Viime päivät

15.08.2015

Heräsin eilen aamulla jo ennen kuutta, ja aivastin varmaan miljoona kertaa putkeen enkä saanut enää unta. Kun vihdoin aivastelu vähän hellitti, ja alkoi nukuttaa, niin lapset heräsivät jo touhukkaana uuteen päivään. Eilinen päivä oli tosi kiva perjantai silti, aivastelukin loppui kuin seinään, enpä tiedä mikä kumma mua silloin aamulla vaivasi. Mutta sen aikainen aamuherätys aiheutti, että illalla mä en jaksanut edes avata konetta vaan painuin suoraan nukkumaan kun lapsetkin nukkuivat.

Neule H&M / Toppi River Island / Farkut Dr. Denim / Kello Tommy Hilfiger* / Laukku Coach / Kengät Zara / *saatu blogin kautta.

Siksi tässä tuli nyt tällainen tahaton yhden päivän postaustauko, vaikka tarkoituksena oli jo höpötellä eilen. No, onpahan enemmän tarinaa ja kuvia tähän postaukseen sitten. Vietettiin lasten kanssa pari vapaapäivää kotona, joista torstaina mulla oli kuitenkin illaksi blogihommia, kun mentiin Emilian kanssa uuden Ikea-kuvaston lanseerausillalliselle. Ennen sitä me pyörittiin pari tuntia Emilian ja lasten kanssa Kampin Narinkkatorilla kansainvälisillä markkinoilla, joilla oli vaikka ja mitä herkkuja eri puolilta maailmaa. Niin ihania tuoksuja ja juttuja.

Otto kävi hakemassa tytöt töiden jälkeen, ja me lähdettiin Kaapelitehtaan Puristamolle Ikeailtaan. Siellä syötiin hyvää ruokaa ja naurettiin, ja tietenkin tutustuttiin Ikea-uutuuksiin, ja saatiin uudet Ikeakuvastot jotka jaetaan kotitalouksiin ensi viikosta alkaen. Tilaisuuden jälkeen mentiin vielä käymään Memphisissä Mojitoilla ennenkuin Emilian bussi lähti takaisin Turkuun. Oli kyllä ihana ilta, vaikka onkin ollut kiva ottaa kesällä rennommin niin on tässä ehtinyt jo tulla ikäväkin näitä kaikkia tapahtumia ja ennenkaikkea sitä että näkee vanhoja tuttuja ja saa tavata uusia ihania tyyppejä ja tietenkin pääsee tutustumaan kivoihin uusiin juttuihin.

Eilen heräsin tosiaan ihan liian aikaisin, ja aamulla tuntui että silmät eivät pysy kyllä mitenkään auki. Jotenkin mä sain itseni keräiltya kahvin voimalla, ja lähdettiin lasten kanssa leikkipuistoon jo kymmenen maissa. Ulkoiltiin pari tuntia, käytiin hakemassa kaupasta lounasta ja tultiin kotiin. Meidän juniori oli niin väsynyt että nukahti päiväunille jo paljon aikaisemmin kuin yleensä kotona, eli heti lounaan jälkeen. Me laulettiin Tiaran kanssa laulukirjasta kaikkia lastenlauluja, kai meillä oli sitten niin unettava ääni että Zeldaa rupesi väsyttämään kun kesken laulujen nukahti. Mäkin siinä torkahtelin hetken Tiaran kainalossa kun hän katseli Yleareenasta Buuklubbenia Zeldan nukkuessa, ja sain vähän uutta virtaa.

Iltapäivä meni yllättävän nopeasti, ja lähdettiin hakemaan mulle Kicksista BareMineralsin starttipaketti, kun se oli jäsenyystarjouksessa -20% alessa (koko elokuun) ja ajattelin että nyt vihdoin kokeilen kun monta vuotta olen halunnut jo. Mä tässä rustailen ilman meikkiä tätä postausta, mutta tuosta setistä aion ehdottomasti kirjoittaa teille kunhan olen päässyt kokeilemaan, ainakin toivoisin että se auttaisi mun iho-ongelmiin, joita muut meikit eivät ainakaan helpota. Starttipaketissa on kaikki mitä meikkipohjaan tarvitsee, joten toivottavasti nämä nyt oikeasti toimii niin kuin olen lukenut.

