuden ASUS Transformer Book T100 Chi Suomen lanseerauksen mainoskuvauksia. Kuvaukset järjestettiin upeassa miljöössä, bloggaaja Alexa Dagmarin ylellissä ja kauniissa kodissa, joka on juuri valmistunut kuukausien remontoinnin jälkeen. ASUS toivoi, että kuvaukset järjestettäisiin autenttisessa kotiympäristössä, eikä kliinisesti studiolla ja mun mielestä kuvauspaikka oli aivan upea. Näyttää kauniilta kuvissa, mutta on kuitenkin ihan oikea koti.

Asunnon sisustus on täysin Alexan ja hänen miehensä käsialaa, eikä voi kuin ihailla miten jollain on noin selkeä oma maku ja kyky toteuttaa sitä niin kauniisti ja harmonisesti. Asuintalo on yli 100 vuotta vanha ja asunto onkin kaunis yhdistelmä vanhempaa jugend-tyyliä ikkunoissa, ja modernimpaa tyyliä sisustuksessa. Erityisesti ihastuin vaaleaan kalanruotokuvioiseen puulattiaan ja marmoriyksityiskohtiin, sekä tietenkin upeaan walk-in-closetiin. Kodissa on yhdistelty myös jännittävällä ja erilaisella tavalla eri metalleja kuten messinkiä, kultaa ja kromia. Jokainen yksityiskohta on harkittu ja harmoniassa toisten kanssa. Alexa kertoi pitävänsä sisustuksessa eniten vaaleudesta ja valosta, sekä marmorista, jota kodissa löytyykin mm. pöytätasoista, sisustusesineistä ja kylpyhuoneesta. Lisää kuvia ja tarinoita asunnosta ja sen valmistumisesta löytyy Alexan omasta asuntoblogista.

Asuksen Suomen markkinointijohtaja Rakel Hämäläinen kertoi meille että kuvaustilanteen suhteen ei ollut tarkkaa suunnitelmaa, vaan kuvien asettelut ja yksityiskohdat improvisoitiin vasta kuvauksissa. ASUS etsi sopivaa kuvauspaikkaa laajasti ennen kuin he päätyivät juuri Alexan kotiin.

Kuvauksissa oli paikalla usean eri ammatin osaajia, joita oli mahtavaa päästä haastattelemaan. Heidän näkemyksistään sai inspiraatiota omaankin työhön rutkasti. Stylisti, myös suosittua blogia pitävä Martina Martiala kertoi saaneensa ASUSilta Ruotsista yksityiskohtaiset moodboardit jotka toimivat stailauksen pohjana. Tyyleissä haettiin selkeää ja minimalistista lookia, kuitenkin trendikkäällä otteella. Ensimmäisessa, Alexan upeassa olohuoneessa kuvatussa lookissa mallilla oli päällään boyfriend-farkut ja valkoinen nahka t-paita. Toinen look kuvattiin marmorisen kirjoituspöydän äärellä, ja siinä mallilla oli päällään musta poolokauluksinen trikoomekko.

Lookit stailattiin yhteistyössä meikkaaja-maskeeraaja Jaana Veronikan kanssa, ja meikissä tavoiteltiin pehmeää ja raikasta lookia. Silmissä ei käytetty rajauksia tai edes ripsiväriä, vaan pääosassa oli rentous ja kotilook. Hiukset stailattiin ihanille laineille, ja toisessa tyylissä hiuksiin laitettiin tällä hetkellä todella trendikäs puolinuttura. Tuotekuvauksia stailatessa piti pitää mielessä se että vaatteet tai hiukset/meikki eivät saa viedä huomiota itse tuotteelta, vaan niiden pitää auttaa tuomaan tuotetta esille ja sopia sen henkeen.

Kuvaustilannetta seuraamassa oli minun lisäkseni neljä muuta mahtavaa Indiedays -bloggaajaa, Janni, Soile, Nadja ja Uino. Viiden bloggaajan ollessa paikalla kamerat räpsyivät ihan kiitettäväään tahtiin koko ajan, se oli aika hauskaa. Kuvausten kuvista vastasi valokuvaaja Lars Johnson.

Kuvausten päätähti, ASUS Transformer Book T100 Chi on täysin uudenlainen laite, joka yhdistää tabletin ja läppärin parhaat puolet. Olen odottanut kuvauksista asti että pääsen itse kokeilemaan laitetta, ja eilen sain sen vihdoin itselleni! ASUS Transformer Book T100 Chi  käyttää ihan täysiveristä Windows 8-käyttöjärjestelmää, siinä on 2 gigaa RAMia ja 64 gigaa tallennustilaa, sekä SD-muistikorttipaikka. Laite sisältää myös kaksi kameraa, usb 2.0- ja 3.0 -portit ja paljon muuta.

Sen verran olen jo kokeillut, että näyttö/tabletti on äärimmäisen helppo klikata näppikseen kiinni ja irroittaa, ja laite ei paina juuri mitään. Kokoonsa nähden se on äärimmäisen tehokas. Odotan innolla pääseväni kokeilemaan ASUS Transformer Book T100 Chitä käytännössä, sillä kaiken kuulemani perusteella sen pitäisi ratkaista kaikki mikä on tähän asti aiheuttanut mulle ongelmaa laitteiden toimisto-koti -väliä rumbatessa. Kerron teille tästä lisää sitten kun olen testannut, siihen asti laitteeseen voi tutustua TÄÄL.

Illalla luvassa kuulumisia! Mahtavaa päivää kaikille <3


2 Responses to “Mainoskuvauksia seuraamassa”

  1. Erika sanoo:

    katoin heti tosta pikkukuvasta enne kun olin edes tekstiä lukenut että hei toi on alexan koti!! :D miten niin seurannut heijän viime talvista remppanasa kuin hai laivaa :D heijä kotinsa on nii upea ja sitä seuratessa oma koti on ruvennut näyttämään kun kaatopaikalta vaikka ei siihen muutettiin aamoihin aikoihin kuin he :D

    • Iina Hyttinen Iina Hyttinen sanoo:

      Haha hyvin tunnistit! Se koti on kyllä niiiiiin mieleötn, meidänkin koti tuntuu ihan kaatopaikalta siihen verrattuna :DD

Kommentoi