Kaikki on vinksin vonksin

19.07.2015

Me ollaan oikeasti varmaan jotenkin vähän urpoja Oton kanssa, kun päätettiin käyttää Oton viimeinen lomapäivä siihen että laitettiin koko kämppä ympäri. Nyt me ollaan ihan rättipuhkipoikki, mutta kotona näyttää jo vähän kivemmalta. Herättiin aamulla jo aikaisin ja aloitettiin maalaamalla meidän keittiönpöytä. Mä teen itse maalista ja maalausprosessista kokonaisuudessaan vielä postauksen myöhemmin, kunhan on täysin valmista, koska ainakin itse tätä maalausprojektia suunnitellessani koin tosi hyödylliseksi aiheesta löytämäni blogipostaukset.

Nyt kuitenkin kaikki on siis vielä ihan puolitiessään, kaikki olohuoneen Ikeakamppeet puuttuu vielä, koska ei saatu niitä mahtumaan autoon kaikkien muiden tavaroiden (mm. neljä tuolia, meikkipöytä ja kaikki pikkuromppeet) ja meidän kaikkien neljän kanssa. Pöytä on maalattu nyt kahteen kertaan, mutta se pitää vielä hioa ja vahata, ja maalata alta kerran ennen sitä, ennen kuin se on valmis. Pinnatuoleja ei päästy vielä maalaamaan ollenkaan, koska päätettiin tosiaan vaihtaa makuuhuoneita tyttöjen kanssa tänään ja voin kertoa että siinä vierähti aika monta tuntia. Eli tuolien maalauskin on vielä edessä.

Saatiin lastenhuoneessa jo kaikki tavarat paikoilleen tauluja ja muita lukuunottamatta, mutta meidän oma ”uusi” makuuhuone on ihan kesken vielä. Samalla tuli kuitenkin onneksi siivottua vaatehuone ja kaikki vaatekaapit, ja nyt on ihanasti tilaa ja helppo ottaa vaatteet päälle kun ei tarvitse pelätä että kaikki tippuu syliin kun yrittää saada jotain tiettyä paitaa sieltä sekasorrosta. Mä sain Ikeasta oman meikkipöydän jollaisesta olen haaveillut monta vuotta, mutta jollaiselle meillä ei vaan yksinkertaisesti ole ollut tilaa, kun ei olla tajuttu pyöräyttää tavaroita näin päin. En ole vielä ehtinyt laittelemaan siihen mun meikkejä, koska aion käydä jokaisen purkin erikseen läpi ja heittää pois kaikki turhat putelit ja pensselit, mutta tässä kuitenkin sneak peekiä siihen millainen ihanuus pöytä on!

En malta odottaa että saadaan kaikki valmiiksi! Etenkin keittiö tuntuu nyt niiiiiiin paljon valoisammalta ja suuremmalta, ja mä rakastan meidän vinksahtaneita eriparituoleja, näistä(kin) olen haaveillut jo kauan Pinterestiä selatessani. Zelda on aivan ihastunut omaan juniorituoliinsa, jonka hän tosin lausuu pehmeällä ruotsalaisella u:lla ja tänään hän oli kertakaikkiaan järkyttynyt kun häneltä läikkyi murokulhosta vähän maitoa tuolilleen: ”Äiti! Minun JYNIOW-tuowi kastui!”. Neiti kuivasi tuolin hyvin sutjakkaan talouspaperilla sitten. Ihanaa kun kerrankin lapsetkin haluavat mielellään siivota, tai siis toinen lapsi, ja vain hänen juniorituoliaan, mutta kuitenkin.

Meillä menee varmaan koko alkava viikko vielä tätä muutosta tehdessä aina iltaisin ja viikonloppuna, mutta hiljaa hyvä tulee. Tavoitteena on saada tänne pimeään koloon edes vähän valoa, varsinkin nyt kun syksykin siintää jo parin kuukauden päässä ja illat pimenevät kokoajan. Mä esittelen lisää heti kun täällä on edes joku kohta täysin valmiina.

Nyt mä makaan hetken silmät kiinni sohvalla ennenkuin raahaudun vihdoin saunaan kaiken sen lipastojen, kirjahyllyjen, kerrossängyn ja tavallisen sängyn ja kaiken muun roinan siirtelyn jälkeen. Hyvää yötä ihanat<3 Huomenna alkaa uusi viikko ja uudet kujeet!