Huh, tälle päivälle meillä ei ole mitään suunnitelmia, katsotaan mitä keksitään vai keksitäänkö mitään! Ainakin sain viime yönä nukkua, enkä herännyt aivastelemaan ennen kukonlaulua, mikä oli ihan positiivista. Aivan ihanaa alkanutta viikonloppua kaikille <3


14 Responses to “Viime päivät”

  1. Muakin on kiehtonut kovasti tuo Bareminerals, kerrohan sitten millaiset tuotteet olivat! Tällä hetkellä käytän itse Lily Loloa, millä onkin ihan törkeän hyvä peittävyys ja silti iho ei näytä pakkeloidulta.

    Tuolta voi lueskella siitä kokemuksia, suosittelen kyllä kyseisiä tuotteita lämpimästi:
    http://www.rakkaudellahannele.fi/2014/10/kuinka-nujerretaan-maailman-suurin-finni.html

    <3 Hannele

    • Iina Hyttinen sanoo:

      Kiitos hurjasti vinkistä Hannele, luin tuon sun tekstin ja hienot tulokset näytti olevan! Mulla on samanlaisia näppyjä kuin sulla oli tuossa postauksessa nenässä ja ne kaipaavat kyllä hyvää peittoa 😀

  2. Jasmi sanoo:

    Mulla auttoi baremineralsin meikit hyvin iho ongelmiin. Kärsin ihottumista ja herkästä ihosta mutta tuo merkki sopii mun iholle hyvin. Ja on laadukkaita. Nyt oon käyttänyt kyseistä merkkiä jo 3 vuotta

    • Iina Hyttinen sanoo:

      Ihana kuulla, toivottavasti mullekin jää niistä yhtä hyvä fiilis kun pääsen näkemään miten vaikuttavat pidemmässä käytössä ihon kuntoon! 🙂

  3. annipanni sanoo:

    Mitä mieltä sä oot siitä et vanhempi nukkuu päiväunet ku lapset on kotona? Siis esimerkiks tommosessa tilanteessa ku toinen lapsi nukkuu ja toinen kattoo vaiks ohjelmaa ni onks susta ihan okei sanoo et ”äiti menee nyt sänkyyn hiukan lepäämään” ja 15-30min päästä tuut takas? 🙂 vai onks parempi just esim siin sohvalla?

    • Iina Hyttinen sanoo:

      No riippuu tietysti lapsen iästä, varmaan jonkun 6-7-vuotiaan kanssa hyvin voisi jo ottaakin päiväunet, mutta vielä en itse uskalla enempää kuin torkahtaa tosiaan niin että tunnen sen mukulan siinä mun vieressä kokoajan ja havahdun kyllä heti jos hän siitä johonkin hilputtelee 😀 Vaikka meidän tytöt on tosi rauhallisia ja yleisesti ottaen voin kyllä luottaa siihen että eivät tekisi tyhmyyksiä, niin en vielä uskalla.

  4. Smiley sanoo:

    Mää hommasin ton BareMineralsin kitin muutama kuukausi takaperin ja täytyy antaa kyllä noottia siitä mukana tulevasta sudista. Poskipunan ja aurinkopuuterin sillä saa musta ihan ok:sti levitettyä, mutta meikkipohjan buffaamiseen se on musta ihan onneton! Siitä irtoo ihan järkyttävä määrä niitä harjaksia ja mun omaan makuun se on ihan liian löysä sellaseen hommaan muutenkin.

