Gaala-asu

03.10.2015

Eilen juhlittiin ensimmäistä kertaa The Blog Awards Finland -gaalaa, ja oli kyllä huiput juhlat! Mulle iski asukriisi hieman viimetingassa, eilen aamulla. Olin jotenkin sivuuttanut tämän asuaspektin kokonaan ja ajattelin että kyllä sieltä omasta kaapista löytyy jo pitkiä kauniita pukuja joista jonkun voisin valita. No löytyyhän sieltä, mutta ei sopivia. Viimeksi olen nimittäin käyttänyt jotain näistä pitkistä puvuistani silloin kun Zelda oli vielä vauva ja imetin, toisinsanoen kroppani oli aivan erilainen.

Sovitin pukuja ja kaikki pussittivat edestä niin pahasti, että ei niitä mitenkään voinut pelastaa. Niinpä suuntasin vielä viime hetken paniikissa Polhemille ja lainasin Zalandon valikoimista BCBG Max Azrian upean puvun, joka oli kuin yhdistetty haalari ja mekko. Kuulostaa hassulta, mutta näytti mun mielestä ihan upealta! Puku on musta ja liehuva ja ihana, varmaan ihanin puku jota olen koskaan pukenut ylleni jos ei hääpukua lasketa.

Puvun kanssa sopi mielestäni parhaiten hiukset kiinni, ja teinkin itselleni sellaisen sykerön niskaan, helpon ja nopean mutta kuitenkin ihan tarpeeksi näyttävän. Koska puku itsessään oli niin näyttävä, laitoin todella pelkistetyt asusteet. Kultaiset napit korviin, siron rannekorun käteen ja yksinkertaiset sandaletit jalkaan ja valitsin myös simppelin pikkulaukun.

Mekko BCBG Max Azria (Zalandolta lainattu) / Laukku Michael Michael Kors / Rannekoru Tommy Hilfiger* / Korvakorut Marc by Marc Jacobs / Kengät Zara / *saatu blogin kautta.

Haalari puvun alla oli kiva, koska ei tarvinnut miettiä vilkkuuko jotain korkealle nousevan halkion takia. Liehuva helma pelotti vähän väkijoukossa, kun ihmisiä oli niin paljon että mekko olisi helposti voinut jäädä jonkun jalkoihin. Onneksi selvittiin kuitenkin ihan hyvin. Gaala oli upea, tarjolla oli hyvää ruokaa ja juomaa ja tietysti oli ihana myös nähdä kaikkia ihmisiä keitä ei ollut nähnyt pitkään aikaan. Oli myös upeaa että blogikollegani Emilia voitti Vuoden Perheblogi -palkinnon, maailman isoimmat onnittelut hänelle vielä täälläkin! Instagramissa ja Snapchatissa on gaalatunnelmia eiliseltä, molemmissa mut löytää nimellä iinalaura.

Mä lähdin gaalasta jo yhdeksän aikoihin kotiin, koska kotihousut ja Netflix houkuttelivat niin kovasti, ja oli kyllä kiva olla ajoissa kotona. Tänään on pirteä fiilis ja lähdetään varmaan pian ulos nauttimaan auringosta.

Gaala-asu hot or not?

Huippua viikonloppua kaikille! <3

 


35 Responses to “Gaala-asu”

  1. Milla sanoo:

    Vau! Aivan uskomaton gaalalook. Tuo mekko on <3 <3 <3

  2. Roosa sanoo:

    Hot ehdottomasti,sillä asu on ihanan erilainen perinteisiin pitkiin mekkoihin verrattuna ja näyttää todella upealta sun päällä! 🙂

  3. Annika sanoo:

    Näytät kyllä hurjan hyvältä, ehdottomasti hot!! Niin kuin sanoitkin, mekon ja haalarien yhdistelmä kuulostaa vähän hassulta (enkä aluksi edes hoksannut kuvista, millainen se haalariosa on, haha), mutta näyttää tosi juhlavalta ja hienolta, vau :–)

  4. Aivan upea kokonaisuus! Onpas kätevä tuollainen haalariosa mekon alla, ei tarvitse pelätä vilauttavansa 🙂

  5. Kristina sanoo:

    Todellakin upea asu! Tyylikäs ja naisellinen, 10 pistettä. 🙂

  6. Teija sanoo:

    Oih ihana kampaus! Postaus tai muu ohje, miten teit sen! 🙂

    • Iina Hyttinen sanoo:

      Voi kiitos paljon<3 Mä vaan laitoin muutaman pidennysosion takatukkaan, tupeerasin omat hiukset siitä päältä ja sit pinneillä kiinnittelin vaan sykerölle! Kieputin sitä pidennystukkaa silleen ja tungin vaan pinnejä sinne tänne 😀 Haha!

  7. Oot upee <3. Mieki sain kutsun mut täältä asti en päässy :/

  8. Äm sanoo:

    Oot niin u-p-e-a! 🙂

  9. Sonja sanoo:

    Näytät joltain hollywood tähdeltä tossa ekassa kuvassa! 🙂 Erittäin onnistunut asuvalinta!!

  10. Jasmiina sanoo:

    Mekko on kyllä äärettömän hyvännäköinen! Ja muutenkin kokonaisuus.

  11. Ellie sanoo:

    Asu on kaunein koskaan päälläsi näkemä, täysi napakymppi siis! Mekko on niin yksinkertaisen kaunis ja sopii sinulle täydellisesti. 🙂

  12. Emmye sanoo:

    Wau!! Näytät todella kauniilta! Puku on ihana ja kokonaisuus on muutenkin erittäin onnistunut. Ei uskoisi, että ihan viime tingassa teit hankinnat.
    Mukavaa viikonlopun jatkoa!

    • Iina Hyttinen sanoo:

      Voi kiitos ihan hurjasti <3 Kiva kuulla, mulla oli nimittäin ihan hirveä paniikki ja kriisi ja tuntui että haluaisin vaan hautautua peiton alle ja olla menemättä kun ei ensin löytynyt yhtään mitään XD Toivottavasti siellä oli ihana viikonloppu ja kiitos vielä!

  13. Linkku sanoo:

    Wau! Aivan ihana ja klassisen upea toi look! Täydellinen <3

  14. Annaby sanoo:

    Upea puku ja kokonaislook 🙂 onnistut kyl aina löytämään jotain todella näyttävää kaikkiin näihin juhliin.

  15. _marika_ sanoo:

    Upea asu ja upea kokonaisuus! Tuon mekon haluaisin itsellenikin, mutta korkea halkio pelottaa. Kuvista en itse huomannut haalariosiota, ilmeisesti lahkeet ovat hyvin lyhyet?

    • Iina Hyttinen sanoo:

      Voi kiitos ihan hurjan paljon<3 Haalariosio näkyy kyllä, lahkeet ovat sellaiset sortsimittaiset, tai minisortsi, mutta ei mitkään alushousulahkeet kumminkaan 😀

  16. Reetta sanoo:

    Todellakin hotein asu ikinä! Näytit gaalassa niin upealle! <3

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.