PS: Hei muuten, osallistukaa ihmeessä Indiedaysin lukijatutkimukseen, joka pomppaa silmille heti kun mun tai minkä tahansa muun Indiedaysin blogin avaa. Kyselyyn pääsee myös TÄSTÄ. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan kolme 100€ lahjakorttia, ja 30 kauneustuotepakettia. Kaikki kyselyn vastausten tiedot käsitellään anonyymisti, yhteystietoja käytetään ainoastaan mahdollisten palkintojen toimittamiseen.  Mun mielestä tutkimus on mielenkiintoinen, ja teidän kokemukset on arvokasta tietoa joiden avuilla blogeista voidaan kehittää vieläkin lukijaystävällisempiä.


11 Responses to “Kaikki on vinksin vonksin”

  1. uteP sanoo:

    Odotan innolla muutosta! 🙂 mulla on myös jo hetken olut tuo sama pöytä kuin sulla on meikkipöytänä. Niin kevyt, kaunis ja ennenkaikkea edullinen

    • Iina Hyttinen sanoo:

      Mä ihastuin tohon pöytään kun selasin Ikea hackseja Pinterestistä ja toi oli tosi monessa! Se on tosiaan ihanan kevyt ja kaunis, ja eipä se edullinen hintakaan haitaksi ollut :D!

  2. Laura sanoo:

    Mä oon kans suunnitellut, että maalaisin mun pyökin värisen ruokapöydän+tuolit valkoiseksi, mutta en tiedä että millasta jälkeä siitä tulee. Tai toisinsanoen, miten se pitää tehdä jotta tulisi hyvää jälkeä 😀 Pöydässä on nimittäin lakka päällä, joten eikö se pidä ainakin hioa ensin pois jne? Mielenkiinnolla odottelen postausta tästä!

  3. camilla sanoo:

    Tuli ihan yllättävän suuri ero entiseen! Paljon valoisampi ja jotenkin yhtenäisempi nyt koko keittiö. 🙂

  4. Jonna sanoo:

    Ihania kuvia! Tästä näkee, miten ”pienellä” muutoksella saa asunnon ihan eri näköiseksi 🙂 Keittiö näyttää niin raikkaalta nyt. Hassua, että meillä on valkoinen ruokapöytä, pari valkoista pinnatuolia ja yksi musta tuoli (sekin sama tuoli ikeasta, kuin teillä :-D) ja sitten vielä tuo koivun värinen porrasjakkara. Kivasti olette maalanneet porrasjakkarasta osan valkoiseksi! 🙂 hioitteko ensin tms vai maalasitte vain? Olen itsekin miettinyt, että voisi tehdä sille jotain kun on vähän tylsä koivun värisenä.

    Olen jo pitkään suunnitellut tuollaista meikkipöydän ostoa. Olisi ihanaa, että kaikki meikit ja muut olisi samassa paikassa, eikä veisi mm. vessasta tilaa! Todella ihana tuo Vittsjö- pöytä, eikä todellakaan hinnalla pilattu! Taidanpa harkita tuon ostoa, kun se toinen jota olen katsellut, Bestå- työpöytä, on aika hintava.. siinä olisi vain kivasti säilytystilaa ja saisi meikkejä piiloon, mutta voihan tuohonkin kehitellä jotain koreja ym! 🙂 Tuo Vittsjö olisi ainakin ihanan ”kevyen” näköinen, eikä yhtään raskas pienessäkään tilassa. Aurinkoista kesää <3

  5. emzi sanoo:

    Näyttää tosi kivalta 😀

  6. vivi sanoo:

    mitäpä jos oisitte päälystänyt pöydän dc fixillä ;)? tuolitkin sais sillä

  7. Annaby sanoo:

    Hyvännäkönen muutos, ite en oikeen innostu puisista jutuista sisustuksessa niin toi mustavalkonen pöytäryhmä on valtavasti parempi! Ja meikkipöytä näyttää täydelliseltä, hyvä valinta.

  8. Alexandra sanoo:

    Ihanat valkoiset tuolit! Mistä?? 😀
    Kodin muutoksia on niin kiva tehdä!

  9. Vinkki sanoo:

    Ihan vinkkinä kun tollasen meikkipöydän hankit missä ei kauheesti oo tilaa, niin mulla on omani päällä sellanen tauluhylly (sellainen ikean ohkanen, jos tiiät) johon mahtuu kivasti kaikkia pulloja ja hajuvesiä ja näyttää tosi nätiltä!

  10. Juulia sanoo:

    Näyttääpä tosi raikkaalta! Kiva muutos kyllä 🙂
    Mullakin ois pöydän maalaaminen edessä, mutta ehkä aloitan vasta sitten kun kylppäriremppa on pois alta…. Mistä ostit tuon maalin ja pensselin? Näyttää tosi hyvältä 🙂

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.