Arkeen paluu

20.07.2015

Tuntuu hassulta, että kesä ei ole vielä edes alkanut mutta Oton loma on jo ohi ja heinäkuukin lähestyy loppuaan. Tänään sitten palattiin arkeen, saldona kaksi hellepäivää, kolme uintipäivää ja lukuisia säästä riippumattomia huippuja kesämuistoja. Kyllä tämä arkeenpaluu tuntuu, jysähtää oikein tajuntaan, mutta kai siihen taas tottuu kun vähän aikaa haparoi.

Mä teen seuraavat kaksi viikkoa töitä etänä, kun lasten päiväkoti on vielä kiinni ja Oton loma loppui jo. Töiden tekeminen lasten ollessa kotona ei ole kyllä mikään helppo yhtälö, mutta onneksi tämä on vain väliaikainen ratkaisu, joka vaatii vaan vähän soveltamista ja kiinnostavaa tekemistä lapsille.

Tänään avuksi otettiin mun vanhat legot, vesivärit ja netflix. Onneksi myös ”uusi” lastenhuone piti mielenkiintoa yllä, vaikka kyllä sitä sai silti pari kertaa hengitellä rauhallisesti että jaksoi yrittää olla johdonmukainen, kun neideillä on nyt  sellainen vaihe meneillään että kummankin pitäisi saada kaikki tavarat yhtäaikaa, ei sillä väliä kenen tavara oikeasti on tai kuka sillä ensiksi leikki. Onneksi mun työ ei ole kellonaikoihin sidottua, enkä lasten kanssa tee mitään täysiä kahdeksan tunnin työpäiviä, se ei olisi reilua heillekään. Kolme päivää menee kyllä näin, ja sitten tehdään loput neljä päivää viikosta kaikkea kivaa kun olen vapaalla.

Tänään saatiin illaksi kylään Jemmi ja tytöt jotka sopivasti ehtivät juuri meille sisään ennenkuin vettä alkoi tulla kuin tiedätte kyllä mistä. Tytöt saivat purkaa energiaa keskenään ja juoksivat ympyrää ja leikkivät ties mitä leikkejä useamman tunnin. Se on parasta että meillä on ystäviä joiden kanssa ei tarvitse miettiä onko lavuaarissa perunankuoria tai hammastahnaa, tai onko naamassa meikkiä. Tänään ei ollut, en ole itseasiassa meikannut sen jälkeen kun käytiin Ikeassa. Vihdoinkin toteutan tätä kesän bucketlistini kohtaa, ehkä huomennakin meikitön päivä? Tekee ainakin hyvää iholle.

Meidän sisustusvimmaan tuli tänään pieni stoppi, kun arki alkoi eikä ollut aikaa jynssätä nurkkia ja järjestellä tai lähteä huonekaluostoksille keskellä päivää, mutta kyllä tämä tästä! Kiitos hurjasti kaikille kommentoineille, tuli sellainen fiilis että tämä muutos taisi olla todella tarpeen!

Ihanaa alkanutta viikkoa ja tsemppiä kaikille muille arkeen palaajille! <3


2 Responses to “Arkeen paluu”

  1. T sanoo:

    Kivan näköinen Lego-laatikko. Mistä olet löytänyt?

  2. Nessa sanoo:

    Mitä teet työksesi? :)

Kommentoi