    Että jos tuntuu itestä siltä, ettei se meikkipohja näytä siltä miltä

    • Smiley sanoo:

      (Lähti liian aikasin!)

      … sen pitäis niin suosittelen käyttään jotain kunnon tiheempää kabukia vaikka sen laittamiseen. 🙂

    • Iina Hyttinen sanoo:

      Kiitos vinkistä! Mulle se myyjä sanoi, että kannattaa käyttää vaan sitä mukana tulevaa, että muuten kuulemma tulee liian paksu kerros kerralla ja tuote kuluu nopeasti loppuun :O Mutta sitten taas kun kokeilin itse tänään eka kertaa, niin ei siitä kyllä sitä peittoa ainakaan hirveästi tullut vaan kaikki jäi näkyviin 😀 Ehkä mä kokeilen jollain toisella sitten, mut ois kyllä kiva jos toi ois silti riittoisaa 😀 Onko sulla kestänyt tollanen setti kuinka pitkään tiheämmällä kabukilla?

      • Smiley sanoo:

        No mää en kyllä huomaa, että sieltä olis hirveesti lähteny kamaa vaikka eri sutia oonkin käyttäny! Tai että sen ihan saman määrän mää käytän nyt sillä kabukilla kun mitä käytin sen pari kertaa sillä sen paketin mukana tulleella. Ehkä se oli vaan sen myyjän myyntipuhe 😀

        Mutta joo, mää oon huomannu sen ihan saman, että en vaan yksinkertasesti saa sillä mukana tulleella sudilla peittävää jälkee ollenkaan vaikka kuinka kerrostaisin ja buffaisin ihoon… Kabukilla toimii huomattavasti paremmin – mulla ainakin, tosin se BareMinerals ei siltikään oo tarpeeksi peittävä omaan makuun niin oon siirtynyt aikalailla takasin ihan perusmeikkivoiteeseen. 😛

  5. Romppu sanoo:

    Kun kävin tänään (lauantai) aamulla hakemassa Kalevan, meidän postilaatikosta löytyi uusin Ikean kuvasto. Oli jaettu perjantaina illemmalla tai sitten viime yönä/aamulla. Ja asutaan pienessä kunnassa. Mutta kiva, että kotiin tuli uusin kuvasto.

  6. pannu sanoo:

    Tiheämmälläkin kabukilla riittää ihan pieni määrä, idea mineraalimeikkipohjissa on se että kabukia pitää oikeasti pyöritellä kasvoille ihan reilusti, mitä parempaa peittoa tarvitset, sitä pidempään pyörittelet. Ja puhun nyt siis ihan parin minutin pyörittelystä Baremineralsissa on se huono puoli että se sisältää micaa joka itselleni (ja useille muille) aiheutti punaisia kutiavia läiskiä kasvoihin vaikken ikinä muille meikeille ole ollut alllerginen. Esim lily lolo sopii micattomuutensa vuoksi useammille ja sitä käytän itsekin
    Sanotaan muuten että iholla menee viikko- pari tottua mineraalipohjaan joten älä ihmettele jos pohja ei aluksi näytä täydelliseltä!

  7. Miia sanoo:

    Oletko tietoinen että snapchatissa sun kuvat ja videot näkyy niin, että alapuoli on vihreää ja noin kuvan keskeltä se vihreisyys rakeilee ja yläosassa näkyy sitten kuva oikein? Mulla on iphone6, jolla katon snapchattia jos sillä on mitään merkitystä..:) ajattelin vaan ilmottaa jos et tiedä, koska harmittaa ku sun snapit menee vähän ohi ku niistä näkee vaan yläpuolen..

    • Iina Hyttinen sanoo:

      Just jotkut kommentoi Instagramissa samasta, eli tämä on tosiaan vaan iphone-ongelma, muille Honor6:lla otetut kuvat ja videot näkyy snapissa ihan oikein, ja mulla on siis Honor6. Ikävää että ne eivät sovi yhteen 🙁

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.